Sinä, taas || Crim


Luostarilla on aivan omat pellot ja puutarhat, jossa munkit viljelevät ja kasvattavat omaa satoa. Luostarin piha-alue on suuri ja avoin hiekkakenttä, jota reunustaa pieni puuaita.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 13533

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Syys 23, 2017 9:45

Re: Sinä, taas || Crim

Eipä Delathos vieläkään myöntänyt mitään tarvitsevansa tai haluavansa, muuta kuin korkeintaan pullon jolla saisi kivut ja muistot unohdettua. Theo vain tuhahti pienesti sille toteamalle, lähtien sitten rikkinäisiä vaatteita keräilemään lattialta matkaansa, lähinnä sivuuttaen Delathosin seuraavat puheet. Ei hän jaksanut tuon kanssa kinata, kerta käsipuoli hänelle selkänsäkin jo käänsi.
”Koita levätä”, oli ainoa huomautus käsipuolelle, ennen kuin Pikkuhaukka paikalta poistui tuvan puolelle, naisten seuraan..

Noita selitti läheisen yhteytensä luontoon tuovan myös läheisen suhteen eläimiin, mikä siis oli syynä sille, etteivät sepän piskit olleet tummahipiälle murisemassa. Eipä Qira muutenkaan käyttäytynyt uhkaavasti, joten ei koirilla ollut mitään syytä edes noitaa kytätä. Kali hymähti nyökäten syöjättären mainitessa demonit näin lähellä luostaria. Vaikkei luostari ollutkaan uskossaan niin vihainen, mitä jotkut tahot, ei sielläkään demoneita siedetty lainkaan. Ja jos joku sieltä saisi kuulla, että Nahorissa tai sen lähettyvillä leikittiin mustalla magialla tai demoneiden kanssa, saattoi sitä löytää itsensä noitaroviolta kovinkin nopeasti.
Kaksin rupattelu päättyi kuitenkin siihen, kun nuorin haltioista päätti liittyä heidän seuraansa. Hymyillen Theo tuli paikalle, Kalin katsastaen pojan päästä varpaisiin. Kyllä tuo ehjä näytti olevan, mitä nyt vaikutti uupuneelta kaiken tapahtuneen jälkeen.

”Kiitos”, Pikkuhaukka aloitti hymyillen, istahtaessaan alas vapaalle sijalle ja laskien vaatteet sylistä viereensä, ”Tee kyllä kelpaakin, kaiken jälkeen”, Theo naureskeli, seuraillessaan kuinka Qira taikatempuillaan teetä kaatoi. Kali varsinkin katsoi silmä tarkkana sitä toimitusta, virnuillen itsekseen näkemälleen. Näppäräähän tuo oli, se täytyi myöntää.
”Hyvin, tilanteeseen nähden. Kävi hän jo hereillä... Mutta jäi jatkamaan lepäämistä”, Enkelinpentu vastasi Qiralle, samalla kun teekupin poimi kätösiinsä. Jo pelkkä kupin lämpö tuntui ihanalta, puhumattakaan sitten takasta joka lähellä hohkasi.
”Anteeksi... että kaikki meni näin”, Syystä tai toisesta Theo koki tarpeelliseksi pyytää anteeksi vielä kerran, niin Qiralta kuin Kaliltakin. Tuskin kukaan olisi halunnut iltaansa näissä merkeissä viettää.
”Suotta anteeksi pyytelet. Tällaista sattuu, näillä main. Tärkeintä, että selvisitte elossa”, Kali hymyili nuorikolle, saaden Theonkin nostamaan pienen hymyn kasvoilleen.
”Mutta nyt! Olisiko arvon noita-akka ystävällinen ja kerisi koko tukkani pois?”// MMMARSUJA <3 Ja nyt se sotamies sika pois täältä :DDD //
Avatar

The Saviour
The Saviour

Viestit: 3692

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Kahvikuppi

Viesti Su Loka 08, 2017 6:51

Re: Sinä, taas || Crim

Noidan tumma katse seurasi lämpimänpehmein liikkein Theodluinia, joka istumaan teen kera asettui. Se helpotti mieltä omalla tavallaan, Qiran ollessa kiitollinen siitä ettei Kali ollut häätämässä heitä tiehensä millään tapaa. Heillä kaikilla oli paikka täällä - joka välttämättä ei ollut juuri se parhain tilanteen huomioon ottaen, mutta he kaikki sopivat tänne ja olivat valmiita pitämään toistensa puolia yhteisen hyvän nimissä.
Haukanpoikanen selvittikin heille pian kapteenin käyneen jo hereillä, mutta oli jättänyt toisen jälkeensä sitten lepäämään kuitenkin. Eloonpa tummahipiä taitaisi jäädä, ellei jotain kamalan yllättävää välikohtausta enää sattuisi...
Mutta Theo pyysi myös heiltä ääneen anteeksi sattuneita, joka sai Qiran ilmeen surumieliseksi hetkeksi. Tuntui oikeastaan hirveältä ajatella lämmintä teetä samalla siemaille, että hänen rakas Theonsa, pieni linnunpoikasensa voisi juuri nyt olla poissa, ellei mustahaltia olisi ehättänyt saapua paikalle ajoissa. Sarvipäinen nyökyttelikin päätään Kalin sanojen tahdissa, ollessa yhtä mieltä sepän kanssa, ettei pikkuhaukan anteeksi tarvinnut pyydellä. Sota oli rumaa, eikä Theodluin ollut sitä koskaan samalla tavalla päässyt todistamaan kuin vasta nyt, kun haltioiden tykö oli lähtenyt. Riitti että omasit pitkät korvanlehdet, ja olit suoriltasi vihollinen toisille kaikesta mahdollisesta hyvyydestäsi huolimatta ja toisinpäin.

Kaikesta hiljaisuudestaan noidan havahdutti paremmin tilanteeseen Kalin seuraava kysymys, joka alkoi nostatella sitä äidillisen lempeää hymyä mustahaltian kasvoille. Eikä Qira voinut malttaa muutamaa suloisen matalaa naurahdustaan siitä, kun seppä puheli hänestä noita-akkana.
"Tietenkin", tyhjän teemukinsa pöydälle jälleen laskien Syöjätär hymyili, "Tulehan istumaan vain paremmalle paikalle, jottei hiuksiasi ole jokaisessa sohvankolossa jälkikäteen ja ne on helppo siivota lattialta pois", Qira vielä hymyili.
Yhteistuumin ympärille järjestettiinkin sen verran tilaa, jotta siihen saattoi nojatuolin asettaa keskelle, ja hiukset voisivat paljaalle lattialle varista. Qira voisi ne kerätä siitä jälkikäteen talteen hävitettäväksi, jos talon emäntä halusi levolle käydä yhtälailla teehetken ja hiustenleikkuun päätteeksi. Tietenkin, siinä samalla, Syöjätär olisi halunnut kysellä sattuneista Theolta paremmin. Mutta toisaalta hän halusi olla myös hiljaa tapahtuneista, ja antaa haukanpoikaselle tilaisuuden aloittaa itse kertominen, kun poikanen tunsi olevansa valmis. Qira ei sattuneista syistä halunnut olla Theolle niin ankara kuin olisi ehkä saattanut olla jonkun toisen kohdalla, Miaroran vesan ollessa hänelle harvinaisen rakas taho, jolle noita ei turhaan halunnut vihainen tai tungetteleva olla.

Mustahaltia nappasi Kalin esille jo tovi sitten asettamat välineet, keritsimet ja puukon, joilla tuon pehko kyllä taittuisi irti, kun hetken jaksaisi kikkailla. Hetki siihen varmasti menisi, mutta se vaiva oli takuulla sen väärti, kerta seppä halusi tukastaan kokonaan eroon!
"Istuhan alas sitten. Ja malta pysyä paikoillasi, en tahtoisi vahingossa viiltää päänahkaasi", Qira hymyili vinosti omaa lettiään sukien selkäpuolelleen, jotteivat omat paksut suortuvansa olisi tämän toimituksen tiellä.


//Sotamies sika tuli jäädäkseen. KUTEN MYÖS PEKONI//
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETH CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA ANERITTE - QIRA A'DARUIL - OMANIRON
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä yksärillä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7
Edellinen

Paluu Piha-alueet, pellot, puutarhat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö