Liittolaisia etsimässä


Laajat hiekkarannat reunustavat merta. Rantaviivaa tuntuu jatkuvan loputtomiin ja ranta onkin mainio paikka viettää kesäisen lämpimät päivät rentoutuen auringossa.

Valvoja: Crimson

Viesti To Loka 15, 2009 4:23

Liittolaisia etsimässä

Demoni näki jo kaukaa, aarnikotkan selästä, kimaltavan veden ja kultaisella hiekalla peitetyn rannan. Aurinko paistoi lämpimästi ja meri oli houkutellut muutaman uimarin rannalle. "Laskeudutaan tuonne hiukan syrjemmäs." Ariel sanoi ja osoitti kallionseinämän toisella puollella olevaa hiekka-aluetta. "Uskon, että nuo poistuvat melko nopeasti." Demoni sanoi.

Hiekka kimalteli auringossa ja Ariel ei ollut pitkään aikaan nähnyt mitään niin kaunista. "Luulenpa, että tiellemme voi osua muutama olento, joka olisi valmis liittymään seuraamme. Älä kysy, että mistä tiedän, minulla on vain sellainen tunne." Ariel totesi nauraen.

Aarnikotkan laskeuduttua, demoni hyppäsi alas tämän selästä ja heittäytyi selälleen hietikolle. "Ihanan lämpöistä." Demoni sanoi ja kehräsi hiukan. Veteen tämä ei menisi, mutta hiekalla oli hyvä olla. "Oletko ikinä ajatellut hankkivasi perhettä? Onko tällä saarella edes muita aarnikotkia? Olet ensimmäinen tapaamani." Ariel kysyi, nousten istumaan.

Viesti Ti Loka 27, 2009 6:21

/´/ Sori kun en ole ehtinyt vastata.//

Routa laskeutui hietikolle ja katseli ympäristöä maasta käsin. Paikka näytti rauhalliselta, mutta yleensä tilanteiden oli tapana kääntyä nopeasti toiseen suuntaan yhdessä hetkessä. Griipi suunnisti suoraan ja jämerin askelin veteen puhdistaen suolaisella vedellä kuivunutta verta. Haavaa taas kirveli kun siihen joutui merivettä, mutta kipu ei ollut paha ja olennon turkki oli taas puhdas, mutta märkä. Astellesssaan takaisin kuivalle maalle Routa kuunteli hiljaa kissademonin sanoja ennekuin puisteli kuin koira ylimääräiset vedet valuvasta turkistaan.
"Jaa..."
Routa sanoi miettivästi ja astui lähemmäs Arielia.
"En ole ajatellut asiaa. Jos oikeanlainen naaras tulee vastaan niin toki kai sitä voisi harkita, mutta mitään tarkkoja ja vaativia suunnitelmia en osdaa enkä halua tehdä. Jotkut asiat vain menevät omalla painolla eteenpäin ja niiden haastavuutta ei voi tietää vielä."
Routa sanoi ja kokosi sitten siipensä paremmin kylkiään vasten ja nousi sitten läheisen dyynin päälle katsellen ympärilleen ja odotellen, että jotain tapahtuisi.

//Mukana vaan. Olit sitten ystävä tai vihollinen!//

Viesti To Marras 05, 2009 6:37

Ariel katseli Kuuran haavan puhdistus -operaatiota. Haavaa kirveli varmasti, sillä merivesi oli todella suolaista. Kissademoni istahti hiekalle ja katseli horisonttiin. Kissankorvat kuuntelivat kaukaisuudesta kuuluvia ääniä ja tämä piti varansa yllättävien vieraiden varalta. Ariel hymyili aarnikotkan sanoille. Hän ei ajatellut perhettä perustaa, ei demoni sopinut äidiksi, varsinkaan hänenlaisensa. Arielin elämään kuuluivat varastaminen, ryöstöt ja pakeneminen, ei sellainen elämä sopinut lapselle ja varsinkaan kun koko ajan sai tuijotella selkänsä taa, milloin kuninkaan vartijat hyökkäisivät kimppuun. "Omalla painollapa hyvinkin. minä en lapsia aio hankkia. Varkaan elämä ei sovi lapsille." Demoni sanoi virnistäen. "Kerran varas, aina varas ja vaikka kuinka haluaisi, siitä ei pääse pois, minä en ainakaan ole päässyt." Demoni sanoi ja nakkasi pikkukiven mereen. Oli hän joskus halunnut muuttaa elämäntapojaan, mutta enää hän ei voinut. Demoni oli liian kiinni nykyisessä elämäntyylissään. Ja varastaminen oli jännää, eipä demoneille rehellistä työtä yleensä löytynytkään.

Viesti Su Marras 08, 2009 9:59

Kurra katsoi kissademoni hetken aikaa hiljaa ja harmistuneena, kunnes peto päästi huokaisun.
"Ovatko nuo sinun sanojasi vai muiden?"
Aarnikotka asteli eteenpäin toisen luokse ja katsoi toista suoraan silmiin kvakvan kysyvästi.
"Määrätkö sinä elämästi vai muut? Haluatko jatkaa elämäsi varkaana ja paeten jokaista ihmistä jonka näet. Etkö olekkaan se kissademoni jonka pelastin ja joka halusi muuttaa tämän saaren kohtaloa. Sillä se rohkea demonitar jonka eileen törmäsin halusi elämältänä enemmnän. Hän halusi rauhaa, hän halusi myös omaan elämäänsä muutosta, vaikka ei sitä myöntänyt."
Kuura veti päänsä kauemmas ja katsoi toista nyt vakvasti, mutta smalla rohkaisevasti.
"Jokainen vastaa omasta elämästään ja myös siitä miten aikoo sen kuluttaa. Jos haluat jatkaa varastelua ja jatkuvaa pelossa eloa niin sitten suosittelen, että jatkata lähimpään kaupunkiin ja minä etsin jonkun muun jatkamaan joukon kokoamista."

Paluu Ranta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö