Switch to full style
Täällä voit etsiä itsellesi peliseuraa tai suunnitella pelejä. HUOM. Tarkista ensin jo olemassa olevat seuranhakuilmoitukset, ennen kuin teet uuden (mikäli etsit randomia peliseuraa/kuka tahansa kelpaisi). Näin säästymme seuranhakuilmoitusten tulvalta.
Lähetä vastaus

Jens adventures

Ti Touko 07, 2019 6:29

Hei Cryptin jalo kansa!

Minulla on kaksi hahmoani vapaana ja valmiina seikkailuun!

~Alea Fraeya Dâira

- Valkeahiuksinen haltianainen, joka on kaukaisesta maasta rantautunut Cryptiin. Hänet löysi Tapiwan kyläpäällikkö ja otti huostaansa kyläänsä ja siellä neitokainen rakentaa elämäänsä uudelleen. Hän on loistava jousiampuja ja parantaja. Välillä käy Cryptin metsissä saattajan kanssa etsiskelemässä kasveja ym. rohtoja varten. Myös ajatuksissa on, että aina välillä käy haaksirikkopaikalla muistelemassa kadonnutta perhettään.

~Rowan 'Hopeasilmä' Tyde

- Uusin hahmoni ja ensimäistä seikkailuaan vailla! Hän on ihminen rodultaan, kirottu tosin, joka tuo lisää elinvuosia roimasti. Manasses saarilla sijaitsevan Mira-kylän päällikkö. Pitää peleistä, rommista ja naisista. On virka-asioiden takia lähinnä omassa kylässään, mutta välillä käy hurvittelemassa tai hankkimassa uusia kontakteja muuallakin.


Valitettavasti tällä hetkellä pää lyö tyhjää juonien kannalta, mutta jos Sinulla on jotakin mielessäsi, hollaa ihmeessä!

Mae govannen!
Viimeksi muokannut Jenzoned päivämäärä Ke Heinä 31, 2019 8:57, muokattu yhteensä 1 kerran

Re: Jens adventures

Ti Touko 07, 2019 9:37

Mietin kovasti ketä voisin tarjota Alean ensimmäiseksi kohtaamiseksi mantereella. Edward vois olla pehmee lasku, mut toisaalta se näyttää ihmiseltä enemmän ku ihmissudelta XD Ja sit toinen vaihtoehto on Alvara, joka mahdollisesti tulee kaivelee taskuja rahan halussa eivaan... :^)

Hellin kohtaus ois ehkä Shael, mut hän ei asu mantereella, joka on sinällään harmi :c

Mutta jos on kiinnostusta tehdä jotain juonen käänteitä kanssani, niin huikkaa :> Nuo kaksi olisivat ainakin lähimpänä auttamassa.

Re: Jens adventures

To Touko 09, 2019 3:56

Ekaan seikkailuun ehtisi Aksu Aslakin kanssa, mutta lueskelin Alvaran profiilia ja sieltä voisi tulla muutenkin mielenkiintoinen kohtaaminen, jutellaanko aiheesta lisää yksärillä? :D

Ja anteeks vastauksen kesto, unohtui tämä ihan kokonaan kun olin niin innoissani ekasta pelistä.

Re: Jens adventures

To Touko 09, 2019 9:26

No ei se mitään :D Totta kai, laittelen vaikka yksärillä viestiä!

Re: Jens adventures

Ke Heinä 31, 2019 8:58

31.07 Sivu päivitetty ja kutsuhuuto lähetetty!
Lähetä vastaus