Kelpaako seura? (Vaaleanpunaiselle pantterille pelikaveri)


Täällä voit etsiä itsellesi peliseuraa tai suunnitella pelejä. Suositeltavaa olisi, että jokainen pelaaja luo itselleen yhden seuranhakutöpön, johon listaa kaikki hahmonsa ja peliseuranhakunsa.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Hovinarri

Viestit: 2521

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 10:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Su Kesä 26, 2011 9:00

Kelpaako seura? (Vaaleanpunaiselle pantterille pelikaveri)

Kaikille hahmoilleni saa ehdottaa seuraa! Pidän juonellisista ja syvällisistä peleistä, joilla on mahdollisesti muukin tarkoitus kuin morjenstaminen. Tykkään myös draamasta ja arvostan kovasti sitä, jos vastapelaaja tykkää viedä peliä eteenpäin itsekin. Ideoin mielelläni juonia ja hahmojen välisiä suhteita, joten älä arkaile ehdottaa yhtään mitään. Kaikesta voidaan sopia ja kaikenlaisista ehdotuksista voi poikia huippuja pelejä.
JOS kuitenkin haluat vain morjenstelupelin ja tämä intro alkoi jo hirvittää, ei hätää! Voidaan morjenstellakin, ja voihan niidenkin pelien rinnalle keksiä jonkun pienikaavaisemman juonen.

HAHMOT:

Loryen
• Haltianainen
• Kaikki pelit käy
• Rauhallinen ja hiljaisenpuoleinen, maagi

Aberec
• Haltiamies
• Kaikki käy paitsi romanssit
• Yli-innokas ja rempseä

Fred
• Ihmismies
• Kaikki käy
• Fiksu, seurallinen ja avoin

Eugene
• Demonimies
• Suosittelen tappelupelejä tai jotain suurempaa juonta
• Kärttyinen, tympääntynyt, sarkastinen, vaikea miellyttää

Jerrell
• Ihmismies
• Kaikki pelit käy paitsi tappelut
• Kuuro, kommunikointi käy viittoma-/elekielen/kirjoituksen kautta
• Kiltti, toimeentuleva, vähän varovainen

Hiroi
• Miespuolinen qenacaer
• Ihmisten puolella
• Kaikki pelit käyvät mutta ei kaveeraa ihan sen alhaisimman talonpoikaiskastin kanssa. Romanssipelejä ajatellessa kaipaan pitempikaavaisen juonen kuin yhden pelin suhteen.
• "Ketään ei jätetä taakse", kylmäpäinen ja ystävällinen

Aphaderuiondur, JÄISSÄ TOISTAISEKSI!
• Miespuolinen muodonmuuttaja
• Ihmisten puolella
• Enemmän kuin mielellään KOLMINPELEJÄ muodossa Agna + Aphaderuiondur, Lotdow + Aerdirnaithon sekä sinä + hahmosi, sillä veljekset liikkuvat mielellään samoissa peleissä. Muutenkin kaikki pelit käy.
• Letkeä, musikaalinen ja naistennaurattaja

Pulla
• Hobittimies
• Puolueeton
• Kaikki pelit käy paitsi varsinaiset tappelupelit (paitsi jos Pullalla on mitään saumaa jäädä henkiin) ja romanssit, ellet halua yksipuolista romanssia
• Veikeä, iloinen, kovaääninen ja syö paljon

Arasinya
• Naispuolinen juonetar
• Haltioiden puolella klaaninsa kanssa
Kementári-klaanin ja Carmel-kylän johtaja
• Peliseuraksi kelpaavista pitää sopia erikseen; romansseissa ei tule olemaan aitoa vastakaikua, ystävystyy vain harkinnalla
• Juonitteleva, rauhallinen päällepäin ystävällinen, voimakas maagi

________________________________________________________

JUONIKIEMUROITA JA SUHTEITA:
(nämä eivät koskaan vanhennu ellei niissä toisin mainita)

Tässä minulla olisi tarjolla muutamia pelejä jotka haluaisin toteuttaa tulevaisuudessa - joko hyvin kaukana siellä tai sitten vähän lähempänä. Juoniehdotukset ovat voimassa ikuisesti, ne poistuvat sitten jos en enää näe niitä aiheellisiksi. Älä siis epäröi kysyä.
+ Jos mielessäsi on jonkin muunlaista peliä, kuulen sinua innolla!
+ Mainittakoon, että joitakin kohtia koskien voin pelata useammankin pelin eri pelaajien kanssa :)

Loryen:
- Mestarin oppeja kaivataan
Loryen on päättänyt ottaa harppauksen maagikoulutuksissaan ja kaipaisi nyt joltakulta oppeja ja neuvoja. Oppimestari-oppilas-suhde ei ole välttämätön, mutta käy. Näiden koulutusten aikana Loryenista ja hahmostasi sitten muovautuisi hyvät ystävät, tai vaihtoehtoisesti jos opettaja haluaa ihastua kierosti (joskin yksipuolisesti) oppilaaseensa, homma hoituu myös.
- Vanha suola janottaa
Loryenilla oli aikanaan juttua erään ihmispojan kanssa, ja silloin tuo kaikki oli niin kovin jännittävää ja kiehtovaa. Tapaus avarsi Loryenin silmiä ihmisten suhteen, mutta kun kyseinen ihastuksen kohde ei koskaan palannut, Loryen sulkeutui ihmisiä kohtaan uudelleen. Haluaisinkin siis että Loryen tapaisi uudelleen ihmisnuorukaisen, ja saisi takaumia tuosta edellisestä veikkosesta. Jonkin yhteisen selvitettävän sotkun kautta he voisivat sitten ihastua, tai vaihtoehtoisesti Loryen ihastuu palavasti muttei saa vastakaikua.

Aberec:
- Takiainen Myyty vampyyrityttelille.
Haluaisin Aberecille jonkun hulvattoman humoristisen roikkumissuhteen, jossa siis nais- tai miespuolinen kukalie olisi onnesta opaalina Aberecin ollessa läsnä, tekisi melkein kaikkensa saadakseen tämän huomion ja jahtaisi häntä vaikka maailman ääriin. Aberec toki pitäisi tästä kyseisestä hahmosta eikä koskaan viitsisi sanoa tälle pahasti, muttei vain tuntisi mitään ystävyyttä kummempaa tätä kohtaan. Sinnikäs hahmosi kuitenkin ottaisi pienimmänkin ystävällisen vihjauksen merkkinä siitä, että suhde vihdoin saa tuulta alleen, ja Aberecilla olisi täysi työ yrittää hienotunteisesti rauhoitella ihailijaansa. Ei hätää, Aber ei koskaan kohtele ketään kaltoin.

Fred
- Aito ystävä
Nyt jostain Fredille kalastus-, ratsastus- ja muuta kaveria. Sillä ei ole väliä mitä kautta he tapaavat ja mikä heitä yhdistää, mutta jotain yhteistä tekemistä olisi mukava löytää. Lopulta tästä hahmosta tulisi sellainen henkilö, jolle Fred voi uskoutua kaikessa. Kaikki iät, sukupuolet ja rodut käyvät, kunhan tutustuminen tapahtuu loogisesti. Voidaan vaikka vielä kaupan päälle pelastaa jompi kumpi varmalta kuolemalta niin, että ovat sitten henkensä velkaa toisilleen. Tai sitten voidaan päätyä vihasuhteen kautta true friendshippiin.

Eugene:
- Oho! Kaipaan juttuseuraa
Siitä on aikaa, kun Eugene on viimeksi jutellut tuttavallisesti kenenkään kanssa. Hän elää muutenkin tällä hetkellä passiivisia aikoja, eikä ole niin järjettömän aggressiivinen. Siispä käy pöytään, pimeän puolen asukas, sillä meillä on tutustumisenvaraa.
- Ascarisin alamaiset
Nyt kun Eugene on saanut uuden pestin, olisi mukavaa tutustua kollegoihin mikäli heitä joutuu joskus auttamaan pois pinteestä. Siispä Ascarisin riveihin kuuluvat tai sinne kenties joskus aikovat: pelit ovat tervetulleita. Kyseessä voi olla juttelu- tai keikkailupeli, jälkimmäisen tapauksessa pitänee tiedustella Lotdowilta minkälainen keikka käy.

Jerrell:
- Miksi minä?
On rankkaa olla Cryptin "ainoa" kuuro. Jerrell kaipaisi tuekseen jotakuta, joka pitää hänelle seuraa ja yrittäisi edes kommunikoida. Jerrell osaa siis viittomakieltä, sekä lukea ja kirjoittaa. Myös elekielellä selvitään pitkälle.
- Prinsessaparaati Myyty eräälle punapäälle.
Kaipaan Jerrellille ehkä tulevaa vaimoa ja ehkä tulevia lapsia. Kriteerinä on, että nainen ei saa olla sotaisa sorsa (Jerrell ei halua ottaa osaa sotaan), alle 20-vuotias tai syöksyä suoraa miehen syliin. Tykkään hitaasti lämpenevistä suhteista, ja kuuron miehen kanssa se on luultavasti juuri sitä. Rodulla ei ole mitään väliä, ja olisihan se melkein kiehtovaa, jos Jerrellin ihastus edustaisi jotain muuta rotua. Kaikesta voidaan toki neuvotella. Argumenttien syntymistä ei Jesterin kanssa tarvitse pelätä kun ei se kuule kuitenkaan mitään.

Hiroi:
- Kansalaiset pulassa
Hiroi tulee mielellään puolustamaan vääryyttä kokevia kansalaisia esimerkiksi aggressiivisilta kanssaeläjiltä tai liian virkaintoisilta kollegoiltaan. Myös kaupungin ulkopuolella tapahtuviin hätätilanteisiin tämä yli kaksimetrinen kaappi kirmaa käskystäni. Haltioita Hiroi ei pelasta ellei ole kyse jostain erittäin mehevästä juonenkäänteestä tai tarinasta.
- Relax Sauli
Onko hahmosi sittenkin ITSE muiden löylyttäjä? Juoppolalli? Muuten vain pahis? Hiroi voi tulla kurmuuttamaan.
- Kollegat kokoontuvat
Kaikenlaiset pelit armeijaan kuuluvien hahmojen kanssa käyvät! Juonesta voidaan sopia erikseen.

Aphaderuiondur:
- Muusikoiden sukukokous
...Koska soittoniekkoja on aina hauska tavata. Jos sattuu niin somasti, että sinunkin hahmosi soittaa banjoa, soittajat voivat ottaa eeppisen banjoilukaksintaistelun! Leikkimielisen, tosin - häviäjää ei muiluteta. Muussa tapauksessa parivaljakko voi vaikka soitella yhdessä tai yrittää säveltää kappaleita tai vain iskeä naisia/miehiä baareissa.
- Romanssi
Mikäli haluat uhrata hahmosi yhdenyön romanssille tai lyhyelle suhteelle, joko herkälle tai leiskuvalle, BRING IT ON! Banjo-Pete on valmis! Aloilleen Aphaderuiondur ei kuitenkaan osaa asettua.

Pulla:
- Oppimaan innokas
Innokas polvenkorkuinen pieni mies on saanut tuulta seikkailijansiipiinsä, kiitos avuliaan sekatavarakauppiaan! Nyt häntä ei pysäytä enää mikään... Paitsi taidot. Hän ei osaa käyttää millään tavalla aseita, ja "sotii" tällä hetkellä veitsellä (joka tarkoittaa hobitille lähinnä miekkaa), ja kaipaisi apua sen kanssa. Myös ratsastamaan hän olisi kenties kiinnostunut oppimaan, mutta ongelmana on, ettei hän pidä hevosista lainkaan. Kaikenlaiset muutkin erätaidot käyvät, mitä hahmosi vain keksii opettaa. Kenties naamioitumaan maastoon tai kaivamaan itselleen talviyöksi nukkumapaikan maahan?
- Onko teitä olemassa?
Pulla on enemmän kuin mielellään törmäämässä taikaolentoihin matkoillaan. Lohikäärmeen kohtaaminen olisi todennäköisesti yksi hänen elämänsä suurimmista saavutuksista, mutta kaikenlaiset eliöt jotka eivät edusta pelkkää ihmis-haltia(-hobitti)-genreä, kiinnostavat Pullaa varmasti. Voi sitä armotonta kysymysten tulvaa, ja saanko koskea?
- Seikkailuun
Kohti suuria seikkailuita sankari lähtee myöhemmin, kun on oppinut kaiken tarvittavansa. Tästä siis lisää myöhemmin.
Viimeksi muokannut Agna päivämäärä Pe Syys 16, 2016 11:44, muokattu yhteensä 25 kertaa
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 2/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti Ma Kesä 27, 2011 2:18

Kelpaisiko?

Haluaisikko pelata sun Fredillä Randyn kanssa?
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2521

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 10:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Ma Kesä 27, 2011 4:00

Käypi :) Onko väliä millasta peliä? Voisin tunkasta alotuksen sitten jonnekin.
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 2/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti Ma Kesä 27, 2011 4:58

Eipä väliä. Puttaa vaan alotus jonnekkin niin tuun perässä ;)
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2521

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 10:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Ma Kesä 27, 2011 5:11

Tämä selvä. Menkäämme metsään siis. :)

Lisää pelejä ihmiset :(
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 2/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti Ma Kesä 27, 2011 5:32

Evelyn vs Eugene ?
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2521

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 10:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Ma Kesä 27, 2011 6:17

Kelpaa hyvin (: Ja naisiahan ei säälitä, köh... Onko väliä kumpi aloittaa/minne?
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 2/2

Miten olisi kuutamokävely?

Ay

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1641

Liittynyt: Ti Syys 16, 2008 8:54

Viesti Ma Kesä 27, 2011 6:42

Nähtävästi olet jälleen unohtanut Suanin ja Arbecin yhtei peli. Sen varmaakin voisi sulkea
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2521

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 10:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Ma Kesä 27, 2011 6:50

Joo, sen voisi varmaan laittaa kiinni. Siitä on niin kauan kun sitä on pelailtu. Haluaisitko uuteen peliin lähteä?
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 2/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti Ma Kesä 27, 2011 6:59

Mömmöm jos sä alotat ? Kehitelläänkö juonta enempi sitten yksäreil ? Tai sovelletaan pelatessa ?
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2521

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 10:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Ma Kesä 27, 2011 7:04

Okays, voin tehdä aloituksen. Ja voidaan sopia juonta yksäreillä vaikkapa. Onko mitään väliä missä pelaillaan?
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 2/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti Ma Kesä 27, 2011 7:07

kaikki käy loogisuuden rajoissa
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2521

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 10:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Ma Kesä 27, 2011 7:29

"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 2/2

Miten olisi kuutamokävely?
Avatar

Monarkki

Viestit: 14614

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 1:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Kesä 27, 2011 7:59

Agna Agna Agna löytyiskö sun hahmoista seuraa mun uudelle hahmolle, Jasminelle? Joku jolla voit pelata haltia kylässä tai sitten ihan siinä kylän vieressä metikössä?
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2521

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 10:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Ma Kesä 27, 2011 8:09

Aksu Aksu Aksu minulla olisi kaksi haltiaa ihan vapaasti käytössä ainakin. Nuo Aberec ja Loryen nimittäin. Ja sitten tuo Eugene mutten usko että haluat orjattarestasi leikkelettä :D Vaikka mistäs sitä tietää mitä Genellä on mielessään.
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 2/2

Miten olisi kuutamokävely?
Seuraava

Paluu Peliseuraa?

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö