Ihminen, aina ihminen!//Death of angel ja Ryu


Metsästä löytyy sieltä täältä jyrkkiä ja loivempiakin kallioita. Kalliot ovat vaarallinen paikka, varsinkin sateella. Osa kallioista tulee myös kovin arvaamattomasti vastaan metsässä, joten liikuthan varovaisesti! Varsinkin pohjoisempaan mentäessä kallioita ja kukkuloita alkaa olla yhä enemmän ja enemmän, puhumattakaan maahalkeamista...

Valvoja: Crimson

Nya

Viesti Ke Syys 28, 2011 8:51

Ihminen, aina ihminen!//Death of angel ja Ryu

Samuel

Mies käveli hiljaisuudessa kallioilla. Hän oli mennyt tutkiskelemaan hieman ympäristöä. Samuel huokaisi hiljaa, hän kaipasi sitä jännistystä ja taistelua. Ehkä hän halusikin kohdata ihmisen. "Tylsää! Ei ole mitään tekemistä!" Samuel valitti itsekseen. Hän käveli levottomasti ympäriinsä, pompien kallioilta kiville ja takasin. Mies kuunteli hiljaisuuden ääntä. Se oli hyvin ärsyttävä, sillä hän tahtoi toimintaa. Oli kin koko metsikkö ja kiviä myöten olisi kuollut hiljaisuuteen. Samuelia ärsytti tämä kakki, hän lähti nopeaan juoksuun. Katsellen hieman levottomasti ympärilleen ja otti miekankin esiin. "Olen kurkkuani myöten tästä toimittamattomasta kalliosta. Eihän täällä ole tapahtunut mitään!" Samuel huusi kiukkuisesti.

Hän oli juuri lähdössä pois kalliolta, kun hänen selkä piitaa alkoi karmia jostain ihmeen syystä. Jokin oli hyvin lähellä häntä, jpkin joka tarkkaili häntä. Se mikä tarkaili häntä oli jotenkin hyvin karmiva, ehkä hieman ihmismäinen ja jotakin muuta. Se ei ollut ihan lumoava tunne, kun selkäpiitaa karmi ja sai ihanasti kylmiäväreitä. Samuel kääntyi ja
lähti kävelemään kohti sitä outoa tunnetta. Ehkä siellä odottaisi ihminen, joka saisi
piankoi turpiinsa! Samuel otti reippaasti askelia ja hymili hieman jännittyneesti. Hän alkoikin jo kuulla jonkinlaista ääntä. Samuel otti yhä enemmän vauhtia askeliinsa. Miekka kädessään ja muutenkin valmiina tulevaan taisteluun. Taiatelun halu oli nyt palannut takaisin entisestä suurempana. Se oli hurmioitunut tunneihana sellainen.

Viesti Ke Syys 28, 2011 9:51

~ Ryu ~

Ryu kävelee hiljaisena kallioilla. Tuo istahtaa pian alas ja laskee viikatteensa eteensä. Poika tuijottaa eteensä ja uppoo ajatuksiinsa. Herra sivelee sormellaan viikatteensa terää. Ryu palaa takaisin maan päälle ja nousee ylös. Hän kävelee yhden puun luokse ja ottaa toisella kädellään puusta kiinni. Tuo heilauttaa itsensä oksalle ja hakkaa viikatteensa puun runkoa vasten. Ryu nousee oksalle seisomaan ja vetää viikatteensa irti puun rungosta. "Miten minulla voi olla näin tylsää?", tuo mutisee ja huokaisee hiljaa. Ryu hymähtää hiljaa ja kiipeää korkeammalle puun oksien avulla.

Ryu kiipeilee hetken aikaa, ennen kuin joku lintu lentää tuon viereen ja alkaa päästelemään ääniään. Poika säikähtää ja putoaa puusta. Tuo rämähtää paljaalle kalliolle ja inahtaa hiljaa. Viikate putoaa Ryun viereen. Poika nousee ylös ja pyyhkii vaatteistaan hiekat ja muut roskat pois. Tuo nostaa viikatteensa ylös ja vilkuilee ympärilleen. Ryu kuulee lähestyviä ääniä ja puree pienesti alahuultaan.

Nya

Viesti Ke Syys 28, 2011 11:14

Samuel

miea kuuli jonkin rämähdyksen ja huomasi viimen hahmon seisomassa. "Hei! Kuka sinä olet?" Samuel huusi kysyen ja katsahti hahmoon. Hän alkoi hahmottamaan tätä hahmoa. Tuo oli nähtävästi poika Samuelia nuorempi ja hänellä näytti olevan viikate mukanaan. " Tästähän voi syntyä jotakin kiinnostavaa..." Samuel hymyili itsekseen ja katseli edelleen haahmottuvaa poikaa; kunnes hän huomasi jotain erityistä tässä pojassa. Tämähän oli... Ihminen!? "Ei ole totta... Ihminen minä en usko tätä..." Samuel horjahti vähän ja katsoi sitä. " Nyt kyllä tulee taistelu ja voin vaikka vannoa!!" Samuel ärähti ja alkoi kävellä yhä lähemmäs tuota poikaa.

Hän tuijotti ärsyyntyneesti ja miekka välähti aurinkon valossa. Mies lähti nopeaan juoksuun ja otti nopean loikkaisun. Hän heilautti miekkaansa ja yritti osua hieman kaupana olevaan hahmoon.

Ensimmäinen ltönti... Ohi. "Helvetti! Saastainen ihminen nyt saat kohdata loppusi!!!" Samuel huusi ja valmistui seiraavaan lyönti yritykseen, ehkä hieman vihaisesti. Koska ensimmäinen lyönti oli mennyt pieleen ja hän oli hyvin ärsyyvtynyt. Samueö huusi ja hyppäsi lyödäkseen uudelleen. Kirottu ihminen!

Viesti Ke Syys 28, 2011 11:54

~ Ryu ~

Ryu huomasi jonkun miehen ja astui hieman taaemmas. [/i]Kuka tuokin on? Poika ajatteli ja piteli viikatettaan edessään. Ryu katsoi hiljaa miestä, joka hymyili ja puheli jotain itsekseen. Hän astui taas hieman taaksepäin ja pitelee painavaa viikatettaan lähellään, siltä varalta, että tuo hyäkkäisi.

Ryu kuulee tuon puhuvan jotain ihmisestä. "En ole ihminen.. Vai olenko..?", tuo mutisee yksikseen ja tuijottaa lähestyvää miestä. Ryu huomaa tuon aseen ja siristi hieman silmiään. "Aijotko tapella kanssani?", poika kysyy hiljaa, muttei luultavaati saa mitään vastausta. Ainakaan sanallista vastausta.

Ryu säikähtää hieman kun tuo paljon pidempi mies hyppää ja heilauttaa miekkaansa tätä päin. Ryu kaatuu maahan ja kierrähtää sitten nopeaati pystyyn.
Tuo vihaa näköjään ihmisiä[/i] Ryu siristää taas silmiään ja nostaa viikatteensa ylös, kun tuo hyppää taas. "En ole ihminen!", tuo huutaa ja heilattaa viikatettaan. Viikatteen kärki hipaisee tuon jalkaa. Ryu ei kuitenkaan ehdi väistää miekkaa, vaan se osuu tämän silmän alle. "A~", tuo mutisee ja nostaa toisen kätensä silmänsä päälle. Poika peruuttaa hieman ja katsoo sitä miestä vihaisesti. Käsi otetaan pois silmän päältä. Pieni viilto valui verta silmän alla.

Nya

Viesti Ke Syys 28, 2011 12:23

Samuel

Mies saa viikatteesta jalkaansa. Samuel ei kommentoinut äänelläkään, vaan vastasi tähän miekalla ja osui hieman hutaisten pojan käteen. Ei syvä viilto, mutta kuitenkin viilto. Josta tulisi verta, kuin vert. Samuel huokaisi. Tuo hoki ettei ollut ihminen. "Perkele tottakai tiedän että olet ihminen. Minullakin on kuule silmät joilla nään! Olen haltia ja te ihniset olette mitättömiä tässä maailmassa." Samuel huusi ärsyyntynena ja huitaisi taas miekka. Hän katshti verta valuvaa haavaa, jonka tuo viikate oli tehnyt. Se ärsytti ja hankaloitti hänen juoksuaan. Mies otti kunnollisen hypyn ja tällä kertaa hän päästikin irti miekasta ja löi pelkillä nyrkeillä. Hän oli vihainen ja taistelun haluinen haltia. Poikakin näytti hieman kokemattomaöta taisteluihin.

Samuel huokaisi ja pptkaisi verisellä kintullaan. Samuelia se sattui, koska jalkaan särki aika lailla. "Uh... Yritäppä vaastata tähän pentu!!" Mies naurahti ja poimi miekan maaata. Hän oli väsynyt, mutta kyllä hän jaksaisi taisteslla vielä. Samuel oli varama siitä, että hän jaksaisi vielä kauankin.

Viesti Ke Syys 28, 2011 1:29

~ Ryu ~

Poika ottaa kädestään kiinni ja katsoo sitä miestä vihaisesti. Tuo nostaa viikatteensa maasta kipeällä kädellään, mihin se mies oli tehnyt viillon ja huitaisee sillä miestä. Viikate ei kuitenkaan osunut mieheen, vaan kulki vain tuon naaman läheltä. "Ehkä olen ennen ollut ihminen, mutta olen myös puoliksi nukke!", tuo huutaa, vaikka mies ei taitanut edes välittää, nimittäin sai pian kasvoilleen iskut nyrkeillä. Ryua ei kuitenkaan hirveästi sattunut olihan tuo puoliksi nukke, eikä hän tuntenut paljon mitään. Hän kuitenkin säikähti vähän ja kaatui selälleen kalliolle.

Ryu ei kuitenkaan ehtinyt nousta pystyyn, ennen kuin sai potkun vatsaansa. Poika yskäisee hieman verta. Tuo siirtää molemmat kätensä vatsalleen ja nousee varovasti ylös. Poika nostaa terveellä lädellään viikatteensa ylös ja pyyhkii verta valuvalla kädellään suupielellään valuvan veren pois. "Mielummin olen pentu, kuin ruma, vanha papparainen", tuo mutisee ja katsoo tuntematonta miestä, siristäen hieman silmiään. Tuo kuitenkin kääntyy ympäri ja lähtee juoksemaan kauemmas tuosta, jos tuo suuttusi ja alkaisi hakata poikaa yltä päältä veriseksi. Ryu ei nimittäin tykkää omasta verestään. Se nimittäin tuo mieleen kuolleet vanhemmat. Samoin ihmiset. Nekin tuo mieleen vanhemmat. Mutta muitten ihmisten veri ei haittaa.

Nya

Viesti Ke Syys 28, 2011 2:06

Samuel

mies huomasi kuinka poika alkoi huutaa olevansa nukke. Gän lähti äkkiä karkuun, mutta Samuel on haltia jolla onkin voimia. Hän lähti nopeaan juoksuun. Pian Samuel saavuttukin pojan, mies taklasi nopesti pakenevan pojan. "Eipäs hätäillä. Et mene minnekkään. Sillä mitä sanoit minusta ei ole yhtään totta. Olen kaksikymmentä vasta. Joten en ole mitenkään vanha papparainen tai mitään." Samuel murahti ja läpsäisi poikaa naamalle

Mies tuijotti murhaavasti hieman veristä naamaa. Mutta sitten hän huokaisi ja "takavarikoi" viikatteen. "Tätä sinä et valitettavasti saa ihan heti takaisin, sillä haluan puhua kanssasi. Oletko todella "nukke"? Samuel katsoi hetken poikaa ja pudisteli päätään.
Samuel katsoi hiukan säälivästi, mutta ei sillä lailla. Mies katseli hieman ympärilleen ja tuijottitaa poikaa. " No niin. Olen hieman tässä miettimyt että ehkä sittenkin jätän sinut henkiin kun kerran olet puoliksi nukke... Niin kai se sitten täytyy myöntää." Mies läimäisi vielä lerranpoijan kasvoja. "Anteeksi oli pakko tehdä noin.. Mikä on nimesi?" Samuel hymyili jopa hieman vain.

Viesti Ke Syys 28, 2011 2:33

~ Ryu ~

Ryu kaatui naamalleen kalliolle ja inahti hiljaa. Tuo nousi polvilleen istumaan. Poika katsoo tuota miestä hilja ja pyyhkii uudet veret suupieleltään. "No en minäkään ole mikään pentu. Olen kuusitoista, joten älä..", Ryu aloitta, mutta lopettaa lauseen kesken, kun tuo mies lyö tätä poskelle. Poika inahtaa ja nostaa kätensä poskelleen.

"Hei anna se takaisin!", Ryu huudahti, kun tuo mies otti tämän viikatteen. Poika nousi ylös ja nousi varpailleen. Hän ei kuitenkaan yltänyt viikatteeseen, olihan hän lyhyt pikku pätkä. Pian tuo luovutti ja tuhahti pienesti. Poika käänsi selkänsä tuolle ja alkoi mutisemaan jotain. "Kyllä olen..", tuo vastasi kuitenkin pian, aivan hiljaa. Selkä oli edelleen tuohon mieheen päin.

Ryu kääntyi kuitenkin pian taas tuohon mieheen päin, kuullessaan mitä tuo sanoi, mutta se ei olisi kannattanut, nimittäin poika sai tietenkin heti uuden läpsäisyn naamaan. Ryu inahti taas kerran. Käsi siirrettiin takaisin poskelle. "Olen Ryu..", tuolle mutistiin ja käännettiin katse muualle. "Anna nyt viikatteeni takaisin..", tuo jatkaa hiljaa, katse edelleen muualle käännettynä.

Nya

Viesti To Syys 29, 2011 9:22

Samuel

Miestä nauratti, kun poika laittoi kätensä poskelle aivan liian hölmistyneen näkäisesti. "Nimeni on Samuel. Ja sinä Ryu. Oikei et saa vielä viikatettasi takaisin. Ensinnäkin oletko puolueeton? Vai ihmisten puolella?" Samuel kysyi hieman kiusaantuneestu, sillä hän oli pettynyt siihen, että ei syntynyt kunnollista taistelua. Koska toinen ei ollut haluinen siihen ja livisri koko ajan karkuun. Mies nousi ylös ja töllötti Ryuta. "Osaatko yhtään taistella?" samuel kysyi hieman ärsyyntyneesti. Hän olisi halunnut pientä taistelua. Liian helppoa... mies ajatteli pettyneesti.

Mies otti viikatteen käteensä ja ojensi sen pojalle. "Tässä. Saat sen nyt, mutta jos yrität jotain kuolet." Samuel sanoi kylmästi ja piteli miekkaansa. Hän vasta nyt huomasi olonsa. Jalka oli veren tahrima ja olo oli heikko. Samuel otti taskustaan sidetarpeen ja sitoi haavansa. Mies katsoi sitten poikaan. Hän laushti hiljaisella äänellä. "Tarvitsetko sinäkin side tarpeita?" Samuel ojensi side rullan Ryua kohti ja käänsi katseensa pois päin. Mies laottoi miekkansa huotraan, mutta olisi valmisi vetämään esiin jousensa ja ampumaan, jos Ryu yrittäisi jotainkin outoa. Samuel huokaisi ja raapi niskaansa. Hän katseli ympärilleen ja kuunteli korva tarkkana erillaisia ääniä. Mies katsahti uudestaan Ryuun.

Viesti To Syys 29, 2011 10:46

~ Ryu ~

Ryu vain nyökkäsi pienesti, kuullessaan tuon miehen nimen. Samuel siis. Poika tuijottaa viikatettaan, jota Samuel-niminen mies piteli. Kuullessaan tuon toisen kysymyksen, Ryu tuhahti hiljaa ja sanoi; "Olen puolueeton". Ryu käänsi katseensa muualle ja laittoi hattuaan hieman paremmin päähänsä. Herra alkoi potkimaan hiekkaa pienesti, mutta lopetti sitten kohta sen ja nosti katseensa takaisin siihen Samueliin. "Osaan kyllä taistella..", tuo mutisee. Poika pisti kätensä puuskaan. Halutaan viikate takaisin.

Ryu nappaa viikatteensa takaisin ja näyttää Samuelille lapsellisesti kieltään. Poika istui maahan ja laski viikatteensa vierelleen. Tuo ottaa kädestään kiinni ja alkaa pyyhkimään siitä valuvaa verta kalliolle. Tuo otti siderullan Samuelilta ja kietoi hieman sidettä kätensä ympärille. Tuo ojentaa sitten siteen takaisin sille miehelle.

Ryu tuijottaa Samuelia suurilla silmillään. Poika ei edes räpytä silmiään. "Olet ruma", tuo sanoo ilkeästi virnuillen, mutta räpyttelee sitten viattomasti silmiään.

Nya

Viesti To Syys 29, 2011 11:04

Samuel

Mies tuitti hetken mykkänä poikaan. Hänkö on ruma.... Samuelin kasvoille tuli vihainen ilme. Hän otti poijan viikatteen heitti sen kauemmaksi ja tarrasi Ryun kaulukseen. "Olet kuvottava pentu!" Samuel ärähti. Hän yritti vain olla hieman ystävällisempi, mutta eeiii!!! Pentu ei ota kuuleviin korviinsa ystävällisiä sanoja. Sillon Samuelilleriitti. Hän olisi halunnut lyödä hänen hampaansa kurkkuun ja muuta hieman väkivaltaisempaa. Samuel löi pojan poskelle nyrkillä. Hän oli suuttunut pahemman kerran. "Minkälaisena sinä oikein pidät minua!!??" Mies karjui samalla lyöden poikaa. Hän hakkasi Ryuta täysillä. Samuel ei välittänytn pojan verestä tai edes hänen voinnisstaan. Saisi ainakin ison opetuksen miten kunnioittaa vanhempiaan.

Samuel eivälittänyt siitäkään löisikö hän poijan henkihueberiin asti. Hänella oli nyt vain täydellinen hakkaamiskompleksi. Miehen naamassa oli paljon pojan omistamaa verta. Lyöntejä toisen perään täydellä voimalla. Sitten viimein Samuel lopetti ja nousi hiljaa yös. Hän katsoi murhaavasti poikaan ja pyyhkäisi verta pois naamaltaan. "Opitko kenties tästä jotakin? Ettei noin sanota tuntemattomalle, tai itseäsi vanhemmalle." Mies hymyili hieman, sillä hän oli päässytkin melko hyvään vauhtiin.

Viesti To Syys 29, 2011 2:03

~ Ryu ~

Ryu katsoo hetken aikaa Samuelia. Poika seuraa katsellaan kun tuo ilkeä mies ottaa tämän viikatteen kauemmas. Ryu kääntää kantseensa takaisin Samueliin ja säikähti, kun tuo lyö tätä kovaa. "Älä lyö..", poika mutisee mutta Samuel ei taida välittää tuon sanomista ja alkaa tietenkin lyömään lisää. Rylta alkoi valumaan suusta verta. Hänen naamansa sai paljon kovia iskuja, joitten jättämistä haavoista alkoi valumaan lisää verta.

"Älä lyö.. Se oli vain vitsi..", Ryu yritti mutta tuo herra ei tainut välittää. Pian Ryu ei enää jaksanut, vaan antoi Samuelin lyödä. Itsehän hän sitä oli kerjännyt. Onneksi Samuel lopetti kuitenkin pian. Ryu ei vastannut Samuelille, vaan kääntyi nopeasti vatsalleen makaamaan. Poika siirsi kätensä kasvojensa eteen ja tunsi yhtäkkiä jotain outoa. Silmistä alkoi vuotamaan vettä. Eikä se ollut mitä tahansa vettä. Ne olivat kyyneleitä. Ryu ei kuitenkaan välitä niistä vaan alkaa nyyhkyttelemään hiljaa. Tuo makasi edelleen vatsallaan japiteli käsiään kasvoillaan. Kyyneleet valuivat pojan poskia pitkin tuon käsiin. Veretkin valuivat tuon käsiin ja Ryu vain nyyhkytti hiljaa.

Nya

Viesti Pe Syys 30, 2011 9:42

Samuel

Mies alkoi kuula nyyhkyttää naama päin maataa. Samuel käänsi katseensa pois päin ja huokaisi. Hän ei ensin halunnut välittää tippaakaan, mutta pikku hiljaa tuo nyyhkytys alkoi ottaa hermoille. Hän nosti pojan ylös istumaan ja pyyhki tämän naaman verestä. Hän pyyhki myös kyyneleet Ryun silmistä. "Älä itke... Ei ole aihetta itkemiseen." Samuel huokais ja katseli pojan mukiloitua naamaa. Hän laittoi naamalle laastareita ja putsasi hiuksia. Hän laski kätensä ystävällisesti kätensä pojan päähän. Hän ravisti hieman ja katsoi pois päin Ryusta. "Siinäs näit miten käy jos sanot jotain noin rumaa. Siinä ei ollut mtään hauskaa." Samuel kommentoi. Hän nousi ylös ja käänsi katseensa muualle.

Miestä vaivasi halu taas kerran mukiloida tuo. Sen Samuel hylkäsi siltikin tämän himotun halun. Hän katseli hiukkasen aikaa ympärilleen ja huokaisi taas. "Olet söpö..." Mies hymyili ehkä vain kiusatakseen. Hän ei ollut todellakaan HOMO!! Samuel virnisti ilkikurisesti ja käänty pois päin. " En todellakaan sitten tarkoittanut sitä..!" Samuel virnisti taas ilkikurisesti.

Viesti Pe Syys 30, 2011 9:58

~ Ryu ~

Ryu nyyhkyttelee hetken aikaa, ennen kuin tuo toinen herra nostaa tämän ylös ja pistää istumaan herran eteen. Poika katseli hiljaa alaspäin, kun tuo alkoi pyyhkimään tämän naamaa verestä ja kyyneleistä. Tuo niiskaisi pienesti ja nosti hiljaa katseensa Samueliin, kuullessaan mitä tuo sanoi. Ai ei ole aihetta itkemiseen.., tuo ajattelee ja puree huultaan suun sisäpuolelta. Ryu käänsi katseensa alas, kun tuo laittoi laastareita tämän kasvoihin ja putsasi tämän hiuksia. Ryu nosti hattunsa maasta, kun Samuel oli noussut ylös. Tuo pistää hattunsa päähänsä ja nostaa katseensa Samueliin.

Kuullessaan mitä Samuel sanoi, poika punastui hieman ja laski katseensa takaisin maahan. Tuo niiskaisi ttaas kerran ja pyyhki viedä hieman märkiä silmiään. "Et sinäkään ole oikeastaan yhtään ruma..", tuo mutisi takaisin, katse edelleen maassa. Ryu yritti saada punan poskiltaan laskemaan, ja onneksi se onnistuikin pian.

Nya

Viesti Pe Syys 30, 2011 10:14

Samuel

Mies katseli punastunutta poikaa hetken. "En minä oikeasti sitä tarkoita sillä tavalla... Mutta näytät kyllä hieman tytöltä." Samuel huokaisi ja katseli hetken Ryuta. Hän ei halunnut muuttua. Hän oli tavallinen ei samaa sukupuolta rakstava henkilö. Samuel haki viikatteen ja ojensi sen Ryulle. Sitten miea lähti kävelemaan pois päin pojan luolta. " Minun täytyy nyt mennä tekemään omia asioitani, jos ei ole muuta sanottavaa niin lähden tästä nyt." Samuel huokaisi ja alkoi kävellä kohti metsää. Mies ei halunnut että joku poika rakastuisi häneen tai jotain muuta ällöä.

Samuel käveli harppien ja vetäisi miekkansa esiin. Samuel leikkaasi puusta suoran näköisen okasan ja alkoi vuolla aiitä nuolta. Mies teki nuolen nopeaati ja otti jousensa eaiin. Hän pisti miekan pois ja otti omenan. Samuel tökkäsi omenan nuolen lävitse ja ampui sen sinne missä Ryu oli. Saapahan vähän syötyäkkin jotain. Samuel ajatteli ja alkoi taaa kävellä pois päin.
Seuraava

Paluu Kalliot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö