Sivu 1/1

Jens adventures

ViestiLähetetty: Ti Touko 07, 2019 6:29
Kirjoittaja Jenzoned
Hei Cryptin jalo kansa!

Minulla on kaksi hahmoani vapaana ja valmiina seikkailuun!

~Alea Fraeya Dâira

- Valkeahiuksinen haltianainen, joka on kaukaisesta maasta rantautunut Cryptiin. Hänet löysi Tapiwan kyläpäällikkö ja otti huostaansa kyläänsä ja siellä neitokainen rakentaa elämäänsä uudelleen. Hän on loistava jousiampuja ja parantaja. Välillä käy Cryptin metsissä saattajan kanssa etsiskelemässä kasveja ym. rohtoja varten. Myös ajatuksissa on, että aina välillä käy haaksirikkopaikalla muistelemassa kadonnutta perhettään.

~Rowan 'Hopeasilmä' Tyde

- Uusin hahmoni ja ensimäistä seikkailuaan vailla! Hän on ihminen rodultaan, kirottu tosin, joka tuo lisää elinvuosia roimasti. Manasses saarilla sijaitsevan Mira-kylän päällikkö. Pitää peleistä, rommista ja naisista. On virka-asioiden takia lähinnä omassa kylässään, mutta välillä käy hurvittelemassa tai hankkimassa uusia kontakteja muuallakin.


Valitettavasti tällä hetkellä pää lyö tyhjää juonien kannalta, mutta jos Sinulla on jotakin mielessäsi, hollaa ihmeessä!

Mae govannen!

Re: Jens adventures

ViestiLähetetty: Ti Touko 07, 2019 9:37
Kirjoittaja Mori
Mietin kovasti ketä voisin tarjota Alean ensimmäiseksi kohtaamiseksi mantereella. Edward vois olla pehmee lasku, mut toisaalta se näyttää ihmiseltä enemmän ku ihmissudelta XD Ja sit toinen vaihtoehto on Alvara, joka mahdollisesti tulee kaivelee taskuja rahan halussa eivaan... :^)

Hellin kohtaus ois ehkä Shael, mut hän ei asu mantereella, joka on sinällään harmi :c

Mutta jos on kiinnostusta tehdä jotain juonen käänteitä kanssani, niin huikkaa :> Nuo kaksi olisivat ainakin lähimpänä auttamassa.

Re: Jens adventures

ViestiLähetetty: To Touko 09, 2019 3:56
Kirjoittaja Jenzoned
Ekaan seikkailuun ehtisi Aksu Aslakin kanssa, mutta lueskelin Alvaran profiilia ja sieltä voisi tulla muutenkin mielenkiintoinen kohtaaminen, jutellaanko aiheesta lisää yksärillä? :D

Ja anteeks vastauksen kesto, unohtui tämä ihan kokonaan kun olin niin innoissani ekasta pelistä.

Re: Jens adventures

ViestiLähetetty: To Touko 09, 2019 9:26
Kirjoittaja Mori
No ei se mitään :D Totta kai, laittelen vaikka yksärillä viestiä!

Re: Jens adventures

ViestiLähetetty: Ke Heinä 31, 2019 8:58
Kirjoittaja Jenzoned
31.07 Sivu päivitetty ja kutsuhuuto lähetetty!