Sandsin seuranhakunurkka


Täällä voit etsiä itsellesi peliseuraa tai suunnitella pelejä. Suositeltavaa olisi, että jokainen pelaaja luo itselleen yhden seuranhakutöpön, johon listaa kaikki hahmonsa ja peliseuranhakunsa.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Kreivi

Viestit: 1591

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Ti Syys 07, 2010 10:36

Sandsin seuranhakunurkka

Oli vähän päivittämisen tarpeessa tämä topsu.

Näin yleisesti, hahmoja on minulla tällä hetkellä neljä, mutta tykkään yleensä pelata vain yhtä peliä kerrallaan, elleivät pelit ole kauhean hitaita. Oma vastaustahtini on sellainen yleensä ainakin yksi viesti päivässä, jos viestiini on vastattu, tykkään katsos vähän nopeammista peleistä. Siitä johtuu vähäisten pelien määrä, en millään voisi kirjoitella moneen peliin montaa viestiä yhdessä päivässä, ikävä kyllä. :>

Hitaammat pelitkin käy, enkä suutu, vaikka vastauksessa aikaa menisikin. (Melkein) Kaikillahan elämä on. Vedän kuitenkin varmaan hahmoni, jos kuukauden päivät peli pysyy paikoillaan ilman mitään ilmoitusta.


Baldramallach
Ihmiseksi tekeytynyt ärtynyt lohikäärmeuros. Hankala vastapelaaja, hiljainen ja ei oikein tee mitään, joten juoni kannattaisi olla. Siitä voi päättää etukäteen tai improta pelin kulkiessa, kunhan joku pelaajista uskaltaa juonta pakotella. Balilla on tietenkin mahdollisuuksia tehdä pieniä vierailuja peleissä, jos jollakin on siihen tarve. Lohikäärmettä voi ärsyttää, joten eiköhän hänestä jonkin sortin pahiksen saa ihmisenä ja lohikäärmeenä. Liikuskelee yleensä ihmisten alueilla, joten pelien olisi hyvä olla joko siellä tai jollain neutraalilla alueella. Haltioiden kyläänhän tuo ei edes pääsisi. Hankaluuksia kirkkaassa auringonvalossa herkkien silmien takia, etenkin lohikäärmemuodossa. Pitää siis hämärästä, mutta joskus sitä on mukava ottaa aurinkoa kylmän sään jälkeen.

Balille ei haeta seuraa juuri nyt.


Garrett Fortescue
Nahor kylän kreivi, itserakas nuorukainen. Paljon sosiaalisempi, kuin tuo yllä oleva käärme, joten pelkkien random tapaamispelien ei pitäisi olla vastapelaajille liian hankalia. Siitä syystä, juonettomatkin pelit käyvät, vaikka juonelliset tietenkin itseä enemmän kiehtovat. Ihmisenä Garrettia ei haltioiden paikoista löydy ilman mitään syytä, mutta kaikki ihmistenkään alueet eivät hänelle sovi. Miehen löytää yleensä kartanostaan tai Nahorin lähettyviltä, eikä kovin kauas lähde ilman vartijoita. Haltioista puheenollen, kreivi inhoaa kyseisiä olentoja yli kaiken, joten haltioiden kannattaa varoa. Garrett ei itse ole se uhka, mutta mahdollisia vartijoita hänen ympäriltään voi löytyä, jotka ovat valmiita tappamaan suippokorvan. Muilla taruolennoilla on vähän helpompaa, mutta suurikokoiset otukset voivat löytää itsensä kesytysyritysten keskeltä.


Jack
Erakkomainen merirosvolääkäri, jolla on kuitenkin karskin ulkokuoren alla kultainen sydän. Hänelle en oikein etsi mitään randomeja pelejä, suurimmaksi osaksi hän viettää aikaansa Madame Poisonin miehistön kanssa, ollessaan itsekin osa sitä. Mutta jos hän nyt kauheasti kiinnostaa, niin miksipä ei peliä syntyisi. :D Keskeltä metsää häntä harvoin löytää, suurimman osan ajasta hän viihtyy kaupungeissa. Entinen varas, joten sellaiset hommat ovat hänellä vielä veressä ja lääkärinähän hän pystyy parsimaan ihmisiä kokoon. Puolueeton, ei inhoa haltioita tai taruolentoja. Hän on myös mahdollinen NPC-hahmo, jos häntä jossain merirosvopelissä satutaan tarvitsemaan taustahahmoksi, oli se sitten minun pelaama rooli tai sitten jonkun muun. Lukekaa vain esittely hyvin läpi, jos itse tahdotte pelata ja ilmoittakaa pelistä, niin tiedän mitä seurata. :D Jos on epäselvyyksiä niin laittakaa vain yksäriä tulemaan.


Tilland
Rasittava pieni velhonulikka. Ei mitään mukavaa seuraa, joten pelaaminen voi olla hankalaa, kun penikka ei muuta tee, kuin ärsyttää. Itseään tuo ei kuitenkaan osaa puolustaa mitenkään, joten taistelut eivät oikein käy, etenkään jos vastapuoli mieluusti murhaa Tillandin. :D Pitäisi siis olla kärsivällinen, mutta suurimmaksi osaksi hänellä tulee olemaan pelejä Nimuen kanssa... Ehkä. Hän menee sinne, minne noita-akka haluaa, mutta ihmisenä ei tiedä mitään haltioiden olinpaikoista. Keskellä oikein kunnon auringonpaahdetta hän ei myös voi oleskella, joten sellaisina päivinä hän viihtyy sisällä tai muuten varjoissa. Vielä on paljon epävarmuuksia, mihin suuntaan hahmo on menossa, joten pitää odottaa ja katsoa. :D

Ei pelejä tällä hetkellä Tillandille.


Roswell
Vanhahko herrasmies, rauhallinen ja pitää kyllä seurasta sekä puhumisesta. Ja hän on incubus. Ei piilottele mikä on, joten hänellä on vähän tapana aiheuttaa kauhua ja sekasortoa liikkuessaan ihmisten ilmoilla. Nauttii tällä hetkellä kuningas Henryn suojeluksesta ja vieraanvaraisuudesta, joten ei ole lähdössä kovin kauas linnasta tai kylästä. Harvemmin tuo edes käy kylässä, kun sitä on tapana säikytellä turhaan ihmisiä. Roswell ei tappele, turpaan voi ottaa, mutta hankalampi tuo on tappaa. Puheseuraksi hän kyllä käy, jos joku uskaltaa lähestyä, vaikka kyllä Roswellkin se lähestyvä osapuoli voi olla kun kerta on niin utelias kaveri. Ei hänen kanssaan varmaan ole kauhean hankala pelata jos oma hahmo kiinnostuu keskustelusta tai Roswellin tökkimisestä, hankalinta on ehkä saada Roswell ihmisten ilmoille, jos ei linnaan voi mennä. Toki Roswell voi periaatteessa käydä melkein missä vain, mutta ei vain lähde kauemmaksi jos häntä vaikka satuttaisiin tarvitsemaan linnassa.


Jos sitä vielä pelin saisi aikaiseksi.


Hahmojen esittelyihin löytyy linkit allekirjoituksesta, kuviakin on. Kannattaa lukea ne läpi, että tietää, millaisia hahmoja on tarjolla.


Juoniehdotuksia otetaan aina vastaan, tänne saa tulla punomaan vaikka millaisia hienouksia, jos hahmojani jossain satutaan tarvitsemaan, edes lyhyen aikaa. :>
Viimeksi muokannut Sands päivämäärä Ma Loka 22, 2012 12:35, muokattu yhteensä 23 kertaa

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1636

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti Ma Touko 23, 2011 10:17

Käykö vielä seura???
Avatar

Kreivi

Viestit: 1591

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Ti Touko 24, 2011 6:05

Toki toki. Ainahan se seura kelpaa.

Mayhemfiliaa ei täällä ole pitkiin aikoihin näkynyt, joten Bal tuskin enää Raleighin kanssa hengaa. Voisi varmaan tuota ensimmäistä viestiä päivitellä, kun tässä jakselee... Paikka voisi vielä olla sama, ellei Bal ole päässyt jo pidemmälle matkallaan. Paikkaakin saa toki ehdotella.

Elikkäs juu. Baldramallach on vähän hankala tapaus, onko jokin tietty hahmo, jolla tahtoisit pelata? Jos Balin kanssa tahtoo kaveerata, tarvitaan varmaan aika ystävällinen hahmo, sen verran hyväntuulinen tuo herra on. Jos vihamielistä peliä etsitään, Baldramallachin ärsyttäminen on helppoa ja tappeluun ei tarvita kuin vähän normaalia aggressiivisempi tai vittumaisempi hahmo. :> Oliko mitään mielessä?

Tulipas romaani.

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1636

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti Ti Touko 24, 2011 10:40

Ajattelin tulla lempellä Evgenia lohikäärmeellä. Sillä en ole vähään aikaa pelannut. Jos sinä haluat agressiivisempi niin tulisin Aynurin kanssa.

Vanha mökki metsällä kelpaa mainiosti sinne voi eksyä huonolla säällä.
Avatar

Kreivi

Viestit: 1591

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Ke Touko 25, 2011 4:33

Kaikki pelit käyvät, jos itse tahdot pelata tuolla omalla käärmeelläsi niin sehän sopii. :>

Baldramallachkin pysyisi mieluusti sisätiloissa pahalla säällä, joten se on hyvä syy tapaamiseen. Tuo mökki taitaa kuitenkin kuulua ihmisten alueeseen, liikkuuko Evgenia siellä päin yleensä? Onko jotain muuta suuntaa, mihin peliä tahtoisit viedä? Vai enimmäkseen vain puhumista? Jos Evgenia tykkää kysellä paljon kysymyksiä, niin Bal luultavasti vastaa, mutta muuten voi tulla aika hiljainen peli. :>

Mitään toivomuksia sen suhteen kumpi aloittaa?

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1636

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti Ke Touko 25, 2011 8:39

Evgenia ei avaudu ihan kunnolla, vaikka onkin utelias. Hänet pitää avata oikein, että hän uskaltaa kysellä. Hänelle voi kylläkin kertoa kaikenlaista surullisuutta, jos sinun hahmosi haluaa purkaa jotakin. Evgenia laulaa niin se tuo joskus lähistöltä ihmisiä, että se voi tuoda hämminkiä.
Evgenia on haltian puolella, mutta vanha mökki on haltia metsässä niin sanotti niin mökki on haltia puolella, mutta kyllä Evgenia välillä kulkee ihmisten alueella.
Voisitko sinä aloittaa? (Voin minäkin aloittaa).
Avatar

Kreivi

Viestit: 1591

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti To Touko 26, 2011 4:46

Mökille ei oikein löytynyt kunnollista paikkaa, niin laitoimme sen Mayhemfilian kanssa tuonne metsään, jonnekin aika lähelle reunaa, missä ihmisiäkin löytyisi. Ehkä. Ainahan on mahdollista, että Baldramallach on lähtenyt syvemmällekin metsään seikkailemaan, jos se on helpompaa Evgenialle. Kai sieltäkin voi mökkejä löytyä. :>

No Balissa vähän hankalaa on se, ettei hän kovin hyvää juttuseuraa ole. :D Keskusteluja hän ei aloita, tuijottelee vain tympeänä toisia. Jos vielä luulet, että peliä syntyy, niin tietenkin voin aloittaa. Pistän myöhemmin viestiä tänne.

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1636

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 9:54

Viesti Pe Touko 27, 2011 1:55

Tietenkin syntyy peli, kun antaa mielikuvituksen ajatuksen toimimaan
Avatar

Kreivi

Viestit: 1591

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Pe Touko 27, 2011 5:18

Hyvä hyvä~

Laitoin tuonne metsään viestin, toivottavasti siihen on helppoa tarttua. Toivotaan myös, ettei peli ole täynnä vain häiritsevää hiljaisuutta. :>

Tarinan saa viedä ihan mihin suuntaan tekee mieli, jos tulee jokin inspiraatio.

Viesti To Kesä 30, 2011 11:24

Kelpaisko mun Evelyn jommankumman seuraksi ? Tota siun kreiviäs mietin että sillä ja Evellä vois saada oikein huvittavankin pelin käyntiin ja mietin tossa jo ihan kahenlaistakin juonta =3 Että miten ois ?
Avatar

Kreivi

Viestit: 1591

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Pe Heinä 01, 2011 12:17

Ohhoh, uudistettu seuranhakutopsu löydettiin, ennen kuin ehdin edes sitä mainostamaan. :D

Garrett tarvitsee kyllä pelin, joten tietenkin seura kelpaa. Millaisia juonia oli mielessä?

Viesti Pe Heinä 01, 2011 12:30

Noh noh jotain siihen suuntaan että Evelyn seikkailee nahor kylässä syystä tai toisesta ja sitten syystä tai toisesta neito päätyis juttelemaan kreivi hienohelmalle <3 Sitten tuleekin paikanpäälle neitosen vanhoja tuttuja, mikä ei ole hyvä asia. Ukot alkaakin siinä uhoamaan jotain ja herrasmiehenä koittaa Garret "auttaa" Evelyniä kun ei tiedä että neito selviää hyvin yksinkin ja sitten ne isot pahat miehet alkaiskin härppiä kreiviä ja haastaa sitä riitasille ja sitten jäisi herra kreivi alakynteen ja siihen taas puuttuu sitten Evelyn.

Tai sitten Evelyn olis päässy oikein kunnolla pulaan ja vartiat körmyyttäs sitä ihan kunnolla, sitten Garret huomaa tilanteen ja tulee hätisteleen ne vartijat pois, kun tämä kreivi sitten käskee niin ne vartiat tottelee ja jättää sen runnotun tyllerön siihen ja sitten lempeä vieraanvarainen kreivi auttaa neitokaista tai jotain tämmöistä =))
Avatar

Kreivi

Viestit: 1591

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Pe Heinä 01, 2011 12:48

Ehkä tuo toinen sopii paremmin, jos vartijat ovat Garrettin omia, eihän vieraille körmyille kauhean helposti voi mennä uhittelemaan. Jos ne suuttuvat niin kynsihän voi katketa tai vaatteet rypistyä. Hirveää.

Helpostihan sitä saa vartijat kimppuunsa, jos vaikka liikuskelee kartanon pihalla epäilyttävästi. Kreivi ei myöskään luultavasti arvosta omien vartijoidensa hakkaavan pikkutyttöä, vaikka tyttö ei niin kauhean hienolta ja rikkaalta näytäkään... :D Ehkä silloin pääsee hyvitykseksi kartanoonkin vieraaksi...

Viesti Pe Heinä 01, 2011 12:52

Wuhuu noudatetaan kakkosta siis, jos Eve ois onnistunu tuleen kartanon muurin tuolle puolen vaikka jolkottaessaan niitä vanhoja tuttuja karkuun ja sitten hyvällä tuurillaan rysähtäis vartijan niskaan niin siitä se mättäminen sit alkais ?

Mie teen varmaa alotuksen ni kartanolle ?
Avatar

Kreivi

Viestit: 1591

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Pe Heinä 01, 2011 12:56

Juu, sinne vain. :D Vastaus kyllä voi mennä vasta huomisillaksi, elämä tuli yhtäkkiä jostain.
Seuraava

Paluu Peliseuraa?

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö