I'm only me


Arot sijaitsevat valtakunnan länsiosassa, aueten heti Quinn metsän vieressä ja jatkuen pitkälle pohjoiseen Kleth vuorelle asti. Arot ovat kumpuilevaa ja välillä tasaantuvaa ruohomaata silmänkantamattomiin. Aroilta löytyy kuitenkin teitä, jokia ja jopa pieniä järviä, jotka rikkovat tämän ruohomeren yhtenäisyyttä silloin tällöin. Kaksi suurinta tietä kulkevat ihmisten kaupungista Nahor kylään ja toinen suurin tie taas ihmisten kaupungista arojen halki Kleth vuorelle. Kleth vuorelle kulkevaa tietä ei kuitenkaan käytetä kovin usein lohikäärmeiden pelossa.

Aroilla sijaitsee tätä nykyä myös Haltioiden kaupunki. Pohjoisemmasta löytyy myös kyliä, jotka uhkarohkeana pitävät majaansa aroilla.

Haltiat pitävät aroja erittäin tarkkaan silmällä kaupunkinsa tähden, joten on erittäin todennäköistä törmätä haltioiden sotilaspartioihin aroilla, varsinkin eteläosassa.

Valvoja: Crimson

Viesti Ke Marras 18, 2015 6:19

Re: I'm only me

"Hepulia?" Celebri kysyi hymähtäen. "Onhan tämä hieman outoa ja sekavaakin vielä, mutta ehkä ajan kanssa ymmärrän." Tyttö vastasi. "En ole kuitenkaan enää peloissani." Tämä vielä myönsi.
Ajatukseen oli vain totuttava, että hän oli kahden olennon fuusio. Sitä Un ei ollut kertonut miksi nämä kaksi olentoa olivat päätyneet yhteen, mutta tyttö luotti siihen, että mies kertoi kaiken minkä tiesi.

Celebri hymyili Unin leveälle hymylle, ennen kuin päätti nousta ylös paikaltaan ja mennä halaamaan tuota.
"On helpottavaa tietää, että olet silti rinnallani, vaikka olenkin... outo ja mutkikas." Celebri kertoi, nostaen katseensa ylös mieheen päästämättä irti. "Rakastan sinua." Tyttö totesi hymyilen aurinkoisesti.

//Ei kyllä mulla tällä hetkellä mitään ideoita pukkaa mieleen :D Et jos sul on jotaki nii toki, mut jos ei nii tähän on ihan hyvä päättää tähän :3 //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ke Marras 18, 2015 9:29

Re: I'm only me

Celebri oli helpottunut. Un ymmärsi sen ja hymyili tytölle, kun tuo tuli halaamaan häntä. Tuon selittäessä siitä, kuinka hän pysyi Celebrin rinnalla sai mies vain lisää syytä hymyillä. "Celebri, minu pitäisi sanoa, että olen paljon onnekkaampi kuin sinä, kuin uskotkaan. Minulla kun ei ole muita ja sinä pelastit minut yksinäisyydeltä, jota podin itseni kanssa. Etkä sinä ole yhtään mutkikaampi kuin kinäkään." Un lausahti hellästi ja halasi takaisin tyttöä.
Hän nosti tuon ylös syliinsä ja suuteli tuota uudestaan ja uudestaan. "Minäkin rakastan sinua." Un sanoi ja laski päänsö tytön rintaa vasten, kun oli nostanut tytön syliinsä. Siinä hän lepuutti päätään kaikessa rauhassankuunnellen tytön sydän ääniä.

Aarnikotka oli onnekas. Hän tiesi sen hyvin, mutta murtuiko onni joskus? Ehkäpä, mutta se saisi odottaa. Olihan aarnikotka ja perhosnaama melko outo yhdistelmä ja Alris saisi unohtaa lapsenlapset, jos niitä kaipasi. Toisaalta olihan se aina se mahdollisuus, ettei lapsi koskaan olisi heidän. Jos joskus lapsi tulisikin aivan jostain muualta mistä sitä ei etsisi. Vielä yksi mutka matkaan, joka tietysti oli se, että Un tunsi plevansa enemmän eläin, kuin älykäs kaksijalkainen.

//Juu, eipä mulla pukkaa uusia ideoita päästä, että Kiitosta pelistä ja sitten ku pukkaa niin otetaan peliä :D
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears
Edellinen

Paluu Laurina Arot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö