Kipinöintiä


Satamakylässä sijaitsevat Cryptin suurimmat laiturit, joille suuret kauppalaivat saapuvat. Laitureilta lähtee leveitä, kivetettyjä katuja risteilemään pitkin kylää, sekä suurin teistä johtaa pois satamasta, kohti aroja.

Valvoja: Crimson

Viesti Su Syys 08, 2013 7:22

Kipinöintiä

Nau

Oli ollut upean kuulas ja kirpeä syyspäivä, ja punatukka oli päivällä; satamakylän kauppaputiikkeja kierrellessään, törmännyt hauskaan remu-joukkoon, jonka mukaan oli sitten sen liiemmin miettimättä lähtenytkin. Nyt oli jo ilta pitkällä, ja meno sen mukaista.
Baari oli joku tunkkainen merimiesten suosima paikka, mutta se oli valittu, koska siellä jonkun tiedon mukaan soitettiin hyvää musiikkia. Ja Nau oli joutunu kehumaan miestä, joka niin oli väittänyt, sillä tällä hetkellä baarissa kajahteli rempseä ja hyväntuulinen musiikki; mikä lie merimiespolkka sitten olikaan. Se oli kuitenkin tarttunut mukavassa nousuhutikassa olevan naisen lanteisiin ja rytmi huumannut veren, ehkä vähän liiaksikin. Tällä hetkellä uhkea punapää tanssahteli komean kavaljeerinsa kanssa tungoksen läpi baaritiskille, ja sen sijaan että olisi antanut partnerinsa vain tarjota hänelle uuden juoman, Nau teki jotakin aivan muuta. Neito tuuppasi baarijakkaran laidalla istuneen vanhan ja juopuneen ukkelin syrjään tieltään - ukkeli tipahti kolisten lattialle - ja loikkasi itse ketterästi tämän tuolille, astuakseen siitä edelleen baaritiskille. Nau kumartui tanssinsa lomassa sensuellisti kiskomaan partnerinsakin seurakseen. Rytmi vei, ja Nau liikkui innostunutta miestä vasten; hän oli aina jotenkin kantanut tanssimisen lahjaa lanteillaan, ja nautti rytmistä ja siitä että todella osasi vangita katsojansa liikkumisellaan jos niin halusi. Yleisö alkoi huudella suosionosoituksia ja lyödä käsiään yhteen. Entisestään meteli yltyi, kun tämä mustaan nahkaan pukeutunut tanssijatar pyöräytti itsensä irti seuralaisestaan ja käsiään rytmissä yhteen lyöden tanssahteli baaritiskin toiseen päähän esittelemään vartalonsa liikehdintää kaikille halukkaille. Nau potkaisi jonkun innokkaan merimiehen kourivat kourat kauemmas sääriltään, heitti rytmin mukana päätään taakse nauraen iloisesti, ja sitten Naun nauru katkesi kuin seinään.
Hänen vihreät smaragdisilmänsä vetäytyivät viiruiksi eikä hymykuopista ollut enää tietoakaan, vaan ilme oli raivoisa. Vellovan ja suosiotaan osoittavan ihmismassan seasta häntä tuijotti muita korkeammalta tulenpalava katse, jonka neito muisti aivan liian hyvin. " Phoenix!" Nainen sihahti paljastaen hampaansa. Nau nappasi tiukkojen nahkahousujensa uumalta yhden puukahvaisista heittoveitsistään, ja ennenkö oli itsekään tajunnut, hän oli singonnut sen kohti tuota raivostuttavaa olentoa. Nau tähtäsi liki, mutta tarkoitus ei ollut osua kuitenkaan. Nau oli harjoitellut heittoveitsillä jo hyvän tovin, muttei ollut vieläkään niiden kanssa niin taitava kuin jousen kanssa, joten lopputulos ei ollut aivan varma.

Ritari

Viestit: 1214

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ma Syys 09, 2013 12:05

Phoenix oli lähtenyt viettämään iltaansa satamakylän kapakassa, yksi hänen suosikeistaan. Siellä meno oli taattua yleensä pitkälle yöhän ja tärkeimpänä - tietysti! - paikka oli täynnä humaltuneita kevykenkäisiä naisia, jotka suorastaan taistelivat Phoen näköisen huomiosta. Mikäs olisikaan parempi tapa viettää iltaa?
Jo ennen kuin Phoe pääsi kapakkansa ovelle, sieltä kantuitui iloluontoista musiikkia ja mölyä. Juuri tuon iloluontoisuuden takia Phoenix rakasti omalla kierolla tavallaan kapakkaa. Ovella tuli vastaan miehen vanhoja tuttuja, jotka olivat jo kerenneet vetää pari liikaa. Miesporukka veisteli juuri juttua uhkeasta neidosta, joka osasi kyllä mielyttää miestä muodoillansa. "Kyllä tuolla on niin kuumat paikat, että piti jo ulkoa asti käydä hakemassa viilennystä, ettei ihan roihahda," eräs harmaahapsi kertoili nuoremmille, joiden ilmeet syttyivät tiedosta ja himosta. Phoe mietti kuka tuo kuuma neito mahtoi olla, mutta ohitti miesjoukon olkiaan kohauttaen. Paras ottaa itse selville.

Päästyään sisälle, hän huomasi suuren pääasiassa miesjoukkion kerääntyneen baaritiskin ympärille katsomaan siellä tiuksassa nahka-asussa pyörähtelevää naista. Hmh, ei hullumpi, tuo mietti samalla kun suuntasi laiskan hitaat askeleensa tiskille. Phoella ei ollut tapana tyytyä vähempään kuin illan kuningattareen, joka tällä kertaa näytti kiistatta olevan tämä mimmi. Phoenix suuntasi askeleensa suoraa kohti kaunista tanssijaa ja ihmiset väistivät hänen kokoisensa miehen tieltä.
Komea feeniks todellakin kiinnitti huomiota ja veti katseita itseensä. Hänellä ei ollut kiinteän ja lihaksikkaan yläosansa peittona mitään, vaikka ulkona oli jo viileä syys. Tälläkertaa myös suojaava viitta oli jätetty kotosalle, missä se ikinä sitten olikaan. Jalassa olivat - kuitenkin - koko pitkät mustat housut joiden lahkeet olivat pitkissä puoleen sääreen ylettyvissä saappaissa.
Kaikkien suureksi harmiksi rivon sulakas tanssi lakkasi kun nainen oli huomannut Phoenixin ihmisten seasta, selvästi pahoittaen tästä näystä mielensä. Kun tuo tanssija nyt kohdisti sanoja miehelle, kaikki kääntyivät tuijottamaan vuoroin feeniks miestä ja vuoroin Naua. Phoenix tykkäsi huomiosta joten ei tehnyt muuta kun virnisti leveästi. Hän ei edes heti ollut tunnistanut tuota herkkupersettä joka tiskillä keimaili, mutta nyt kun häntä kohti viskattiin heittoveitsi muisti kyllä virkistyi. Phoenix nappasi heittoveitsen ilmasta kiinni kun tuo olisi sujahtanut hänen korvansa ohitse. "Eikö sihtisi ole rakas parantunut vieläkään?" feeniks huudahti iloisesti nyt tunnistaen tuon toisen. Muistaen myös samalla miksi tuo mahtoi olla vihainen. "Nyt kun pyörit siellä niin heittäisitkö samalla rommipullon? Kurkkua kuivaa..."
Moni baarissa oleskellut nainenkin hakeutui nyt baaritiskin läheisyyteen ja näiden ahnaat katseet hivelivät Phoenixin paljasta vartaloa. Jos Naua ei kiinnostaisi lähteä miehen kanssa iltaa istumaan ei varmasti jäisi ongelmaksi löytää seuraa...
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Viesti Ma Syys 09, 2013 6:56

Phoenix nappasi Naun sinkoaman veitsen kiinni ilmasta, ja sekin oli omiaan ärsyttämään naista. Olisi nyt sitten edes mennyt ohi, nyt hänen olisi saatava tuokin veitsensä takaisin! Ihmiset olivat huomanneet myös Phoenixin, ja he tuntuivat seuraavan näitä kahta nyt kuin mitäkin näytelmää. Baarin henkilökunta oli myös huomannut veitsen sinkoavan täyden salin läpi, ja hekin skarppaantuivat seuraamaan tilannetta. Nau huomasi myös, miten paikan naispuoliset kiinnittivät huomionsa Phoenixiin. Ja ihmekö tuo, näky oli suorastaan kihelmöivän naitava.
" Vai vielä rommia!" Nau pärskähti, katsoi mieheen pistävästi, ja hyppäsi jälleen musiikin mukaan. Yleisö osoitti suosiotaan hänen lähtiessään liikkumaan sulokkaasti takaisin baaritiskin toiseen päähän, jonne hänen tumma ja komea seuralaisensa oli jäänyt. Hän nappasi miehen mukaan tanssiin, ja rivosti elehtien keinutti itseään tätä vasten. Mies oli heti mukana täysillä, ja Nau nauroi iloisesti ihmisten kannustaessa ympärillä. Sitten hän käännähti ketterästi baarimikon puoleen; huikkasi haluavansa rommia pullon. Sellainen heitettiin hänelle, ja neito nappasi sen ilmasta kiinni. Nau etsi Phoen - ja näki tätä kiehnäävät naiset - jälleen silmiinsä ja loi tähän vihreän pistoksen silmistään, nikaten silmää. Sitten hän kääntyi kavaljeerinsä puoleen, ja Phoenixia yhä vilkuillen nosti rommipuollon partnerinsa huulille ja valutti polttavaa nestettä alas tämän kurkusta. Mies joi ahnaasti ja kopeloi samalla Naun tiimalasivartaloa jo melko tavalla härskisti. Nau oli voihkivinaan kiihtyneesti, nosti sitten pullon omillekin huulilleen, ja joi niin, että se tyhjeni. Sitten hän kiepahti Phoenixin puoleen, hihkaisi miehen nimen, ja nakkasi tyhjän rommipullon tätä kohti. " Ole hyvä!" Hän huusi, ja nauroi iloisesti perään, kääntyen sitten tumman komistuksensa puoleen. Osa baarin väestä, jotka olivat kuulleet sananvaihdon, mölähtivät nauraen Naun tempulle.
Nau toivoi saavansa Phoenixin ärsytettyä niin, että tämä ei voisi kuin tehdä jotakin. Neitoa ei tuon uroksen huomattuaan olisi voinut enää vähempää kiinnostaa tumma seuralaisensa, tai kukaan muukaan. Hänen ajatuksiinsa ei mahtunut kuin Phoe, ja se oli omiaan lisäämään hänen tanssiinsa aimo annoksen erotiikkaa.

Ritari

Viestit: 1214

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ma Syys 09, 2013 8:50

Phoenix selvästi ärsytti toista. Oli virhe toisen näyttää se varsinkin noin räikeästi, sillä siitäkös tuo perverssi kiinnostui. Tätä peliä osasi pelata kaksikin. Virne kasvoillaan hän seurasi ensin Naun esityksen pullon heittoon asti, jonka jälkeen oli aika vallata valokeila takaisin itselleen - siis kuvainnollisesti tietenkin. Väki oli muutenkin älynnyt väistää Naun ja Phoenixin väliltä pois, kun heittoveitsi oli sujahtanut sitä reittiä ja nyt tuota tosiaan seurasi jo lasipullo. Phoenix pyörähti näyttävästi ja ampui käsistään teatraalisesti liekit lasipulloon joka muuttui ikään kuin sulaksi hetkessä. Kuului myös vumahdus kun liekit söivät tieltään alkoholipitoisen rommin pullosta siinä palaessaan. Jollei Phoenix olisi koko ajan manipiloinut pulloa olisi siitä saattanut noin kuumassa tulla oikeastaan pieni räjähdys. Tuli laskettiin Phoenixin käsien väliin ja mies muovasi - koskematta varsinaisesti tuleen saati sulaan lasiin - kämmeniään liikuttamalla lasin uudestaan. Kun hän oli valmis hän näyttävästi puhalsi kohti tulta edessään ja se sammui ja uusi lasimuodostuma oli pudota maahan, mutta se napattiin käteen.
"Sinulle kaunokainen", Phoenix sanoi eräälle ihan hänen lähelleen ajautuneelle pitkä tukkaiselle blondille. Lasista oli muotoiltu todella kaunis ruusu! Blondi meni onnesta ihan hämilleen ottaessaan tuon lahjan, joka vielä äsken oli ollut rommipullo, vastaan. Sitten Phoe upotti kätensä toisen hiuksiin, vieden sen tuon takaraivolle. Nainen painettiin intohimoiseen suudelmaan, jota blondi ei kyllä vastustellut yhtään. Phoenix päästi jopa vähän tylysti sitten irti toisesta, joka meinasi pyörtyä onnesta maahan, mutta tuon tyttökaverit olivat onneksi ihan selän takana ottamassa kiinni.
"Ah, niin voihan sitä kurkkua noinkin kostuttaa..." Phoenix nauroi ja naiset hänen takanaan kikattivat innoissaan ja monet Naun entisestä yleisöstä läimivät toisiaan selkään nauraen. Heidän seastaan kuului muun muassa toteamuksia kuten "Melko hemmo!" ja "Aika röyhkeää!". Phoenix ei tosin välittänyt mistään tästä. Myös hänelle huoneessa olivat enää vain Nau ja hän. Muut olivat täysin uhrattavia pelinappuloita.
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Viesti Ma Syys 09, 2013 9:25

Nau nauraa räkätti mukamas halveksuvasti Phoenixin esitykselle, joka tottapuhuen oli hänestä wau. Ja kyllä, tuo hemmetin blondi sai hänet ärsyyntymään, Naun teki mieli liiskata tuo nainen, ja kaikki muutkin, jotka olivat hänen tiellään, saappansa alle. Hän käänsi seuralaiselleen selkänsä, ja loikkasi ketterästi alas baaritiskiltä. Lattialta olivat ihmiset väistyneet ja hänen ja Phoen välillä oli suora kuja. Ilma tuntui rätisevän näiden kahden välissä.
Nau tuijotti miestä halveksuva ilme kasvoillaan ja nakkasi niskojaan niin että messinkirenkaat hänen korvissaan kilahtivat. Neito tiesi näyttävänsä tyrmäävältä tiukassa nahka-asussaan ja mustassa nyöritetyssä nahkaliivissään, jonka antelias kaula-aukko tarjoili hänen rintansa mehukkaasti esille. Messinkikääty jota hän kantoi kaulassaan, valui kutsuvasti rintojen väliin. Naisen lantio ja rinnat, joita asu paljasti kiilsivät hiestä, jonka hän oli saanut tanssillaan kihoamaan pintaan itselleen, niin kuin varmasti baarin miespuoliselle väellekin.
" Sinulla on jotain, joka kuuluu minulle." Punapää sanoi sitten uhmakas sävy äänessään. Hän tarkoitti sekä heittoveitsiään, jotka mies oli näpistänyt, ja jotain muutakin, mutta ei ollut tarkoitus, että siitä kukaan mitään ymmärtäisi.
Nyt äskeinen vaaleahiuksinen nainen oli selvinnyt Phoenixin suudelmasta takaisin tähän maailmaan, ja asteli lanteitaan keinuttaen Naun ja Phoenixin väliin. Yleisö kohahti ja osa nauraa hörötti huvittuneena. Nau irvisti blondille. " Niin on muuten sinullakin!" Hän tuhahti ja harppasi naisen luo, napaten Phoenixin taiteileman lasiruusun itselleen ja sujauttaen sen rintojensa väliin. " Näin." Hän sanoi painokkaasti ja nauraa räkätti päin blondin naamaa, sysäten tämän voimallisella lantion heilautuksella tieltään.
Tästä vaaleatukka ei tietenkään pitänyt, vaan loikkasi vauhdilla kohti Nauta karatakseen tämä kimppuun. Yleisö mylvi innoissaan, kissatappeluhan tämän esityksen vielä kruunaisi. Nau väisti hyökkäyksen tieltä, ja tarttui naista rauhallisesti harteista. " Rauhoitu sisko!" Hän sanoi tomerasti." Ei meidän sentään tarvitse alkaa tapella tuollaisesta, saat pitää heti, kun minä olen saanut saatavani."

Ritari

Viestit: 1214

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ma Syys 09, 2013 1:05

Nau ei kestänyt Phoenixin pientä esitystä, joka vain tarkoitti että se toimi. Kun tuo hyppäsikin alas samalle tasolle miehen kanssa Phoenixilla oli kasvoillaan mitä itseriittoisin virne. "Taidan todella ärsyttä sinua vai mitä?" Phoenix sanoi siinä virnuillessaan näillä sanoilla luoden uuden tyttöjen kiherrys tulvan. Toinen nakkeli niskojaan ja tuijotti feeniksiä tuimasti. Katse jolla ruskettunut komistus kuitenkin vastasi oli huvittunut ja kujeileva, ei lainkaan raivostunut takaisin.
Toinen kävi uhomaan Phoelle ja miehen aikoessa heittää häröä kommenttia takaisin heidän väliinsä astelikin äskeinen shown väline, hyödytön, aivotan bimbo joka nyt ilmeisesti näki asiakseen lähteä puolustamaan feeniksia tanssijalta. Phoen katse oli murhaavan jäätävä kun tuo blondi oli tunkenut mukaan tähän jupakkaan. Jos toinen vain olisi kääntynyt miestä päin kohdatakseen tuon katseen, olisi blondi kaatunut sen voimasta varmasti uudestaan.
Nau oli mustasukkainen! Tuo oli napannut blondilta tuon lasikukkasen jonka feeniks oli veistellyt. Tämä näky kirvoitti virneen jälleen tulisen miehen huulille. No voi kun herkkää... Sitten blondista päästiinkin eroon iskemällä tuo lantion keinautuksella sivummalle, mutta ikävä kyllä ei noin aivoton tissieläin tietenkään voinut ottaa siitä opikseen ja jäädä sivuun. Ei, vaan tuo tuli nyt taas Nauta kohti vihaisena. Nau oli pysäyttänyt toisen tarttuen tuota harteista ja rauhoitellen sanoilla ettei kuulema tekisi Phoella yhtään mitään saatuaan omansa takaisin. Blondi oli selvästi alkamassa inttämään asiasta mutta sitten sattui vilkaisemaan Naun olan ylitse Phoenixiin kohdaten nyt tappavan mulkaisun. Phoenixin sisältä tuntui kumpuavan myös hiljaista murinaa siinä tuijotellessaan.
Sitten hetukalle tulikin kiire lähteä pois siitä Naun kanssa väittelemästä. "I-ihan sama! Ei minua kiinnosta! Pidä vaikka kokonaan hyvänäsi!" Blondi oli kuitenkin selvästi pahoin loukkaantunut tästä ja meni ystäväparvensa uumeniin nuolemaan haavojaan. Phoenix palautti heti neidon paetessa virneen taas kasvoilleen ja kohautti olkiaan kun ei yhtää tietäisi miksi blondi oli kirmannut niin kiireesti pakosalle.
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Viesti Ma Syys 09, 2013 2:25

Nau hieman hölmistyi vaaleatukan voimakkaasta raktiosta hänen sanoihinsa, kohautti sille sitten olkiaan ja antoi tämän poistua. Hyvä. Sitten Nau kääntyi katsomaan pisteliäästi kohti ärsyttävästi virnuilevaa Phoenixia. " Minä tiedän muru, että olen varsinainen lumoojatar." Hän sanoi lempeästi ja kallisti päätään hieman." Ymmärrän täysin, että tahdoit pitää nuo veitset muistona minusta ja siitä yöstä, se oli lopultakin aika herttaista, joskin ärsyttävää; täytyy myöntää." Neito jatkoi ja mutristi nyt meheviä huuliaan samalla kun ojensi oikean kätensä ja koukisti etusormeaan kutsuvasti kohti Phoenixia, metsästäen samalla kiinni miehen palavien silmien katsetta. " Annahan sitten tänne kultaseni," Hän sanoi vielä kujertaen perään.
Tässä vaiheessa Naun aiempi seuralainen, tumma ja salskea mies, loikkasi hänkin alas baaritiskiltä, jonne hänet oli kylmästi jätetty, ja käveli rehvakkaasti Naun luo. Mies tarttui tätä kourallaan olkapäästä, ja mulkaisi Phoenixiin myrkyllisesti. Ellei hän olisi keskittynyt mulkoilemaan feenixiä, hän olisi huomannut, miten Phoenixiin keskittynyt pörröpää säpsähti hänen yllättävää kosketustaan ja kääntyi katsomaan tätä myrskyisä ilme kasvoillaan. " Onko täällä joku ongelma muruseni?" Mies kysyi matalalla äänellään ja astui nyt suojelevasti Naun rinnalle. " Ole hyvä, voit poistua, minä selviän oikein mainiosti." Nau tiuskaisi, ja mies kääntyi mulkoilemaan jäleen Phoenixia. " Ei oikein näytä siltä, ja kai ymmärrät, että poistut täältä minun seurassani!?" Tumma komistus ilmoitti, ja irvisti uhmakkaasti Phoenixille.

Ritari

Viestit: 1214

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ma Syys 09, 2013 3:14

Phoenix nauroi Naulle tuon leperrellessään ja vaatiessaan heittovetsiä mieheltä itselleen. Luuliko tuo todella että Phoenix olisi niitä puolivuotta vaalinut mukaanaan kaikkialle? Mikäli tuo oli vain sattui olemaan näkökykyinen miehen asu oli aika paljastava, ei paljoa piiloja kätkeä mitään heittovetsiä sen mutkiin. Mies oli heittämässä humoristisen sutjautuksen asiasta kun heitä jo toistamiseen häirittiin. Jopa Phoenixin kaltaisella kunniattomalla olennolla oli sentään jonkinlaiset moraalit, esimerkiksi tuo ei mielellään lyönyt naisia, mutta tämä sekaantuja olikin jo huomattavasti miehekkäämpää sorttia ja sattuipa vielä niin hyvin että feeniksillä oli muutenkin jotain hampaankolossa tuota tyyppiä vastaan.
Mitään sen kummemmin varoittamatta Phoenix asteli suoraa Nauon eteen, jonka takana tuon olkapäätä pitelemässä sekaantuja siis oli ja latasi miestä yhtään hienostelematta turpaan. Ilmekään ei värähtänyt miehen kasvoilla tämän näin tehdessä joka sai kohahduksen aikaan yleisössä. Tällä kertaa se ei ollut hurraamista tai ihailevaa hihitystä vaan epäilevää supittelua. Oliko tuo nyt sitten reilua?
"Eihän täällä saa millään omaa rauhaa", feeniks totesi nyrpeänä katsellessaan miestä joka oli lentänyt selälleen miehen voimallisesta iskusta, "Tule!" Miehen ääni oli ollut hiljainen, vain koska hän puhui niin likellä Naun korvaa tuo saattoi kuulla hänet mutta musiikin pauhatessa kukaan heidän yleisöstään ei kuullut miehen sanoja. Täytyi kyllä ihailla tuota bändiä kun pystyi pitämään esityksensä koossa jopa tälläisten tapahtumien edessä.
Phoenix ei ollut pyytänyt naista seuraamaan itseään vaan se oli ollut käsky. Mies kulki edellä ja hänelle tehtiin näin tiheässäkin tietä että tuo pääsi kulkemaan, ja perässään vedettiin suloista Nau-neitoa käsivarresta. Vasta ulos päästyään, kapakan sivukujalle pyörähdettyä mies päästi irti neidon käsivarresta kääntyen myös kasvotusten tuon kanssa. "Noniiin, vähän kyynerpäätilaa!" Toinen naurahti onnellisena alkaen nojailla kapakan viileään kiviseinämään. Luulisi tuntuvan kylmältä vasten paljasta ihoa. "Taisit olla pyytämässä minulta jotain, mutta en ihan kuullut sitä tuolla melussa..." Phoe sanoi muka viattomasti vaikka oli kyllä kuullut ihan hyvin. Musiikki kuului hiljaisena myös tälle kujalle ja aina kun joku meni kapakkaan ja sen ovi aukaistiin, kuului musiikki hetken voimakkaampana. "Hemmetin upee asu muuten"
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Viesti Ma Syys 09, 2013 3:43

Phoenix asteli Naun eteen ja latasi tämän tungettelevaa kavaljeeria suvereenisti turpaan. Nau räpäytti ällistyneenä pari kertaa silmiään ja rämähti sitten nauruun." Kiitos." Hän sanoi kuivasti, ja samassa hänen jalkansa lähtivät kulkemaan Phoenixin perässä tämän käskystä. Eikä Nau olisi vastaan voinut laittakaan vaikka olisi halunnut.
Ulkona oli ihanan raikasta ja viileää, Nau ei olut tajunnutkaan kuinka tunkkaista ja hapetonta sisällä baarissa oli ollut. Samassa Naun vatsanpohjassa läikähti ikävä metsään. Se kumpusi kai tästä viileyden ja raikkauden ja hapekkuuden tunteesta. Siitä oli aikaa kun hän oli ollut metsänhelmassa, vaikka se oli ollut hänelle enemmän kuin koti suuren osan hänen elämästään.
" Hahhah Phoenix, tiedät kyllä mitä minä olen vailla." Nau sanoi kuivasti ja kierähti hänkin selkä seinää vasten Phoen vierelle koettaen nyt olla katsomatta mieheen, sillä hän tiesi, että miehen kuuma charmi veisi hänet nopeasti mennessään. Hän kiitti Phoenixia kohteliaisuudesta ja virnisteli sitten katsellen taivaalle." Sinulle näyttää sopivan parhaiten se, että ylläsi ei ole rihman kiertämää." Nainen sanoi kehräten. Sitten hän puraisi huultaan. Nauhan yritti vältellä Phoen syttymistä, olisi varmaan voinut valita sanansa jotenkin toisinkin. Miksi hän sitä vältteli, ei ollut aivan selvää hänelle itselleenkään. Hänhän halusi tätä miestä enemmän kuin ketään ikinä.
Syys yö oli kuulas ja pimeä, ja tähdet tuikkivat kauniisti taivaan tummassa kannessa. Kapakasta kajastava valo ei juuri niiden hehkua lannistanut.
Kohta kuului kumea haukahdus, ja kookas, likaisen harmaa koira ilmestyi nurkan takaa jääden häntä heiluen istumaan vähän matkan päähän. Se tuijotti noita kahta hetkisen pää kallellaan, ja palasi sitten takaisin sinne mistä oli tullutkin. Nau oli nauraa ääneen, mutta lopputlos oli kuitenkin vain leveä hymy. Räme. Se oli kuin joku Naun miespuolinen perheenjäsen välillä, oikea siveyden sipuli ja esiliina. Tällä kertaa koiran reaktio oli melkoisen lievä, jopa hyväksyvä. Normaalisti se olisi tullut ilmoittamaan negatiivisen mielipiteensä miehestä mekoisen äänekkäästikin.

Ritari

Viestit: 1214

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ma Syys 09, 2013 4:35

Phoe ei taaskaan tiennyt mistä toisen yllättävä kiltteys johtui, ehkä siitä että mies oli juuri iskenyt tuota ahdistelleelta miehelta hampaat kitalakeen, tai sitten siitä että sisällä oli pitänyt esittää yleisön edessä tai ties mistä. Vaihtoehtoja oli tuhansia, ei tässä olisi aikaa niitä kaikkia arpoa. Oikeastaan Phoea ei edes kiinnostunut niin paljoa. Naiset, tuuliviirejä kaikki!
"Taidanpa tietää..." Mies myönsi hymähtäen ja loi myös katseensa taivaalle. Heidän ei tarvinnut tosiaan juuri nyt leikkiä eikä esittää ja se tuntui vähän kummalliselta, sopimattomalta. Sitten toinen kehaisikin puolivahingossa Phoenixin ulkomuotoa ja tuon kehunhan olisi voinut suoraa kääntää niin että tuon mielestä mies näytti hyvältä ilman vaatteita yllään. Nyt kaikille tutumpi Phoenix pisti jälleen pintaan virnistäen kaksimielisesti ja todeten: "Aaaw, kiitos muru. Ehkä saat nähdä sen vielä ihan koko loistossaankin!"
Sitten heidän näköpiiriinsä ilmestyi ihan uudenlainen häirikkö, nimittäin koira. Phoenix oli oikeastaan aika eläinrakas joten katsoi vaan ihmetellen tuota harmaata karvakasaa joka siinä oli käynyt hetken häntäänsä heiluttelemassa ja poistunut. "Sinun ystäviäsikö?" mies naurahti lempeästi huomattuaan miten koiran näyttäytyminen oli saanut Naun hymyilemään. Mies hieman jopa säikähti sitä miltä hänen äänensä oli kuulostanut nuin lempeästi puhuttuna.

"Kuitenkin, palataksemme siihen ainoaan asiaan joka sinua kiinnostaa, se paketti..." Phoenix sanoi jättäen lauseen lopun ilmaan leijumaan salaperäisesti hetkeksi, "...ei ole minulla. Tai on, muttei täällä kuten varmaan huomaat. Vaikka toivon tietysti, ettet usko minun sanaani vaan haluat tulla tunnustelemaan itse."
Feeniks virnisti hurmaavasti ja haki Naun katseen omiin charmikkaisiin silmiinsä. "Mutta nyt kun täällä kerta ollaan, eikö olisi sääli jättää ilta näin lyhyeen?" Irrottamatta katsettaan toisen silmistä, Phoenix nopealla käden liikkeellä nappasi kauniin lasiruusun toisen rintojen välistä, ilmekään värähtämättä. Toisen rintoihin koskemisen olisi voinut tulkita erittäin sopimattomaksikin, mutta kun ele nyt johti siihen että Phoe pujotti lasikukkasen toisen hiuksiin, korvan taakse, olisi se varmasi naisesta kun naisesta vain herkkä ja suloinen.
"Miten olisi vaikka pari tanssia ja drinkkiä, lupaan tarjota..." Mies kysyi pyörähtäen takaisin kapakan ovia kohti ja ojentaen toisella kättään kysyvästi.
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Viesti Ma Syys 09, 2013 6:13

Naun hymy muuttui lopultakin naurahdukseksi. " Kyllä, vanha ja rakas ystäväni." Hän vastasi ja katsoi nätisti Phoenixiin, joka tällä kertaa hämmensi Nauta vaikuttamalla hyvin lempeältä. Koirako sen sai aikaan?

" Noh, se olisikin ollut aivan liian helppoa, jos olisit kanniskelut sitä mukanasi." Nau sanoi hymyillen." Jotenkin luottaisin sanaasi siitä, ettei se ole mukanasi...tosin yksi veitseni sinulla on, en vain käsitä että missä?" Hän jatkoi ja silmäili komeaa miestä päästä varpaisiin." Ehkä sen salaisuus selviää minulle illan aikana." Nau lisäsi ja nikkasi laiskasti silmää Phoelle. Sametti paketti ei ollut millään muotoa ainoa asia, joka neitoa miehessä kiinnosti...oikeastaan, se oli vain puhdas tekosyy, ja Nausta tuntui että he kumpikin tiesivät sen oikein hyvin. Mutta ajatus, että Phoenix ei kenties oikeasti tiennyt Naun olevan aivan jonkun muun kuin niiden heittoveitsien perässä oli yllättäin naisesta kovin häiritsevä. Hänen olisi melkein tehnyt mielensä sanoa asiasta jotain, mutta ei hän osannut, saati ollut varma, että halusi.
Sitten heidän katseensa kohtasivat jälleen intensiivisesti. Kyllä vain, Naun mielestä olisi todella sääli jättää ilta tähän, ehdottomasti, mutta hän ei sanonut sitä ääneen. Sitten komistus nappasi hänen miehustastaan tuon kohtalokkaan lasiruusun, ja pujotti sen herttaisesti hänen hiuksiinsa. Naun huulille levisi lämmin hymy ja hänen koko kasvonsa valaistuivat. Lasiruusu myhäilytti Nauta siitäkin syystä, että hän oli hyvin selkeästi paljastanut Phoelle olevansa mustasukkainen, kun nappasi sen siltä vaaleveriköltä, mutta ilmeisesti siitä ei ainakaan mitään haittaa ollut. Venyvästi hän ojeni ensin vartalonsa ja sitten kätensä baarin puoleen kääntynyttä miestä kohti, tarttui tätä kädestä ja huokaisi. " Hyvä on sitten" Hän sanoi ja virnisti itsekseen. Tämä oli aivan liian normaalia toimintaa miehen kanssa, jossa ei ollut mitään tavanomaista. " Odotan innolla," Nau sanoi ikään kuin henkäisten, juuri, kun astui kapakan ovesta sisään.

Ritari

Viestit: 1214

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ma Syys 09, 2013 6:57

Toinen halusi välttämättä tietää mihin Phoenix oli piilottanut tuon tänään aikaisemmin heittämän veitsen, joka luonnollisesti sai miehen nauramaan. "Noh, ehkä saat, ehkä et. Pidän sitä takavarikossa siihen asti että voin olla varma ettet nakkaa minua sillä uudestaan!"

Toinen suostui, antoi sulavasti kätensä ja sitten mentiin! Phoenixin johdattamana käsikädessä tultiin takaisin sisälle. Railakas musiikki pauhasi yhä, vaikka tämän hetkinen bändi näyttikin siltä että kohta olisi aika hidastaa. Olihan noilla kyllä jo pitkä ilta takanaan. Heitä katsottiin kummasti, ihailevaisesti sekä tuimasti. Nuo olivat ne jotka olivat aiheuttaneet kohtauksen. Nuo olivat ne jotka pakenivat käsi kädessä ulos ja palasivatkin samoin takaisin! Nuo olivat ne jotka rakastivat toisiaan salaa. Tuo oli se joka vikitteli itselleen kuuman tanssijan. Tuo oli se joka hurmasi kapakan komeimman uroon. Kyllä, heistä supistiin ja tuijoteltiin. Phoenix oli tietoinen tuosta mutta hänen sairaan kokoinen egonsa ei päästänyt mitään näistä asioista näpäyttämään herraa ja tuon itsetuntoa, joten sisällä marssiin herran elkein suoraa keskelle tanssisyvennystä. Moni oli nauttimassa siellä villisti iltaansa rytmikkään musiikin tahtiin. Phoenix pyöräytti neitonsa ihan lähelle itseään, selkä vasten miehen paljasta rintakehää. Phoen käsi ei kuitenkaan koskaan hellittänyt otettaan Naun sulokkaasta kädestä, joten tämä kyseinen käsi oli nyt kiertyneenä Naun ympärille. "Minulla on muutaman sadan vuoden etumatka tanssilattioiden valloituksesta, joten pistähän parastasi..." Mies kuiskasi eroottisimmalla äänellään ihan vain kiusoitellakseen daamiaan, tietäen kyllä ettei tuo ollut hänestä ainoastaan miekkoja vailla.
Käsi suoristettiin pyörittäen Nauta taas, mutta tällä kertaa kun koko käden mitta oli pyöräytetty, päästettiin sitten hellästi irti. Phoenixin kaltaisesta koviksesta oli vaikea uskoa että tuo osasi tanssia, mutta niin tuo vain näytti osaavan. Hänellä oli hyvä rytmitaju, joka näkyi tuon oikein ajoitetuista liikkeistä. Kovin notkea Phoenix ei ollut miesmuodossaan, mutta ei se näyttänyt menoa haittaavan. Phoenixin paljas rintakehä alkoi pian kerätä kiiltoa hiestä, ja yhä useamman naisen katseet piirittivät miestä. Tanssilattialla ei juuri silloin ollut toista miestä, joten olihan se nyt huomattavaa kun sinne sellainen tuli - näinkin kuuma ja rytmitajuinen!
Phoenix ei tosin enää flirttaillut toisille naisille katseellaan, antaen Naulle syytä olla mustasukkainen vaan kutsui vain tuota lähelleen himoavalla katseellaan.
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Viesti Ma Syys 09, 2013 7:23

Koko kapakka kihisi ja kuhisi noiden kahden tullessa peräkanaa takaisin sisään. Nau nautti moisesta tilanteesta, hänelle sopi vallan mainiosti olla kuiskinnan ja kuhinan kohteena, se ei neitoa häirinnyt ollenkaan. Eikä häntä häirinnyt ollenkaan myöskään se, että hän olisi sitä Phoen kanssa, jota upeampaa urosta hänen oli mahdotonta yhtäkkiä edes kuvitella. Näppärästi Phoenix kiepautti daaminsa aivan liki itseään, tanssiasentoon. Nau oli miellyttävästi yllättynyt tästä taidosta. Phoe sai naisensa hurisemaan sisäisesti, kehräämään kuin kissa. " Älä silti luule, että jäisin ollenkaan jalkoihisi!" Nau suhahti, ja nyt hänestä tuntui, että alettiin olla takaisin sillä maaperällä, jonka hän hallitsi paremmin. Tässä oli selkeästi pientä kilpailuhenkistä kipakkuutta, mutta se ei poistanut ollenkaan sitä, että he tanssivat toisilleen.
Ihastuksesta henkäisten Nau pyörähteli kun mies pyöritti, ja tämän päästäessä otteensa hänen kädestään, Nau kiitti tätä käyttämällä sooloonsa kaiken sen eroottisuuden, naisellisuuden ja syntymälahjana saadun tanssitaidon joka hänen veressään kihisi, lisäten siihen vielä tuon latauksen joka heidän välillään vaikutti; henkeäsalpaava näky oli valmis.
Nau lähti liikkumaan kohti Phoenixin kutsuvaa katsetta ja syliä, ammentaen askeltensa sulokkuuden partneristaan, päätyen lopulta miehen hiestä kiiltävään ja lihaksikkaaseen syliin. Hän loi intensiivisen katseen miehen silmiin, aivan läheltä, ja yllätyksekseen tunsi, miten hänen jäsenensä olivat valahtaa täysin hervottomiksi. Tässä oli nyt jotain uutta, jotain erilaista, Phoe oli jollain lailla päässyt Naun kuoren alle, ihon alle; paikkaan, joka oli hänelle itsellensäkin outo. Saatuaan voiman kiertämään taas jäsenissään, Nau kurottautui kohti miehen kutsuvaa suuta, ja näykkäisi tämän alahuulta pienesti, tehden sen sulokkaasti musiikin mukana.
Yleisö osoitti nyt suosiotaan siten, että niin miehiä kuin naisia oli kertynyt tanssilattian reunamille, ja he taputtivat musiikin rytmissä mukana tanssiparia kannustaen. Tanssilattialta alkoivat myös muut tanssijat hälvetä reunemmalle, tehden näille kahdelle tilaa; he liittyivät suosionosoittajien joukkoon. Väenpaljoudesta huolimatta Nau ei enää nähnyt, tuntenut, kuullut tai millään muotoa aistinut ketään muuta paikalla olevaa kuin Phoenixinsa.

Ritari

Viestit: 1214

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ma Syys 09, 2013 9:21

Toisen alkaessa tanssia oli tietysti silmiä hivelevää katseltavaa, kuten aikaisemmin baaritiskillä oli nähty. Tosin tällä kertaa siinä oli vielä jotain muutakin. Jotain tietty kipinää, jonka Phoenix tunsi myös hyvin itsessään. He olivat täydellinen pari. Näyttävä ja kuuma. Siitäkin johtuen ihmiset taputtivat heille ja vetäytyivät tanssimasta sivummalle taputtaakseen ja seuratakseen sitä vain siitä. Eräs blondi ei näyttänyt iloiselta tuota riemuisaa tanssia katsellessaan.

Bändi lähti tauolle ja tanssilattia tyhjeni väliaikaisesti. Phoenix nappasi Naun lopuksi loppu taivutukseen ja siitä sitten vielä nosti kevyesti vahvoille käsivarsilleen. Phoenixin kuuma katse hivelöi ihmistä samalla kun toinen saattoi tuntea tuon kiihtyneesti kohoilevan rintakehän sekä myös kuulla sen hengityksestä. Phoen otsalta valahti myös yksinäinen hikipisara lasketellakseen pitkin komistuken komeita kasvoja.

Phoenix kantoi kaunotarta koko matkan baarin toiseen päähän, erääseen nurkkapöytään, ja laski sitten alas sinne. "Haen meille juomat", mies sanoi virnistäen ritarilliselle eleelleen. Aika naurettavaa se hänestä oli mutta se oli tuntunut oikealta juuri sillä hetkellä. Feeniks lähti tosiaan hakemaan heille juomia ja siinä samassa kun tuo jätti Naun yksin heidän pöytäänsä siihen ryntäsi aikaisemmin tavattu blondi. "Ai miten niin 'saat pitää hänet kun olen hänen kanssaan valmis'!" Blondi sähisi yhteen puristettujen hampaiden takaansa, "Ei tuo siltä näytä!" Hän ei nyt alkuunkaan jaksanut selvästi muutamia - kymmeniä - rohkaisuryyppyjä ottaneena että itse oli sanonut Naulle tuon saavan pitää vaikka koko miehen.
Phoelle tehtiin tietä tiskille ja monet miehet läimivät tuota kehuvasti selkään. Ilmeisesti Phoenix oli piristänyt monien iltaa, vaikka eihän se ollut ollut tuon tarkoitus mutta mikäpäs siinä. Kunhan eivät hänen tielleen aikoneet asettua. Mies tilasi heille kaksi talon omaa kaljakolpakkoa, sekä pullon rommia. Baarin takana työskentelevä mies oli nähnyt mitä feeniks aikaisemmalle pullolle oli tehnyt ja oli vähän epäileväisen näköinen. "Hei, näytänkö siltä että minun enää tarvii lämmitellä tuota?" feeniks kysyi virnistäen ja viittasi samalla päätään nurkkapöytään jossa Nau oli. Baarimikko mutisi jotain, josta Phoe ei saanut selvää muttei myöskään välittänyt sillä tuo antoi hänelle tilauksensa. Sitten piti vain palata pöytään viemään juomat Naulle.
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Viesti Ma Syys 09, 2013 9:47

Naun teki mieli, ja hän myös lipaisi pienesti kielenkärjellään Phoen otsalta valuvan hikipisaran. Se maistui ihanasti mieheltä. Phoenixin syli oli hyvin kiihdyttävä ja kuuma, ja Nau tunsi melkein pettymystä tämän laskiessa hänet hellävaroen istumaan. Nau vain hymyili miehelle tämän lähtiessä hakemaan juomia, ja katseli ihastuneena silmät sirrillään hänen peräänsä, kunnes miellyttävän näyn eteen lankesi yllättäin varjo. " Sinä!!" Nau huudahti tyrmistyneenä tajutessaan edessään kiukuttelevan aiemman vaaleaverikön. Sitten hän alkoi yllättäin nauraa.
" Ala vetää siitä, tai saat veitsestä!" Nau huudahti, ei enään ollenkaan huvittuneena, ja nousi seisomaan. Blondi katsoi häntä uhmakkaasti, ja sen sijaan että olisi tehnyt kuten Nau käski, tämä istahti pöydänkulmalle lyhdyn valoon, ja alkoi pöyhiä pitkiä kutrejaan mulkoillen Nauta merkitsevästi. " Älä luule, että luopuisin tuollaisesta paketista noin vain!" outo nainen sanoi päättäväisesti, ja vain sitkeästi kökötti siinä. Naun pinna katkesi. Hän vetäisi yhden heittoveitsistään vyöltään, ja salamana oli naisen takana, raastoi tämän pään hiuksista taakse, ja painoi veitsen terän tämän vaalealle kaulalle. " Minä varoitin!" Nau sähähti, ja painoi terää niin että se upposi hieman blondin lihaan. Nainen kiljahti terävästi-juuri kun baarimikko oli antanut Phoenixille tämän tilaamat juomat-ja usea pää kääntyi kasomaan peräloossiin päin. Nau lähestulkoon murisi. " Miten sinä voisit luopua jostain sellaisesta, mitä sinulla ei ole hetkeäkään ollut? Ala painua siitä!" Hän komensi uudelleen, ja tällä kertaa nainen pyrähti jotain kitisten ja kurkkuaan pidellen tiehensä. Viileästi Nau pyyhkäisi veitsensä terän nahkahousihinsa, ujutti sen takaisin uumalleen ja istuutui sievästi takaisin paikoilleen. Hymyillen suloisesti hän katseli miten Phoenix palasi takaisin hänen luokseen. " Esimerkillisen herrasmiesmäistä" Hän sanoi Phoelle kehuvasti ja pyyhkäisi silmille karanneen tulenpunaisen kiehkuran syrjään kasvoiltaan.

// korjaa, jos feenixien hikeen liittyy jotakin erikoista :D //
Seuraava

Paluu Laiturit & kadut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö