Haluaisitko selittää || Crim


Makuuhuoneet luostarin asukkaille ovat kovin vaatimattomat, mutta silti jokseenkin kotoisat.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14614

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 1:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Loka 22, 2014 3:08

Re: Haluaisitko selittää || Crim

Lily ei voinut muuta kuin hymähtää kenraalin todetessa, että tulisi potemaan syyllisyyttä vielä pitkään menettämistään oppilaistaan. Ymmärrettävää, kyllä Lilykin tulisi potemaan syyllisyyttä päivän tapahtumista vielä pitkään, pitäen itseään pääsyyllisenä yhä. Kuten todettu, haltiaan törmäämisen olisi voinut ratkaista niin monellakin tapaa. Olisiko se haltianuorukainen edes hyökännyt heidän kimppuunsa, jos Lily ei olisi käskenyt miesten tappaa tuota? Sitä saattoi vain arvuutella. Vaikka kyseessä olikin ollut vastapuolen eliitti...
Noel kuulosti kieltämättä kovin itsekriittiseltä, moittien itseään koko ajan päivän tapahtumista. Lily ymmärsi Noelia tavallaan, mutta jostain syystä nainen ei koskaan ollut ymmärtänyt moista... täydellisyyden tavoittelua. No, olihan hän itsekin tavallaan koko elämänsä tavoitellut täydellisyyttä, toisessa aiheessa tosin, mutta loppupeleissä prinsessalle annettiin virheet anteeksi helpommin ja täten myös Lilyn oli helpompi antaa itselleen anteeksi, aina silloin tällöin. Yleensä riitti että näytti nätiltä ja hymyili. Siinähän Lily oli hyvä.

"Ehkä heidän kuolemansa olisi voinut välttää" Lily hymähti jatkaessaan miehen harteiden hieromista, käyden jopa painamaan enemmän otteidensa kanssa "Mutta eivät he huonolle hävinneet..." Teki pahaa myöntää vihollisen eliitin olevan taitava, mutta eipä nuo titteleitään varmaan saaneet turhan takia.
"Voi, minä keksin montakin tapaa miten voisit kiittää minua kaikesta, mitä teen vuoksesi" Lily kävi yllättäen myhäilemään pientä flirttiä äänessään, käyden samalla kumartumaan Kenraalin korvanjuureen.
"Kuten vaikka antamalla anteeksi ne muutamat kerrat, kun en kotitehtäviäni en ole tehnyt" Siniverinen kävi kujertamaan kuiskaten kenraalin korvaan, hymyillen viekkaasti hetken, ennen kuin suoristautui takaisin miehen taakse "Ja opettamalla minut taistelemaan ratsailta" Lily lisäsi kovinkin päättäväisenä, hieronnan jälleen jatkuessa.


// GIDEONKIKKELI. SETHOS TULEE VETÄÄN ARETHIA TURPAAN JOS ARETH KUTSUU AZUREA KAKAKSI VIELÄ KERRAN! SETHOSIN RAKASTA EI HAUKUTA JA ARETH ON ITSE KAKKA-UKKO! NIIN!!!111!1!1! Tarvitsen jo protective OP Irin Darin elämään kiitos kyllä <3 Eru ei koskaan ole hiljaa, Areth saa tuta sen vielä niin!! Että odotas vaan kun sinne asti päästään niin. Noel on eläny vuosia ja sillon tällön saanut (römpsää) ja nyt se törmäs nymfomaaniin ja saa vähän enemmän. Eikunmitä. Consta grindaa pyllyjä kyllä--- eiku. Gerald et nyt oikein osaa näitä tissieläimiä. Et taida kyllä osata pippelieläimiäkään. Ei römpsää Geraldille, ikinä. Römpsätön elämä edessä! JA HANEEN JA ÄKKIIIII //
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4211

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 4:10

Paikkakunta: Void

Viesti Ke Loka 22, 2014 4:01

Re: Haluaisitko selittää || Crim

Noel hymähti, kuunnellessaan siniverisen sanoja. Ehkä oppilaiden ja sen henkivartijan elämät olisivat voineet säästyä, mutta minkäs enää teit. Tuskin edes Yliparantaja oli valmis herättämään heitä henkiin ilman vastapalvelusta, kuten Lilyn kohdalla oltiin saatu todeta. Noel sai olla iloinen, että edes yksi joukosta oli säästynyt hänen lisäkseen. Ja vielä iloisempi siitä, että se joku sattui olemaan Scarlingtonin sukujuuren nuorin.
"Eivät he olleet valmiita kohtaamaan mitään sellaista", kenraali myönsi pienesti, turhautuneesti hymähtäen, "Enkä minä odottanut törmäävämme villipetoja kummempaan matkan aikana. Ehkä syy on osin minun, kun en tahtonut pätevämpiä miehiä mukaani ottaa". Noel ei jaksanut tätä surkuttelua, mutta silti mies teki hyvin selväksi sen, että hänestä nuorten oppilaidensa menettäminen tuntui joka tapauksessa pahalta. Tahtoi Lily kuulla sitä vielä tai ei. Kyseessä oli kuitenkin ollut yllättävän kova vastus, niin kuin siniverinenkin oli ilmaissut. Ei alkeellisilla oppilailla ollut mitään mahdollisuutta sellaista vastaan, joka tiesi miten liiskata vihollinen pelkällä sormien napsautuksella heti tilanteen tullen. Kenraali itse sai kai kiittää selviytymisestään vain omaa kokemustaan...

Pieni flirttailu käytiin kuitenkin rekisteröimään korvien väliin, silmänsä kiinni painaneen kenraalin myhäillessä itsekseen siniverisen sanojen ja hieman lujemman hieromisen alaisena. Kuiskaukset korvanjuuressa vain lisäsivät sitä myhäilyä, Noelin naurahtaessa kevyesti prinsessan sanojen jälkeen.
"Ehkä annan ne tämän kerrat anteeksi", kenraali hymisi. Ei Noel jaksanu turhan tarkka olla kotiläksyjen suhteen, vaikka toivoikin jokaisen noudattavan niitä sääntöjä, jotka valojen mukana tulivat osalliseksi jokaista hänen oppilaistaan. Ehkä prinsessan kohdalla ne olivat noin muutenkin hieman löyhempiä, mutta niistä taas oltiin erikseen sovittu silloin aikaan, kun Lily kenraalin oppilaaksi viimein annettaan.

"Mutta ratsailla taisteleminen on vaativaa, omasitpa hyvän tasapainon tai et", Noel totesi päätänsä hieman nojatessa taaksepäin niin, että Lilyn saattoi nähdä kun ylöspäin katsoi, "Jos edistyt muissa opinnoissasi ripeästi, lupaan joustaa sen verran että opetan sinua hieman aikaisemmin kuin muita taistelemaan Jimin selästä käsin", kenraali kävi kuitenkin lupailemaan hieman epäsuorasti siniveriselle. Olihan Lily taitava, mutta toisaalta prinsessa tarvitsi vielä hieman lisää kokemusta ja harkintakykyä voidakseen toimia itsenäisesti ratsun selästä käsin. Olihan tänään jo nähty, miten siniverinen oli onnistunut vetämään itsensä nurin ratsunsa kanssa silkkaa harkitsemattomuuttaan, joten Noelilla oli syytäkin epäillä Lilyn valmiuksia. Silti nainen oli hänen yksi lupaavimmista oppilaistaan. Kunhan viitsisi vain karsia sitä turhaa itsepäisyyttään tiehensä.
"Sitten kun on sen aika, nouset yli muiden", Noel kävi vielä hymähtämään.


//GIDEONIN PERKELE. SETHOS RAUHOITTUU NYT, TAI MUUTEN KÄY HUONOSTI. Areth kutsuu Erun paikalle, ja Eru vetää kaikkia turpaan. Iri tulee suojelemaan Daria, vetää Deliä lättyyn ja lähettää intokiinaan naapurimantereelle pahvilaatikossa. SAYONARA BITCHES. Odotan oikein innolla että Eru riehaantuu 8> <333<3<3<33333!!!!111!!!!11!!!1 Römpsä mainittu, torilla tavataan. Consta voi joinaa joukkoon mukaan. EIKUN Gerald osaa hallita vain miekkaansa, Gerald on tehty pieksemään monstereita. Mutta römpsää tai pyllyä pitäisi silti saada. Muuten on pahamieli. Ikuisesti.//
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL - VISERION
Avatar

Monarkki

Viestit: 14614

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 1:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Loka 22, 2014 5:49

Re: Haluaisitko selittää || Crim

Lily hymähti myöntyvästi kenraalin sanoihin, arpikasvoisen käydessä myöntämään etteivät menehtyneet olleet vielä valmiita kohtaamaan eliitin kaltaista vastusta. Tottahan se oli, mutta kuten jo todettu, nyt oli turhaa enää jälkiviisaana miettiä olisiko sittenkin kannattanut ottaa kokeneempaa matkaseuraa vai ei. Vahinko oli jo tapahtunut ja jokainen voisi vielä pitkään mielessään pohtia mikä oli mennyt loppujen lopuksi vikaan ja kuinka tilanne olisi voitu välttää täysin. No, jos he eivät olisi edes lähteneet matkaan, eivät he myöskään koskaan olisi törmännyt siihen eliittiin, jos siitä lähdettiin.
Siniverinen hymyili itsekseen kenraalin hymistessä antavan tehtävät nyt tämän kerran anteeksi. Eipä Lily moisia ollut kovin ahkerasti tehnyt, punapää kun halusi mieluummin oppia käytännössä kuin teoriassa. Kyllä hän tiedosti tämän "tylsän" puolen tärkeyden opinnoissaan, mutta hän oli nuori ja malttamaton, kuten oli käynyt jo selväksi.
Ratsailla taistelemisen opettamisen suhteen Noel ei kuitenkaan antanut niin kovin suoraa myöntymystä, vaikka lupasi kyllä moista opettaa aikaisemmin, jos nainen pistäisi vähän vauhtia muihin opintoihin. Kuulosti varsin reilulta kaupalta, joskin Lily kävi pienesti mutristamaan huuliaan muka kiukuttelevana kenraalin sanojen myötä, katsellessaan alas mieheen.

"No, ehkä voin yrittää olla ripeä" Siniverinen hymähti lopulta, samalla käyden viimein lopettamaan miehen hieromisen. Hierominen kävi vaihtumaan pieneksi niskan hivelyksi, kunnes nainen siirsi kätensä omalle puolelleen ja kävi kiertämään kenraalin eteen. Hän olisi voinut jatkaa pitkäänkin toisen hieromista ja kenties paremmassa asennossakin, mutta juuri nyt uupumus kävi jälleen muistuttamaan olemassaolostaan, eikä Lily kauaa enää jaksanut seistä saatikka käyttää lihaksiaan toisen hieromiseen. Ehkä olisi parempi pian pistää maaten, vaikka Lily ei olisi millään halunnut Noelista eroon nyt. Hän halusi pysyä miehen lähellä, kaikesta äskeisestä huolimatta, se tuntui turvallisimmalta ratkaisulta nyt.
"Mutta ehkä opinnot eivät ole tämän illan murhe..." Prinsessa naurahti seistessään kenraalin edessä "... Onhan nyt ilta? En tullut kysyneeksi, enkä ole nähnyt ulos....".


// GIDEONNNNNN. Sethos ei rauhotu jos Azuresta on kyse nii! Eru pistää kyllä Sethosin, Arethin ja Azuren aisoihin jos tarve. Eru ei kattele semmosta riehumista hetkeäkään! Iri the hero <3 Sitten kyllä heruu Darilta Irille ihan suosiolla. eiku. ERU RIEHUU MINKÄ KERKEÄÄÄ!!1!1!11!!! Torilla tavataan, Consta on siellä jo. Gerald nyt rauhottuu kera miekkansa ja yrittää miettiä miten ollaan ihmisiksi. Sitten voisi ehkä saadakin. Taas nää meidän offgamet on aika K-varotus osioo. //
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4211

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 4:10

Paikkakunta: Void

Viesti Ke Loka 22, 2014 6:59

Re: Haluaisitko selittää || Crim

Toivoa sopi, että siniverinen myös tarkoitti sanojaan sen suhteen, että koettaisi ottaa itseään niskasta kiinni opintojensa suhteen. Noel ei voinut prinsessaa mihinkään pakottaa, vaan saattoi pelkästään hieman sättiä hitaudesta ja lopulta antaa periksi, jos tuloksia ei alkanut syntyä. Lily oli kuitenkin lupaava oppilas, eikä kenraali sen suhteen aikonut luovuttaa siniverisen suhteen niin helpolla.
Punapää kävi kuitenkin lopettelemaan miehen niskan hieromista. Olihan se tuntunut kovin ylelliseltä, ja Noel olisi voinut nauttia tästä harvinaisesta huvista pidempäänkin, mutta arpinaamainen tiedosti myös Lilyn tarpeen saada levätä.

Kenraali kävi availemaan silmiään hieronnan päätteeksi, Lilynkin siirtyessä nojatuolin takaa sen etupuolelle. Nainen ilmoitti, ettei opinnoista puhuminen tainnut olla tämän illan murhe. Noel naurahti, nostaen katsettaan hieman ylemmäs siniveriseen.
”Ehkä olet oikeassa”, paladiini ehti todeta välistä, korjaten pikaisesti asentoaan hieman tuolissaan takkatulen ääressä.
”Varhainen ilta, jos tarkkoja ollaan”, Noel kävi vielä vastaamaan Lilyn viimeisimpään kysymykseen, ”Hämärä varmaan laskeutuu piakkoin, jonka jälkeen pihalle on enää turha lähteä luostarin sääntöjen mukaisesti. Nyt taitaa olla viimeinen hetki käydä haukkaamassa vielä raitista ilmaa ennen seuraavaa aamua”, tummatukkainen selitti. Noel oli kyllä tottunut luostarin säännöksiin ja menettelytapoihin, eikä osannut valittaa tälläkään kertaa paikan tavoista. Arpinaamainen ei kuitenkaan tiennyt, kuinka Lilyllä oli tapana aikaansa viettää, joten oli kai oikein mainita asiasta että ovet tultaisiin sulkemaan hämäränlaskeutumisen myötä ja sen jälkeen sisälle oli lähestulkoon turhaa enää yrittää, ellei varsinaista hätätilaa käyty julistamaan.
”Sinun pitäisi levätä. Päivä oli pitkä, enkä vieläkään jaksa uskoa että jaksat jo omin jaloin olla pystyssä..”, Noel hymähti lopulta.


//FENRISSSSSSSSSSS mitä. Eru pistää koko Cryptin aisoihin ja katsoo niin jäätävästi perään, ettei kukaan enää halua aukoa sille päätään. Iri on vähän tommonen <: Ottaa sitten palkintonsa Darilta vastaan ilomielin. ERUN TÄYTYY RAUHOITTUA, ETTEI PALA PINNA LOPULLISESTI!!!111!!!!11 Constalla on jo omat viskibileet käynnissä. Gerald ei rauhoitu koskaan, on vielä niin monta römpsää näkemättä ja kokematta. Meidän offgamet täytyis bannia//
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL - VISERION
Avatar

Monarkki

Viestit: 14614

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 1:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Loka 22, 2014 7:37

Re: Haluaisitko selittää || Crim

Ilta oli aluillaan, mikä saattoi myös selittää sen, miksi käytävät olivat olleet niin tyhjiä, kun Lily oli siellä hiippaillut. Tosiasiassa käytävillä riitti vielä vilskettä, mutta prinsessan huone sijaitsi yhä sen verran syrjäisemmällä, ettei väkeä täällä päin luostaria liikkunut.
Noel kävi myös kertomaan, että nyt oli viimeinen mahdollisuus käydä haukkaamassa happea, ennen kuin luostarin säännöt kieltäisivät ulkona liikkumisen hämärän ajaksi. Ulkona käyminen sinällään houkutti, mutta Lilystä ei nyt ollut lähtemään happea haukkaamaan, vaikka mieli olisi tehnyt. Ehkä huomenna, jahka siniverinen olisi levännyt kunnolla ja kerännyt voimiaan. Ymmärtäväisesti nainen kuitenkin nyökkäsi kenraalille, antaen asian sitten olla omalta osaltaan.

Noel kävi huomauttamaan lepäämisestä, saaden Lilyn hymähtämään pienesti.
"Ehkä se olenkin minä jolta lähtee jalat ennemmin alta..." Punatukka naurahti väsyneesti, samalla kun käänsi katseensa hetkeksi takan puoleen, selvästi miettien jotain, ennen kuin suunsa uudestaan avasi.
"Jäisitkö... tänne...?" Hitaasti katse kääntyi takaisin temppeliherran puoleen, samalla kun yksi askel otettiin lähemmäksi miestä "Lepäämään kanssani?"
"En haluaisi olla yksin... En nyt".


//FENRIS EI SITÄ TÄNNE EI VIE POIS TUNGE SE HAWKEN PYLLYYN! No niinpä, Eru on oikeesti se joka pistää koko paikan järjestykseen ja lopettaa sodat. Iri on tommonen kyllä <3 ERU EI RAUHOTU KOSKAAN!!11111!!! Constalla on aina viskibileet käynnis. Kännis 24/7 yolo swag T Consta. eikumitä. Gerald senkin luuseri. Keskittyisit vaan niihin pyllyihin niin saattaisit saadakin. Meidän offgamet on vähän tämmösiä. römpsä mainittu //
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4211

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 4:10

Paikkakunta: Void

Viesti Ke Loka 22, 2014 8:29

Re: Haluaisitko selittää || Crim

Prinsessan sanat saivat kenraalin hymähtämään huvittuneena. Hyvä jos siniverinen jaksoi jo noin pirteänä tilastaan vitsailla, se tavallisesti kertoi jonkinlaisesta vahvuudesta ja itseluottamuksesta selviytymiseensä. Lily oli vahva. Ei yhtään niin heikko mitä tavalliset aatelisnaiset tuppasivat olemaan.
Hetken sekä prinsessan, että kenraalin katseet olivat takkatuleen naulittuina, siniverisen kuitenkin kohottaessa silmiään ensimmäisenä takaisin temppeliherran puoleen. Lily pyysi Noelia jäämään tänne kanssaan. Tuo ei halunnut olla yksin, syystäkin, mikä sai kenraalin hymyilemään isällisen rauhallisesti.

Ei kenraalilla ollut mitään syytä lähteä. Häntä ei tarvittu enää missään, ja hänet tiedettiin löytävän joko omasta huoneestaan, tai prinsessa Lilyn seurasta. Olihan temppeliherra alun perin luostariin ollut saapumassa Lilyn perään katsoakseen, eikä opettaja aikonut siitä lupauksestaan kaartaa mihinkään suuntaan.
”Ymmärrän kyllä, ei sinun tarvitse selitellä itseäsi”, Noel hymisi rauhallisesti, ”Jään tänne niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset. Sen takia olen täällä, katsoakseni perääsi ja pitääkseni sinusta huolen”.
”Voin istua tässä vaikka läpi yön, poistun korkeintaan jos joku haluaa minua tavata syystä tai toisesta”, kenraali selitti siniveriselle, luvaten täten olevansa paikalla niin pitkään kuin vain mahdollista. Todennäköisesti hän joutuisi poistumaan prinsessan luota aikaisin aamun taas valjetessa, mutta muuten Noelin voisi löytää nojatuolista takan äärestä istumasta.


//JA TERO! Eru on tommonen karhujen kanssa painija. Vetää niitä turpaan 100/0. Consta on hyvä ja antaa Noelillekin viskiä, Noel vaan tykkäisi. DARILLEKIN VISKIÄ. DELI TARJOAA TAAS. Voi vitun römpsä nyt. Meidän offgamet on ihan hirveitä <3//
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL - VISERION
Avatar

Monarkki

Viestit: 14614

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 1:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Loka 22, 2014 9:11

Re: Haluaisitko selittää || Crim

Pieni, helpottunut hymähdys lipui ilmoille Noelin luvatessa jäävänsä prinsessan luokse vaikka koko yöksi, todeten poistuvansa vain jos joku häntä kaipaisi syystä tai toisesta. Kuulosti hyvältä, kunhan Noel olisi paikalla niin pitkään kuin mahdollista, olisi Lily tyytyväinen. Eikä luostarin väelläkään pitäisi olla mitään valittamista asiaan, varmasti moni ymmärsi sen, että kenraali pysyi siniverisen vierellä kaiken tapahtuman jälkeen.
"Kiitos" Punapää kiitti jo valmiiksi kenraalia, samalla nostaen vilpittömän lempeän hymyn kasvoilleen.
Lily kävi yllättyen kumartumaan miehen puoleen rauhallisesti, laskien kätensä vasten miehen reisiä. Siniverinen nojautui lähemmäksi kenraalia, suoden pienen, kevyen suudelman miehen huulille ja siitä poskelle, pysähtyen hetkeksi miehen korvanjuureen.
"Jos istuminen alkaa puuduttaa voit aina tulla viereeni" Punapää kuiskasi rauhallisesti kenraalin korvaan, suoden vielä nopean suudelman vanhemman ohimolle, ennen kuin vetäytyi kauemmaksi.

"Taidan yrittää saada unen päästä kiinni..." Katse lipui Noelista vuoteen puolelle, siniverisen ottaessa askeleen poispäin kenraalista "Ehkä se olisi hyvä vaihtoehto. Kaiken jälkeen...." noiden sanojen myötä askel lähti viemään sängyn luo, siniverisen luikahtaen peiton alle lämpimään ja asettumaan nukkumaan. Ei siinä loppujen lopuksi kauaa mennyt, kun Lily viimein pystyi silmänsä sulkemaan ja siniverinen alkoi hiljalleen vajota untenmaille, nyt kun tiesi ettei yksin olisi oudossa paikassa.


// JA TERO KERPELE NYT EI! TERO SUOTANAA SOLEET GAYYYY. Ei karhutaan suostu Erun kans painiin ku ne juoksee pakoon heti ku näkee sen lähestyvän. Consta antaa viskiä sitten kun Noel on eliitti. Sitten juhlitaan ja sitten Noel voi huppelissa mennä jatkoille prinsessan makuukammariin---eiku. Sitten tulee pikku-Noeleita. DARI EI HALUA SITÄ VISKIÄ TAI TAPAHTUU HIRVEITÄ. Hemmetin römpsyliinit nimenomaan. Meidän offgamet on hirveitä, me ollaan ihan hirveitä. Ollaan aikuisia ja silleen!11!1!!! //
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4211

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 4:10

Paikkakunta: Void

Viesti Ke Loka 22, 2014 9:42

Re: Haluaisitko selittää || Crim

Tuntui hyvältä saada kiitosta siniveriseltä kaiken tämän jälkeen. Takkatuleen puoleen taas eksynyt katse otti kuitenkin noustakseen taas Lilyn puoleen, naisen laskiessa yllättäen kätensä vanhemman miehen reisille. Palavanoranssi katse otti ummistuakseen hieman, prinsessan käydessä suomaan hellän kevyt suudelmansa kenraalin huulille ja poskelle. Korvanjuureen kuiskatut sanat saivat Noelin pienesti naurahtamaan.
”Pidän tuon mielessäni”, vaikka tuskin siihen tulisi tarve. Ja vaikka tulisikin, halusi kenraali pitää sen säädyllisen välin prinsessaan – vaikka mieli huutaisikin toista.

Lilyn ottaessa välimatkaa kenraaliin ja todetessa yrittävänsä mennä nukkumaan, kävi Noel nyökkäämään nuorelle punapäälle myötävästi.
”Niin todellakin olisi parasta. Meillä on huomenna aikaa tutustua luostariin paremmin sekä miettiä, milloin täältä lähdemme”, Noel tuumasi, kun siniverinen oli lähtenyt jo poistumaan pedin puoleen. Temppeliherra ottaisi istuakseen nuotion edessä, valvomassa Lilyn vointia ja vahtimassa ylimääräisiä tekijöitä tulematta huoneeseen. Ehkä hänkin uskaltaisi jossain välissä ummistaa silmiään hieman, jos kokisi itsensä turhan väsyneeksi.
Takaa kantautuva rauhallinen hengitys viestitti opettajalla pian prinsessan jo nukahtaneen, joka nosti miehen huulille pienen, olemattoman hymyn. Lily saisi levätä rauhassa aamuun saakka, ja Noel olisi täällä rauhoittelemassa, mikäli tuo kävisi kesken kaiken yöllä heräämään ja ihmettelemään mitä oli tapahtunut. Siniverinen oli turvassa. Rentoutunut ja rauhallinen. Mikään ei saisi rikkoa nuoren naisen unta nyt, kun kenraali oli sitä valvomassa.


//LOL! TEROJEN KOETTELEMUS, HOMOJA KAIKKI. Eru the viiksikuningatar. Deliakin lämpenee jo, huhuh. Joooooo, Noel liittyy sit Constan kanssa johonkin viskikerhoon, ja siellä ne sitten maistelee ja vetää kännejä. Lilyn luokse jatkoille. Mitä…. Pikkunoelit <3 DARI HALUAA ALITAJUISESTI UUDESTAAN KUITENKIN TUITERIIN JA ALIST---- Välillä täytyy olla hirveitä ja häijyjä. Kukaan ei voi sietää meidän offgamee. Pelkkää homopornoa ja römpsähunttia//
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL - VISERION
Edellinen

Paluu Makuuhuoneet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö