We meet again//Ns. Jatkoa


Pimeäpaikka on nimensä mukaisesti pimeä. Vuorokauden ympäri. Pimeäpaikka sijaitsee Mor vuoren varjoissa, pysytellen näin koko vuorokauden piilossa auringolta. Ja se on hyväksi, sillä tätä kaupunkia asuttaa yönkansa.
Kaupunki koostuu yhdestä, suuresta kadusta jonka molemmille puolille on noussut asuntoja, majataloja, kapakoita, putiikkeja. Tämä ei kuitenkaan ole jokamiehen pysähdyspaikka, sillä jos tavallinen kuolevainen tänne erehtyy, hän todennäköisesti tulee kuolemaan vierailunsa aikana.. tavalla tai toisella. Majatalot on suunniteltu yönlapsille, ottaen huomioon jokaisen synkän taruolentolajin tarpeet. Suurimmaksi osaksi tätä kaupunkia asuttavat vampyyrit, mutta toisena suurena rotuna on ihmissudet. Kaupunki on myös rikollisten ja varsinkin palkkamurhaajien suosiossa. Ihmisillä ja haltioilla ei ole asiaa tähän paikkaan, siitä pitävät huolen niin pimeänpaikan asukit, kuin myös vuorilla asustavat lohikäärmeet, jotka eivät siedä ihmisiä tai haltioita lähellä omaa reviiriään.

Valvoja: Crimson

Viesti La Huhti 14, 2012 9:47

Amber

Tyttö roikotti korua kädessään ja katsoi tätä enkeliä edelleen. Terreth varoitteli, että koru pitäisi tuhota, oli sillä tunnearvoa tai ei. ''Valitettavasti en voi kertoa omistajaa.. Se on meidän välinen juttu.'' Neito sanoi ja puristi korun nyrkkiinsä. ''Me emme voi sinetöidä sitä, vain korun tekijä, eli tässä tapauksessa sen omistaja, pystyy sinetöimään sen. Sen takia minä olenkin tätä korua hänelle viemässä.'' Tyttö selitti ärtyneenä toisen käskiessä laskemaan korun maahan. ''Turha meidän on sitä yrittää sinetöidä!'' Amber huusi, kun koru alkoi muuttaa muotoaan korun suojelusenkeliksi. Suojelusenekeli oli väriltään musta, ja sillä oli kädessään sininen kristalli, jonka sisällä leijaili mustia varjoja ja henkiä. Koru oli arvaamattakaan paha, mutta nyt asialle ei voinut tehdä mitään, ei ilman virallista omistajaa. Suojelusenkeli itsessään oli pelkkä abstrakti haamu, tai enemmänkin hallusinaatio, jonka jokainen ihminen pystyisi näkemään. Sininen kristalli sen sijaan oli konkreettinen esine, jonka tyttö sieppasi mustan hallusinaation käsistä. Kristalli katosi Amberin käsistä kuin tuhka tuuleen, samoin myös musta suojelusenkeli. Molemmat siirtyivät takaisin korun sisälle, jonka Amber tunki takaisin taskuunsa. ''Ei ollut hankala juttu.'' Amber sanoi pyöritellen hiuksiaan. ''Nyt meidän on vietävä koru tekijälleen.'' Amber hymähti ja lähti kävelemään kohti isompaa katua.

Nya

Viesti Su Huhti 15, 2012 11:37

Terreth

Toinen teki mitä teki ja mies oli ihan ällikällä lyöty. Hän tuijotti naista sanattomana, kunnes pyörähti ympäri ja huokaisi. "Noh, saat viedä sen ihan omine nokkinesi. Kun et näemmä tarvitse auttajaa, kun osaat tuota koruakin käsitellä." Terreth otti taas tylyn asenteensa ja lähti siivet selkänsä takana kävelemään pois. "Minä en taida jäädä tähän paikkaan enää. Sinä saat tehdä mitä huvittaa, jos siltä tuntuu. Minä häivyn." Punapää ilmoitti huokasiten lopulta ja yskäisten. Hän ei kaivannut enää tänne tuloa, mies läti tarmokkaasti pois päin. Hän ei aikoisi enää joutua hankaluuksiin. Puoliverinen ei halunnut naista auttajakseen enää, eikä sitä että tämän piti aina huolehtia hänestä. Se oli rasittavaa. Puoliverinen vilkaisi sitten Amberiin lopulta, joka näytti tikulta pimeydessä. "Tapaamisiin." Terreth huikkasi sulkien silmänsä ja hän aloitti lukea loitsua. Siirto loitsua, jolla pääsisi pois tästä ärsyttävästä paikasta. Hän oli suojannut itsensä vaaroilta.
Mies luki loitsun loppuun ja kirkasvalo läsähti keskelle pimeyttä. Mies alkoi valon keskellä haalistua, kuin haamu. Pikku hiljaa hän katosi näkyvistä, mutta jos joku näki sen, niin se oli ihme. Leveän hymyn, Terreth hymyili leveästi. Hän katosi pimeäpaikasta hetkessä.

//Oisko seuraava paikka? Vai?

Viesti Su Huhti 15, 2012 8:26

Amber

''Ei huolta. Talo on tässä ihan lähellä.'' Amber tokaisi ja sujautti korun taskuunsa. Terreth sen sijaan sanoi, ettei aikoisi olla mukana tässä, vaan lähtisi kylmän viileästi pois. Hän oli jälleen ottanut tylyn asenteensa takaisin. Lisäksi hän lisäsi, että aikoisi häipyä paikalta, koko pimeästä paikasta. ''Ihan miten tahdot..'' Amber sanoi ja hymyili leveästi. ''...Ja by the way, se toinen asenteesi on kivempi.'' Amber sanoi antaen miehelle vähän miettimistä. Pian tämä katosikin jo pimeyteen, jolloin Amber kääntyi ympäri ja lähti kävelemään kohti määränpäätään.

//Juu käy, tein nyt tämmösen lyhyen lopetuksen :D
Edellinen

Paluu Pimeäpaikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö