Fairy || Mori


Arot sijaitsevat valtakunnan länsiosassa, aueten heti Quinn metsän vieressä ja jatkuen pitkälle pohjoiseen Kleth vuorelle asti. Arot ovat kumpuilevaa ja välillä tasaantuvaa ruohomaata silmänkantamattomiin. Aroilta löytyy kuitenkin teitä, jokia ja jopa pieniä järviä, jotka rikkovat tämän ruohomeren yhtenäisyyttä silloin tällöin. Kaksi suurinta tietä kulkevat ihmisten kaupungista Nahor kylään ja toinen suurin tie taas ihmisten kaupungista arojen halki Kleth vuorelle. Kleth vuorelle kulkevaa tietä ei kuitenkaan käytetä kovin usein lohikäärmeiden pelossa.

Aroilla sijaitsee tätä nykyä myös Haltioiden kaupunki. Pohjoisemmasta löytyy myös kyliä, jotka uhkarohkeana pitävät majaansa aroilla.

Haltiat pitävät aroja erittäin tarkkaan silmällä kaupunkinsa tähden, joten on erittäin todennäköistä törmätä haltioiden sotilaspartioihin aroilla, varsinkin eteläosassa.

Valvoja: Crimson

Viesti Ke Heinä 20, 2016 6:56

Fairy || Mori

Celebri

Mikä kaunis päivä tämä olikaan oleskella ulkona. Taivas oli kirkaan sininen ja pilvetön, nurmi kauniin vihreä ja pihamaa täynnä voikukkia. Iloisen värikäs keijun ja haltian puolikas noukki keltaisia kukkia kimppuun käteensä, nauttien samalla lämpimästä kesätuulesta, joka piti olon mukavan viileänä.
Celebri oli kasannut jo oivan kimpun ja päätti astella nyt sen kanssa keskelle pihamaata ja istahti alas paistattelemaan päivää. Tyttö asetti keräämänsä kukat vierelleen nurmelle ja ryhtyi yksitellen punomaan niitä yhteen. Hän ei muistanut mistä oli seppeleen teon oppinut, kenties haltialtaan, keijutkun tuntuivat olevan aivan liian pieniä tekemään seppeleitä. Taikka toisaalta tarinoissa keijut elivät kukkien keskellä, mutta tuskin nuo kukkia nyppisivät maasta... Hän ajatteli jälleen liikaa.

Seppele alkoi hiljakseen ottaam muotoaan tai no ensinhän siitä tehtiin pitkä nauha, joka sidottaisiin seppeleen muotoon lopuksi. Kauniin keltainen kukkakruunu nostettiin paremmin ihasteltavaksi. Miltäköhän se näyttäisi Unin päässä, keltainen olisi kaunis sävy miehen valkeiden hiusten päällä.
"Un?" Tyttö nousi paikaltaan huhuillen toista ja puisteli vielä nurmea mekkonsa helmasta. Hän oli sen verran keskittynyt seppeleen tekemiseen, ettei ollut seurannut mihin toinen oli mennyt.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ke Heinä 20, 2016 7:35

Re: Fairy || Mori

Chloros & Un

Kirkasta valoa ainut näkevä silmä aisti läpi runnotun sekä tikatun silmäluomien. Toinen, musta silmä tuijotti paikallaan näkemättä mitään. Se kuitenkin välillä värähteli ikään kuin kohdentaakseen katsettaan, muttei siltikään katsonut. Se silmä oli kuollut aikoja sitten. Lämmin kesä ilma puhalsi ali rääsyn näköisen ja revityn kaavun. Vihreat hiukset leijailivat hiukan tuulessa, mutta se ei tuntunut kiinnostavan mieleltään hallitsematonta olentoa. Chloros nojasi puun runkoon ja haisteli ilmaa mustan, luumaskinsa alta. Hän ei tiennyt todellakaan mikä keiju oli. Miltä sen pitäisi näyttää taikka haista. Black oli sanonut, että ne tuoksuivat 'hyvälle', 'luonnolle' sekä 'kukille'. Luuliko velho tosiaan, että puolisokea, joka oli asunut elämänsä suurimpia osia häkissä, tiesi miltä sellaiset haisivat? Kaikkea kuitenkin oppi ja sitä paitsi velho tekisi hänestä reikäjuustoa, jos hän irti sanoutuisi sopimuksesta. Chloros veti vielä kerran lämmintä ilmaa keuhkoihinsa ja hänen musta silmänsä tuntui kääntyilevän ties minne, kunnes se pysähtyi paikoilleen tuijottamaan eteen. Ihmissyöjä otti ensimmäisen askeleensa kohti keijua, jota hänet oli hoputettu hakemaan. Vikkelästi, hoikka ja vetreä mies lähti kulkemaan.

Un pyöri vajassa. Hän teroitti puukkoa, jotta voisi taas näpertää jotakin mukavaa rakkaalleen. Hän kuuli ulkoa huhuilua ja siirsi puukon pöydälle. Kaksimetrinen mies työnsi päänsä ulos vajasta ja katsoi punaisilla silmillään kohti yhtä punaista silmää. "Täällähän minä", hän ilmoitti ja virnisti levesästi. Aarnikotka tuli ulos vajasta ja tallusteli leijonan valkeilla jaloillaan perhosnaamaa kohti. Hän laski katseensa toisen kasvoilta tuon käsissä olevaan seppeleeseen. "Mihin tuo on?" hän kysyi ja katseli keltaisia kukkia seppeleessä. Ne olivat nättejä, oikein kirkkaita ja rakkaitta. Leijonan häntä vispasi maassa rauhallisen innokaasti ja hän ei malttanut kuin kiehnätä toisen poskea vasten. Hän suuteli sitä ja hieroi omaa poskeaan toisen poskea vasten. "Ihana ilma, vai mitä?" hän totesi lopulta ja katseli naistaan.

Chloros oli lähestymässä kohdettaan. Se ei ehkä ihan haissut sille, millä Black oli sitä kuvaillut. Pikemminkin sellaiselta ötökältä, jonka liiskasi ja siihen oli sekoittunut ihmisen verta. Hyttynen kai se oli. Toisaalta ilmassa myös leijui toinen haju, jota Chloros ei aivan tunnistanut. Hän tiesi ainoastaan, että se oli eläin. Hän ei voinut syödä sitä, mikä harmitti hieman. Hän olisi tahtonut hieman aterioida pikalähetyksensä edessä. Kauhua oli hyvää ruokamusiikkia ja viihdettä. Huudot, oih, nuo suloiset soinnut. Viherpää hykersi pienesti ja hyppäsi puun oksalle nuuskimaan ilmaa.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Ke Heinä 20, 2016 7:55

Re: Fairy || Mori

Celebri asteli Unia vastaan, joka asteli vajasta esiin. Tyttö hymyili toiselle iloisesti. Keijunpuolikas ei ehtinyt vastata toisen kysymykseen, kun mies kävi kiehnäämään omaa poskeaan häntä vasten. "Päähäsi." Celebri nyt vasti samalla kun nosti kukkakruunun toisen päähän, hyvä että toinen oli kumartanut häntä suukottamaan, ei hän muuten olisi yltänyt seppelettä laittamaan toisen päähän. "Niin on, ehkä minun pitäisi pyykä'tä tänään. Tässä säässä paitasi kuivuvat nopeasti." Tyttö vielä vastasi Unin tokaisuun.
"Se näyttää hyvältä." Celebri vielä kehui ihaillessaan kädenjälkeään. Hyvä, se näytti olevan oikeaa kokoakin.

"Mitä haluaisit syödä tänään?" Tyttö päätti kysyiä. Vasahan he olivat käyneet kysälläs ostoksilla, joten heillä olisi varaa mistä valita tämän päivän illallinen.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ke Heinä 20, 2016 8:53

Re: Fairy || Mori

Un hykersi, kun seppele asetettiin vasten päälakea. "Voi kiitos, nyt minusta tuntuu aivan metsien kuninkaalta", hän sanoi. Tehkä hänestä tuntui karhulta, itse metsien kuninkaalta vai pitäisikö sanoa savannien kuningas, kerta oli leijona puoliksi. Entä sitten ilmojen kuningas? Kotkakin oli sellainen. Olipas niitä kuninkaita paljon, mutta Un ainakin tiesi sen, että Celebrille hän voisi olla mitä vain.
Celebri myös ilmoitti, että ehkä tuon pitäisi pyykätä, joho aarnikotka nyökkäsi. "No haluatko tämän nyt heti, kaikkien niiden muiden paitojen lisäksi?" hän kysyi ja nyki valkeaa paitaansa päällään. Ennen kuin vastausta ennätettiin jakelemaan oli Celebri kysynyt vielä mitä hän haluaisi syödä. "Hmmm. Grillattu liha kuulostaisi hyvältä, mutta meillä ei ole sellaista juuri nyt, joten voin ehkä mennä metsälle", sitten miehen suuren mustat korvat heilahtivat ja häntä heilahti. Mitä sitä luonnolleen voi, kun aarnikotka tarttui hellästi toista hartioista ja katsoi syvälle silmään. "Kai sinä selviät hetken aikaa yksin? Riennän heti luokseksi, jos jotain sattuu", hän vakuutti ja kyllähän miehestä tiesi. Aarnikotka oli aarteiden suojelia. Hyvin vakava siinä asiassa ja yleensähän hän vahti Celebriä kuin lasta konsonaan. Ihme jos nainen ei välillä menettäisi hermojaan.

Chloros lähestyi aroa. Ainakin puut olivat loppuneet ja vastaan oli tullut vain tuoreen heinän tuoksu. Sitä oli kaikkialla. Korkeimmat 'puut' olivat pensaita. Viherpää soluttauitui onneksi vihreide hiustensa kanssa hyvin vehreyden sekaan. Hän kulki määrä tietoisesti ja hyräili kummallista melodiaa. Hän saattoi hieman myös naureskella itsekseen ja myhäillä. Mitä sitä muutakaan voisi olettaa mielipuolelta, jolla ei ollut enää yhden yhtä normaalia ajatusta päässään.

Un oli valmisttelut lähtönsä nopeasti, jotta pääsisi palaamaan nopeasti. Hän oli antanut likaiset pyykkinsä Celebrille ja suukotti tätä otsalle. "Ole varovainen. Huuda, jos voit", hän sanoi ja vielä halasi toista, kunnes muuttui suureksi, valkeaksi aarnikotkaksi. Suuret siivet levisivät molemmin puolin ja nostivat pedon ylös ilmaan. Se vielä kiekaisi tytölle hyvästiksi ennen kuin lähti nopeaan lentoon etsimään päivällistä.
Unin mentyä Chloros oli vielä jonkun matkan päässä, mutta alkoi pikku hiljaa tavoittaa ääniä. Veden lotinaa ja tuoksun, joka kertoi enemmän kuin tuhat sanaa.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti To Heinä 21, 2016 8:20

Re: Fairy || Mori

Celebrity nauratti heleästi, toinen oli todella kuningas kukaiskruunu päässään. Un tarjosi päällään olevaa paitaa pyykättäväksi. "Mutta et sinä nyt ilman paitaa voi olla." Tyttö hymähti veikeästi, vaikkei ajatus niin hirveä ollutkaan.
Mies vielä ehdotti ruoaksi grillattua lihaa, mutta sitä pitäisi käydä saalistamassa ensin. "Kyllä minä pärjää. Voin hoitaa pyykit sillä aikaa." Celebri totesi huolettomasti.

He kävivät yhdessä astumaan sisään, Un valmistavalen metsälle lähtöön ja Celebri kävi hakemassa saavin ja pyykkilaudan saippuoineen. Hän pyyhkäisi ulkona auringon paisteessa.
Tyttö kantoi saavin pihalle ja jäi sitten Unin suukotettavaksi. Hymyillen haltian puolikas hyvästeli miehensä ja katseli kuinka toinen muuttui ja nousi siivilleen. Aarnikotka kadottua lähti Celebri kantamaan kaivosta vettä saaviinsa, käyden sitten liuottamaan likaisia vaatteita veteen.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti To Heinä 21, 2016 9:34

Re: Fairy || Mori

Chloros lähestyi lähestymistään. Pitkä heinikko piti omaa meteliään, mutta se ei häirinnyt miehen menoa. Hän kuuli täydellisesti missä loiskui ja mihin tämä loiske liittyi. Vaatteiden hienoinen hankaaminen pesulautaan kuului ja saippua vesi tuoksui voimakkaasti ilmassa. Chloros asteli suojaamattomasta alueelta suoraan toisen eteen. Hän ei sanonut mitään taikka hän tehnyt. Hän kuunteli, haisteli ja tuijotti sokealla silmällään. Miehen varjo lankesi tytön päälle, peittäen auringon tuon silmiltä. Viherpään hengitys kuului raskaasti maskia vasten aivan kuin hän olisi viimeisillään tarpoessaan läpi tuon heinikon. Niin ei kuitenkaan ollut. Mies oli tullut hakemaan saaliinsa.
Chloros seisoi paikoillaan hetken. Hän ei reagoinut toisen sanoihin, jos niitä jaettiin. Hän reagoi vasta siihen, kun tytöksi päättelemänsä keiju liikahti. Ihmissyöjä syöksyi auran lailla tytön päälle. Pyrkien nappaamaan tuon käsiinsä ja veti esiin raskaan kettinkinsä. Se kalisi ja kolisi ilmassa. "Olen etsinyt sinua keiju", mies avasi suunsa ja antoi mielipuolisen äänensö kuulua maskinsa alta.

Ihmissyöjä yritti napata tytön, jos tuo pyrki karkuun. Keijuilla saattaisi olla muutama temppu hihassaan, mutta mitä tuo mahtaisi ihmissyöjälle, joka kipua ei tuntenut? Chloros yritti napata tyttöä niin käsin kuin ketjuin.
Un oli pyydystämässä kaikessa rauhassa jotain grillattavaksi kelpaavaa. Hän oli juuri napannut tarkoilla silmillään huomionsa peuraan. Tosin sitä olisi turhaa edes yrittää hakea maasta käsin, joten Un vain liiteli taivaalla ja katseli mihin päin peura oli menossa. Jos se menisi aukealle, se olisi helppo vain napata mukaan. Ajatukset saivat kuitenkin käänteen, kun jostain kaukaa kuului jotain. Celebri?
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti To Heinä 21, 2016 10:48

Re: Fairy || Mori

Vesi loiskui tahdikkaasti Celebrin hangatessa paitaa pyykkilautaa vasten, lisäten välillä hieman lisää saippuaa. Tuuli humisi sen verran, ettei ylimääräiset kahinat tai askeleet kantautuneet tytön korviin asti. Vasta kun jokin tuntui piettävän auringon valon hänen yltään. Celebri kohotti katseensa kysyvänä, oliko pilvi käynyt auringon tielle, mutta ei, se oli aivan joitain muuta kuin pilvi.
Tietenkin Celebri kävi säpsähtäen nousten pystyyn paikalle ilmaantunutta hahmoa. Se kuitenkin oli se mikä sai vieraan reagoimaan ja tyttö ei kyennyt aluksu muuta kuin päästämään kimeän kiljahduksen ja ottamaan pari hätäistä askelta taakseen, mutta kompastui pyykkikoriin.

Tuntiessa vieraat kädet kehollaan, Celebri kävi huutaen pyristelemään ja luonnollisesti kävivät tytön käsivarret hajoamaan perhosiksi, alkaen sormien päistä aina olkapäihin. Se antoi Celebrille aikaa pyrkiä takaisin ylös, mutta jokin tarrasi nilkas, jokin kylmä kuin metalli ja tämä kompuroi taas. Tosin se paniikki ja hätä saivat tytön hajoamaan perhosiksi, jotka hätääntyneinä lepattelivat vieraan miehen ympärillä pyrkien pakoon kaaoottisesti.
Se ei kuitenkaan estäisi Celebriä vahingoittumasta, perhoset olivat hauraita ja yksikin väärä siipi ja jotain tärkeää saattaisi hajota.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Pe Heinä 22, 2016 5:35

Re: Fairy || Mori

Chloros ei olettanut saaliinsa hajoavan sillä lailla. Hän tunsi kyllä, että oli saanut koskettua naisellista käsivartta, joka oli pian haihtunut savuna ilmaan. Pikemminkin tuhansien siipiään havistelevien perhosten myötä. Chloros ei kuitenkaan luovuttanut. Ei sellaista vaihtoehtoa ollut. Lisäksi kaikesta tästä pienen kohteen hankkimisesta saisi nauttia yllin kyllin. Elävän tai kuolleena, niin kauan kunnes veri virtasi toisen suonissa, hän kykenisi tekemään mitä tahansa halutessaan. Black saisi verensä, mutta hän saisi nautintonsa tästä leikistä.
Viherpää sai tytön sievän nilkan kiinni kenttingillään, mutta pian se löystyi. Ihmissyöjä ei hämmentynyt, oletti kaiken sen havinnan johdosta toisen muuttaneen muotoaan. Hän avasi tikatun silmänsä, sillä ilmasta käsin oli sokean vaikea saada mitään. Kirkas auringon valo sai verta vuotavan silmän hieman siristelemään, kunnes se tottui ja pupilli tuntui pienevän tarpeeksi, jotta valoa ei tulisi liian paljoa sisään. Chloros tuijotti ympärillään olevia perhosia. Punaisesta oranssin sävyihin sekoittuvat perhoset lentelivät hänen yläpuolellaan ja pyrkivät kaaottisessa järjestyksessä pakoon. Mies nauroi maskinsa alta ja nappasi pari perhosta kouraansa, rutistaen ne kuoliaiksi.

Jos tyttö oli perhosia, olisi tuo helposti vauritoitettava. Toisaalta ei ihmissyöjä oikein tiennyt mikä osa oli toisen tärkeimpiä osia ja mikä ei. Hän otti mitä sai ja rutisti. Hän odotti niin kauan, että toisen olisi aivan pakko kasaantua, sillä joku näistä perhosista kantaisi ite sydäntä. Ihmissyöjää ei kiinnostanut pitää uhriaan elossa tällä hetkellä, sillä se oli vain kasa perhosia. Perhosia, jotka eivät kiljuneet kivusta, eivätkä oikein ilmaiseet hänelle sitä toivottua nautintoa. Missä oli se hätä ja kauhu toisen silmissä. Violetti silmä tuntui siirtyvän paikasta paikkaan nopeilla ja refleksin omaisilla liikeillä kun ihmissyöjä pyrki pitämään itsensä perhosten perässä.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Pe Heinä 22, 2016 6:53

Re: Fairy || Mori

Tuulenvire ei tuntunut auttavan tilannetta lainkaan, se oli ollut kokopäivan mukavan viilentävä ja rauhoittava, mutta nyt se esti höyhenenkevyiden perhosten pakenemisen taivaalle. Tuo vieras hullumies kävi rutistamaan perhosia kouraansa, joka sai parven ikään kuin värähtämään yhdessä kivusta, ne eivät kuitenkaan kyenneet kiljumaan, joka taas tarkoitti ettei kukaan häntä kuullut.

Mies jatkoi samaan malliin hamuillen käsiinsä niin paljon perhosia mitä vain sai, sitä menoa tuo kyllä saisi kiinni sen herkimmän. Celebri ei halunnut riskeerata tämän enempää. Parvi pyrki mahdollisimaan kauas miehestä, kun tyttö kävi itseään kasaamaan. Kasvonsa saatuaan oli tytön pakko henkäistä kivusta ja painaa kätensä kaulan sivlle, hänen oli vaikea hengittää. Kämmenen alta tuntui valuvan jotain lämmintä. Saman kaltainen kivulias tunne tuntui Celebrin sääressä ja kyljessä. Punainen läntti valkeassa mekossa alkoi tehdä selväksi sen mikä oikein oli vialla.
Celebrillä ei kuitenkaan ollut aikaa panikoida kipunsa takia, hänen täytyisi päästä nyt pakoon ja äkkiä. Samalla hän yritti huutaa, mutta kurkussa oleva kipu, tuntui estävän häntä.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti La Heinä 23, 2016 4:20

Re: Fairy || Mori

Perhoset lopettivat kaaottisen lentelynsä jossain vaiheessa. Ne pyrkivät kauemmaksi hänestä ja ihmissyöjä vain seurasi perhosia. Pian nuo tuhannet perhoset kasaantuivat ja alkoivat muodostaa sitä keijua. Keiju tuntui kyllä olevan aika iso keijuksi, mutta se lensi, sillä oli siipiä ja se näytti kai keijulta niin kai se sitten keiju oli. Chloros katsoi näkevällä silmällään, kuinka toinen kasasi itsensä ja piteli kaulaansa. Hän sulki pian tikatun silmänsä ja lähti kirkuvaa yrittävän keijun suuntaan.
Toinen yritti karata, mutta ihmissyöjä olisi nopeampi, kierompi ja julmempi. Hän veti taas kettinkinsä esiin ja yritti saada sillä keijukaisen kiinni. Osui se sitten mihin tahansa veti mies kettinkiä. Hn alkoi nauramaan. Hänen pitäisi vain paukauttaa toiselta taju kankaalle tai sitten hän kiduttaisi tuon tajunkankaalle. Lähistöllä ei sitä paitsi ollut ketään estmässä häntä kiduttamasta tätä heikkoa ja kauhusta kankeaa keijukaista.

Un oli kuullut jotakin yläilmoista. Se ei ollut peura eikä myöskään Celebri, vaan joku muu. Ääni oli matala ja kaikuva. Toisaalta se tuli kovin kaukaa, joten seoli myös heikkokin. Aarnikotkan korvat nousivat pystyyn ja kuuntelivat ääntä, joka välillä kuului ja lakkasi. Sitten tuo uljas ja valkea eläin lähti liikeelle. Jos Celebrille olisi tapahtunut jotain, ei aarnikotka kykenisi antamaan itselleen anteeksi.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti La Heinä 23, 2016 5:26

Re: Fairy || Mori

Celebri yritti pakoon kivuistaan huolimatta, mutta paniikissa askeleet olivat kömpelöt ja tuon miehen kettinki oli kuin extra pitkä käsi, joka kietoutui vaivattomasti nilkan ympärille, kaataen tytön nurin. Vaikertava älähdys karkasi Celebrin suusta, vertakin tulvi kaulasta vihreälle nurmelle, mutta tyttö vei kätensä kiireesti painamaan haavaa jälleen, samalla kun yritti kamppailla kettinkiä vastaan.
Vihrehiuksinen mies kävi nauraen häntä lähestymään. Celebri yritti parhaansa taistella vastaan, mutta kettingin kylmäote esti ylös pääsyn. Neuvottomana tyttö suoristi vapaan kätensä miestä kohti, antaen sen hajota perhosiksi, jotka kiivaasti siipiään räpytellen syöksyivät toisen kasvoja päin häiritäkseen näköä, jotta hän saisi mahdollisuuden nousta takaisin jaloilleen.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti La Heinä 23, 2016 9:20

Re: Fairy || Mori

Näköä ja näköä. Asia vain oli se, ettei perhosnaama ymmärtänyt ketä vastaan yritti tapella. Perhosista ei ollut edes kiusantekijöiksi. Chloros ei tarvinnut näköään mihinkään, kuin ilmassa leijuvaan olentoon. Hän tunsi vielä toisen kokonaisen olemuksen edessään. Viherpää alkoi lähestyä sätkivää kohdettaan, joka yritti niin vimmatusti saada perhosilla häirittyä hänen maskin täytteistä naamaansa. Musta silmä ei edes reagoinut koko touhuun. Perhosten siivet sitä paitsi vain tuntuivat hivelevän hänen vaaleaa ihoaan. Mies lähestyi lähestymistään, häntä innosti vielä enemmän tässä peto-saalis-leikissä se, että toinen valui sitä suloiselta tuoksuvaa verta. Toki rotujen välillä ne veren haju erosi, mutta ne myös tuoksuivat samalta vahvahlta raudalta. Siltä kiven kovalta ja ruosteisen hajuiselta raudalta.
"Minne olet menossa pikkuinen?" Chloros kysyi kuiskien maskinsa alta. "Eikö luonto opettanut miten paeta paremmin?" hän kysyi naureskellen mielipuolisesti ja tarttui sitten toiseen kiinni. Käsi oli kylmä, kova sekä tiukka. Ote oli tiukka ja jos nyt tyttö päättäisi muuttua perhosiksi, hän vain rutistaisi kasan pieniksi murusiksi. "Ei taida se hajoaminen olla kovin helppoa", hän totesi ja yritti sitten lyödä perhosnaamaa kasvoihin. Tavoitteena saada tuo menettämään tajuntansa, jotta olisi helpompaa vain raahta toinen mukanaan Blackin syleilyyn. Mihin se velho edes tarvitsi keijun verta? Tai siis mihin loitsuihin verta edes käytetiin? Manaamiseen? Chloros ei tiennyt taikuudesta mitäöän, paitsi sen, että se oli hyvin ärsyttävää.

Un kiiti siipiensä varassa kohti aroja. Hän pelkäsi. Tietysti oli mahdollista, että Celebrillä olisi kaikki hyvin ja nainen mahdollisesti vain nauraisi hänelle päin naamaa iloisena, ettei mitään hätää ollut. Niin Un toivoi, mutta sydämessä tuntui kova pistos, kun maan kamaralta nousi pienoinen veren tuoksu. Kuka menisi hakemaan kirkkaana päivänä tappelua itseään paljon heikomman kanssa?
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti La Heinä 23, 2016 10:53

Re: Fairy || Mori

Celebri yritti huutaa, mutta ääntä ei tuntunut lähtevän, kurkkua kivisti, hyvä että henki kulki kunnolla, suussakin maistui veri. Yksinäinen punainen silmä täyttyi pian kyynelistä, samalla kun karunnäköinen mies kävi kuiskimaan maskinsa takaa. Miksi toinen teki näin? Oliko hän tehnyt jotain väärää? Jos oli, ei hän muistanut.
Rimpuilu jatkui, joka taisi pakottaa miehen yrittämään lyödä tytöltä tajun kankaalle. Hengenhätäisen tilanteen voimin Celebri kuitenkin kykeni tekemään päätöksen murto-osasekunnissa, kun nyrkki lähestyi kasvoja. Se hetken näytti osuvan, mutta iskun voima näytti räjäyttävän vain Celebrin pään perhosiksi, jotka lepattivat kaaoottisesti hetken paikallaan, kunnes palautuivat takaisin. Ne jos mitkä eivät saisi jäädä toisen käsien ulottuville kauaksi aikaa.

Tyttö veti henkeä kiivaasti saadessaan päänsä muodot takaisin, yrittäen parhaansa pysyä kartalla miehen liikkeistä ja rimpuilla edelleen sen mitä kykeni.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Su Heinä 24, 2016 10:40

Re: Fairy || Mori

Ah nyrkki halkaisi vain ilmaa yrittäessään saada toisen kasvot rystysilleen. Mies tunsi kuinka toisen pää vain hajosi ja kasaantui hetkessä perhosista kasvoiksi. Miksi toisella täytyi olla niin vaikea kyky? "Jos hajoat vielä perhosiksi, lupaan ettet tule pitämään minusta yhtään enempää kuin nyt", hän kuiski toisen korvaan. Tyttö rimpuili minkä pystyi ja Chloros veti kaapunsa alta tikarin, jonka asetti toisen kurkulle. Hän ei painanut sitä, mutta antoi kylmän terän iloittaa olemassa olostaan. "Tulin hakemaan sinua juhliin, hän odottaa ja sinun on tultava mukaani", hän kuiski ja tarttui toisen olkaan vetäen tytön ylös. Hän piteli tikaria ja otti kettingin toiseen käteensä.
Mies vain sitoisi toisen kiinni, mutta jos toinen nyt hajoaisi perhosiksi hän lupaisi vain silpppoa perhoset edessään tikarillaan ja nyrkillään silpuksi. "Celebri!" kuului yllättäen kauempaa. Un oli ilmestynyt paikalle. Hänen kasvoillaan oli pelästynyt, kauhistunut ja vihainen ilme. "Irti hänestä!" aarnikotka huusi ja lähti juoksemaan kohti Chlorosta. Ihmissyöjä vain hymähti, tarttui tyttöön kunnolla ja veti olalleen. Aarnikotka muuttui puolivälissä eläimeksi ja syöksyi kohti luikkivaa, nopeaa ihmissyöjä. Kuka ikinä olikaan tämä viherpää saisi tuo katua, että oli koskenut Celebriin.

Chloros riiputti tyttöä kuin peruna säkkiä. "Sinulla on kiukkuinen mies", hän totesi nauraen ja hyppi vain pakoon. Aarnikotkan koon takia tuon oli vaikeaa tietysti lähteä juosta metsässä, mutta arolla Un oli ottanut siivet avukseen. Hän lähestyi hurjaa vauhtia ihmissyöjää.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Viesti Su Heinä 24, 2016 12:19

Re: Fairy || Mori

Celebri vingahti tuntiessaan kylmän terän kurkullaan. Mies kuiski ilkeästi hänen korvaansa, se sai kylmät väreet kulkemaan selkärankaa pitkin. Celebri ei tiennyt mitä tehdä, hän pelkäsi miehen uhkailuja, jos hän muuttuisi vielä perhosiksi, saattaisi jotain tärkeää mennä rikki.
Väsyneenä kamppailusta, tyttö tuntui alistuvan, kun toinen kävi häntä sitomaan, aikoessa viedä hänet jonnekkin. Toivon pilkahdus kuitenkin tuntui käyvän pimeydessä, kun tuttu ääni kajahti kauempaa ilmoille. "U..nh..." Celebri yritti saada ääntään kuuluviin, mutta kaulassa oleva haava esti moiset yritykset miltei kokonaan.

Hän roikkui nyt kuin perunasäkki viherpään olalla, joka yritti paeta aarnikotkaksi muuttuvaa miestä. Onneksi Un oli siiviltään nopea ja näytti saavuttavan heitä. Celebri yritti kamppailla edelleen vastaan, siinä toisen otteessa roikkuessaan.
Seuraava

Paluu Laurina Arot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö