Isä ilman lapsia//Janni!


Arot sijaitsevat valtakunnan länsiosassa, aueten heti Quinn metsän vieressä ja jatkuen pitkälle pohjoiseen Kleth vuorelle asti. Arot ovat kumpuilevaa ja välillä tasaantuvaa ruohomaata silmänkantamattomiin. Aroilta löytyy kuitenkin teitä, jokia ja jopa pieniä järviä, jotka rikkovat tämän ruohomeren yhtenäisyyttä silloin tällöin. Kaksi suurinta tietä kulkevat ihmisten kaupungista Nahor kylään ja toinen suurin tie taas ihmisten kaupungista arojen halki Kleth vuorelle. Kleth vuorelle kulkevaa tietä ei kuitenkaan käytetä kovin usein lohikäärmeiden pelossa.

Aroilla sijaitsee tätä nykyä myös Haltioiden kaupunki. Pohjoisemmasta löytyy myös kyliä, jotka uhkarohkeana pitävät majaansa aroilla.

Haltiat pitävät aroja erittäin tarkkaan silmällä kaupunkinsa tähden, joten on erittäin todennäköistä törmätä haltioiden sotilaspartioihin aroilla, varsinkin eteläosassa.

Valvoja: Crimson

Viesti Ke Syys 23, 2015 4:37

Re: Isä ilman lapsia//Janni!

Izenik oli joka kerta valmis selittämään hänelle miten tuon keho oikein toimi, joistakin se olisi saattanut olla turhauttavaa, mutta Eravor antoi toisen selittää ja hän yritti parhaansa ymmärtää toista.
Izenik auttoi lautasten kanssa, ennen kuin tuo kävi hakemassa Rithin keittiöön. Kentauri sillä välin lisäisi suolaa puuron sekaan, joka hiljakseen lakoi kiehua.

Rith vaikutti olevan todella paremmassa kunnossa kuin eilis iltana, tuo näytti jaksavan kävellä, sekä tuo kuulosti pirteältä itseltään. Eravor vilkaisi olkansa yli poikaa, joka uteli oliko hän ollut vaivaksi. "Et lainkaan, jos verrataan eiliseen kepposeesi." Eravor totesi kiusaavasti hymyillen, viitaten siihen miten poika oli saanut hänet luulemaan Izenikiä kuolleeksi ja hautaamaan tuon.
Kaksikon istuessä pöytään, kävi kentauri asettamaan vesi kannun ja kaksi lasia pöydälle lautasten viereen, lusikatkin mies toi valmiiksi. Jonkin aikaa puurossa vielä kesti, mutta lopula kentauri kauhoi sitä lautasille, koristaen puuron vielä voinsilmällä. "Se on kuumaa vielä." Eravor totesi istuessaan itse alas pöydän ääreen ja hämmennellen omaa annostaan.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ke Syys 23, 2015 8:31

Re: Isä ilman lapsia//Janni!

Moni menettikin hermonsa hänen kanssaan. Joko hänen negatiivisuutensa, välinpitämättönmän asenteensa tai toistavuutensa kanssa. Eravor vain kuunteli. Izenik halusi toistaa asioita ehkä siksi, että ymmärsi olemassa olonsa itsekin. Hän halusi toisten ymmärtävän itseään, mutta tosiaan. Hän oli surkea sen esille panemisessa.
Rith sai vastauksensa ja hymyili iloisena tomaattina. Puuro tuli pöytään ja poika tuijotti sitä lusikka kädessään, jonka Eravor oli tuonut. Eravor varoittikin puuron olevan kuumaa. Eravor istui myös pöutään ja aamiainen saattoi alkaa. Izenik vain katseli toisia, kun nuo puhaltelivat ja maistelivat kuumaa puuroa. Äkisti Rith törkkäsi puuro lusikkansa mieehn poskeen kiinni. "Sano miltä se maistuu!" poika vaati, sillä oli kuullut terävilä kroviillaan keskusyelun. Hän itse ei koskaan päässyt todistamaan miehen sylmisyä, joten hän törkki kuumaapuurolusikkaa miehen poskelle. Izenik etääntyi hieman lusikasta, vaikka ei hän dinällään tuntenut mitään kipua. Hän ei vain halunnut puuron tarttuvan naamaansa. Rith kuitenkin jatkoi itsepintaisesti lusikallaan törkkimistä ja sai yllätyksekseen todistaa, kuinka mies aukaisi suunsa ja vei puuron lusikalta. "Tyytyväinen?" Hän kysyi, mutta hän ei näyttänyt nielevän. Kun hän puhui puuro näytti kadonneen.

"Miltä se maistui?" Rith kysyi silmät loistaen. Izenik pudisteli päätään. "Maalta." Izenik totesi ja nousi pöydästä ennen kuin Rith tunkisi lisää puuroa hänen suuntaansa kohti. Mies käänsi päänsä kohti ikkunaa, jolloin Rith keskittyi puurolautaseensa. Tosin poika keskeytti puolitiehen ja haisteli ilmaa. "Onko tämä minun mielikuvani vai haiseeko täällä erikoiselle hevoselle?" Rith päätti kysyä, mutta vilkaisi Eravoriin ettei tarkoittanut tätä. Poika kääntyi miehen puoleen, mutta sai todistaa vain, kuinka tuo meni ulos. "Izenik!" Rith huudahti ja hyppäsi alas ja lähti astelemaan ulos ja kun hän oven avasi, ulko puolella odotti tummahtava hevonen.
Sen haju ei tuoksunut samalle kuin Eravorin hoitamat hevoset. Tämä hevonen näytti vahvemmalta, isommalta ja pelottavammalta. Sen hengitys höyrysi, vaikka ilma oli leuto. Se tömisytti kavioitaan ja kaapi maata hermostuneesti. Se ravisti kerran päätään ja lähti laukkaamaan poikaa kohden. Silloin Izenik hyppösi hevosen kaulaan. Rith pelästyi ja perääntyi askeleella.

Hevonen riuhtoi ja hyppi ja lopulta paiskasi miehen maahan oman painonsa alle. Rith huudahti säikähtäneenä, vaikka tiesi miehen kehon ominaisuuksista osittain. Izenik kuitenkin liikkui ja piteli hevosen harjasta kiinni, hänen kehossaan oli lohkemia. Hän heitti itsensä hevosen selkään, kun tuo nousi. Silloin hevonen alkoi ravata ja potki kyytiläistään pois päältään. Izenik istui tukevasti hevosen selässä ja laski kätensä tuon kaulalle tuntien sydämmen tykytykset. Tämä hevonen ei ollut tavallinen.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti To Syys 24, 2015 6:54

Re: Isä ilman lapsia//Janni!

Eravor silmäili kaksikon touhuilua, samalla kun söi omaa puuroaan. Rith yritti syöttää toverilleen puuroansa, jota Izenik lopulta suostui maistamaan, varmaan saadakseen pojan lopettamaan. Ei se toiselle kuitenkaan näyttänyt maistuvan miltään ja kiireesti mies nousi pöydästä, paeten pojan puurolusikkaa.
Aamiainen ei kauaa ennättänyt jatkua, kun Rith kummasteli hevosen hajua, jonka tuo ilmeisesti haistoi tarkalla nenällään. Eravor kohotti toista kulmaansa pojalle, ei kai tuo nyt häntä tarkoittanut? Izenik puolestaan oli huomannut jotain ikkunasta ja avasi oven. Kentauri laski lusikkansa lautaselle, pojan kiiruhtaessa ystävänsä perään. Eravorkin nousi pöydästä. Ennen kuin kentauri ulos asti pääsi, saattoi tämä kuulla kaukaista töminää, joka kertoi miehelle, että tiluksilla lauduntanut villihevoslauma kiirehti pois. Syy tälle seisoi pihalla. Eravor tuijotti kookasta ja tummaa hevosta, joka ruumiinkielellään kertoi olevansa huonolla tuulella tai muuten pahansuopa.
Hetken se pysyi paikallaan, ennen kuin päätti kohdistaa äkäisyytensä poikaan, joka oli tullut Izenikin perässä ulos. Eravor kiiruhti pojan eteen, samalla kun Izenik hyppäsi hevosen kaulaan, saaden tuon pysähtymään, mutta samalla myös pillastumaan kunnolla. "Rith mene takaisin sisälle." Kentauri huolehti, katsellen samalla kuinka Izenik kamppaili hevosen kanssa, joutuen paiskatuksi maahan. Rith tietenkin pelästyi, mutta Izenik oli selvästi kunnossa, kiitos erikoisen ruumiinsa. "Rith!" Kentauri hoputti poikaa, antaen tuolle vakavan katseen, yrittäen samall pitää tummaa hevosta silmällä, jonka selkään Izenik oli juuri kiivennyt. Hän olisi mennyt avuksi, mutta hän tahtoi ensin varmistaa että Rith olisi varmasti turvassa, sekä Izenik piti vielä hevosen keskittymisen muualla.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti To Syys 24, 2015 8:11

Re: Isä ilman lapsia//Janni!

Rtih hieman säikähti myös Eravorin huudahdusta, joka käski häntä takaisin sisään. Poika perääntyi sisään ja juoksi ikkunan ääreen tuijottamaan. Hevonen laukkasi kovaa vauhtia ympyrää ja Izenik istui hevosen selässä. Hän ei näyttänyt ollenkaan pelokkaalta, kaipa enemmän sellaiselta että tällaista se oli joka päivä. Tämä asia oli miehelle kuitenkin täysin uusi. Hän piteli sen harjasta kiinni ja nojasi hieman taaksa päin. Hevonen vaihtoi tyyliään aina nopeasti, jolloin miehen oli pakko muuttaa painopistettään, jotta ei satuttaisi hevosta hirveästi. Toisaalta olisi hnä voinut lopettaa eläimen nopeasti, mutta se olisi ollut ehkä liian järkkyä tehdä hevosten mailla.
Tumma hevonen nousi takajaloilleen ja Izenik tunsi valuvansa kyydistä. Hevonen yritti uudestaan ja voimakkaammin. Se hirnui ja potki selässään olevaa miestä. Lopulta mies vain lensi maahan. Hän nousi ylös nopealla liikkeellä ja hevonen oli jo juoksemassa kohti. Se juoksi kohti miestä ja hän ei tosiaankaan ollut tavallista ihmistä voimakkaampi, joten hän ei voisi pysäyttää pilaantunutta hevosta, ellei sillä ollut jokin muu hulusti.

Mies väisti enmmäisen ja rauhallisesti odotti. Olisi parasta kuluttaa hevosen voimat ensin loppuun, jolloin se ei enää jaksaisi hyökkäillä. Silti hevonen yllätti ja Izenik laski virheensä varaan tämän, kun hevonen jyräsi hänen päälleen ja iski kavioillaan hänen rintaansa. Kavioit upposivat kehoon ja samalla se pirstoutui ja hajosi. Izenik hymähti siihen ja äkisti hänen koko kehonsa muuttui tuhansiksi sirpaleiksi. Hevonen katsoi yllättyneenä allaan hajoavaa kehoa, jonka sirpaleet kuitenkin lensivät nopeasti kentaurin vierelle ja kokoontuivat siellä yhdeksi. "Se on konaan sinun... Se tuntuu körsivätn jostain..." ei nyt raivotaudista, mutta jostain, jokasai sen äkäiselle päälle. Izenik vain vilkaisi ikkunassa olevaa palleroa, joka tuijotti suu auki häntä. Izenik näytto vain käsillään että pojan olisi parasta jatkaa syömistään tai tästä ei tulisi mitään.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Pe Syys 25, 2015 3:06

Re: Isä ilman lapsia//Janni!

Rithin mentyä sisälle, kiirehti Eravor talliin. Karsinoissa olevat hevoset vakuttivat hermostuneilta, ulkoa kuuluvan metakan takia. Ei noilla kuitenkaan mitään hätää ollut. Mies kulki varustehuoneeseen, etsien käsiinsä pitkän köyden, joka oli materiaaliltaan pehmeä ja joustava, se ei hankaisi pahasti hevosen turkkia ja ihoa. Sen päässä oli valmiiksi kiristyssilmukka.
Kentauri ennätti ulos näkemään miten Izenik oli tipunut hevosen selästä ja joutui nyt ikävän näköisesti tallottavaksi. Mies oli kuitenkin kunnossa, sirpaleet leijailivat Eravorin vierelle ja kasaantuivat taiakisin entiselleen. Izenik oli kuitenkin johdattanut hevosen huomion liikkeillään kaksikkoon, joten aikaa ei ollut tuhlattavaksi.

"Saatan tarvita apuasi." Eravor totesi toisen sanoihin, samalla kun veti köysinippua auki. Miehen katse pysyi kokoajan tummassa hevosessa, samalla kun tämä pyöräytti köyden silmukkaa muutaman kerran päänsä yläpuolella, ennenkuin heitti silmukan hevosen päätä kohti ja yritti lassota tuon. Kentaurin asento oli vakaa ja tämän liikeet kertoivat selvästi, että hän oli tehnyt tätä ennenkin.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Pe Syys 25, 2015 4:24

Re: Isä ilman lapsia//Janni!

Eravor mainitsi, että saattaisi tarvita hänen apuaan. "Ei minusta nyt suurta apua ole, en ole voimasuhteiltani olenkaan sinun tasollasi." Izenik totesi ja katseli kuinka tottuneesti mies lassosi tumman puhuvan hevosen. Hevonen tietysti lähti riuhtomaan minkä pystyi, mutta se oli ehkä leikkinyt vähän liikaakin Izenikin kanssa, joten sen riuhtominen oli astetta heikompaa, mutta edelleen voimakasta.
Izenik ei tiennyt mitä tehdä, mutta hän seurasi hieman sivusta korjaten itseään. Hän oli vain upottanut jalkansa maahan, joka oli ne niellaissut ilomielin. Hön seisoi siinä vain hetken, kunnes nosti jalkansa ja käveli rauhallisesti Eravorin viereen. "Mitä minun pitäisi tehdä, en pikeastaan ole läsitellyt eläimiä millään lailla." hän päätti vain heittä ilmaan. Tietysti hän oli niitä tappanut ja kokannut, nutta Eravor ei varmaankaan halunnut sellaista nähdä. Ei tuo ollut kuten hän isäntänsä.

Hevonen riuhtoi ja riuhtoi,mkunnes se pysähtyi ja höristeli korviaan ja lähti sitten laukkaamaan pois päin, yrittäen kiskoa kentaurin mukaansa. Izenik tarttui miehen avuksi köyteen. Tietenkään hän ei vetäisi, ellei Eravor vetäisi.
Rith odotti sisällä ja katsoi tapahtumia, hän oli jo syönyt puuronsa ja työnsi nyt naamansa vasten lasia. Selkeästikään aikuiset eivät osanneet käsitellä hevosta. Ei siis sillä etteikö Eravorilla olisi vuoden kokemukset, mutta Rith oli kärsimätön eiköä hän halunnut jäädä yksin. Joten hän juoksi ovelle ja avasi sen. Sulki oven perässään ja seisoi nyt tuijottamassa koko tapahtumaa. Hän murahti hevoselle, joka yritti kiskoa kaksikkoa kaikin voimin. Hevonen käänsi päätään ja sai todistaa kuinka pikkuinen poika muuttui valkoiseksi, venyi ja kasvoi kokoa. Viisimetrinen lohikäärme avasi suutaan hevoselle, joka säikähti ja menetti tasapainonsa kaatuen maahan korvat alhaalla. "Rith." Izenik huusi ja kumautti lohikäärmettä nopeasti tuon yhteen koipeen. Rith murahti ja muuttui pieneksi pojaksi taas. "Teillä kesti." hän mutisi ja sai Izenikiltä vain ohimon hierontaa. Tosiaalta hevonen oli saatu alas, eikä se uskaltanut enää ylös pelästymiseltään.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti La Syys 26, 2015 2:10

Re: Isä ilman lapsia//Janni!

Eravor kietoi köyden kyynärpäänsä takaa ja otti voimakkaan otteen. Nyt köysi ei lipsuisi ja kentauri saattoi pysyä paikallaan ja nojata hieman vastaan hevosen riuhtomista ja rimpuilua. Mies ei vilkaissut Izenikiin, tuon udellessa mitä tuo muka voisi tehdä. "Voit auttaa heti kun se väsyy ja rauhoittuu." Kentauri totesi nopeasti, yrittäen pitää keskittymisensä tumman hevosen liikkeissä, jotta olisi valmis tekemään vasta liikkeitä.
Lopulta hevonen yritti vetää vastaan riuhtomisen sijaan, joka muuttui nopeasti köyden vedoksi. Eravor ei kuitenkaan nykinyt tai repinyt, enemminkin yritti vain pysytellä paikallaan, niin kuin teki Izenikin, joka oli tarttunut myös köyteen.

Eravorin keskttyminen pysyi miltei täysin hevosessa, eikä tämä kuullut kuinka etuovi kävi. Vasta kun näkökenttään ilmestyi ylimääräistä liikettä, käänsi mies katseensa Rithiin, joka ei enää ollut pikkuinen poika. Järkyttynyt katse kääntyi lohikäärmeestä hevoseen, joka pelästyi pahanpäiväisesti suurta petoa, jota Izenik puolestaan kävi taltuttamassa. Hevos parka ei pysynyt enää kavioillaan paniikinsa takia ja kaatui maahan, uskaltamatta nousta takaisin ylös.
Kentauri hölläsi otettaan köydestä, antaakseen hevoselle tilaa hengittää. Mies vielä soi todella vakavan ja toruvan katseen Rithiin, mutta ei sanonut mitään.
Rauhallisin askelin kentauri asteli hevosen luo, keräten samalla köyttä käteensä. Mies kuitenkin pysähtyi metrin päähän eläimestä, suoden tuolle rauhallisen ilmeen. Kentauri ei liiakhtanut paikaltaan, osoittaen ettei tahtonut tehdä mitää pahaa hevoselle ja odotti jos tuo uskaltaisi nousta takaisin ylös. Jos rimpuilu jatkuisi olisi Eravor valmis pidättelemään tuota vaikka kokopäivän, kunnes se rauhoittuisi silkasta väsymyksestä.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti La Syys 26, 2015 4:19

Re: Isä ilman lapsia//Janni!

"Yritin vain auttaa..." Rith murahti kun hän sai Eravorilta vakavan ja toruvan ilmeen. Hän ei pitänyt tuntemattomista ja olihan hän jo teini. Ei hän halunnut olla hyödytön pikku poika ikkunan äärellä. Toisaalta Rith voisi sanoa olevansa jo mies, ellei Izenikin tähtiä heijastava katse laskeutunut hänen ylleen suoden pojalle vain hyvin hiljaiseksi vetävän katseen.
Hevonen höristeli korviaan, kun kentauri tuli lähemmäs ja pysähtyi köytensä kanssa. Kentauri selkeästi odotti, rauhassa eläimen nousemista. Niinpä hevonen nousi hetken päästä hitaasti ja varmasti ylös. Se tuijotti kaulassaan lassottua köyttä, johon hevonen päätti pistää hampaansa ja riuhtoa hieman, vaikka järkytys oli ollut sille suuri se pyrki taistelemaan. Hetken riuhtominen tuntui toivottomalta, kunnes se lakkasi ja yritti juosta kohti kentauria. Se pyrki nousemaan takajaloilleen ja talloa kentaurin alleen.

Izenik vilkaisi taka-allalle ja näki tapahtumat, mutta oletti Eravorin pärjäävän. Hän itse kävi nopeasti hakemassa sisältä kaksikon tavarat ja puki vaatteensa ylleen. Mies otti aseensa ja erotti ne kahdeksi. Hän tuli ulos ja Rith säpsähti nähdessään miehen käsissä olevat aseet. "Aijotko sinä tappaa sen?" poika kysyi, mutta Izenik laski vain katseensa poikaan. "En." hän totesi ja kulki rauhassa kentaurin luokse. "Pidätkö sen koko päivän tuossa." Izenik kysyi ja siirsi katseensa hitaasti kentauriin. Toki tämä oli hevosfarmi, joten oli hyvin todennäköistä, että mies pitäisi, kunnes hevonen väsyisi. Hevonen seisoi nyt kaksikon edessä antaen höyryisen hengityksensä savustaa ilmaa. Sen suonet nykivät, kun se antoi kavioiden kaapia maata hermostuneena. Se oli tullut tänne lieko mistä ja minkä takia. Nyt se oli loukussa, nurkkaan ahdettu eläin ja se vihasi sitä.
Izenik ei todellakaan tiennyt miten käyttäytyä eläinten kanssa, mutta hän tarjosi hevoselle kättään, johon hevonen vastasi avaamalla turpansa ja nappaamalla hänen sormensa suuhunsa. Hevonen tuijotti kaksikkoa vihaisena ja puri kovempaa, jolloin sormet vain murtuivat. Toinen käsi tarttui tällöin hevosen turpaan. "No niin... Leikit on leikitty." mies supisi ja alkoi vetämään hevosen turvasta alas päin. Hän repi kätensä sen suusta ja sormet palautuivat sirpaleina takaisin paikoilleen. Hän painoi rauhallisesti hevosen turpaa maata kohti, pakottaen hevosen laskemaan etujalkansa maahan ja laskemaan päänsä maahan. Izenik katsoi hevosta jatkuvasti silmiin rauhallisena ja näytti siltä kuin hän olisi hypnotisoinut eläimen.

Hevonen laskeutui etujaloilleen ja tuijotti miestä. Izenik ei satuttanut hevosta, ainakaan tietoisesti. Hän oli vain painanut hevosen pään hieman alemmas ja taputti lopulta sitä päähän. "Kas niin... Mikä sinua vaivaa?" Izenik kysyi ja päästi irti hevosen päästä. Hän lähti rauhallisesti kiertämään hevosta ympäri, mutta hevonen ei hievahtanutkaan, se suurin piirtein vain käänteli korviaan kuunnelleen missä mentiin ja sen lisäksi mies piteli kättään sen kehossa kiinni, jotta hevonen tiesi missä mies oli. Izenik katseli rauhassa ja nosti päänsä katsoen Eravoriin. "Ota se köysi pois." hän sanoi ja kiersi hevosen oikealle puolelle. Hän laski kätensä sen rinnalle ja nosti hieman kättään, jolloin hevonen nousi ja käänsi päätään katsoen Izenikiä. Izenik taputti muutaman kerran hevosta kylkeen ja piti kättään sitä vasten. "En ole alan ammattilainen, joten." mies viittoi kentauria tarkastamaan hevosen, kun se oli oudolla tavalla rauhoittunut.
"Rith! Valmistaudu lähtöön!" Izenik huikkasi murjottavalle pojalle. Heidän ei kannattanut olla täällä enää, tekisivät vain lisää hankaluuksia tai haittaisivat Eravorin työtä. "Eravor." hän sanoi kentaurille ja käveli sitten tuon vierelle. Oli heidän aika poistua tästä arolta ja tästä hevosfarmilta. "Kiitos vieraanvaraisuudesta, emme tule häiritsemään enää." hän sanoi. "Niin ja yritä löytää joku vierellesi." Izenik vihjasi aika neutraalisti.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Su Syys 27, 2015 1:54

Re: Isä ilman lapsia//Janni!

Ei kentauri ihmettä odottanut hevosen suhteen, se ryhtyi jälleen rimpuilemaan puremalla köyttä ja yritti tuo nousta takajaloilleen ja iskeä etukavioillaan. Eravor oli kuitenkin valmis väistämään ja ote kiristyi jälleen narusta. Hän kyllä tiesi että hevosen väsyttäminen saattaisi pahentaa sen tilannetta, jos sillä jokin olisi hullusti, siltä se ainakin vaikutti, mutta turvallisuus syistä oli hevonen väsytettävä. Sekä tämä yksilö ei ollut normaali hevonen, ties mitä se kykenisi tekemään.

Kentauri vilkaisi Izenikin puoleen, tuon tullessa vierelle ja esitti kysymyksen. "Jos minun on pakko." Mies vastasi kääntäen katseensa takaisin hevoseen. "Izenik..." Eravor yritti varoittaa toista, tuon tarjotessa hevoselle kättään, jolloin hevonen nappasi tuon sormista kiinni. Tietenkin mitään pahaa vahinkoa ei sattunut, mutta kentauri katseli nyt ihmeissään mitä toinen oikein teki. "Mitä sinä..?" Eravor kummasteli toisen painaessa hevosen turpaa alemmas pakottaen eläimen alas polvilleen. Näin hevosia ei todellakaan käsitelty, eikä Eravor suosinut noinkin väkinäistä pakottamista, mutta jollain ihmeen kaupalla toinen sai hevosen pysymään aloillaan. Joko hevonen pelkäsi miestä tai jotain aivan muuta, kentauri ei tiennyt.
Mies ei ollut varma tiesikö Izenik mitä tarkalleen teki, mutta ei tuo ainakaan saanut hevosen takajaloista iskua, kun tuo hevosen kiersi ympäri. Izenik kehotti häntä ottamaan köyden pois. "Kuinka luulet minun ohjaavan sitä ilman köyttä?" Eravor totesi, mutta päätti kuitenkin höllentää silmukkaa hevosen kaulalla.
Eravor asteli izenikin vierelle, tuon yritettyä silmäillä hevosen vointia. Hevosen vikoja ei aina pelkällä silmäilyllä löytäisi, eläintä täytyisi tunnustella oikeista paikoista. Sitä Eravor ei kuitenkaan vielä ryhtynyt tekemään, kun Izenik ilmoitti, että tuon ja Rithin oli aika lähteä. "Oletko varma? Rithin täytyisi vielä levätä eilisen jälkeen." Mies totesi viitaten pojan eiliseen kuumeeseen. "Minua ei ainakaan haittaa, jos jäätte vielä toviksi."
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Su Syys 27, 2015 2:21

Re: Isä ilman lapsia//Janni!

Eravor näytti kummaksuvan heidän lähtöään. Izenik vilkaisi vain mieheen. "En usko, lohikäärme kuitenkin on... Eikä hän näytä esittävän mitään merkkejä heikkoudestakaan." toki mies saattaisi olla väärässä, ei hän mikään expertti ollut, mutta antoi nyt sanomisensa sille mitä oli nähnyt. Rith käveli miesten luo ja hevosen, joka seisoi nyt tukevasti jaloillaan ja näytti vähän liikkumattomalta. "Oletteko valmiit?" hän kysyi. Izenik laski kätensä hevosen turvalle ja rapsutti sitä hieman. "Kyllä olemme." hän totesi ja viittoi sillä, että hevosen tuntija saisi ottaa hevosen kokonaan haltuunsa. "Se pysyy mahdollisesti tuossa tilassa tunnin? En tiedä, mutta ei se ainakaan ehdi itseään satuttaa." Izenik huomautti ja otti Rithistä kiinni ja nosti pojan olkapäilleen.
Hän noukki maasta aseensa ja asetti sen selkäänsä. Mies pitemittä puheitta lähti tallustamaan. Rith vilkaisi Eravoriin. "Kiitos ruuasta!" hän heilutteli kättän, kun Izenik tallusteli rauhaisasti eteen päin. He tulivat ja menivät, sellaista on elää jalan. Vaikka aikaa heillä molemmilla on melkein tuhlattavaksi eivät he halunneet viipyä missään liian pitkään. Ehkä sitten, kun Rith alkaisi olla vanha ja maailmaa olisi jo ehditty kiertäämään jonkin verran.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ma Loka 12, 2015 8:02

Re: Isä ilman lapsia//Janni!

Nyt kun Eravor mietti tarkemmin, oli totta että Rith ei ollut ihan tavallinen kaksijalkainen, lohikäärmeellä kuume toimi varmasti eritavalla. Kenties poika oli kunnossa ja Izenik tunsi tuon paremmin kuin hän, joten ei toisen sanaan voinut muuta kuin luottaa.
Eravor käänsi katseensa Rithiin, joka asteli kaksikon luo, kysellen oliko valmista. Poika sai vastauksen Izenikiltä, kuin myös nyökkäyksen kentaurilta.

"Hyvä niin, ehkä se siinä ajassa ehtii tottua minuun." Kentauri totesi toisen sanoihin hevosesta, joka edelleen oli hänelle hivenen mysteeri, mutta eiköhän se hiljakseen hänelle valkenisi.
"Te siis lähdette." Eravor totesi Izenikin noukkiessa aseensa maasta ja nostaen nuorempansa harteilleen. "Jos satutte kulkemaan täällä päin, tulkaa toki käymään." Kentauri totesi Rithin kiitellessä ruuasta. Kentauri vielä nosti kätensä hyvästeiksi kaksikolle, seuraten noiden kaikkoavia selkiä ja käänsi sitten katseensa uuteen tuttavuuteensa. "Jos mennään tästä talliin ja katsotaan mikä sinulla on hätänä."

//Imma bäk! Ja sori, aika huonoon väliin otin poissaoloni, oletan et tää peli ois tässä? :D //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ma Loka 12, 2015 10:31

Re: Isä ilman lapsia//Janni!

//Naaah ei se nyt niin kauhea poissaolo ollut :3 Mutta juu, Kiitos pelistä! :3
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears
Edellinen

Paluu Laurina Arot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö