Switch to full style
Täällä voit etsiä itsellesi peliseuraa tai suunnitella pelejä. Suositeltavaa olisi, että jokainen pelaaja luo itselleen yhden seuranhakutöpön, johon listaa kaikki hahmonsa ja peliseuranhakunsa.
Lähetä vastaus

Ivyn poppoolle seuraa?

Ti Heinä 15, 2014 3:41

Hejssan!

Elikkäs, en ole näin vuosien saatossa ikinä tiedustellut peliseuraa syystä taikka toisesta (enimmäkseen jonkinlaisesta ujoudesta jota poen foorumeilla), MUTTA nyt ajattelin, että kun on hienosti loppukesä lähes vallan vapaana, voisin keskittää energiaani vähän enemmän tänne ja tutustua uusiin nassuihin. Teen aina parhaani pelin eteenpäin viemiseksi ja toivon sitä myös vastapelaajalta, etten jää puille paljaille vastausvuorollani. Tällä hetkellä etsin seuraa enintään kolmeen peliin.

Elikkäs, seuraa haen mahd seuraaville hahmoille:

Papitar Ophelia
Ophelialle sopii helposti "hei hauska tutustua, saisiko olla teetä ja keksiä" pelit tämän kappelilla. Jos hahmosi haluaa synninpäästöön ja sitä kautta muuten jutustelemaan, niin helppo kevyt peli teen kanssa on mahdollinen. Ophelia voi myös vierailla kylällä, joko ostoksilla omana itsenään tai pukeutuneena tavalliseksi kansalaiseksi halutessaan sulautua ja vapautua hetkeksi. Pelissä saa toki olla juontakin, mikäli sellaista keksitään.

Pisantheuma
Enkelityttö, joko ihmisilluusio versiossaan tai enkelinä. Pisan löytää lähes aina kylän kaduilta, orpolasten luota leikkimästä, näyttäen jokseenkin samaan poppooseen kuuluvalta. Pisa on melko yksinkertainen ja naivi, kuten hahmoluonteesta voi lukea. Luikku tyttö saattaa olla melko hajanainen välillä, että joku joka osaa pitää tytön mielenkiintoa yllä, ennen kuin tämä karkaa toisaalle kerjättyään ensin paria kolikkoa, ei olisi pahitteeksi. Pisa harvemmin itse ilmaisee mielenkiintoa toisia kohtaan, ellei ole jollain tavalla hieman erikoisempi, oli se sitten rotu tai hienot vaatteet. Mikäli olet kiinnostunut pelailemaan hölmöhkön hahmon kanssa, ota yhteyttä.

Haltiakuningatar Delia
Oletko aatelinen? Linnantyöntekijä? Vai muuten vain onnistunut livahtamaan linnaan? Delian saattaa kohdata juuri siellä ja saattaa nyt hyvinkin olla avoin keskustelemaan ilman sovittua audienssia, linnan puutarhalla tai sen käytävillä, seikoista riippuen. Vapaana avoimelle kevyille peleille tai enemmän juonikkaalle, mikäli sellainen kehittyy / on valmiina mielessä. Mikäli uskot voivasi luoda suhteita kuningattareen, ota yhteyttä!

Pelejä varattu 0/3
Lähetä vastaus