I'm only me


Arot sijaitsevat valtakunnan länsiosassa, aueten heti Quinn metsän vieressä ja jatkuen pitkälle pohjoiseen Kleth vuorelle asti. Arot ovat kumpuilevaa ja välillä tasaantuvaa ruohomaata silmänkantamattomiin. Aroilta löytyy kuitenkin teitä, jokia ja jopa pieniä järviä, jotka rikkovat tämän ruohomeren yhtenäisyyttä silloin tällöin. Kaksi suurinta tietä kulkevat ihmisten kaupungista Nahor kylään ja toinen suurin tie taas ihmisten kaupungista arojen halki Kleth vuorelle. Kleth vuorelle kulkevaa tietä ei kuitenkaan käytetä kovin usein lohikäärmeiden pelossa.

Aroilla sijaitsee tätä nykyä myös Haltioiden kaupunki. Pohjoisemmasta löytyy myös kyliä, jotka uhkarohkeana pitävät majaansa aroilla.

Haltiat pitävät aroja erittäin tarkkaan silmällä kaupunkinsa tähden, joten on erittäin todennäköistä törmätä haltioiden sotilaspartioihin aroilla, varsinkin eteläosassa.

Valvoja: Crimson

Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti La Marras 07, 2015 5:25

I'm only me

Un

Un oli jo pitkään harkinnut sitä. Hyvin pitkään ja ajtellut että saattaisi tehdä sen jonain päivänä. Tämä syyspäivä näytti olevan täydellinen aika, jolloin hän voisi tehdä sen mitä oli suunnitellut, ensin piti vain tehdä jotakin asian eteen. Pikemminkin koota asiat kuin tehdä. Leijonan valkoiset jalat tassuttelivat pitkin maata, kun kaksimetrinen mies veti vajan auki ja katseli hyllyjä, isänsä työkaluja ja muuta sellaista. Un meni sisään ja kuului kolimnaa, kun hän siirteli laatikoita, työkaluja ja hyllyjä pois tieltään etsiessään jotakin. Eräs hylly päätti tiputtaa miehen päähän terän ämpärin, johon Un vain ynähti. Hän hieroi päätään ja katsoi ylös mistä ämpäri oli tippunut. Siellä oli mies se mitä oli tullut hakemaankin. Un näytti hyvinkin yllättyneeltä löytäessään asian sieltä.
"Vihdoinkin!" hän huokaisi ja otti hyllyltä asian ja poistui vajastaan. Un palasi pihalle ja tarttui pieneen puupalaseen ja otti esiin taltan, jonka oli hakenut vajasta. Hän tökki hetken puuta taltalla, ennen kuin otti vasaran maasta ja nakkaili huolellisesti talttaa.

Mitä muuta Un olimmiettinyt oli se, että hän kykeni muuttamaan muotoaan inhimmilliseksi, mutta ei kovin hyvin. Hän mietti ettei Celebrin tarvisi olla kokoajan huolissaan hänen paljastumisestaan aarnikotkaksi, jos hän näyttäisi enemmän ihmiseltä tai joltain kaksijalkaiselta. Hän oli niin uppotunut mietteisiinsä ja työhönsä, ettri huomannut kun vasara ohitti taltan osumatta siihen ja osui hänen käteensä.
Aarnikotka ulvahti kivusta ja hylkäsi tekeleensä pitääkseen kättään. Hän kirosi hieman ja puhalteli käteensä kuin pieni lapsi.

//Janni tänne! Celebri tuo laastari mukana xD
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti La Marras 07, 2015 5:53

Re: I'm only me

Celebri

Lämmin vesi tuntui mukavalta käsiä vasten, kun näin kolea syys päivä oli. Celebri hankasi valkeaa paitaa pesulautaa vasten, upottaen sen saippuaiseen ja lämpöiseen veteen. Tyttö välillä vilkaisi olivatko tahrat kadonneet ja upotti paidan takaisin hangaten sitä uudelleen.
Celebrin puuhat kuitenkin keskeytyivät, kun ulkoa kuului etäisesti ulvahdus. Tämä kohotti katseensa ulos kylpyhuoneen ovesta, ennen kuin nousi ylös lattialta ja jätti paidan lillumaan veteen. Tyttö vielä kuivasi kätensä ohimennen seinällä roikkuvaan pyyhkeeseen, ennen kuin kiiruhti keittiöön. Celebri vilkaisi ikkunasta ulos ja näki Unin lähellä vajaa, ilmeisesti tuo oli puuhaillut jotain työkalujen kanssa, mutta nyt tuo piteli kättään kivuliaan näköisenä.

Celebri ei vaivautunut etsimään mitään lämpöistä päälleen, vaikka viileä syysilma tuntui hänestä pienelle pakkaselle. "Ei kai sattunut pahasti?" Tyttö huolehti astuttuaan ulos ja kiiruhtaen miehensä luokse. Celebri otti Unin käden omiinsa, silmäillen millaista jälkeä toinen oli saanut aikaan. Tytön kädet olivat edelleen hieman kosteat ja viilenivät nopeasti. "Sinun pitäisi olla varovainen."

//Laastaria piisaa jos kunnon pipi tuli :D //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti La Marras 07, 2015 10:17

Re: I'm only me

Un piteli kättään hetken ja raotti puristavaa kättään, jotta näkisi vahingon. Käsi tärisi hieman, kun pitkä kyntiset sormet tärisivät toisiaan vasten. Ennen kuin Un edes ehti huomata vahingon suuruuden hän jo kuuli pihalta toisen äänen. Perhosnaama asteli sisältä ulos huolehtien tietysti hänen ulvaisunsa aikaan saamasta vahingosta ja vähät välitti omasta pukeutumisestaan. Aarnikotka tiesi hyvin, kuinka Celebri oli herkkä kylmälle. Nainen kuitenkin vetäisi hänen kätensä omaansa ja totesi asioita, jotka kuuluivat naisen tapaan huolehtia häbestä. "Tiedän.... Olin vain vähän ajatuksissani." Un totesi ja katsoi, kuinka tyttö varovasti käsitteli hänen kättään. Mitään ei näyttänyt menneen vikaan, vain tummahko jälki tai pikemminkin mustelma näkyi hänen peukalonsa alapuolella.
"Eikä se sattunut oikeasti niin paljoa. Kunhan säikähdin hieman..." Un korjasi ulvahdustaan ja punaistui hieman. Hän ei kuitenkaan halunnut valehdella Celebrille. Hän oli vain ajatuksissaan, ei mitään suurempaa. "Mene takaisin sisälle. Täällä on jo aika viileää." Un lisäsi ja kiersi viileän kehonsa tytön ympärille toivoen sen edes auttavan. Hän mietti hetken ja nosti koko tytön syliinsä ja vei sisään.

Ovesta sisään ja alas. Mies laski tytön hellästi ja hymisi hetkellisesti puuhansa lomasta. Hän pörrötti Celebrin valkeita hiuksia ja nyökkäsi tälle. "Huuda kun ruoka on valmista. Minä viimeistelen sen mitä teenkin. Äläkä huolehdi. Pidän nyt tarkemmin silmällä mihin varasallani isken." Un julisti ja laittoi sen jälkeen oven kiinni ja palasi työskentelemään vasaran ja taltan pariin.
Pari tuntia siinä vierähti, vaikka puupala olikin kovin pieni verrattuna aarnikotkan käsitteleviin käsiin. Un veisti hieman, hioi ja maalasi tekeleensä. Hän laittoi se kuivumaan ja huudon kuultuaan lähti siirtymään rauhallisesti sisään.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Su Marras 08, 2015 12:49

Re: I'm only me

Mustelman Un oli vasarasta vain saanut. Celebri suukoti miehen kättä, samalla kun tuo selitteli oleensa ajatuksissaan. Tyttö hymähti vielä toisen huolieassa kylmästä. "Älä huoli, en minä tässä loppu päivää seiso." Celebri totesi, mutta Un oli sitä mieltä, että häntä täytyi kaikesta huolimatta halata lämpimikseen. Mies oli tytön mielestä lämmin, mutta saattoi hän tuntea osittaista viileyttä. "Sinunkin pitäisi pukea enemmän päällesi." Tyttö puolestaan huolehti.
Ennen kuin Celebri ennätti totella Unin käskyä, nappasi tuo hänet syliinsä ja kantoi sisälle. Hän oli alkanut epäilemään, että Un piti hänen kantamisestaan, oliha nhän monta kertaa lyhyempi kuin mies itse ja hän oli kevyt.
"Ei sinun olisi tarvinnut." Celebri totesi, mutta hymyili silti.

Pörrötettyään tytön vaaleita hiuksia pyydettyä tätä huutamaan, kun ruoka olisi valmista, Un asteli takaisin ulos, sulkien oven perässään. Celebri puolestaan kiiruhti täyttämään kattilan vedellä ja herättelemään lidessä hehkuvat hiilet takaisin liekkeihin. Kattila asetettiin liedelle, sillä aikaa kun tyttö odottaisi veden kiehumista, hän voisi viimeistellä pyykkäämisen.
Vaatteiden kuivuessa kylpyhuoneessa olevalla narulla, oli Celebri ryhtynyt pilkkomaan lihaa ja kasviksia keittoa varten. Yli tunnin tyttö haudutteli keitto, ennen kuin asteli hyvissä aijoin ilmoitamaan Unille ruoan olevan valmista. Pöytä oli katettu kahdelle, yksi lautanen odotti lieden vieressä Unin isää. Kattila kannettiin pöytään kauhoineen kaikkineen.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Su Marras 08, 2015 12:07

Re: I'm only me

Unmastui sisään. Hän kävi pesemään kätensä keittiön sivulla olevalla vadilla. Hän huolehti ettei kädet olleet hiomisesta jääneiden pölyjen peitossa. "Mitäs meillä on tänään?" hän uteli ja nuuhki ilmaa yrittäen arvailla niistä mikä ruoka oli kyseessä. Ilmassa leijaili lihan tuoksu.
Un asettui istumaan pöytään ja odotti hyvillä mielin naista. Hän otti lautasensa ja ojensi se Celebrille, jotta tämä voisi täyttää sen. Hän kiitti ja odotti, että nainenkin oli saanut ruokaa lautaselleen. "Kiitos ruuasta." Un kiitti ja tarttui lusikkaansa. Kun nälkä oli hivenen pienempi päätti Un aloittaa keskustelun. "Lähipäivinä minulla on asioita, joita minun täytyy suorittaa. Olen varmasti pitkäänkin poissa, mutta lupaan tulla illalla kotiin." hän selitti, eikä kertonut sen tarkemmin mihin ja mitä oli menossa tekemään. Hän ajatteli pitää asian salaisuutena siihen saakka kunnes yllättäisi sillä Celebrin.

"Siksi haluan että pidät hyvää huolta talosta kun olen poissa!" Un mietti muutaman lusikalliseen jälkeen sanojaan. "Ja Celebri. Haluan myös että sinulla olisi myös seuraa. Haluan sinun tutusvan henkilöihin ja ystävystyvän heihin." hän käytti ehkä kierto ilmaisua siinä ettei halunnut tytön olevan yksin aina joka ikinen päivä. Olivathan he tavanneet Nakamin, mutta tuo ei asunut ja ollut yhdessä paikkaa pitkään aikaan. Siksi Un huolehti myös rakkaansa ajasta ja siitä oliko tällä riittävästi seuraa. Alris ei ainakaan pystynyt olemaan tytön seuraamjoka päivä. Pitkät työpäivät ja uuvuttava työ sai miehen syömään juuri ja juuri sekä sänkyyn raahautuminen tuntui isälle nykyään mahdottomalta. Un yleensä hoiti isänsä petiin, kerta tuo melkein joka ilta nukahti pöytään, sohvalle tai lattialle.
"Tarkoitan siis, että mene vaikka kylille seurustelemaan toisten naisten kanssa, kunhan et mene miesten saatika näkin luokse." hän painosti miehiä ja näkkiä varsinkin. Lusikkaa heiluttava mies viimeisteli lautasensa ja vesi lasinsa ja kiitti ruuasta.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Su Marras 08, 2015 12:56

Re: I'm only me

"Lihakeittoa." Celebri kertoi Unin udellessa mitä ruokaa oli tarjolla. Tyttö täytti miehelle lautasen ja teki omalleen samoin. Keitto höyrisi ja Celebrin istuttua alas, ryhtyi tämä hämmentämään siitä kuumuutta pois. Tämä soi vielä nälkäiselle Unille hymyn, joka kiitti häntä jo etukäteen ruoasta.
Siinä tytön lusikoidessa keittoa suuhun, kertoi toinen lähtevänsä asioille lähipäivinä. Mies tulisi myöhään illalla kotiin. Celebri oli aikeissa kysyä minne toinen oli menossa, mutta Un ennätti julistaa, että vastuu talosta jäisi siksi aikaa Celebrille. Puheenaihettakin Un meni heti perään vaihtamaan.

"Älä minusta huoli liikoja Un. Ei minua haittaa yksinolo." Celebri totesi. "Ja miten minä pitäisin talosta huolta, jos lähden pyörimään kylillä." Tyttö totesi, lusikoiden viimeistä lihan palaa suuhunsa. Kyllä hän ymmärsi miksi toinen halusi hänen tutustua uusiin persooniin, ei hän tuntenut Unin ja Alriksen lisäksi kuin Nakamin. Ei hän mitenkään ujo ollut sosiaalisuuden suhteen, jotenkin hän oli tottunut olemaan omillaan, vaikkei hän oikein tiennyt missä oli moiseen oppinut.
Kattila nostetiin takaisin lämpöiselle lidelle, kun he olivat lopettaneet syömisen. Celebri ryhtyi valmistamaan tiskivettä teepannussa ja otti tiskivadin esille. "Niin, minun piti kysyä. Minne oikein olet menossa lähipäivinä?" Tyttö nyt viimein uteli.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Su Marras 08, 2015 8:35

Re: I'm only me

Celebri sanoi ettei tästä tarvinnut välittää, joka sai aikaan miehessä kulmien kohoamisen ja hitaan kurtistumisen. Miten niin ei tarvinnit? Kukaan ei pitäisi yksinäisyydestä ja hän olo ehdottanut asiaa täysin puolueettomasti. Hän halusi tytön nauttivan olostaan. Hän halusi tämän nauttivan elämästään, jota ei ymmärtänyt. Tai siis kyllähän Celebri ymmärsi varmasti, mutta menneisyys vain oli hämärä. "Niin mutta haluan sinun vaikka sitten pyörivän kylillä töittesi jälkeen." Un korjasi ja katsoi rakastaan silmiin tai pikemminkin silmään. Eihän Celebrillä ollut toista silmää. Yhtä punainen ja kaunis kuten aina.
Ceöebri hoiti siivoamisen ja sen, että kattila oli myös liedellä palaavaa Alrista varten. Aarnikotka taas jäi sisään katselemaan tytön touhuja. Tämä päättikin katkennutta aihetta ja uteli minne hän oli menossa. Kuului pieni huokaisu, mutta enemmän hyvätuuöinen kuin vaivaantunut. "Ajattelin hakeutua töihin... En voi aina turvautua isän rahoihin saatika hänen töihinsä. Hän tekee nykyään liikaakin..." Un sanoi pohtivaan sävyyn. Pikkuinen valkoinen valhe ei varmasti tekisi pahitteeksi pitämään yhtä pienen salaisuuden.

Osa oli kyllä totta. Perheen lisäyksen jälkeen Alris oli tosiaan ryhtynyt tekemään töitä urakalla. Aina varhain aamulla lähtenyt ja tullut myöhään illalla. Un pelkäsi miehen terveyden pettävän tätä menoa, vaikka haltia ei ollutkaan niin vanha ulkoisesti. Mitään huolen aihetta ei pitäisi olla, mutta Un suojeli kaikkea kaikelta.
"Hänen pitäisi ymmärtää omat rajansa." Un sanoi. Hän pohti että voisi tosiaan hommatat työn, työn jossa pääsisi nopeasti tekemään asioita ilman avustusta. Hän edelleen inhosi kosketusta. Tällä hän kykenisi keventämään Alriksen työurakkaa sekä harjoittelemana salassa.
"Niin töitä." Un julisti ylväästi ja katsoi Celebriin. "Siksi en myöskään halua sinun olevan aina yksin. Se ei ole hyvä omalle terveydellesi." hän totesi ja laittoi kätensä puuskaan.

Ovi kävi ja sisään astui haltia, joka pamautti lattialle nahka reppunsa ja voivotteli selkäänsä. "Olen kotona!" Alris huokaisi ja sulki oven perässään. Mies asteli kettiöön ja katsoi kahta nuorempaansa. "Mitäs meillä tänään?" Alris kysyi väsyneesti ja haki lautasensa sivusta ja meni liedelle sen enempää odottamatta. Peti kutsui nukkujaa, mutta sitä ennen piti saada ruokaa mahaan.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Su Marras 08, 2015 10:43

Re: I'm only me

"Töitä." Celebri toisti, vilkaisten tiskeistä Unin puoleen. Olihan totta, että kaksi oli parempi hankimaan eläntoa kuin yksi. Tyttöä ehkä hieman huolestutti miehen ongelma kosketuksen kanssa, mutta jos toinen oli varma päätöksestään. "Hyvä että uskaltaudut auttamaan isääsi. Oletko ajatellut mitä tekisit?" Tyttö kysyi, ryhtyen kuivaamaan yhtä lautasta puhtaalla keittiöpyyhkeellä.
Un kuulosti todella varmalta päätöksensä suhteen, se sai tytön hymyilemään iloisesti. Oli loppujen lopuksi hyvä, että mies etsisi töitä. Saattoihan olla, etteivät he loppuikäänsä Alrisin helmoissa eläneet, joten itsenäistyminen oli hyvä aloittaa ajoissa.
Miehen jälleen muistuttaessa tyttöä yksin olosta, huokasi tämä pienesti. "Minusta tuntuu kultaseni, etten kestä astua ulos ovesta, kun talvi viimein tulee. Tuskin lämmin vaatetukaan minua auttaa." Celebri kertoi. Ei hän ollut vielä talvea kokenut, tai ei ainakaan muistanut kokeneensa, mutta näistä viileistä syyspäivistä päätellen, kunnon pakkanen jäädyttäisi hänet kokonaan.

Alris saapui viimein kotiin, samalla kun Celebri viimeisteli tiskejä. "Tervetuloa kotiin." Tyttö sanoi iloisesti haltialle. "Lihakeittoa." Tämä vielä vastasi vanhempansa kysymykseen. Celebri asettui pöytään, odottaakseen että Alriskin saisi syötyä ja hän saattaisi tiskata tuonkin lautasen. "Un kertoi, että aikoo hankkia töitä." Tyttö kertoi ylpeyttä äänessään.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ma Marras 09, 2015 4:35

Re: I'm only me

Celebri kuulosti iloiselta Unin puolesta. Un nyökkäsi hymy huulillaan. Toisaalta mitä hän tekisi oli eri asia. Un pudisti hieman päätään, mutta vastasi sitten: "Jotain jossa en joudu kosketuksiin toisten kanssa. Lisäksi ei minulle oli mikään mahdottomuus matkia toisia nopeasti. Katselen vain vähän ympärilleni." Un totesi ja katsoi kiinteästi Celebriin.
Celebri vetosi kauniilla sulosanoillaan, ettei kestäisi mahdollista talvea edes astumalla ulos. Un nosti kulmiaan ja murahti siihen. "Sitten minun töytyy tulla vain suojelemaan sinua. Emmekä varmasti voi mennä lenroajeluille, kerta ilma on niin paljon kireämpää ylhäällä.... En minäkään uskalla lentää sitten kovin korkella... Jäädyn itsekin." Un naurahti kuin asia ei olisi kovin suuri. Hän kuitenkin katsoi Cekebriä ymmärtävästi ja nyökkäsi tälle. Asia oli loppuun käsitelty tytön osalta, kerta tuo saattaisi jäätyä sillä sekunnilla kun ulos astuisi.

Alris, joka oli asettanut ruokalautasensa eteensä ja ruvennut kippaamaan ruokaa suuhunsa, katseli kaksikkoa. Celebrin kertoessa, että Un aikoisi hankkia töitä sai haltian kohottamaan yllättyneenä kulmiaan. "Töitä?" hän kysyi kun oli saanut liha palan kurkustaan alas. "Sinäkö? En ole kuunaan kuullutkaan asiasta. Et olie harkinnut melkeinpä koskaan, että olisit valmis hankkimaan töitä." Alris sanoi totuuden mukaisesti ja katsoi edessään istuvaa poikaansa, joka hymyili hänelle takaisin. "Isä, ajatteli että voisin ottaa töitä... Helpottaakseni sinun urakkaasi. Lisäksi olet tehnt eteemme paljon enemmän. Minusta tuntuu etten ole millään tavalla hyödyllinen." Un totesi ja katsoi isäänsä anovalla tavalla.
Alris kauhaisi ruokaa suuhunsa ja joi limen suoraan lautaselta. Hän söi ruokansa ja pahoitteli Celebrille huonoja käytöstapojaan kiittäen kuitenkin ruuasta ja kehuen sen olevan oikein hyvää. "Un... Ole sitten varovainen kenelle lähdet töihin." haltia sanoi ja alkoi hoipua kohti makkaria. Aarnikotka nousi sillä samaisella sekunnilla ylös pöydöstä ja kiiruhti isänsä luokse, joka jo oli melkein kaatua, kun oli nukahtanut pystyyn. Hän vilkaisi Celebriin hymyillen kiusallisena ja vieden isänsä nukkumaan.

Palattuaan hän hieraisi niskaansa ja istui tytön seuraksi keittiöön. "Ei kai se nyt niin vaarallista ole... Hankkia töitä?" Un kysyi vilkaisten Celebriä ja hakien jonkin näköistä vahvistusta. "Hän pitää minua edelleen liian pienenä... Yritän vain muuttua! Kehittää itseäni." Un julisti, mutta puhui pehmeästi ja rauhallisesti. "En minä voi sinullekaan teettää aina huolta. Minkälainen mies minä olen, jos lorvin kotona tekemättä mitään?" hän sopersi itsekseen. Kyllä hän haki polttopuita, korjasi ja kasvatti joitakin kasviksia. Maa vain ei ollut niin hyvää, että olisi voinut kasvattaa mitään viljan tapaista. Kyllä sieltä nousi pari tomaattia ja muutama peruna.
Kaiken kaikkiaan Un oli alkanut vakuuttua siitä, että hankkisi töitä ja töiden jälkeen hän voisi alkaa harjoittelemaan. Hänen piti myös hakea joku, joka voisi edes vähän auttaa eteenpäin. Ei hän yksin, kerta ei tiennyt mitään omasta muodon muutoksestaan. Tai miten se tapahtui oikeastaan.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ma Marras 09, 2015 7:02

Re: I'm only me

Alris oli kummastellut Unin päätöstä, mutta näytti kuitenkin myönteiseltä. Celebri otti tyhjän lautasen, kun haltia oli syönyt ja vei sen tiskivatiin. Tosin vanhemman kompurointi, sai tytön hieman huolestumaan. Un kerkesi isänsä avuksi, mutta tuolainen tolpiltaan nukuahtaminen ei ollut terveyden merkki, kunhan Alris ei sairas ollut kaiken sen työnteon takia.
Celebri kääntyi tiskien puoleen, sillä välin kun Un avitti isänsä vuoteeseen.
Kauaa toisella ei kestänyt, tuo palasi istumaan pöydän ääreen, huolien oliko töiden hankiminen vaarallista. "Luonnollisesti on olemassa henkilöitä jotka saattavat hyväksikäyttää hyvää työläistä. Tiedäthän, maksaa vähemmän palkaa mitä oikeasti pitäisi, koska työläinen ei tiedä paremmin." Celebri selitti. Un ei ollut ikinä tehnyt työtä, joten luonnostaan ei tuo tietäisi paljonko oli oikeutettu saamaan työnmäärästä. "Isäsi varmasti selittää sinulle, mikä on hyvän työn hinta." Tämä lisäsi, kuivalillen käsiään keittiöpyyhkeeseen.

"Ehkä voit kysyä aamulla isältäsi keneltä voisit kysyä töitä. Hän tietää kylän hyvin, joten ehkä hän on kuullut ohimennen jotain... Tai kylän vaatturi, hän vaikuttaa todella mukavalta haltialta, hän varmasti tietää kylän elämästä myös." Celebri ehotteli hymyillen Unille, kuin olisi tuon henkilökohtainen auringonpaiste.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ma Marras 09, 2015 8:11

Re: I'm only me

Cekebri selitti hyvin selkeästi mistä oli kyse. Un kuunteli tarkkaan ja nyökkäsi perhosnaamalle ymmärtävänsä. "Noh, niinhän se on. Ei maailma ole aina reilu." hän huokaisi ja mietti mistö sitä nyt voisi alkaa ylipäätän etsimään. Hänessä oli veistäjän vikaa. Hän voisi hyvin lähteä kisällin oppiin oppipojaksi, toisaslta jos hän pääsisi katsomaan opetyajaansa pitkäksi aikaa hän oppisi hyvinkin pian asiat. "Ehkä minä haen töitä työkalujen tekemisen parista. Isän puuhat olen oppinut." hän totesi ja risti sormensa.
Cekebri myla ehdotti neuvon hakua joko isältä tai sitten vaaturilta, joka oli käynyt tutuksi haltiaksi. Ikääntyneeksi sellaiseksi, mutta hyväsydäminen tuo ainakin oli. Mies nyökkäsi, kun tuo hymyili hänelle. Aarnikotka nousi hitaasti ylös ja asteli naisen taakse vetäen tuota vyötäröstä itseään vasten. "Se nähdään mistä haen töitä, mutta toivota minulle onnea sen löytämiseen." hän pyysi nuuskien tytön hiuksia.

Un tarttui Celebrin hentoihin käsiin ja piteli niitä kuin ne olisivat lasia. Hän hymyili vienosti ja suuteli käsiä. "Ehkä sinä lopetat työt tältä päivältä. Minusta tuntuu että sinäkin teet tarpeeksi töitä ja siksi voisit siirtyä kanssani nukkumaan." Un ehdotteli ja silitteli naisen olkia. Hän nosti lopulta Celebrin syliinsä, koska se oli muodostunut tavaksi kannella tyttöä kaikkialle. Hän vei tytön omaan huoneeseensa laskien tuon alas petiin ja asettui tuon viereen makaamaan ja katseli edelleen tyttöä. "Hyvää yötä." hän kuiski ja veti peiton heidänpäälleen ja kiersi kätensä naisen ympörille tiukasti, mutta ei vangitsevalla tavalla. Mies nukahti pian, tytön tuoksuunnja lämpöön.

Aamu oli aikainen, sillä Alris lähti aikaisin ja Un oli päättänyt ottaa esimerkkiä isästään. "Isä. Sinun pitöisi höllätä otettasi töidtäsi. Terveytesi menee." Un sanoi aamiaispöydässä, kun Alris tarttui leipään ja länttäsi siihrn kinkun palasen. "Ja pah! Sen vaim huomaa, että olen ollut tarpeeksi ulkona nukahtaakseni pystyyn!" haltia väitti ja joi teetään.
Aarnikotka hymähti siihen ja katsoi pitkään isäänsä. "Hyvää työpäivää." hän sanoi ja Alris nyökkäsi pojallrn viimeistellessään aamiaistaan. "Mutta isä, mitrn tiedän, ettei minua huijata."
"Silmistö sen näkee, poika!" Alris vastasi ja pakkasi lounaansa mukaan huudellen hyvöstit ja onnet työn hakuun. Un kääntyi Celebrin puoleen. "Kai minä tästä nyt lähden... Pidä huoli talosta, äläkä päästä ketään sisään, jos he näyttävät epäilyttäviltä ja muista ettet polta taloa ja elä jäädy..." Un luetteli ja rutisti tyttöä tiukasti. Suojeluvietti oli kova, mutta hänen oli pakko löysätä edes vähäsen.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ma Marras 09, 2015 11:12

Re: I'm only me

Oli aina niin mukavaa kuinka Un kohteli häntä niin hennosti ja kanniskeli ilman hyvää syytä joka paikkaan. Se ei onneksi saanut tytön oloa hyödyttömäksi, hän teki sen verran kotitöitä kotona, ettei olo ehtinyt muuttua hyödyttömäksi. Un oli nukahtanut Celebriä aiemmin, joka mielellään oli käpertynyt tuon syliin nukkumaan.

Mies heräsi seuraavana aamuna varsin aikaisin ja tietenkin se samalla herätti tytönkin. Celebri ei nähnyt syytä, miksi jäisi vielä vuoteeseen, joten kiiruhti toisen perässä keittiöön, saatuaan sen päivän vaatetuksen ylleen. Unin vanha villapaita, joka kävi tytölle mekosta. Alriskin oli valveilla tapansa mukaan, Celebri siis päätti kiiruhtaa lieden ääreen, kaivellen teepannua kaapista, samalla haroen sekaisia hiuksiaan. Tämä valmisti heille kaikille hyvän aamiaisen, keittäen teetä ja kattaen pöytään leipää lisukkeiden kera.
Tyttö seirasi sivusta miesten keskustelua, hämmennellen teekuppostaan jotta se jäähtyisi nopeammin. "Olen samaa mieltä." Tyttö ilmoitti Unin kommentin haltian liiasta rehkimisestä. Vanhempi ei kuitenkaan pitänyt asiaa vakavana, tuhahdellen tuo pakkasi lounastaan, ennen kuin kiiruhti ovesta ulos. Kaksikko toivotteli tuolle hyvää työpäivää.
Celebri söi vielä leipäänsä, kun Un päätti itsekin lähteä kylille etsimään sitä työtä mistä oli puhunut eilen, luetellen perään mitä tytön kuuluisi tehdä ja mistä pitää huolta. "Älä huoli." Celebri totesi tuttuun tapaansa ja hymyili, samalla kun sai toiselta rutistuksen osakseen. Hieman varvistellen Celebri suukotti rakastaan huulille. "Onnea työnhakuun." Tämä vielä toivotti.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ti Marras 10, 2015 11:34

Re: I'm only me

Celebri antoi miehelle suukon,johon Un vastasi hyvillä mielin. "Kiitos, nähdään illalla." Un totesi ja suukotti vielä tyttöä otsalle. Hän luetteli tytölle vielä muutaman asian, ennen kuin astui ovesta ulos ja lähti käppäilemään siitä. Toisaalta Un muutti muotoaan hyvin nopeasti ja lähti lentämään. Hän kyllä meni kylän suuntaan ja hakisi ensimmäisenä töitä, jos niitä saisi. Sitten hän kävisi jututtamassa henkilöitä, jotka kykenivät magiaan. Hän tarvitsi kovasti heidän apuaan.
Un oli onnekas, hän oli kierrellyt kylillä, tuijotellut työn tekijöiden tapaa tehdä töitä ja katsonut kuka osasi tehdä työnsä hyvinkin huolellisesti sekä hyvin. Hän oli omaksunut heidän työtapojaan ja mennyt ehkä välillä liiankin lähelle katselemaan. Sitten Un oli mennyt ja kysellyt töitä, näyttänyt osaamistaan ja saanut sitä. Hän oli onnekas saadessaan töitä ja pääsi aloittamaan heti. Töiden jälkeen mies oli keskittynyt velhon tai magian omaavaan. Kysellyt ja kierrellyt, kunnes oli löytänyt. Hän oli ensin tutkinut ja kysellyt. Hän ei luottanut, mutta kysyi jahka tämä pystyisi hänelle muutaman neuvon antamaan. Neuvojen avulla Un halusi yksinään harjoittaa taitojaan. Hän harjoitteli neuvojen mukaan illalla metsässä katsellen itseään veden heijastuksesta.Muutoksia ei ollut kovinkaan paljon ja vehjo jolta Un oli kysynyt oli sanonut sen vain tekevän illuusion hänelle. Ei muuttavan häntä fyysisesti, mutta illuusio kelpasi Unille hyvin. Sen avulla hän pystyisi edes jotenkin peittämään oudot paikkansa ja näyttämään ihmiseltä.

Kun aurinko oli jo pitkään laskenut Un palasi kotiin. Hän avasi oven ja huikaksi sisään iloisesti: "Kotona ollaan!". Päivä oli ollut sinällään raskas, mutta aarnikotka käsitti nyt miten raskasta Alriksella oli, sillä hän oli isäänsä paljon vahvempi ja sen takia kesti hyvin rasitusta. "Missä isä?" hän kysyi kun ei nähnyt missään Alrista. Hän kääntyi ovella katsomaan peräänsä. Hän ei katellut eteensä vaan kilometrien päähän. Hän katseli silmät siristellen. "Johan on... Se ukko ei mene huomenna minnekään..." Un mutisi ennen kuin kääntyi ja hänen kehonsa alkoi muokkautua sillä samaisella sekunnilla. Valkeat karvat ja sulat peittivät hänen vaatteensa ja koko suhde alkoi muuttua. Aarnikotka juoksahti hetkellisesti, ennen kuin se levitti siipensä ja iski siipiään hyvin voimaakkkaasti, niin että talon pihalla olevat asiat heilahtivat kumoon ja osa kaatui. Un nousi ilmaan ja lensi niin nopeasti kuin pystyi kohti päämääräänsä.
Hän noukki nokkaansa muutaman kilometrin päässä makaavan haltian ja heitti selkäänsä lentäen kotiin. Talon eteen hän laskeutui ja muuttui takaisin pidellen Alrista käsivarsillaan. Haltia oli heikon näköinen, mutta Un tiesi jo mistä se johtui oikein hyvin. "Celebri, käy tekemässä lämmintä vettä." Un pyysi ja tuli sisään isä sylissään. Hän laski haltian omaan vuoteeseensa ja katseli tuon kuntoa. Liikaa työn rasitusta ja liian aikaisia ja myöhäisiä päiviä. Hänen tosiaan piti ottaa vastuuta ja alkaa työskentelemään urakalla, jotta Alris ei olisi näin puhki.

Lämpimällä vedellä ja liinalla Un neuvoi Celebriä siivoamaan isänsä naaman ja yläkropan. Hän tekisi sillä aikaa keittiössä hieman lisää lämmintä vettä, jotta he voisivat juottaa miehelle vähäsen rauhoittavaa ja lääkitsevää teetä. "On siibnäkin isä, kun ei tiedä omia rajojaan..." Un moitti, mutta hänen äänessään kuului enemmänkin pelko. Pelko isänsä terveyden puolesta.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ti Marras 10, 2015 6:55

Re: I'm only me

Celebrin päivä oli kulunut oikeastaan hyvin yksikseen. Tämä oli tehnyt askareitaan tavlliseen tapaansa, tosin veden hakeminen kaivosta, tuntui varsin kylmältä puuhalta, mutta ongelmitta tyttö siitä suoriutui. Ruokakin tehtiin työmiehille valmiiksi, mutta kumpikaan noista ei ilmaanutnut tavalliseen aikaan. Oli jo myöhä ja Celebri alkoi huolestua, mutta yritti selitellä itselleen että miehet vain tekivät työtä todella myöhään, sekä vaikutti siltä että Un oli ylipäätään saanut töitä.
Lopulta Un saapui takaisin kotiin, ruoka odotti liedellä, jota Celebri oli pitänyt lämpimänä.
"Tervetuloa kotiin." Tyttö toivotti, mutta mies ennätti kysellä missä Alris oli. "Hän ei ole vielä tullut." Celebri selitti huolestuneeseen sävyyn, joka sai toisen kääntämään katseensa ovesta ulos. Tyttökin asteli oven suulle, silmäillen iltahämärään, muttei nähnyt mitään mitä Un mahtoi katsella. Mies kuitenkin näytti löytävän itse jotain ja kiiruhtikin takaisin viileään säähän muuttuen aarnikotkaksi.

Pian Un palasi Alris selässään, joka selitti miksi vanhempi ei ollut tullut kotiin ajoissa. Celebri näytti huolestuneelta ja kiiruhti saman tien keittämään vettä Unin käskystä. Veden kiehuttua, sekoitti tyttö osan siitä viileän veden kanssa saaviin ja ryhtyi rakkaansa neuvojen mukaan pyyhkimään Alriksen kasvoja kostealla pyyhkeellä, puhdistan tuon koko yläruumiin.
Lopusta keitetystä vedestä tehtiin lääkitsevää teetä. "Hän tosiaan rehkii liikaa vuoksemme." Celebri totesi Unin moiteisiin. "Miten päiväsi meni?" Tyttö päätti udella nyt kun ei ollut aiemmin kerennyt.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ti Marras 10, 2015 8:35

Re: I'm only me

Celebrin todetessa Alriksen rehkivän aivan liikaa Un mietti mitä tekisi, jotta saisi isänsä pysymään huomisen vuoteessa. Sitoisiko hän miehen sänkyyn, jotta tuo ylös ei pääsisi. "Pitäisikö meidän käyttää köyttä?" Un tuumi ja vilkaisi Celebriin tajuten mitä oli mennyt sanomaan. "Äh siis, ei oikeasti." hän meni korjaamaan ja kaatoi keittiössä kuuman veden kuppiin ja toi sen sitten Celebrille. Kupin hän laski yöpöydälle. Hän katsoi tuumien isäänsä ja heitti lopulta peiton tuon päälle.
Celebri keskeytti hänen ajatukset kysyen miten hänen päivänsä meni. Aarnikotka hymisi pienesti. "Sain töitä. Kylän vanhalta sepältä... Hän kuitenkin sanoi, että saisin näyttää parhaani, että saisin jäädä. Jos en saa pidettyä työtä minun pitää etsiä uusi." Un sanoi totuuden mukaisesti. Seppä olikin sanonut, että tämä päivä oli vain puolikas, huomenna pitäisi tehdä koko päivä. Se hankkaloitti Unin harjoittelua, mutta ei mies ollut siitä pahoillaan. Parempi se näinkin.

Un vei kätensä tytön niskan taakse veti tuota hennosti puoleensa suukottaen tuota otsalle. "Ei mitään hätää. Isä on vahva. Kunhan pidät hänet huomenna vuoteessa." Un totesi ja halasi vielä tyttöä kuin turvaa hakiakseen.
Alris avasi väsyneet silmänsä vain nähdäkseen nuorenparin lääppimässä toisiaan. Hän rykäisi hieman ilmoittaakseen olevansa hereillä ja poika käänsi päänsä nopeasti. "Sinä pysyt huomisen vuoteessa! Eikä muttin muttia." Un varoitti ja se sai Alriksen mutristamaan suutaan. "Mutta työni...." hän kähisi kiihkeästi peittonsa alta saaden poikansa kuitenkin vain pudistamaan päätään. "Käyn aamulla ilmoittamassa työpaikallesi ettet pääse." Un ilmoitti jyrkästi ja katsoi isäänsä kuin pientä lasta. Alris hymähti siihen, mutta hymyili lempeästi tilanteesta huolimatta. "Anteeksi... En vain ymmärtänyt, ettei minusta ollut enää jatkaa... Kai alan olla liian vanha." mies huokaisi peittonsa syvereistä. Tähän aarnikotka vain puuskahti jotain isänsä iästä ja sanoi syyksi vain ylirasituksen. Hän pyysi Celebriä vahtimaan isäänsä hetken ja hän itse poistui paikalta miettimiään huomista. Miten hän aikatauluttaisi päivän.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears
Seuraava

Paluu Laurina Arot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö