Let's protect each other K-Varoitus || Mori


Luolia on ympäri metsää, jotkut maan alla, jotkut kalliossa, jotkut suurista kivistä muodostuneita. Luolat ovat hyvä paikka pitää sadetta tahi pystyttää leiri, mutta kannattaa ensiksi varmistaa, ettei kyseistä luolaa jo asuta joku.

Valvoja: Crimson

Viesti Ti Syys 09, 2014 8:15

Let's protect each other K-Varoitus || Mori

Celebri

Toinen täysi viikko oli saamassa loppuaan, syksykin oli kiirinyt pidemmälle. Ruska oli levinnyt jo nurmelle asti, se oli kellertävä ja jokseenkin kuihtuneen näköinen. Ilmakin oli laskenut asteitaan alemmas Kukatahansa olisi värissyt syysilmassa vähissä vaatteissa, mutta Celebri oli saanut hartioilleen pienehköä viittaa muistuttavan villaisen lämmikkeen ja silti olo tuntui hivenen vilpoiselta. Se oli väriltään puhtaan valkoinen. Se ei kuitenkaan ollut aarnikotkan karvoista kudottu, lankaa kuitenkin oli kehrätty jo pieni lankakerällinen.
Kaivon kettinki kilisi, tytön veivatessa vettä ylös, jonka tämä kaatoi ämpääriin. Iltapäivä oli lopuillaan, joten olisi aika aloittaa päivällisen valmistamisen. Celebri tahtoi Alriksen pääsevän katettuun pöytään, mikään ei ollut parasta kuin lämmin ateria raskaan työpäivän jälkeen. Celebri oli enemmän kuin tottunut eloonsa Unin ja Alriksen luona, tämä oli hänen kotinsa nyt. Tyttö oli myös ylpeä Unista, joka oli tehnyt edistys askelia pelkonsa kanssa. Hän oli saanut pieniä halauksia osakseen kuluneen viikon aikana, jotka tosin olivat antaneet Alrikselle lisäsyitä kiusata häntä ja poikaansa. Celebriä ei kuitenkaan haitannut haltian vihjailut, ehkä hän jopa salaa toivoi tuon olevan oikeassa. Hän ja Un eivät olleet järin keskustelleet suhteestaan, he olivat iloisia toistensa seurassa ja osoittivat kyllä kiintymystä... Taas toisaalta miksi tyttö moisia pohti, ei mikään parisuhde alkanut yhtäkkiä, kaikella kesti oma-aikansa.

Sulkien oven perässään Celebri kantoi ämpäriä keittiön saaville, hän tosin joutui palaamaan takaisin kuistille viedäkseen ämpärin. Tyttö ei vain halunnut kylmän viiman pääsevän sisälle.
Rutiinin omaisesti Celebri sytytteli liedelle tulen, ennen kuin kaatoi kattilaan vettä jossa valmiiksi kuoritut perunat odottivat. Kattila asetettiin liedelle kiehumaan. Hellan lämmetessä ja veden kiehuessa, tyttö otti eilen ostetun lihakimpaleen ulos kääreistään ja ryhtyi paloittelemaan sitä kuutioiksi, pohtien samalla tekisikö lihakeittoa vai kastiketta.

//Morimorimori o/
Viimeksi muokannut Janni päivämäärä Su Syys 21, 2014 4:23, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ti Syys 09, 2014 8:58

Re: Let's protect each other || Mori

Un

Syksyn viima tarttui vähän valkeaan turkin ja sulkien sekaiseen kehoon. Se leikki niiden kanssa hetken, menen kuin päästi irti ja meni menojaa. Aarnikotka nosti hiljaa valkean päänsä ylös maasta. Se oli tottunut tuijottelemaan erään tytön puuhastelua kaivon suunnalla. Sen punaiset silmät kiiluivat auringoi säteisä, joita tarjottiin hyvin vähän syksyn alkaessa pimentyä pikku hiljaa. Kylmyys ei niinkään haitannut aarnikotkaa, mutta se näytti haittaavan Celebriä.

Kaksi viikkoa oli ehtinyt kulua siitä, kun Celebri oli asettunut taloksi. Un taas nautti elämästään. Olihan hän ehtinyt saada jonkinmoisia haavereita siinä ohella, mutta se nyt oli enää jälki vain kyljessä. Un nous hitaasti ylös, kun tyttö lähti viemään tottuneesti vesiämpäriä sisälle. Unin päivittäisiin rutiineihin kuului tytön tarkkailu ja kodin vartijoiminen. Aarnikotka asteli hiljalleen kohti ovea ja pari askelta ennen, hän muuttui humanoidimuotoonsa. Valkeat leijonan tassut astelivat pitkin puista lattiaa kohti keittiötä, jossa perhosnaama hääräili kuin kotonaan. Celebri näytti pohtiva mitä tekisi ison veitsen sekä lihakimpaleen kanssa. "Kastike! Kastike!" Un sanoi hykerrellen. Tottunut lapsellinen käytös kuului miehen käytökseen. Vai pitäiskö sanoa leikkisä?
Un otti sipulin käsiinsä ja kuori sen terävän kyntensä avulla. Sormet kun omistivat terävät kotkan kynnetkin tässä muodossa. Ei Un omannut täydellistä muotoa. Hän nöytti sekasikiöltä, mutta hän itse oli oikein ylpeä muodostaa. Sipulin kuorittuaan, mies laittoi sen tytön leikkuupöydän viereen ja otti uuden. Nelisen sipulia tili kuorittua melko tottuneesti ja nopesti. Olihan hän nopea oppija.
Un nojasi tuoliinsa ja tuijotti ulos. Hän katseli sinne haikeana, kesä oli mennyt niin nopeasti ohi. Pian tulisi lunta, josta häntäkin vähän vaikeaa erottaa, ellei kltaista nokkaa ja jalkoja otettu huomioon.

Ulko-oven pauke hätkäytti miehen. Alris saapui kotiin etuajassa. Haltija näytti vakavalta, ripustaessaan nahkista takkiaan narikkaan. "Minulla on asiaa Un." mies totesi ja Un nousi hitaasti ylös. Hän nyökkäsi isälleen ja lähti tämän mukaan toisen huoneeseen.

//Janni! Takas ne housut! Nyt kun vihdoin täällä ollaan!
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ti Syys 09, 2014 9:22

Re: Let's protect each other || Mori

Celebri

Tuttu hykerrys havahdutti Celebrin, hän kyllä oli kuullut jonkun tulevan sisään. "Selvä selvä." Tyttö hymähti, ryhtyessään viipaloimaan lihaa sopiviksi suupaloiksi. Un tuli ilman pyyntöä auttamaan häntä ja päätti aloittaa sipuleista. Niiden kuoret lähtivät helposti miehen terävillä kynsillä. Neljä sipulia odotti Celebrin leikkuulaudan vieressä, tämän saatua viipaloitua lihan, nyt sitten olisi sipulien vuoro. Vaikka Celebri osasi varautua, sai sipulin kitkerä haju ja neste tytön silmän vetiseksi. Sitä pääsi nenäänkin, eikä hän voinut olla niiskuttamatta.
Rauhallisen puuhastelun kuitenkin rikkoi etuoven paukahdus, Alris oli tullut etuajassa, joka yllätti Unin kuin Celebrinkin. Tytön vetinen katse kääntyi keittiöön pyyhältävään haltiaan, joka ilmoitti että tuolla oli asiaa pojalleen. Celebri kallisti kysyvästi päätään, mahtoiko asia olla kovinkin vakava kun toinen tahtoi keskusteaal kahdenkesken? Tyttöä hivenen harmitti että hänet jätettiin ulos asioista, eikä hän voinut vain kääntää selkäänsä ja jatkaa kitkerän sipulin leikaamista. Nopeasti tyttö pyyhkäisi kätensä keittiöpyyhkeeseen ja hipsi ulos keittiöstä, suunnaten sinne minne Un ja Alris olivat menneet pitämään keskustelunsa. Hän kuuntelisi nurkan takaa tai oven läpi.

//Neveeeeer! Wiiih~ //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ti Syys 09, 2014 10:05

Re: Let's protect each other || Mori

Un

Alris laittoi oven kiinni takanaan. Hän näytti hieman katselevan ovea harkiten. Haltija tukki vuelä oven karmit pyyhkeullä, jotta ääni ei kantautuisi toiselle puolen. Un tuijotti toimitusta hyvin tarkkaavaisesti. "Ole hyvä ja puhu kuiskaamalla." Alris aloitti kireän kuuloisena. Un tajusi, ettei isä halunnut Celebrin kuulecan tätä keskustelua. "Mistä on kyse?" Un kysyi kuiskaten ja vaigtoi haltija kieleen, koska Celebri ei ymmärtänyt sitä täysin. Alris vaihtoi painoaan jalalta toiselle. "Asia on niin, että siinä kylässä missä kävitte sadonkorjuu juhlissa, liikkuu huhuja aarnikotkasta kiinnostuneesta joukosta. Lisäksi kuulin orjakauppiaasta, joka sai haaviinsa näkin." haltija kuiski vastaten haltijoiden kielellä.
Un katsoi isäänsä alas päin. Hänen punaiset silmänsä välkähtivät. Alris taas katsoi poikaansa ylös. "Minä sanon tämän nyt isänä. Sinun on piilouduttava joksikin aikaa. En halua, että vaarannat henkesi tai sinut vangitaan." haltija mutisi hiljaa. Aarnikotka nyökkäsu hitaasti.
"Tietävätkö he missä asumme? Oletteko te vaarassa?" Un kysyi epäluuloisena.

Alris nyökkäsi aluksi, sitten pudisti päätäån. "Osittain he tietävät missä asut. Kiitos sen orjakauppiaan... Mutta en usko, että minä tai Celebri olisimme vaarassa. En ehkä suosittele Celebrin lähtöä minnekkään vähään aikaan..." mies totesi. Aarnikotka nyökkäsi taas, sitten Alris jatkoi kuiskaten jatkunutta keskutelua, pyytämällä Unia olematta nyt niin suojeluhalukas. Nyt oli kyse Unista itsestään. Hän nyökkäsi taas hitaasti. Keskustelu oli käyty läpi kuiskaten ja haltija kieltä käyttäen. Toivottavasti Celebri ei nyt niin paljon saanut selkoa tai kuullut ollenkaan asioista.

Unin tassut olvat pehmeät, joten niistä ei kuulunut ääntä, kun ne astelivat oven luo ja hänen kätensä vetäisi oven auki. Aarnikotka vilkuili ympärilleen, ennen kuin suuntasi keittiöön. Hån istutui alas tuolille mietteliäänä ja samoin teki Alris. Kaksikko oli nyt täysin mietteisiinsä ja ajatuksiinsa uppoutuneita.

//*Juoksee Jannin perään housut käsissään* COME BACK!!!'
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ti Syys 09, 2014 10:30

Re: Let's protect each other || Mori

Celebri

Ovi oli kiinni ja huoneesta kuului kahinaa, kun Celebri painoi korvansa vasten oven reunaa. Oven välistä kuulisi parhaiten, mutta tyttö kuuli kuinka jotain tungettiin välikköön. Kaksikko ei todellakaan tahtonut tytön kuulevan mitään. Celebri kurtisti kulmiaan ja yritti onneaan kuuntelemalla ovea vasten. Ääni kuului muminana läpi, muttei siitä saanut selkoa, ei edes ymmärrystä mikä kieli oli kyseessä. Tyttö tuhahti turhautuneena, oli aika luovuttaa, hän vaatisi selitystä kun miehet olisivat keskustelleet asiansa.

Kauaa ei kestänyt kun kaksikko palasi keittiöön, minne Celebri oli tullut odottamaan, hääräten jälleen sipulien kanssa. Miehet itsuivat pöydän ääreen, molemmat näyttivät uppoutuneensa ajatuksiin, jokin oli vinossa. Hiljaisuutta kesti jonkin aikaa kunnes tyttö päätti ilmoittaa läsnäolonsa selventämällä kurkkuaan. "Minusta tuntuu..." Celebri aloittin kääntyen ympäri kaksikkoon, näyttäen hyvin vakavalta. "...että teidän salainen keskustelunne koskee myös minua." Tyttö jatkoi. "Joten, älkää yrittäkö edes salata sitä minulta." Celebri oli kohottanut keittiöveitsensä osoittamaan vuorotellen kaksikkoa hyvin vaativasti.

//Ahahahaa~ //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ke Syys 10, 2014 11:04

Re: Let's protect each other || Mori

Un

Ceöebri päätti ilmoittaa olemassa olostaan. "Kyllä, tämä koskaa sinuakin." Alris totesi vähän tönkösti. Un taas näytti vain heilauttavansa kätensä ylös ja näyttävän antautumisensa. Hän ei halunnut enää veistä lihaansa, ainakaan Celebriltä. "Minun täytyy lähteä." aarnikotka pukahti ja Alris huokaisi raskaasti. "Selitän siis tämän taas sinullekin. Celebri." mies oli vakavaa ja kuin kiveä puhuessaan. "Unista ollaan kiinnostuneita. Orjakauppias, joka kävi täällä, tietää missä hän asuu ja varmasti johtaa joukkonsa meidän luo. Joten Un lähtee vähäksi aikaa piiloon. Pois täältä." Alris sanoi, eikä aikonut sanoa siihen, että Celebrin pitäisi ehdottomasti jäädä tänne.
Hän antoi tytölle valinnan varaa ja prosteimisen tilaisuuden. Un nyökyteli vain hieman ja laski päänsä. Un nojasi pöytään hitaasti ja lhösi lopulta sen päällä. "Minun kai sitten täytyy... Muten teille voi käydä huonosti, jos oleskelen täällä. En halua, että teihin sattuu." hän totesi pienellä äänellä.

Aarnikotka suoristi selkänsä hitaasti. "Kai minä saan sentään syödä, ennen lähtöäni?" hän kysyi naiivisti, johon Alris naurahti hieman keveämmin. "Tietysti tolvana." hän totesi ja hymyili isällistä hymyään. Katseet kääntyivät Celebriin. Tuliko sitä ruokaa? Miehet näyttivät typeriltä, kun he yrittivät kiusata tyttö katseillaan ja saada tilanteen tunnelman vähän parempaan päin.

//Erittäin lyhyt.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ke Syys 10, 2014 11:34

Re: Let's protect each other || Mori

Celebrin

Celebri oli saanut kaksikon antautumaan yllättävän helposti, tosin mahtoiko keittiövetsellä olla osuutta asiaan? Ei tyttö tietenkään olisi vahingoittanut sillä kumpaakaan, kunhan vain oli dramatisoinut vaatimustaan.
Alris aikoi selittää pähkinänkuoressa mitä oli kertonut Unille. Se orjakauppias oli koonnut isomman joukon, jolla jahdata Unia ja koska nuo tiesivät aarnikotkan olinpaikan, täytyisi miehen lähteä piilottelemaan joksikin aikaa. Tyttö oli laskenut veitsen alas ja puristi nyt sen kahvaa jännittyneenä, Un oli vaarassa! "Yksin? Mutta..." Celebri oli sanomassa, mutta mies vahvisti että Celebri ja Alris olisivat vaarassa jos tuo jäisi. "...mutta orjakauppias, hän haluaa varmasti minutkin?" Tytön äänessä ei kuulunut pelkoa, ennemmänkin hän yritti löytää syytä ettei Un joutuisi lähtemään yksin, ei hän tahtonut olla ilman tuota.

Miehet kuitenkin vaihtoivat puheenaiheen ruokaan, joka oli tilanteessa kuin tilanteessa tyypillistä miehille, mutta Celebri ei voinut olla tuijottamatta kaksikkoa vakavana. "Ruokaa? Tälläisellä hetkellä?" Tyttö tivasi, samalla kun tämän osa siivistä värähtivät kuin vihaisen kalkkarokäärmeen häntä. "Hy... Hyvä on, mutta te saatte luvan kasata tarpeelliset tavarat pakomatkaa varten sillä aikaa!" Celebri totesi tuhahtaen, kääntyen takaisin leikkuulaudan puoleen, mutisten samalal jotain; "Miehet..." Hän ei kuitenkaan voinut peittää huolta Unin puolesta itseltään.

//Mitä lyhyt, tuo? Älä naurata :DD //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti To Syys 11, 2014 3:02

Re: Let's protect each other || Mori

Un

Perhonaaman suustahan tulikin sitä protestia. Orjakauppias halusi varmasti Celebri, mutta ei varmasti tyytyisi pelkkään tyttöön. Molemmat ymmärsivät sen varsin hyvin. "Niin... Siksi sinä et lähde täältä vähään aikaa minnekään. Minä hoidan sillä aikaa kauppa reissut ja sinä vahdit taloa, ovet ja ikkunat lukossa." Alris totesi raskaasti.
Muttia olisi varmasti tullut enemmänkin, elleivät he olisi alkaneet keskustelemaan ruuasta näin miesten tapaan. Sitäkin Celebri protestoi veitsensä kanssa, mutta tuhahti siihen lopulta, että heidän olisi parempi sitten alkaa katsomaan tavaroita tätä Unin pakomatkaa varten.
Aarnikotka kohotti katseensa ja nousi hitaasti ylös. Hän tuli tytön taakse ja laski kätensä tämän olille. "Kaikki hyvin Celebri.... Jos haluat, voit tulla mukaani."
"UN!" Alris karjaisi vastalauseeksi. Hänen säikähtäneet kasvonsa olivat jotakin uutta. Un ei antanut kasvojensa kuitenkaan värähtää. Ne olivat niin kylmänrauhalliset taas vaihteeksi. "Jos Celebrille käy jotain... En anna sitä edes sinulle anteeksi." hän sanoi hiljaa, joka sai haltijan vääntelemään kasvojaan. Hän katsoi sitten perhosnaamaa. "Un... On ehkä oikeassa, ehkä on vaarallista jättää sinut yksin, kun olen töissä..."
"Mutta en todellakaan halua, että kummallekkaan teistä käy mitenkään. En antaisi sitä itselleni anteeksi. En halua menettää ketään rakasta perheenjäsentäni!" isällinen hahmo, joka nyt loisti Alriksen silmissä, sai tämän pojan tuijottamaan isäänsä suurilla punaisilla silmillään.

"Selvä! Minä lupaan, ettei meille tapadu mitään! Minä lupaan, että tulemme takaisin ehjinä!" hän sanoi ja miehet halasivat toisiaan. Tosin Alris joutui ilma haliin, kun aarnikotka nosti tätä. Asia siis päätetty. Sitten kaksikko lähti huoneisiin penkomaan tarvittavia asioita ja olivat valmiita odottamaan tytön tarjoamaa ruokaa. Ehkä viimeistä yhdessä vietettyä ruokailua, joka saisi hetken loppua.

//Celebri mukaan vaan :3
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti To Syys 11, 2014 4:06

Re: Let's protect each other || Mori

Celebri

Celebriä harmitti suunnattomasti. Ei hän tahtonut jäädä yksin taloon ja olla tietämätön missä Un oli ja oliko tuo kunnossa vai ei. Ajatus puistatti häntä, hän kyllä keksisi paremman vastalauseen tai lähtisi Unin perään Alriksen kääntäessä selkänssä!
Tytön ajatuksen juoksu katkesi kun Un asteli hänen taaksensa ja laski kätensä hänen olilleen. Keittiöveitsi pysähtyi, mies ehdotti että tyttö tulisi mukaan. Haltia osoitti samantien vastarintaa yhdellä sanalla, mutta Un selitti mielenmuutoksensa kylmänrauhallisesti isälleen. Celebrin olisi turvallisempi olla Unin luona, kuin päivät pitkät yksin kotona Alriksen ollessa töissä. Siinä oli järkeä, orjakauppias ei ollut tyhmä, voisihan tuo napata tytön ja kiristää tuolla Unia. Sama vaara oli tietenkin miehen seurassa, mutta tuo pystyisi suojelemaan Celebriä, kotona tämä olisi lähes puolustuskyvytön.

Celebri oli jättänyt sipulin hetkeksi ja kääntynyt ympäri Unin puoleen, hymyillen tuolle. Alriskin lopulta myöntyi ja julisti ettei tahtonut menettää yhtäkään rakasta perheenjäsentä. Tyttö ei voinut olla hymyilemättä leveämmin, hän siis oli haltian mielestä perheenjäsen. Jokseenkin tuntui hivenen pahalta, että hän oli tiuskinut hetki sitten kaksikolle.
Miehet soivat toisilleen halauksen, ennen kuin lähtivät hoitamaan Celebrin hoputtamaa pakkausta. Tyttö itse kääntyi takaisin ruoanlaittoon, jossa meni vielä alle tunti.

Ateria ei poikennut arkipäivän ateriasta niinkään, tunnelma tosin oli jännittyneempi.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti To Syys 11, 2014 9:25

Re: Let's protect each other || Mori

Un

Tavaroita ei tullut paljoakaan mukaan, koska Un ei tarvinnut sellaisia asioita hirveästi. Suurun osa näytti koskevan Celebriä. Peseytymistarvikkeet ja kattila sekä kauha. Puukkokin sujahti mukaan sekä pari huopaa. Un voisi nukkua oikeassa muodossaan ja Celebri häntä vasten, nuo huovat päällään. Alris oli viel pakannut sidetarpeita sekä muuta mukava. Kassi ei ollut raskas kantaa.
Miehet palasivat keittiöön ja aarnikotka laski kassin lattialle, seinän viereen. He asettuivat alas ja aloittivat tavallisen aterioinnin, tosin vähän jännittyneemmin. Sanoja ei vaihdettu keskenään. Oli vain aterionnin kolkko ääni. Un oli syönyt ensimmäisenä. Hän vei astijansa tiskialtaaseen ja pesi ne huolellisesti pois alta.

Alris teki samoin ja sen jälkeen molemmat heistä auttoivat raivaamaan pöydän, kun tyttö oli syönyt. Keittiö siivottiin pikaisesti. Sitten Un kääntyi Celebrin puoleen ja ottinkassin maasta, nosti sen olalleen ja hymyili perhosnaamalle. "Turvallista piilottelua. Olkoon metsänhenget puolellanne." haltija sanoi siunaten kaksikon matkan. Haltija halasi kumpaakin, tosin Celebriä hän suukotti otsalle ja pyysi pitämään pojastaan hyvää huolta.
Un nyökkäsi hyvästiksi ja otti tytön kädestä kiinni. Hän varmisti vielä, että tällä olisi tarpeeksi vaatetta päällä. Alriskin sen huomasi. "Etkö haluaisi kenkiä? Maasto saattaa olla aika vetine ja kylmä." hän totesi vähän huolestuneesti.

Kun asiat oli saatettu talossa loppuun, saattoivat he lähteä. Un tiesi pari piilopaikkaa, jonne voisi mennä. "Toivotaan parasta, ettei ole liian kylmä." hän totesi lempeällä äänellä.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti To Syys 11, 2014 10:30

Re: Let's protect each other || Mori

Celebri

Hiljaisen aterian jälkeen, ruokapöytä siivottiin Alriksen ja Unin avustuksella. Tyttö säilöi ruoantähteet kylmäkomeroon, haltia voisi ottaa ne huomenna eväiksi töihin. Ennen kuin lähtöä ehdittiin edes miettiä kunnolla, Celebri tarkisti mitä miehet olivat pakanneet mukaan. Kaikkea tarvittavaa selvästi, mutta pari tärkeää asiaa puuttui. Tyttö penkoi keittiönkaapista vesileilin, jonka täytti vedellä keittiön saavista. Tämä vielä etsi ruokatarvikkeita jotka eivät pilaantuisi nopeasti, kuivalihaa, etikassa lilluvia suolakurkkuja, juustoa. Kyllä tyttö nappasi mukaansa myös leipää, sen he voisivat syödä ensimmäisen nälän tullen.
Celebri vielä ehdotti Alrikselle, jos tuo kykeni antamaan pienen määrän rahaa. Heidän muonansa leivät riittäneet loputtomiin, sekä jonkin kaukaisen kylän majatalokin kävisi piilopaikasta jos olot alkoivat käydä tukalaksi.

Kaiken ollessa lähtövalmiina, haltia hyvästeli poikansa halauksella, niin kuin Celebrinkin, joka sai lisäksi suukon otsalleen. Pyyntökin siinä ohellä hänelle suotiin. Tyttö hymyili Alrikselle kiitoksena ja jokseenkin se sai hänet tajuamaan ettei hän ja Un olleet ainoat vaarassa. "Pidä sinäkin huolta itsestäsi." Celebri pyysi.
Tyttö ei ollut vaihtanut ainokaista mekkoaan mihinkään, mutta oli pukenut päälleen pikkuviittansa, jalat kyllä jäivät paljaiksi, joista Alris huomautti. "En kyllä pidä kengistä, mutta inhoan kylmää enemmän." Celebri totesi, jonka jälkeen Alris poistui hetkeksi ja palasi tummat huopikkaat mukanaan. Ne sopivat täydellisesti, aivan kuin Alris olisi ajatellut etukäteen, talvihan oli tulossa.

Aurinko oli laskemaisillaan kaksikon päästessä ovesta ulos. Valon kadotessa ilma alkoi viilentyä, eikä Celebri voinut muuta kuin pidellä Unin kädestä kiinni ja pysytellä lähellä tuota, ehkä tuosta lämpimän sävyisestä ihosta liikenisi lämpöä hänelle?
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Pe Syys 12, 2014 4:10

Re: Let's protect each other || Mori

Un

Celebri painautui hieman lähemmäs Unia. Mies laski katseensa tyttöön. "Onko sinulla kylmä?" hän kysyi. Hänen silmänsä olivat jo vaihtanneet väriään ja loistivat kirkkaina hämärrässä. Un lähti johdattamaan heitä metsälle. Un ei kävellyt hirveän nopeasti tai harpaten, koska muuten Celebri joutuisi juoksemaan hänen perässään. Hän asteli hiljalleen metsässä, jossa oli melko hämärää. Onneksi hän oli aarnikotka ja omasi kotkan tarkan näön. Kiitos sen, hän näki oikein hyvin, jopa pimeällä, ehkä se myös johtui kissaeläimen osapuolesta.
Mies katseli ympärilleen ja höristeli korviaan. Hän näytti epävarmalta. "Jokin ei ole oikein..." Un totesi vihdoin ja silmäili vielä ympäristöään. Jokin metsässä häiritsi häntä hyvin paljon. Aarnikotka ei tiennyt mikä, mutta vaistot varoittivat. Metsän pikkuinen alue, jolle he olivat tulleet oli paljon hiljaisempi. Liian hiljainen. Mitään ääniä ei kuulunut, ei lintuja, ei eläimiä. Ei edes askelia kauempana. Vain tuuli, joka puhalsi läpi puiden lehtien.

Un tiukensi otettaan Celebristä. "Pysy lähelläni." mies sanoi hiljaa ja alkoi kävellä. Hetken ei näyttänyt tapahtuvan mitään. Joka antoi miehelle hengitys tilaa, mutta se hengähdystauko jäi lyhyeen. Jostakin suhahti pieni ja nopea nuoli. Se upposi Unin olkaan ilkeän kivuliaasti. Aarnikotka käännähti hyvin nopeasti ja tuijotti ympärilleen. Hän tarttui nopeasti nuoleen ja repäisi sen irti olastaan. Se ei ollut hirveän syvällä. Ehkä sentin, mutta se oli hyvin pieni. Unin kämmen mursi sen hetkessä ja se varisi kappaleina maahan.
Celebrin hän repäisi nopeasti syliinsä. Mies lähti juoksemaan nopeasti, kun uusia nuolia alkoi ilestyä hämärästä ja niiden perässä juoksevat jousimiehet. Un väisti nuolet ja suojasi käsillään Celebriä. "Eihän sinuun osunut?" Un kysyi kiireessä. Hän ei välittänyt pienestä nirhaumasta olassaan, joka oli jo ehtinyt tyrehtyä. Miehet seurasivat aarnikotkaa ärsyttävän hyvin. Leijonan tassuillakin oli rajansa, varsinkin metsässä, jossa oli tiheikköjä ja juuria, jotka haittasivat.

Un sai kuitenkin todeta pian, että heidät oli saarrettu. Orjakauppias nimittäin odotteli heitä edessä päin. Tämän ilkeä hymy ärsytti Unia. Hänen ilmeensä oli kuitenkin mennyt hyvin kylmäksi. Hän painoi hellästi perhosnaaman päätä rintaansa vasten. Äkisti jostain ilmestyi köysi miehen jalkojen eteen ja hän oli kompastua. Un lennähti kauniissa kaaressa kohti maata. Hän onnistui kuitenkin tekemään täydellisen kuperkeikan, samalla suojelemassa tyttöä. Nopeasti mies yritti kavuta ylös, kun jokin verkontapainen asia heitettiin kohti. Silloin Un muuttui. Orjakauppias huuteli jotakin käskyjä.
Valkea aarnikotka piteli nokassaan kassia ja Celebrin hän oli laittanut selkäänsä. Nyt se väisti vain nopeasti verkon.
Orjakauppias kirosi. Käski ampua alas, jos aarnikotka päätti nousta ylös ilmoihin.
Niinhän Un teki. Siivet löivät ilmaa, heitellen parit miehet pois tieltä ja olento nosti itsensä ylös puiden seasta ilmaan. Orjakauppias näytti saaneen jotain korvaansa ja huusi perään: "Kaksi päivää antautua! Kaksi päivää perhonen!" tämä leperteli vielä perään. Miksi he Celebrille huutelivat? Vai hänellekö? Un oli aivan hämillään, mutta hän pääsi nopeasti pakoon.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Pe Syys 12, 2014 5:15

Re: Let's protect each other || Mori

Celebri

Kaksikon matka suuntasi metsään, joka härmärässä ei ollut järin kutsuva. Celebri olisi tahtonut kehoittaa Unia vaikka lentämään sen yli, mutta kenties tuolla oli syynsä mennä jalan, eikä hän halunnut passittaa toista niin kuin mitäkin ratsua.
Tyttö ei ollut ainoa, joka tunsi jonkin olevan vinossa. He tosin olivat astelleet jo metsän puolelle ja Un näytti olevan varuillaan, se sai Celebrin painautumaan lähemmäs toista. Suhahdus, se kuulosti normaalia äänekkäämmältä tämän äärimmäisen hiljaisuuden keskellä. Tyttö saattoi tuntea Unin liikehdinnän vierellään ja kun tämä säikähdyksestään kääntyi katsomaan toista, hän näki kuinka mies repi pienen nuolen irti olkapäästään. "Un..." Celebri henkäisi, ei kuitenkaan ollut aikaa huolelle, Un kahmaisi tytön syliinsä ja lähti juoksemaan syvemmälle metsään. Tyttö kietoi kätensä toisen kaulan ympärille ja saattoi nähdä miehen olan yli kuinka lisää nuolia lensi heitä kohti, ohi miehen yläruumiin.

Sen paniikin keskellä Un ehti kysyä ei kai tyttöön osunut. "E... Ei mut-" Celebrin lause katkesi, hän oli kääntänyt katseensa hetkeksi toiseen. Tytön rajattu näkökenttä esti häntä näkemästä nuolta, joka oli lentämässä ohi Unin pään, mutta Celebri oli sen lentoreitillä. Punainen silmä laajentui katseen kääntyessä hetkeä ennen nuolen suuntaan. Impaktia ei kuitenkaan tullut, kaikki Celebrin ympärillä meni hetkeksi epäselväksi, tuntui kuin nuoli olisi räjäyttänyt puolet hänen päästään palasiksi, mutta se ei sattunut. Kiljaisun Celebri kuitenkin päästi, mutta seuraavassa hetkessä, hän tunsi päänsä olevan jälleen kasassa. Tyttö itse ei ollut sitä nähnyt, mutta nuoli oli lentänyt läpi tämän pään, joka oli hajonnut pieniksi lepattaviksi olennoiksi. Aivan kuin pieni parvi perhosia, jotka olivat jättäneet nuolelle vapaan kulkureitin ja palanneet takaisin omaan muotoonsa.

Se mitä äsken oli tapahtunut, oli vain kestänyt lyhyen sekunnin, eikä Celebri kyennyt ynmärtämään sitä, eikä sille ollut aikaa. Pelko tosin oli kasvanut rajusti hänen sisällään. Kaksikon matka päättyi lyhyeen, heidät oli jahdattu ansaan, jossa liiankin tuttu mies odotti tyytyväinen ilme kasvoillaan. Un oli seisahtunut aloilleen ja piteli Celebristä kiinni tiukemmin, suojaten häntä entistä enemmän. Tyttö tahtoi huuta, käskeä miestä juoksemaan, muuttumaan, lentämään! Jokin kuitenkin pidätteli hänen ääntään, koko tilanne ja mitä äskettäin oli tapahtunut, olivat saneet Celebrin jähmettymään. Onneksi Unilla pyssyi järki kylmänä ja tämä toimi nopesti joukon heittäessä verkon heitä kohti. Suunnaton aarnikotka heivautti tytön selkäänsä ja nappasi kantamansa repun nokkaansa. Celebri kykeni juuri ja juuri ottamaan Unistä kiinni, kun tuo väisti verkon ja nousi siivilleen. Metsästäjäjoukko eivät kuitenkaan nähneet paljoa vaivaa estääkseen kaksikkoa pakenemasta, orjakauppias vain huusi heidän peräänsä, puhuen suoraan Celebrille. Tyttö ei ymmärtänyt mitä mies tarkoitti, mutta se oli varmaa että häntä huoletti, itsensä ja Unin puolesta.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Pe Syys 12, 2014 5:48

Re: Let's protect each other || Mori

Un

Aarnikotka lensi nopeasti ilmassa. Se ei odotellut. Ei varoittanut. Aarnikotka suuntasi tiensä lähelle yhtä ainoaa pakopaikaa. Hän tiesi missä päin se oli, mutta hänen näkönsä alkoi sumentua hetki hetkeltä. Un ei ollut siitä sanonut Celebrille. Hänen jäsenensä myös tuntuivat oudon painavilta. Un kuitenkin sinnitteli ja lensi nopeasti, hän väisti mahdolliset esteet sekä puiden latvat, kun hän lensi melko matalalla. Lopulta olento alkoi syöksyä nopeasti kohti maata. Un ei hallinnut enää lentoaan ja hänen oli vaikeaa koota ajatuksiaan. Juuri ennen törmäystä aarnikotka levitti siipensä ja yritti hidastaa törmäystä. Siitä huolimatta Un iskeytyi maahan kovalla ryskeellä.
Un yritti vielä vähän edes suojata Celebriä, joka saattaisi loukkaantua pahemmin kuin hän. Un osui puihin ja jotkut hän taisi kaataakin mukanaan. Maata ja kiviä lensi sinne tänne. Rikkoutuneen kiitoradan saattoi nähdä perässä. Valkea aarnikotka makasi liikkumatta maassa, kassi sen nokassa oli tipahtanut puoli tiehen Unin tekemää kiitorataa. Celebristä Unilla ei ollut tietoakaan, mutta silmien avaaminen tuntui jotenkin raskaalta.

Hän nosti hitaasti päätään ja päästi ääniä, jotka vaikuttivat vähän heikoilta. Un silmäili väsyneesti ja ehkä vähän hätääntyneesti ympärilleen. Ei kai hän murskannut tyttöä alleen? Ehkä perhosnaaman olisi sittenkin ollut parempi jäädä kotiin. Un nousi hatarasti ylös ja muuttui humanoidimuotoonsa. Hänen olemuksensa oli likainen sekä sotkuinen. Un otti vähän kalleellaan olevasta puusta tukea, mutta se kaatui ja mies säpsähti. Hän peitti korvansa ja täirisi. Kova ääni ei ollut mukava. "Celebri?" Un huhuili vähän heikosti. Päätä särki.
Mies otti pari askelta eteen päin. Hänen jalkansa pettivät nopeasti ja hän rysähti polvilleen yskimään. Un alkoi yskiä niin, että hänen oli vaikeaa saada henkeä. Se taas aiheutti oksentamisreaktion ja vatsahappoa sekä sappea nousi ylös, jota mies oksensa maahan. Un oksensi mahastaan kaiken ja oli aivan hämillään mitä oli tapahtumassa. Hänen oli vaikeaa kohdistaa katsettaan juuri mihinkään ja pää jyskytti, minkä ehti. Hänen siniset silmänsä olivat hätääntyneet. Unin kädet tärisivät.

Hän nousi nopeasti ylös ja käveli eteen päin muutaman asekeleen verran, ennen kuin taas rojahti alas polvilleen. Miehen häntä heilui hermostuneesti. Unin oli vaikeaa ymmärtää mikä häntä vaivasi. Hänhän oli ollut äsken ihan hyvässä kunnossa. Muutaman metrin päässä Unista näkyi luola, jonka hän saattoi vielä toistaiseksi hahmottaa sumeana, tummanan aukkona.
Aarnikotka yski taas ja hän tunsi taas oksentamisen tarpeen, mutta mitään ei tullut ulos. Onneksi.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Pe Syys 12, 2014 6:56

Re: Let's protect each other || Mori

Celebri

He olivat turvassa, Un lensi sellaista vauhtia että metsästäjillä olisi vaikeaa seurata heitä, jalan kun olivat. Tietenkin he eivät olleet täysin turvassa, heitä jahdattaisiin kyllä. Orjakauppiaan sanat päässään pyörien Celebri alkoi saada hallinan itsestään, pahimman paniikin laskiessa.
Rauhallisuutta ei kuitenkaan kestänyt kauan, kun aarnikotka lähti aika jyrkkään syöksyyn. Tyttö luuli aluksi että mies tahtoi päästä vain maankamaralle nopeasti, mutta sen lähestyessä aivan liian kovaa vauhtia alkoi Celebri epäillä. "Un! Hidasta!" Tyttö huusi, muttei toinen reagoinut "Uuun!" Celebri yritti huuttaa, mutta turhaan. Puiden oksisto rasahteli poikki, kun suunnaton aarnikotkan ruho osui niihi. Kyyti muuttui epätasaiseksi höykkyytykseksi ja tytöllä oli vaikeuksia pitää kiinni. Unin turkki lipsui hänen sormiensa välistä ja yhtäkkiä Celebristä tuntui kuin hän olisi lehti puhurista. Ote oli pettänyt ja hän lensi taaksepäin, puristaen silmönsä kiinni, huutokin karkasi tämän suusta.

Maa oli hyvin nopeasti ottamassa Celebrin vastaan, kun se tapahtui taas, mutta tällä kertaa koko hänen ruumiinsa hajosi räjähdyksen omaisesti pieniksi perhosiksi, kuin lattialle tippunut posliini vaasi. Celebri kuitenkin tunsi nopeasti pyörähtävän vatsalleen ollen jälleen kasassa, kuin olisi vain kierähtänyt ympäri. Tyttön hengitys oli kiihtynyt ja tämä tärisi. Hän työnsi itseeään hatarasti käsiensä varaan, joita katsoi vuorotellen. Ne olivat kasassa, ne olivat ehjät. Celebri nousi polvilleen, kosketellen kasvojaan, hän oli kunnossa, mutta miksi, kuinka?! Häntä pelotti, tyttö nosti päätään sanoakseen jotain Unille, mutta tajusi olevansa yksin keskellä pimeyttä. "U...n..." Tytön ääni tärisi aivan liikaa, käännellen päätään ympäri jokaiseen suuntaan hän yritti löytää miehen. Celebri sai itsensä ylös, paniikin yltyessä ikäväksi tykytykseksi hänen rintaansa. "Un... Un?!" Celebri sai äänensä takaisin, hän saattoi nähdä pienen mytyn kauempana. Saaden itsensä liikkeelle tyttö kiiruhti mytyn luo, joka osottautui Unin repuksi. Napaten sen mukaansa Clebri lähti kulkemaan eteenpäin, nähden nyt ympärillään ja yläpuollellaan tuhon, jonka jokin kookas olis vounut aiheuttaa.

Katkenneita oksia ja kaatuneita puita seuraten, kaukaa ei kestänyt kun tyttö kuuli vaimean mutta tuttum äänen, joka kutsui häntä. "Un! Un! Olen täällä!" Celebri huusi takaisin, muuttaen askeleensa juoksuksi. Hän saattoi jo nähdä kontillaan olevan hahmon, joka ei nöyttänyt voivan hyvin. "Un, mikä on? Sattuuko?" Celebri kysyi kiireesti paniikia äänessään, samalla kun tämä rojahti polvilleen toisen vierelle.
Huohottaen Celebri yritti saada toisen jaloilleen, nostaen tuon käden olkansa yli tukien tuota. Edessä päin näkyi luola, mutta sinne pääsy tuntui vaivalloiselta. Un oli kookas mies ja tuon paino tytön harteilla oli suunnaton. "Kaikki hyvin... Ei hätää... Ky-Kyllä tämä... tästä... Älä huoli..." Celebri puhui joko toiselle taikka itselleen yrittäen rauhoittua, hän oli pistänyt merkille oksennuksen maassa, sekä toisen leualla. Mikään todellakaan ei ollut hyvin, orjakauppiaan kaukaiset sanat alkoivat hiljalleen tehdä jonkinlaista selkoa.

//Un kulta pieni D: ja vilkaseppa galluurian puolelle... jos uskallat~//
Seuraava

Paluu Luolat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö