Osaisitko ehkä auttaa


Palvelijoidentilat sijaitsevat sotilastuvan lähettyvillä. Palvelijoidentiloihin kuuluu niin makuuhuoneet, taukotilat, kyökit, sivukäytävät, peseytymistilat kuin myös ruokailutilat. Palvelijoiden olosta on pyritty tekemään mahdollisimman mukavaa, jotta nuo jaksaisivat pitää vaadittua tasoa yllä siniveristen sitä vaatiessa. Ylempiarvoistenpalvelijoiden tilat ovat erikseen, mitä alempiarvoisten. Orjat eivät täällä kuitenkaan majaile.

Valvoja: Crimson

Viesti Ti Kesä 14, 2016 2:55

Re: Osaisitko ehkä auttaa

Rathel kumarsi kohteliaasti kaksikolle, noiden kiitosten perään, ennen kuin asteli huoneen ovelle poistuen. Elodie silmäili sulkeutuvaa ovea, kunnes Perian kiinnitti hänen huomionsa. Kysymys näytti nostattavan faunin kasvoille punan varsin nopeasti. "J-J-Jos sinä haluat." Tyttö sopersi, tietäen varsin hyvin missä joutuisi nukkumaan jos jäisi yöksi. Toki olihan hän herännyt miehen vuoteesta aikaisemminkin, mutta sitä hän ei halunnut muistella ja tietenkin hän oli hermostunut ajatuksesta. Fauni oli vasta oppinut antamaan oma aloiteisesti suukkoja Perianin poskelle, tämä tuntui jo varsin pitkältä askeleelta eteenpäin ja vieläpä näin yllättäen.

"Ja ei minulle olisi lahjoja tarvinnut hankkia, tämä sormus ja... kihlaus ovat aivan tarpeeksi." Elodie piipitti, mekkonsa helmaa nypläten, mutta hymyili varsin iloisesti. Oli mukava tuntea olonsa varsin rakastetuksi, ei hän hemmottelusta paljoa ymmärtänyt, mutta miehen eleet saivat hänet aina niin onnelliseksi.
"Am... rakastan sinua." Tyttö tunsi tarvetta sanoa se ääneen ja kohotti sinisen katseensa mieheen sillä ujolla tavallaan.
Avatar

Monarkki

Viestit: 13937

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Kesä 14, 2016 9:42

Re: Osaisitko ehkä auttaa

"Tietenkin haluaisin", Perian hymyili Elodielle, joka nyt epäsuorasti, epäilevästi suostui jäämään yöksi tänne. Ei satyyri aikonut häntä pakottaa jäämään ja oli valmis nukkumaan sohvalla, jos Elodie ei halunnut vuodetta vielä hänen kanssaan jakaa. Ja vuoteellakin Perian oli kyllä valmis nukkumaan erillään, he voisivat vaikka kasata tyynyistä väliin muurin, olihan peti sen verran suuri kahdelle näin pienelle henkilölle. Tosin, peti oli muutenkin suuri jopa isommalle henkilölle. Perian ei tosin valittanut, vuode oli iso ja pehmeä, siinä oli tilaa heittelehtiä ja kääntelehtiä miten sattui!

"Tiedän kyllä, ettei sinulle lahjoja tarvitsisi ostaa - mutta haluan silti ostaa sinulle kaikkea nättiä ja uutta aina välillä", Satyyri hymisi, samalla kun kävi askeltamaan Elodien luokse. Ne kaksi sanaa tytön suusta saivat hymyn kasvamaan satyyrin kasvoilla. Kuinka nuo yksinkertaiset sanat saattoivatkin tuntua niin lämpimiltä ja ihanilta. Varsinkin, kun Elodie ne sanoi. Olihan Perian ennenkin kuullut rakkaudentunnustuksia taholta jos toiseltakin elämänsä varrella, mutta ne olivat tuntuneet kovin tyhjiltä, ontoilta, mitättömiltä. Valheilta jopa. Eikä Perian todellakaan niihin sanoihin voinut vastata samoin, kuten Elodielle kykeni. hopeasarvinen kävi hymisten nojautumaan lähemmäksi Elodiea, painaen pienen, kevyen suudelman kihlattunsa poskelle.
"Minäkin rakastan sinua", Perian hymisi faunin korvaan, ennen kuin vetäytyi kauemmaksi ja kävi kepeästi nappaamaan Elodien ranteesta, "Tule, näytän sinulle, mitä kaikkea ostin!".

Viesti Ti Kesä 14, 2016 10:39

Re: Osaisitko ehkä auttaa

Häntä kiemurteli Elodien seläntakana iloisesti, kun hän näki tuon hymyn mikä miehen kasvoille kaartui. Pelkkä sen näkeminen tuotti ihanaa onnea, joka tuntui lepattelevan perhosten laila vatsan pohjassa. Perianin kumartuessa lähemmäs, otti tyttö suukon vastaan lämpimälle poskelleen, tuntien olonsa varsin rakastetuksi, varsinkin kun hänen osoitukseensa vastattiin samalla mitalla takaisin.
Mies kävi nappaamaan faunia ranteesta, todeten varsin innokkaan oloisesti tahtovansa näyttää mitä kaikkea olikaan hankkinut. Voi jos tyttö tietäisi minkä takia Perian oli niin ison tilauksen tehnyt, olisi hän ollut suunniltaan. Fauni kun ei suonut jonkun uhraavan jotain hänen takiaan, tässä asiassa rahaa. Tietenkään viaton ja ujo Elodie ei mennyt ketään kieltämään tai estämään, mutta toisi hän oman milipiteensä esille, jos siis uskalsi.

Tyytyväisenä Elodie asteli paketti vuoren vierelle kihlattunsa johdattamana ja auttoi miestä pakettien avaamisessa, jos tarve vaati. Elodien katse kävi aina välillä sormuksessa, joka kimmelsi kauniisti hänen sormessaan ja se tuntui saavan ilonkyyneleiden puskemaan takaisin pintaan, mutta hän oli itkenyt tänään jo tarpeeksi.

//Jaaaaa tämä peli on purkissa, kohti kolmin peliä ahoi! //
Edellinen

Paluu Palvelijoidentilat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia