Enkeliä et ole nähnytkään||Ventus


Metsästä löytyy sieltä täältä jyrkkiä ja loivempiakin kallioita. Kalliot ovat vaarallinen paikka, varsinkin sateella. Osa kallioista tulee myös kovin arvaamattomasti vastaan metsässä, joten liikuthan varovaisesti! Varsinkin pohjoisempaan mentäessä kallioita ja kukkuloita alkaa olla yhä enemmän ja enemmän, puhumattakaan maahalkeamista...

Valvoja: Crimson

Nya

Viesti Ma Tammi 23, 2012 11:29

Enkeliä et ole nähnytkään||Ventus

Terreth

Kotona oli tylsää, nuoli oli lävistänyt muutaman taulun seinällä. Niissä esiintyi iloinen neljän hengen perhe. Jokaisen taulun oli lävistänyt nuoli miehen pään paikalla tauluissa. Puoliverinen nousi ja otti juuri tuoreen tuhotun taulun seinältä ja nakkasi sen takkaan. Terreth oli jo tuhonnut kolme tuollaista. Miten Tenshi jaksoi tuijotella noita kuvia. Tosin hän saisi kyllä toruja sisareltaan taas tuhotun taulun puolesta. Käsi hamusi uutta nuolta jouseen, mutta pysähtyi ja katse suuntautui nuoleen, joka törrötti ikävästi seinästä. Terreth meni nuolen luo ja vetäisi sen kevyesti irti. Magalla kyllästetty nuoli oli vahingoittanut pahasti seinää. Puoliverinen sanoi loitsun ja paikkasi paikan. Hän silitteli nuolta ja laitoisen muiden nuolien joukkoon. Terreth henkäisi ja nakkasi jousen ka nuolet selkäänsä ja otti keihäänsä. Punapää vetäisi taskustaan lapun ja mietti hetken, hän vilkaisi ulos. Oli valkoista ja kirkasta. Puoliverinen asetti maskin kasvoilleen. Puki kaapunsa päälle ja lähti ulos.

Punapää lensi korkealla ilmassa. Siipien alle kulkeutui hallittua ilmaa, kun Terreth liikutti käsiään. Hän liiteli ilmassa ja vilkuili alas. Jossakin täällä se on. Puoliverinen mietti ja havaitsi alhaalla tumman pisteen. Hän laskeutui maahan patsaan eteen. Punapää luki patsaassa olevan tekstin. "Olen Hayao. Pyhän neitsyen jäännös ja kunnia." Terreth hymähti ja otti keihäänsä esiin. Hän piirsi maagisen ympyrän patsaan ympärille. Puoliverinen piirsi maahan neljä loitsun merkkiä ja teki pienen haavan kämmeneesä. Veri tipat tipahtelivat ympyrän sisälle ja punapää vetäisi kätensä pois. Hän irroitti siivestään mustan sulan, risti kätensä rintansa eteen ja lausui: "Sinä joka tunnet kunniaa, olet oleva pian sinetöity, kunniasi katoaa. Kohtalosi on olla patsas se on kunniasi." Tämän lausuttuaan hän sulki silmänsä ja lausui muinaisella kielellä loitsun ja patsas vavahteli. Se hohti hetken, samoin teki Terrethin toisessa kädessä oleva sulka. Hetken päästä mies huohotti ja nielaisi. Hän tajusi vasta nyt että oli kallioilla ja patsas oli kadonnut loitsun myötä. Illuusio tunne tila... Punapää ajatteli ja kiepaihti toisin päin. Hän vilkaisi taivaalle ja säpsähti. Hän meni nopeasti pois kirkkaasta päivän valosta ja huohotti. Puoliverinen istahti alas ja vetäisi henkeä.

Terreth liikkui varjoja pitkin ja näytti siltä että hän valui kuin löysä hiekka pitkin varjoja. Hän ei tahtonut valoon, se sai hän huonovointisen oloiseksi. Pelkkä ahdistus teki hänet kipeän näköiseksi. Maski tosin peitti tuskan.

//Ventus.

Viesti Ti Tammi 24, 2012 6:36

~ Tenshi ~

Nuori nainen istui puun oksalla ja tuijotteli vinosti hymyillen eteenpäin. Hän pyöritteli paria pitkää, punaista hiusta etusormensa ympärillä. Puoliverinen demoni palasi pian takaisin maan pinnalle ja hyppäsi alas puun oksalta. Melkein koskematon lumi kimmelsi hienosti aina välillä, kun aurinko jaksoi tulla paksujen, tummien pilvien läpi valaisemaan tätäkin osaa maailmasta. Punahiuksinen nainen toi siipensä esiin ja käveli hetken aikaa eteenpäin. Hän nousi sitten ilmaan ja lensi hieman kylmissään eteenpäin. Hän tuijotteli eteensä ja nopeutti hieman vauhtiaan. Lentäessä alkoi tulla hirveän kylmä, joten neiti hidasti hieman vauhtiaan, kunnes laskeutui puun oksalle. Hän veti siipensä pois ja lähti juoksemaan puitten oksia pitkin eteenpäin. Hän saapui pian hänen ja veljensä talolle. Tenshi avasi mökin oven ja huhuili isoveljeään. Tuota ei kuitenkaan kuulunut, joten Tenshi käveli vain peremmälle.
"Äh.. Taas hän on tuhonnt taulujamme", tuo mutisi ja mutristi hieman alahuultaan.
Hän katseli hetken aikaa takassa olevaa tulta, joka poltti viimeiset osat taulusta, jossa vanhemmat hymyilivät. Tenshi hymähti pienesti ja pudisti hieman päätään. Hän istahti tuolille ja sipaisi punaisia hiuksiaan. Nainen tuijotti tulta ja haukotteli hieman. Hän ojensi kätensä eteenpäin ja samutti takassa olevan tulen. Hän nuosi ylös ja veti kaapunsa päälleen. Hän käveli ulos talosta ja tuijotteli hetken aikaa eteenpäin. Sitten hän työnsi siipensä taas ulos. Ne lävistivät kaapuun reijät, joista ne mahtuisivat läpi ja nainen nuosi taas lentoon.

Tenshi laskeutui lumiselle kalliolle ja veti siipensä taas pois näkyvistä. Hän vilkuili hieman ympärilleen ja yritti etsiä jotakin. Hän ei tiennyt vielä mitä, mutta jotenkin hänestä tuntui että joku tärkeä henkilö oli täällä.
"Terreth?", hän sanoi ja lähti kävelemään eteenpäin.

Nya

Viesti Ke Tammi 25, 2012 11:47

Terreth

Mies kuuli kaukaisen huhuilun. "Tenshi?" Mies kysyi ja lähti liikkeelle. Hän käveli varmoin askelin ja huokaisi sitten. Tuttu hahmo näkyi kaukaa. Mies liikkui hitaasti kohti sisartaan. Selän puolelta päin. Terreth lähestyi hyvin hiljaa ja tarrasi nopeasti naisen olkiin. "Hei." Hän kuiskasi ja siirtyi naisen eteen. Punapää ei hymyillyt, mutta vaikutti melko ylpeältä jos oli saanut naisen pelästymään. Hän nojasi toiseen jalkaansa, pää vinossa, katse kohdistettuna omaan sisareensa. Hiljainem hengitys kuului lähes tyynessä ilmassa.
Puoliverinen nauksautteli niskaansa ja sen jälkeen vielä ranteensa. Hän venyteli hieman, sitten hän katsoi kysyvästi sisareensa. "Oliko asiaa?" Terreth kysyi tylysti ja katseli hieman ympärilleen. Kyykkyyn laskeuduttuaan, hän piirteli tylsän oloisesti maahan.Maski irtosi punapään kasvoilta käden heilautuksen mukana. Punaiset silmät loistivat miehen kasvoilta. Merkit ja arpi lähet paistoivat hänen kasvoiltaan. "Jos tulit nalkuttamaan siitä taulusta, niin se on jo mennyttä kalua." Puoliverinen kommentoi ja katseli valkeaa lunta. Auringon säteet paistoivat hankien avulla miehen kasvoille. Terreth meni kauemmas valosta. Hän oli varjossa ja katseli sisartaan. "Tahdotko minulta jotain? Pitääkö minun mennä sinetöimään jotakin?" Punapää kysyi kärsimättömästi.

Viesti Ke Tammi 25, 2012 8:01

~ Tenshi ~

Nainen käveli hitaasti eteenpäin. Hän kuuli tutun äänen huhuilevan itseään, mutta ei pysähtynyt, vaan yritti katseellaan etsiä veljeään. Pian nainen tunsi jonkun kädet olkapäillään ja päästi pienen kiljaisun suustaan. Tuttu henkilö käveli naisen eteen ja Tenshi laittoi kätensä puuskaan.
"Älä säikyttele minua tuolla tavalla!", hän sanoi hieman vihaisen kuuloisena, mutta naurahti sitten pienesti ja päästi kätensä puuskasta.
Ei hän veljelleen voinut vihainen olla, vaikka tuo olikin välillä aika ilkeä ja ärsyttävä. Nainen pyöräytti hieman silmiään kuullessaan miehen kysymyksen. Hän pudisti päätään vastaukseksi ja katsoi veljeään joka meni kyykkyyn ja alkoi piirrellä jotain lumeen. Nainen katseli hetken aikaa mitä toinen piirsi, mutta nosti sitten katseensa takaisin eteensä, kun oli menettänyt mielenkiintonsa. Terreth jatkoi puhumistaan ja Tenshi nosti hieman toista kulmaansa. Hän huokaisi pienesti ja mutristi hieman alahuultaan.
"En aijo valittaa tauluista mitään, mutta voisit sinä nyt edes muutaman säästää", neiti vastasi isoveljelleen ja laittoi kätensä takaisin puuskaan.
Mies siirtyi pois auringon säteiden tieltä, jotka yrittivät paksujen pilvien takaa tunkeutua ja jatkoi puhumistaan. Tenshi huokaisi ja pyöräytti taas silmiään.
"Enkö minä vain saisi olla veljeni kanssa? Ajattelin vain että sinulla oli jokin hätänä ja tulin auttamaan, mutta ei sitten herra minä-olen-paras-joten-painu-sinä-tiedät-kyllä-minne", Tenshi sanoi ja virnisti veljelleen pienesti.

Nya

Viesti To Tammi 26, 2012 11:48

Terreth

Puoliverinen katsoi sisartaan. "Ihan sama." Hän pihahti ja laittoi vuorostaan kätensä puuskaan. Mutta pienoinen hymy vilahti miehen kasvoilla. "Pidän siitä kun olet vihainen. Sinua on niin kiva ärsyttää. Enkä aijo säästää tauluja. Ehkä sellaisen jossa on pelkästään äiti ja me." Terreth sanoi ja vei katseensa pois sisarestaan.
Hän kyykistyi ja jäi siihen. Mies purisi paitansa rinnuksia. Hän huohotti, Terreth painautui yhä matalemmalle. Kylmä hiki valui pitkin otsaa. "Minä pelkään... Minä pelkään.. Että menetän minäni... Auta. Auta minua!" Terreth vapisi ja tarttui omaan sisareensa. "Tenshi!" Punapää huudahti. Hän vapisi, hänen rystysensä olivat valkoiset, hetken siinä huohotellen ja pitäen kiinni Tenshistä, hän nousi ylös ja veti henkeä. Hymähdys ja vielä hieman varjompaan. Mies ei pihahtanutkaan äskeisetä väli kohtauksesta.

Terreth katseli tummaa taivasta. "Tappoiko isä hänet?" Mies kysyi äkkiä. Ja mutristi suutaan. Puoliverinen vilkaisi jonnekkin ja katsahti sitten Tenshiin. "En jaksa häntä. Tahdon kostaa!" Mies puhisi ja läiskäisi maskin kasvoille.

Viesti To Tammi 26, 2012 9:48

~ Tenshi ~

"No voi kiitos", nainen vastasi veljelleen ja mutristi leikkisästi alahuultaan.
Hän kallisti hieman päätään, toisen jatkaessa puhettaan tauluista ja huokaisi pienesti. Hän pudisti hieman päätään ja katsoi veljeään hiljaa. Tenshi katsoi veljeään joka meni kyykkyyn ja alkoi hikoilemaan ja mutisemaan jotain outoa. Puoliverinen demoni räpytti pari kertaa silmiään ja meni itsekkin kyykkyyn. Hän otti veljeänsä käsistä kiinni ja puristi niitä hellästi.
"Älä pelkää Terreth, minä olen tässä..", hän sanoi hiljaa ja lohduttavasti.
Nainen ei kääntänyt katsettaan pois veljestään, eikä tehnyt mitään. Hän vain piti tuon käsistä kiinni ja antoi tuon itse rauhoittua. Hän kyllä tiesi että isoveli rauhoittuisi itsekkin. Jos ei rauhoittuisi, niin kyllä Tenshi häntä voisi ja osaisikin hoitaa. Pian isoveli rauhoittuikin ja nousi ylös. Tenshi nousi itsekkin ja hymyili hieman vinosti. Hän oli tyytyväinen veljeensä, siksi koska tuo osasi itse pitää itsestään huolta, mutta samalla hän oli huolissaan, koska tuo sai usein samankaltaisia kohtauksia. Tenshi kallisti taas hieman päätään ja nyökkäsi sitten toisen kysymykselle. Hän laski katsettaan hieman alemmas ja huokaisi pienesti. Nainen nosti katseensa kuitenkin pian takaisin veljeensä ja tarttui taas tuon käsiin.
"Et saa kostaa hänelle. Yritä ymmärtää minua. Ei meidän tarvitse nähdä häntä enää. Uskon että hän on oppinut virheistään", nainen sanoi, vaikkei itsekkään oikein uskonut viimeiseen lauseeseensa.
Hän ei kuitenkaan kääntänyt katsettaan pois ja piti normaalin ilmeensä kasvoillaan.

Nya

Viesti Pe Tammi 27, 2012 10:29

Terreth

Mies huokaisi ja käänteli päätään. "En ihan usko että isä on tapojaan ruvennut parantelemaan. Hänhän on täysverinen demoni. Kuolemaa kyövävä olento. Tosin hän on muita demoneita ilkeämpi.... Enkä suostuisi uskomaan ihan kaikkea mitä sinä puhut hänestä!" Terreth puhui töksähtelevästi. Hän vihasi isäänsä niin paljon ettei voinut antaa anteeksi tälle. "Se mies on jo mennyttä! Kohtalona on kuolla! Pakoilee meitä! Yrittää vieläkin tappaa minut!" Terreth huusi ja murahti. Punapää mutristi suutaan, hän ei sietänyt sitä ukon rahjusta. "Hän on täysi idiootti! Olisi kohdellut äitiä paremmin. Tai edes sinua!" Puoliverinen sanoi. Puoliverisen veri kiehui jo ajatellessaan omaa isäänsä, mutta se leppyi kun hän näki oman sisarensa hyvin voivan. "Onneksi hän e sinua alkanut niin paljon pahoinpitelemään." Punapää kommentoi ja katseli taas taivaalle.

Terreth katsoi Tenshiä. "Kävelläänkö hieman? Täällä on hieman kiusallista." Puoliverinen lausahti ja alkoi kävellä. Vähän ajan päästä hän vilkaisi Tenshiä.

Viesti Pe Tammi 27, 2012 4:59

~ Tenshi ~

Nainen huokaisi hiljaa ja kuunteli kun hänen isoveljensä puhui. Välillä hän katosi ajatuksiinsa, mutta palasi sitten takaisin maan pinnalle kuuntelemaan turhautunutta ja vihaista isoveljeään. Punapää hymyili aina välillä vinosti, vaikkei siihen ollutkaan mitään aihetta. Velihän vain huuteli tuossa jotain omiaan ja raivosi kuin mikäkin apina. Se sai Tenshin naurahtamaan pienesti ja huomaamattomasti.
"Hän kohteli minua kyllä ihan hyvin.. Ja äitiäkin..", hän sanoi sitten vakava ilme kasvoillaan.
Nainen käänsi katseensa pois ja huokaisi pienesti.
"Sinua hän ei tosin hyvin kohdellut..", tuo jatkoi hiljempaa ja käänsi katseensa takaisin veljeensä.
Tenshi astui hieman lähemmäs veljeään ja kietoi kätensä hellästi tuon ympärille. Hän päästi kuitenkin irti, koska tiesi ettei Terreth ollut halailu-ihmisiä. Hän nyökkäsi sitten toisen kysymykselle ja hymyili pienesti. Hän lähti kävelemään eteenpäin ja vilkaisi veljeensä.

//Yritä nyt ropettaa samal ku kuuntelet NRJ:n aamupoikien tekemää frontside ollieta :DD

Nya

Viesti Ma Tammi 30, 2012 10:58

Terreth

Mies väisti sisarensa katseen, hän ei halunnut katsoa niitä. Puoliverinen levitti siipensä ja lähti lentoon. Punapää ei jäänyt katselemaan sisarensa perään. Hän lensi ihmiskylän yli. Sen reunamilla mies laskeutui, asetti maskinsa paremmin ja lähti kävelemään kohti ns. Helvettiä.
Tumman talon ovi pilkotti muiden talojen takaa. Terreth katseli sitä mietteliäästi, lopulta hän harppoi sen luokse ja riuhtaisi oven auki. Hän marssi sisään hiiren hiljaa. Mies katseli ympärilleen ja murahti. Äkkiä kuului askeleita, vanhan näköinen mies ilmestyi. Tämä huomasi punapään. "Kuinka voin auttaa-" Lause jäi kesken kun ukon rahjus tajusi kuka oli tullut. Terreth tuijotti vanhaa miestä pistävästi. "Terreth... Mitä sinä tääll teet!!" Mies huusi. Puoliverinen hymähti ja syöksähti isänsä kimppuun. " Sinä saasta!" Puoliverinen huusi. Terreth iski miehen pään seinään. Hän nosti tämän ylös, pitkin seinää. "Ne kaikki vuodet! Ne helvetin vuodet! Sinä tapoit äidin!" Terreth raivosi. Mies katsoi mustin kylmin silmin poikaansa. Sitten hän alkoi muuttua, demoni otti oikeaa muotoaan. Mies hymähti ja iski keihäällä tämän vatsaan. "Sinä olet maailman saastaisin demoni! Minä vihaan sinua!" Puoliverinen heitti isänsä lattialla ja potkaisi tätä. Sitten punapää juoksahti ulos ja lensi pois. Takaisin kallioille. Se saasta... Terreth ajatteli, kun hän laskeutui kalliolle. Mies henkäisi.

Tenshi saisi kuitenkin tietää tuosta välikohtauksesta joskus. Heti tai myöhemmin. Puoliverinen huokaisi.

//;3

Viesti Ma Tammi 30, 2012 7:30

~ Tenshi ~

Nainen huomasi toisen lähtevän lentoon. Tuo nosti hieman toista kulmaansa ja pudisti hieman päätään. Toinen oli luultavasti lähdössä hieman "juttelemaan" isin kanssa. Tenshi ei halunnut kenellekkään käyvän huonosti, mutta silti hän ymmärsi miksi Terreth halusi kostaa iskälle. Nainen istahti yhdelle kivelle ja asetteli kaapunsa huppua päähänsä. Hän jäi istumaan ja odottelemaan veljeään, sillä tiesi tuon tulevan jossain vaiheessa takaisin, kun oli saanut "tehtävänsä" hoidettua loppuun. Nainen katseli hetken aikaa eteenpäin, ennen kuin sulki silmänsä ja asetti kätensä syliinsä. Hän odotteli hetken aikaa, ennen kuin kuuli lähestyviä ääniä ja raotti hieman silmiään. Hän huomasi tutut jalat ja hymyili hieman vinosti. Isän tyttönä hän oli hieman pettynyt Terrethiin, muttei kuitenkaan hirveästi välittänyt mitä isälle oli käynyt. Riippui tietenkin oliko mies tappanut toisen vai ei. Tenshi nosti katsettaan ylemmäs ja hymyili isoveljelleen hieman.
"No? Saitko vihasi edes vähän tyydytettyä vai pitääkö pikkuista vielä lohduttaa?", hän kysyi ja virnisti ihan pienesti.
Nainen nousi ylös ja käveli veljensä luokse. Hän asetti kätensä tuon pään päälle ja silitteli toisen hiuksia hymyillen.
"Pitääkö sinut vielä tuudittaa uneen, että unohtaisit sen vanhan hömpän?", hän kysyi ja kallisti lempeästi päätään.
Silti hän oli vähän huvittunut, vaikka samaan aikaan myös huolissaan siitä, mitä isälle oli käynyt tai oliko isä tehnyt isoveljelle jotain pahaa.

Nya

Viesti Ti Tammi 31, 2012 9:26

Terreth

Sisaren puheet ja lapsellisuus saivat puoliverisen kauemmas. "Onko pakko?" Punapää tokaisi tylysti. Hän ei pitänyt siitä että Tenshi puhui hänelle kuin vauvalle. "Ja se vanha höppänä... Se on mennyttä kalua lähivuosina. Vannon sen että hän kuolee... Etkä sinä estä sitä!" Terreth tuhahti ja laittoi kätensä puuskaan. Puoliverinen katsoi sisartaan vinosti ja mutristi huuliaan. "Lo-pe-ta tuollainen puhetyyli. Se ärsyttävää. Etkö voisi puhua ihan tavallisesti? Olen sinun IsoVeljesi!" Puoliverinen painotti sanoissa jotka merkitsivät jotaikin hieman tärkeämpää. Terreth painoi päänsä alas ja älähti. "Olet toivoton..." Hän mutisi sieltä alamaista.

Lopulta enkelinpuolikas kohotti kasvonsa ja katsoi suoraan sisarensa silmiin. Punapää ei jaksanut alkaa räyhätä tästä asiasta enempää. Hän oli kuullut tarpeeksi.
Äkkiä rasahti, punapää vilkaisi nopeasti sinne ja otti keihäänsä. Nopea huitaisi sillä siihen suuntaan, kuului kilahdus, kun nuoli oli osunut keihään varteen. Puoliverinen tajusi, että heitä oli katseltu. Vakoiltu, punapää rykäisi kurkkuaan ja syöksähti sinne mistä oli tullut nuoli. Hahmo katosi sieltä ja toinen nuoli tavoitteli uutta kohdetta. Tenshiä. Terreth tiesi sisarensa olevan hyvä väistelemään, joten hän tyytyi katsomaan miten kävisi.

Punapää yritti hahmottaa missä vihollinen tai viholliset lymyilivät.

Viesti Ti Tammi 31, 2012 3:32

~ Tenshi ~

Nainen hymähti pienesti ja katsoi toista hiljaa. Hän hymyili hieman, mutta vakavoitui, kun toinen sanoi ettei tämä voinut mitään sille, että toinen aikoisi lähivuosina tappaa heidän isänsä. Puoliverinen demoni virnisti kuitenkin pienesti, toisen pyytäessä häntä lopettamaan.
"Niinhän sinä oletkin", tuo sanoi, asetti etusormensa alahuulelleen ja otti viattoman ilmeen huulilleen.
Nainen virnisti hieman ja pörrötti taas hieman toisen punaisia hiuksia. Tenshi hymyili toiselle taas pienesti ja katsoi toista. Naisen kasvot muuttuivat kuitenkin taas vakaviksi, kun hän kuuli rasahduksen. Velikin näytti kuulevan sen, koska tuo otti keihäänsä esiin. Nainen otti omat jousensa selästään ja katsoi tarkasti ympärilleen, yrittäen etsiä sitä tyyppiä joka heitä päin oli hyökännyt. Pian hän huomasi lähestyvän nuolen. Nainen jännitti jousensa ja ampui oman nuolensa sitä päin. Demonin nuoli halkaisi toisen nuolen kahtia. Selvästikkin ihmisten nuoli. Niin huonosti tehty ja niin heikko. Tenshi hymyili hieman vinosti ja otti uuden nuolen esiin. Hän jännitti taas nuolensa ja katsoi hetken aikaa ympärilleen.

Nya

Viesti Ke Helmi 01, 2012 12:30

Terreth

Mies meni nopeasti polvilleen. Nuoli lävistänyt housun kankaan ja pienesti lihan. Punapää vetäisi nuolen rauhallisesti irti ja sitoisen nopeasti. "Huono tekoisia... Ei paljoon pysty." Terreth pudisteli päätään ja käännähti. Keihäs sai jäädä nyt lepäilemään, kun puoliverinen otti jousen ja nuolet. Magialla kyllästetyt nuolet olivat vielä vahvempi, punapää oli tehnyt niitä myös sisarelleen. Puoliverinen kuuli taas rasahduksen ja päästi viritetystä nuolesta irti. Se lensi kauniisti, ja vauhdilla. Se ei kuitenkaan osunut kohteeseensa. Raapaisi vain.
Punapää päätteli ettei se voinut olla ihminen, jos se pystyi väistämään tuon. "Meidän täytyy löytää se tai mikä-lie-onkaan olento." Terreth hymähti ja alkoi piirtää nopeasti maahan. Maagiset merkit imeytyivät maahan ja kuului rääkäisy. Jumissa! Puoliverinen totesi veren riemuisesti. Hän otti keihään ja juoksi sinne mistä rääkäisy oli kuulunut.
Puoliverinen tuli paikalle ja katsoi haltiaa. Hän huokaisi ja pudisteli päätään. "Pelkä tylsä haltia vain..." Punapää murahti ja raapaisi keihän terällä haltian poskea. Hän kääntyi ja käveli rauhallisesti Tenshin luo.

Viesti Ke Helmi 01, 2012 6:12

~ Tenshi ~

Nainen lähti kävelemään lähemmäs veljeään. Hän pysähtyi tuon vierelle ja katsoi edelleen ympärilleen. Puoliverinen demoni laski jousta hieman alemmas, niin että nuoli osoitti maahan. Hän oli silti valppaana siltä varalta, että joku hyökkäisi. Ampuisi taas nuolen. Sitten hän voisi ampua oman nuolensa ja ehkä jopa saada sen osumaan siihen tyyppiin joka oli näitä vakoillut. Tenshi käänsi katseensa tuohon herraan ja katsoi häntä hetken aikaa. Tuo piirsi maahan jotain, ja nainen nosti katseensa ylös, kuullessaan rääkäisyn lähellä. Isoveli lähti juoksemaan ääntäpäin ja pikkusisko seurasi tuota. Hän pysähtyi hieman kauemmas veljestään, mutta käveli silti hitaasti tuota ja haltiaa päin. Tenshi asetti nuolensa takaisin koteloon ja laittoi jousenkin selkäänsä roikkumaan. Hän hymähti pienesti, mutta piti haltiaa silti silmällä. Saattoihan tuo olla hyväkin taistelemaan, vaikka olikin haltia. Yleensä haltiat olivat taitavia taistelijoita.

Nya

Viesti To Helmi 02, 2012 11:35

Terreth

"Lähdetään kotiin..." Punapää sanoi muitta mutkitta. Hän lähti tallustelemaan määrätietoisesti eteen päin. Kunnes hän lehähti lentoon. Mustat siivet takoivat voimakkaasti ilmaa, mies pääsi tarpeeksi korkealle ilmaan, hän alkoi liitää. Terrethillä oli taas kerran liian masentunut olo. Hän takoi siipiään harvemmin, liitäen ilmavirtojen vietävänä.
Mies laskeutui tutun mökin eteen, huokaisi ja avasi oven. Sisälle päästyään, mies rojahti sohvalle. Maski vieri hiljaa lattialla. Kaapu oli heitetty viereiselle tuolille. Itse puoliverinen makasi liikumattomana sohvalla. Häntä olisi voinut luulla kuoleeksi, ellei Terrethin rintakehä nousisi hitaasti. Se ainakin näytti että hän oli elossa. Mies nukkui sikeästi, mutta näytti tuskakaiselta jopa nukkuessaan. Hänen kehonsa nytkähti hieman välillä, joka näytti melko pelottavalta. Hyvä jos mies pysyi sohvalla nukkuessaan, punapää oli monestikkin tipahtanut alas ja herännyt sitten lopulta lattialta.
Seuraava

Paluu Kalliot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö