New life, horrible me//K16


Ympäri metsää löytyy vanhoja, hylättyjä rakennuksia... Tai ainakin suurin osa niistä vaikuttaa hylätyiltä. Rakennuksien kunto ja koko vaihtelee, osan ollen jo raunioina siinä missä jotkut vaikuttavat täysin asuinkelpoisilta. Tietenkin niissä saattaa jo siinä tapauksessa asua joku. Jotkut raunioista ovat peräti ajalta ennen ihmisten saapumista Cryptiin, haltioiden hylkäämää asutusta. Jotkut näistä raunioista ovat selvästi kokeneet sodan ja taruolentovainojen suuren hinnan. Puhutaan myös, että joissakin rakennuksissa kummittelee ja tämän tähden niissä ei kannata edes yötään viettää, ellei halua kirousta niskaansa...
Jostain päin metsää löytyy myös kokonaisia hylättyjä kyliä.

Valvoja: Crimson

Avatar

Porvari

Viestit: 405

Liittynyt: Su Huhti 28, 2013 7:05

Paikkakunta: Kukkaruukku

Viesti Pe Helmi 10, 2017 6:06

Re: New life, horrible me//K16

"Jos kerran niin sanot." Nakami vain totesi ehkä hieman pettyneenä toisen sanoihin. Ei nainen halunnut kuulla kuinka toinen löysi tiensä tyrmiin kidutettavaksi ja eikös se ollut vain vielä suurempi syy mahdollistaa se että toinen voisi kutsua hänet apuun. Toisaalta hän oli jättänyt päätöksensä Edille eikä näinollen aikonut nyt toisen sen tehtyä nousta vastustamaan miehen sanoja. Sittempä meni ihmissusi vielä pyytämään että he pitäisivät hieman välimatkaa, noh eihän se kivalta tuntunut mutta Nakamihan oli jo siihen suostunut. Hän oli jo sanonut että asuisi lapsuudenkodissaan kunnes mies olisi vihdoin ja viimein valmis palaamaan. "Vanhaan kotiini, kuten sanoin elän todennäköisesti siellä kunnes palaat, jos en niin jätän kirjeen jossa kerron minne olen mennyt. Käytä sinä rakentamaasi taloa silloin kun et tiedä määränpäätä, se on helpompi sekä sinulle itsellesi että Alicelle." Nakami totesi. "Jos löydän jotain mistä sinun on hyvä tietää niin käyn siellä, jos et ole kotona jätän kirjeen. Joten käy kotona silloin kun olet lähistöllä, voit tietenkin käydä aina minunkin luona" Neito vielä totesi. Se saisi kelvata yhteydenpitotavasta vaikkei nopein ollutkaan varsinkaan jos Ed ei usein kotonaan käynyt. Loppujen lopuksihan tuo ei niin paljoa aikaisemmasta poikennut muuten kun että nyt ainakin molemmat tiesivät miten saattaisivat toisensa tavoittaa. He eivät enää vain harhailleet, heillä olisi edes jonkinlainen suunnitelma. Sitten oli enää Edin toteamus siitä kuinka tuo saattaisi lähettää Alicen yksin jos tilanne sen vaatisi. "Ei millään pahalla rakkaani mutta en usko että hänen ikäisensä kannattaa kulkea yksin metsissä. Ja saatan olla viikkoja poissa kotoa yritä lähetää edes jonku hänen mukaansa jos et itse pääse." Nakami vastasi toiselle. Hän ei halunnut ajatella miksi toinen ei pääsisi tuomaan lasta yhtään sen enempää kuin miten ihmeessä tuon ikäinen pärjäisi viikkoja yksin tyhjässä talossa saati metsässä yrittäen löytää tietä tytön kotikylään.

Välittömästi kun Ed paiskautui kohti maata alkaen muuttua peitti tulinen panssari susitytön ihon. Nakamihan oli luvannut puolustavansa itseään tosissaan, luvannut ettei säästelisi mitään jos hänen oli pakko estääkseen Thanatosta satuttamasta itseään. Ja siinä missä muodonmuuttaja oli ehkä kertonut muutaman valkoisen valheen toisen suojelemiseksi ennen riitojaan hän ei aikonut rikkoa lupauksiaan. Ainakin niihin hän antaisi toisen luottaa. Aika näytti alkaneen hidastumaan Nakamin silmissä kun ihmissusi hyppäsi häntä kohti. Todellisuudessa tyttö tosin yritti pakottaa omaa kehoaan rajojensa yli magialla, se oli toiminut ennen, miksei se toimisi siis nytkin. Valitettavasti tuo vain vei liian paljon keskittymiskykyä, se suojakenttä jonka tyttö oli luonut itsensä ja Thanatoksen väliin ei tuntunut olevan kuin hidaste hajotessaan ihmissuden voimien alla ja seuraavaksi pedon kynnet raapaisivatkin kauniin viillon suoraan tytön otsalle punaisten suortuvien alle. Kipu iski yhtäaikaa niin otsasta kuin muualtakin kehosta tuon protestoidessa itsensä ajamisesta liian pitkälle. Hieman Nakami virnisti pakottaessaan kehonsa vastalauseen piiloon, nopeutensa suoma loitsunsa oli kestänyt. Ja hyvä niin koska ilman sen suomaa pientä väistöä ja ihoaan peittävää suojaansa ei tyttö olisi millään pienellä verisellä viillolla selvinnyt. Tavallinen ihminen olisi menettänyt juuri henkensä, oli kuinka pätevä taistelussa tahansa, siitä ei ollut epäilystäkään. Ei tosin susittyttö aikonut tuota karvakasaa helpolla päästää kun kävi hakemaan terällään tilaisuutta päästä iskemään takaisin, tosin hän ei ollut heistä kahdesta ainut nopeamman puoleinen, tuo karvakasa liikkui aivan liian ketterästi kokoisekseen.

Toki Nakami suojakenttäänsä käytti suojatakseen itseään ihmissudelta mutta useampaa iskua ei tyttö sen olettanut kestävän, ei sillä että sen oli tarvekkaan. Torjuttuaan yhden suojakentällään oli hän itse purkanut sen itse yrittäen saada pari viiltoa Thanatokseen osumaan välttäen täpärästi matkalla tuon kynnet uudemman kerran. Jos mies oli saanut häneen kerran haavoittavan osuman toki pystyisi Nakami samaan, siitä ei pitäisi olla pienintä epäilystäkään. Melkoisen tempun olisi joutunut hukka tekemään jos olisi haavoitta iskujen vaihdosta selvinnyt kumppaninsa miekan kanssa. Miehen sanat olivat jääneet selvästi heikommalle huomiolle taistelun vieden punapään kaiken huomion. Ehkä se etäisyyden pito sittenkin on ihan hyvä idea, Ed tuskin haluaa nähdä tuota haavaa Nakami lähinnä ajatteli. Toivottavasti vain purema tartutti kirousta eteenpäin koska muuten mies saattaisi saada hepulin kun kuulisi. Saisi varmaan jokatapauksessa nyt kun tarkemmin ajatteli. Lopulta toinen yllättäen käänsi huomionsa lapseen eikä Nakami tietenkään aikonut sitä tilaisuutta päästää käsistään. Jos hän ei ollut saanut tähän mennessä sitä ainokaista viiltoaan aikaan nyt oli siihen hyvä hetki.

Mitä ilmeisemmin Thanatos oli ottanut lapsen panttivangikseen yrittäen kiristää Nakamia pitämään niin miekkansa kuin liekkinsä kurissa. "Minulla ei ole muuta syytä satuttaa sinua kuin lupaus pidettävänä. Joten älä sitten lähde perääni ja säästyt käristykseltä." Nakami vastasi tuolle hieman kylmästi pyyhkäisten verivanan otsaltaan. Hänhän taisteli vain ja ainoastaan itsepuolustukseksi vaikka olikin yrittänyt tosissaan saada ihmissuden veren vuotamaan. Ja eihän Edin petopuoli ollut ennenkään lasta satuttanut, tuskin siis nytkään. Tosin jos satuttaisi Nakami säästäisi Ediltä heräämisen tuoman tuskan. Tyttö oli katsonut lupauksensa siitä ettei Ed heräisi nähdäkseen häntä kuolleena tai raiskaamana pitävän sisällään myös Alicen. Thanatos ei satuttaisi myöskään lasta ja selviäisi. "Nähdään taas" Nakami vain toivotti toiselle lähtien kulkemaan poispäin toki edelleen tarkkaillen mitä mies tekisi. Ei susityttö sentään antanut ihmissuden vapaasti käydä selkäänsä kiinni.

//No huh huh tätä noppatuuria nyt... Nakamista saattaa sittenkin tulla ihmissusi tätä menoa, noo ei kerrota Edille ihan heti^^

Viesti Su Helmi 12, 2017 9:08

Re: New life, horrible me//K16

Thanatos oli saanut hyvää tuhoa tyttösen somaan naamaan, joka ei välttämättä olisi helppoa piilottaa Edwardilta. Varsinkin jos tuosta jäisi jälki vielä haavan parannuttua. Tyytyväinen ihmissusi ainakin oli, vihdoin hän oli saanut jonkinlaisen vahingon toiseen, eikä häntä oltu häiritty siinä samalla. Sillä hän tietysti tarkoitti Edwardia kirkumassa hänen korviinsa vuorostaan siitä, että ei saa satuttaa, ei tappaa, eikä varsinkaan mennä ja lyödä jotain. Edward oli vielä onnistunut mitättömällä tahdollaan estämään Alicen tappamisen sillä ensimmäisellä kerralla, mutta nyt Thanatoksesta alkoi tuntumaan, että hän sai kokonaan kehon hallintaansa ja kykeni toimimaan aidosti oman tahtonsa mukaan. Pian tämä pieni lapsikaan ei olisi elossa hänen käsissään, jos se olisi hänestä kiinni.
Nakami selitti jostain lupauksesta, josta Thanatos ei sen enempää välittänyt. Hän kyllä osittain tiesi asioita Nakamista ja Edwardista olihan hän Edwardin toinen puoli. Hän oli aina siellä miehen mielessä valveilla, toisin kuin Edward, joka lillui jossain tiedottomuuden mustassa tilassa. Ihmissuden mieli tuntui vapaalta kaikesta siitä turhasta puolesta, jota hänen ei enää tarvinnut kuunnella siitä, että hän ei voinut viedä hänen kehoaan tuolta ja tappaa sillä kaikkea elävää tieltään. Nakami kuitenkin herätti hänen hyvin syvällisistä ajatuksistaa ilmoittaen, ettei hänen pitäisi tulla tuon perään, jos ei halunnut maistaa liekkiä takamuksessaan. Tuohon ihmissusi ei sanonut mitään, hän vain piti lasta panttivankinaan. Sitten toinen ilmoitti lähtevänsä huolettomasti ja lähti kulkemaan poispäin. Sitä katsellen Thanatos piti lasta niin kauan, kunnes ei näkenyt enää naista hän laski lapsen maahan ärtyneen näköisesti.

//Eiköhän se ollut tossa :3 kiitos pelistä!
Avatar

Porvari

Viestit: 405

Liittynyt: Su Huhti 28, 2013 7:05

Paikkakunta: Kukkaruukku

Viesti Ma Helmi 13, 2017 2:41

Re: New life, horrible me//K16

Kyllä Nakami arpensa pystyisi piilottamaan jos tahtoisi. Tekisikö hän sen Ediltä, ainakaan tällä hetkellä hän ei aikonut. Ne ajat olivat takana, hän kertoisi tapahtumasta miehelle mutta sen jälkeen kun tuo olisi kuullut hän voisi piilottaa jäljen ja olla kuin mitään ei ollut tapahtunut. Piti Ed siitä tai ei se oli tapa jonka Nakami ainakin oletti olevan kaltaistensa tapa, kerta magia muutenkin muokkasi kehoaan miksei siitä voisi ottaa hyötyä irti ja muokata haluamakseen, pitää arvet silloin kun niistä oli hyötyä ja piilottaa muuten.

Suoraan kotikyläänsä ei Nakami mennyt, vaan kävi ensin hänen ja miehensä yhteisellä talolla. Oli pelottavaa että Thanatos oli pystynyt ottamaan Alicen panttivangiksi, toinen oli vaikuttanut siltä että olisi ehkä jopa saattanut pystyä satuttamaan lasta. Lopulta hän kaivoi palan paperia sekä sulkakynän istuen pöydän ääreen.
Loppujenlopuksi sain pienen arven, se ei ole kovinkaan syvä tai vaarallinen mutta anteeksi joka tapauksessa. Kokeilin varmuuden vuoksi eikä hopeakolikot aiheuttaneet ongelmia joten olen todennäköisesti vapaa kirouksesta. Niin ja toinen puolesi otti Alicen panttivangiksi, jos jossain vaiheessa oletat tytön olevan alkavan olemaan vaarassa kanssasi voit tuoda hänet luokseni kunnes olet saanut itsesi kuntoon. Rehellisesti sanottuna olen hieman huolissani puolestasi joten onnea etsintääsi.
Jätettyään viestin pöydälle Nakami viimein lähti takaisin kohti lapsuuden kotiaan. Ongelmallinen ihmissusi tosiaankin jonka rinnalla oli sitoutunut pysymään, mies tulisi vielä kuulemaan tulisesta tyttösestään joko hyvässä, tai jos Thanatos voittaisi toisen sisäisen taistelun niin sitten kai pahassa.

//Jeesh näin taitaa olla, kiitokseni myös minunkin puolelta, ilmoittele sitten kun tulee kivoja ideoita taas mieleen
Edellinen

Paluu Hylätyt mökit, asunnot, tönöt ja rakennukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö