Myyränkolot ovat kaiken pahan takana [Pandanna]


Arot sijaitsevat valtakunnan länsiosassa, aueten heti Quinn metsän vieressä ja jatkuen pitkälle pohjoiseen Kleth vuorelle asti. Arot ovat kumpuilevaa ja välillä tasaantuvaa ruohomaata silmänkantamattomiin. Aroilta löytyy kuitenkin teitä, jokia ja jopa pieniä järviä, jotka rikkovat tämän ruohomeren yhtenäisyyttä silloin tällöin. Kaksi suurinta tietä kulkevat ihmisten kaupungista Nahor kylään ja toinen suurin tie taas ihmisten kaupungista arojen halki Kleth vuorelle. Kleth vuorelle kulkevaa tietä ei kuitenkaan käytetä kovin usein lohikäärmeiden pelossa.

Aroilla sijaitsee tätä nykyä myös Haltioiden kaupunki. Pohjoisemmasta löytyy myös kyliä, jotka uhkarohkeana pitävät majaansa aroilla.

Haltiat pitävät aroja erittäin tarkkaan silmällä kaupunkinsa tähden, joten on erittäin todennäköistä törmätä haltioiden sotilaspartioihin aroilla, varsinkin eteläosassa.

Valvoja: Crimson

Viesti Pe Elo 07, 2015 9:34

Myyränkolot ovat kaiken pahan takana [Pandanna]

Shawn Korppikatse

Shawn Korppikatse ja hiirakko tamma Kavya juoksivat. Tai no, oikeastaan, Kavya ravasi ja Shawn tähysi sen selästä valonpilkahdusta. Pimeys oli painamassa päälle, ja heidän olisi löydettävä majapaikka yön ylitse. Mieluiten se olisi halpa mutta hyvä majatalo, jossa olisi myös talli hevosille, mutta sellaiset olivat melko harvassa. Aro tuntui jatkuvan ikuisuuksia, eikä kunnollisesta tiestä ollut tietoakaan, vaan Kavya joutui kulkemaan kapealla, hädin tuskin ruohon seasta erottuvalla polulla. Mies ja hevonen, he olivat molemmat väsyneitä kuljettuaan koko päivän, mutta vielä hetkeksi oli Shawn tammansa kannustanut kiirustamaan. Aurinko oli jo lähes horisontin tuolla puolen, hämärä laskeutui, eivätkä kummatkaan halunneet jäädä yöksi ulos. Ties mitä ryöväreitä ja lainsuojattomia pimeyden turvassa kulkisi.
Johtuiko kaikki sitten hämärästä, vai oliko Kavya niin väsynyt, ettei ehtinyt varoa, sitä ei kukaan tiedä. Hiirakon etujalka kuitenkin jäi myyränkoloon, ja se oli menoa sitten. Kavya kaatui, ja Shawn putosi ratsunsa selästä vierien kauemmas. Pari kertaa kiroten Korppikatse nousi ylös ja pudisti tomun sekä ruohonkorret vaatteistaan. Onneksi ei tullut mustelmia kummempia vahinkoja, toinen tuumasi ja kiirehti katsomaan, kuinka hevosen oli käynyt. Pystyyn hitaasti kömpivä Kavya ei ollut ollut yhtä onnekas. Sen jalka oli venähtänyt, Shawn arveli. Vahinko ei ollut vakava saatika pysyvä, mutta tamma ei pariin päivään pystyisi kantamaan ratsastajaa. Myötätuntoisesti Shawn taputti Kavyan kaulansivua, ja parivaljakko lähti jatkamaan matkaansa jalkapatikalla, uskollisen ystävän seuratessa miestä.

//Pandanna ja Cecil, olkaa hyvät
Avatar

JÄÄSSÄ
JÄÄSSÄ

Viestit: 753

Liittynyt: La Heinä 14, 2012 5:28

Paikkakunta: Silver Millenium

Viesti La Elo 08, 2015 1:05

Re: Myyränkolot ovat kaiken pahan takana [Pandanna]

Cecil

Ilta oli todellakin hiljainen. Päivät olivat alkaneet hitaasti lyhentyä kesän loppua kohden, ja kohta päästäisiin jo syksyn synkkiin sateisiin. Siitä ei kuitenkaan ollut vielä minkäänlaista pelkoa, kesä oli yhtä kaunis kuin aina, vaikka saattoikin olla loppuman päin. Sinä kyseisenä iltana oli Cecil palaamassa kotiin "naapurinsa" kattoa korjaamasta. Kyseinen "naapuri" asui noin kahdenkymmenen minuutin hevosmatkan päässä, mutta sehän nyt ei maajussia estänyt millään tavalla. Sitä paitsi asiasta oli sovittu jo etukäteen jokin aikaa sitten ja kyseinen henkilö oli jopa tarjonnut hänelle rahallista korvausta vaivannäöstä.

Tottunein askelin kymmenkesäinen Ferus kulki pitkin erittäin kapeaa polkua jota pitkin sekä ratsu että viljelijä pääsisivät takaisin kotitilalleen, välittämättä juurikaan hämärtyvästä illasta. Eikä sen koommin kyllä Cecilkään. Tällä hetkellä hän vain halusi päästä pian perille, hänenkään ei olisi turvallista olla yksin yöllä keskellä ei-mitään. Kaikessa rauhassa kaksikko halkoi tietään eteenpäin, nauttien illan viileydestä päivän kuumuuteen verrattuna.

---

Cec oli saanut kulkea noin viitisen minuuttia ennen kuin huomasi kauempana edessä päin liikkuvan tumman hahmon, askelten äänistä päätellen toinen hevonen ja ratsastajansa. Hahmo liikkui eteenpäin nopeammin kun hän, mikä herätti hänen huomionsa ikävällä tavalla. Mies ei tiennyt oliko tuo toinen täältä päin vai ei, mutta joka tapauksessa tällä "tiellä" ei ollut kovin turvallista ravata pimeällä, se kun ei ollut mitenkään tasaisimmasta päästä.
Ikävä kyllä tuo vieras hahmo sai tuta tien petollisuuden varsin pian. Cecil näki kuinka tuon hevonen kompastui, ajajansa lentäen sen siliän tien pois selästä ratsun menettäessä tasapainonsa. Vaaleahiuksinen mies kurtisti kulmiaan, hoputtaen Ferusta hieman nopeampaan tahtiin saavuttaakseen kaksikon mahdollisimman pian. Hän halusi nähdä oliko näille kenties sattunut pahemminkin.
Ilmeisesti kyllä, hän huomasi pian. Vieras ei noussut enää satulaan, eikä nelijalkaisenkaan meno näyttänyt kovin luontevalta. Huokaisten Cecil kuroi rauhallisesti välimatkaa umpeen, saaden nyt hitaammin kulkevan parivaljakon kiinni helposti. Hänen tammansa hidasti vauhtiaan toisten tahtiin sopivaksi, ja pitkä mies sen selässä kiinnitti siniset silmänsä toista hevosta taluttavaan mieheen. "Onkos herralla ja pollella asiat kohdallaan? Satuin näkemään tämän äskeisen tapahtuman ja ajattelin kysyä tarvitsisitteko kenties auttavaa kättä?"

//Here I am .DDD//
... Kaikkia kinosti.

Seuraa tarjolla
(melkein) 24/7

Azure ◇◆◇ Haulokki ◇◆◇ Aella ◇◆◇ Marielle ◇◆◇ Cecil

Viesti La Elo 08, 2015 5:19

Re: Myyränkolot ovat kaiken pahan takana [Pandanna]

Aro jatkui hiljaisena silmänkantamattomiin. Shawn kuitenkin tiesi, mitä tuleman piti; hänen edessään olisi meri, kunhan sinne asti päästäisiin, ja miehen takana olisi loputtomalta vaikuttava Quinn-metsä. Kavya varoi jalkaansa, eikä varannut sille painoa kunnolla. Shawnin koskiessa sitä, oli hevonen säpsähtänyt, muttei vetäytynyt pois. Hetken olivat mies ja hevonen ehtineet kävellä eteenpäin, kun heidän takaansa alkoi kuulua toisen hevosen askelia. Siinä ei sinänsä mitään ihmeellistä ollut, kyllähän täällä saattoi väkeä liikkua, ja pian kaksikon viereen ratsasti toinen mies. Miehen kysyessä, oliko heillä kaikki kunnossa, Shawn pudisti päätään.
"Kavya kompastui pirskutin myyränkoloon, ja veikkaan, että sillä on jalka venähtänyt. Lisäksi täytyisi saada katto pään päälle yöksi, mutta majataloja ei näy mailla eikä halmeilla" ruskeahiuksinen totesi. Ratsailla istuva mies oli pitkä, Shawn kalpeni hänen rinnallaan, sillä toinen oli reilusti yli päätä pidempi, ja nyt istui vielä hevosen selässä. Hämärässäkin erottuivat vaaleat hiukset. Miehellä ei ollut isoja kantamuksia mukanaan, mistä Korppikatse päätteli tuon olevan korkeintaan parin päivän matkalla.
"Mutta kuka sinä olet? Maanviljelijä täältäpäinkö? Minua itse kutsuvat Korppikatseeksi" hän hymähti.
Avatar

JÄÄSSÄ
JÄÄSSÄ

Viestit: 753

Liittynyt: La Heinä 14, 2012 5:28

Paikkakunta: Silver Millenium

Viesti Ke Loka 21, 2015 3:31

Re: Myyränkolot ovat kaiken pahan takana [Pandanna]

Kuten Cecil oli pelännytkin. Hevonen - Kavya nimeltään - oli ilmeisesti venäyttänyt jalkansa äskeisessä rytäkässä. Sitä hän ei kuitenkaan osannut arvata että kaksikko olisi ollut vailla majapaikkaa yöksi. Viljelijä kurtisti kulmiaan hieman mietteliäästi. Mies kysäisi pian hänen nimeään, veikaten häntä paikalliseksi viljelijäksi, mikä sai Cecilin naurahtamaan, tottahan se oli. Korppikatseeksi esittäytynyt mies hymähti, suoden hänelle sitten sopivan aukon vastata. "Maanviljelijähän minä vain olen, nimeni on Cecil", parrakas mies vastasi kohteliaasti, luoden katseensa sitten tietä pitkin eteenpäin, kulmiaan mietteliäästi kurtistaen. "Jonkin matkan päässä tästä on kyllä kylä majataloineen, mutta..." hän harkitsi mahdollisuuksiaan, olisiko järkevää tarjota jollekin vieraalle yöpaikkaa omasta kodistaan. Toisaalta, jos tuo ajattelisikaan yrittää mitään epämääräistä, oli Cecil silti suurikokoisempi ja todennäköisesti kykenisi pitämään tuon muukalaisen aisoissa. Eikä tuo ollut vielä ainakaan käyttäytynyt mitenkään aggressiivisesti häntä kohtaan, ja maajussi uskoi tuon vilpittömästi vain tarvitsevan nukkumapaikkaa ja hoitoa kopukalleen.

"... Minun tilani olisi lähempänä? Jos ette aivan välttämättä halua etsiytyä kylään näin pimeällä", hän tarjoutui näin majoittamaan kaksikon. "Tallissa on ylimääräinen karsina Kavyalle ja talossa useampi tyhjä huone, jos vain avun huolitte." Cecil oli hetken hiljaa, ennen kuin naurahti hilpeästi. "Vaimo ei kyllä tiedä mutta ehkä se ei haittaa tämän kerran, ei hänellä pitäisi mitään sitä vastaankaan olla."

//Anteeksi kestoa TT3TT Elämä//
... Kaikkia kinosti.

Seuraa tarjolla
(melkein) 24/7

Azure ◇◆◇ Haulokki ◇◆◇ Aella ◇◆◇ Marielle ◇◆◇ Cecil

Paluu Laurina Arot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö