Karkaistu


Haltioiden kylä, kokonaisuudessaan. Kylä on monikerroksinen ja valoisa, ennen kaikkea luontoon sopiva. Talot ovat väriltään vaaleita, arkkitehtuuriltaan kauniita ja elegantteja. Joissakin taloissa on käytetty samaa, valkoista marmoria mitä itse aroilla sijaitsevassa linnassa. Kasvillisuutta kylässä on paljon, lähes joka nurkalta löytää seinäköynnöksiä, koristepuita ja pensaita. Kylä on täysin piilossa metsässä, sitä verhoaa lumous jonka läpi ei voi nähdä, ellei tiedä mitä pitäisi katsoa. Vain ne, jotka kylässä asuvat, löytävät sinne.
Kylä sisältää niin asunnot, kuin puodit ja torit. Toreja haltioilla ei ole niin paljoa, mitä ihmisillä, mutta kauppoja ja putiikkeja sitäkin enemmän. Majataloja on siellä täällä, osa tasokkaampia mitä toiset.

Öisin kylän kauniita katuja valaisee satunnaisesti ympäriinsä leijailevat maagiset valopallot. Päivisin auringonvaloa valoa tihkuu latvustojen lomasta. Kylää ei ympäröi muurit, eikä aidat. Haltiat luottavat täysin jo vuosisatoja toimineeseen maagiseen illuusioon, jonka ansiosta ihmiset eivät voi löytää tänne.

Valvoja: Crimson

Viesti Ma Joulu 05, 2011 10:57

Karkaistu

Jossei silmiä näkyisi, sanoisin tuota heinäladon kautta kuljetetuksi asetelineeksi.
Kommentti, joka sai sen lausujan lähettyvillä norkoilevat haltiat hymähtämään heikosti ja luomaan sitä koskevaan henkilöön hieman huolestuneita katseita, oli osoitettu kauempana kylänraitin varrella näkyvälle neidolle. Naisen asearsenaali oli varsin kunnioitusta herättävä, vaikkakin yhdistettynä pienikokoiseen kantajaansa yhdistelmän koomisuutta oli vaikea poissulkea täysin. Ne, jotka tunsivat pilkan kohteen, olivat valmiit antamaan möläytyksen anteeksi sen sanojalle, jota ei nykyisellään paljon haltia-alueilla näkynyt. Tien päällä oleminen näkyi miehen ulkonäöstä: saappaat olivat nähneet parhaat päivänsä jo ajat sitten ja kuivuneen mudan tahrimat, vaatteet säänpieksemät, tumma iho ahavoitunut ja hiukset takkuiset, eikä tummien silmien kiilto vastannut sitä leppoisaa hehkua joka yhteisön parissa elävien silmissä asui, vaan oli villi ja terävä kuin petoeläimellä. Puhuja vetelehti lähellä kylän aukeaa jäätyään sepän pajalta tultuaan juttusille parin etäisen tuttavansa kanssa, jotka olivat kumpainenkin jääneet haltiakylään tummaihoisen hylättyä yhteisöelämän.

Fareos ei suinkaan aikonut ottaa kylässä käyntejä tavaksi, vaan oli nytkin tullut pakon sanelemana korjauttamaan aiemmin kahakassa lommoutuneen miekkansa. Vaikka ase oli mallisekseen hyvin tasapainotettu, oli sen painopiste kaikesta huolimatta lähempänä terää kuin suorissa ja tasapaksuissa miekoissa, mikä lisäsi murtumisriskiä. Tällä kertaa hän oli kuitenkin selvinnyt vain lommoilla, mutta käyttöaseessa niitäkään ei voinut hyväksyä. Korjattu ase lepäsi nyt huotrassaan haltian kupeella, mutta viattoman näköistä siitä ei saanut millään.
Fareos pyyhkäisi tummia suortuvia silmiensä edestä ja loi vielä yhden virnistyksen siivittämän katseensa nuoreen naiseen. Hän ei voinut kieltää naisten kykyä käyttää asetta, mutta hampaisiin asti aseistautunut tyttönen oli liian huvittava näky ohitettavaksi noin vain.


¤¤ Minä ja minun pakkomielteeni yhden sanan otsikoihin. Kittyä odottelen, minun puolestani myös muille avoinna. ¤¤

Viesti Ma Joulu 05, 2011 11:33

Mimi

Nuorukainen asteli pitkin kylän katuja, kunnes kuuli tutun äänen päänsä sisällä. " Jossei silmiä näkyisi, sanoisin tuota heinäladon kautta kuljetetuksi asetelineeksi. Tuo tummahiuksinen mies puhuu sinusta." Yksi Mimin tutuista viestitti telepaattisesti nuorukaiselle kuultuaan ketä mies oli erehtynyt herjaamaan. Samantien Mimi käänsi kävely kurssinsa kohti tuota herjaa heittänyttä miestä.
Mimin tultua tarpeeksi lähelle otti muutama henkilö jo harppauksia sivulle, tietäen tästä tulevan rähinää, harvemmin puoliverinen katsoi kunnianloukkauksia läpi sormien, jos tuo taas pystyy todistamaan olevansa mies jolla on varaa herjata, sitten, ennen sitä kuitenkin olisi katsottava mikä tämä mies on miehiään. "Liekö herralla rohkeutta toistaa äskeistä, nyt kun herjattava on kuulolla ?" Mimi kysäisi laskien kätensä rennosti miekan kahvalle lepäämään. Jos tuo retale kehtaisi häntä uudemman kerran herjata tulisi tästä turpajuhlat.


//Ei jäädä turhia ootteleen muttei mulla mitään sitä vastaan jos tähän kolmaskin pelaaja tulee.//

Viesti Ti Joulu 06, 2011 12:07

Ah, reaktio. Taisi kuulla, jos ei suoraan niin sitten autettuna. Pitkät yksin vietetyt ajat tuppasivat pyyhkimään mielestä yhteisön tuomat edut, kuten äänettömän viestinnän. Fareos kohotti kulmiaan lähestyvälle asetelineelle vastaamatta haastavaan ruumiinkieleen. Toinen hänen tuttavistaan tunnisti puolhaltian, muisti olleensa tekemässä jotain kiireellistä ja painui tiehensä selvittämään mitä se mahtoi olla toisen seuratessa hieman hitaammin. Molemmat kuitenkin pysähtyivät jonkin matkan päähän seuraamaan tapahtumia.

Fareos katsoi suupielet karehtien loukkaamaansa naista piittaamatta lähistöllä pyörivien haltioiden reaktioista. Hän epäili vahvasti naisen nuoren kykyä tuottaa hänelle suurta vahinkoa, vaikkei tuntenutkaan suurta intoa ottaa toisen taidoista selvää. Teräaseet olivat taitamattomankin käsissä vaarallisia.
Näytät heinäladon kautta kierrätetyltä asetelineeltä, hän vastasi rauhallisesti ja nosti toisen jalkansa takanaan olevaa seinää vasten siirtäen painonsa sitä vasten ja nojautuen hieman taaksepäin. Hän vastasi naisen katseeseen leppoisasti kuin lisätäkseen pilkkaansa, rikkoen kontaktin hetkeksi vilkaistessaan toisen kuontaloa.
Tosin, jos heinä olisi tuon väristä, suosittelisin kyllä sen heittämistä menemään.

Viesti Ti Joulu 06, 2011 12:20

Mimi

Mies uskalsikin sanoa uudemman kerran herjansa, lisäten vielä herjan tytön hiuksista. "Kovia sanoja katujen kuluttajalta." Mimi sanoi virnistäen selvästi tuohtuneena.
"Itse taas pidän enemmän elekielestä." Mimi lisäsi koittaen sitten huitaista toista luuvitosella päin kasvoja. Kunnon nyrkin isku kertoi selvästi toiselle mitä mieltä asioista oltiin, ainakin miltei aina. Muutama haltia innostui heti tappelu ideasta huomattuaan Mimin reaktion, niin pari uteliasta tulikin lähemmäs alkaen kannustaa kaksikkoa tappeluun.
"Tappelu ! Tappelu !" He huusivat. "Älä anna akan voittaa !" Toinen huudahti. "Näytä sille sialle !" Kolmas kiljahti. Kaikki tahtoivat nähdä tappelun, sehän oli jo miltei viihdettä.

Viesti Ti Joulu 06, 2011 1:10

Fareos avasi suunsa kommentoidakseen jotain enemmän tai vähemmän nasevaa katujen tallaamisesta, mutta päätyikin väistämään nyrkkiä ennen kuin oli saanut tavuakaan aikaiseksi. Hän taivutti ruumistaan kulmat kohotettuina kauemmas päin viuhuvasta luuvitosesta ja otti samalla liikkeellä askeleen sivummalle. Kovin harkitsematonta edetä suoraan iskuun noin lähellä seinää, siihen osuminen tuntuisi.
Ah, minusta se on kovin brutaalia. Ja saattaa hajottaa paikkoja. Vaikka myöntää täytyi, että nainen teki mielipiteensä varsin selväksi. Ja se, että Fareoksen suusta sana brutaali moisessa yhteydessä olikin vuoden vitsi, jätettiin sanojan itsensä puolesta täysin huomioitta. Hän otti pari askelta keskemmälle katua irrottamatta hymynpoikasen saattelemaa katsettaan naisesta. Kuten kenties huomasitkin. Sinuna kantaisin molempia miekkojani lantiolla, pysyisit paremmin tasapainossa. Tai enemmänkin, sinuna jättäisin puolet aseistani suosiolla kotiin ennen kuin joku erehtyy laskemaan omansa nojaamaan minua vasten.

Viesti Ti Joulu 06, 2011 1:22

Mimi

Mies väisti ja nyrkki paukahti seinäävasten. Kipuaan näuttämättä puoliverinen avasi nyrkkinsä ja puisti kättänsä nopeasti, kääntyen sitten entistäkin vihaisempana kohti miestä joka oli luikkinut nyrkin alta pois.
"Hah ! Soturi ei kolhuja pelkää." Mimi naurahti kuivasti asettaen kätensä jälleen miekan tupelle. Kättä jomotti, mutta se saisi olla nyt sivuseikka. Mimi nappasi huotrasta miekkansa joka lepäsi lantiolla kohottaen sen miestä kohden. "Aina ei pääse käsiksi miekkaan joka lojuu lantiolla, joskus lantiolla oleva miekka on tiellä, ja pysyn pystyssä pidempään kun sinä noilla rotantappokengillä." Mimi tivasi takaisin tarkkaillen visusti toisen liikkeitä, ei tässä ehkä miekkailemaan kannattaisi ruveta, mutta toisaalta pieni sparraus oli vain hyväksi.

Viesti Ti Joulu 06, 2011 1:37

Nyt ei pelkkä hymy riittänyt vastaukseksi naisen kommenttiin, vaan mies purskahti nauruun.
Soturi? Meneekö meillä niin huonosti, että värväämme tuskin lapsenkengistään päässeitä naisia sotilaiksi? Paikalle kerääntynyt yleisö nauroi, joskin lähinnä kannustaakseen kuin aidosta huvittuneisuudesta. Fareoksen kommentti oli kuitenkin sivunnut monelle arkaa paikkaa, ja syntynyt nauru oli vaisu.
Tummaihoinen ryhdistäytyi nähdessään miekan terän välähtävän ja päätyessään sen terävään puoleen. Nainen piteli huvittavasta ulkomuodostaan huolimatta miekkaa varsin tottuneesti. Fareos vilkaisi katsojia hieman alistuneella ilmeellä kuin vanhempi joka kiisteli lapsen kanssa ilmiselvästä asiasta kirvoittaen lisää kannustushuutoja, ja veti esiin oman miekkansa, joskin rennommalla liikkeellä kuin ärsytetty nainen. Hän piteli jykevää terää suunnattuna maahan, ja sen vastakiillotettu terä hohti auringonvalossa.
Fareos siirsi toista jalkaansa kuin saapastaan esitelläkseen naisen sitä kommentoidessa. Saanen oikaista väitettäsi hieman, sillä pyrin tavallisesti välttämään rottien tappamista. Elleivät ne sitten yritä tintata minulta silmää mustaksi.

Viesti Ti Joulu 06, 2011 4:41

Mimi

Nuorukaisen sisällä kiehui, tuo mies lyötäisiin maahan kertaheitolla. Juuri tuo mies saisi todistaa että naisetkin kykenivät taisteluun, ikään katsomatta. "Sinä ruoja heiti juuri viimeisen herjasi." Mimi sanoi koittaen sitten iskeä toista miekallansa, selkäpuolella tosin, ei tässä nyt omiaan alettu tappamaan kuitenkaan. Jos miekka menisi miehestä ohi koittaisi mimi iskeä tuota nyrkillä, tai kenties kyynärpäällä, kumpi nyt sattuikaan olemaan paremmin hollilla. Tytön hyökätessä oikein agressiivisena, otti yleisö etäisyyttä, kukaan ei tahtoisi osaa eikä arpaa miekkojen kalistelusta.

Viesti Ke Joulu 07, 2011 1:05

Casúrin leveä terä kiepsahti sulavasti kääntämään sivuun puolhaltian miekan iskun sen käyttäjän ottaessa puoliaskeleen sivulle. Kannustushuudot olivat vaienneet yleisön keskittyessä seuraamaan ottelun kulkua, joidenkin jo harkitessa parantajan noutamista siltä varalta, että nuo kaksi ärsyttäisivät toisensa herrasmieskaksintaistelun rajojen yli.
Voi, kyllä minulla niitä vielä riittää! Fareos totesi iloisesti ja kallisti päätään kuin yrittäen keksiä uusia. Toistaiseksi häneltä ei löytynyt sanottavaa kuin naisen ulkonäöstä, sillä kiivaasta luonteesta huolimatta nainen ei selvästi pidellyt miekkaa ensimmäistä kertaa. Mutta tuo temperamentti
Minkä voitat liikkeiden muistamisella, sen häviät hätiköimällä, hän kommentoi ja huitoi miekallaan esimerkinomaisesti naisen jalkojen suuntaan. Hallitse jalkatyösi ja iske vastustajaasi sivultapäin, niin et joudu altavastaajan asemaan suoran hyökkäyksen jälkeen. Tällä tavoin, hän jatkoi, ja sivalsi viistosti ylhäältä alaspäin lähtevän iskun naisen lantiota kohden ottaen samalla uuden puoliaskeleen, pitäen silmällä puolhaltian miekkaa palauttaakseen oletetun torjunnan jälkeen miekkansa lähelleen uutta vastakkaista iskua varten.

Viesti To Joulu 08, 2011 5:52

Mimi

Nuorukainen miltei jo murisi toiselle. Säälittäviä sanoja ja typerää viittomista toisen osaamattomuuteen. Mies torjui iskun koittaen vuorostaan viiltää nuorempaansa, mutta Mimi sai iskun torjuttua miekallansa, koittaen sitten kaikin voimin potkaista toista rintakehään. Se yleensä toimi. Jos ei tälläkertaa kuitenkaan niin olisi kai yritettävä jotain muuta. Potku yrityksen jälkeen otti Puoliverinen etäisyyttä virnistäen, tästähän alkoi innostua. Nopealla liikkeellä tuo tarttui puukkoon heittäen sen vastustajaansa kohden, tarkoituksena osua reiteen, edelleenkään tavoite ei ollut tappaa.

Viesti To Joulu 08, 2011 8:11

Potku osui keskelle Fareoksen rintakehää, ja panssarista huolimatta iski ilmat keuhkoista saaden miehen ottamaan horjuvan askeleen taaksepäin. Hän laski miekkansa hetkeksi haukkoakseen henkeä ja loi naiseen katseen, joka vaihtui yllättyneestä synkäksi. Hänen puolustuksensa petti äärimmäisen harvoin, mikä oli kahta nöyryyttävämpää moisessa tilanteessa. Nainen sai palkakseen kauemmaksi paenneiden katsojien kannustushuutoja ja vislauksia, ja Fareos oli erottavinaan vedonlyöntikutsun ensi huudot. Vaikka haltioita pidettiin sivistyneinä ja ylväinä, jakoivat he kuitenkin samat paheet kuin ihmisetkin.
Casúrin heilahdus sai puukon muuttamaan suuntaansa vähemmän uhkaaville raiteille. Reiteen osuessaan se olisi voinut tehdä pahaa jälkeä, jos olisi katkaissut suuret verisuonet. Fareos palautti hyökkäyksen matalalla iskulla tähtäämällä tällä kertaa alhaalta ylös, toinen polvi lähes maata viistäen.

Viesti To Joulu 08, 2011 11:41

Mimi

Nuorukainen tiesi että olisi aivan liian aikaista riemuita, mutta pirullisen tyytyväinen virne nousi siitä huolimatta tuon kasvoille miehen kyyristyessä potkun voimasta. Puukko tosin lennähti muualle kun mustapää sen miekallaan torjui.
Nyt mies näytti hyökkäävän jälleen, tehden kuitenkin tavanomaista matalemmalta hyökkäyksen johon nuorukainen ei ollut kunnolla varautunut. Väistää tuo kerkesi, vaan ei kunnolla. Miehen miekka viilsi oikein sulavasti ja nätisti nuoremman reiteen pienen viillon. Se kirpaisi, muttei hidastaisi tahtia. Yleisön huutelu sai keskittymisen pätkimään aika ajoin, eikä se veisi varmaan kauaa kun nuorukaisen keskittyminen herpaantuisi liiaksi. Vielä ei sen aika kuitenkaan ollut, vaan Mimi teki pyörähtävän liikkeen päätyen toisen sivulle, koittaen sitten haavoittaa tuota kylkeen tai käteen. "Kolme viiltoa ja peli poikki." Mimi huikkasi välistä säännön, jottei tämä lipsahtaisi liiallisuuksiin.

Viesti Pe Joulu 09, 2011 1:00

Fareos nyökkäsi synkästi naisen muistutukselle kaksintaistelun säännöistä. He olivat toisaalta rikkoneet niistä jo yhtä ottelemalla teroitetuin asein harjoitusmiekkojen sijaan, kun kyseessä ei ollut kunnian palauttaminen ellei sitten naisen pyrkimystä todistaa kyvykkyytensä laskettu tai hengenriisto. Taitavalle miekkailijalle ei aseen aitous ollut kynnyskysymys, sillä asiansa osaava soturi kykeni iskemään vaatepinon kahtia heppoisimmallakin aseella, vaan kyse oli enemmänkin periaatteesta.
Hän perääntyi askeleen verran ja nosti miekkansa silmiensä korkeudelle terä suoraan naisen silmiin suunnattuna vaikeuttamaan sen pituuden arviointia, vasen kylki kääntyneenä naista kohden, jolloin selkä jäi houkuttelevaksi maaliksi. Liike oli onnistuessaan yleinen torjunnan ja hyökkäyksen yhdistelmä; vastustajan iskiessä suojatonta selkää oli torjujan helppo kääntää miekkansa alas torjumaan isku, pyörähtää askeleella vastustajan ohi vapauttaen samalla miekkansa ja jatkaa liikettä niskaan suuntautuneeseen iskuun. Harva taisteluja käynyt kuitenkin uskoi vastustajansa jättävän noin vain itsensä suojattomaksi. Niinpä olennaisinta oli saada vastustajan arviointikyky pettämään.
Siinä tapauksessa voit myöntää tappiosi, tyttöseni. Pohkeessasi on kyllä ytyä, sen myönnän, mutta osutko edes selvään maaliin? Tässä seison, näytä mihin pystyt tai luovuta suosiolla. Lapsen nöyryyttäminen ei lisää omaa kunniaani.

Viesti La Joulu 10, 2011 3:09

Mimi

Mies jätti kylkensä vähän turhan avonaiseksi mikä sai nuorukaisen kurtistamaan kulmiaan ihmetyksestä. Voisiko tuo apina olla oikeasti niin typerä että jättäisi suojauksen puolitiehen ?
Viimeisin miehen kommenteista sai kuitenkin puoliverisen sapen keittymään. Tuo otti reippaita askelia kohti miestä, pudottaen kuitenkin miekkansa maahan. Vasta tarpeeksi lähellä miestä tuo otti kunnon harppauksen lähemmäs tarttuen samalla selänpuoleisessa huotrassa olevaan miekkaan, koittaen viiltää sillä toisen hartiaan.
Sen jälkeen yritti nuoukainen viiltää vastustajansa vatsaa miekallansa, heittäen senjälkeen miekan toiseen käteensä, koittaen iskeä piiloteränsä miehen vatsaan, mikä näytti varmasti vain tönäisy yritykseltä. Yleisö mölysi ja mies jaksoi aukoa päätänsä, ei mikään ihmekkään että hieman kokemattomammalta alkoi itsehillintä pettää.

Viesti La Joulu 10, 2011 6:55

Fareos oli ollut oikeassa arvioidessaan nuoremman osapuolen ärsytyskynnyksen mittaa, mutta toista miekkaa hän ei ollut ottanut huomioon, vaan joutui muuttamaan suunnitelmaansa jo aloitettuaan torjuntansa. Sen sijaan, että olisi painanut naisen miekan alas, hän koukkasi oman aseensa sen alapuolelle vääntääkseen terää ylöspäin ja pujahtaakseen sen alta vastakkaiselle puolelle kuin oli alun perin suunnitellut, saaden niin tehdessään viillon lonkkaansa puoli-ihmisen toisesta miekasta. Hän kääntyi ja nosti miekkansa väistimen silmiensä tasolle tervehdykseen.
Ensimmäinen, mies totesi, jälleen hilpeästi ennen kuin keskittyi torjumaan vastustajansa uudet iskut. Casúrin kiillotettu terä leimahti ja torjui vatsaan suunnatun iskun asetuttuaan poikittain sitä vastaan. Fareos harkitsi myös naisen käden näpäyttämistä varoitukseksi havaitessaan tuon yrittävän ilmeisesti uutta lyöntiä, kunnes viime hetkessä havaitsi metallin kiillon. Hänen vapaa vasen kätensä syöksähti iskevän käärmeen nopeudella naisen rannetta kohden siitä tarttuakseen ja pysäyttääkseen iskun, samalla kun mies itse taipui taaksepäin väistöön. Hänen panssarinsa olisi hyvinkin saattanut torjua tikarin, mutta oli paras olla ottamatta riskejä.
Hopsan! Oli vähällä tulla toinen, hän nauroi, suuttumuksensa unohtaneena, ja survaisi falcatansa naisen rintakehää kohden, tarpeeksi kovaa aiheuttaakseen osuessaan naarmun, mutta tarpeeksi hillitysti jotta kuolonuhreilta vältyttäisiin. Isku oli häneltä epätavallisen suora ja hidastaisi siten hänen puolustuksensa palauttamista, minkä johdosta jätettyään naisen petollisen käden rauhaan miehen vasen käsi tempaisi esiin vyön selkäpuolelle kiinnitetyn kotkanpääpontisen tikarin. Nainen ei ollut ainoa, jolla oli useita aseita.
Seuraava

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö