Switch to full style
Keskusteluille tarkoitettu alue. Töpöjen luonti vapaata, mutta ennen kuin luot uuden, katso onko samankaltainen jo olemassa. Turhat/liian samankaltaiset töpöt poistetaan saman tien.
Muistetaan hyvät käytöstavat, eikä haasteta riitaa tarkoituksella. Pidetään yllä rentoa, leppoisaa ilmapiiriä. Kiroilu minimiin.
Lähetä vastaus

Minkä elokuvan katsoitte viimeksi?

La Joulu 08, 2007 9:00

Elikkäs tänne viimeksi katsomanne elokuvat, voitte laittaa kommenttia elokuvasta jne. Spoileri varoitus! Kaikki lukee omalla vastuullaan, mutta tietenkään ei suositella spoilaamaan koko leffaa :)


Aloitus:
Liikkuvan Linnan katsoin viimeksi.
Ihana lastenohjelma, jos katsoo päälle puhuttuna, niin se ei ole niin hyvä kuin japanin kielinen versio.

La Joulu 08, 2007 9:12

Kävin katsomassa torstaina eli itsenäisyyspäivänä Kultaisen kompassin. Se oli ihan OK, joskin tapahtumajärjestystä oli muuteltu aika radikaalisti kirjaan nähden, ja mukaan oli tungettu ärsyttäviä fantasiakliseitä, kuten viime hetken pelastuksia ja porsaanmentäviä logiikka-aukkoja, joita ei kirjassa ollut. Suosittelen joka tapauksessa n_n

Su Joulu 09, 2007 10:47

Harry Potter ja feeniksin kilta
Ihan ok.. mutta en pidä yhäkään siitä että tarina etenee liian nopeasti, ainakin minun mielestä, johtunee varmaan siitä että en ole lukenut kirjaa.. esim jäi auki että kuka himputti se likka siinä aika alussa on jonka hiukset vaihtaa väriä.. Lisäksi en tykkää siitä että elokuvat alkavat taas toistaa samaa kaavaa... Potter lähtee kotoaan, ongelmia päästä tylypahkaan, tylypahka uhattuna, potter kettuilee opettajille, potter ratkaisee asian, potter melkein kuolee, mutta ihmeen kaupalla selviää! olenko tosiaan ainoa leffa fiikki joka sanoo nähneensä liikaa samaa juonikaavaa toistavia leffoja?
Okei, on leffassa hyvääkin, se blondi likka (JUU U, oon liian laiska muistamaan nimiä) On kiva. Kalkkaros on nuorena söpö.. jaa... totaa.. voldemort rulettaa \,,/ siinä oikeestaan ne plussat 8D
Potterista tosin on tullut aika angstinen kun tarkemmin ajattelee.. ja en tykkää hermionesta >8D Ron on paras! ja sen veljet x3

hoo, tulipas pitkä saarnaus. no, sellanen oli mielipiteeni tästä potterista x3

Ke Joulu 19, 2007 7:28

Kultanen Kompassi.

Kävin kattoon sen elokuvissa. En taija paljastaa siitä yhtään mitään XD
Mie luen nyt vasta sitä kirjaa, enkä tajunnu elokuvasta paljoo mitään silloin. Liikaa tärkeitä kohtauksia jätetty pois.

Ke Joulu 19, 2007 9:56

THE SIMPSONS MOVIE!
Odotin kyllä enemmän >_> mut oli se kyllä ihan hyvä, homer oli oma tohelo ittensä, mikä oli hyvä. Ehkä vähän liian "da drama" tyylinen, mut kyl siinä hyviäkin kohtauksia oli ^^

La Joulu 22, 2007 2:00

Taru Sormusten Herrasta (1)

Liikaa tullu katottua, alko jo olemaan jo AIKA tylsä.

La Helmi 16, 2008 12:20

Sooloilua
Katsokaa itse ja päätelkää. Minusta ihan ok, ei kylläkään mikään huippu.

La Helmi 16, 2008 1:42

Masters of horror: Chocolate.. ihan friikki kauhu leffa O__o' en ihan päässy jouneen mukaan, siin oli joku jätkä joka oli suklaa lakossa ja si se näki jtn kohtakuksia jonkun naisen elämästä ku se söi suklaata ja si se alko näkeen muitakin kohtauksia sen elämästä ja tunsi ne samalla tavalla mitä se muija.. si ku se muija oli sängyssä ja se jätkä näki sen si.. jotenkin.. friikkiä..

Ma Touko 12, 2008 7:04

Sin city

Kannattaa katsoa, iloinen yllätys.. itse oletin elokuvan olevan huono, mutta se paljastuikin ERITTÄIN hyväksi. Nyt odottelen innolla seuraavaa osaa.
Tarinat on kerrottu erittäin hienosti päällekkäin, tavallaan samaan aikaan tapahtuvasti (elokuvassa kerrotaan ainakin kolme eri tarinaa, jotka kaikki liittyvät jotenkin toisiinsa). Lisäksi elokuvan musiikit ovat ihanat (jos kuuntelee kotiteatterilla).

Ti Touko 13, 2008 7:55

Darkness - pimeys

Jaa, vähän oli oudohko. Kerto jostain nelihenkisestä perheestä, joka muutti uuteen taloon ja siellä sitten pimeydestä tuli jotain pelottavia kakaroita, jotka oli tapettu vuosia aikessamin jaa... Äh, en osaa selittää. Katsokaa itse.
Ei kyllä ollut mitenkään erityisen hyvä leffa.

Ke Kesä 04, 2008 6:44

Paprika.

Kertoo sellasesta laitteesta, jonka avulla pääsee uniin. Se laite varastetaan ja etsivä ja huippupsykologi rupee selvittämään sitä. Sopi oikein hyvin minun sielunmaailmaani. Suosittelen.. tai suosittelisin, ellei olisi niin hirvittävän sekava.

To Kesä 26, 2008 1:40

Herrasmies liiga

Oli ihan mielenkiintoinen, vaikka sen oli nähnytkin jo muutamaan otteeseen.. suosittelen kaikille ^^

Pe Loka 24, 2008 5:57

The Mist - Usva

Erittäin pelottava elokuva, jos katsoo yötä vasten. Jos olisi kurja ilma ulkona jatsoisit päivällä on jännittävä. Minusta se oli enemmän kauhu kuin Trilleri. En tiedä miten se suhtautuu kirjan mukaisesti, mutta erittäin jännä. Loppu oli surullinen, jos alkaa ajattelemaan tarkemmin. Suosittelen muiden katsoa, muttei hermo heikkoisille.
K-15

La Loka 25, 2008 9:54

Taru Sormusten Herrasta - Kuninkaan paluu

Oli se jotenkin laimee kirjaan verrattuna, mut silti tosi hyvä :)

La Loka 25, 2008 8:48

Kaava 51


Suosittelen, hauska komedia. katsoin taannoin kun olin viikon sairaana ja veli vuokrasi leffoja, katoin jotain 15 huumeist kertovaaa leffaa putkee. Veljeni on hyvä valitsee leffoi :D
Lähetä vastaus