I will protect you||Janni


Arot sijaitsevat valtakunnan länsiosassa, aueten heti Quinn metsän vieressä ja jatkuen pitkälle pohjoiseen Kleth vuorelle asti. Arot ovat kumpuilevaa ja välillä tasaantuvaa ruohomaata silmänkantamattomiin. Aroilta löytyy kuitenkin teitä, jokia ja jopa pieniä järviä, jotka rikkovat tämän ruohomeren yhtenäisyyttä silloin tällöin. Kaksi suurinta tietä kulkevat ihmisten kaupungista Nahor kylään ja toinen suurin tie taas ihmisten kaupungista arojen halki Kleth vuorelle. Kleth vuorelle kulkevaa tietä ei kuitenkaan käytetä kovin usein lohikäärmeiden pelossa.

Aroilla sijaitsee tätä nykyä myös Haltioiden kaupunki. Pohjoisemmasta löytyy myös kyliä, jotka uhkarohkeana pitävät majaansa aroilla.

Haltiat pitävät aroja erittäin tarkkaan silmällä kaupunkinsa tähden, joten on erittäin todennäköistä törmätä haltioiden sotilaspartioihin aroilla, varsinkin eteläosassa.

Valvoja: Crimson

Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ti Elo 26, 2014 5:09

I will protect you||Janni

Un

Alris oli lähtenyt kotoa jo hyvin aikaisin aamusta. Lähellä aroa oli jokin kylä, josta aarnikotka oli vain kuullut ottoisältään. Siellä Alris myös työskenteli.
Un oli avannut punaiset silmänsä ja tuijotti korkeaa kattoa, joka oli kahden ja puolen metrin korkuinen. Aivan häntä varten tehty talo. Hän nousi hitaasti ylös ja tuijotti ikkunaa, se teki ääniä. Tuuli humisutti ikkunaa, että se tärisi ja teki ärsyttävää ääntä. Hänen korvansa hieman värähtivät ja Un nousi lopulta lämpimän peiton alta. Leijonan valkeat jalat kulkivat talossa tottuneesti. Hän sulki ikkunan paremmin ja näpersi sen ääressä hetken, ennen kuin se lopetti äänen, joka ärsytti häntä.

Keittiön pöydälle oli jätetty aamiainen. Hän kyykistyi keittämään vettä itselleen, kun huomasi pöydällä jotakin muutakin, kuin vain oman aamiaisensa. Se oli ottoisän lounas. Un tiesi varsin hyvin, että Alris teki pitkiä päiviä. Hän oli aina kiireinen. Haltia ei pystyisi paneutumaan työhönsä, jos ei olisi ruokaa. Aarnikotka hotkaisi nopeasti kitaansa pari lihan suikaletta ja leivän. Veden hän otti pois hellalta ja sammmutti hellassa olevan tulen.
Nopeasti hän kahmaisi vielä vettä kurkkuunsa ja juoksi ulos viileään syysilmaan. Hän asetti isänsä eväsrasian suuhunsa mahdollisimman tarkasti ja muutti muotoaan nopeasti. Valkea, hyvin suuri kokoinen aarnikotka piteli pientä eväsrasiaa nokassaan. Se levitti suuret siipensä ja heilautti niitä vain kerran, kun jalat irtosivat jo maasta.

Ilma oli viileä. Eikä Un pitänyt siitä yhtään. Hän olisi pitänyt lämpimämmästä kelistä, mutta syksyn tulessa pikkuhiljaa, ei asialle voinut mitään. Lentäminen oli kuitenkin pääasia. Hän liisi ilmavirtojen kautta ja nosti itseään aina kun oli tarve. Puiden yläpuolella lentäminen oli vähän vaarallista, kun oltiin niin matalalla, mutta noiden pilvien yläpuolelta olisi hankalampaa havaita pientä kylää. Joten Un tyytyi vain lentämään vähän matalemmalla, kuin tavallisesti.
Kylä ilmestyi hänen tarkkojen silmiensä näkökenttään ja aarnikotka päätti laskeutua ennen kylään saapumista. Ei olisi mukavaa iskeytyi niin isona olentona suoraan portti eteen. Väärinkäsityshän siitä vain tulisi.

Hän muutti muotoaan ja käveli kylän rajalle. Aamu oli vilkas. Sinne tänne vilisi väkeä, eikä Unin tehnyt mieli tunkeutua mukaan. Silti hän katsoi eväsrasiaa ja nielaisi hieman. Hänen oli kuitenkin helppo kulkea, koska hän oli hyvin pitkä. Hän näki kauas ja häntä väistettiin parhaansa mukaan. Kukaan ei halunnut osua näin suureen ja outoon sekasikiöön. Un vilkuili ympärilleen ja huomasi Alriksen. "Isä!" Un huudahti hieman helpottuneemmin, hän pääsisi pois! Alris kohotti katseensa tuijotti poikaansa ihmeissään. "Un!? Mitä sinä täällä teet?"
"Unohdit eväsrasiasi. Toin sen. Olehyvä." Un mutisi ja työnsi nopeasti eväsrasian isälleen ja Alris nyökkäsi kiitokseksi. Unin oli vielä raivattava tiensä uloskin tästä kylästä. Hän hyvästeli isänsä ja lähti liikkeelle.

//Janni ja Celebri olkaa hyvät! :3
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ti Elo 26, 2014 5:59

Re: I will protect you||Janni

Celebri

Pieni kylä vilisi touhussa ja tohinassa, jos jonkinlaista kulkijaa käveli sinne sun tänne, toiset torille ja toisen jonnekin muualle. Hyvin harva kuitenkin kääntyi hiljaisemmalle kujalle, joka saattoi johtua vankureista kujan varrella. Ne muistuttivat jonkinlaista häkkiä vahvoilla metalli kaltereillaan. Vankureiden sisällä kyhjötti nuhjuisen ja nuutuneen näköisiä olentoja. Kaksi noista oli ihmisiä, mutta kolmas poikkesi tästä pienestä kokoelmasta. Inhimillenen naisen vartalo, jota peitti oudot raitamaiset kuvioinnit ja ne perhosmaiset oranssit siivet, joita kasvoi mitä kummallesimmista paikoista. Oliko otus keiju? Ei, se oli liian iso keijuksi. Se oli kuitenkin varmaa että tämä otus oli erikoinen, ennenkuulumaton. Tämä siipinen otus oli kahlittu käsistään ja jaloistaan häkin nukkaan kiinni erilleen muista, niin kuin pistetty näytille parhaaseen paikkaan. Muilla häkin vangeilla oli yllään mitättömän näköiset rääsyt, mutta näytille pistetty olento ei ollut saanut mitään. Oikeastaan tuo näytti siltä ettei edes olisi tarvinnut vaatteita. Vartalo oli osittain puutteellinen ja hyvähän se oli antaa täysi esitys kauppatavarasta.

"Hymyile edes vähän, miten muuten luulet pääseväsi ulos tuosta häkistä?" Karski mies tuhahti vankkureiden viereltä ja kurkotti nostamaan tytön päätä leuasta. Punertava katse nousi väkisin karvaisen miehen naamaan, mutta kehoitettu hymy ei kohonnut tytön huulille, tämän ilme pysyi ilmeettömänä. "Tuon takia kukaan ei edes uskalla vilkaista sinua... friikki." Orjakauppias tuhahti kärkkäästi ja pääsi irti tytön leuasta, joka nuokahti takaisin alas. Mies mutisi vielä jotain itsekseen, samalla kun käveli vankkureiden etupuolelle ja varmisti häkin lukon, ennen kuin totesi; "Olkaa kiltisti sillä aikaa kun käyn täyttämässä kuvettani."

Kahleet kilisivät Celebrin kerääntyessä pieneen kasaan, hänellä oli kylmä. Painaen päänsä kaltereita vasten tyttö jäi tuijottamaan kujan kirjaksta suuta, jonka ohi kiireiset kyläläiset vilisivät. Celebri näytti kurjalta, kahleet olivat hiertäneet tämän nilkköja ja ranteita naarpuille, mutta ilme ei ollut kärsivä, enemmänkin poissa-oleva. Kuinka kauan hän oli näiden kalterien takana istunut? Viikon? Tämä oli ensimmäinen pysähdys, jonka orjakauppias oli tehnyt napattuaan hänet.

//Here we are! :3 //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ti Elo 26, 2014 7:40

Re: I will protect you||Janni

Un

Säikähdys, kun joku osui tai hipaisi vain aarnikotkan pientä siipeä. Silloin Un syöksyi nopeasti eteen päin. Kuvottava tumne valtasi hänet. Hän muisti yhä, miltä sulkien nyhtäminen tuntui. Se kipu ei hevillä kadonnut hänen muististaan. Vahingossa hän osui johonkin ja kavahti saman tien taakse päin. Ei hyvä! Un ajatteli näytti hieman huonovointiselta. Häntä alkoi ahdistaa. Väki tuijotti häntä yhtä pelokkaasti, kuin hän heitä. Lopulta Un syöksyi kujalle, josta hänet ohitti karskin näköinen mies.

Hän ei juurikaan itse kiinnittänyt mieheen huomiot, mutta mies kyllä häneen. Tosin tämä sai katsoa aika ylös, jotta näki aarnikotkan kasvot. Unpääsi kujalle turvaan jossa ei ollut väkeä, eikä kosketuksen vaaraa. Hän huohotti ja yritti hallita tärisevää kehoaan. Kädet olivat kietoutuneet kehon ympärille. Vasen siipi nyki hieman. Se muisti, kuinka siitä tehtiin heikompi ja kynitympi. Huokaus pääsi miehen susta, kun tämä rauhoitteli itseään. Talot täällä olivat matalia, eikä hän saanut niistä suojaa. Hänhän näkyi osittain talojen lomasta.

Kuitenkin jokin kiinnitti Unin huomion. Kauempana kujalla näkyi kärry tai häkki, jota pystyi kuljettamaan. Uteliaana luonteena Un lähti hetken rauhoittelun jälkeen kohti häkkyröitä. Lähestyessään hän saattoi huomata kaksi ihmistä. Tarkat silmät kuitenkin valikoivat tarkasti mitä katsoa. Niille ihmisten vieressä oleva olento näytti vielä mielenkiintoisemmalta. Häkin luona Un ei ollut kuitenkaan yksin. "Onpas siinä ruma olento." vanha mies mutisi katsellessaan olentoa, joka näytti tytöltä. Un siirtyi miehen viereen ja tämä hätkähti hänen tullessaan yllättäen siihen. Mies lähti nopein askelin pois kujalta.
Un käänsi katseensa tyttöön. Se näytti... Miltä tyttö näytti? Un ei osannut sanoa. Hän kyykistyi niin, että oli lähes tytön kasvojen tasolla. "Oi! Perhosnaama. Mikä sinä olet?" lause ei ollut tarkoitus loukata, koska Un itsekin oli sekasikiön näköinen. Hänellähän oli häntä, siivet, leijonan jalat ja oli kooltaan aivan hirmuinen.

Aarnikotka nuuhki häkkiä. Se oli likainen. Ihmisten voimakas haju ja tytön hiertyneet ranteet hasivat. Hän ei ollut varma oliko se verta, mutta silti jokin häiritsi Unia. "Mikä sinun nimesi on perhosnaama?" leveä hymy, joka oli lempeä. Un katseli taas häkkiä. Voi raukkaa, miten tämä olikaan päätynyt tähän jamaan?
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ti Elo 26, 2014 8:19

Re: I will protect you||Janni

Celebri

Haikaileva katse ei ollut karannut kujan suulta mihinkään, se oli tässä tilanteessa ainoaa ajanvietettä. Orjakauppiaan kaikkoneva selkä oli jo kääntymässä ulos kujalta, kun joku ryntäsi kiireesti tuon ohi. Tuota ei voinut olla huomaamatta, hahmo oli todella pitkä, hipoi piltei katonharjoja. Silmäkuopasta kasvavat siivet värähtivät huomion kiinnityksen merkiksi ja ainokaisen silmän katse seurasi pitkää hahmoa. Tuo näytti tärisevän, ehkä jopa panikoivan. Tyttö kallisti päätään nähdäkseen kaltereiden lomasta paremmin, mutta tumma varjo peitti näkymän siinä samassa. Vanha mies oli astunut kuin tyhjästä tutkimaan Celebriä tarkemmin, joka kavahti yllätyksestä taaemmas, tuijottaen nyt takaisin tuohon uteliaaseen katseeseen. Pian kuitenkin tyttö sai töykeän kommentin osakseen, johon häni ei vastannut kuitenkaan mitään. Celebri oli outo ruma friikki, sen oli orjakauppiaskin tehnyt hänelle selväksi.

Vanha mies näytti säpsähtävän jotain kommentinsa jälkeen ja hipsi kiireesti matkoihinsa, Celebrikin tajusi nyt jonkun muunkin ilmestyneen tuijottamaan häntä. Se oli se pitkä hahmo, jota hän oli aieemin seurannut ja hahmo osoittautui mieheksi, tai no ossittain mieheksi. Jalat näyttivät kuuluvan jonkinlaiselle kissapedolle ja olivatko nuo siivet? Mies kumartui Celebrin kasvojen tasolle, se ilmeetön ilme tuijotti toista takaisin. Mies uteli mikä tyttö oikein oli ja kutsui häntä... Perhosnaamaksi? Oliko tuo taas yksi loukkaava tapa kuvailla häntä, se ei kyllä kuulostanut niin pahalta kuin friikki. Celebri ei kuitenkaan vastannut, hän ei ollut aivan varma mitä oikein ajatella. Mies jatkoikin kysymällä hänen nimeään, se oli ensimmäinen kerta kun kukaan oli kysynyt sitä ja mies vielä hymyili hänelle. Tytön huulet kaartuivat pieneen hymyyn ja kasvot painautuivat takaisin kaltereita vasten. "Celebri." Tyttö vastasi, joka oli yllättävän terveen kuuloinen ottaen huomioon olosuhteet. "Voitko hyvin?" Celebri yllättäen kysyi. "Et näyttänyt voivan hyvin kun astuit kujalle."

//Oooo I saw what you did there! Perhosnaama! :D //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ke Elo 27, 2014 8:43

Re: I will protect you||Janni

Un

Tytön kasvot painautuivat takaisin kaltereita vasten, mikä oli vähän sääli. Kalterit eivät tehneet kellekään hyvää. Celebri. Tyttö sanoi nimekseen. Aarnikotka hymisi mieltyneesti. Celebri, hän ajatteli. "Kaunis nimi." Un totesi ja kallisti päätään, kun tuo perhosnaama kysyikin häneltä. Un näytti hetken puntaroivan, mutta sitten kasvoille tuli kujeileva hymy. "Kunhan vähän leikin..." hän naurahti. Arkuuttaan hän ei halunnut sanoa suoraan, se oli vähän noloa. "Olen kunnossa, jos sitä mietit." hän nyökytteli vahvistaakseen sanomansa. Ei toisen tarvinnut hänestä huolehtia. Hän oli isokokoinen ja muutenkin outo, toisin kuin tuo. Tyttö tai nainen siis Celebrihän oli häntä paljon lyhyempi. Siis kaikkihan olivat. Mikä sai hänet aina näkemään kaikki pieninä.

"Ah! Minä olen Un!" Un muisti esittäytyä ja virnisti. Hänen leijonan häntänsä heilui hieman maata vasten. Tasapainon yläpitämiseksi ja sen lisäksi hän näytti pitävän tästä keskustelusta. "Celebri. Kerro mistä sinä olet kotoisin. En ole ennen nähnyt sinunlaisiasi." aarnikotka pyysi. Hän ei tosiaan ollut koskaan nähnyt tälläistä olentoa. Toisen keho oli täynnä tuollaisia perhosensiipiä ja tällä näytti olevan ainokainen silmä. Tämän kehokin oli raitainen, aivan kuin tiikerillä. Mikä tämä oli? Ihmistiikeriperhonen? Un ajatteli. Hän vilkaisi vielä häkin toiseen suuntaan, jossa ihmiset näyttivät mumisevan omia mantrojaan pelastukselleen. Heitäkin kävi sääliksi, koska elämä vankeudessa ei ollut oikein. Tosin Alris oli kieltänyt häntä puuttumasta muiden tyyppien bisnekseen.

"Oletko vankina siinä? Myydäänkö sinut?" Un kysyi viattomasti, kuin tilanne ei jo näyttäisi tarpeeksi, mistä oli kyse. "Anteeksi herra. Jos haluatte jatkaa keskusteluanne, on teidän ostettava tuo friikki." kuului karski kommentti. Aarnikotka käänsi päänsä kohti häkkien omistajaa. Mies ei ollut häntä pidempi. Tämä näytti suurinpiirtein sataseitsemänkymmentä senttiseltä, joten Un ei vaivautunut seisomaan. "Niinkö?" hän virnisti. Mies ei näyttänyt kuitenkaan liikkuvan. Hänellä näytti olevan omat suunnitelmansa käsillä. "Saanko kysyä mikä te olette?" mies kysyi ja tämän katse näytti pahaenteiseltä. Un taas vain jatkoi virnistelyään. "En tiedä. Sekasikiö?" hän vastasi ja nousi hitaasti ylös. Täysin suoraksi, niin, että mies jäikin sitten sinne jonnekin neljänkymmenen sentin taa. Mies näytti hetken epäröivän.
Hän kuitenkin meni häkin luo, jossa Celebri oli. Aikomus käyttää tyttöä hyväksi. Un pysyi paikoillaan, häkin vieressä. Hän ei tehnyt juurikaan mitään, kuin tarkkaillut.

//I know right! :3 Siitä saattaa tulla lempinimi Celebrille, koska Un nyt on tollanen
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ke Elo 27, 2014 12:33

Re: I will protect you||Janni

Celebri

"Kiitos, keksin sen itse." Celebri kiitti kehusta jonka mies hänelle soi. Pian toinen selitteli että oli vain leikkinyt ja tytön ei tarvinnut huolehtiä hänestä. Kuitenkin Celebrin mielestä mies ei ollut leikkinyt, miksi kukaan leikkisi ahdistunutta? Hän ei kuitenkaan ottanut asiaa enää puheeksi.
Mies esittäytyi puolestaan Uniksi. "Lyhyt nimi... soma." Celebri kommentoi puolestaan, tarttuen samalla kaltereista kiinni painautuakseen lähemmäs outoa miestä.

Un oli todella utelias Celebriä kohtaan ja tahtoi tietää mikä hän oli, mistä hän oli tullut. Silmän siivet värähtivät ja hymy katosi hetkellisesti tytön kasvoilta. "Se on salaisuus." Tyttö vastasi mystisesti, jonka jälkeen mies eteni utelemaan oliko hän vanki. Tyttö oli aikeissa vastata, mutta tuttu ääni keskeytti hänet. Celebri kavahti kauemmas kaltereista ja käänsi katseensa vankureiden luo ilmestyneen orjakauppiaaseen. Saman tien mies yritti kaupitella tyttöä, mutta uteli myös mikä Un itsekin oli. Ei ollut vaikeaa arvata mitä tuon mielessä pyöri. Unin vastaus sai Celebrin vilkaisemaan toista yllättyneenä, sekasikiö? Miksi mies haukkui itseään?
"Ole varovainen." Tyttö kuiskasi uudelle tuttavuudelleen, vaikka tuo olikin suoristautunut täyteen pituuteensa, joka oli saanut orjakauppiaan olon turvattomaksi. Karski mies astui vielä lähemmäs Celebriä. "Joten siis. Kiinnoataako? Hän sopisi seuraasi varmasti."

//nawwwws :D //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ke Elo 27, 2014 5:47

Re: I will protect you||Janni

Un

Ostaako hänen täytyisi, jos keskustelua halusi jatkaa? Ei Un ostanut orjaksi. Ei. Hän ei halunnut ja tämäkin mies oli tehnyt väärin, päättäessään ottaa Celebrin vangitsi. Tyttö kuiskasi varoittavasti olla varovainen. Un vain virnisti tytön suuntaan. Mies paukautti hieman häkkien kaltereihin. "Hiljaa. Sinulla ei ole mitään sanomista tähän." mies mörähti ärtyneesti ja näytti tuimaa katsetta. Aarnikotka käveli miehen luo ja kumartui tämän puoleen. Piti kuitenkin tarpeeksi etäisyyttä tähän. Miehen elkeet ja aikomukset tuntuivat huokuvan tästä liian selvästi. "En osta häntä." Un sanoi rauhallisesti.
Hän katsoi Celebriä. Eihän voinut tehdä oikeastaan mitään. Mitä hän tekisi? Äkisti mies tarttui aarnikotkan käteen. Unin silmät suurenivat. Punaiset pupillit tuntuivat pienenevän. Kuvottava tunne.

"Herra on hyvä ja odottaa. Voin tarjota jotain vielä parempaa." mies rykäisi, mutta aarnikotka tuijotti liikkumattomana miestä. "Päästä irti!" hän sähähti haltiakielellä ja sitten kuului jonkin tapainen kiljaisu. Ei tuon orjakauppiaan suusta, mutta se kuului Unin suusta. Kotkan ääni.
Un riuhtiaisi voimakkaasti kätensä irti, mutta mies näytti hetken mielijohteesta ottavan köyttä ja miekan esiin. "Eipäs hätäillä friikki." mies sanoi ja lähti kohti aarnikotkaa, joka tärisi taas. Un ei ennakoinut. Hän oli tuntenut ja nähnyt tämän tapahtuman jo ennestään. Miekan terä sivalsi nopeasti leijonan jalkaa, kun tämä hypähti pois tieltä. Mies seurasi liikettä ja yritti kohdistaa aseensa uudestaan jalkaan. Yrittikö toinen tehdä hänestä liikuntakyvytöntä?

Un sai päälleen lassotetun köyden, joka alkoi kiristyä pikku hiljaa, kun mies alkoi vetämään köyttä. Hän ei pitänyt tästä, mihin tämä oli menossa. Eikä tässä kehossa ollut hyvä myöskään hyvä. Häntä kuvotti. Voimakas ilmanpaine sai miehen ottamaan tukevampaa otetta maasta, kun kujalla oli suuri, valkea, aarnikotka. Miehen silmät näyttivät lasittuneilta. Ehkä onnesta, mitä hän olisi saamassa lassoonsa ja kuinka paljon aarnikotkasta saattaisi tienata. Jos Unilta kysyttiin, hän ei suostunut siihen. Hän tarttui nokallaan köyteen kiskaisi sen avulla miehen hämmentyneesti kumoon ja riuhtoi köyden irti itsestään. Onneksi kujalle, ei tuntunut kiinnittyvän huomiota. Vaikka valkea aarnikotka saattaisikin pian herättää huomiota.

Mies nousi nopeasti jaloilleen ja otti taas miekan. Un levitti siipensä ja pamautti ilmaa suoraan miehen naamaan niillä. Mies lensi sulavassa kaaressa kujalta kylän vilskeeseen. Un muuttui nopeasti takaisin humanoidimuotoonsa ja huohotti. Hän näytti taas niin ahdistuneelta. Mies kääntyi kohti Celebrin häkkiä. Hän otti kaltereista kiinni ja rupesi vääntämään niitä auki. "Et saa jäädä sinne, jos seuranasi on tuollainen hullu...!" aarnikotka puuskutti ja väänsi minkä ehti, ennen kuin kujalle saapuisi lisää väkeä. Hän olisi muuten aikamoisessa pulassa. Lopulta hän oli saanut väännettyä kalterit johonkin kuntoon, josta uskoi tytön pääsevän uloskin. Ainut ongelma vain oli se, että tämä oli kahlittu. Ja siinä tarvittaisiin kosketusta. Unin silmät näyttivät hermostuneilta. Hän ei tiennyt mitä tehdä tai oikeastaan tiesi, mutta keho ei suostunut.
Lopulta Un päätti. Hän puri hammasta ja otti kiinni tytön käsikaltereistä. Repi ketjua ja tunsi, kuinka hänen käsivartensa osui tytön perhosensiipiin ja käteen. Ketjut antoivat myöden ja naksahtivat poikki. Saman hän teki myös jaloissa oleville ketjuille. Nekin antoivat myöden. Siinä vaiheessa Un ei ehtinyt edes ajatella ihmisiä, hän ei ottanut Celebriä ulos häkistä. Saisi tulla ihan itse, kun hän hypähti jo kauemmas.

Kuvottavaa! Unin ajatukset tuntuivat jyskyttävän vasten hänen päätään. Hän kurstisti kulmiaan ja mietti, Celebri oli vietävä pois, muutehan mies saisi hänet. Samassa aarnikotka oli jo muuttanut muotoaan todelliseen ja katsoi perhosnaamaa. Saisi olla lempinimi.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ke Elo 27, 2014 6:37

Re: I will protect you||Janni

Celebri

Celebri tunsi pienen pettymyksen vihlaisevan Unin vastatessa miehelle ettei tuo ostaisi tyttö. Olikohan todella odottanut että tämä ventovieras tekisi niin? Tytön ajatukset palasivat takaisin todellisuuteen, ei hän saisi olla pettynyt. Yllättynyt henkäys karkasi tytön huulilta orjakauppiaan käydessä yllättäen käsiksi mieheen. Celebri tahtoi käskeä kauppiasta jättämään Un rauhaan, mutta tiesi pahentavansa tilannetta, jos hän tekisi niin.
Mies sähähti jotain mistä tyttö sai osittain selkoa, tuo kieli tuntui etäisesti tutulta, muttei hän täydellisesti sitä ymmärtänyt. Celebri ei kuitenkaan jäänyt pohtimaan asiaa, Un päästi todella epätavallisen kiljaisun, se muistutti kotkaa ja siinä samassa tuo riuhtaisi kätensä vapaaksi. Orjakauppias ei kuitenkaan aikonut luovuttaa ja otti aseensa sekä köyden esille. Moni ei olisi uskaltanut hyökätä Unin kokoisen miehen kimppuun, mutta kauppias vaikutti turhan uhkarohkealta.

Miksi tuo vieras mies oli tullut tuijottamaan häntä? Miksi tuon oli pitänyt pysähtyä? Tuo oli hänen takiaan pulassa. "Anna hänen olla!" Celebri huusi kaltereiden takaa, mutta hänen sanansa olivat merkityksettömät. Tyttö oli aikeissa huutaa lisää, mutta tämä hiljentyi siinä missä orjakauppiaskin. Celebri tuijotti suunnattoman kokoista aarnikotkaa, joka antoi kauppiaalle kyytia repimällä köyttä ja tehden siivillään voimakkaa ilmavirran, joka työnsi miehen monen metrin päähän kaaressa. Tyttö oli sanaton, tämä vain tuijotti Unia, joka kutistui takaisin inhimillisempään muotoonsa ja astui lähemmäs vankkureita. "Mi...Mitä sinä teet?" Celebri älähti toisen ryhtyessä vääntämään kaltereita auki, todeten ettei tyttö saisi jäädä tänne. Miksi Un tahtoi auttaa häntä? Hän tahtoi sanoa vielä vastaan, mutta paukahteleva rauta oli väännetty jo tarpeeksi auki.

Seuraavassa hetkessä mies epäröi hetken ennen kuin ryhtyi repimään kahleita poikki, jotka pitivät Celebrin vielä lukittuna häkkiin. Mies astui sivummalle, selvästi tehden tilaa Celebrille, jotta tuo voisi astua ulos ja muutti vielä muotoaan takaisin aarnikotkaksi. Tyttö ei kuitenkaan astunut ulos, tämän katse oli kääntynyt häkin nurkassa kyhjöttäviin ihmisiin ja siitä käänsi katseensa kujan suulle olevaan mölyyn. Orjakauppias oli miltei pääsemässä takaisin jaloilleen. Celebri kurtisti kulmiaan, ennen kuin luikahti väännetystä kateriväliköstä ulos. Tyttö kompuroi hieman, viileä ilma oli saanut jalat kankeaksi ja hän voi muutenkin heikosti, mutta sille ei nyt ollut aikaa. "Tule." Tyttö sanoi aarnikotkalle, samalla kun kiirehti vankkureiden etuosaan, tukien itseään sen laitaa vasten. "Jos kerran tykkäät leikkiä, leiki hevosta." Celebri sanoi olkansa yli Unille ja osoitti vankkureiden vetojuhtaa, samalla kavuten ohjaajan paikalle. Ei hän tahtonut jättää vankikumppaneitaan orjakauppiaan armoille, heillä ei olisi aikaa repiä noidenkin kahleita irti nyt, mutta heillä olisi aikaa viedä koko vankuri mukanaan.

//Ooooh you go Un! :DD //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ke Elo 27, 2014 7:17

Re: I will protect you||Janni

Un

Celebri tuli ulos häkistä vähän empivän näköisenä. Oliko vapaus liian kauhea asia? Un tuijotti perhosnaamaa ja tarkkaili. Hän toipui taas ahdistuneisuudstaan, kun Celebri oli jo kavunnut vankkureiden istuimille sanonut jotain hevosista. Ai, nyt hän tajusi. Aarnikotka näytti virnistävän, mitä nyt pystyi virnistämään siinä muodossa. Un liikkui vankkureiden eteen. Asetti nopeasti ja tarkasti valjaat itsensä päälle. Pidä kiinni. Oli aarnikokan vaativa katse.
Un levitti siipensä ja iski niillä mahdollisimman voimakkaasti. Hän nousi ilmaan ja ski pari kertaa uudestaan siipiään yhteen, kunnes vankkuritkin nousivat ilmaan, hänen perässään. Un lähti nopeasti nousemaan kohti pilviä ja kuuli kuinka orjakauppias kiroili heidän peräänsä. Toivottavasti Alris ei antaisi hänen kuulla kunniaansa.

Un iski siipiään ja kohosi yhä korkeammalle, kunnes lähti vetämään vankkureita ilmassa. Ne vetivät häntä painollaan alas ja ihmiset näyttivät kauhistuneilta. Siivt eivät kuitenkaan pettäneet Unia. Hän teki kaiken työn ja veti vankkureita siihen suuntaan, missä asui. Joskus hän joutui nousemaan ylemmäs, koska paino veti häntä alas. Onneksi arot näkyivät jo. Un valmistautui laskuun ja kiljaisi merkiksi, että piti pitää kiinni. Toivottavasti Celebri ei saanut sätkyjä tästä. Hän ryhtyi nopeaan syöksyyn, koska vankkureiden kanssa ei voinut hidastella.

Maa lähestyi uhkaavasti, juuri ennen maahan iskeytymistä Un iski siivillään ilmaa ja sai niin itsensä kuin vankkuritkin turvallisesti alas. Pari tärähtävää iskua ei kuitenkaan oltu vältetty ja ihmiset tuntuivat piipittävän rukouksiaan. Un kuitenkin veti vielä vähän matkaa vankkureita, kunnes he näyttivät saapuneen hånen talonsa pihapiiriin. Hän muuttui taas ja riisui valjaat yltään. Katsoi sitten Celebriä. "Oletko kunnossa?" hän kysyi ja käveli vankkureiden luo. Katsoi ihmisiä ja oti kaltereistä kiinni. Väänsi niitä ja avasi ne tarpeeksi isoksi aukoksi. Sitten katse siirtyi perhosnaamaan.

"Haen sinulle tiirikan..." Un totesi. Hän ei enää halunnut koskea kehenkään. Mies kipaisi talossa ja haki isänsä tiirkan, ojens sen Celebrille."Käytetään kuin avainta." hän neuvoi. Hän itse lysähti katsomaan toimitusta.

//Kyl Celebrilläki on hienot suunnitelmat
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ke Elo 27, 2014 7:56

Re: I will protect you||Janni

Celebri

Un oli ymmärtänyt mitä Celebri tahtoi toisen tekevän ja tyttö saattoi istuutua kuljettajan paikalle tyytyväisenä. Aarnikotka kuitenkin antoi hänelle pahaenteisen katseen ja äkisti tuo levitti siipensä. Celebri tuijotti toista hetken ja veti henkeä tajutessaan mitä toinen aikoi tehdä, muttei ehtinyt estää toista kun vankkurit nytkähtivät ja rattaat irtosivat maasta. Celebri kietoi kätensä takanaan olevien kaltereiden ympärille ja puristi silmänsä kiinni vankkureiden nytkähtäessä holtittomasti. Ei hän ollut ajatellut että aarnikotka lähtisi lentoon! Tuo olisi voinut vain vetää heidät muutaman korttelin päähän. Myöhäistä se kuitenkin nyt oli, ilma oli kylmempää näin korkealla ja se piiskasi ikävästi paljastaihoa vasten.

Celebri ei tiennyt kauanko he olivat ilmassa, mutta viimein alaspäin suuntaava nytkähdys kertoi heidän laskeutuvan alemmas. Tyttö rohkeni avaamaan silmänsä, kun vankureiden rattaat olivat saaneet maata alleen. Celebri hengitti hivenen raskaasti, hän oli tietämättään jännittynyt matkan aikana. Tyttö päästi jonkinlaisen myötävän hymähdyksen vastaukseksi Unin kysyessä oliko hän kunnossa. Hivenen täristen kylmästä ja matkasta laskeutui Celebri alas kuskin paikalta, lyyhistyen kuitenkin maahan. Mies oli käynyt hakemassa lupaamansa tiirikan rakennuksen sisältä, jonka tyttö nyt vasta tajusi. Tyttö otti vastaan tiirikan, jota ei kuitenkaan käyttänyt vielä omien kahle jäämien avaamiseen. Celebri kampesi itsensä ylös maasta ja asteli varoen häkin vierelle, johon oli avattu toinenkin aukko. Tyttö oli aikeissa kurkottaa toisen ihmisen kahleita kohti, mutta tuo ojensi kätensä ja otti tiirikan omaan otteeseensa. "Olet tehnyt jo tarpeeksi." Ihminen sanoi kiittävällä äänensävyllä ennen kuin ryhtyi avaamaan omia ja toverinsa kahleita.
Celebri itse saattoi sillä välin laskeutua istumaan vankureiden juurelle ja vetää henkeä. Jonkin aikaa kului hilmiskaksikolla tiirikoinnin kanssa, mutta lopulta nuo astuivat ulos. Toinen heistä kumartui Celebrin puoleen ja avasi tytön kahleet tuon puolesta, sekä kiitti tätä vielä kerran. Arasti mutta kiitollusuutta huokuen nuo vielä kiittivät Unia, sekä kertoivat että heitä kaivattiin toisaalla.

Celebri puolestaan jäi tuijottamaan ihmisten perään, jaksamatta nousta ylös ja ei hänellä ollut paikkaa missä häntä kaivattaisiin. "Kiitos." Tyttö kiitti voipuneesti ja käänsi katseensa Unin puoleen, heidän jäätyä kahden kesken. Celebri veti jalkansa koukkuun ja käpertyi kasaan lämpimikseen, sekä yritti myös peitellä itseään. Hän ei ollut välittänyt sen kaiken tohinan keskellä alastomasta vartalostaan, mutta rauhan laskeutuessa, tajusi hän tilansa.

//Joo, se on tollanen luova persoona :D //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ke Elo 27, 2014 8:39

Re: I will protect you||Janni

Un

Ihmiset nappasivat tiirikan ja avasivat itsensä ulos kahleista. He kiittivät arasti häntä ja siihen aarnikotka nyökkäsi leveän hymyn kera. Celebrikin kiitti. Un hymyili tällekin, kunnes tuo käpertyi halaamaan polviaan. "Onko kaikki hyvin?" hän kysyi uudemman kerran ja nousi ylös. Mies käveli lähemmäs perhosnaamaa. "Oh. Tuliko sinulla kylmä lennon aikana?" Un kysyi ja katseli sitten rauhassa lähempää tytön olemusta. "Tule." hän pyysi ja hoputti pian tyttöä. Un näytti hieman kiusaantuneelta, ei alastomuuden takia. Se ei häirinnyt häntä tippaakaan. Hän oli alkujaankin eläin. Hän vain halusi Celebrin sisälle lämmittelemään.

"Laitan takkaan tulen. Voit lämmitellä sen äärellä. Sopiiko?" Un kysyi ja lähti johdottamaan perhosnaamaa kohti taloa. Hän avasi puisen oven ja sulki sen tytön perässä. Un riensi takan luo, mutta ennen sitä hän haki viltni, jonka kääri Celebrin ympärille. "Vilustut vielä, jos hääräilet ilman vaatteita" mies totesi ja keskittyi sitten tulisijaan. Tuli roihahti iloisesti ja Un haki jakkaran sen eteen. "Istu tähän." hän osoitti jakkaraa. Sitten hän asteli keittiöön ja teki tulen hellan alle. Hän alkoi keittää että hellalla ja otti esiin teekupit. Niihin hän kaatoi punaista, marjamehua. Sen jälkeen yän kaatoi kuuman veden marjamehun sekaan a näin laimensi tiivisteen ja sai aikaan lämpimän mehun. Un otti kupit ja ojensi toisen Celebrille. Hän myös huomasi tämän hiertymät. "Nuo täytyy rasvata."

Aarnikotka siemaisi mehunsa alas kurkusta ja hykersi lämmön täyttäessä kehon. Se kuulosti kehäämiselta ja maukumiselta. Hän kävi hakemassa nooeasti jostain kaapista lasirasiassa sijaisevaa lääkerasvaa. Ojensi senkin Celebrille. "Parempi, jos teet sen itse." Un virnisti. Hän jäi sitten nauttimaan tulen lämmöstä. Pian Un asettuikin makaamaan puulattialle.

Hän tuijotti perhosnaamaa. "Missä asut? Kun olet levännyt, voin saattaa sinut." hän tarjoutui leveä hymy kasvoillaan. Uteliaisuus ei ehkä ollut aina paras puoli hänessä, mutta asiat kiinnostivat häntä suuresti. Eikän håntä hävettänyt näyttää sitä puolta itsestään.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ke Elo 27, 2014 9:14

Re: I will protect you||Janni

Celebri

"Minulla oli kylmä jo entuudestaan." Celebri totesi Unin huolehtiessa oliko tytöllä tullut kylmä matkan aikana ja pyysi tätä vielä tulemaan mukaansa. Tyttö tuijotti toista hetken aikkaa punaisella silmällään, mutta nousi lopulta ylös, kietoen kätensä itsensä ympärille. Ei häntä haitannut toinen avuliaisuus, mutta häntä mietitytti miksi tuo vaivauntui hänen takiaan? Mies johdatti Celebrin sisälle korkea kattoiseen taloon, haki hänelle viltin ja viiletti pian takan ääreen sytyttelemään sitä. Tyttö itsekin sipsutti takan luo viltiin kääriytyneenä, pyynnön kuultuaan ja istahti jakkaralle. Nopeasti takassa roihuava tuli alkoi lämmittää ympäristöään, joka sai Celebrin kehon sulaamaan kohmeesta, vilttikin auttoi asiaa.
Tyttö jäi hiljaisena seuraamaan Unin puuhastelua lieden äärellä, tuoksusta päätellen tuo valmisti jotain marjaista, joka osoittautui mehuksi. Lämmin kupillinen tuotiin Celebrille, joka otti sen mukisematta vastaan. Mies pisti vielä merkille tytön ranteessa olevan hiertymät ja totesi että ne täytyisi ravata. Lääkesalvakin tuotiin tytön hyppysiin, sen hän saisi hieroa itse ranteisiinsa.

Celebri laski salvan syliinsä odottamaan ja siemaisi varovasti lämmintä mehua kupistaan. Tässä oli mukava olla. Katse kääntyi lattialla makaavaan Uniin, joka jälleen kerran uteli jotain mihin tyttö ei tiennyt vastausta. Hän ei olisi normaalisti vastannut suoraan totuuden mukaisesti, mutta mies sentään oli auttanut häntä. "Minä... en tiedä." Celebri vastasi. Sen ääneen sanominen sai jonkin muljahtamaan tytön vatsanpohjassa. "Miksi huolehdit minusta näin?" Celebri vaihtoi puheenaihetta ja lopulta kysytyksi sen, mitä oli yrittänyt ymmärtää koko tämän ajan.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ke Elo 27, 2014 9:50

Re: I will protect you||Janni

Un

En tiedä, oli vastaus. Celebri ei tiennyt missä asui. "Niinkö?" Un huokaisi. Hänellä ei ollut epäilyksiä uskoa eikä hän edes epäillyt. Toinen ongelma ja huolen aihe oli, missä tämä sitten vietti yönsä? Perhonnaama ehti kyitenkin jo kysyä, miksi hån auttoi tuota. Miksikö? "Pitäähän meidän outojenkin olentojen pitää yhtä." Un vastasi kujeilevasti. Oikeastaan Un vain oli katsonut, ettei halunnut jättää Celebriä siihen häkkiin. "Häkki ei sovi sinunlaisella olennolle. Sinun kuuluu olla vapaa, koska vapaudessa sinä olet kauneimmillasi. Eikö vain?" hän totesi ja sulki silmänsä. TUlen lämpö oli mukava. Oikein rentouttava.

Hän hengitteli ja kuunteli toisen hengitystä. "Mutta jos sinä et tiedä missä asut, saatika tiedä onko sinulla taloa..." hetken puntarointi ajatusten kanssa. "Se on kovin surullista, ellet viihdy ulkosalla elämisestä." mies kysyi ja kierähti kyljelleen, nostaen päänsä jakkaran tasolle. Celebri oli toden totta erikoinen tapaus. Kehosta kasvoi perhosen siipiä ja tyttö näytti omistavan vain ynden silmän. Silmäkin oli kokonaan punainen. "Olemme samanlaiset!" Un hihkaisi ja nauroi, osoittaen silmiensä väriä ja hiustensa. Heidän hiuksensa ja silmänsä olivat samaa väriä.

Oli vasta keskipäivä, eikä isä saapunut kuin vasta illan tullessa, joten aarnikotka päätti pitää Celebrin luonaan edes sen ajan. Hän oli aina yksin päivisin, koska ei halunnut liikkua missään väen paljoudessa. "Sattuuko ranteihisi tai nilkkoihisi?" mies kysyi. Hän suoristi pieniä siipiään ja antoi häntänsä vispata lattiaa vasten. Kunhan Celebri ei koskisi häneen, kaikki olisi hyvin. Hän virnisteli tavalliseen tapaansa. Joitakin se olisi ärsyttänyt ja jotkut olisivat jo huutaneet häntä lopettamaan. Positiivisuus kun ei aina tupanhut tarttumaan.
Un kierähti taas selälleen. Hän näytti levottomalta. "Keksit nimesi itse. Mten keksit sen? Mikä oli inspiraatiosi nimeesi?" Un kysyi. Hän kuulosti lapselta, joka oli siinä iässä, kun kaikesta asiasta kysyttiin erikseen. Hän vain halusi muodostaa keskustelua.

//Un pistää parastaan keskustelun suhteen. Sori kirjotusvirheet, ku kirjotan kännyllä
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ke Elo 27, 2014 10:55

Re: I will protect you||Janni

Celebri

Outojen olentojen? Niin, se oli totta tyttö oli outo, niin orjakauppiaskin oli sanonut ja moni muu. Celebri ei kuitenkaan välittänyt, hän oli mikä oli ja hän piti siitä. Un vielä lisäsi ettei häkki sopinut hänen laiselleen olennolle, vapaana hän olisi kauneimmillaan. "Imarteletko minua?" Tyttö hymähti, siemaisten kuopistaan lisää mehua.
Puheenaihe vaihtui Celebrin seikaan ettei hänellä ollut paikkaa minne mennä, surullista tosiaan. "Voin sanoa, että ulkosalla on mukavempaa kuin siinä häkissä." Tyttö totesi, ennen kuin joi kuppinsa tyhjäksi ja laski sen lattialle viereensä. Lääkesalva otettiin seuraavaksi käteen ja Celebri saattoi nyt levittää sitä ranteisiinsa. Yllättävä hihkaus keskeytti tytön puuhastelun hetkeksi ja tämä tuijotti miestä hetken aikaa. Samanlaiset, hekö? Ei hänellä ollut häntää tai kissaeläimen tassuja. Hetken kummasteltuaan Celebri tajusi mitä toinen oli oikein osoittanut. Hiukset ja silmät. Huvittunut hymy kaartui tytön huulille, joka ei kuitenkaan sanonut mitään, jatkoi vain hinkautumiensa hoitamista.

"Ei enää, kiitos salvan." Celebri vastasi Unin kysymykseen ja ollessaan valmis. Tyttö ojensi salvan takaisin toiselle ja jäi tuijottamaan tuota siinä missä tuo tuijotti häntä. Un jaksoi virnuilla todella paljon, pitikö tuo hänen seurastaan vai johtuiko moinen jostain aivan muusta? Mies näytti myös levottomalta, kierähtäessään takaisin selälleen malttamatta pysyä samassa asennossa pidemmän aikaa.
Jälleen liuta kysymyksiä purkautui Unin suusta. "Olet pieni utelias otus, vai mitä?" Celebi totesi vitsaillen. "Mutta en ole varma, nimi kuulosti vain siltä että olin kuullut sen jossain aiemmin." Tyttö ei kuitenkaan jäänyt vastaamatta toisen kysymykseen. "Saanko minä vuorostani udella jotain?"

//Eipä mitään ymmärrän kyllä :3 //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti To Elo 28, 2014 9:05

Re: I will protect you||Janni

Un

Ei Celebriä enää sattunut kiitos salvan. Yksi huolen aihe saattoi luistaa miehen mielestä. Celebri totesikin hänen uteluihinsa, hänen olevan pieni utelias otus. Un naurahti. Pieni ei ehkä sopinut hänen kuvaansa, mutta hän piti siitä. "Mahdollisesti." Un totesi ja levensi vain virnettään. Hän tarkkaili tytön kehoa. Ne siivet. Ne kaikki siivet olivat niin erikoisissa paikoissa, eivätkä ne edes kasvaneet symmetrisesti. Siivillä oli kaunis väri, mutta häntä arvellutti, tunsiko tyttö, jos hänen siipiään koski? Kai tuo tunsi, koska ne olivat osa häntä. Un painoi kätensä kasvoilleen ja teki ajatus työtä.
Kun siinä aikaansa viettäen tulisija alkoi mennä kekäleiksi ja Un pyörähti mahalleen ja konttasi laittamaan lisää puita. Perhosnaama kysyikin vuorostaan häneltä. "Siitä vain." Un totesi ja työnsi puuhalkoja tulisijaan, jotka roihahtivat pian liekkeihin. Hän jo mahdollisesti tiesi, mitä kysymykset tulisivat koskemaan. Ehkä sitä, miksi hän oli näyttänyt siltä, kun orjakauppias oli koskenut häntä. Ehkä se ensimmäisenä, mutta voisihan sieltä tulla muitakin kysymyksiä. Ei hän välittänyt ja nyt varmaankin piti sanoa totuus itsestään, ennen kuin mitään kamalampaa tapahtuisi.

Hän peruutti taas kontaten kauemmas tulisijasta ja makasi mahallaan. Hän olisi voinut nukahtaa siihen, niin hänellä oli vähän tapana nykyään, mutta se ei olisi ollut oikein Celebriä kohtaan. Hän rakasti lämpöä. Un risti kätensä nenänsä eteen. Tuijotti tulta ja se näytti antavan hänen silmiinsä punertavan hohteen. Kun Un katsoi Celebriä, tämänkin punainen silmä tuntui saavan sellaisen hohteen, joka nostatti hänen kasvoilleen hymyn.
Hän mietti, jos tytöllä ei ollut paikkaa minne mennä, niin miksei tämä sitten vain jäisi tänne? Hänen luokseen? Hänellä oli aina tylsää yksin kotona. Celebri olisi varmasti hyvää seuraa.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears
Seuraava

Paluu Laurina Arot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö