Vain tyttö miekan kanssa


Arot sijaitsevat valtakunnan länsiosassa, aueten heti Quinn metsän vieressä ja jatkuen pitkälle pohjoiseen Kleth vuorelle asti. Arot ovat kumpuilevaa ja välillä tasaantuvaa ruohomaata silmänkantamattomiin. Aroilta löytyy kuitenkin teitä, jokia ja jopa pieniä järviä, jotka rikkovat tämän ruohomeren yhtenäisyyttä silloin tällöin. Kaksi suurinta tietä kulkevat ihmisten kaupungista Nahor kylään ja toinen suurin tie taas ihmisten kaupungista arojen halki Kleth vuorelle. Kleth vuorelle kulkevaa tietä ei kuitenkaan käytetä kovin usein lohikäärmeiden pelossa.

Aroilla sijaitsee tätä nykyä myös Haltioiden kaupunki. Pohjoisemmasta löytyy myös kyliä, jotka uhkarohkeana pitävät majaansa aroilla.

Haltiat pitävät aroja erittäin tarkkaan silmällä kaupunkinsa tähden, joten on erittäin todennäköistä törmätä haltioiden sotilaspartioihin aroilla, varsinkin eteläosassa.

Valvoja: Crimson

Avatar

Porvari
Porvari

Viestit: 378

Liittynyt: Su Huhti 28, 2013 7:05

Paikkakunta: Gensokyo

Viesti Pe Helmi 23, 2018 3:12

Vain tyttö miekan kanssa

Nakami tulihäntä

Päivä oli kääntymässä iltaan. Maa oli lumen peitossa, sitä oli taas päivänmittaan satanut lisää. Metsän suunnalta pieneen maalaiskylään, jos sitä nyt edes kyläksi pystyi kutsumaan, Nakammi saapui ratsastaen vaalealla hevosellaan. Hän oli vuorannut itsensä turkien ja taljojen alle suojaan kylmältä, ei vain itsensä takia vaan lähinnä pitääkseen pienen tummahiuksisen lapsen sylissään lämpimänä. Matkaviitan huppu sai suojata kasvoja niin pieneltä lumisateelta ja viimalta kuin myös piilottaa Nakamin sudenkorvat. Pieni tyttö hänen sylissään puolestaan halasi jotain turkiksen näköistä, pörheää ja lämmintä kuitenkin, nimittäin susitytön häntää. Alice oli nipinnapin enää hereillä, päivä oli ollut pitkä. Kaksikko oli kulkenut koko päivän ympäri metsiä yrittäen etsiä Nakamin muodonmuuttajalaumaa mutta turhaan. Noista ei ollut löytynyt jälkeäkään.

Uteliaasti punahiuksinen nuori nainen katseli ympärilleen lumen alle joutuneita peltoja ja asutuksen ensimmäisiä rakennuksia. Kylä ei ollut sen isompi kuin sekään jossa hän oli lapsuutensa viettänyt. Olisi ihme jos kylää löytyisi kartalta, melkein yhtä suuri ihme kuin majatalon löytäminen. Sääli sinäänsä sillä lämmin keitto ja suoja yöksi sopisi erittäin hyvin niin hänelle, hevoselleen kuin adoptiotyttärelleen sylissään. Tosin yleensä silloin satunnaisille matkalaisille löytyi silti katto pään päälle, vaikka kylässä oltaisiinkin varovaisia ulkopuolisten suhteen maanviljelijät yleensä osasivat arvostaa pientäkin lisätuloa jonka matkalainen toisi yöpymällä. Pitäisi vain kysyä joltakulta joka löytäisi, jos ulkona ei ketään ollut niin pakko kai se olisi ovia mennä koputtamaan. Ikävähän se olisi häiritä ihmisten rauhallista perhe-elämää mutta suurin osa oli yleensä ymmärtäväisiä. Toki auttaisi tietää asuttiko tätä kylää ihmiset vai haltiat, oliko sudenkorvat hyvä piilottaa vai pitää esillä.
"Iltoja" Nakami toivotti ensimmäiselle miehelle joka ulkona vastaan tuli. Toinen näytti olevan myymässä talonsa antimia, tiedä sitten kuinka hyvin kauppa kävi tähän vuodenaikaan. "Osaisitko sanoa mistä voisimme löytää suojan yöksi ja aterian ainakin täksi illaksi, mielellään jotain lämmintä." Hetken Nakami mietti ennen kuin lisäsi "Meillä on kyllä rahaa maksaa, ei paljoa mutta kuitenkin." Tiedä vaikka nopeasti olisivat kiertolaisilta vaikuttaneet, pieni lapsi ja yksinäinen nainen. Rehellinen, itsensä kunniallisesti elättävä matkalainen ei välttämättä loppujenlopuksi ollut ensimmäinen vaikutelma jonka kaksikosta pystyi saamaan vaikka kerjäläisillä harvemmin yhtä hyvää kokoelmaa eri eläinten turkiksia olikaan. Saati sitten hevosta matkustamiseen, miekkaa vyöllä tai yhtä laadukkaita vaatteitakaan. Vaatteiden laatu olisi oikeastaan viitannut lähemmäksi jotakuta kaupungissa asuvaa kohtuullisen hyvin toimeen tulevaa kohti kuin talonpoikaa saati metsänasukkia.

//Tänne näin pandanna, sain vihdoin ja viimein aikaiseksi, toivottavasti tässä on jotain aloituksen ainetta^^
Avatar

Porvari
Porvari

Viestit: 795

Liittynyt: La Heinä 14, 2012 5:28

Paikkakunta: Silver Millenium

Viesti Ma Huhti 23, 2018 12:33

Re: Vain tyttö miekan kanssa

Aika tuli hiljalleen käydä pakkaamaan tavaroitaan takaisin Aarenin vetämiin kärryihin. Kaupanteko kylmässä ei millään mitalla ollut Cecilin lempipuuhaa, mutta joskus ne villat ja villavaatteetkin piti myydä, joten miksi ei talvella kun kysyntä oli kovin. Pienessä yhteisössä ei vain ollut liian suurta kysyntää joten… Tämäkin päivä oli kulunut suurimmaksi osaksi peukaloita pyöritellessä ja kuulumisia vaihdellessa paikallisten tuttujen kanssa.
Maajussi oli juuri lastannut ensimmäisen laatikon kärryihinsä, kun kuuli vieraan naisäänen iltoja toivottelevan. Hän kääntyi kohtaamaan tulijan, kuunteli tämän kysymyksen ja silmäsi nopeasti edessään olevaa pientä seuruetta. Nuori nainen ja pieni tyttö vaalean hevosen kanssa. “Iltoja vain”, Cecil vastasi. Muukalainen ei näyttänyt juurikaan hänen omaa esikoistaan vanhemmalta, ja lapsi hänen mukanaan tuntui pysyvän vain hädin tuskin hereillä. “No… Te voisitte kiertää ovia ja toivoa parasta, täällä päin ei ikävä kyllä kauheammin ole tarvetta majataloille tai vastaaville…” Perheenisä hiljeni hetkeksi, kuulosteli, antaisiko hänen omatuntonsa koskaan anteeksi, jos hän jättäisi kaksi lasta heitteille pakkaseen. Vastaus oli ei.

“Tai vaihtoehtoisesti voitte odottaa sen verran, että saan loput tavarani kuormattua - minulla on maatila ja vapaa huone vähän matkan päässä täältä. Emäntäkin kokkaa aina ylimääräistä.” Viljelijä naurahti lämpimästi ja nosti kätensä ratsailla istuvan naisen puoleen. “Nimi on Cecil… Eikä siitä rahasta tarvitse huolehtia.”

//”hahahahaha haluun alottaa uuden pelin ku inspaaa.” Kuukausi myöhemmin: “No perskuta.” TÄÄLLÄ OLEN VIIMEIN//
... Kaikkia kinosti.

Seuraa tarjolla
(melkein) 24/7

Azure ◇◆◇ Haulokki ◇◆◇ Aella ◇◆◇ Marielle ◇◆◇ Cecil
Avatar

Porvari
Porvari

Viestit: 378

Liittynyt: Su Huhti 28, 2013 7:05

Paikkakunta: Gensokyo

Viesti Ma Huhti 23, 2018 3:37

Re: Vain tyttö miekan kanssa

Nakami ei voinut kuin nyökätä hiljaa toisen sanoille siitä ettei näin pienestä kylästä majataloa löytynyt. Asukkailta kysyminen olisi siis todellakin ainut vaihtoehto mutta muodonmuuttaja ei halunnut olla vaivaksi eikä ovilla kiertäminen ajatuksena ollut kovin kaukana kiertolaisuudesta. Sitä kai hän juuri tänäiltana oli muttei Nakami silti halunnut sitä myöntää. Onni oli kuitenkin myötä miehen tarjotessa majapaikkaa oman kattonsa alta.
"En usko että kukaan kieltäytyisi tuosta tarjouksesta" Nakami vastasi. Hänen äänestään saattoi hyvinkin kuulla selvän helpotuksen. Tilanne oli ollut paras mahdollinen yösijan löytymisen suhteen.
"Ja juuri kun oletin ettet olisi voinut pistää paremmaksi sinä lisäät tuon. Kiitos. Minun on Nakami ja pikkuinen on Alice, olemme kiitollisia huolenpidostasi." Punapää vastasi ja pyöräytti itsensä alas hevosen selästä. Nakami pystyi tuntemaan että mies ei ollut valehdellut maatilan kohdalla. Toisella oli työmiehen kädet, asia joka korostui varsinkin nyt kun Nakamin omat kädet eivät olleet läheskään samassa määrin maatilan töiden karkistamat.
"Ja ei odottaminen ongelma ole mutta jos sallinet niin autaisin mielelläni, parhaani mukaan." Nakami hieman hymyili. Alice varmasti kannatti yön lepoa mahdollisimman pian eikä susityttö uskonut Cecilinkään pistävän pahitteeksi jos pääsi hieman nopeammin nauttimaan emännän ruuanlaitosta. Joten punapää seurasi maanviljelijän esimerkkiä ellei toinen tätä estänyt. Laatikko siirtyi toisensa jälkeen ja Alice sai aina välillä kannustuksen sanasen hereillä pysymiseen.
"Toivottavasti siinä oli kaikki tuo nuokkuminen saa pelkäämään että kohta tipahtaa hevosen selästä" Nakami sanoi vilkaisten Aliceen kun viimeinen selvästi Cecilille kuuluva laatikko oli siirretty.

//Jep jep no oikeastaan kaksi kuukautta^^ Mutta onnea pääsykokeisiin ja ihan hyvä vaan että tietyt asiat menee ropen kirjoittamisen edelle^^

Paluu Laurina Arot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia