Kallion ilkimys


Metsästä löytyy sieltä täältä jyrkkiä ja loivempiakin kallioita. Kalliot ovat vaarallinen paikka, varsinkin sateella. Osa kallioista tulee myös kovin arvaamattomasti vastaan metsässä, joten liikuthan varovaisesti! Varsinkin pohjoisempaan mentäessä kallioita ja kukkuloita alkaa olla yhä enemmän ja enemmän, puhumattakaan maahalkeamista...

Valvoja: Crimson

Viesti Ke Tammi 16, 2008 8:09

Kallion ilkimys

Uros istui kallion juurella kun tuuli heilutteli tämän hiuksiaan. `Mitäköhän tuolla rotkon pohjallakin on...` Ruki ajatteli. Hän haistoi koiran hajun, mutta ei kiinnittänyt siihen enempää huomiota. Rukarazi vain istui tuijottaen tyhjyyteen ilme perus lukemilla. Sitten hän kohotti katseensa usvaiselle taivaalle. Oli kostea keli. Usvaiset pilvi harsot olivat tosi alhaalla. Aavemmaista... Rukarazi vain tykkäsi tuosta aavemmaisesta tunteesta.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14051

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Tammi 16, 2008 8:45

Akuma, Asuka

Akuma hyppeli iloisesti Asukan edellä, pitkin kallioiden juurella olevaa pusikkoa. Asuka oli luvannut lähteä Akuman mukaan kalloille, kun tämä sinne niin halusi. Itse hänellä ei ollut mitään intoa lähteä näin usvaisena aamuna minnekkään, kun olisi voinut nukkua pitkään.
"Tule jo! Halua iiihan ylös asti!" Akuma hoputti Asukaa minkä kerkesi.
Asuka vain mutisi itsekseen jotain ja hyppäsi korkeammalle tasanteelle kauniilla, kaarevalla ja sulokkaalla loikalla.
Akuman loikat olivat taas kömpelömpiä ja lyhyempiä, hän ei pienillä jaloillaan kovinkaan korkealle päässyt hyppäämään, joten tyytyi kapuamaan pikku hiljaa ylöspäin.
"Sinä et sitten osaa mitään.." Asuka huomautti Akumalle kun hän saavutti tämän.
Akuma pyristeli ylöspäin tasanteelle ja Asuka nappasi tätä niskavilloista auttaakseen tämän ylös.
"No niin jatketaan!" Akuma hoputti ja oli jo lähdössä ylöspäin kun Asuka pysäytti hänet.
"Shh, etkö haista.. täällä on joku" Asuka huomautti ja käveli tasanteen reunalle.
Hän näki alempana tuntemattoman koiran. Tämä ei kauhena kaukana näistä ollut, eiväthän he kovinkaan ylös kerenneet kiipeämään kovinkaan ylös. Asuka hyppäsi yhtä tasannetta alemmas, lähemmäksi tuntematonta urosta. Nyt näiden kahden välinen matka oli vain viisi tai kuusi metriä.
"Kuka olet ja mitä teet täällä?" Asuka kysyi voimakkaalla ja kuuluvalla äänellä, suoristaen jalkansa, nostaen häntänsä ja päänsä pystyyn, näyttäen näin erittäin elegantilta ja jalolta.
Akuma katseli ylemmältä tasanteelta alas, hän oli kyyristynyt reunalle ja katseli sen yli innoissaan mitä alempana tapahtui.

Viesti Ke Tammi 16, 2008 8:56

Rukarazi kuuli kuinka joku lähestyi tätä... tai heitä oli montakin. Uros kääntyi katsomaan kun joku naaras sanoi kovalla äänellä hänelle aika suoria kysymyksiä ´Mitä se tuolle kuuluu mitä täällä teen...´ Uros mietti mutta vaivautui kuitenkin vastaamaan, että hän oli vain tullut asuin sijoilleen katselemaan näin kauniina aamuna maisemia. Hän kun tykkäsi pimeästä ja ei aurinkoisista päivistä.Hän huomasi pian kuinka nätti asuka oli ja käveli lähemmän verkkaisin askelin. Sitten hän älysi toisenkin koiran ylempänä katselemassa heitä. Rukarazi kohotti katseen tähän ja huudahti "kuka sinä olet? Vakooja? Tule alas sieltä!" Uros huusi painostavalla ja kuuluvalla äänellä. Koira tallusti parin metrin päähän asukaa. Hän haisteli tämän kiehtovaa hajua. Tämä ei ollut pitkään aikaan nähnyt noin kaunista koiraa. Mutta päättää kuitenkin jättää lähentelyt sikseen. Hän ei haluaisi näyttää rakkauden tai edes kiintymyksen merkkejä kenellekkään. Ruki taivutteli itseään vähän, mutta ei kuitenkaan kovin isoin liikkein, ettei ehkä pelästyttäisi tulokkaita. Hänen lihaksensa näyttivät varsin voimakkailta tämän venytellessä, ja niin ne olivatkin. "Mitäs itse teette täällä?" hän kysyi vähän äkkinäisesti päätään kääntäen ja katsoi usvan peittämää vuoren huippua.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14051

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Tammi 16, 2008 9:24

Asuka, Akuma

Akuma säpsähti hieman kun tuntematon uros huudahti hänelle.
"Hän on vain ystäväni.." Asuka huomautti kun Akuma vilkuili alaspäin varovasti.
"Akuma tule alas!" Asuka huusi nuorelle naaraalle, joka hetken empimisen jälkeen hyppäsi Asukan taakse ja katseli varovasti tuntematonta urosta sieltä.
"me? Me olemme vain kävelyllä.. Kuulumme Zhion laumaan, minä olen Asuka ja tässä on Akuma." Asuka puhui vakavalla äänellä.
Hän otti pari askelta taaksepäin kun uros taivutteli itseään, samalla näyttäen erittäin lihaksikasta. Asuka oli varma, että jos uros nyt alkaisi uhittelemaan, näillä kahdella ei olisi mitään mahdollisuuksia tätä vastaan. Tämä oli niitä harvoja hetkiä kun Asuka toivoi että Frank olisi ollut paikalla... vai toivoiko? Olihan uros sentään komea ja hyvä kuntoinen, ei vaikuttanut yhtä hullulta mitä Frank eikä yhtä vanhalta mitä Millenium.
Asuka katseli urosta päästä varpaisiin lievä hymy huulillaan, mutta Akuma keskeytti hänen ajatuksensa.
"Eeen.. en tainnut kuulla sinun nimeäsi?" Akuma tiedusteli urokselta varovasti Asukan takaa.
Asuka siirsi kysyvän katseensa uroksen silmiin ja jäi odottamaan vastausta.

Viesti Ke Tammi 16, 2008 11:27

Uros huomasi asukan lievän hymyn ja tiesi tai noh, luuli tietävänsä mitä tämä ajatteli. "Hän katsoi pikkuisempaa silmiin ja sanoi nimekseen Rukarazi... "Mutta saatte kutsua minua Rukiksi. Se on lempinimeni, jonka rakas ystäväni antoi" Hän sanoi niellen vähän sanojaan takaisin, kun häntä vähän surutti vieläkin ystävän lähteminen ihmisten ilmoille... Tai hänet pakotettiin sinne. Hänestä uhkui hieman jännittävyyttä, mutta samalla vähän tämä ehkä pelottikin. "Mitkäs teidän nimenne ovat?" Ruki tiedusteli. "Ja kukas se Zhio on?" vahva uros kysyi jatkaen "onko se joku suuri pomo? Minä en oikein pomoista välitä... Hän on varmaan tosi ankarakin teille... Teidän kannattaisi rueta kulkemaan vapaana ilman hänen käskyjään" uros kertoili urheana kuinka ihanaa on olla vapaa...
Avatar

Monarkki

Viestit: 14051

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Tammi 16, 2008 11:49

Asuka, Akuma

"Etkö tiedä kuka Zhio on?" Akuma huomautti Asukan selän takaa.
"Zhio on tämän valtakunnan ainoa koira, joka on onnistunut valtaamaan itselleen pienen alueen metsästä.." Asuka kertoi istuessaan maahan.
"Vapaana olisi kyllä mukavaa, mutta emme voi jättää ystäviämme." Asuka huomautti viitaten sanoillaan Frankkiin ja Milleniumiin.
Akuma lähti vähän kauemmaksi katselemaan alas rotkoon, jättäen Asukan juttelemaan Rukarazi nimiselle urokselle.
"Liityimme laumaan, koska se näytti parhaimmalta vaihtoehdolta meidän kannaltamme. Harvoin ihmiset lauman jäseniä kaappaavat, kun taas kulkukoiria.." Asuka selitti pyöritellen tassullaan pientä kiveä.
"sinä et siis kuulu laumaan näemmä... saanko udella mistä päin tulet? ja kuka tämä ystäväsi oli?" Asuka tiedusteli Rukarazilta rentoon sävyyn.

Viesti Ke Tammi 16, 2008 11:57

"olen aika tietämätön noista paa jehuista." Rukarazi sanoi hieman alentavaan sävyyn johtajia kohtaan. "Itse olen kyllästynyt johtajiin." hän jatkoi. Koira vain seisoi asukan edessä ja katsoi mielen kiinnolla kun asuka pyöritteli pientä kiveä tassullaan. "Minä synnyin näillä vuorilla... Mutta kävin vähän muuallakin tässä elämäni aikana..." sitten hän kuuli eniten asukan lauseesta viimeisen kysymyksen ja jatkoi äkkiä "Se... Se ei kuulu sinulle! Ei sinua hetkauta kuka on minun ystäväni tai ei.... tai oli..." Ruki sanoi tulistuen naaraan uteluista. Hän paina päänsä alas ettei asuka näkisi tämän silmiään, jotka saattoivat näyttää vetisiltäkin. Ja hän sanoi hiljaa "Ihmiset ovat pahoja... älkää antako heidän tulla lähellenne... Älkää ikinä..." uros sanoi pitäen taukoja sanomisiensa jälkeen. Ja piti edelleen päänsä alhaalle painautuneena.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14051

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Tammi 17, 2008 2:17

Asuka, Akuma, Millenium

Asuka nosti toista kulmaansa kuullessaan mihin äänen sävyyn Rukarazi puhui johtajasta, mutta päätti jättää asian sikseen, olihan tuo nyt uroksen oma asia ketä totteli ja ketä ei.
Sitten Asuka säikähti hieman kun Ruki sanoi hänelle ettei asia kuulu tälle. Siitä Asukan mielenkiinto vain kasvoi ja hän koitti nähdä Rukin kasvot, jotka painautuivat kohti maata.
"Ihmisistä en..." Asuka aloitti mutta tuttu ääni pysäytti hänet.
"Eivät kaikki ihmiset ole pahoja" Kirkas, matala ja jalo ääni sanoi Rukarazin takaa.
Sumusta ilmestyi suuri uros koira, jonka turkki oli puhtaan valkoinen ja silmistä näkyi viisaus. Se oli Millenium. Akuma oli kiinnittänyt huomionsa nyt Milleniumiin tämän saapuessa ja heilutti häntäänsä iloisesti. Asuka oli hieman yllättynyt että heidän isähahmonsa oli tullut perässä.
"Nuori uros, Älä tuomitse ihmisiä yhden ihmisen tekojen perusteella. Yksi mies ei riitä kertomaan rodun luonteesta, mutta en kiistä etteikö ihmiset olisi itsekkäämpiä mitä haltijat" Millenium puhui kiertäessään Rukin vasemmalta puolelta Asukan vierelle.
"Mihin sinä Frankin jätit?" Akuma huikkasi Milleniumille.
"Hän on jossain lähistöllä... kai" Millenium sanoi istuessaan Asukan viereen.
Näillä kahdella oli huimasti pituus eroa ja Akumalla ja Milleniumilla oli vielä enemmän. Millenium tarkkaili Rukia rauhallisella ja ystävällisellä katseella. Tuon katseen takia Asuka, Frank ja Akuma luottivat Milleniumiin, tuon katseen takia nämä kolme pitivät Milleniumia isähahmona, katseesta loisti ysätävällisyys ja rauhallisuus joka toi mieleen hyvät muistot heissä.
"Rukarazi, tässä on Millenium" Asuka sanoi lopulta esitellen uuden tulokkaan Rukille.
Millenium vain nyökkäsi osoittaakseen ettei ollut mitenkään uhka.

//wii, tungin milleniumin mukaan ^^' //

Viesti To Tammi 17, 2008 4:31

Ruki nosti katseensa kohti ylvästä ja isoa koiraa. Hän näytti viisaalta. "Ja mistä sinä tiedät ihmisistä mitään?" Koira sanoi vähän ihmettelevällä mutta ilkeällä äänellä Milleniumille. Rukarazi oli kiinnostunut akumaan, koska tässä oli sitä jotain, mitä hänen ystävälläkin oli. Elämän iloa ja iloisuutta. "Mistä akuma tulet?" Ruki huikkasi akumalle. Hän ihmetteli myös sitä miksi he eivät voisi olla oma kolmen kopla. He vain kai haluavat olla lojaaleja johtajalle.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14051

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Tammi 17, 2008 4:44

Asuka, Akuma, Millenium

"Tiedän enemmän kuin arvaatkaan." Millenium sanoi ja vilkaisi Akumaa, kun Ruki esitti tälle kysymyksen.
"Ai mistä tulen?" Akuma havahtui keskusteluun ja käveli lähemmäksi.
"katsotaas... en tiedä" Akuma sanoi hetken mietittyään.
Hän ei todellakaan tiennyt mistä tuli, hän ei muistanut koskaan omistaneensa äitiä taikka isää, ainoa joka hänestä pentuna oli pitänyt huolta oli Millenium.
"Akuma tuli jostain saarilta päin, sieltä hänet ainakin löysin" Millenium huomautti Akuman olan yli.
Sitten Asuka nappasi Milleniumia kaulan karvoista hellästi ja kääntyi juttelemaan tälle, jättäen Akuman ja Rukin kaksin hetkeksi.
Akuma katseli Rukia hymyillen, heiluttaen häntäänsä ja korvat pystyssä. Hän kallisti päätään hieman ja tarkkaili Rukia, hänen silmistään loisti uteliaisuus.. olihan hän vasta nuori.
"Oletko sinä ollut paljonkin tappeluissa?" Akuma kysyi hymyillen katsellessaan Rukia.
"Minä en, nuo eivät päästä. Mistä sinä sitten tulet?" Akuma jatkoi hämäävää kysymys aaltoaan.
Hänellä oli tuhansia kysymyksiä päässä, mutta ei halunnut heti kysyä kaikkia, se olisi ollut epäkohteliasta.

Viesti To Tammi 17, 2008 4:50

Rukarazin mielestä Akumalla oli paljonkin oikeaa asennetta hänen mieleensä. "Ai olet siis jäänyt orvoksi... tai sinut on hylätty tai jotain muuta vastaavaa" Uros sanoi katsellen energistä nuorukaista. Hän sai Rukin kasvoille hymyn. "Joo... Olen ollut niin monessa taistelussa, etten muistakkaan. Niin kuin arvosta saattaa huomatakkin.". Uros vain tapitti Akumaa ja katsoi välillä Asukaa ja Milleniumia jotka olivat menneet vähän kauemmaksi. "Minä olen kotoisin tältä kalliolta. Synnyin täällä." Hän sanoi korviaan liikutelleen, että kuulisi mitä muut puhuivat kauempana heistä.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14051

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Tammi 17, 2008 4:57

Asuka, Akuma, Millenium

Akuma hymyili kun Ruki kertoi tälle taisteluista. Akuma oli aina halunnut koittaa taistelemista, mutta aina Millenium, Frank tai viime tipassa Asuka oli tullut väliin.
"Uuu" Akuma ulvoi pienellä, ehkä vähän valittavalla äänellä ja katsahti ylös vuorelle.
"eh, meidän piti kiivetä ylös asti.. mutta sitten Asuka huomasi sinut" Akuma kertoi Rukille katsellen ylös vuorelle, jonka huippu oli sumun peitossa vieläkin.
Sitten Akuma vilkaisi hymyillen Rukia.
"Kiipeä sinä minun kanssani ylös!" Akuma sanoi ja lähti loikkimaan kohti huippua, tasanne kerrallaan ja kömpelön oloisesti.

Asuka ja Millenium juttelivat, Asuka kertoi Milleniumille mitä Ruki oli puhunut heille ennen kuin Millenium oli saapunut. Mill vain nyökkäili Asukalle eikä pistänyt pahaksi vaikka Ruki olisikin haukkunut Zhion lyttyyn, tämähän oli hänen mielipiteensä.

Viesti To Tammi 17, 2008 5:03

Rukarazi kuuli Akuman kysymyksen ja innostui ja lähti seuraamaan tätä nopein ja sulavin hypyin ja loikin. Akuma jäi helposti jälkeen. "Missä viivyt? Tule jo! Vaikka olet nuorempi, niin sinunhan pitäisi olla nopeampi kuin minä!" Ruki sanoi kannustavalla ja ärsyttävällä äänellä. Hän uskoisi että tuo äänen sävy nopeentaisi Akumaa suorituksessaan. Rukarazi oli jo melkein ylhäällä, kun hän huomasi että sielä on joku. Hän näki aivan samanlaisen varjon kuin sen mikä oli tappanut tämän perheen. Hän säikähti paljon Ja lähti huutaen sitä pakoon "Varokaa!!! Siellä on vaarallinen otus!" Ruki huusi ja oli parissa kolmessa sekunnissa taikaisin Asukan ja Millin luona. Rukarazi meni pelokkaana heidän taakseen, kuitenkin yrittäen olla näyttämättä pelokkaalta. "Se on ylhäällä! Ja Akuma on menossa sinne!" Rukarazi sanoi Milleniumille paniikissa ja katsoi tätä painostavasti, että tämä menisi hakemaan Akuman sieltä koska hän ei itse uskaltaisi.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14051

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Tammi 17, 2008 5:32

Akuma, Asuka, Millenium

"NJEH!" Akuma huudahti Rukille kun tämä kiusoitteli.
Akuma lisäsi vauhtia, saadakseen Rukin kiinni, mutta hän näki vain vilahduksen kun Ruki jo meni alaspäin. Hetken hän katsoi hölmistyneenä ja jatkoi sitten matkaansa ylöspäin, tajuamatta että siellä oli jotain vaarallista.

Millenium ja Asuka käänsivät katseensa Rukiin kun tämä ryntäsi heidän taakseen. Asuka katsoi tätä kuin hullua, kun taas Millenium otti kaiken vakavasti. Hetken Mill katsoi Rukia silmiin, josta hän näki ettei tämä valehdellut. Sitten Mill nousi seisomaan, otti pari raskasta ja hidasta askelta ja loikkasi korkealle, jättäen joka toisen tasanteen väliin ylöspäin mennenssään.
"Mitä siellä on?" Asuka kysyi Rukilta kun Millenium oli lähtenyt Akuman perään.
Asuka nousi seisomaan ja jäi katsomaan ylöspäin, minne Millenium oli kadonnut.

Mill saavutti Akuman alta aikayksikön ja tarttui tätä niskasta kiinni.
"HEEI! Haluan ylös!!!" Akuma huusi samalla kun Millenium nosti hänet maasta irti.
"Nyt se ei käy.." Millenium sanoi pitäen hampaillaan Akumasta kiinni.
Hän vilkaisi huipulle jossa näkyi hahmo joka selvästikkin lähti tulemaan heitä kohti, hitain ja voimakkain askelin.
Millenium käänsi selkänsä varjolle ja lähti juoksemaan rinnettä alaspäin, välillä jarrutellen ettei menettäisi tasapainoaan. Hän hyppeli yli rosoisten kohtien ja väisteli piikinterävät pystyssä olevat kivet.
"Mitä nyt?!?" Akuma kyseli samalla kun Millenium juoksi pitäen hänestä kiinni.
Millenium ei vastannut. Pian he olivatkin takaisin Asukan ja Rukin luona, Mill pudotti Akuman maahan ja tämä siirsi katseensa takaisin vuoreen .
"Se on tulossa alaspäin" Millenium huomautti ja vilkaisi Rukiin.
"Mikä se on?" Mill kysyi tältä, olettaen että Ruki tietäisi.

Viesti To Tammi 17, 2008 5:45

Hän oli edelleenkin peloissaan. "Siellä... on... en itse asiassa tiedä mikä se on, mutta se otus tappoi perheeni. Tai olettaisin että se olisi se sama otus!" Uros sanoi pelkoa värisevällä äänellä, katsoen Asukaan päin ja huomasi jo kun mill ja Akuma tulivat alas.

"Hyvä että tulitte! Miedän pitää mennä jonnekkin muualle, ja nopeasti. Tai se tappaa meidätkin!" Rukarazi sanoi jo vähän juoksien kauemmas muista. ´Ei se voi olla se... Eikö se oli vieläkään kuollut?´ hän mietti samalla kun vähän hidasteli että muutkin tulisivat tämän perässään. "Minne me mennää Millenium?!" Hän kysyi porukan viisaimmalta vihaiseen sävyyn, koska oli hieman paniikissa äskeisestä. "Kohta se saa meidät kiinni, ellemme kiirehdi!" Uros sanoi ja ne päivät muistuivat mieleen selvästi milloin hänen perheensä kuoli.

Akumaa hän haluaisi suojella, jotta hän saisi tutustua häneen paremmin. Asukakin tuntui varsin mukavalta seuralta. Ja noh, Milli on ehkä hieman liian viisasta seuraa hänelle.

Mutta nyt ei ollut aikaa miettiä ihmis suhteita, vaan tärkeintä oli juosta ja lujaa, jonnekkin, kunhan se otus ei saisi heitä kiinni. Rukarazi huomasi että se varjo oli tullut vähän alemmaksi katsastamaan tilanteen. "Tulkaa jo! Se jo katsoo kenet se tappaa ensimmäisenä!" Rukarazi sanoi käskevään ja vihaiseen sävyyn muille.
Seuraava

Paluu Kalliot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö