Hey, soul sister~ //Sovittu//


Haltioiden kylä, kokonaisuudessaan. Kylä on monikerroksinen ja valoisa, ennen kaikkea luontoon sopiva. Talot ovat väriltään vaaleita, arkkitehtuuriltaan kauniita ja elegantteja. Joissakin taloissa on käytetty samaa, valkoista marmoria mitä itse aroilla sijaitsevassa linnassa. Kasvillisuutta kylässä on paljon, lähes joka nurkalta löytää seinäköynnöksiä, koristepuita ja pensaita. Kylä on täysin piilossa metsässä, sitä verhoaa lumous jonka läpi ei voi nähdä, ellei tiedä mitä pitäisi katsoa. Vain ne, jotka kylässä asuvat, löytävät sinne.
Kylä sisältää niin asunnot, kuin puodit ja torit. Toreja haltioilla ei ole niin paljoa, mitä ihmisillä, mutta kauppoja ja putiikkeja sitäkin enemmän. Majataloja on siellä täällä, osa tasokkaampia mitä toiset.

Öisin kylän kauniita katuja valaisee satunnaisesti ympäriinsä leijailevat maagiset valopallot. Päivisin auringonvaloa valoa tihkuu latvustojen lomasta. Kylää ei ympäröi muurit, eikä aidat. Haltiat luottavat täysin jo vuosisatoja toimineeseen maagiseen illuusioon, jonka ansiosta ihmiset eivät voi löytää tänne.

Valvoja: Crimson

Ritari

Viestit: 1214

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Su Syys 01, 2013 9:09

Hey, soul sister~ //Sovittu//

//Nipsu med Shann odottelevat Cheikkiä Kirazin kanssa pelailee meidän kaa:)//

Sha'lannae Aryawél

Jälleen keveät askeleet suuntasivat kohti koko haltioiden piilopaikan rämäisintä kapakkaa. Täydellisen julkisivun takaa koko kaupungista oli hankala ylipäätään löytää tietään kapakkaan, saati sitten tähän kyseiseen. Rämäinen ei myöskään ollut hyvä sana kuvaamaan kapakan julkisivua, mikään haltioiden keskuudessa ei voinut näyttää rähjääntyneeltä. Ainoastaan asikaskuntansa sekä syrjäisempi sijainti erotti tuon toisista kapakoista hieman vähemmän tasokkaaksi.
Punapää palkkamiekka oli jo useampana iltana samalle viikolle käynyt istumassa iltaansa kyseisessä kapakassa, sillä hän tunsi tuon tuosta tarvetta päästellä paineitaan vahvan viinin tai oluen seurassa. Epäonnistuneet keikat, ärsyttävät henkilöt ja lisääntyneet ongelmat hänen miekkansa kanssa saivat naisen mielialan maihin.

Tänäkin iltana Shann tilasi kokonaisen pullon vahvaa haltiaviiniä vakio pöytäänsä nurkassa ja asettui sinne mukavasti istumaan. Erityisesti tänään häntä ärsytti muuan feeniks, joka ei tuntunut nykyään ärsyttävän naista samoin kuin ennen. Kyllä, häntä siis ärsytti se ettei häntä ärsyttänyt! Pullo saapui pikaisesti ja se korkattiin heti. Punapää täytti pikarinsa piri pintaan ja joi ensimmäisen lasinsa melkein yhdellä huikalla. Ensimmäinen hermoja löysäämään, Shann totesi itselleen täyttäessään uudestaan pikarinsa ja tällä kertaa tämä nautittaisiin hitaasti kuten hyvä viini kuuluikin. Samalla tarkkailtaisiin ketäs tänään kapakassa mahtoi liikkua. Olikin harvinaisen täyttä, ainoastaan Shannin pöytä oli ollut tyhjillään ja nytkin hänen pöydässään oli selkeästi eniten tilaa. Ja asia saisi ollakin niin Shannin mielestä...

//Sinne vaan rikkomaan Shannin rauha heittäytymällä samaan pöytään:)//
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Viesti Ti Syys 03, 2013 1:19

// Tullaan! :)) //

Kiraz huokaisi raskaasti. Häntä ärsytti aivan suunnattomasti. Hänen edellinen keikkansa oli ollut niin raivostuttava, että nyt hänen teki mieli tappaa heti uudestaan, mutta tällä kertaa joku täysin syytön ohikulkija, ihan vain purkaakseen pahaa oloaan. Tietenkään, hän ei edes harkinnut tätä vaihtoehtoa tosissaan - ei haltiakylässä, jossa yksi hänen lempikapakoistaan sijaitsi. Hän ei halunnut porttikieltoa, mikäli sitä nyt sellaiseen räkälään saattoi edes saada...
Mikä keikasta sitten oli tehnyt niin ärsyttävän? No se, että hän oli ollut ajatusmaailmaltaan paljon enemmän samalla aaltopituudella uhrin, kuin palkkaajansa kanssa. Ja uhri oli tappolistalla juurikin eettisistä syistä. Tuntui inhottavalta hoitaa samanmielisiä tyyppejä pois päiväjärjestyksestä, mutta ei sitä kannattanut nirsoilla töistä, jos tahtoi pysyä leivässä. Kiraz hieraisi kasvojaan ja käski itseään unohtamaan koko asian. Hän tiesi kuitenkin tarvitsevansa apua unohtamiseensa : viskiä.

Kapakassa oli paljon väkeä. Paljon iloista, riehakasta väkeä, joidenjuhlinta sai heti hieman paremmalle tuulelle. Joita kuita mokoma metelöinti ärsytti, mutta Kiraz tunsi olevansa kotona, aina kun kuuli kännistä älämölöä ympäriltään.
"Yksi vahva, sekä viski jäillä, kiitos" Kiraz tilasi ja hymyili parhaansa mukaan (eli aika jäätävästi) tutulle baarimikolle. Baarimikko virnisti nähdessään tutut kasvot ja hoiti tilaukset nopeasti pois alta
"Aiotko viipyä kaupungissa pitkään? Näemmekö me taas huomenna?" mies jutusteli kaataessaan viskiä lasiin
"Saa nähdä, riippuu siitä, kuinka kauan viihdyn täällä tänään" Kiraz virnisti ja kiskaisi vahvan huiviinsa. Sitten hän nappasi lasinsa pöydältä ja lähti paikantamaan pöytää, jonne mahtuisi vielä yksi väsynyt istuja: bingo.

Kiraz istuutui päällikön elkein vieraan punapään pöytään
"Huono päivä, hmh?" hän virnisti ilkikurisesti ja siemaisi viskilasillisestaan.

Ritari

Viestit: 1214

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti To Syys 05, 2013 8:33

Vihreäsilmäinen haltia pisti merkille kun hän huomasi erään toisen punapäisen haltian lähestyvän hänen pöytäänsä kovin päättäväisesti. Ja niin sitä vaan ihan päällikön elkein iskeydyttiinkin naisen pöytään. Oikeastaan Shannista se oli aika hienoa, sillä monesti häntä pelättiin tämän omassa kantakapakassa jossa naisen maine tunnettiin. Toinen ei todellakaan näyttänyt millään tavalla edes tuntevan Shania, mutta ei Shannkaan tuntenut tuota toista joten miksipä ei päästää tuota siihen istumaan. Juttuseura saattaisi olla oikeastaan ihan mukavaa. Paino sanoilla saattaisi olla.

"Jotain sinne päin", Shann vastasi toiselle joka pienen virneen kera. "Ei varmaan ollut helppo itsellesikään?" tuo lisäsi paluukysymyksenä samalla kun vilkaisi toisen juomia.
Haltian tarkat silmät juoksivat pöytään ilmestyneessä muukalaisessa, tutkien ja omaksuen. Oikeastaan tämä nainen näytti vähän häneltä itseltään. Tai ainakin enemmän mitä kukaan toinen haltia johon Shann oli toistaiseksi Cryptissä törmännyt. "Olen Sha'lannae, saa sanoa Shann vaan" kaunokainen esittäytyi jääden odottamaan toisen nimeä, sillä olihan esittelyyn vain kohteliasta vastata samoin.
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Viesti To Syys 05, 2013 11:33

Nainen, jonka pöytään Kiraz istui, ei tuntunut pistävän seuraa pahakseen - tai sitten hän oli vain liian kohtelias sitä myöntääkseen. Toisen punainen tukka ja tulinen olemus muutenkin kuitenkin kielivät, että tämä nainen uskaltaisi kyllä sanoa jos jokin olisi hänestä vinossa. Eipä sillä, että haltia olisi pöydästä noussut, vaikka toinen olisikin ollut sitä mieltä.
Punapää vastasi hänen heittoonsa melkein välittömästi. Haltia virnisti leveästi ja kohotti viskiään hieman esille
"Tämäkö? No, myönnettäköön, ettei päivä mennyt ihan niin, kuin olis suunnitellut sen menevän... Tämä on kuitenkin vasta alkua!" hän julisti ja otti suuren kulauksen lasillisestaan häpäisten samalla kaikki hienostolaiset, jotka tiesivät, kuinka viskiä oikeasti kuului juoda. Kiraz nuolaisi huuliaan ja pisti merkille toisen tarkastelevan itseään. Kiraz alkoi yleensä tutkimaan ihmisiä vasta, kun alkoi harkita näkevänsä nämä uudemman kerran - eli jos hän oli ihastunut, tai jos joku oli erityisen ärsyttävä. Niinpä hän koki toisen tutkimisen jopa hieman tunkeilevana.
"Shann siis..." Kiraz maistoi nimeä ja hymähti sitten hyväksyvästi
"Olen Kiraz" hän vastasi sitten ja siirsi määrätietoisen katseensa pöydän alla olevaan, Shannin jalkaan nojailevaan miekkaan.
"Ei mikään pieni ase sinulla, jos olisit mies niin sinulla olisi todella lyhyt penis" hän töksäytti ja hymyili hieman ilkikurisesti. Lausahdus oli ollut vitsi, ainakin puoliksi, mutta ei sitä koskaan tiennyt, miten muut asiat ottivat. Jokainen kun kuuli sen, mitä itse halusi kuulla. Ei sillä, Kiraz olisi kyllä mielellään nähnyt, että miten neito käsitteli asettaan. Toinen ei ollut rotevimmasta päästä ja miekka näytti aika painavalta... Kiraz mietti helpottuneena kevyitä ja helppoja miekkojaan. Toisaalta, tuosta järkäleestä yksikin isku olisi luultavasti tappava, kun hänen miekkansa yleensä vain haavoittivat - ellei hän osunut juuri oikeaan kohtaan.

Haltia joi viskinsä loppuun ja päästi alkoholin vahvuudesta kielivän sihahduksen suustaan. Mitähän hän tilaisi seuraavaksi? Ehkä ihan olutta?
"Hei! Tuo pimu tänne yksi iso tuoppi!" hän huikkasi nuorehkolle tarjoilijattarelle, joka oli jo korviaan myöten töissä, mutta hymyili silti tilaajalle ystävällisesti. Kiraz naurahti kuivasti, hän ei ikinä, ikinä, suostuisi töihin tälläiseen paikkaan puliukkojen kourittavaksi, aina iloiseksi myyjättäreksi.

Ritari

Viestit: 1214

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Pe Syys 06, 2013 1:27

Shann katsoi kulmaansa kohauttaen kun toinen kippasi ronskisti viskiä kurkustaan alas, todellakin tyylittömästi. Hän piti tuon tyylistä. Moneen päivään tämä jääkuningatar ei ollut nauranut, mutta nyt hän ei voinut estää itseään naurahtamasta kun kaikki monet katseet kerääntyivät heidän pöytänsä suuntaan.
Kiraz, Shann makusti nimeä mielessään ja se näytti juuri sopivalta nimeltä toiselle. Lyhyt, ytimekäs ja mieleenpainuva. Punapää nojaili rennosti ja seuraili pikkuriikkinen hymy huulillaan toisen touhuja, hitusen kulmaansa kohauttaen silloin kun tuo kurkkasi pöydän alla olevaa Shannin rakasta Kuunterää. Jälleen Shannin teki mieli nauraa toisen kommentille kyseisestä miekasta. Naisen miesviha teki vitsistä huomattavasti hauskemman ja liekö vahvalla haltiaviinilläkin jo vaikutusta mutta tämä vitsi osui ja upposi. "Siksi kiitänkin onneani siitä ettei minulle koskaan edes siunattu penistä" nainen sanoi nyrpistäen nenäänsä puhuessaan. "Mutten kyllä vaihtaisi tätä asetta koskaan. Se on ihan omaa luokkaansa..."

Toinen heitti loput viskinsä kurkusta alas ja sen kunniaksi Shannkin antoi mennä viinin loppunsa pohjanmaan kautta. Hänen ei onneksi tarvinnut vaivata tarjoilija tyttöä, sillä riitti kun täytti pikarin uudestaan pulloista joka oli jo pöydässä. Toinen tilasi olutta, näköjään tuon toisen kaunokaisen maku oli enemmän miehekäs mitä Shannin itsensä. Tapa jolla Kiraz oli istunut hänen pöytäänsä, tapa jolla tuo oli kommentoinut miekkaa sekä nyt tapa jolla tuo tilasi lisää juomista, se oli kaikki hyvin äijämäistä. Oli tyypillä ainakin otsaa.
"Urh, kuvittele miten kamala työ. En alistuisi ikinä tarjoilemaan noissa hepenissä, paskat, en siis suostuisi oikeasti edes tarjoilemaan" Shann kommentoi ohi pyyhältäneen tarjoilijan perään virnistäen ja tajuaa että kyllä vahvaviini alkoi jo puhua hänen suullaan. Hän ei yleensä ollut näinkään puhelias.
"Sinä taidat taitaa kaksoismiekat", punapää viittasi katseellaan toisen mukana oleviin ketteriin ja kapeisiin miekkoihin, "Vaikka mielestäni määrä ei korvaa laatua. Pysyttelen itse ihan mielelläni kahden käden miekoissa, tai no, miekassa." Jälleen siemattiin lisää viisaiden juomaa ja sitten tiedusteltiin Kirazelta vielä mikä tuo oikein oli naisiaan, mitä teki työkseen.
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Viesti La Syys 07, 2013 1:58

Kiraz tarkkaili toisen miekkaa vitsinsä jäljiltä huvittunut hymy huulillaan. Miekka oli kyllä hieno, siitä ei voinut olla eri mieltä. Toinen kertoikin, ettei vaihtaisi aarrettaan mihinkään
"Oletko nyt aivan varma?" Kiraz kysyi virnistäen leveästi
"Edes penikseen? Miehet saavat kuitenkin aika paljon helpommin arvostusta alalla kuin alalla, ja saavat harrastaa hyväksytysti vapaammin seksiäkin..." Kiraz huomautti leikkisästi ja heilautti hiuksensa olkansa taakse. Hän ei ollut itse koskaan kiinnittänyt sen suuremmin huomiotaan sukupuolierojen tuomiin ongelmiin, se oli naisten oma ongelma, josseivat olleet tarpeeksi itsenäisiä kohottamaan ääntänsä kuuluville. Ja sellaiset miehet, jotka eivät näitä itsenäisiä naisia kuunnelleet, koska he olivat naisia, taas eivät olleet haltian huomion arvoisia. Idiootteja. Sitä he olivat.

Kiraz käänsi katseensa tarjoilijattaresta yllättyneenä seuralaiseensa, kun tuo käytännössä luki hänen ajatuksensa
"Pidän ajattelutavastasi" hän tokaisi vinon hymyn kera, mutta vakavoitti ilmeensä kuitenkin nopeasti
"vaikka emmehän me saisi laskea leikkiä heidän kustannuksellaan... Raukoilla kun ei nähtävästi ole edes varaa kankaaseen... Juuri ja juuri saavat intiimialueet piiloon" hän jatkoi hieman ennen, kuin hänen ilmeensä venyi hävyttömään virnistykseen. Vahva alkoi tuntua jo mukavasti nupissa: hänellä oli huomattavasti hauskempaa, kuin hetki sitten. Lisäksi, seura vaikutti ainakin toistaiseksi varsin miellyttävältä. Odotellessaan oluttaan, Kiraz kallisti hieman päätään ja nappasi toisen viinipullon pöydältä tutkittavakseen
"Haltiaviiniä, varsin vahvaa sellaista... Itse suosin yleensä vähän makeampia, jos viiniä juon..." Kiraz katsoi toista nyrpistäen nenäänsä kujeilevasti
"En ole koskaan ollut niin korkea-arvoinen, että olisin päässyt tälläisiä maistelemaan" hän letkautti ja kohotti pulloa hieman
"Sopiiko maistaa?"

Toinen käänsi puheen takaisin heidän miekkoihinsa, taino, hänen miekkoihinsa. Kiraz hymyili ensimmäistä kertaa illan aikana ilman minkäänlaista kujeilua ilmeessään
"No, kyllähän noita on tullut käytettyä jo jonkin aikaa..." hän myönsi salaperäisesti, kun ei muistanut tarkemmin, kuinka kauan oli miekkojaan käyttänyt.
"Joten kyllä minä taidan~" hän hymyili ylpeänä ja siristi sitten hieman silmiään toisen kysyessä hänen ammatistaan. Tavallaan se ei ollut ammatti, josta puhuttiin muina miehinä kapakassa, mutta toisaalta, toinenhan saattoi tietää hänelle asiakkaita! Tai olla itse sellainen... Tosin, ei tuollaisen miekan omistaja häntä mihinkään tarvinnut (eikä muuten ollut itsekkään varmaan ihna puhdas pulmunen)
"Sanotaan vaikka näin, että jos joku haluaa jonkun hengiltä, niin hän antaa minulle hieman kultaa ja minä hoidan asian" hän selitti nopeasti madaltaen hieman ääntään, ettei koko kapakka kuulisi
"Ja hoidan minä kesympiäkin keikkoja, etsin kadonneita, metsästän aarteita... Sellaista sitomatonta, tiedäthän? Missä pääsee sopivasti rähisemään... Entä sinä sitten?" Kiraz nojautui selkänojaa vasten ja otti vastaan tarjoilijattaren tuoman oluensa.

Ritari

Viestit: 1214

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti La Syys 07, 2013 9:09

Hänen seuralaisensa kävi tivamaan eikö nainen tosiaan vaihtaisi Kuunterää mihinkään, eikö edes miesten yksinoikeuteen nimittäin penikseen. Shann ei voinut muuta kun nauraa. Näin hän ei tosiaan ollut nauranut aikoihin ja naurulle ei meinannut tulla loppua. Hienostunut ote viinipikariin ei enää onnistunut estämään sitä että pikku tilkka viiniä tipahti Shannin syliin tuon nauraessa. Käsi toimi oma-aloitteisesti ja laski naisen vielä nauraessa pikarin hentoisestä kädestä takaisin pöydälle jossa se oli paremmassa turvassa.
"Voi ei!" Punapää sai sanottua naurunsa seasta, "En ikimaailmassa! Se mitä tämä maailma vähiten kaipaa on yhtä penissankaria enemmän, ja ennen kaikkea yhtä määrätietoista naista vähemmän!" Shann ei ollut yleensä miesten ihalija, sillä noilla oli tapana vähätellä häntä hennon ja kauniin ulkomuotonsa takia. Nainenhan sai suorastaan taistella kynsin ja hampain pysyäkseen miesten veroisena tässä miehiä suosivassa maailmassa!
Sha'lannae vilkaisi uudestaan tirskahtaen sekä virnistäen tarjoilijaa joka nyt hääräsi jossain tiskin luona. Asu oli todellakin paljastava miesasiakkaiden mieliksi, huh miten alas täytyi vajota ottaakseen vastaan tuollainen työ! "Ei vähäisessäkään kankaassa mitään, niin kauan kun sen käyttää tyylillä", kuuma punapää sanoi seisahtuen mukavasta asennostaan, tipauttaen näyttävästi matkaajaviittansa harteiltaan tuoden kaikkien katseiden nähtäväksi hänen oman asunsa. Ei mitenkään järin peittävä sekään, mutta puki toista täydellisesti ja huorahtavan sijaan se oli muodikas. Nainen tällä tempauksellaan keräsi monien kapakan vakioasiakkaiden, pääasiassa miesten, katseet. He eivät olleet koskaan nähneet punapäätä tuollaisena. Nauravaisena ja vapautuneena. Shannia alkoi kuvottaa toisten tuijotus, joten jatkaakseen pikku näytöstään nainen nosti seksikkäästi toisen jalkansa pöydälle ja nopealla pikku liikkeellä nappasi saappaastaan heittotikarin jonka nakkasi tarkasti erään miesvaltaisen pyötäseurueen pyöreän pöydän puuhun. Tarkasti keskelle pöytää. "Mitähän te mahdatte tuijottaa?" Sähähti kylmä ääni silloin äsken vielä iloisen haltian suunnilta ja miehet kyllä palasivat hyvin äkkiä omiin juttuihinsa. Shann istuutui tyytyväisenä hymyillen seuralaiselleen, eikä edes pukenut viittaa uudestaan ylleen.
Toinen kommentoi hänen juomaansa ja sekarotuinen ei kyllä ollut varma oliko se kehu, mutta myönsi toiselle kuitenkin hymyn kera luvan maistaa hänen juomaansa. Se oli ihan parasta laatuaan, todella vahvaa ja jumalaisen makuista. Niin ainakin niille jotka niin vahvoihin viineihin olivat tottuneet, monet ihmiset sekä kääpiöt sylkisivät moisen herkun suustaan.

Toinen kertoi miekoistaan ja Shann kuunteli kohteliaasti, enää toinen ei kuitenkaan hymyillyt. Ilme ei myöskään ollut peruslukemilla, joka Shannin tapauksessa olisi ollut melkoisen tuima, vaan kasvoilla lepäsi tarkkaavainen ja kiinnostunut ilme.
Palasihan se virne kasvoille kun toinen paljasti ääntään madaltaen oman ammattinsa. Tarjoilijatar käväisi pudottamassa brunetelle tuon oluen, ja sen aikaa Shann pysyi vaiti, silmät koko ajan seuralaisessaan ja kasvoillaan virne. Työntekijän mentyä Shann pyysi toista kumartumaan lähemmäs häntä sormen koukistuksella. Hän itse nojautui myös lähemmäs ettei toisen tarvitsisi epämukavan paljon kumartua pöydän ylle. Sitten tämä sanoi ei paljoa kuiskausta isompaan ääneen: "Niin he maksavat sinulle vähän kultaa siitä että ottaisit jonkun hengiltä, mutta minulle taas maksetaan vielä vähän enemmän kultaa jotta hoitaisin sitten työn jossa sinä epäonnistut..." Shann suoristautui ja naurahti, se oli ollut vitsi hänen omalla kierolla huumorillaan, mutta niin rentoutunut olo naisella oli että uskalsi jopa harjoittaa tämän sortin huumoria, luottavaisena siihen että toinen ymmärtäisi. "Olen palkkamiekka. Ihmiset maksavat minulle, ja heidän ongelmansa katoavat. Itse asiassa voisi sanoa etteivät meidän päivärutiinimme näin ollen poikkea toisistaan kovin paljoa..."

Pöytä johon Shann oli hetki sitten viskannut heittotikarin alkoi kuhista. Kohta pöydästä erkaantui kookas, ainakin kuusi jalkaa pitkä ja harteikas mieshaltia palauttamaan naisen asetta. Mahtoikohan olla puhdas haltia, sillä tuo ei näyttänyt alkuunkaan hintelältä, kuten haltiat yleensä. Eikä tuo ollut järin viehättävä naamaltakaan... "Neiti taisi katottaa veitsensä..." lipevä humaltunut mies sanoi tarjoten näin heittotikari takaisin sekarotuiselle. Shann nappasi kiittämättömästi aseensa takaisin nyökäten, ja laski sen pöydälle. Sen jälkeen tämä vei kätensä pikarille, nosti sen huulilleen ja joi siitä. Nyt haltian ilme oli jälleen jäätävä. Ei, tuo ei aikonut lirkutella mitään kiitoksia tuolle miehelle, nyökkäys saisi ihan hyvin riittää. Mutta ruma haltia ei näyttänyt tyytyväiseltä...
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Viesti Ke Syys 11, 2013 10:10

Kiraz virnuili veikeästi (kyllä, viinan vaikutusta) katsellessaan toisen yritystä pitää viininsä lasissaan nauramisestaan huolimatta. Shann oli varsin sievä nauraessaan - oli toki muutenkin, mutta erityisesti nauraessaan punapäät pääsivät yleensäkin täyteen loistoonsa. Haltia kulautti hieman lisää olutta kurkkuunsa ja pudisteli huvittuneena päätään, kun toinen alkoi valistaa häntä pukeutumisen saloista. Sanojensa painoksi nainen vielä pudotti viittansa harteiltaan paljastaen kaksi pyöreää rintaa, kapeat hartiat ja litteän vatsan. Kyllähän niiden päällä oli vaatettakin, muttei kyllä liikaa.
"Täytyy myöntää, että tuo pukee sinua paremmin, kuin häntä" Kiraz naurahti ja notkautti päätään tarjoilijattaren suuntaan. Hänen olisi joka tapauksessa tehnyt mieli huomauttaa, että eivätkös kaikki noin paljastavat vaatteet olleet vähän huoramaisia tähän aikaan vuodesta, mutta eipä hänellä tainnut olla varaa sellaiseen letkautukseen: hänhän itse pyrki käyttämään mahdollisimman helppoja (eli pieniä) yläosia helpottaakseen liikkuvuuttaan... Kiraz kuitenkin piti mielellään viittansa yllään ollessaan kapakassa töidensä jälkeen (tai sitten hän vaihtoi rennompaa vaatetta välissä), joten häntä harvemmin näki tyrkkypaidoissa. Kieltämättä toisen paidan leikkaus korosti kyllä rintoja edukseen... Ne eivät olleet yhtä isot, kuin Kirazilla, mutta varsin ryhdikkäät ja terhakat. Haltia pakotti katseensa irti toisen rintavarustuksesta ja kohdisti keskittymisensä miesporukkaan, jolle Shann oli juuri ärähtänyt jotakin. Kirazilla meni hetki ymmärtää, että mitä hänen harhailevan ajatuksensa aikana oli tapahtunut, mutta pieni heittoase miesten pöydässä oli varsin hyvä vihje.
Ja sitten Shann nosti provosoivasti jalkansa pöydälle. Kiraz harkitsi hetken ja päätyi tulokseen, että hän voisi ehkä ottaa yhden illan hieman rauhallisemmin ja olla miettimättä, että mikä puoli olisi järkevintä ottaa! Hän rentoutti lihaksensa ja antoi typerän virneen palata huulilleen.
Hän voisi viettää letkeän tyttöjenillan~

Virne hävisi vasta, kun toinen vitsaili hänen työnteostaan. Hetken hän oli aivan ihmeissään toisen yht'äkksiestä solvauksesta ja valmistautui haastamaan tämän taisteluun, mutta huvittunut ilme naisen kasvoilla ei sopinut tilanteeseen... Kiraz näytti hetken epäluuloiselta, mutta tuli sitten lopputulokseen, että toinen oli ehkä vitsaillut...
"Pah, rutiinimme eroavat paljonkin toisistaan, jos sinä olet tottunut näkemään epäonnistumisia" hän pisti takaisin ja kavensi silmänsä viiruiksi
"Minä voitan aina. Aina" hän lopetti ja taputti tyytyväisenä huotraansa.
Juuri kun tilanne oli kohoamassa mukavan kilpailuhenkiseksi, tuli joku miehenretale häiriköimään heitä ja sai Kirazin tuijottamaan itseään ärsyyntyneenä. Vai palautti mies aseen, hmh, no mitä se sitten tuossa vielä seisoi?
"Häivy" Kiraz töksäytti miehelle ja nyökkäsi kohti pöytää, josta äijä oli tullut
"Meillä on tässä tyttöjenilta menossa, emmekä me muutenkaan huolisi kaltaisiasi lohdutuspalkintoja vielä tähän aikaan illasta" hän jatkoi, kun toinen ei näyttänyt tajuavan hänen selkeää käskyään. Mies kurtisti kulmiaan ja käänsi katseensa Shannin paljaasta jalasta Kirazin kasvoihin
"Anteeksi kuinka?" hän kysyi mielestään jäätävästi. Kiraz nousi seisomaan ja hymyili leveästi
"Luulen että kuulit ihan hyvin, mutta voin minä aina sanoa uudelleenkin!" hän naurahti ja nosti toisen miekoistaan pöydälle aiheuttaen kolahduksen, joka sai miehen pöydässä istuneet kääntämään katseensa heihin.
"Suksi Manalaan siitä, kiitos"

Ritari

Viestit: 1214

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ti Syys 17, 2013 11:47

Toinen ei tainnut ymmärtää Shannin kieroutunutta huumoria - höh - muttei sille voinut mitään. Heitti sitten Shannille takaisin mahtailevan kommentin, joka sai punapään pyöräyttämään silmiään turhautuneena. Epäonnistuneet keikat eivät kuuluneet toimenkuvaan vaan homma hoidettiin kotiin keinolla millä hyvänsä. Ainoastaan muuan feeniks oli saanut viime aikoina hänet epäonnistumaan tehtävässään, josta nainen oli hyvin kiukkuinen, mutta jollain ihmeen kaupalla tehtävä oli kuitenkin ilmoitettu onnistuneeksi myöhemmin ja maksu toimitettu, joten Shannin maine oli ollut turvassa. Silti synkässä mielessään tuo tiesi ettei ollut onnistunut - ei omilla ehdoillaan - ja sekäs sapetti.
"Epäonnistuminen on kuin kirosana, en käytä sellaisia, eikä ole onneksi tarve" Shann naurahti viileän kuivasti ja sitten haastavasti tuijotti toisen silmiin tuon mahtaillessa, "Minäkin voitan. Aina. Olisi varmaan ihan mielenkiintoista nähdä mitä kävisi jos meidät pistettäisiinkin erijoukkoeisiin painimaan, vai eikö sinusta?"

Miehelle oli nyt sanottu suoraan minne tuo saisi suksia, sillä tuo oli ärsyttänyt molempia neitosia suuresti tullessaan heidän kilpailuhenkisen keskustelunsa väliin. Miehelle ei vain näyttänyt tämä kylmä kohtelu sopivan lainkaan, sillä öykkäri juovuksissaan aikoi tarrata kiinni valtavalla kourallaan ei niin punatukkaiseen juuri seisomaan uhmaavasti kohottautuneeseen naikkoseen. Shann toimi ripeästi - ei hetkeäkään epäillen etteikö toinenkin osaisi kyllä pitää puoliaan - loikaten istumapaikaltaan potkaistakseen miehen kaemmas kannatellen pöytää vasten käsillään omaa painoaan potkun ajan. Shann päätyy sitten pöydälle viettelevään kyykkyasentoon.
Mies kavahtikin kaemmas sekarotuisen haltian potkusta ja ei näyttänyt tyytyväiseltä. Tuo vei humaltuneen kätensä miekkansa kahvalle ja veti sen esiin huotrastaan. Rähinähän tästä tulisi kun nuo akat eivät selvästi tienneet paikkaansa miesten alapuolella. Saisivat opetuksen.
Shann suoristautui seisomaan pöydällä jossa näytti aika vakuuttavalta sillä ei muuten ollut kovin pitkä - varsinkaan haltiaksi. Hieman juopuneena itsekin alkoi virnuilla laskiessaan kätensä aina uskollliselle Kuunterälle. Koko naisen olemus, aina rennosta taistelunhaluisesta asennosta palaviin silmiin ja itsevarmaan virneeseen, kertoi tuon todella ärsyttävän miestä hyökkäämään. Hän halusi taistella. Hän halusi voittaa. Hän halusi näyttää.

//Olipa lähellä etten vastannu tän vuorokauden puolella;D Ehkä vastaus hieman kärsi hoputuksesta, mutta välttää//
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Viesti Pe Syys 20, 2013 3:39

// Paljas jalka... xD //

Kiraz naurahti huvittuneena
"Ai, sinustako olisi siis mielenkiintoista kokea, että miltä tuntuu, kun ei aina voitakkaan?" haltian kasvoille nousi liioitellun itserakas ilme hänen lopettaessaan
"Voin kyllä järjestää asian~"

Humaltunut herrasmies ei tuntunut ymmärtävän, mitä haltianeito oli tälle sanonut. Ärtyneenä kulmiaan kurtistaen Kiraz otti yhden uhkaavan askeleen miestä kohti, jonka seurauksena tämä kohotti kätensä ilmaan ja kimposi naista kohti aikeenaan tehdä naikkosesta hakkelusta. Kiraz kyykistyi ja vetäisi miekkansa huotrastaan metallisen äänen saattelemana vieden sen nopeasti eteensä suojaamaan itseään, mutta samalla hetkellä Shannin oikea jalka suoristui hänen edessään ohjaten kaiken voimansa miehen rintakehään. Tilanne näytti hidastetulta haltian silmissä: Shannin oma paino riitti vielä viemään tämän turvallisesti pöydän päälle, mutta miehen kohtalo oli (ei nyt ihan lentää, koska olihan potkaisija melko pieni, mutta) kaatua selälleen tavernan lattialle. Miehellä meni selvästi hetki ymmärtää, että mitä oli tapahtunut. Kiraz nousi ääneti takaisin seisomaan ja vei miekkansa takaisin huotraansa: hän ei halunnut tehdä turhia veritekoja, joten selvästi innoissaan oleva Shann hoitakoon tämän erän. Kiraz meni kylmänviileästi takaisin paikalleen istumaan ja kohotti sitten maljaansa -taino, tuoppiaan - pienesti, melkein ylhäisesti
"Lyön kaksikymmentä kuparikolikkoa vetoa, ettei äijänkäppänä pärjää muskeleistaan huolimatta edes siihen asti, että tuo neito ehtisi kunnolla väsyä!" hän huudahti haastavasti silmäillen miesvaltaista asiakaskuntaa tarkkaavaisena. Kolme miestä eripuolilta kapakkaa lähestyivät hänen pöytäänsä leveät virneet huulillaan
"Kiinni veti! Se on sitten tuon verran mieheen jos voitamme" yksi heistä sanoi ja vinkkasi Kirazille silmäänsä lipevästi
"Tai sitten voimme ehkä vähän joustaa maksusta... Ehkä vain tarjoatkin meille yön tääl-"
"Kiinni veti" Kiraz täräytti ennen kuin toinen sai lopetettua hävytöntä ehdotustaan
"Mutta jos minä voitan, maksatte jokainen minulle saman verran! Eli yhteensä 60 kuparia!" hän uhosi ja nosti tuoppinsa huulilleen ottaen kaksi isoa kulausta oluestaan. Sitten hän virnisti uudelle ystävättärelleen
"Älä nyt kulta petä minua~" hän sanoi leikkisästi vinkaten pienesti silmäänsä toiselle. Hihih, tämähän oli varsin hauskaa! Onneksi hän oli päättänyt tulla tavernan kautta. Tässä saattaisi tosin taas palaa hänen ruokarahansa...

Ritari

Viestit: 1214

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Pe Syys 20, 2013 9:33

Shann piti mielipuoliseenkin vivahtavan, huvittuneen, katseensa tuossa heitä äsken lähennelleessä miehessä koko sen ajan kun Kiraz värväsi katsojia kohta syttyvälle taistolle käärien siitä vähän voittojankin taskuunsa. "Tuplatkaa panos, niin voitan tuon pellen silmät sidottuna", Shann totesi ylimielisesti ja hänet haastamassa oleva mies tuhahti epäuskoisesti. "Eihän pimatsulla ole mitään mahdollisuutta muutenkaan, olisi suorastaan törkeää viedä tuon toisen kimulinkin rahat tämän yhden ylimielisen akan takia" puoskari mies yritti kerätä itsetuntonsa rippeitä takaisin näillä mahtailevilla sanoilla.
"Pelottaako?" Shann kysyi virnistäen, josta mies suipaantui. Käski naisen tehdä mitä lystää, sillä ei sillä olisi väliä lopputuloksen suhteen.

Shann asteli Kirazin tykö, ja tuli ihan tuon lähelle. Oikeastaan jopa vähän sopimattoman lähelle sillä sekarotuinen haltia toi kasvonsa ihan muutaman sentin päähän toisen kasvoista. Ympärillä oleva kuhina kertoi siitä että miehet taisivat uskoa tulitukan suutelevan tuota vierasta palkkamiekkaa. Ei nyt sentään! "Haluisitko kunnian?" Shann kysyikin pidellen kädessään punaista nauhaa, "Etten varmasti huijaa."

Kun Shannin silmät olivat sidottu, nainen asteli varmoin askelin sinne, missä tiesi miehen seisovan. Tuon liikkumista ei näinkään täydessä baarissa silmät sidottuna ollut vaikea jäljittää, sillä mies oli varsin raskas askeleinen haltiaksi, toisin kuin oikeastaan kaikki ainakin tässä lähistöllä sipsuttelevat. "Anna tulla vaan", Shann sanoi nakaten vielä neitomaisesti niskojaan. Kädet vietiin Kuunterän kahvalle, muttei sitä vielä edes vedetty huotrastaan. Mies lähti hyökkäykseen ja Shannin korviin kantautui Kirazin ääni toivottaen onnea. "Älä nyt kulta petä minua~" Sekarotuinen alkoi hymyillä sanojen vaikutuksesta, isokokoinen mies oli jo iskemässä naista miekallaan kun Shann meni sitten äkisti kyyryyn ja toisella jalallaan kampitti juoksevan miehen. Mies kaatui pärställeen ihan Shannin viereen ja siitä nainen sitten ketterästi loikkien siirtyi hieman kauemmas. Alue nurkkapöydän ympärillä oli tyhjentynyt hyvin nopeasti kun tappelun tuntua oli alkanut olla ilmassa, joten Shannilla ei edes silmät sidottuna ollut vaaraa törmätä ohikulkevaan illanviettäjään. Muutenkin kuka tahansa järkevä älyäisi pysyä poissa tieltä.
"Et taida osata käyttää sitä miekkaa ethän pupuseni? Voooi, vai onko se liian raskas hennoille korsillesi joita käytät käsinä? Taisi olla kuule pelkkää puhetta koko miekasta selitys kun et edes ole kertaakaan uskaltanut vetää sitä esiin!" Raivostunut mies yllytti vihaisena punatukkaa. Se ei ollut ensimmäinen virhe jonka mies sille illalle teki, mutta oli kyllä viimeinen. Shann kurtisti vihaisen näköisesti kulmiaan mutta kasvoilla kuitenkin näytti säilyvän jonkinlainen hymy.
Näyttävästi Kuunterä vedettiin huotrastaan ja ihan ihastatuttavia huokauksia aiheuttavan komea miekka olikin. Shann otti tukevamman asennon ja taisteluotteen kaksikätisestä miekastana. Sitten hän odotti gorillan lähtevän hyökkäykseen, jota hän ei kohteliaasti enää väistäisikään.
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Viesti To Syys 26, 2013 9:14

Kiraz tunsi olonsa hieman vaivaantuneeksi, kun toinen lupasi hoitaa homman kotiin vaikka silmät sidottuina. Ei kai toinen vain luullut itsestään liikoja? Shann oli varmasti vikkelä ja hyvä taistelija, mutta toinen oli vahva, eikä Shann kestäisi tältä kovinkaan montaa kunnollista iskua. Sitäpaitsi, jos mies tajuaisi ottaa saapikkaansa jalastaan ja hipsiä sukkasillaan, ei tytöllä olisi ollut mitään mahdollisuuksia paikantaa miehen olinpaikkaa. Olivathan miehen askeleet muutenkin raskaat, mutta tavernat eivät koskaan olleet niitä hiljaisimpia paikkoja... Varsinkaan silloin, kun oli vedonlyönti käynnissä!

Köriläs oli kuitenkin niin hämillään - ja ehkä vähän loukattukin - toisen uhittelusta, ettei tämä edes pysähtynyt ajattelemaan toisen näkökyvyn pannaamisen mukana tulleita mahdollisuuksiaan. Kiraz otti ison kulauksen oluestaan ja päätti ottaa tilanteen leikin kannalta. 30 kuparia ei olisi liian suuri tappio. Hän pärjäisi ilmankin. Sitä paitsi, hänen uusi ystävättärensä oli varsin innoissaan: se oli hellyyttävää. Ja seksikästä.
Juuri kun Kiraz oli päässyt yli ajatuksestaan toisen viehättävyydestä, tuli toinen hänen luokseen, pyytäen apua sitomisessa. Kiraz nielaisi, kun toisen nenänpää miltei hipaisi hänen omaansa. Hän tunsi toisen viiniltä tuoksuvan hengityksen väreilevän ihollaan. Hänen kätensä menivät kananlihalle, mutta hän pyrki pitämään kasvonsa vakaina, huvittunutta hymyä lukuunottamatta.
"Toki" hän sitten vain vastasi pienesti toivoen, ettei hänen henkensä kärynnyt pahasti oluelta. Sitten haltia vei kätensä liinalle, joka roikkui hänen vyöltään ja sitoi sen toisen pään ympärille napakasti. Irrottaessaan otteensa huivista, sipaisi nainen vielä vaivihkaa seuralaisensa kaulaa ennen kuin tönäisi tätä hennosti miestä kohti.

Shann vei ensimmäisen erän leikiten. Mies ei selvästi sisäistänyt omia vahvuuksiaan rynniessään eteenpäin kuin typerä härkä. Tuon kokoisena olisi kannattanut pikemminkin olla aloillaan ja odottaa tosien hyökkäystä. Tai hyökätä vähän sivusta päin, se olisi ollut vaikeampaa väistää. Kiraz taputti käsiään pienesti yhteen ihailevasti, kun Shan koikkelehti kaatuneen miehen yli selvästi tietäen koko ajan, mitä hänen ympärillään tapahtui.
Nähdessään Shannin miekan - ja kuullessaan ihastuneet voihkaisut - Kiraz alkoi jo uskoa neidon mahdollisuuksiin voittaa. Toisaalta, miekka oli aika iso... Jaksaisikohan nainen kannatella sitä tarpeeksi pitkään? Kiraz puri kevyesti alahuultaan ja tarkkaili tilannetta kiinnostuneena.
Köriläs oli vihainen, nolostunut ja hämillään. Hän ei oikein ymmärtänyt, mitä äsken oli tapahtunut, mutta hän tiesi haluavansa nyt vain eroon mokomasta kiusankappaleesta mahdollisimman nopeasti.
"Shann hän tulee matalana!" Kiraz auttoi toisen lähtiessä uuteen hyökkäykseen. Hän nousi seisomaan nähdäkseen tilanteen kunnolla
"Hei muija, tuo yksi väkevä!" hän huikkasi ohi kipittävälle tarjoilijalle, irroittamatta katsettaan tappelusta.

Ritari

Viestit: 1214

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti To Loka 03, 2013 1:26

Sekarotuinen seisoi keskittyneenä, jalat hieman harallaan, polvista joustaen - parhaassa mahdollisessa taisteluasennossa. Siitä olisi helppo lähteä liikkeelle, puolustaa ja hyökätä. Miekka oli asetettuna hyökkääjän ja neidon väliin, eli Shann kuitenkin lähti tähän puolustavalta kannalta, joka oli hyvin loogista jos nainen kerta kuitenkin näkökykynsä väliaikaisesti menettäneenä odotti toisen hyökkäystä.
Eivät hyökkääjän askeleet loppujen lopuksi olleet se ratkaiseva tekijä jonka varassa punapää tiesi mitä tehdä. Hänellä ja hänen miekallaan oli maaginen yhteys, joka oli vaikea sellaiselle, joka ei itse moista ollut kokenut, selittää. Tavallaan Shann näki ja koki asiat miekkansa "silmin". Kuunterä varoitti häntä saapuvista vaaroista, antoi hänelle ketteryyttä sekä nopeutta. Vastineeksi Sha'lannae oli antanut osan sielustaan miekkaan, yhdistäen samalla myös itsensä siihen ikuisiksi ajoiksi. Se oli todilla Shannin käden jatke - he olivat yhtä.
Kirazin kirkas ääni kuului muiden yli tuon varoittassa Shannia tulevasta hyökkäyksestä ja punapää virnisti leveästi. Söpöä, huolehti hänestä. Vaikkei olisi tarvinnut. Miehen ollessa oikealla etäisyydellä, ketterä haltia palkkamiekka hyppäsi miehen iskun ylitse ja käännähti iskeäkseen nopean sivalluksen Kuunterällä, antaen miehelle pitkän viillon rintakehään, kuitenkin pintanaarmun, oppisipa. Mutta ikävä kyllä mahtavan taikamiekan omistamisessa oli myös nämä varjopuolensa. Kuunterä kieltäytyi vahingoittamasta tuota miestä. Miekka oli päättänyt ettei mies todellisuudessa ansainnut tätä, joten se kieltäytyi myös osumasta kohteeseensa. Kuin seinään Shannin isku seisahtui, vain muutama milli miehestä. Miehen ilme oli hämmästynyt, vielä sekunti sitten tuo oli näyttänyt aidon säikähtäneeltä ketterästä hyökkäyksestä johon tuo toinen olikin niin raskana näköisellä miekalla kyennyt, mutta nyt mies vain hämmästeli. Miksei isku ollut osunutkaan. Shannin sulohuulilta karkasi ilmoille haltiankielinen kirous ja nainen tarttui Kuunterää eri tavalla. Nyt palkkamiekka piteli sitä toisella kädellään kahvasta ja toisella kädellään teräosan päästä. Kaikki tämä tapahtui ihan yhdessä henkäyksessä niin ettei vastustaja ehtinyt vielä palata hämmentelystään ja Shann iskikin miekkansa terän leveällä osalla voimallisesti nyt miehen kasvoihin, osuen suoraa kasvojen keskellä olevaan mehevään nenään.
Lattialle pulppusi verta ukon murtuneesta nenästä tuon valitellessa lattialla. Napakka isku oli viimeistellyt miehen sillä nyt tuolla oli täysi työ pidellä vuotavaa nenäänsä. Verta tulikin odotettua enemmän ja se oli sotkenut myös seksikkään punapään miekan, jota pitkin veri valui sotkemaan myös siron käden. Shann tajusi tantereen tömähdyksestä - joka syntyi kun mies oli kaatunut - että taisto oli ohi ja hän oli selvinnyt voittajana. Side silmiltä riisuttiin, samalla kun toinen käsi piteli keveän näköisesti miekkaa. Shann kyllä hymähti tyytyväisenä nähdessään hänen haastajansa hävinneen ja jopa pieni omahyväisen näköinen hymy tuon huulilta oli nähtävissä mutta silti hänen voittoaan oli hieman latistanut se ettei Kuunterä ollut antanut iskeä. Selvinpäin Shann olisi varmaan tästä aiheesta enemmänkin masentunut mutta nyt hän vain tyytyi juhlimaan voittoaan.
Näyttävästi Shann kumartui kilpakumppaninsa tasolle ja kahdella rauhallisella liikkeellä pyyhki veret miekestaan miehen käsivarteen. Kuunterä sujaitettiin takaisin huotraansa, sitten mitään sen kummemmin sanomatta hän asteli takaisin Kirazin luokse ojentaen tälle tuon liinan takaisin. "Kiitos lainasta", nainen totesi virnistäen ja sitten kohotti pikarin täynnä haltia viiniä korkealle ilmaan voittonsa merkiksi ja nauroi.

//Kauheee inspis blokki! En taas käsitä mistä tämmösen oon saanu, tuli ehkä flunssan mukana. Kuitenkin sori jos teksti ei ole parasta laatua:I//
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Viesti Ke Loka 09, 2013 12:37

// Nääh, ihan hyvälaatuistahan tuo oli! : D //

Shann näytti itsevarmalta, hänen asentonsa oli harkittu ja vakaa, eivätkä hänen kätensä tärisseet ollenkaan. Ja jos tärisivätkin, niin innostuksesta, eivätkä pelosta. Kiraz puri hampaitaan yhteen toivoen, että punapää ei nyt pettäisi häntä: ilta jatkuisi paljon mukavammin, mikäli hänellä olisi vielä ottelun jälkeenkin rahaa ostaa itselleen juotavaa.
Punapää taisteli miestä vastaan, kuin hänellä ei olisi ollutkaan sidettä silmillään, näkiköhän toinen läpi kankaasta? Toisaalta, humaltunut äijä ei selvästikkään ollut mikään maailman haastavin vastus: eihän se ollut osunut naiseen vielä kertaakaan, vaikkei tämä edes pysynyt koko aikaa liikkeessä... No, hyvä että näitäkin vielä löytyi. Kirazista tuntui, että vuosien vieriessä, oli kansasta yhä suurempi ja suurempi osa oppinut taistelemaan, sodalla saattoi tietenkin olla osansa asiaan.

Kaikki sujui kuin rasvattu, kunnes Shann teki liikkeen, johon useimmat eivät olleet varautuneet : jätti iskunsa kesken. Kiraz huomasi heti, että naisen kädet olivat yhä jännittyneet, eivätkä suinkaan yrittäneet vetää miekkaa poispäin miehestä. Haltia kurtisti kulmiaan ymmärtämättä, mitä näki. Ihan kuin miekka olisi pistänyt vastaan... Tai sitten miekkosella oli hieman taipumusta magian käyttöön.
Shann voitti kilpailun joka tapauksessa, varsin verisesti ja haltia loi tiukan katsekontaktin jokaiseen vetoon haastamaansa mieheen, etteivät nämä voisi livistää paikalta. Leveä virne levisi neidon kasvoille
"RAHAT PÖYTÄÄN, epäilijät!" hän naurahti ja tunsi, kuinka helpotus sai hien valumaan hänen niskaansa pitkin. Hän ei ollut hyvä jännittämään muiden puolesta, hän mieluummin auttoi tovereitaan taistossa. Punapää palautti hänen huivinsa ja Kiraz kietoi sen takaisin vyölleen
"Hyvä tyttö, noin sitä pitää" hän leperteli leikkisästi ja saadessaan oman väkevänsä, tilasi hän voittajallekin uuden juoman. Hän oli ansainnut sen.
"Minne aiot jatkaa tästä? Vai ovatko suunnitelmasi rajautuneet vain tähän kapakkaan?" Kiraz tiedusteli. Ehkä he voisivat jakaa majatalomaksut... Kiraz joi väkevänsä ja röyhtäisi vieden kätensä suunsa eteen, mutta pidättelemättä yhtään epänaisellista äännähdystä. Sitten hän osoitti ohimennen toverinsa miekkaa
"Haluatko selittää minulle, että mitä tuolla tapahtui?" hän kysyi. Hän halusi siirtää puheenaiheen nopeasti jonnekin aivan toisaalle, sillä hänelle oli yllättäen tullut aikamoinen hinku lähestyä toista tavalla, joka saattaisi tuntua varsin ahditavalta, mikäli toinen olisi perinteinen, suvaitsematon haltia. Tälläisiä "suvaitsemattomuuden" merkkejä ei tosin ollut ollut ilmassa koko iltana, mutta ei se tarkoittanut, että toinen olisi valmis kuhertelemaan hänen kanssaan. Sitäpaitsi, Kiraz oli kuherrellessaan aika kaukana omalta mukavuusalueeltaan.

Ritari

Viestit: 1214

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti La Loka 19, 2013 4:47

Toisen kehut tuntuivat kieltämättä ihan kivoilta vaikkei Shann usein ajatellut tarvitsevansa kehuja tunteakseen olonsa loistavaksi ja itsevarmaksi. Oikeilta henkilöiltä kuitenkin ne olivat itsetuntoa hivelevää kuultavaa. Sha'lannae kulautti loput omasta haltiaviinistään kuullessaan toisen tilanneen hänellekin lisää juotavaa. Sitten toinen kysäisi mihin sekarotuinen mahtoi tästä olla jatkamassa ja tuo kurtisteli kulmiaan pohtivaisena. "Jaa'a", tuo totesi siinä pohtiessaan, "Erinomainen kysymys. Minulla on kyllä asunto aika lähellä, tulin tänne saadakseni jotain vaihtelevaa mietittävää ja piristyäkseni. En kaipaa kyllä samojen seinien pariin palaamista." Punapää jätti kuitenkin sen kummempien suunnitelmien listauksen sikseen, sillä ei hän itsekään rehellisesti tiennyt ja harvinaisesti ei se myöskään haitannut. Katsoisi nyt mihin tämä ilta veisi, ainakin Shann oli halukas menemään minne virta vain veisi!

Sitten puhe kääntyi miekan toimiin. "Kuunterällä ja minulla on - miten sen nyt sanoisi? - erimielisyyksiä." Nainen kertoili ajatellen ettei toista varmasti kiinnostaisi juuri tapaamansa muukalaisen ja tuon miekan sielunelämä. "Se on kyllä paras miekka! Sitä ei pidä hetkeksikään unohtaa tai kyseenalaistaa! Mutta näin mahtava miekka tulee vastuun ja omien ongelmiensa kanssa." Häntä ei kertoisi asiasta enempää ellei toinen kysyisi, sillä hän inhosi niitä tyyppejä jotka vain selittivät jostain asiasta ummet ja lammet vaikkei kukaan ollut pyytänyt kuulla niistä eikä ketään todella kiinnostanut.
Sähäkän punapään juoma tuli ja tuo otti siitä heti ensi töikseen huikan. Ehkä olisi syytä vähän hidastaa tahtia juomisen kanssa sillä olo alkoi tosiaan olla aika virkeä ja mahtipontinen. "Olo on kyllä pitkästä aikaa rentoutunut, en haluaisi ajatella rajoittavani hyvää oloani pelkästää tähän kapakkaan!" Nainen naurahti ja joi jälleen.
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3
Seuraava

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö