Haastatko riitaa?! || Lotdow


Vanhametsä on alue Quinn metsässä, joka on täysin kuollutta. Tällä alueella ei kasva mitään. Maa on pelkkää tomuista, tamppautunutta multaa. Suuri, karu alue on täynnä pystyyn kuolleita, kivanlahoavia puita. Vain harva olento viihtyy tällä alueella. Väitetään, että metsä on kuollut magian vaikutuksesta. Musta magia olisi kuihduttanut tämän osan metsää, johtuen velhojen salaseurojen tapaamisista aikanaan.

Valvoja: Crimson

Nya

Viesti Pe Loka 28, 2011 10:03

Haastatko riitaa?! || Lotdow

Taka

Nuorukainen oli päättänyt lähteä vähän kiertelemään ihmistenkylästä. Metsille päin. Taka huomasi kesken matkan vahan talon. Sen vieressä oli kivinen hauta ja puulasta jossa luki. "Lepää rauhassa Ryu." Taka tuijotti hetken hautaa ja kurkkasi sen pienestä välistä. Hauta löyhkäsi ruumille, nuorukainen vetäytyi nopeasti löyhkäävän haudan luolta. "Yöh.. Tuo pitäii enemmänkin kaivaa maan alle tai polttaa tuhkaksi..." Taka mutisi itsekseen. Hän lähti haudan luolta ja käveli aikansa saapuen vanhaanmetsään.

Vanhassametsässä oli kuoleita puita. Taka tuijotti ja hiukan epäilevänä. Täällä puut syttyisivät liian helposti palamaan, mutta ei häntä liekit haittaisi yhtään. Kun ne eivät voisi satuttaa häntä. Taka oli ainakin helpottunut siitä, hän ei pelännyt tulta, useimmat useasti pelkäsivätkin.
Taka kulki aikaansa tappaen, hänellä oli tylsää ja nuorukainen potkaisi yhtä puuta. Se kaatui ja särkyi pieniksi kuiviksi puun palasiksi. Taka poltti puun jämät ja imi tulen lieskat itseensä, jotta metsä ei lähtisi palamaan. Nuorukainen odotti jotakin jännitystä, hän oli sentään puolidemoni ja tahtoi vähän taistella. Nuorukainen ei aavistanut tulevaa, ei sitten yhtään.

//Lotdow tänne sekoilemaan!
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti Pe Loka 28, 2011 11:30

//Shakalaka laa!

Randy

Randy laahusti eteenpäin ja potki kiviä maasta jalallaan. Hänellä oli kertakaikkisen huono viikko. No olihan hän voittanut hiljattain lohikäärmeen ystävänsä Ryun kanssa, mutta mihin hintaan? Se ei vain ollut reilua. Randy huokaisi syvään ja lssähti istumaan maahan. Hän painoi päänsä polviensa väliin ja hengitti hitaasti. Hänen pitäisi keskittyä, demoneita vilisteli melkein joka paikassa, kun jaksoi vain seurata katseella. Hitaasti Randy nousi ylös ja lähti taas eteenpäin, mutta tällä kertaa virkeämmin ja reippaimmin askelin. Hiljaa hyräillen Randy jatkoi vanhojen puiden ohitse ja katsoi hitusen aavemaista metsää. Nyt jos joskus voisi lähistöllä liikkua joku, kun sääkin oli aika suotuisa. Vähän tuuli, muttei sadetta sentään ollut tullut. Ainakaan vielä, mutta hiljalleen idästä lähenevistä pilvistä voisi epäillä muuta. Randy palasi takaisin maan pinnalle ja lakkasi aprikoimasta säätä. Sitten hän kuuli sen. Korvat värähtivät ja Randy jähmettyi. Askelia? Hiljaisia askelia seurasi valtava rysähdys joka sai Randyn niskakarvat pystyyn. Eikai Crit nyt enää täällä olisi? Hitaasti hiipparoiden Randy lähti äänien suuntaan ja oli kokoajan varuillaan.

Hetken matkan päässä Randy erotti suhteellisen pitkän miehen joka seisoi paikallaan ihan vähän matkan päässä Randystä. Femur tti pari askelta taaksepäin ja livahti läheisen puun taakse piiloon. Hän jäi vakoilemaan hetkeksi aikaa kohdettaan jonka jälkeen loikkasi itsensä puun oksille. Randy kyykisteli puun oksilla rungon toisella puolella ja seurasi miehen puuhia. Ilmassa haisi demonin jatkuvasti nenää ärsyttävä haju. Randy nyrpisti nenäänsä ja irvisti. Mies ei tainnut olla ihminen, vaan jotain joka koituisi tuon kohtaloksi ainakin Randyn toivon mukaan. Tämä veti puukkonsa esille ja hetkellinen sivalluksen ääni nousi ilmoille. Randy pysyi visusti runkoon kiinni painautuneena ja vilkaisi vähän väliä oliko mies vielä paikanpäällä. Randy hengitti syvään ja päästi sitten oman ääntelynsä ilmoille. Metsä kaikui hetkellisesti kimakasta klarjunnasta ja Randyn lyhyehköt suusarvbet tulivat ulos suusta.

Hetkessä femur ol näkyvissä ja nakkasi käsissään olleet puukot päin vihollistaan ja päästi samalla "Aieee!" huudon. Randy veti lisää puukkoja esiin ja katsoi vihollistaan.
"Nyt sinä kuolet", Randy sössötti kun suusarvet tukkivaty vähän suuta ja äänen kulkua. Hän ei edes ollut varma oliko toinen saanut sanoista mitään selvää. Asiasta ei kuitenkaan ollut aikaa ottaa selvää joten Randy pudottautui yhtä oksaa alemmas puunrungolla. Oksa päästi valittavaa ääntän kun Randyn jalat osuivat siihen. Hetkessä kuului napsahtava ääni ja oksa putosi maahan. Randy työnsi puukot puun runkoon ja roikkui siinä niiden varassa. Selkä kohti vihollista ja taakseen vilkuillen femur yritti päästä takaisin oikein päin.
'
//HA! Vihdoinkin sain jotain pitkää tekstia aikaiseksi! Hyvä minä ^^
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Nya

Viesti Pe Loka 28, 2011 11:52

Taka

Nuorukainen kuuli kovan kaejaisyn sitten jotain epämääräistä. Hän ehti väistää lentävää puukkoa ja katsoi sinne mistä puukko oli lentänyt. Puussa keikkui hassun näköinen. Olento jonka puheesta oli vaikea saada selvää. Taka ymmärsi jotenkin näin. "Hnyht shinä hkuohlet!" Taka katsoi hieman kummallisestk toista ja yritti saada selkoa mitä toinen oli sanonut. Hän tajusi hetken päästä ja hän tutki toista katseellaan. Toisen äkkiä putoessa Taka ei katsonut tai välittänyt. "Heh... Oletko kenties haltioiden narri tai jotain? Miksi heität minua puukoilla? Haastatko riitaa?" Taka sanoi kylmästi, hän otti hyvin painavat miekkansa esiin ja nosti ne kevyesti ilmaan. "Ajoitko kenties tappaa minut? Millä perusteella? En ole tehnyt mitään sinulle..." Nuorukainen tuijotti kiivaasti roikkuvaa hahmoa ja oli kyllä sisältä päin aivan naurupurskahduksen partaalla.

Taka käveli tuon puun luo jossa tuo toinen roikkui ja leikkasi sen kevyesti khtia, niin että koko puu kaatui maaan räsähtäen. Taka ei välittänyt kuinka sen toisen oli käynyt. Hän vain huokaisi ja käveli rauhallisen oloisesti ympäriinsä, kuitenkin kovin valppaana. Kuka oli tuo, joka aikoisi muka tappaa hänet. Ryu... Tutun kuuloinen nimi... Eräs Haru niminen tyttö oli kertonut hänelle erään toisen henkilön avulla tästä nukkepojasta. Kuitenkin se mies jonka kanssa Taka olisi halunnut puhua, oli kuollut aikoja sitten. Se mies oli kuulema ollut haltiodenpuolella. No jaa olihan se mies ollut haltia. Taka ei nyt jaksanut välittää tälläisistä asioista ja katseli hiljattain ympäristöä. Minneköhän se toinen oliennyt. Nuorukainen mietiskeli ja piti silmänsä auki vaaran varalta.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti La Loka 29, 2011 12:09

Randy

Rsandy vetäsi puukot irti puusta työntäen itsensä samalla hyvään ponnistukseen puunrungosta. Hän singahti kevyesti muutaman metrin pääddä olevan puun oksalle ja kääntyi takaisin demoniin päin.
"Haha! Kuas nyt nauraa?" Randy sössötti taas niin että kuola lensi.
"Nyt pihkuran demoni, voimme käydä asiaan. Sinun rotusi sukupuutto on askelta lähempänä kun sinua ei enää ole!" hän mölisi ja osoitti demonia puukollaan. Tuosta miehestä tulisi hakkelusta hetkessä, luultavasti. Randy tunsi kuitenkin itsensä vähän heiveröisen oloiseksi kun toinen veti miekkansa esille. Hän nielaisi kuuluvasti ja laski surkean pientä puukkoaan alemmas. Oijoi. Randy totesi mielessään, muttei kehdannut eikä aikonut enää perääntyä.
"Kotikylälleni!" Randy huusi ja lähti hyökkäykseen. Hän siirtyi puusta toiseen loikkimalla ja nakkeli aina jokaisen hypyn välissä puukon kohti vihollista. Kun hän oli tehnyt puolikaaren vihollisen ympäri hän pysähtyi. Toisen vuoro iskeä.
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Nya

Viesti La Loka 29, 2011 12:29

Taka

Nuorukainen tuijotti sössöttävää olentoa joka sanoi häntä demoniki. Noh mitä aille voi jos on syntynyt niin? Taka huokaisi ja kuuteli toisen jaarityelua ja katseli tämän syljen lentämistä. Mikä tämä olento oli olevinaan? Hälläväliä. Taka katsoi kun toinen huusi jotaakin ja lähti hyökkäykseen. Puukkoja lensi. Eräs niistä teki pienen haavan hauislihakseen, mutta ei sen vakavampaa. Säälittävää. Taka ajatteli ja hyppäsi raskaat miekat käsissään kevyesti ilmaan.

Nyt oli hänen aikansa näyttää kuka oli tilanteen herra. Nuorukainen juoksi nopeasti ja huitasi miekallaan toisen viereen vain säikyttääkseen, ei satuttaakseen. Takasta oli kivaa näyttää kuka oiken määräsi. Hän hyppäsi puun avustuksella korkealle ja tuli kevyesti maahan. Taka katsoi toista, häneen verrattuna tuo oli ruipelo ja heikko. Hyvä jos tuo pystyisi raahaamaan nuorukaisen 15kg painavaa miekkaa, molemmista puhumattakaan. Taka katsoi ja huokaisi. "Jee... Näinkö sinä saatat demonit sukupuuttoon? Viskelemällä puukkoja? Älä naurata! Ja muutenkin olen puolidemoni... Ajttelitko myös tappaa poulidemonit sukupuuttoon?" Taka kommentoi hieman maseentuneen oloisesti ja tuijotti. Katseessa ei ollut minkäänlaista tunteen häivähdystäkään. Taka odotti toisen hyökkäystä melko tylsistyneenä.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti La Loka 29, 2011 11:03

Randy

Femur loikkasi ilmaan kuun mieka sivalsi aivan hänen vierestään. Randylta pääsi pieni hämmästynyt huudahdus siinä samalla. Vai että oli tuo vain puolidemoni, hällä väliä Randy aikoisi tappaa sen kuitenkin. Hän pudisti päätään ja sanoi hiljaa:
"En minä sinua puukkoja viskelemällä tapa. Et taida tietää kenet olet haastamassa." Randy pudottautui alas puusta ja katsoi puolidemonia edessään. Ilman sen suurempia ajatellen Randy loikkasi eteenpäin ja viilsi parilla puukoistaan ilmaa. Heti kun hänen jalkansa osuivat taas maahan hän lähti uuteen hyppyyn. Randy jatkoi samalla taktiikalla kokoajan lähinnä saadakseen toisen "solmuun" tai edes väsyneeksi. Hyppelemihtinen ja väistely eivät saaneet Randyä helpolla väsyneeksi, ainakaan nyt kun hän oli juuri menettänyt ystävänsä. Ei, nyt hän kihisi kiukusta ja murisi vihasta. Randy koitti päästä toisen reppuselkään tekemällä vähän matalampia hyppyjä aina väliin. Oli hankalaa kun toiselta löytyi valtavan kokoiset miekat ja mies oli muutenkiin kyllin kookas varmaan tallamaan Randyn littanaksi.
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Nya

Viesti Ma Loka 31, 2011 11:45

Taka

"Itse et tiedä kenet haastat!" Taka ärsyyntyi ja juoksi väistellen puukkoja ja toisen hyppyjä. Säälittävää, oliko tuo ihan sekaisin päästään. Ärsytti. Nuorukainn hyppäsi potkaisi ja kaatoi puun. Hän oli tarkasti tähdännyt, jotta se osuisi tuohon kummajaiseen. "Odota kun liiskaan sut! Luuletko todella tappavasi minut? Minä sinulle kyllä näytän, kuinka tapellaan!" Taka uhois. Muutama puukko oli saanut häneen pintahaavoja. Taka väisti reppariin tulo yrityksen. Nyt häntä alkoi vihastuttaa, silmissä tapahtui. Ne muuttivat väriä, aivan kuin niissä olisi palanut liekit. Nuorukainn juoksi huitaisi miekoilleen kohdetta hyppsi takaperinvoltin sivalsi ja laskeutui kevyesti mahan. Taka ei tulisi enää säästelemään voimiaan. Hän pääasti voimistaan vain 5% irti.

Taka veti syvään henkeä ja syöksi ympäristöön tulta. Hän laittoi miekkansa paikoilleen ja ajatteli, jos hän nyt oli hieman tasoissa tuon nynnerön kanssa. Taka pakotti tulen heidän ympärilleen ja katsahti sitten toiseen. "Mitäs nyt teet? Sinulla ei ole enää mitään puuta jolle voisit mennä keikkumaan!" Nuorukainen juoki ja yritti lyödä nyrkillään, muttei ihan tavallisella. Se paloi tulta. Lieskat vain hulmuivat ja n tahtoivat tarttua kaikkeen herkästi palavaan asian. Taka hymähti pienesti j katsoi toista halveksuen. "Olet kummalinen, puhut typerästi ja taistelet kuin mikäkin pieni tyttö." Taka ilkkui ja yritti viedä toiselta jalat alta.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti Ma Loka 31, 2011 3:28

Randy

Nopeat hypyt pitivät Randyn toistaiseksi vahingoittumana, mutta ympärille kasaantuneet liekit saattoivat kasata ongelmaa. Randy vilkuili ympärilleen ja alkoi ymmärtää olevansa pahasti alakynnessä. Toisen sanat kaikuivat hänen korvissaan, ja saivat vihan kasvamaan entisestään. Randy nieli suusarvensa takaisin piiloon.
"Minulla ei ole sen erikoisempi puhe kuin sinullakaan, enkä ole vielä huomannut sinun taistelevan sen paremin kuin minunkaan. Ja jos väität minua kummalliseksi, niin oletko huomannut että itselläsi on nyrkit ja silmät tulessa ja olet muutenkin ylipituinen ja täysin epämääräinen kun et onnistunut tappamaan minua ensimmäisellä sivalluksella. Taidammepa molemmat olla sellaisia pikku tyttöjä, jotka eivät osaa mitään tai tiedä mistään", Randy selosti ja katsoi puolidemonia. Hän siirtyi vähän ettei toinen onnistunut heittämään häntä selälleen maahan.
"Kysymys on enää siitä kummalla on parempi syy suolistaa toinen", Randy sanoi hiljaa ja muistot palavasta kotikylästä palasivat hänen mieleensä.

Randy suoristautui ja katsoi vihollistaan uudestaan.
"Mutta mitä mnä tästä sinulle yritän puhua, ethän sinä ole kuin yksi typerä puolidemoni!" Randy huusi ja sylkäisi maahan. Jälleen riitaa haastava katse silmissään hän siirtyi valmiusasentoon.
"En tarvitse puita tappaakseni yhtä typerystä", hän vakuutti itselleen ja jäi odottamaan toisen iskua.

//Juups, any idea mitä tapahtuu seuraavaksi?
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Nya

Viesti Ti Marras 01, 2011 10:44

Taka

Taitelemisen sijaan toinen alkoi sarnaamaan hänelle. Nuorukaista ärsytti kamalasti ja yrtti potkaista uudelleen. "Taistele samperin olio!" Taka huusi ja otti miekkansa esiin. Häntä suututti. "Typerys! Meidät aina luotu erillaisiksi btä sitten jos silmäni ocat tälläiset? Onko jotkakin valittamista!?" Taka huitais miekallaan kohti. Nyt tämä pelleily sai riittää. Taka tahtoi polttaa tuon. Hän imaisi ilmaa ja syöksi jättiläismäisen tulipallon suustaan. Hän käveli liekkien läpi ja tähysteli oliko hän osunut.

"Kuulehan... Tunnetko sinä tämän "Ryun"?" Taka otti äkkiä tämän puheeksi. Hän tunsi että toinen saattaisi tuntea tämän. Taka kulki varutuneena, hän ei hevillä luovuta. Nuorukainen kääntyi ja kulki ympäriinsä tähyillen vihollista.

//Hm... Jos Taka nyt sais Randyn pysähtymään puhuessaa Ryusta ja hyökkäis äkkiä. Jostain kumman syystä Taka ei tahtoiskaan tappaa tätä. Ehkä siitä voisi muovautua ystävyys?
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti Ti Marras 01, 2011 10:55

//Ystävyyttä demonin kanssa Randyllä ei koskaan tule olemaan, joten voidaan tehdä niin että tämä pakenee paikalta, muuten siis sopii ^^

Randy

Ryu? Randyn ajatukset pysähtyivät kuin seinään hänen ajatellessa opikaa joka oli kuollut hänen syliinsä. Hän oli juuri täpärästi toisen syöksemät liekit ja säästynyt palovammoilta. Vaatteet ja iho olivat vain mustuneet.
"Mi-minä", Randy ei saanut sanaa suustaan. Hän vain seisoi hiljaa paikallaan ja tuijotti tyhjyyteen. Hiljattain tapahtuneen taistelun muistot ja äänet palasivat hänen silmiinsä ja Randy unohti missä oli ja milloin.
"Ryu on kuollut", Randy mumisi ja hänen silmänsä kostuivat. Kohta suru vaihtui vihaksi ja femuri huusi täyttä kurkkua:
"Ryu kuoli sen perhanan lohikäärmeen takia! Vihaan sitä typerää liskoa jopa enemmän kuin sinua!" Randyn uhkui vihaa joka kohta laimeni ja vaihtui taas suruksi. Jos olisin järjennyt jo ensimmäisessä paikassa ottaa Ryun mukaan mitään ei olisi tapahtunut. Randy mietti ja upposi ajatuksiinsa. Täysin ajattelemattomana ja puolustuksetomana.
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Nya

Viesti Ke Marras 02, 2011 12:59

//Okei. Mut Taka ei vähällä hellitä, joten hän lähtee Randyn perään.

Taka

Toinen jähmettyi mumisi jotain, huusi ja vaikeni taas ajatuksiinsa. Taka oli aluksi hieman hämillään, hän mietti hetken, sitten hän virnisti vinosti. Aukko puolustuksessa! Taka ajatteli nopeasti ja lähti juoksemaan kohti. Taka sivalsi miekallaan ja yritti lyödä. Hän hyppäsi kauemmaksi ja imi tulen heidän ympäriltään. Hän pyörähti ja juoksi yritti potkaista ja huohotti hieman. Väsymyksestä ei ollut kysymys.

Taka hymyili iloisen näköisesti. Viha tuota toista kohtaan oli laantunut. "Luulenettä olet tehnyt tuon haudan tuonne. Siitä ikävä kyllä haisee mädääntynyt ruumis... Heh. Olet säälittävän näköinen tuollaisena." Taka hymähti ja nuolaisi kevuesti verta miekastaan. Hänen silmissään oli demoninen pilke. Toisesta ja hänestä ei voisi koskaan tulla ystäviä, vain taisteluissa he kohtaisivat. Nuorukainen ajatteli ja huokaisa tylsistyneenä. Tässäkö se sitten oli. Eikö mitään muuta tekemästä? Taka ajatteli hetken.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti Ke Marras 02, 2011 4:14

//En missään vaiheessa ajatellut että hahmosi miekka silppoisi Randyä, mutta menköön nyt näin.

Randy

Femur lensi tyäsin puolustuksettomana monta metriä taaksepäin. levisi sivuille Randyn tömähtäessä selälleen maahan. Randy nousi istuma-asentoon. Demoni oli pirun ärsyttävä, inhottava ja kaikin puolin negatiivinen. Randy kiehui vihasta ja ärsyynnyksestä. Miten tuo öykkäri uskalsi haukkua Ryun hautaa ja Randyn olemista siinä maassa istuessa?
"Paskanmarjat minä sinusta piittaan!" hän huusi vihaisesti ja nousi seisomaan. Demonin typerys oli tehnyt ison virheen sammuttaessaan liekit. Tyhmä tuo oli muutenkin, tekipä mitä tahansa. Randy ei pitäisi tästä vaikka tuo tansissi balettia ja jakelisi karamelleja kaikille. Femuri pyyhkäisi itseään pariin kertaan siirtämättä katsetaan toisesta. Heti kun toinen jäi mietimään jotain tämä kääntyi ripesti kannoillaan.

Randy otti pari pitkää loikkaa ja singahti ylös puuhun. Hän juoksi oksastoa pitkin ja vaihtoi puuta toisensa perään. Häntä oli vaikea erottaa oksien ja ruskeiden lehtien seasta. Nopeat suunnan vaihdot ja harhautukset eivät jättäneet maahan mitään merkkejä Randyn suunnasta. Femur katosi vanhasta metsästä kuin tuhka tuuleen tai neula heinäsuopaan. Siinä vaiheessa jos ja kun demoni löytäisi pienenkin vihjeen mihin suuntaan Randy oli mennyt, olisi femur jo toisella puolella Cryptiä.

//Päätin pätkäistä pelin tähän. Kiitos!
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Paluu Vanhametsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia