Erehdys


Vanhametsä on alue Quinn metsässä, joka on täysin kuollutta. Tällä alueella ei kasva mitään. Maa on pelkkää tomuista, tamppautunutta multaa. Suuri, karu alue on täynnä pystyyn kuolleita, kivanlahoavia puita. Vain harva olento viihtyy tällä alueella. Väitetään, että metsä on kuollut magian vaikutuksesta. Musta magia olisi kuihduttanut tämän osan metsää, johtuen velhojen salaseurojen tapaamisista aikanaan.

Valvoja: Crimson

Viesti La Elo 20, 2011 8:32

Erehdys

Chepi

Metsässä kaikuivat pätkivät juoksuaskeleet, ne olivat kaksijalkaisen askellusta, mutta miksi niiden välissä oli taukoja ? No se joka tämän punatukkaisen juoksijan näkisi saisi sen tietää. Chepi oli harjoittelemassa lentämistään, hän juoksi ja otti hyppyaskeleen jolloin pienenhetken hän pystyi kannattelemaan itseään ilmassa. Maahan laskeutuessaan hän taas jatkoi juoksulla.
Pian tämä tummasiipinen enkelin puolikas rauhoittui ja pysähtyi, vasta nyt hän huomasi eksyneensä metsään. Maa oli harmaata ja puut kuolleita, ilta varjosti metsää vielä entisestään eikä valoa ollut juuri nimeksikään. "Missäköhän olen " Chepi mietti rauhallisena, kenties hän voisi vain seurata jälkiään takaisinpäin ? Tosin pisimpien välien kohdalla olisi helppo kävellä harhaan.
Nuorukainen käveli hitaasti vielä hetken katsellen ympärilleen, puut näyttivät taipuvan päälle ja tunnelma oli muutenkin nuorelle neidolle karmiva. Hikinen iho alkoi myös viiletä ja vilu alkoi tulla.
Pian kuitenkin metsässä rasahti jokin, tyttö hypähti säikähdyksestä mutta metsästä tulikin vain kettu, liekö tuokin eksynyt. "Hei pikkuinen, osaisitkohan sinä auttaa minua ?" Tyttö kysyi hymyillen, hän koitti olla liikuttamatta siipiään kun kyykistyi pienen otuksen eteen. Kettu katsoi hetken tyttöä ja sitten se näki jotain mitä pelästyi, se jokin taisi olla tytön takana, mutta Chepi luuli tuon punaturkin säikähtäneen hieman heilahtaneita siipiä.

Viesti La Elo 20, 2011 9:28

Kenshin

Mies käveli metsässä, etsien tietä lähimpään kaupunkiin, jotta voisi etsiä töitä ja pitää loppupäivän taukoa, mies oli nimittäin ollut jo monta päivää metsästämässä demoneja, tuloksetta tosin. Sitten mies kuuli askelia, ja ne eivät kyllä olleet ihmisen. Hetkessä miekkailija kääntyi seuraamaan askelia.
Hetken päästä tämä näkikin jo olennon, joka ei todellakaan ollut ihminen. Mies ei ehkä nähnyt, mutta tunsi, että tämä oli jotain yliluonnollista. Hän ei ollut varma, olisiko tämä demoni, mutta on valmis ottamaan riskin.
Hetken toista seurattuaan hän huomaa, miten toinen pysähtyi ihmettelemään missä oli, mies pyörähti hetkessä puun taakse, jottei olento vain tätä huomaisi.
Chepi oli hieman paniikkinen, ja säikähti kettua, joka tämän läheltä kulki. Mies alkoi lähestyä tyttöä, ja kettu säikähti, juosten sitten pois. Mies puri hammastaan, mutta jatkoi lähestymistä hiljaa.
Mies kuitenkin jäi seisomaan vähän matkan päähän, vetämättä kumpaakaan miekkaansa, nousi koko pituudelleen ja sanoi: "Sinun matkasi päättyy nyt, joten turha kysyä tietä."

//D: Taas sä teet tuommosia romaaneja! >.< Minun pätkä taas :I En keksi muuta sanottavaa enää joten: "The hunt is on!" >:)//

Viesti La Elo 20, 2011 9:39

Chepi

Kettu luikkikin jotain muuta pakoon kuin tytön siipiä. Joku kertoi että tytön matka päättyisi tähän ja sekös hänet säikäytti. Chepi kääntyi ja nousi ylös niin nopeasti kuin vain pystyi, tyttö katsoi miestä joka näytti hyvin varustautuneelta ja pelottavalta. Chepi perääntyi muutaman askeleen sanaakaan sanomatta ja ampaisi sitten täyteen juoksuun, ei sillä nyt väliä mihin tuo juoksi kunhan hän pääsisi miestä karkuun.
Epätasainen maasto oli kuitenkin petollinen kokemattomalle metsänkävijälle, onneksi Chepi sai jokaisen horjahduksen korjattua siipiensä avulla. Tyttö juoksi hädissään karkuun suurempaansa, ajatukset keskittyivät vähän kaikkeen. Mitä jos tuo mies tuli hakemaan hänet takaisin sirkukseen ? Tai mitä jos tuo olisi muuten vain tullut listimään viattomia metsän kulkijoita ? Samalla kulki mielessä myös mihin paeta, mitä väistää ja mistä voisi saada etumatkaa.
Chepi koitti vilkaista olan yli kuinka lähellä mies oli, mutta tämä vain törmäsikin puuhun kun ei eteensä katsonut, se hidasti tytön matkaa mutta tuo kerkesi silti tönäistä puusta vauhtia ja jatkaa matkaansa ennenkuin mies sai hänet kiinni, lähemmäs tuo tosin pääsi jo avutonta saalistaan.

//No äläs nyt =D Ei se niin pitkä ollu =.= Ja jepa hunt is on indeed =DD

Viesti La Elo 20, 2011 10:38

Kenshin

Chepi lähti juoksemaan kuin raketti pois miehen luota, mutta ei tämä karkuun pääsisi kovin helposti. Mies lähti juoksemaan tämän perään, pidellen käsillään kiinni miekoistaan. Toisen, zatoichin, tämä vetäisikin esille, ollen valmiina iskemään, jos sattuisi pääsemään tarpeeksi lähelle.
Mies juoksi yllättävän vaivattomasti tällaisessakin maastossa, muutamia ohuita puita kun tuli vastaan niin mies vain leikkasi ne, pysähtymättä hetkeksikään.
Tyttö törmäsi puuhun, joka hidasti matkaa hieman, muttei siltikään tarpeeksi. Mies on melkein saanut tytön kiinni, enää muutama askel oli väliä. Zatoichi ei kuitenkaan yltäisi näin kauas, joten oli vielä kurottava matkaa kiinni.
Mies ottaa muutaman nopeamman askeleen, jopa yhden askeleen niin, että potkaisi puusta vauhtia, ja oli nyt tytön vierellä. "Viimeiset sanasi, demoni?" Mies sanoi, 'katsoen' tyttöä.

//No nyt tuli lyhyt! ÄÄÄÄÄÄÄ! :D Joo, siis... Krhm... Kyllä sulta pidempiä tullee ku minulta :D Muuten, tosi hienoja piirroksia sulla :3 On tullu kateltua niitä monestikki, en vaan oikein oo niitä kommentoija ihmisiä :I//

Viesti La Elo 20, 2011 10:48

Chepi

Mies kirrasi tahtia turhankin hyvin, ja pian tuo ilmestyikin tytön vierelle. Chepi säikähti hyvin paljon ja jalathan siinä solmuun meni. Tyttö kaatui maahan saaden juuri ja juuri kädet eteen jottei kasvot pamahtaisi kovaan kylmään maahan. Tyttö pyörähti maassa ympäri ja koitti hätäisesti ryömiä taaemmas.
Kädet tärisivät ja meinasivat pettää altakin, ja pian tytön selkä osui puutavasten, umpikujassa. Chepi koitti kasata ajatuksiaan ja miettiä mitä mies oli häneltä kysynyt, se oli mennyt täysin ohi korvien tytön tehdessä mahalaskua. "Älä tapa ! En ole tehnyt mitään väärää !" Tyttö parkaisi hädissään koittaen saada siivistään suojaa itselleen.
Tyttö tarkkaili maata, hän voisi nostattaa tuulenkierteen, mutta maassa ei olisi tarpeeksi pölyä ja hiekkaa että se häntä hyödyttäisi.

//Hehhe kiitos =D //

Viesti Su Elo 21, 2011 5:36

Kenshin

Mies käveli tämän luokse, vetäen zatoichinsä. Ei miehen tarvitsisi tällaiseen pelkuriin tuhlata Shuusuin terää.
Kenshin käveli tämän luokse, kun tämä hädissään yritti päästä karkuun.
"Et mitään väärää? Sinun koko olemassaolosi on väärin." Mies sanoi, nostaen miekkansa ylös. "Viimeiset sanasi, piru." Kenshin sanoi.
Tämä kuuli jonkin rasahduksen takaansa ja kääntyi 'katsomaan' taakseen.

//Sori, nyt tuli oikeesti tosi lyhyttä ku en mie oikein keksiny tuohon mitään :(//

Viesti Su Elo 21, 2011 5:54

Chepi

Mies oli varmaan pahasti sekaisin ! Tuo väitti että Chepin koko olemassaolo olisi väärin ! Ei ole ! Ei voinut olla, nuo sanat kuitenkin jäivät mieleen ja satuttivat. Miehen huomio kiinnittyi hetkeksi jonnekkin taakseen, ja se riitti tytölle merkiksi juosta pakoon.
Chepi pomppasi sivuviistoon ja ampaisi taas juoksuun, hän oli todella peloissaan. Oksat repivät tytön hiuksia ja muutama lävähti kasvoillekkin jättäen punaisen jäljen niihin. Terävät oksat naarmuttivat myös käsiä kun tämä paniikin vallannut keho meni menojaa pitkin ja poikin vanhaa metsää.

Lopulta eteen tuli mahdollisuus karistaa mies kannoilta, siihen tarvittaisiin tosin lentokykyä joka ei Chepillä kovin häävi ollut. Yrittää piti kuitenkin. Tyttö juoksi kohti parimetristä pudotusta, ikäänkuin pientä jyrkännettä, reunalle päästyään hän löi muutaman voimakkaan siiven iskun ja kuin ihmeen kaupalla hän pysyikin ilmassa ! Korkeutta tuli hieman lisää, muttei paljoa ja Chepistä tuntui että mies oli yhä lähistöllä vaikkei tuo rohjennut kääntyä katsomaan.

//Nääh ei se mitään Hyvää tekstiä tuokin on =D//

Viesti Su Elo 21, 2011 9:05

Kenshin

Chepi ampaisi karkuun kuin rasvattu salama ja mies huomasikin tämän heti. "Hemmetti!" Pääsi miehen suusta ja tämä lähti juoksemaan hetkessä tämän perään. Oksat näyttivät raapivan Chepiä aika lailla, Kenshin vain katkoi niitä zatoichillaan.
He tulivat kielekkeelle, josta Chepi hyppäsi ja pääsi lentoon. Mies ensin hetken ihmetteli, sillä ei enää tuntenut maan järinää, eikä kuullut askelia. Sitten hän sen tajusi, siivet! Totta kai se osaisi lentää!
Hetkessä Kenshin kääntyi, nappasi maasta ensimmäisen sopivan kokoisen kiven ja heitti sillä lentävää Chepiä kohti. Hän heitti sen kohtaan, jossa Chepi luultavasti olisi, tai ainakin mies näin toivoi.
Heti heitettyään kiven, mies hyppäsi perään, sillä tiesi tämän alueen, hän selviäisi pudotuksesta katkomatta jalkojaan, sillä olihan tämä harjoitellut luonnossa vuosia, joten oli tämänkin taidon oppinut.

//Kananlento oli toisella :I Njaa, porukat toi uutta vaatetta... Tummat farkut ja mustapunaset ruutukauluspaidan :S//

Viesti Su Elo 21, 2011 9:17

Chepi

Pian tyttö tunsi kun isohko kivenmurikka osui suoraan siipeen. Kokemattomalle lentäjälle tuo oli kohtalokas isku ja sen seurauksena oli kierrelasku maahan. Kivun tuoma kiljaisu pääsi ilmoille kun tyttö rysähti maassa makaavien oksien päälle. Siitä tuo raukka yritti vielä ylös muutei meinannut päästä.
Jyrkänteen laidalta alas hypännyt mies tuli reippaasti lähemmäs ja Chepi kaatui polvilleen maahan. Siitä hän taas kaatui pehvalleen ja lähti jälleen perääntymään ryömimällä. "Miksi jahtaat minua !?" Chepi huusi, jokapaikkaa kolotti ja koko keho värisi pelosta, miksi tuo mies jahtasi häntä !?

Viesti Su Elo 21, 2011 9:26

Kenshin

Nainen tipahti kuin kivi, kiven osuessa tämä siipeen. Kenshin otti nopeita askelia tömähdystä kohtim löytäen sitten tiensä Chepin luo.
Tämä yritti karata paniikissa, muttei siinä onnistunut. Kenshin otti tyttöä rinnuksista kiinni, nosti puuta vasten ja sanoi: "Missä sinun kaverisi ovat? Et voi olla ainoa demoni täällä!"
Mies asettaa zatoichinsä Chepin kaulalle, valmiina iskemään, jos tämä ei kertoisi.

//Pätkäääää D': Lohikäärmettä piirtelen... Tai lohikäärmeen päätä. Kuitenkin! :3//

Viesti Su Elo 21, 2011 9:45

Chepi

Mies sai itkunpartaalla olevan tytön kiinni ja nosti tuon puuta vasten. Sitten tuo alkoi vielä tivata että missä hänen kaverinsa ovat ja ettei tyttö voi olla ainoa demoni täällä ! Chepi nielaisi raskaasti kun toinen asetteli miekkansa tytön kaulalle. "Äitini oli langennut enkeli, muttei se minusta demonia tee !" Tyttö parkaisi hädissään päästäen parin kyyneleenkin kasvoilleen. "Ole kilttti ja anna minun mennä !" Tyttö vaikersi vielä lopuksi, pelko veisi tuolta varmaan pian jalatkin alta.

//Tjuu lyhyttä täälläkin -_- Jaa että lohikäärmettä ? Ite en oo koskaa koittanu mitään liskoja piirtää =D//

Viesti Su Elo 21, 2011 9:48

Kenshin

"Et... Et ole demoni? Mutta..! Siipesi! Ulkonäkösi!" Mies sanoi ihmetellen, pakkohan tämän oli demoni olla!
Mies laski miekkansa, muttei päästänyt irti tytöstä. "Miksi luottaisin sinuun?" Kenshin sanoi kuitenkin, nostaen taas miekkaansa.
Mies iski miekkansa kiinni toisen hihaan, jotta tämä jäisi kiinni puuhun.
"Pakko sinun on olla demoni!" Mies huusi, ehkä enemmän sen takia, koska hänen oli saatava edes yksi demoni tapettua, muutenhan reissu oli täysin turha, kuin sen takia, että oikeasti haluaisi tappaa toisen.

//Hiljaneeeen Minttukittyyyyy... Kiva nimi :D//

Viesti Su Elo 21, 2011 10:17

Chepi

TOinen näytti ihmettelevän sitä että tyttö sitten ei ollutkaan demoni, no ei helvetissä ollut ! "Sanoin jo äitini on enkeli ! Isästäni en tiedä joten se voi selittää siipieni värin !" Chepi puolusteli, toinen löi miekkansakkin kiinni tytön vaatteisiin jottei tämä pääsisi pakoon. Toinen tivasi myös syytä siihen miksi Chepiin pitäisi luottaa, mitä tuohonkaan nyt sanoisi ? "Jos valehtelisin olisin jo kuollut !" Tyttö huusi toivoen tuon saavan miehen miettimään ja päästämään irti. "Jos olisin demoni niin en pelkäisi sinua kuollakseni, sillä tietäisin mihin olisin menossa kun sydän pysähtyy !" Tyttö jatkoi puolustustaan, liilat silmät tarkkailivat tätä outoa miestä pelosta kiiltäen.


//Täh ? Meni ohi ?//

Viesti Ti Elo 23, 2011 6:29

Kenshin

"Totta. Mutta voithan sinä vain esittää!" Mies sanoi, kuunnellen toisen epätoivoisia selityksiä, ettei tätä nyt vain tapettaisi täällä.
"Mutta tunnen kyllä jotain pyhää sinussa, jotain mitä demoneissa ei normaalisti ole..." Mies sanoi, ottaen miekkansa irti tytön vaatteista.
Mies otti muutamia askelia kauemmas tästä. "Syvimmät anteeksi pyyntöni, en huomannut sitä aiemmin." Mies sanoi, laittaen zatoichinsa takaisin huotraansa.
"Voisinko mitenkään korvata tämän?" Mies sanoi, ollen selvästi katumapäällä, ei pitäisi aina hyökätä jokaisen kimppuun, jossa on hiemankin demonista energiaa.
Mies kumarsi toiselle syvään, niin syvään ettei nähnyt toisen silmiä, joka oli todellakin epätavallista, sillä normaalisti kumarrettaisiin niin, että näkee kuitenkin vielä toisen naaman.

//Eöäh, tuli vähän pätkä, pitäny piirtää taas ku tuli joku inspis piikki :I Niihin lohikäärmeisiin siis :P Ne on aivan sairaan vaikeita, mutta kyllä niistä jotain tuli, tänään laittelen varmastikki ne :)//

Viesti Ti Elo 23, 2011 7:10

Chepi

Tyttö katsoi toista kauhuissaan, kun tuo lopulta irrotti miekkansa neidon ryysyistä lyyhistyi tuo maahan. Mies otti askeleita taaemmas kun Chepi koitti koota itsensä. Kädet tärisivät vieläkin pelosta.
Liilat silmät kohosivat katsomaan tuota mielipuolista miestä joka nyt kumarsi tytölle ! Toinen vaikutti olevan syvästi pahoillaan siitä mitä äskettäin oli käynyt sekä tuo kyseli voisiko korvata asian ? Chepin ilme muuttui epäuskoiseksi, oliko tuo sekaisin vai oikeasti vain erehtynyt ? Sen tyttö kuitenkin tiesi ettei häntä huvittaisi ottaa asiasta selvää !
Puolienkeli nousi nopeasti kompuroiden ylös ja sanaakaan sanomatta hän suunnisti kohti metsää, suurinpiirtein siihen suuntaan mistä oli tullutkin.
Kyyneleet valuivat poskille vasten tytön tahtoa, adrenailiinia oli yhä kehossa ja tyttö oli vieläkin shokissa tapahtuneesta.

//Jätetäänkö tähän ? Kiitos peliseurasta jälleen =D Ja ei sitten muuta kun jaksamista niitten lohikäärmeiden piirtämiseen !
Seuraava

Paluu Vanhametsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia