Dragon hunt|| Ros


Arot sijaitsevat valtakunnan länsiosassa, aueten heti Quinn metsän vieressä ja jatkuen pitkälle pohjoiseen Kleth vuorelle asti. Arot ovat kumpuilevaa ja välillä tasaantuvaa ruohomaata silmänkantamattomiin. Aroilta löytyy kuitenkin teitä, jokia ja jopa pieniä järviä, jotka rikkovat tämän ruohomeren yhtenäisyyttä silloin tällöin. Kaksi suurinta tietä kulkevat ihmisten kaupungista Nahor kylään ja toinen suurin tie taas ihmisten kaupungista arojen halki Kleth vuorelle. Kleth vuorelle kulkevaa tietä ei kuitenkaan käytetä kovin usein lohikäärmeiden pelossa.

Aroilla sijaitsee tätä nykyä myös Haltioiden kaupunki. Pohjoisemmasta löytyy myös kyliä, jotka uhkarohkeana pitävät majaansa aroilla.

Haltiat pitävät aroja erittäin tarkkaan silmällä kaupunkinsa tähden, joten on erittäin todennäköistä törmätä haltioiden sotilaspartioihin aroilla, varsinkin eteläosassa.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Heinä 02, 2009 7:08

Lounatuuli

Kysymykseen ei tullut kunnon vastausta, mikä sai lohikäärmeen mutristamaan suutaan erittäin närkästyneen näköisenä. Ei sitten, mikäli herra ei halunnut puhua. Ei sillä että Lounatuuli olisi halunnut puhua.. paitsi ehkä jonkun muun kanssa, kuin Rudyardin. Esimerkiksi Rudyardin pikku seuralainen.. Lounatuuli ei tainnut edes tietää tuon nimeä.. tai saattoi Rudyard sen mainita jossain vaiheessa, mutta Lounatuulella oli varmastikkin paljon muuta mieleen painettavaa kuin lapsen nimi.
No sitten mentiinkin tyrmille päin, tosin Lounatuulta ei pistetty muiden vankien kanssa samanlaisiin, "normaaleihin" tyrmiin, vaan tuo johdatettiin erilliseen trymään, joka sijaitsi syvemmällä maan alla mitä muut sellit.
Lounatuuli tunsi ahdistusta jo siinä vaiheessa kun saavuttiin sisätiloihin, mutta sitten vasta alkoikin ahdistaa kun laskeuduttiin yhä alemmaksi ja alemmaksi maan alle. Maan alla oli viileää, kuten yleensäkkin.. Lounatuuli ei pitänyt viileästä, ei sitten ollenkaan. Se piti jälleen matalaa murinaa, mutta ei ollut lähtemässä pakoon vaan seurasi "taluttajiaan" kiltisti aina selliin asti, johon hänet sitten työnnettiin.
".... vai että tällaista..." Lounatuuli totesi lopulta ja lisäsi vielä "Ja nytkö jätätte minut tänne odottamaan mahdollisia jatkotoimen piteitä?"

// pelin voi päättää tähän, jos et itse halua/keksi vielä jotain lisättävää :) Toki voidaan jatkaakkin vielä //

Ros

Viesti Su Heinä 05, 2009 7:01

Rudyard

Rudyard käveli lohikäärmeen edellä, antaen lapsen roikkua hänen lahkeessaan kiinni. Hän ei vieläkään huomioinut tuota sen kummemmin - tuo oli hänelle enemmänkin, kuin itsestäänselvyys.
Sotilas huomasi, kuinka Lounatuuli ahdistui kun he saapuivat sisätiloihin. Vielä kamalampaa lohikäärmeellä näytti olevan, kun he menivät yhä syvemmälle maanalle. Punatukka totesi ärtyneenä, että toinen näytti olevan jatkuvasti ahdistunut ja se alkoi vähitellen ärsyttämään häntä.
"Älä panikoi. Menemme vielä syvemmälle."
Leyton kohotti katseensa mieheen hämillään ja nauroi hermostuneena.

Viileys tuntui mukavalta Rudyardin iholla. Hänen auringonpolttama ihonsa nautti edes tästä hetkellisestä lievityksestä.
Lohikäärme tyrkättiin tuon selliin ja ovi lukittiin tiukkaan. Rudyard kuitenkin epäili, ettei tuolla ollut muutenkaan aikomustakaan paeta paikalta. Olento oli nähnyt, ettei sotilaskomentaja pelännyt kiristää tuota.
"Älä pelkää, et joudu odottamaan täällä kovinkaan pitkään", punatukka totesi hymyillen. "Voit riisua huivin silmiesi päältä." Hän ei tehnyt elettäkään ottaakseen huivin takaisin, vaikka hän olikin antanut sen lohikäärmeelle. Tuo voisi pitää sen muistona hänestä - voisi haistella sitä kostonhimoisena.

Mies käänsi selkänsä toiselle.
"Me tästä menemmekin. Jos kaipaat jotain, vartijat ovat lähellä."

//Eiköhän se ollut tässä?\\
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Heinä 05, 2009 11:52

Lounatuuli

Lounatuuli ei vastannut miehelle enää mitään, eikä kyllä tehnyt elettäkään poistaakseen huivia silmiltään.. parempi pysyä sokkona kuin nähdä kuinka ahtaassa tilassa sitä oikein oltiin.
Joten sen pidemmittä puheitta Rudyard niminen mies poistui ja Lounatuuli jäi yksin, viileään selliinsä miettimään sitä, mitä seuraavaksi tulisi tapahtumaan.

// juh, kiitos jälleen kerran mukavasta pelistä :) //

Ros

Viesti Ma Heinä 06, 2009 7:15

//Toivottavasti pääsemme pelaamaan jatkossakin :'3\\
Edellinen

Paluu Laurina Arot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö