Tulta lumille!


Arot sijaitsevat valtakunnan länsiosassa, aueten heti Quinn metsän vieressä ja jatkuen pitkälle pohjoiseen Kleth vuorelle asti. Arot ovat kumpuilevaa ja välillä tasaantuvaa ruohomaata silmänkantamattomiin. Aroilta löytyy kuitenkin teitä, jokia ja jopa pieniä järviä, jotka rikkovat tämän ruohomeren yhtenäisyyttä silloin tällöin. Kaksi suurinta tietä kulkevat ihmisten kaupungista Nahor kylään ja toinen suurin tie taas ihmisten kaupungista arojen halki Kleth vuorelle. Kleth vuorelle kulkevaa tietä ei kuitenkaan käytetä kovin usein lohikäärmeiden pelossa.

Aroilla sijaitsee tätä nykyä myös Haltioiden kaupunki. Pohjoisemmasta löytyy myös kyliä, jotka uhkarohkeana pitävät majaansa aroilla.

Haltiat pitävät aroja erittäin tarkkaan silmällä kaupunkinsa tähden, joten on erittäin todennäköistä törmätä haltioiden sotilaspartioihin aroilla, varsinkin eteläosassa.

Valvoja: Crimson

Viesti Pe Huhti 13, 2012 7:57

~ Tenshi ~

Naisen potkut olivat selvästi osuneet hyvin. Varmaan aika arkoihinkin paikkoihin, jos toinen kerran tuolla tavalla karjui. Nainen nousi nopeasti ylös ja hieroi silmiään. Hän räpytteli niitä pari kertaa, ennen kuin alkoi taas näkemään paremmin. Hän etsi nopeasti katseellaan miekkaansa, joka oli uponnut lumeen. Hän juoksi sen luokse ja nosti sen nopeasti ylös, kääntyen takaisin pidemmän herran suuntaan. Toinen näytti jo voivan vähän paremmin, kun alkoi jo heti uhkailevankin puoliveristä demonia. Nainen nosti kulmiaan hieman ylemmäs ja astui askeleen hieman taaemmas. Toinen repäisi uuden palasen hiiltä ladosta ja heitti senkin Tenshiä päin. Naisen ei kuitenkaan tarvinnut väistää hiiltä muuten kuin vain astumalla uuden askeleen taaemmas. Sen verran välimatkaa heillä oli. Tenshi lähti juoksemaan toista päin. Hän heilautteli miekkaansa toista päin ja nousi sitten lentoon. Nainen lennähti taaemmas ja laskeutui sitten takaisin maahan, pysyen silti tarkkana siltä varalta että toinen hyökkäisi taas tai alkaisi viskoilemaan hiiltä.
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2500

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Pe Huhti 20, 2012 6:38

Eugene

Tälläkertaa puu ei osunut, mutta sanoihan sen nyt jo periaatteessa vastustajan ja Eugenen välinen etäisyyskin. Kipinät tipahtelivat lumeen ja sammuivat niille teilleen jättäen mustan pläntin hankeen. Eugene katsahti mustaa aukkoa ja siirsi sitten jälleen katseensa vastustajaansa asettaen miekkansa valmiusasentoon. Se todellakin oli tarpeen, sillä hän lähestulkoon säikähti kun naikkonen ponkaisi itsensä juoksuun demonia kohti. Gene nojautui ladon seinää vasten ja tunsi miellyttävän lämmön selkänsä ympärillä kun liekit nuolivat vasten ihoa, mutteivät kyenneet tarttumaan vaatteisiin saatika ihoon tai hiuksiin, ja polttamaan niitä. Eugene oli jo valmiina iskemään miekkansa Tenshin miekkoja vasten, mutta juoksun myötä tämä alkoi huidella miekkojaan ja lehahti yhtäkkiä lentoon. Mustahiuksinen mies tuijotti tyrmistyneenä ilmaan noussutta nuorta naista eriparisilla silmillään, ja seurasi sitten kun tämä lennäytti itsensä taaemmaksi. Niin no, ei sitten. Eugenen teki jo mieli karjua että lentäminen oli huijausta, mutta eihän hänenkään taistelutyylinsä juuri rehellisyysetikettiä noudattanut. Sen sijaan tuo puuskahti kuin muka näkisi lentäviä miekkataistelunaisia joka päivä, ja mietiskeli hetken. Mikä olisi järkevin tapa hyökätä, kun vastustaja lensi, juoksi ja oli tuon verran kaukana? Jos Eugene ei olisi tiennyt että Tenshi osaa lentää, hän olisi uskaltanut olla uhkarohkeampikin ja hyökätä tästä heti suoraan naista päin. Vaan nyt, kun punapää saattoi ihan hyvin lehahtaa hänen edestään hänen taakseen ja iskeä, suunnitelma tuntui huonolta. Ainoa kyvykäs keino hyökätä vastaan olisi siis käyttää tulta hyödykseen. Eugene päätti siis olla tekemättä siirtonsa ainakin toistaiseksi vaikka kiskaisikin liitoksiltaan ratisevan laudan ilti tällä hetkellä melkein ilmiliekeissä olevasta talosta ja tähtäsi sen kohti Tenshiä. Sen tehtyään hän asetti miekkojensa terät tuleen ja ryhtyi kuumentamaan niitä sen verran kuin vain ehtisi ennen seuraavaa hyökkäystä.
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti La Touko 05, 2012 2:26

~ Tenshi ~

Nainen katsoi toista hiljaa, kun tuo tuhahti tämän lentämiselle. Hän piteli miekkansa kärkeä hieman polviensa yläpuolella ja tuijotti toista hiljaa. Hän tutki tuon liikkeitä. Hän asteli lähemmäs toista ja katsoi kun tuo repäisi ladon seinästä laudan irti ja heitti sen tätä kohti. Nainen väisti palavaa lautaa nopeasti ja käännähti taas tuota miestä päin. Hän katsoi hetken aikaa, kun tuo laittoi miekkojensa terät tuleen ja alkoi kuumentamaan niitä. Hän kutristi hieman kulmiaan, ennen kuin nousi nopeasti lentoon ja lähti liitämään toista päin. Hän asetti miekkansa valmius-asentoon ja lentäessään lähelle toista, hän heilautti miekkaansa tuon naamaa kohti ja laskeutui sitten tuon taakse. Nainen yritti tehdä miehen selkään ja jalkoihin haavoja ja lennähti sitten taaemmas, siltä varalta, että tuo herra alkaisi huitomaan enkeliä kuumentamilla miekoillaan. Niiden osuessa, ei nimittäin olisi hirveän mukavaa. Isku saattaisi jopa aiheuttaa todella pahoja vahinkoja naiseen.

//En oo varma heittikö Eugene sitä lautaa Tenshiä päin, mut kirjotin sen silti noin~
//Ja anteeksi että kesti ja että tuli lyhyttä tekstiä
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2500

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Pe Touko 11, 2012 8:18

Eugene

Eugene poltteli aluksi kaikessa rauhassaan katanoita liekehtivät ladon uumenissa, Tenshi nimittäin ei joko näyttänyt ymmärtävän tilannetta eikä siksi yrittänyt keskeyttää vaan... Ja heti kun Eugene oli ehtinyt kuvitella tämän typeryyttä päässään, punatukkainen neito olikin jo lehahtanut ilmaan. Tilanne oli mennyt demonilta lähes kokonaan ohi ja sai Tenshin miekasta viillon kasvoihinsa. Miekka osui oikeaan poskeen ja jätti inhottavan kivun, Eugene ei ollut varma oliko haava mennyt läpi poskesta mutta suuhun alkoi ainakin hiipiä pieni veren maku. Toinen isku osui selkään ja Eugene kaatui ulvahtaen palavaan latoon ryömien sen sisälle turviin. Punaisenoranssina leimuavat liekit ympäröivät demonin ja tämä jäi huohottaen istumaan liekkien sisälle. Hänen pitäisi keräillä voimiaan hetki ennen uutta hyökkäystä. Selkään osunut miekka ei ollut tehnyt tarpeeksi syvää haavaa vahingoittaakseen selkärankaa, mutta ei se hyvältäkään tuntunut. Eugene piteli katanoitaan tiukasti käsissään kuumentaakseen niitä lisää, ja saattoi jo erottaa oranssin hehkun terissä. Tästä se nulikka tulisi kärsimään.
Kun Gene oli saanut lepuuttelusta tarpeekseen ja imenyt itseensä sekä miekkoihinsa tarpeeksi lämpöä, hän syöksyi ulos ladosta ja hyökkäsi kohti Tenshiä tavoitteenaan iskeä tätä kylkiin tai vatsaan kuumennetuilla terillään.

//Joo, heitti se, tajusin vasta nyt itsekin kuinka epäselvästi se oli selitetty :D Mutta hyvä että ymmärsit!
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 1/2

Miten olisi kuutamokävely?
Edellinen

Paluu Laurina Arot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö