Aksun pelit (päiv. 20.9)


Täällä voit etsiä itsellesi peliseuraa tai suunnitella pelejä. HUOM. Tarkista ensin jo olemassa olevat seuranhakuilmoitukset, ennen kuin teet uuden (mikäli etsit randomia peliseuraa/kuka tahansa kelpaisi). Näin säästymme seuranhakuilmoitusten tulvalta.

Valvojat: Crimson, Ivy

Viesti To Maalis 01, 2018 10:11

Re: Aksun pelit (päiv. 12.2)

Jos mie heti heittelisin Nuoskaa tänne. Jos kiinnostaa! :'-) Kattelin et esimerkiksi Alfin tai Shilohin kanssa? Nuoskahan vois löytyä kadulta tai vaikkapa esiintyä kapakassa Alfin kuullen, ja siitä voisivat käydä juttelemaan, tai tai, ihan mikä vaan kävis jos haluat vaan apua mä heittelen mun enemmän vähemmän köykäsii ajatuksia :D Tai sitten se vois heittää pitkää nenää sotilaalle tai enkelille kadulla, kummin vaan, jos sen haluaa ni voi sen minne vaan änkeä :'-)
Avatar

Monarkki

Viestit: 14550

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Maalis 01, 2018 10:21

Re: Aksun pelit (päiv. 12.2)

Seura kiinnostaa aina kyllä >:3 Mutta mul on vähän hankalas kohdas Alf omaa tarinaansa et sillä en viittis kapakkapelejä erikseen ottaa ennen kun se on "Palannu" reissuiltaan, vaikka se kyllä olis fiksuin vaihtoehto tommoseen ympäristöön :'D Shilohin kanssa on vähän sama, sillä on myös ollu muutama peli aika pienellä aikavälillä tässä, mutta herra angst enkeli kyllä liikenee moisiin suunnitelmiin. Toki jos lähetään siitä kapakka/kadulla törmätään ideasta niin voisin tarjota myös Ednaa tai jopa Ardashiria seuraks.
Mutta siirrytäänkö heitteleen ideoita pelin suhteen yksäreiden puolelle? Katotaan mitä saadaan kasattua yhessä ja millä kokoonpanolla >:D
Avatar

Monarkki

Viestit: 14550

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Touko 21, 2018 8:43

Re: Aksun pelit (päiv. 21.5)

Koska minunhan on fiksu lisää hahmoja ja hakea heti seuraa niin

HERRA ASLAK olisi nyt seuraa vailla. Ensimmäisen pelin voin pelaa joko ennen kuin Aslakista tuli kylänjohtaja tai sitten sen jälkeen, kuinka seura vain haluaa. Seuraksi kelapaisi kuka vain, joka Tapiwassa tai sen lähistöllä voisi liikkua, näin ensialkuunsa en Aslakia haluaisi hirveän kauas itse kylästä heittää seikkailemaan.
Mitään varsinaista juoni ideaa ei ole vielä, mutta sitähän voidaan yhdessä sitten pyöritellä. Toiveena olisi kuitenkin, ettei heti oltaisi tappelemassa ja saisin ns. "ajettua hahmon sisään".
Avatar

Monarkki

Viestit: 14550

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Touko 06, 2019 7:40

Re: Aksun pelit (päiv. 6.5)

^Aslak tarjous yhä voimassa myös, mutta tässä pari uutta ideaahakuajne


ALF kaipailisi kipeästi seuraa ja kenties pidemmän ajan suunnitelmaa, nyt kun herra on jälleen täysin vailla suunnitelmia ja ideoita. Tällä hetkellä Alf asuu ihmisten kaupungissa ja työskentelee yhä sotilaana, mutta on yhä useammin "matkoilla" ja liikkuu pitkin mannerta, kun koittaa etsiä parannusta ihmissuden kiroukseen - tai edes ylipäätään totutella elämään kirouksen kanssa.

RAELLA kaipaa kipeästi uusintaa, mutta myös juonikuvioita. Sillä KUNINGAS ON KUOLLUT. Kääpiöiden kuningas "katosi" ja on oletettavasti kuollut huvimetsästysretken aikana, ollessaan tyttärensä kera vierailulla etelässä, ihmisten hovissa (aka. Kääpiöiden kuninkaan pelaaja on poistunut kera hahmonsa foorumilta ja koitan nyt keksiä jotain).
Raella on siis tällä hetkellä Ihmisten hovissa, shokissa ja surullinen siitä, että isäpappa on kuollut. Raella on epävirallisesti nyt kääpiöiden hallitsija, vaikka "virkaanastujaisia" ei ole pidetty eikä pohjoisessa vielä asiaa olla puitu.
Etsin Raellalle nyt ystäviä ja seuraa, joka voisi ajan koittaessa lähteä Raellan ja hänen saattueensa kanssa takaisin pohjoiseen, ainakin käymään sen verran, että hoidetaan alta pois kruunajaiset ja sen sellaiset. Seuraksi kelpaa myös lyhyemmän tähtäimen ystävät ja tuttavat, joihin Raella voisi kenties törmätä ihmisten hovissa tai kaupungissa - ihmisten kaupungista Raella ei poistu vielä.
Koska Raella on käytännössä teini ja aivan varmasti tyhmä, on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan kenties jopa sodan kulkuun Raellan kautta. Sen kun hankkiutuu tytön ystäväksi ja alkaa syöttämään pajunköyttä tai toista.

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1636

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti Su Kesä 30, 2019 11:41

Re: Aksun pelit (päiv. 9.5)

Alfille, voisin ajetella seuraksi Safilyeta tai Emiriä. Mitenkään syvällistä pelisuunitelmaa ei ole kuitenkaan mielessä
"Kun saamme tietää, mitä pelkäämme, saamme tietää, keitä olemme"
Suan, Safilye, Erico, Evgenia, Aynur, Sil, Emir
Avatar

Monarkki

Viestit: 14550

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Heinä 01, 2019 1:03

Re: Aksun pelit (päiv. 9.5)

Juu, seura kelpaa kyllä! Heitä vaikka yksäriä, niin katsotaan ja suunnitellaan paremmin, mitä tulevan pitää!
Avatar

Monarkki

Viestit: 14550

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Loka 28, 2019 10:08

Re: Aksun pelit (päiv. 27.10)

Vaikka yhä on pelejä mihin pitäis vastailla ja olla aktiivinen niin huutelen taas silti koska
^Raella haku yhä pätevä

CONSTANTINE on pelaajan poistumisen myötä täysin tyhjän päällä ja haluaisin hänelle suunnitella jotain pidempää ja kestävää. Toki lyhyemmätkin juonentyngät käy, mutta kerta kyseessä on vanha hahmo, niin olisi kiva saada rakennettua jotain kunnollista. Myös romance option avautui jälleen, mutta herra on hankalaa seuraa.

LOUNATUULI menetti yhtälailla pelaajan poistumisen myötä suunnitelmia, joten kaipaisin hänelle jotain säpinää. Alustavasti Sigurdilla on tulossa hamassa tulevassa kyllä juonia ja romancea, joten mitään hirveän kestävää ja pitkää ei tarvitse pelijuonten suhteen punoa, jos ei huvita. Kuitenkin, yhtälailla vanha hahmo ja olisi kiva saada jotain muutakin, kuin yhden päivän tapaamisia.

RUEHAR ei ole vielä päässyt avaamaan pelisaldoaan kunnolla ja puuttuu pakollinen yksi pelattu pelikin. Joten jos jotakuta kiinnostaa jonkinlainen nopee tai pidempikin peli herran kanssa niin holla. Hahmo on uusin, joten voi olla hieman vaikeuksia pelata herralla, mutta eihän sitä pääse hahmoon sisään pelaamatta. Valitettavasti Rue on sosiaalisesti vaikea hahmo, joten pitää keksiä juonta, jonka johdosta Rue jonkun kanssa tekemisiin pääsee/joutuu. Pelialueiksi käy aikalailla puolueettomat ja haltioiden alueet (paitsi haltioiden piilopaikka, sinne herra ei osaa), mutta parhaiten Ruen tavoittanee Tapiwasta ja sen lähettyviltä.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14550

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Maalis 19, 2020 8:21

Re: Aksun pelit (päiv. 14.3)

SETHOS on nyt täysin uusittu ja kaipaisi jotain suuntaa elämään kun vanhat suunnitelmat kariutu. Jotain alustavaa suunnitelmaa on jo Haltioiden Piilopaikan suuntaan, mutta niistä suunnitelmista ei ole vielä sitovaa kokonaiskuvaa kehkeytyny.
En oikeastaan ees tiiä mitä ettin Sethosille, mutta jotain pidemmänkaavan juonta ois kiva kehitellä, mutta kelpaa myös yhden pelin tapaamiset. Mielellään pelaisin haltioiden kaupungissa tai piilopaikassa, kerta herra siellä nyhjää lähinnä, mutta onnistuu myös pelit metsässä ja joissakin puolueettomissa kylissä (niissä, jotka sijaitsee jossain päin metsää lähinnä).
Edellinen

Paluu Peliseuraa?

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö