Sateensuojassa vihdoin ||varattu


Ympäri metsää löytyy vanhoja, hylättyjä rakennuksia... Tai ainakin suurin osa niistä vaikuttaa hylätyiltä. Rakennuksien kunto ja koko vaihtelee, osan ollen jo raunioina siinä missä jotkut vaikuttavat täysin asuinkelpoisilta. Tietenkin niissä saattaa jo siinä tapauksessa asua joku. Jotkut raunioista ovat peräti ajalta ennen ihmisten saapumista Cryptiin, haltioiden hylkäämää asutusta. Jotkut näistä raunioista ovat selvästi kokeneet sodan ja taruolentovainojen suuren hinnan. Puhutaan myös, että joissakin rakennuksissa kummittelee ja tämän tähden niissä ei kannata edes yötään viettää, ellei halua kirousta niskaansa...
Jostain päin metsää löytyy myös kokonaisia hylättyjä kyliä.

Valvoja: Crimson

Viesti To Elo 11, 2011 4:24

Sateensuojassa vihdoin ||varattu

//Debbie ollaan täällä!

Randy

Sade teki kaikki paikat muraisiksi, märiksi ja liukkaiksi. Randy liukasteli jatkuvasti kun hän suunnisti kohti mökkiä.
"Jossain täällä se on!" Randy huikkasi häntä seuraavalle tytölle. Hän huomasi kauempana sateen armoilla seisovan kotteron. Hän osoitti kädellään siihen suuntaan. Randy koikkelehti mökille ja kiskoi oven auki. Hän meni sisään ja ravisteli päätään niin että vesipisarat lentelivät sinne tänne.
"Eipä ole hääppöinen", Randy mumisi ja katseli ympärilleen. Ainakaan sisälle ei satanut. Randy vilkaisi oliko tyttö jo seurannut häntä mökkiin. Randy istahti lattialle ja puuskaisi.
"Huh, en pahemmin piittaa sateesta", hän sanoi tytölle ja nojasi seinää vasten.
"Tai en minä sitä vihaakkaan, mutta aurinkoiset kelit ovat mukavempia", hän lisäsi perään ja sulki silmänsä. Huh huijakkaa.

Viesti Pe Elo 12, 2011 9:24

clarina

Clara katsoi mökkiä. Mielummin hän olisi juoksenut kotiin. Mutta tämä saisi kelvata hetket. Kunnes sade loppuisi.. " Sade on ihanaa, mutta tämä oli myrsky". saa nähdä pysyyykö koko mökki edes pystyssä. Märkä kaunotar istahti sängylle varovasti. Mökki oli kyllä aikansa elänyt. tyttö katseli seiniä. Niissä oli sudenkin kynnen jälkiä. Täällä ei viihtyisi kukaan paitsi ehkä mökin entinen ja alkuperäinen omistaja.

/Heh tuli lyhyttä mutta jotakin ainakin tuli :) kirjoittelen ensikerralla romaanin O__O// :D

Viesti Pe Elo 12, 2011 9:42

Randy

Randy huokaisi ja katsoi ulos sateeseen ovelta.
"Meidän pitäisi varmaan etsiä se sinun hevonen, vai?" Randy kysyi ja katsoi pihalle maahan josko siellä näkyisi jälkiä.
"Kaikki sammalalueet muuttuvat näillä säillä oikeiksi soiksi ja maasto on muutenkin vaarallista kaviojalalle", Randy luennoi ja huitoi käsillään ilmaa.
"En ole muuten vieläkään kuullut nimeäsi", Randy huomautti väliin ja toivoi että tuo suostuisi tällä kertaa sen kertomaan. Hän mietti hevosta joka voisi vaikka katkoa kaikki neljä jalkaansa tällä säällä. Sade tosin oli varmaan huuhtonut kaikki sen jäljet pois joten sen etsiminen tulisi olemaan vaikeaa. Ja kaikenlisäksi pihalla oli tuo rankkasade ja oikea tuulenpuuska. Yhtähyvinhän hevonen voisi juosta paniikissa suoraan Aodhá järveen tai jokeen. Salamat säikyttivät näemmä tytönkin niin miksei tämän hevosenkin. Randy ei ukkosta pelännyt mutta joskus jyrähdykset sattuivat korviin. Salamat olivat jännittäviä eivätkä pelottavia jos häneltä kysyttiin. Hän katsoi pihalle sateeseen. He eivät voisi etsiä hevosta nyt.
"Meidän pitää odottaa että sade lakkaa. Voimme sitten kähteä etsimään hevostasi", Randy sanoi ja istahti tytön viereen.

//Siitä vaan. Voit mun puolesta kirjoittaa siihen asti että sade loppuu ja voimme poistua etsimään kadonnutta hevosta. Paitsi jos haluat että se juoksee suoraan mökkiin. Valinta on sinun. ;)

Viesti Su Elo 14, 2011 2:39

Clarina

Clara katsoi mökkiä. Se oli kuin kasattu valmiiksi lahonneista puista. Jostain kohdista tippui vesi tippoj anopeaan tahtiin alas. Sade oli kova joten tyttö tuohon sateeseen ei lähtisi. Maa saattoi välillä täristä kun salama iski maahan. Ukkonen oli iso ja se oli ylä puolella. Heidän tuurillaan se iskisi mökkiin. " Ja luulet minun menevän tuonne? Mun heppa on ehkää kadoksissa, mutta toi ukkonen? Ei todellakaan! Ja jos nyt on pakko niin kutsu minua Claraksi." Clara hypähti pystyyn, kun salama iski maahan ja kuului valtava jyrähdys joka kesti noin kymmenen sekuntia. Clara istahti uudelleen sängylle nolona. Tyttö naputti sormiaan sänkyn puiseen reunaan. Sitten hän taputti käsiään reisiä vasten. Häntä hermostutti todella. Hän hymähti suureen ääneen, kun huomasi käsiensä tärisevän. Sitten hän rupesi miettimään tarkoin missä hevonen voisi olla. Jos hän olisi jo suolla asti ja olisi siellä puoliuppeluksissa. Siellä raukka koittaisi päästä pois, mutta ei onnistuisi. Clara katseli ikkunasta ulos. Sitten hän käveli sen ikkunan ääreen. Yhtään mitään ei näkynyt. Sade oli jo hieman hellittänyt, mutta ukkonen jyrisi pienin väliajoin. Clara haroi hiuksiaan ja koitti kuivattaa niitä. Sitten hän katsoi Randya joka oli varmaan tuijottanut koko ajan tytön hermoiluja. Sateen läpi alkoi näkyä auringonlasku. Clara avasi oven. Sade oli enään vain pientä tihutusta ja ukkonen oli ohi. Miten tuo noin nopeasti loppui? No se selvästi loppui ja se riitti tytölle joka lähti kävelemään.

//Ei siitä ihan romaania tullukkaa xD mut sade kerkes loppua ainaki ja nyt tuo tyttö lähti tallustaa hevosta kohti :D//

Viesti Su Elo 14, 2011 5:17

Randy

Vai että Clara? Randy ajatteli kun tuo jo lähti pihalle sateen lakattua. Eli he lähtisivät etsimään hevosta mökin lähiympäristöstä, ehkä jostain kauempaakin.
"Pitänee löytää hevosesi ennen pimeän tuloa. Täällä liikkuu siihen aikaan kaikkea eriskummalista", Randy kertoi kun saavutti tytön pihalla.
"Missä päin asut. Jos hevosesi on juossut kotia kohti, niin parempi katsella siltä suunnin, vai?" Randy ehdotti ja pyöri hetken aikaa ympyrää, yrittäen samalla pähkäilä missä päin tyttö asui. Toisaalta jos hevonen olisi säikähtänyt jotain muuta, se olisi voinut juosta ties minne. Tai sitten se olisi jo kuollut.
"Hei Clara, hevonen on sinun, mihin veikkaat sen juosseen?" Randy kysyi ja katsoi märkää maata. Jäljet olisivat takuu varmasti peittyneet sateen aikana.

Viesti Su Elo 14, 2011 7:20

Clarina

Tyttö katseli ympärilleen. " Asun tuolla, luultavasti. Ei asun sittenkin tuolla! Tai tuolla.. Ähh en edes tiedä missä tämä mökki on niin miten voisin tietää missä asun?" tyttö turhaantui. "Ollaanko me missä päin?" Clara kääntyi Randyn luokse. tyttö astui eteenpäin, mutta märkä sammal yllätti tämän ja Claran kenkä jäi mättääseen. " No voi kiitos! Olen jo tarpeeksi märkä niin nyt kenkä jäi kiinni märkään sammaleen?" tyttö koitti vetää kenkäänsä pois mikä ei ollutkaan niin vaikeaa.

Viesti Su Elo 14, 2011 7:40

Randy

Randy katsoi sivusta tytön kompurointia.
"Tuon takia minulla ei ole kenkiä", Randy huomautti ja katsoi kun toinen veti kenkäänsä irti sammaleesta.
"Olemme aika lailla keskellä metsikköä. Ihmisten kylä on käsittääkseni tuolla, ja joki virtaa tuollapäin", Randy kertoi ja viittoi eri suuntiin.
"Taloni on tuollapäin ja vuoret tuollapäin", Randy sanoi vielä ja huitoi kättään ilmassa suunnasta toiseen.
"Asutko ihmisten kylässä?" Randy kysyi ja tiirasi siihen suuntaan missä oletti kylän olevan.
"Joka tapauksessa, heposi varmaan hankkiutuu lajitoveriensa seuraan joita luulisi löytyvän ihmisten ilmoilta aika paljon", Randy totesi kohauttaen olkapäitään ja lähti talssimaan kohti ihmisten kylää. Haltioillakin oli kai hevosia, mutta Claran hevosella olisi lyhyempi matka juosta toiseen suuntaan. Randy ei varmaan jatkaisi Claran kanssa kylään asti, mutta reunoille hän kai voisi tulla.
"Voisit mennä kysymään muilta teikäläisiltä jos he olisivat nähneet hevostasi", Randy ehdotti ja jatkoi matkaansa.

Viesti Su Elo 14, 2011 10:41

Clarina

"Ei, ei se piittaa muista hevosista. Se ei koskaan ole edes heilauttanut korvaansa muille heposille." tyttö jatkoi kompurointiaan. " Ja eihhh.." tytön lause jäi kesken kun tyttö kompastui puunjuureen. Sitten hän nosti naamansa maasta irti, " ..Ei, en asu kylässä, vaan metsän reunamilla." Sitten hän nousi ja katsoi vaatteitaan, " Hei, missä minun vyöni on? Se oli jossain tässä lähellä." tyttö sanoi mennessään mökin sisään taas. hän kolusi kaikki paikat, kunnes huomasi vyön olevan sängyllä. Helpottuneena tyttö otti sen kääteensä ja sitoi sen vyötäisillensä. " Löytyi! Se oli.. Pöydän alla!" tyttö huusi Randylle. Hän koitti huojata vyön olin paikan jotta tyttö ei kuulostaisi ihan tyhmältä, kun ei huomaisi vyötä sängyltä.

Viesti Ma Elo 15, 2011 2:04

Randy

Pöydän alla? Randy vilkaisi tyttöä kummastuneesti. Tuo ei asunut kylässä, eikä hevonen piitannut hevosista.
"Loistavaa! Eikä täällä ole minkäänlaisia merkkejä hevosesta!" Randy hihkaisi turhautuneena. Hän käveli hetken aikaa ympyrää ja vilkaisi kohti taivasta. Mikä nyt eteen, mikä nyt eteen? hän hoki mielessään ja pysähtyi. Hän huoaisi syvään ja meni Claran luokse.
"Okei, minulla ei ole hajuakaan mihin hevosesi voisi kirmata, mutta sinä ehkä keksit jonkun paikan?" Randy selosti ja katsoi tyttöä kysyvästi.
"Mitään paikkaa minne se menisi?" Randy kysyi ja katsoi tyttöä entistä kysyvämmin.

//Mistä heppasi löytyy, sitä en tiedä. Any ideas?

Viesti Ma Elo 15, 2011 3:27

Clarina

Joo justiisa näin! Mähä sidoinkin sen hyvin kiinni! Clara katsoi randyä joka tuli sisälle. " No luulen, että se on mennyt kotiin.." sitten tytön silmät suurenivat. " Nyt tiedän! Se on mennyt metsäaukiolle! siellä on eräs ori lähistöllä josta Shadow on kiinnostunut." tyttö virnisti vähän.
Siellä hän on varmasti. Olen aina tiennyt, että Shadow on kiinnostunut siitä orista. Clara oli aivan varma, että hepo on aukiolla. Sen näki eleistä ja silmistä. Clara nousi lattialta ja katsoi kattoa, kuin toivoen, että hän oli oikeassa.

Viesti Ma Elo 15, 2011 6:20

Randy

Randy katsoi sivusta kun tyttö sai älynväläyksen. Vai että ori? Randy ajatteli huvittuneena.
"Siinä tapauksessa taidamme kiiruhtaa metsän aukiolle, ennen kuin sinulle tulee toinenkin hevonen", Randy sanoi viitaten mahdollisesti tällä hetkellä tapahtuvaan romanssiin. Hän juoksi ulos mökistä ja suunnisti kohti metsäaukioa. Hän pysähtyi vähän matkan päässä.
"Tule!" hän huusi Claralle. Tämähän oli loppujen lopuksi hauskaa.

//Ja tuli taas todella pitkä. Haluaisitko aloittaa metsäaukiolla tarinaa?

Viesti Ti Elo 16, 2011 5:35


Paluu Hylätyt mökit, asunnot, tönöt ja rakennukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö