Not so funny forest


Vanhametsä on alue Quinn metsässä, joka on täysin kuollutta. Tällä alueella ei kasva mitään. Maa on pelkkää tomuista, tamppautunutta multaa. Suuri, karu alue on täynnä pystyyn kuolleita, kivanlahoavia puita. Vain harva olento viihtyy tällä alueella. Väitetään, että metsä on kuollut magian vaikutuksesta. Musta magia olisi kuihduttanut tämän osan metsää, johtuen velhojen salaseurojen tapaamisista aikanaan.

Valvoja: Crimson

Viesti To Helmi 07, 2008 1:23

Not so funny forest

Sa

Kaikki osat eivät olleet Salla haarniska päällä kun ne olivat vielä korjauksessa ja hän oli kyllästynyt odottelemaan sepän luona joten hän päätti lähteä käymään vanhassa metsässä.
Kadut olivat tänään melko hiljaiset kun hän astui ulos sepän talosta ja hän oli melko suojaamaton sekä että hänellä oli vain miekka aseena.
Yöhön oli paljon aikaa, hän kerkeäisi tulla takaisin jos ei sattuisi tulemaan viivästyksiä. Sa tunsi olonsa kevyemmäksi ilman vasaraa ja kilpeä.
Kilpi oli jäänyt majataloille hänen huoneeseen ja ruokaakin hän ei ollut syönyt vielä paljoakaan sillä oli kiirelähtö sepän luokse ja onneksi hänellä oli vapaa päivä tänään.
Sa käveli katuja pitkin kunnes tuli kylän laitamille ja hän rupesi kulkemaan pitkin tietä kohti metsää. Kun Sa tuli metsän luokse , hän vilkaisi taakseen jos joku seurasi sillä ei halunnut ketään kyselijää peräänsä.
Metsä oli hiljainen paitsi että linnut laulelivat siellä ja San polkaisut oksien päältä kyllä kuuluivat hyvin pitkälle.
Kun hän oli kulkenut aikansa hän tuli vanhaan metsään jostakin kaukaa saattoi kuulla harvinaista suden ulvontaa. Sa jäi paikalleen kuuntelemaan ääniä ja vilkuili ympärilleen varuillaan.

//Terxxi.//

Viesti To Helmi 07, 2008 1:35

Zhio oli kävelemässä metsässä mietteliäänä. Hän muisteli vieläkin kuinka puhui Milleniumille äsken, ja kuinka sudet olivat tuhonneet tämän kodin. Mutta onneksi nyt kaikki on hyvin. Samassa hän kuuli jostain kolketta ja oksien raksamista. ´Onko se ihminen?´ Uros mietti ja piloutui puskaan ja katseli sieltä kun ihminen käveli siitä. Hän näytti jonkinlaiselta sotilaalta. Vaikkei tiennyt asiasta mitään.

Hän huomasi mehukkaan teeren aivan ihmisen edessä, ihminen ei tietenkään varmaan ollut nähnyt sitä. Sitten Zhio hyökkäsi teeren perään, koska oli niin nälkäinen. "Haa nyt saan sinut!" Uros huusi ja loikkasi hyppyyn ja tarrasi teeren kaulasta kiinni. Hän oli helpottunut että sai teeren kiinni, ja katsoi ilkeästi ihmiseen päin. Hän kun ei oikein tykännyt ihmisistä, mutta kuningas oli eri juttu. Hän on varsin mukava. Mutta sotilaat ovat aina arveluttaneet häntä...

Viesti To Helmi 07, 2008 2:10

Sa

'Hmm. Ääniä mitä se merkitsee, haltioita vai eläimiä.' Sa ajatteli ja vilkuili ympärilleen.
'Hiljaisuus epäilyttää minua liikaakin sillä silloin ei kuule vihollista.' Sa ajatteli. Hän kuuli äänen nyt saan sinut ja kun hän äänsi katseensa eteen huomasi Sa siinä koiran ja teeren. Koira katsoi häntä ilkeästi.
Sa kumartui hiukan alas. "Ei ole mitään pelättävää minussa, en vahingoita sinua." Sa sanoi koiralle ja ei tiennyt tästä paljoakaan. Sa rupesi kyykky istuntaan ja jäi odottamaan vastausta.

Viesti To Helmi 07, 2008 6:35

Zhio katsoi tosi peloissaan soturia kun tämä kyykistyi hänen eteensä. ´Ei kai vain hän aio ottaa saalistani?´ uros pelkäsi ja esitti hieman hampaitaan. Mutta tämä sanoi ettei tässä olisi pelättävää... Pystyykö siihen uskomaan edes? Uros otti pari askelta taakse päin naama melkein maassa ja taka jalat melko suorassa, ja tämä murisi koko ajan Salle. "Grrrrrr!!!!" Tämä vielä sanoi ja otti tiukasti kiinni teerestään. "Tämä on minun saaliini! et saa sitä!" Uros sanoi ja ajatteli että ukolla olisi varmana omassa kylässään tarpeeksi syötävää.. Zhio oli ollut varsin vihainen viime aikoina, koska oli vieläkin suutuksissa susille tämän kodin tuhoamisesta. Tämä tulisi näyttämään susille tupen rapinat jos näkisi yhdenkin niistä...

Viesti To Helmi 07, 2008 7:24

Sa

Sa näki kuinka uros alkoi näyttelemään hampaitaan ja arveli tämän pelkäävän että hän veisi tämän vasta hankkiman saaliin.
Koira otti pari askelta taakse päin kauemmas pikkuisen Sasta.
Kun Sa kuuli koiran murinan hän luuli että tämä kävisi hänen päällensä mutta niin ei käynyt. Ilmapiiri oli aika painostava sillä uros näytti olevan suutuspäissään sillä suojeli saalistaan.
"En aio viedä saalistasi minulla ei ole nälkä. Voit ihan huoletta olla siitä asiasta ja kuka sinä olet?" Sa sanoi rauhallisena koiralle mutta oli hiljaa ottanut miekkaa pikkuisen esille, oikea käsi lepäsi miekan nupin päällä valmiina. Jos koira hyökkäisi.
'Tukala tilanne sillä tuo koira on aika vihainen ja minulla ei ole paljoakaan haarniskan osia päällä." Sa ajatteli ja kuuli kuinka jotakin juoksi vähän kauempana, se tuntui tulevan heitä kohti.

Viesti Pe Helmi 08, 2008 1:41

Zhio lopetti murinansa kun kuuli, ettei tällä olisi mitään hätää. Hän rupesi kuitenkin syömään saalistaan vartijan edessä samalla vahtien tuota ihmistä. Hän kun ei luottanut niihin ollenkaan. "Mitä sinä täällä teet? Mitä haluat? " Zhio oli kova kyselijä. Hän ei osannut pitää koskaan suutaan kiinni, ei tälläkään kertaa.

Samalla hän söi teertään, ja lippoi suun pieliä, jotka oli punaiset verestä. Maiskutus kuului varmaan kauaskin, zhio kun ei ollut saanut ruokaa pariin päivään, tämä tuntui gourmet aterialta tähän tilanteeseen katsoen.

Hän odotti sotilaan seuraavaa siirtoa...

Viesti Pe Helmi 08, 2008 2:05

Sa

'Onneksi lopetti muuten olisi tullut tappelu ja verinen,en kerkiä ennen yötä kylälle takaisin hakemaan varusteitani.' Sa ajatteli mietteliäänä katsoen urosta. Joka söi teertä.
"Ajattelin vain käväistä täällä päin. En oikein mitään." Sa sanoi koiralle. Koira söi aika ahneesti teertä San mielestä.
"Kuka sinä olet? Tunnut olevan jonkun lauman johtava uros olevan." Sa sanoi tälle koiralle kysyvällä ilmeellä.

Viesti Ti Helmi 12, 2008 5:57

Zhio katsoi Sata ja söi teeren loppuun. "Minä olen Zhio... Minun pitää mennä nyt kyllä muualle päin... hei..." Uros sanoi epä vireisellä äänellä. Hän tunsi edelleenkin olonsa epä turvaliseksi. Niimpä hän lähti äkkiä juoksemaan tuota soturia pakoon. "Me näemme ehkä vielä joskus!" Zhio huusi vielä selkänsä takaa.

((Sori lyhyt viesti mutta Chiwo tarvitsee kipeästi Zhioa toisaalla))

Paluu Vanhametsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia