Turvassako?


Luolia on ympäri metsää, jotkut maan alla, jotkut kalliossa, jotkut suurista kivistä muodostuneita. Luolat ovat hyvä paikka pitää sadetta tahi pystyttää leiri, mutta kannattaa ensiksi varmistaa, ettei kyseistä luolaa jo asuta joku.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 13931

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Huhti 22, 2008 9:26

Turvassako?

http://p1.foorumi.info/thenightfantasy/ ... 8&start=30

Asuka

Asuka nyökkäsi, kun Ed kehotti häntä johtamaan heitä. Asukalle se kävi, hän tunsi metsän erittäin hyvin, jopa kaukaisimmatkin paikata.. sitä yksin vaeltaessa oppii alueen erittäin hyvin.
"Pidetään ripeää vauhtia.. ei kannata pysähtyä" Asuka sanoi ja lähti jolkottelemaan puiden sekaan. Asuka ei halunnut pysähtyä edes lepäämään.. hän uskoi, että mikäli pysähtyi, niin pysähtyisi lopullisesti ja sitä ei kukaan halunnut.. eikä Asuka todellakaan halunnut jouduta kannettavaksi, kuten sanottu, hän ei ollut sylikoira ja siinä samalla hän antaisi itsestään heikon kuvan, mitä Asuka ei todellakaan halunnut näyttää itsestään. Matka taittui nopeahosti metsän läpi, Asuka mietti jolkotellessaan, minne heidän kannattaisi mennä.. Zhion reviirille ei varmaan kannattanut tunkea, nyt kun oli mukana ulkopuolisia, metsä aukea olisi liian avoin paikka... mökki? ei, se oli liian kaukana, joten Asuka päätti ottaa suunnaksi luolan.
Luola sijaitsi tarpeeksi kaukana ihmisten kylästä, mutta ei kuitenkaan liian kaukana. He saapuivat pian luolan suuaukolle, joka oli korkeudeltaan noin kolmisen metriä ja leveydeltään pari metriä. Luola oli täysin pimeä, oli kuin olisi kävellyt suoraan mustaan säkkiin. Asuka sulki silmänsä hetkeksi ja puhalsi ilmaan kevyesti. Hänen suustaan ilmestyi yksi sininen valopallo, joka oli aluksi vain sentin kokoinen, kunnes laajeni kymmenen sentin kokoiseksi. Pallo jäi leijumaan Asukan ympärille, kierrellen ja kaarrellen siinä ohimennen, aivan kuin sillä olisi ollut oma mieli.
Pallo loi luolaan sinertävän valon, joka näytti jokaisen nurkan yksityiskohtaisesti.. luolassa ei ollut ketään, sen Asuka oli jo haistanut suuaukolla, olihan hän sentään susi. Hän vilkaisi nopeahkosti ympärilleen, nähden yhdessä nurkassa ihmisen luurangon.. tai no, ihmismäisen, ei Asuka osannut sanoa, oliko se ihminen, haltija tai joku muu. Hän ei moista hätkähtänyt vaan käveli peremmälle, pistäen makuulleen luolan perälle, jääden odottamaan että Daer ja Edkin asettuisivat.. siinä odotellessaan hän alkoi nuolemaan haavojaan.

Viesti Ti Huhti 22, 2008 10:19

Ed, Daer

Daer olisi tehnyt mieli hakata päätään puuhun kun suostui lähtemään matkaan kun Ed sattui vaan haluamaan, se olisi tuntunut paremmalta vaihtoehdolta kuin lähteminen.. Ed katsoi Asukaa odottaen lähtöä ja vilkaisi sitten Daeria joka näytti haluavan jäädä mutta tämän oli pakko tulla sillä kylässä saatettaisiin hakata kaikki mikä näytti sudelta. Asuka viittasi jotakin sinne päin, että nyt lähdettiin tämä jo alkoi menemään.. Ed lähti kävelemään mutta Daer seisoskeli hieman ja vilkaisi kylälle päin. Lähti pian kun Ed oli jo menossa. Hän hieman juoksi mutta saavutti Edin pian, käveli hiljaa näiden perässä. Daer arveli Asukan vievän heidät Zhion reviirille, Daer tiesi missä päin se oli suurin piirtein mutta siitä oli aikaa kun hän oli käynyt siellä viimeksi.
Ed käveli melko nopeaa tahtia ja Daer hölkkäsi perässä hiukan läähättäen mutta jaksoi ihan hyvin. Pian he saapuivat aika suurelle luolalle ja Ed pysähtyi hiukan kauemmaksi Asukasta, hän katsoi luolaa. Sisälle ei oikein nähnyt hyvin, Daer käveli Edin vierelle katselemaan luolaa. Ed lähestyi hieman Asukaa ja meni lähelle tätä, Asuka näytti tekevän jotakin ja pian tuli pieni sininen valopallo tältä joka hohti. Toi valoa ja se oli näyttänyt tulevan Asukan suusta. Ed katsoi sen kaartelua hieman, se meni luolaan ja tutki joka nurkan. Siellä näytti olevan jokunen luuranko mutta kenenhän nekin olivat olleet. Ed vilkaisi Daeria taas joka oli hänen takanaan mutta tämä käveli eri suuntaan, meni jonkun kiven päälle makaamaan lähelle luolaa. Ed käänsi katseensa takaisin
Asukaan joka oli menossa jo luolaan. Ed huokaisi syvästi ja käveli luolan sisälle, hän lähestyi Asukaa ja meni hiukan makaamaan tätä lähelle mutta jätti jonkin verran. "Daerilla on joku nyt kun jäi luolan ulkopuolelle makaaman. En kehtaa puhua hänelle nyt ja voisitko kysäistä mikä hänellä on?" Ed kysyi Asukalta ja katsoi tätä hieman. Daer makasi sammaloituneen kiven päällä ja katsoi metsään luolan edustalla. 'Mitenkähän pärjään ilman häntä kun Ed on jo kasvanut aika isoksi, eikä ole enää se pieni pentu joka tuli luokseni silloin kun oli karannut orjamestarien luota. Mitä teen jos Asukan kanssa lähtee jonnekin, jäänkö yksin ja Ed unohtaa minut.." Daer ajatteli ja itki hieman..
Avatar

Monarkki

Viestit: 13931

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Huhti 23, 2008 8:35

Asuka

Asuka nosti katseensa Ediin kun tämä tuli hänen luokseen. Tämä pisti makuulleen vähän matkan päähän hänestä. Asuka nosti katseensa Edistä luolan suu aukolle, kun Ed mainitsi Daerin joka oli jäänyt pihalle. Ehkä Daer jäi vahtiin? Tai sitten tämä ei tykännyt luolista? no, ei Asuka sitä tiennyt eikä pahemmin jaksanut miettiäkkään.
Hän nousi ylös nyökäten pienesti Edille ja jolkotteli ulos luolasta. Hetken hän katseli ympärilleen, kunnes huomasi Daerin sammaloituneen kiven päällä. Asuka käveli hitaasti tämän luokse, istahtaen kiven viereen ja jäi siihen hiljaa istumaan, katsellen kohti metsää. Oli hiljaista, edes linnut eivät laulaneet.. se oli huolestuttavaa, mutta nyt oli vasta yö.. joten tuskin se nyt ihme oli jos linnutkin vielä nukkuivat.
"Ed on huolissaan sinusta" Asuka aloitti lopulta katsoen yhä eteensä, vilkaisemattakaan Daeriin. "Hän epäilee että sinun mieltäsi painaa jokin.. painaako?" Asuka kysäisi siiräten katseensa nyt Daeriin, tarkastellen tämän kasvoja.

Viesti Ke Huhti 23, 2008 10:03

Ed, Daer

Ed katsoi Asukaa ja arveli, ettei tämä menisi ulos Daerille puhumaan. Daer katsoi hieman maahan nyt mutta nosti katseensa Asukaan joka oli kävelemässä luolasta ulos puhumaan Daerille luultavasti. Ed hieman hymyili sillä Daer ei luultavasti puhuisi hänelle mutta ehkä Asukalle.. Ed painoi päänsä vasten tassuja ja sulki silmänsä.. Daer katseli päin metsään ja ei ollut huomannut Asukan tuloa ulos luolasta, hän kyynelehti hieman muistellessaan Ediä pikkuisena pentuna. Hän katsahti pian vierelleen kun kuuli ääniä, Asuka oli tullut istumaan kiven vierelle.
Daer pyyhki hieman tassulla kyyneliä pois yrittääkseen näyttää kovalta eikä itkevältä pikku pennulta.. "Kaikki, pikku pentuni on kasvanut isoksi ja luulee, että hylkäsin hänet ja kauniin äitinsä.. Oli pakko, piti mennä vain.. Pidin sitä niin tärkeänä ja jätin perheen sivummalle kun tulin takaisin löysin Edin äidin kuolleena sekä taloni poltettuna.. Tämän turkki oli niin kylmä ja en voinut tehdä muuta kuin odottaa Edin kasvamista.." Daer sanoi Asukalle ja itki uudestaan..
Avatar

Monarkki

Viestit: 13931

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Huhti 25, 2008 5:40

Asuka

Asuka kuunteli hiljaa kun Daer puhui.. samalla hän ymmärsi miltä Daerista tuntui. Asukalla ei pahemmin ollut koskaan ollutkaan perhettä, mitä nyt Frank, Akuma ja Millenium.. mutta siihen se jäi. Ei asuka tiennyt miltä tuntui menettää äiti tai puoliso, ei Asuka vain tiennyt.. sen takia hän oli melko tunteeton tämän asian suhteen.
"Ymmärrän.." Asuka sanoi lopulta, katsellen eteensä.
Sitten tuli hiljaisuus.. Asuka ei sanonut mitään, vaan pohti asioitaan mielessään, ihan hiljaa ja itsekseen.. miten hän muka voisi auttaa tässä asiassa? Se oli Daerin ja Edin välinen asia, ei Asuka siinä voinut mitenkään auttaa... paitsi patistamalla näitä puhumaan toisilleen.
"Ehkä sinun pitäisi puhua poikasi kanssa.." Asuka sanoi lopulta nousten seisomaan ja käveli takaisin luolaan, edes odottamatta olisiko Daer jotain halunnut sanoa.
Asuka käveli Edin luokse ja tuuppaisi tätä kuonollaan, varmistaakseen että Ed oli hereillä.
"Ed... sinun pitää puhua Daerin kanssa.. kahdestaan" Asuka sanoi kuiskaten, olematta edes varma oliko Ed hereillä "minä käyn kävelyllä... puhu hänelle.." Asuka lisäsi ja lähti ulos luolasta.
Ulkona hän vielä vilkaisi Daeria, käänsi sitten selkänsä tälle ja lähti kävelemään ympäri metsää, aikeina palata vähän ajan kuluttua..

Viesti Pe Huhti 25, 2008 10:20

Ed, Daer

Daer makasi kiven päällä katsellen Asukaa. 'Tietäisipä muitakin asioita hieman.." Daer ajatteli katsoessaan Asukaa mutta katsoi kiveä nyt, hän hengitti melko nopeasti. Kyyneleitä ei enää tullut ja silmänaluset olivat hiukan märkänä entisten jäljiltä. Asuka vastasi Daerin puheeseen ymmärrys sanalla mutta asia oli monimutkaisempi kuin Asuka tiesikään. Daer tunsi pienen tuulen tulon ja hän ei välittänyt, siitä hiljaisuudesta joka tuli Asukan puhumisen jälkeen. Edin kanssa luultavasti tulisi ongelmia kun tämä saattaisi käydä päälle, jos Daer selittäisi tälle asioita paljonkin itsestään ja Edin äidistä hieman.
Daerilla oli tukalat paikat jos hän kertoisi jotakin yksityisasioita jollekulle muulle kuin perheelle ja hän ei halunnut ottaa sitä riskiä Edin kanssa, että menettäisi tämän kokonaan. Hän hätkähti pikkuisen ja katsoi Asukaa kun kuuli tämän äänen.. "Mutta..." Daer aikoi sanoa mutta Asuka oli jo menossa luolalle takaisin, kertomaan Edille jotakin. Daer katsoi siihen suuntaan mutta käänsi katseensa takaisin metsään, laski päätään ja pisti pään tassujen väliin hieman. Ed nukkui pää tassujen päällä eikä tiennyt mitään siitä, että Asuka oli tulossa luolan sisälle.
Ed oli melko syvässä unessa ja alkoi heräilemään kun tunsi jonkun tuuppaavan häntä kuonolla. Ed avasi silmänsä ja katsoi Asukaa kun tämä oli herättänyt hänet. Asuka halusi Edin puhuvan Daerille ja tämä oli menossa kävelylle. Ed nousi hieman venytellen jalkojaan ja lähti ulos luolasta, lähti kävelemään sille kivelle jossa makoili Daer. Ed käveli kiven vierelle ja istahti maahan katsellen Daeria.. "Isä?" Ed kysyi ja Daer käänsi päänsä Edin suuntaan, hän käveli pois kiveltä Edin eteen istuutuen tämän eteen. Daer meni melko lähelle Ediä ja hän katsoi tätä hieman outona. Ed sanoi jotakin toisella kielellä varmaankin kysellen jotakin, Ed ei halunnut muiden saavan tietää perheasioista mitään kun puhui eri kieltä Daerille.
Nämä kaksi puhuivat jonkin aikaa keskenään ja Ed työnsi päänsä vasten Daerin rintaa surullisena asioiden selvittämisen jälkeen. "Mene nukkumaan.." Daer sanoi Edille ja Ed nousi istumasta kääntyen kävelemään kohti luolaa, hän astui luolan sisälle mennen yhteen nurkkaan makaamaan... Daer huokaisi pitkään ja meni kiven päälle takaisin, laskeutui istumaan sammalien päälle, katsoi metsään päin..
Avatar

Monarkki

Viestit: 13931

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Huhti 26, 2008 1:27

Asuka, Millenium

Asuka kiersi pienen lenkin metsässä ja saapui takaisin.. kun hän tuli takaisin, Ed ja Daer juttelivat vielä. Asukalla ei ollut hajuakaan mistä nämä puhuivat, kun hän ei ymmärtänyt heidän kieltään. Hän jäi varjoihin seisomaan ja katseli näitä. Asukan kävi sääliksi Ediä, kun tämä painoi päänsä vasten Daerin rintakehää.
Lopulta Daer käski Edin mennä nukkumaan ja Ed kävelikin kiltisti takaisin luolaan. Daer meni takaisin sen kiven päälle, jolla oli istunutkin aikaisemmin.. no, jos Asuka vasta nyt olisi tullut paikalle ja nähnyt nämä kaksi samoissa paikoissa missä olivat hänen lähtiessään, hän olisi varmaan epäillyt etteivät he edes puhuneet toisilleen. Asuka seisoi yhä varjoissa, katsellen hiljaa Daeria joka oli kivellä. Ehkä olisi paras jättää nämä kaksistaan.. selvittämään asioita pidemmän päälle.. Asuka ei tiennyt, Ed oli hänen ystävä.. ei hän voinut nyt vain lähteä lätkimään, mutta ei hän halunnut käydä sanomassa hyvästejä.. ja nyt jos hän lähtisi, sitä ei tietäisi milloin seuraavan kerran tapaisi, kiitos epävakaan tilanteen Cryptissä.

Asuka oli jo ottamassa askeleita pois päin, kun havahtui ääneen vierellään.
"Käy hyvästelemässä poika..." Tuttu, rauhallinen ja matala ääni sanoi. Asuka käänsi katseensa erittäin nopeasti äänen suuntaan ja löysi suuren, valkoisen ja vanhan suden seisomassa vierellään. Se oli Millenium, isä hahmo, se kehen Asuka, Akuma ja Frank turvautuivat ja luottivat. Millenium tuijotti ilmeettömänä luolan suulle erivärisillä sillään, kunnes vilkaisi lempeästi hymyillen Asukaan, joka oli lievästi sanottuna pelästynyt Milleniumia. Lopulta Asuka nyökkäsi ja lähti ottamaan vankkoja, nopeita askelia kohti luolaa.
Millenium seurasi Asukaa vähän matkaa, jääden luolan lähelle seisomaan, odotellessaan Asukaa.. kyllä, hän odotti, että Asuka lähtisi nyt. Millenium katsoi väsynein silmin Asukan perään, kun tämä marssi Daerin ohi sanomatta velholle mitään. Asuka astui sisään luolaan ja näki Edin luolan nurkassa.
"Ed.." Asuka sanoi, pysytellen luolan suulla "Minä.. lähden nyt... joten.." Asuka sanoi hitaasti ja epävarmasti, mutta ryntäsi sen jälkeen ulos luolasta juosten ohi Daerin ja Milleniumin, sanomatta hyvästejä.
Millenium vilkaisi Asukan perään ja kääntyi ympäri, siirtäen katseensa osittain Daeriin.
"nuoriso.." Millenium huomautti ja lähti hitain askelin Asukan perään.

Asuka hidasti vauhtiaan vähän matkaa juostuaan ja pysähtyi pian kokonaan, siirtäen katseensa taivaalle, jossa tuikki vielä aamun viimeiset tähdet.
"Kai käskit häntä olla seuraamatta?" Millenium kysyi päästyään Asukan vierelle, joka pudisti päätään.
"hmh.. en sitten yhtään ihmettele jos hän seuraisikin.." Mill totesi ja lähti kävelemään eteenpäin, Asuka rinnallaan.
"Keitä he olivat?" Mill kysyi ja Asuka selitti tälle tilanteen, näin päälisin puolin, siinä heidän kävellessään.

Viesti La Huhti 26, 2008 2:55

Ed, Daer

Ed sulki silmänsä ja makasi luolan lattialla hiljaa taas, hän ei oikein saanut unta kun oli keskustellut hieman asioita Daerin kanssa. Daer katseli metsään päin ja näki vain varjoja sekä hiljaisuutta melkein joka paikassa, hän hiukan vahti aluetta sillä Ed oli luolassa melkein niin kuin ansassa. Daer katsahti varjoista tulevaan Asukaan joka oli menossa päin luolaa, sitten tämän perässä tuli joku valkoinen susi, luultavasti Millennium varmaankin.. 'Aika kummallinen.." Daer ajatteli katsoessaan Millenniumia ja tämä näytti seuraavan Asukan perässä. Tämä ei sanonut mitään vaan oli hiljaa ja Asuka meni luolan sisälle. Ed makasi hiljaa ja ei kuullut oikein mitään mutta heräsi kuullessaan tutun äänen. Ed nosti päätään ja katsoi Asukaa joka oli jättämässä hyvästejä hänelle. Hän aikoi sanoa jotakin mutta ei oikein kerennyt kun Asuka oli jo menossa ulos luolasta.. Daer katsoi hieman Asukan juoksua sitten Millenniumia joka huomautti nuorisosta jotakin. Ed nousi ja meni luolan suulle katsomaan näitä.
"Lähdetään.." Ed sanoi ja Daer oli lyömässä päätään kiveä vasten. Hän lähti kävelemään näiden kahden perään ja Daer muuttui ihmiseksi, sauva oli vasten kiveä. Ed käveli metsään ja seurasi hajujälkiä nenä melkein kiinni maassa. Hän tuli melko pian näiden kahden luokse kun nämä olivat pysähtyneet.. Ed seisoi ja katsoi näitä.. "En voinut olla seuraamatta sillä kylälle minulla ei ole ainakaan vähään aikaan menemistä.." Ed sanoi katsoessaan Asukaa. Daer tuli Edin jälkeen kävellen ja sauva oli hänen kädessään.
"Hyvin kiinnostavaa, miten joku eläin on oppinut jotakin vaikka sille ei olisi opetettu mitään.." Daer sanoi ja tarkasteli kaukaa Millenniumia. Muutamia orjamestareita mustissa kaavuissaan ja miekoilla varustettuina oli liikkeellä, he olivat löytäneet toverinsa ja olivat kostoretkellä. Nämä kävelivät puiden seassa ja olivat nähneet pienen joukon yhdessä paikassa.. Nämä pysähtyivät melko kauaksi näistä ja tuijottivat puskista heitä.. "Hyviä orjia näyttäisivät olevan.." Orjamestari sanoi yhdelle toverilleen kuiskaten..
Avatar

Monarkki

Viestit: 13931

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Huhti 26, 2008 5:29

Asuka, Millenium

Pian - kuten Millenium oli ennustanutkin - Ed saapui paikalle.. Asuka tuijotti Ediä hiljaa ja kysyvästi, ollen sitli iloinen että tämä oli tullut.. vaikka ei sitä ääneen myöntänytkään. Millenium vilkaisi Daeria, kun tämä avasi suunsa.. Mill hymähti pienesti katsellessaan ihmiseksi muuttunutta velhoa.. ei sitä aina tarvinnut opetusta, toiset syntyivät "voiman kanssa... ja ainahan sitä voi oppia ajan kanssa, ja otetaan nyt huomioon ettei Millenium oikeastaan koskaan ollut syntynytkään.. hän oli aina ollut tällainen, aja laskun alusta asti, joten ei hänen tarvinnut koskaan opetella mitään..
"Hyvin kiinnostavaa on se, arvon herra, että pidätte selvästikkin eläimiä alempi arvoisina, kun kerran tuolla lailla lauseenne muotoilitte" Millenium sanoi vastaukseski, erittäin lempeällä äänellä. "ja olisi kunnioittavaa, että puhuisit henkilöstä muodossa 'hän' eikä 'se'" Mill lisäsi ja lähti kävelemään eteenpäin.
Asuka haisteli ilmaa, pysyen yhä paikallaan vaikka Mill oli jo lähtenyt eteenpäin... tosin huomatessaan että Asuka oli jäänyt paikoilleen, Milleniumkin pysähtyi.
"Ed.." Asuka aloitti haistellen ilmaa, tutkien samalla ympäristöä "haistatko sen? Se sama haju joka oli metsä aukealla.. silloin kun he tulivat?" Asuka kysyi siirtäen nyt katseensa Ediin.
Mill oli kävellyt takaisin Asukan vierelle ja tarkasteli nyt ympäristöä erittäin rauhallisin liikkein, kunnes nyökkäsi kohti puskia.
"Meillä on seuraa.." Mill huomautti ja samassa Asuka oli kääntänyt katseensa pusikkoihin ja erotti nyt lehtien seasta hahmoja.
"mennään" Asuka sanoi ja lähti kohtuu ripein askelin kävelemään eteenpäin.. ensinnäkin hän ei halunnut taistella selkänsä takia eikä hän todellakaan halunnut joutua suojelluksi, se olisi yksi heikkouden merkeistä.. joten paras vain paeta, sekin oli Asukan mielestä parempi vaihtoehto kuin joutua pelastetuksi. Mill lähti hitain, vanhan koiran askelin Asukan perään, pitämättä sen kummoisempaa kiirettä, aivan kuin olisi ollut vain päivä kävelyllä.. joskus Mill sai Asukan hermostumaan näissä tilanteissa...

Viesti Su Huhti 27, 2008 10:44

Ed, Daer

Daer katseli Millenniumia ja yllättyi siitä kun tämä ei ruvennut raivoamaan vaan puhui rauhallisena. Miten tämä kehtasi jotakin hänen kaltaiselle velholle ruveta puhumaan järkeä mutta se ei Daeria haitannut ollenkaan kun piti itseään silti älykkäämpänä kuin jotakin sutta. 'Jotenkin tunnustaa, että tuo susi on vanhempi kuin minä..' Daer ajatteli ja katsoi Asukaa Millenniumin jälkeen. Ed pysyi paikoillaan ja nuoli turkkiaan, Ed lopetti nuolemisen ja kuunteli mitä Asuka puhui..
"Nyt sen minäkin älysin.." Ed sanoi ja nuuhki ilmaa, jossakin oli orjamestareita mutta missä. Daer katsoi Millenniumia mutta kääntyi sitten ympäri katsoen taakseen kun puskissa näkyi jotakin hahmoja. Ed käveli hieman ja Daer vain katsoi puskiin. "Asuka ja Millennium odottakaa siinä, minä ja poikani järjestetään noille elämänsä järkytys." Daer sanoi ja Ed muuttui ihmiseksi ottaen sapelin esille. Daer puhui vanhalla kielellä jotakin ja tummaa sumua levisi ympäristöön sauvasta. Orjamestarit nousivat ja kävelivät suoraan sumuun, nämä tiesivät missä päin tämä joukkio oli. Daer käveli sumuun ja Ed perässä, oli hiljaista jonkin aikaa mutta kuului huutoja. Orjamestareita oli vain muutama ja muutamien minuuttien päästä sumu hälveni. Yksi niistä seisoi pystyssä ihmetellen hieman ja katsoi tovereitaan jotka olivat kuolleet.
Tämä katsoi Asukaa ja Millenniumia, pisti käden vyölleen mutta huomasi miekan kadonneen. "Etsitkö tätä?" Ed kysyi ja heilutteli miekkaa tämän takana. Daer oli Edin vieressä ja pudotti sauvan tarttuen miehen käsistä. Tämä väänsi ne selän taakse ja Ed pisti miekan vyölleen ottaen narua. Sitoi miehen kädet ja raahasi tämän lähelle Millenniumia sekä Asukaa. Ed puski miehen vasten puuta ja istumaan mies meni. "Millennium saat kunnian ensimmäisenä kuulustella kun näiden kanssa saattaa mennä päiviä kun väkivalta ei oikein auta, kysele mitä vaan ja kiduta omalla tavallasi.." Ed sanoi ja siirtyi puun vierelle. Mies katsoi Millenniumia ja kasvoista huomasi tämän olevan raivoissaan.
Avatar

Monarkki

Viestit: 13931

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Huhti 27, 2008 3:20

Asuka, Millenium

Asuka vilkaisi Ediin ja pysähtyi siinä samassa, kun tämä muuttui ihmiseksi.. ei se ollut enää sama Ed.. ei ollut.. Millenium iski takamuksensa alas maahan ja jäi seuraamaan Edin ja Daerin esitystä, erittäin vakavalla, hieman surullisella ilmeellä.. niin paljon vihaa, tappamista ja kuolemaa, koira söi koiraa tässä sodassa.. aivan kuin ihmisten ja haltijoiden välinen sota ei olisi riittänyt Cryptin rajojen sisälle, nykyään sotia käytiin ympäri Cryptiä, välittämättä siitä ketkä olivat koikeita vihollisia...
Asuka tuijotti sumuun, odottaen että sumu hälvenisi.. ja pian se lähtikin. Yksi orjamestari seisoi paikallaan, vilkaisten Asukaan ja Milleniumiin. Asuka hätkähti kun mies kokeili vyötäröään, saadakseen miekkansa käteensä, mutta sitten Ed ilmestyi miehen taakse heilutellen hänen miekkaansa.. mies oli aseeton ja yksin, säälittävää. Daer otti kiinni miehen käsistä ja Ed sitoi ne kiinni miehen selän taakse, raahasi miehen lähemmäksi Milliä ja Asukaa ja heitti tämän vasten puuta itsumaan.
Sitten tuli puheeksi kuulusteleminen.. Asuka hätkähti, vilkaisi Edistä Milleniumiin joka katsoi miestä joka istui vasten puuta, erittäin vihaisena.
"Kuulustella vai.." Millenium aloitti siirtäen katseensa miehestä Ediin ja Daeriin "Miksi? Mitä meidän pitäisi tietää. Minulla ei ole osaa eikä arpaa tähän taisteluun, nuori herra. JA ei, en aijo kiduttaa miestä, joka minulle tai Asukalle ei ole tehnyt mitään." Millenium lopetti puhuttuaan erittäin rauhallisella äänellä. Hän käänsi katseensa takaisin mieheen ja pudisti päätään "Raukkahan on vain peloissaan.. agressiivisuus ja raivo on yksi pelon ilmentymis muodoista.. kuten nurkkaan ajettu villipeto, se hyökkää, koska ei ole muuta pako tietä.. ihmiset.. Luulevat olevansa meidän yläpuolella, vaikka loppu peleissä samat perusvaistot ovat kaikilla.." Mill selitti jälleen, nousten nyt seisomaan ja vilkaisi Asukaan kysyvästi. Asuka pudisti päätään, hän kyllä tiesi mitä Mill tarkoitti.. ei Asuka vielä halunnut lähteä, hän halusi tietää miksi Ed miestä halusi kuulustella.
Mill huokaisi ja otti pari askelta sivummalle ja jäi taas istumaan.

Viesti Su Huhti 27, 2008 4:07

Ed, Daer

Mies oli raivoa täynnä, miten joku ihminen pystyi tuhoamaan orjamestareita jopa jonkun avulla. Oliko heidän johtajansa maine huonontunut niin paljon kun joku uskalsi hyökkäillä näiden kimppuun.. Mies katsoi valkoista sutta äristen ja puhkuen vihaa näitä nelijalkaisia olentoja kohtaan.. Ed hätkähti hieman miten viisaasti Millennium valitsi sanansa, kuulosti kuin Millennium tietäisi kaiken tästä maailmasta. Daer paremminkin piti tätä opetettuna ja jonkun velhon lemmikkinä. Mies kuunteli myöskin ja kuinka tuo susi kutsui häntä raukkikseksi, eikö tämä tiennyt orjamestarien mainetta.
Miehen olisi tehnyt mieli kirota tämä ja raivota tälle, käydä kimppuun ja paloitella ruuaksi. Ediä pisti mietityttämään oliko oikein kiduttaa jotakuta ja kiusata tuolla lailla. Daer ei välittänyt Millenniumin sanoista mitään ja katsoi vain tätä. 'Luulee tietävänsä kaiken kun pitää itseään niin viisaana ja ihminen rakensi kaiken, oppi itse alkuaikoina ja osasi taikoa ennemmin kuin joku eläin. Keksi tieteitä kuin joku eläin.' Daer ajatteli katsoessaan Millenniumia. Mies ei ollut peloissaan vaan oli raivoissaan siitä kun Ed ja Daer olivat tappaneet hänen pienen joukkionsa.
"Kuulehan valkoinen susi tai mikä lie olento.. Kuinka kehtaat haukkua orjamestaria raukaksi ja väittää tämän pelkäävän. Orjamestarit eivät ole mitään pelkureita ja jos vielä jatkat tuota haukkumista niin puren sinua kovaa vaikka minne." Mies sanoi äreän kuuloisena ja jatkoi.. "Niin halusitte tietää hieman meistä, sain käskyni Manuelilta joka haluaa susia, ihmisiä ja koiria orjikseen saadakseen lisää rahaa sekä valtaa. Te kaksi sutta näytätte hyviltä ja tuon valkoisen haluaisin seinälleni koristeeksi kun niin loukkasi orjamestaria, etkö tiedä mikä olen?" Mies kysyi Millenniumilta.. Ed muuttui koiraksi ja käveli Asukan vierelle. "Mennään vähän kauemmaksi näistä kolmesta ja jutellaan sillä aikaa.." Ed kuiskasi Asukalle ja käveli yhden puskan läpi pehmeälle ruoholle, istahti maahan.. Daer katsoi miestä kun tämä puhui omasta tahdostaan nyt.
Avatar

Monarkki

Viestit: 13931

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Huhti 27, 2008 7:32

Asuka, Millenium

Mill käänsi katseensa mieheen kun tämä alkoi jotain omaansa raivoamaan ja höpöttelemään.. oikeastaan Milleniumia ei kiinnostanut miehen puheet, hän ei edes halunnut keskustella ihmisen kanssa, joka oli täynnä vihaa. Sitten mies alkoi uhkailemaan.. siinä vaiheessa Milleniumin ilme muuttui astetta vakavammaksi... ja nyt hän piti tätä miestä jopa tyhmänä! mennä nyt kertomaan asioita vapaasta tahdostaan, tuosta vain.. ja ei, Millenium ei tiennyt 'mikä' tämä mies oli, eikä kyllä välittänytkään.
Asuka oli katsellut sivummalta ja havahtui nyt siihen, kun Ed kuiskasi hänelle.. Asuka vilkaisi Milleniumia ja päätti, että parasta lähetä pois paikalta.. Mill näytti taas erillaiselta, mitä äsken, joten Asuka otti askeleita Edin perään, saapuen pehemälle ruoholle jossa Ed jo istuikin. Asuka käveli Edin ohitse ja istui tämän taakse, selkä kohden Edin selkää ja jäi siihen istumaan hiljaa..

Millenium käveli miehen eteen, katsoen tätä alaviistoon, oli hän sentään sen verran iso seistessään.
"älä koettele hermojani.. ja ylitit juuri sen rajan.." Millenium sanoi ja jatkoi "sinää... Etkö sinä tiedä mikä minä olen? Olen elementti susi, Millenium, vahempi kuin yksikään elävä olento, olen iätön, olen ollut täällä alusta asti ja tulen olemaan loppuun asti!" Millenium sanoi, kohotti päänsä ja samassa hänen silmänsä alkoivat loistaa valkoista valoa ja pian niistä tulikin pallo salamia jotka leijuivat ympärillä rätisten ja leiskuen, iskien salamia ympärilleen.
"Tiedätkö miltä palanut liha haisee?" Millenium kysyi ja lähetti yhden salamapallon kohti miehen jalkaa.. ja sitten rätisi. Jalan ihoa pitkin kulki salamia, se tummui ja kärysi ja ilmaan levisi erittäin kitkerä, palaneen ihon ja sähkön haju, eikä Millenium lopettanut ennen kuin jalka oli täysin musta ja kuoliossa.
Sen jälkeen pallosalama katosi ja jätti jalan savuamaan vielä itsekseen. Millenium perääntyi hieman ja istui alas, katsellen ympärilleen.. mihin Asuka ja Ed olivat kadonnut?

"Halusitko.. puhua jostain?" Asuka kysyi oltuaan hetken hiljaa ja vilkaisi selkänsä yli Ediin, heilutellen samalla pienesti häntäänsä.

Viesti Su Huhti 27, 2008 8:38

Ed, Daer

Mies katsoi vihaisena Millenniumia ja tiesi suututtaneensa tämän. Mies ei tiennyt oikein mitään susista ja oli tehnyt virhearvion tämän suden kanssa kun meni lavertelemaan johtajansa asioita mutta enää ei mitään vaan tulevat kidutukset oli siedettävä katkeraan loppuun asti. Hänellä oli vaihtoehdot lopussa ja ei halunnut näyttää pelkoaan sudelle sillä tämä luultavasti kokisi jotakin todella pahaa. Ed katseli eteenpäin ja huomasi Asukan tulevan pian, tämä istahti hänen taaksensa ja oltiin hiljaa nyt. Mies oli katsomassa maahan mutta huomasi valkoiset tassut, hän nosti katsettaan ja huomasi tuijottavan suden kasvoihin.
Mies kauhistui hieman kun kuuli tämän olevan elementti susi nyt sitä oltiin todella pahassa tilanteessa ja hän oli vieläpä ärsyttänyt tätä hieman. Susi kutsui itseään Millenniumiksi ja väitti olevansa ajan alusta lähtien ollut täällä. Daer kuunteli vähän kauempaa puhetta ja arveli miehen saavan kunnon opetuksen.. "E.n..n oikein.." mies sanoi änkyttäen hieman ja katsoi kauhistuneena pallosalamia, tämä siis aikoi polttaa hänet noilla tekeleillään, mies tajusi pian mitä tämä teki.. Mies puri hammasta ja ei huutanut kun jalka paloi, alkoi haisemaan pahalle. Pian se loppui ja mies puri hammasta edelleenkin mutta lopetti, huohotti ja yski hieman kun haisi pahalle. Hän nosti katsettaan takaisin suteen kun tämä oli mennyt istumaan.
"Jos pidät itseäsi niin viisaana luulisi, että järkevät eivät kiduta nuorempiaan ja hauku näitä.. Emme eroa toisistamme paljoa olet samanlainen kuin kaikki pahat etkä mikään hyvyyden lähettiläs. Jos olet ajan alusta asti ollut luulisi sinun tietävän kuka kirjoitti lait ja kaiken. Itse rikot niitä niin kuin minäkin ja tiedän, että tapat minut kuitenkin joten miksi olla hiljaa kun loppu on tulossa minulle kuitenkin." Mies sanoi.. "Manuel tulee orjamestareineen ja etsii pienen laumanne, ei säästä pienokaisiakaan siitä. Tiedän itsekin, että se on väärin mutta en mahda mitään.. Joten anti tulla tee murha, tapa sidottu mies ja riko lakeja jotka luotiin sinuakin ennemmin.." Mies sanoi ja katsoi Millenniumia, enää miehen kasvoilla ei näkynyt viha vaan pelko sekä suru. Daer katsoi näitä ihmeissään. Ed kääntyi katsomaan Asukaa kun tämä puhui jotakin, Ed käveli tämän vierelle ja katseli tätä. "Karataan jonnekin jätetään entinen, ymmärrän jos et halua mutta anti olla kun tiedän ettet haluaisi. Oletko unelmoinut jostakin?" Ed kysyi Asukalta..
Avatar

Monarkki

Viestit: 13931

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Huhti 27, 2008 9:46

Asuka, Millenium

"itse sinä aloitit nuori herra, itse sinä aloitit" Millenium aloitti kuunneltuaan miehen sekavan vuodatuksen loppuun "Lakeja ei kirjoitettu, ne on olemassa: Luonnon lait. Vahvin pärjää, heikon jää jalkoihin.. koira syö koiraa tässä maailmassa, totu siihen ja lopeta vikiseminen... ja kuka sanoi että aijon murhata sinut. Korkeintaan tappaa, mutta en murhata.. kai tiedät niiden eron.. loppujen lopuksi, minähän olen vain susi jonka pitää hankkia ravintonsa jostain, eikä mikään laki kiellä syömästä ihmisitä.. tajuatko mitä ajan takaa? Tässä 'pelissä' on vain yksi sääntö: ei ole sääntöjä." Millenium sanoi ja sen pidemmittä puheitta lähti kävelemään pois päin..

Asuka vilkaisi jälleen selkänsä yli Ediin kun tämä aloitti puhumaan.. karataan? jonnekkin? Minne?! Ei Asuka halunnut jättää kaikkea taakseen, ei todellakaan... olihan hänellä ystävät, 'perhe' ja lauma..
"en.. en minä voi lähteä.. en näin pian" Asuka aloitti katsellen eteensä maahan "ja olen.. olen unelmoinut.. olen unelmoinut siitä, että jonain päivänä kaikki ymmärtäisivät mistä tässä sodassa on kyse.. ei ole kyse voittamisesta, häviämisestä tai kostamisesta.. on kyse vain ihmisten ja haltijoiden tyhmästä vihasta toisia kohtaan... jos vihaa ei olisi, ei olisi tätä sotaakaan" Asuka sanoi ja nosti päätään samalla, kun kuuli matalan ja pitkän ulvahduksen.. se oli Millenium ja tämä kutsui Asukaa mukaansa.
"Luulempa että lähdemme nyt takaisin reviirille.. tuletteko te?" Asuka sanoi samalla kun nousi ylös ja käveli kohti suuntaa, josta ulvonta oli kuulunut.
Seuraava

Paluu Luolat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia