Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!


Oikeanpuoleisella saarella on paljon villieläimiä, jotka pitävät huolen siitä, ettei uutta asutusta saarelle kauheasti tule. Saarelta löytyy myös hieman harvinaisempia eläimiä, joista metsästäjät ovat kovin kiinnostuneita.
Kuten keskimmäisellä saarella, sijaitsee tälläkin saarella kuumia lähteitä, jotka pitävät saarta ja sen maastoa lämpimämpänä, eksoottisempana.

Valvoja: Crimson

Avatar

Aatelinen

Viestit: 4015

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ke Helmi 10, 2016 2:31

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

"Minulla on yö aikaa levätä." Jack sanoi hymähtäen silittäen haltian hiuksia samalla kun nainen halasi häntä varoen takaisin. Jack ei ollut vielä kertaakaan muistanut hetkeä, jolloin Liluth olisi hänen halaukseen tällä tavalla vastannut. Se tuntui oudolta, mutta lämpimältä sisäisesti. Jack melkein tunsi kuinka se sulatti hänen jäätynyttä sydäntään pinnalta.
"Voi Liluth.. hassu." Jack sanoi hymyillen ja pudistaen päätään kun Liliuth kertoi että hänen äitinsä oli haltia ja no siksi nuorempi ei ollut halunnut kertoa äidistään Jackille. Tietysti Jack ymmärsi miksei nainen ollut alussa koskaan puhunut äidistään, mutta nyt, Jack ymmärsi ja välitti haltiasta paljon enemmän.
"Tiedät että voit puhua kanssani.. nykään ilman pelkoa." Jack sanoi hymähtäen. "Joten kun pääsemme kotiin, voit kertoa minulle enemmän äidistäsi." Jack sanoi täysin vilpittömästi haltialle ja irrottautui sitten haltiasta irti asettuen makaamaan takaisin sängylle irvistäen pyytäen Liluthin siihen viereensä. Jack itse ei kuitenkaan nukkunut, sillä ei tuntenut itseään väsyneeksi ja valvoi itekin myöhään yöhön kunnes uni lopulta painoi silmään.

Jack säpsähti hereille kun oveen koputettiin ja kömpi istumaan katsoen ovelle, josta Shael astui sisään kaikenlaisten tavaroiden kanssa. "Huomenta.." Jack tokaisi katsoen Shaelia, joka vaikutti olevan huomattavasti aikaisempaa kärttyisämmän oloinen? Oliko eukko nyt sitten noussut väärällä jalalla aamuun? Oli miten oli, Shael kertoi aamupalan odottavan alakerrassa ja sitten koko porukka pääsisi laivalla kotiin. No sehän oli ylellistä.. Tämän kerrottuaan Shael poistui huoneesta kovin vihaisen oloisena.
"Olenko tehnyt jotakin väärää?" Jack kysyi kääntyen Haulin suuntaan kun Shael oli poistunut. Ei tuosta eukosta aina tiennyt mistä tuo hermonsa menetti.
"Liluth, auttaisko peseytymään ja vaihtamaan siteeni?" Jack kysyi sängyn reunalle ja odotti että Liluth olisi valmis auttamaan häntä ja sitten kun oltiin valmiit. Jack puki hieman päällensä ja veti Haulin vyöllensä lähtien sitten nilkuttamaan alas alakertaan pikkuhiljaa rappunen kerrallaan.

Saatuaan syötyä ja kun olisi pitänyt olla lähdössä, kääntyi Jack vielä Shaelin puoleen ja pyysi noidalta niitä kynttilöitä, jotta hän voisi nukkua.. ainakin jonkin aikaa yönsä rauhassa ilman painajaisia. Se olikin ainoa kysymys jonka mies heitti noidalle ennenkuin matka jatkui kohden satamaa, josta kolmikko poistui laivaan. Jack tosin matkusti hytissä kerta oli loukkaantunut ja tarvitsi vielä lepoa että haavat parantuiisvat kokonaan.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Ke Helmi 10, 2016 8:07

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

Liluth heräili siinä missä Jackin. Shael oli heidät tullut herättämään ja kertoi nyt aamiaisen odottavan alhaalla. Nainen näytti toimissaan todella äkkipikaiselta ja vakavalta, se sai haltian pienesti huolestumaan, olikohan hänen kertomansa hermostuttanut naisen pahastikkin? Haltiatar puraisi alahuultaankin, kun Jack kummasteli noidan käytöstä, vikaisten Hauli, joka leijui kaksikon yläpuolella. "Olet mies?" Aave ehdotti hartioitaan kohauttaen.
Liluth auttoi Jackin siteiden kanssa, niin kuin tuo oli pyytänyt ja auttoi peseytymisessäkin. Alakerrassa todellakin odotti katettu aamiaispöytä, johon Haul ei jälleenkään päässyt käsiksi, tällä kertaa hän jopa sai kituen katsoa kun kaksikko söi. Sen saattoi nähdä aavee ilmeestä ja miehelle teki kovaa, ettei menisi ja tunkisi päätään Jackin lautasen alta tuttuun tapaan härnätäkseen.

Jack oli innoissaan jo lähdössä, kunhan oli pyytänyt noidalta niitä erikoisia kyntilöitä, Liluthkin asteli viela naisen eteen. "Tuota... kiitos." Tämä kiitti painaen päätään vienosti alas. Haltia vielä vilkaisi arasti olkansa yli Jackiin, ennen kuin muutti äänensä kuiskaukseksi. "Tämä on kenties väärää sanoa... mutta... siitä asti kun Jack palasi luotasi, hän on ollut suopeampi minua kohtaan, joten kenties se on kiitos sinun... Vaikkakin se mitä teit hänelle, oli pelottavaa ja hirveää." Nainen selitti.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2303

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ke Helmi 10, 2016 10:21

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

Satamassa kolmikko ja yksi aave olivat. Shael oli ottanut henkilökohtaiseksi tämän vierailun ja katsoi hoitavansa sen myös loppuun itse. Jack oli kysynyt jo talossa häneltä niitä kynttilöitä, kutta noita ei siihen ollut vastannut millään tavalla. Satamassa Shaek kuitenkin nosti samettisen pussin kohti Jackiä. "Tässä on muutama, kun ne loppuvat, kirjoita minulle", hän sanoi rauhallisesti. "Lähetän sinulle lisää", Shael lupasi ja laski sametti pussin miehen käsiin.
Jackin jälkeen Liluth siirtyi hänen luokseen ja kiitti. Noita kohotti pienesti kulmiaan, mutta hymyili äidillisesti. Ennen kuin hän ehti edes sanoia toiselle vastaan tämä kuiskasi hänelle, että hänen kuukauden opetus oli muuttanut Jackiä parempaan päin, vaikka kyseessä olikin ollut kylmät ja raa-at metodit. Shael hymähti siihen. "Se on hienoa kuulla, että oppini ovat jollain tavalla uponneet tuohon paksukalloiseen mieheen", hän totesi muka kireänä, muttakosketti rauhallisesto Liluthia poskelta.

"Jos jotain kauheaa tapahtuu ja pelkäät kuollaksesi, voit aina kääntyä puoleeni. En pakota sinua, enkä halua sinun välttämättä ajattelevan sitä, mutta voit ajatella minua äitinäsi, kun sinulle tulee liian ikävä. Voit tulla puhumaan kanssani, jos siltä tuntuu. Lupaan, että teen kaikkeni, jotta olosi olisi mahdollisimman turvallinen." Shael lupasi ja pienesti hän laski äidillisen suukon toisen otsaa vasten. Keskustelut käytyään noita katseli, kuinka laiva irtosi laiturista ja hän katseli siinö jonkin aikaa, kunnes palasi takaisin kyläänsä. Miettimään syntejä syviä.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears
Edellinen

Paluu Oikea saari

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö