Apua kaivattaisiin... // osa 2 / Suskari!!


Haltioiden kylä, kokonaisuudessaan. Kylä on monikerroksinen ja valoisa, ennen kaikkea luontoon sopiva. Talot ovat väriltään vaaleita, arkkitehtuuriltaan kauniita ja elegantteja. Joissakin taloissa on käytetty samaa, valkoista marmoria mitä itse aroilla sijaitsevassa linnassa. Kasvillisuutta kylässä on paljon, lähes joka nurkalta löytää seinäköynnöksiä, koristepuita ja pensaita. Kylä on täysin piilossa metsässä, sitä verhoaa lumous jonka läpi ei voi nähdä, ellei tiedä mitä pitäisi katsoa. Vain ne, jotka kylässä asuvat, löytävät sinne.
Kylä sisältää niin asunnot, kuin puodit ja torit. Toreja haltioilla ei ole niin paljoa, mitä ihmisillä, mutta kauppoja ja putiikkeja sitäkin enemmän. Majataloja on siellä täällä, osa tasokkaampia mitä toiset.

Öisin kylän kauniita katuja valaisee satunnaisesti ympäriinsä leijailevat maagiset valopallot. Päivisin auringonvaloa valoa tihkuu latvustojen lomasta. Kylää ei ympäröi muurit, eikä aidat. Haltiat luottavat täysin jo vuosisatoja toimineeseen maagiseen illuusioon, jonka ansiosta ihmiset eivät voi löytää tänne.

Valvoja: Crimson

Viesti Ke Joulu 14, 2011 5:38

Apua kaivattaisiin... // osa 2 / Suskari!!

Erin

Erin huokaisi ja venytteli, kylkeään varoen. "Elämä on raakaa, ja monella tavalla vaikeaa..." naaras murahtaa, mutta on selvästikkin pehmennyt, eikä töykeä äänensävy kuulu enää tämän puhuessa. Hetken oltuaan, demoni kieräyttää itsensä niin, että pystyi tukemaan tämän kävelyä. "Tästä on jonkin matka, mutta jos minusta riippuu, jaksan kyllä!" nainen naurahtaa pienesti, ja ottaa yhden pienen ja huteran askeleen, siitä sitten kävely muuttui hivenen reippaammaksi, ja Erinin ei tarvinnut enää keskittyä jokaisen askeleen ottamiseen. Ilma oli ihmeen kolea, ja puissa ei ollut enää lehtiä... Nämä lähtivät kohti haltia kylää, ja Erin katseli tarkasti eteen. Ennen lähtöä tämä oli tökännyt miekan huotraan, ja mumissut jotakin, että ei pärjäisi ilman sitä. Jotenkin naaras sai pidettyä suun kiinni, kun kylkeä kirveli nii hirveästi.
Matkaa ei ollut enää paljoa, joten Erin sanoi: "Kotini ei ole aivan kylässä, sen lähettyvillä."

//Laitoin nyt koko jutun tänne, että suoraa voit vastata tänne:p//

Viesti Su Helmi 19, 2012 7:56

Re: Apua kaivattaisiin... // osa 2 / Suskari!!

//Taidan vetäistä Erinin pois, kiitos pelistä:)//

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö