Törmäämisiä


Haltioiden kylä, kokonaisuudessaan. Kylä on monikerroksinen ja valoisa, ennen kaikkea luontoon sopiva. Talot ovat väriltään vaaleita, arkkitehtuuriltaan kauniita ja elegantteja. Joissakin taloissa on käytetty samaa, valkoista marmoria mitä itse aroilla sijaitsevassa linnassa. Kasvillisuutta kylässä on paljon, lähes joka nurkalta löytää seinäköynnöksiä, koristepuita ja pensaita. Kylä on täysin piilossa metsässä, sitä verhoaa lumous jonka läpi ei voi nähdä, ellei tiedä mitä pitäisi katsoa. Vain ne, jotka kylässä asuvat, löytävät sinne.
Kylä sisältää niin asunnot, kuin puodit ja torit. Toreja haltioilla ei ole niin paljoa, mitä ihmisillä, mutta kauppoja ja putiikkeja sitäkin enemmän. Majataloja on siellä täällä, osa tasokkaampia mitä toiset.

Öisin kylän kauniita katuja valaisee satunnaisesti ympäriinsä leijailevat maagiset valopallot. Päivisin auringonvaloa valoa tihkuu latvustojen lomasta. Kylää ei ympäröi muurit, eikä aidat. Haltiat luottavat täysin jo vuosisatoja toimineeseen maagiseen illuusioon, jonka ansiosta ihmiset eivät voi löytää tänne.

Valvoja: Crimson

Viesti Su Helmi 23, 2014 2:40

Re: Törmäämisiä

Raffinee Oreena

Neidon kysymys aiheutti selkeän hämmenyksen miehen kasvoilla. Mies kuitenkin nousi ja esittäytyi kohteliaasti. Rafi vastasi kädenpuristukseen samalla hieman hymyillen "Raffinee Oreena". Neito vetäisi kätensä kuitenkin ennen aikojaan miehen kädestä ja istahti takaisin. "Ei tarvitse olla pahoillaan, mutta eiköhän tuo esittely ollut ihan paikallaan" neito mumisi. Hänestä oli outoa istua ventovieraan luon tietämättä tuon nimeä. Aihe vaihtui takaisin lääkkeeseen salamannopeasti. "Muistan varsin hyvin mitä olen sanonut, mutta jospa sitä sitten riittäisisi." Rafi tuhahti. Se olisi pistettävä riittämään jos ei muuten. "Kokonaisen pullon saat unohtaa." neito täydensi. Hän oli hetken hiljaa ja katseli ympärilleen. Hänestä miehen talo oli oikein miellyttävä. Ehkä jopa hienompi kuin hänen. No aika selvästi. Mies oli rikkaampikin näin ensisilmäyksellä. Neidon katse käännähti nopeasti kun mies alkoi taas puhumaan. "Öö.. sitä minä tässä vaan, että mistä meinasit sen eläimen tähän hätään hankkia?" neito sanoin vältellen miehen esittämää kysymystä. Hän ei muka tiennyt mitä halusi vaikka päivänselväähän sen piti olla. Neito oli taas hiljaa. Katse kiersi asunnossa. Hän nousi ja lähti kiertelemään huoneessa rauhallisin askelin. Ei ehkä paras reaktio. Neito oli vaivaantunut, muttei tiennyt oikein miksi. Mies alkoi oisoittaa vieraanvaraisuutta, mutta Rafi kuitenkin kieltäytyi miehen tarjouksesta. "En tahdo juuri nyt mitään" neito vastasi samalla tuijottaen seinää kuin olisi nähnytkin siinä jotain.

Viesti Su Helmi 23, 2014 3:08

Re: Törmäämisiä

Yuráiden Dirindhur

Raffineeksi esittäytyneen äänensävy alkoi miehen mielestä muuttua töykeämmäksi ja Yuráiden mietti johtuiko moinen jostain mitä mies oli sanonut. Neito tyrmäsi myös miehen ajatuksen, että hän olisi voinut saada koko lääkepullollisen, eikä haltiamies sen enempää halunnut siitä puhua, sillä väittely saattaisi johtaa tilanteeseen, jossa hän ei saisi lääkettä lainkaan. Nyt neito kysyi mistä Yuráiden aikoisi hankkia eläimen näin lyhyellä varoitusajalla ja mies vastasi nostaen pienen hymyn kasvoilleen.
"Sanotaanko nyt vaikka, että minulla on omat keinoni." Yuráiden aloitti. "ja tämähän riippuu nyt täysin siitä minkä eläimen valitsette." Mies jatkoi ja nosti katseensa hämärään kattoon hetkeksi.
Neito vastasi kieltävästi miehen kysymykseen, halusiko tuo jotain ja Yuráiden nyökkäsi vastaukseksi, vaikkei uskonut toisen edes näkevän. Hän itse sensijaan voisi kyllä nauttia kupposellisen teetä, jonka vuoksi mies suunnisti keittiöönsä, joka oli avonainen ja sijaitsi suoraan olohuoneen vieressä. Mies täytti pannua vedellä ja samalla aloitti puhumaan "Jos valitsette lemmiksi hevosen, koiran, kissan tai muun yleisen lemmikkieläimen, niin sellaisenhan saa melkein mistä vain." Mies sanoi ja kantoi pannun olohuoneeseen. "Jos sen sijaan haluatte lemmikiksenne linnun, tiedän juuri sopivan henkilön, joka voi toteuttaa toiveenne talitiaisesta koulutettuun kotkaan." Yuráiden jatkoi ja ripusti pannun rautaorrelle, jonka mies siirsi takkatulen ylle. Tämän jälkeen mies siirtyi takaisin keittiön puolelle, kokosi tarjottimelle sokeri- ja hunajakulhon, sekä kermakon ja kaksi teekuppia lautasineen ja lusikkoineen, vaikka neito olikin sanonut, ettei ottaisi mitään.
"Jos toiveenne koskee metsäneläintä, uskon että voin hankkia sellaisen teille viikossa, koulutettuna, mutta taruolennot eivät kuulu sopimukseen." Nyt mies katsoi suoraan neitoon, joka oli hetki sitten noussut tuoliltaan ja mietti mitähän neidon päässä liikkui tällä hetkellä. Samalla miehen katse kävi viipymään matossa, jonka alle piiloutui luukku kellariin, kellariin, joka oli täynnä hänen kynnenjälkiään.
"Joten..." Yuráiden sanoi laskien tarjottimen pöydälle ja istuen itse alas tuolilleen. "olen tehnyt selväksi oman tarjoukseni ja tarpeeni, mutten ole vieläkään kuullut teidän sanovan viimeistä sanaa omastanne. Mikä on se eläin, jonka haluatte neiti Oreena?" Haltia kysyi ja antoi kysyvän katseensa viipyä neidossa.
"Onko meillä sopimus, vai ei?" Mies vielä lisäsi, kunnes irroitti katseensa haltianeidosta ja laski sen syliinsä, kalpeisiin, hikisiin käsiinsä.

Viesti Ma Maalis 03, 2014 2:56

Re: Törmäämisiä

Raffinee Oreena

Rafin kieltäydyttyä tarjoilusta, mies suuntasi keittiöönsä. Rafi istahti tuoliinsa ja katsoi miehen puuhia. Mies oli selvästi aikessa keittää teetä. Neito käänsi katseensa haltiamiehen kasvoihin, kun tämä rupesi puhumaan. Tämä uskotteli kaiken olevan mahdollista. Miksipä ei, jos kerran oli rahaa millä maksaa. Ajatukset jylläsivät samalla kun mies kantoi teekuppeja pöytään. Ei olisit tarvinnut, neito ajatteli, mutta antoi periksi. Rafilla pyöri sata ajatusta päässä. Hän mietti yhäenemmän asiaa. Kai se oli suostuttava. Neidon huomio kiinnittyi erityisesti, kun mies puhui metsän eläimistä. "Pöllö." neito sanoi. "Mä haluaisin pöllön." neito jatkoi. Hän istui ja katsoi miestä. "Sä saat tästä lääkkeestä puolet jos minä saan pöllön. Sovittu?" Rafi sanoi katsoen miestä tiukasti silmiin.

/luvattomman lyhyt teksti -.-/

Viesti Pe Maalis 07, 2014 8:41

Re: Törmäämisiä

Yuráiden Dirindhur

Neito sai vihdoin kerrottua, mitä hän halusi sopimukselta ja mies oli tyytyväinen tähän, pöllö ei olisi vaikea hankkia ja ainakin hän saisi osan lääkkeestä. Dhur nyökkäsi hitaasti ja hymyili pienesti, tyytyväisenä, että he olivat edenneet sopimuksessa seuraavaan asteeseen. Pian mies kuuli takanaan teeveden kiehuvan, joka havahdutti Yuráidenin toimimaan ja hän sunnisti takan äärelle ottaen teekannusta kiinni ja kantaen sen pöydän äärelle.
"Oletteko varma, ettette tahdo teetä?" Mies varmisti ja oli valmis kaatamaan kuumaa vettä toiseenkin teekuppiin. Omaansa haltia pudotti teräksisen pallon, joka piti sisällään yrttejä ja kuivattuja lehtiä. Kuuma vesi sai värin pakenemaan lehdistä ja pikkuhiljaa hento, kullanruskea väri oli vallannut koko teekupin sisuksen. Sekaan mies laski lusikallisen hunajaa, joka suli pian nesteeseen, kuin sitä ei olisi ollutkaan. Tämän jälkeen haltiamies istuutui takaisin tuolilleen, nosti teekupin huulilleen ja katsoi vinosti hymyillen toiseen.
"Puhuitte siis pöllöstä." Dhur totesi ja hymyili laskien teekupin edessään olevalle pöydälle. "Tiedätte varmasti, että pöllölajeja on useita kymmeniä, joten onko teillä mielessä mitään tiettyä lajia?" Dhur sanoi ja naurahti kuivasti siemaillen taas teetään.
"Tietenkin, jos haluatte, minulla on itseasiassa teille juuri sopivasti tornipöllö täällä, kodissani." Dhur sanoi nojaten eteenpäin, laskien kyynärpäänsä polviensä päälle ja antaen leukansa levätä käsiensä varassa. "Ellette halua jotain suurempaa, huuhkajaa ehkäpä?" Mies kysyi ja nojasi taas taaksepäin tuolissaan. Hänen oli kyllä tarkoitus antaa koulutettu pöllö toiselle henkilölle, mutta Yuráiden ei välittänyt, hänellä oli nyt suurempia huolia, joihin hän saisi ratkaisun vain tuon vaivaisen pöllön avulla.

//eeeei se haittaa (; //
Edellinen

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö