häät, part 2


Linna on täynnä erilaisia huoneita, joista suurta osaa voi kutsua jopa saleiksi. Saleja on siellä täällä, eri kerroksissa, eri käyttötarkoituksiin, kuten esim. Aatelistojen tapaamisiin, sotilaiden harjoituksiin tarkoitettuja taistelusaleja, asesalit, ruokasaleja.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14001

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Tammi 12, 2008 12:39

häät, part 2

Lily, Black, Harald, Anemone

Lily ja Black olivat jutelleet koko matkan linnalle, tosin tällä kertaa molemmat olivat paljon hilpeämpiä mitä tavallisesti. Ennen kuin juhlaväki päästettiin saliin, Harald asettui Lilyn ja blackin kanssa omille paikoilleen, Lily ja Black istuivat vierekkäin, Harald istui Blackin toisella puolella ja Lilyn vasemmalle puolelle oli jätetty kaksi paikkaa vapaaksi Ophelialle ja Anelle, jotka päästettiin sisään ennen muita.
Kun kaikki olivat paikoillaan, juhlaväki päästettiin sisään suureen, korkeakattoiseen ja valoisaan saliin, jossa pöydät kiersivät sienän vierustaa pitkin jättäen keskelle salia tanssi tilaa. Pöytien välissä oli pieniä rakoja joista pääsi pujahtamaan tanssimaan, mikäli mieli teki. Pöydät oli verhoilut valkoisilla kankailla ja koristeltu punaisin ja valkoisin ruusuin. Anemone oli vielä ennen lähtöään hakenut takahuoneesta tekemänsä ruusun ja asetti sen nyt Blackin ja Lilyn eteen pöydälle.
Ensimmäisiä kappaleita alettiin soittamaan ja väki tanssi, suurin osa oli vielä istumassa pöydissä.
Pian olisi aika häävalssin, jonka Lily ja Black saisivat tanssia. Se oli ehkä pelottavin osa juhlista, kaksin tanssilattialla satojen silmäparien edessä... mutta onneksi heidän ei tarvinnut kauaa yksin tanssia, valssi ei kestänyt kauaa.

Väki kävi onnittelemassa Lilyä ja Blackiä sitä mukaan mitä näkivät nämä. Ensimmäistä kertaa Black tunsi olevansa joku muu, kuin kuninkaan varjossa istuva koira.. tosin tästä tunteestaan hän ei ollut kovin ylpeä, hän pysyi mielellään varjoissa.
Kuninkgas kittasi viiniä taas kurkkuunsa kuin hevonen vettä, muuttuen sitä mukaa yhä hilpeämmäksi ja hilpeämmäksi. Pian alkaisi taas suuret tarinat siitä, kuinka hän oli tappanut lohikäärmeitä ja petoja yhdellä kädellä! Tosin tällä kertaa Black ei niitä joutunut kuuntelemaan, vaan hovimestari Ben joka seisoi kuninkaan vieressä toteuttaen tämän jokaisen toiveen.

Niin, Ben. Juuri sen Ben joka oli aikoinaan aiheuttanut Blackin ja Ophelian joutumisen vankilaan ja sitä kautta metsään, josta taas Aranin vangiksi aikoinaan. Black ei edes vilkaissut tätä miestä joka vilkuili heitä happamasti. Lily taas näytti vainvihkaa hovimestarille kieltä, merkkinä siitä että oli voittanut tämän erän!
Anemone mutusti tyytyväisenä hedelmiä mitä pöydällä oli, kertoen Ophelialle kuinka hän oli käyttänyt voimiaan kukkien terälehtiin niitä heitellessään.
Sitten kuningas nousi ylös ja taputti käsiään yhteen pari kertaa.
Kaikkien katseen kääntyivät häneen ja sali hiljeni sitä mukaan mitä ihmiset huomasivat toistensa hiljentyvän.
"Ja nyt, Häävalssi!" Harald julisi iloisena ja kääntyi Blackiin ja Lilyyn jotka nousivat ylös ja kävelivät taputusten säestyksellä keskelle lattiaa.
"Tästä tulee jännää" Anemone sanoi Ophelialle nojautuessaan pöytään nähdäkseen paremmin lattialle.

Hetken aikaa oli hiljaista kun Lily ja Black ottivat tanssiasennon, sitten alkoi musiikki soimaan ja Black lähti kuljettamaan Lilyä pitkin lattiaa.
Näiden kahden liikeet olivat sulavia ja jaloja, korostaen Blackin sulavaa ruumiinrakennetta ja Lilyn kauniita muotoja.
Väki oli haltijoissaan ja naiset huokailivat toiveekkaasti pitäen kättään sydämellä.
Harald melkein liikuttui kyyneliin katsellessaan kun nämä kaksi liukuivat sulavasti pitkin tanssilattiaa.
Lily ei nähnyt mitään muuta kuin Blackin, hänen silmissään he tanssivat keskellä tyhjyyttä, ympärillään loistaen valkoista valoa. Black taas ei ajatellutkaan muuta kuin Lilyä, koittaen olla välittämättä ihmisistä jotka ympärillä seisoivat.

Lopulta musiikki lakkasi. Lily niiasi Blackille ja Black kumarsi hänelle, saattaen tämän pois tanssilattialta samalla kun yleisö taputti riemuissaan. Sitten alkoikin jo toinen tanssi ja väki jatkoi juhlia tanssien ja nauttien pöytien antimista.
"Se oli pelottavaa, mutta ihanaa" Lily totesi Ophelialle samalla kun istui paikalleen.
Hänen sydämmensä löi normaalia nopeammin onnesta ja jännityksestä. Nyt olisi enää edessä vain juhlimista ja onnitteluiden kuuntelemista.. ja hääyö. Tosin Lily ei uskonut että sinä yönä mitään "uutta" tulisi tapahtumaan, olihan hän sentään alaikäinen.
Black oli salaa tyytyväinen suoritukseensa ja vilkaisi ennen istumista hovimestaria joka näytti erittäin happamalta.

Tällä kertaa Harald nousi pöydästä ja pyysi Lilyä tanssimaan. Totta kai isä nyt tytärtään tanssittaisi tämän suurena päivänä ja Lily tarttui isäänsä kädestä joka vei Lilyn tanssilattialle muiden joukkoon ja lähti kuljettamaan tätä pitkin lattiaa.
"Sehän meni aika hyvin.." Black sanoi Ophelialle ja Anelle.
Ane vain nyökkäsi iloisesti äännähtäen samalla "ym!".
Black katseli hetken aikaa tanssivia ihmisiä ja nousi sitten ylös, otti pari askelta Ophelian vieren ja kumartui tämän puoleen.
"Saanen tämän tanssin.. mutta älä tällä kertaa tallo varpaitani tanssin loputta" Black sanoi hymyillen ojentaen kättään Ophelialle.

// Ja jatkuu \o/ ja kirottu olkoon Ophelia jos se talloo Blackin varpaat >8O //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1940

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Tammi 12, 2008 6:04

Ophelia

Ennen kuin linnanpihalle kerääntynyttä juhlaväkeä päästettiin käytävää pidemmlle, Ophelia ja Anemone päästettiin ensimmäisinä sisään.
Ophelia istuutui tapansa mukaan Lilyn oikealle puolelle ja jättäen oikean puolen itsestään Anemonelle.
Päästyään paikoilleen, suuret ovet avattiin ja ihmisiä alkoi tulvimaan sisään suureen valoisan loistokkaaseen saliin daameinen ja kavaljeerieinsa kanssa.
Nyt vasta Opheliakin huomasi valkoisen ruusun jonka Anemone oli ilmeisesti noutanut ennen heidän lähtöään ja asettanut sen nyt Lilyn ja Blackin eteen, siinä se symboloitsi mitä parhaimmin näitä kahta.
Kuului ihmisten puhetta ja orkestron soittamaa musiikkia jonka tahdissa ihmiset alkoivat tanssimaan suurella aukiolla.
Tunnelma oli hyvin iloinen ja valoisa ja jopa Black näytti nauttivan olostaan, mistä Ophelia hymyili ja katseli yhä ovesta tulvivia ihmisiä.

Ophelia joutui asettamaan omansa ja Anemonen maljan päälle kätensä, merkiksi ettei ottanut viiniä ja uskoi ettei Anemonenkaan kannattaisi ottaa. Pian heille tuotiinkin jotain muuta, mutta Ophelia itse oli liian lumoutunut katselemaan ympärilleen kuin asettuakseen täysin paikalleen.
Salia koristi valkoiset verhoilut sekä valkoiset että punaiset ruusut. Pöydät tulvivat ruokaa ja palvelijat olivat täyttämässä pikareita aina niiden tyhjennettyä, varsinkin kuninkaan joka muuttui aina vain hilpeämmäksi ja hilpeämmäksi.

Ophelia itse ei edes huomannut hovimestari Beniä joka nyt oli Blackin sijaan joutunut kuuntelemaan Haraldin hurjia taistoja kaikkien maailmojen taruolentoja vastaan. Ophelia itse kuunteli kuinka Anemone selitti voimiensa käytöstä kirkossa samalla kun mutusteli hedelmiä menkä kerkesi, Ophelia taas kommentoitsi ja kehui minkä kerkesi saadessaan puheenvuoron aina Anemonen sanojen välistä.
Sitten Ophelia nosti päänsä kuninkaan puoleen joka oli noussut istumaan ja taputti nyt käsiään yhteen saadessaan koko juhlasalin hiljenemään ja kääntämään huomion hänen puoleensa, oli häävalssin aika.
Ophelia taputti kaikkien muiden mukana, säestäen hääparin matkaa tanssilattialle jonka ympärille ihmiset olivat asettuneet näin nähdäkseen parin tanssin.

Ophelia suoristi selkäänsä siinä missä Anemone joutui nojautumaan pöytää vasten nähdäkseen ilmeisesti paremmin.
Hetken aikaa oli täysin hiljaista, kunnes musiikki alkoi soittamaan häävalssia ja Black alkoi kuljettamaan Lilyä pitkin tanssilattiaa sen säestyksellä.
Ophelia oli ihan yhtä lumoutunut mitä muutkin juhlavieraat, ellei lumoutuneempi ja pysyi sanattomana koko tanssin ajan.
Tanssin loputtua ihmiset alkoivat taputtamaan villisti, säestäen nyt heidän poistumistaan tanssilattialta. Ophelia havahtui ajatuksistaan vasta kuullessaan Lilyn äänen tämän vierellä, käänsi tähän päänsä ja hymyili,
"Se oli kaunista!"

Nyt oli kuninkaan vuoro pyytää morsianta tanssiin ja lähtikin viemään Lilyä tanssilattialle jossa kymmenet muutkin ihmiset nyt tansseivat hilpeän musiikin tahdissa.
"Niin meni." Ophelia kommentoitsi katsellessaan nyt Lilyn tanssia isänsä kanssa ja hörppäsi samalla pikarissaan olevaa karpalomehua.
Ophelia jäi siihen katselemaan tanssivia ihmisiä Blackin ja Anemonen kanssa kunnes huomasi Blackin tämän vierellään, pyytäen tätä tanssiin.
"En tallo!" Ophelia sanoi luvaten ja suostuen tällä kertaa tämän tanssipyyntöön täysin vapaaehtoisesti.

//Ei tallo! Ei tallo! .____.//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14001

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Tammi 12, 2008 6:59

Black, Anemone, Harald, Lily

Black hymyili ja vei Ophelian tanssilattialle ja lähti kuljettamaan tätä. Harald huomasi sivusilmällä kaksikon ja hymyili.
"Noiden kahden välit ovat selvästi parantuneet" Harald huomautti Lilylle joka vilkaisi kaksikkoa kohti.
"Niin.. huomattavasti" Lily sanoi hymyillen.
Anemonekin oli päässyt tanssimaan, eräs nuori aatelispoika oli tullut kysymään häntä tanssiin. Poika oli noin pari vuotta Anea vanhempi ja oli hieman ihmeissään että Ane osasi tanssia niinkin hyvin.

"Sinähän tanssit jo huomattavasti paremmin" Black huomattui Ophelialle kuljettaesssaan tätä pitkin lattiaa.
Juhlaväki oli tavallista hilpeämpää, ainoa joka ei näyttäny iloiselta oli Ben. Hän olisi halunnut estää koko juhlat, mutta hänhän oli vain hovimestari. Vaikka hänellä oli valtaa komentaa hovin väkeä, hänellä ei ollut sanansijaa edes aatelisten seurassa, puhumattakaan kuninkaallisten seurassa. Mutta hän ei aikonut vaijeta.. äänikin voi olla äänetöntä, mielipiteensä voi sanoa vaikka ei edes avaa suutaan, saatika kirjoita mitään. Benillä oli pieni, aivan pieni hopeinen rasia, juuri ja juuri peukalonpään kokoinen. Siellä on valkoista jauhetta joka aiheuttaa erittäin kivuliaita kouristuksia ja parhaimmillaan tappaa kipuun.
Jauhe aiheuttaa kouristuksia, vihlovaa ja polttavaa kipua, päänsärkyä ja tajunnan menetyksiä.

Kun kukaan ei nähnyt, hän varmisti ettei kukaan nähnyt, hän kaatoi jauheen Blackin maljaan. Black ei tätä nähnyt, hän oli selin pöytään päin, Lily ja Harald olivat liian kaukana ja Anemone ei olisi edes tajunnut mitä mies teki, vaikka jotain olisi nähnyt. Henry ei siis ollut ainoa joka halusi Blackin hengiltä..
Ben hymyili itsekseen, pirullisesti mutta iloisesti.. mutta hän ei huomannut virhettään minkä teki... se oli Lilyn malja.

Lopulta tanssi loppui ja parin kiittivät toisiaan tanssista. Black kumarsi Ophelialle saattaen tämän pois lattialta. Lily kiitti niiaten isäänsä ja tämä kumarsi tyttärelleen hymyillen.
Siitä oli aikaa, kun Harald viimeksi oli tanssinut tyttärensä kanssa ja tämä oli jälleen tyytyväinen saadessaan tanssittaan tätä.
Kaikki istuivat paikoilleen, Harald alkoi taas kittaamaan viiniä ja kertomaan Benille tarinoitaan. Ben vilkuili sivu silmällä Blackin maljaa, mutta ei nähnyt siinä odottamaansa reaktiota minkä jauhe aiheuttaisi. Hän vilkaisi Lilyn lasiin ja näki siinä sen pienen reaktion, mitä ei voinut huomata ellei tarkkaan katso: Viini muutti väriään tummemmaksi ja savusi hieman.
Ohuet savu juovat kohosivat vähän matkaa lasista ja katosivat sitten olemattomiin.

Lily istui paikallaan ja jutteli Blackille, huomaamatta pientä savua mitä maljasta nousi. Ben ei keksinyt keinoa, jolla olisi saanut maljan pois Lilyn edestä, joten hän tyytyi vaivautuneen näköisenä katsomaan, mitä tulisi tapahtumaan.
"Haiseeko täällä oudolle?" Anemone huomautti Ophelialle nuuhkiessaan ilmaa.
Ilmassa leijui olemattoman pieni, kitkerän karvas maku jonka jauhe aiheutti. Haju oli niin olematon ettei sitä edes huomannut ellei tarkkaan haistanut.
Lily otti lasinsa käteen, mutta jäi pitämään sitä ilmassa kääntäessään kasvonsa kohti Haraldia joka muistittu Lilyä siitä tarinasta jonka tälle oli ajat sitten kertonut.

// Goood ^~^ //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1940

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Tammi 12, 2008 8:00

Ophelia

"Sinä taas hymyilet entistä enemmän." Ophelia vastasi hymyillen takaisin Blackille joka kuljetti tätä pitkin tanssilattiaa. Ophelia oli myös omastakin mielestään parempi mitä ennen, hänen ei tarvinnut koko aikaa katsella jalkoihinsa verratakseen omia askeliaan Blackin askeliin.
Viimeksi kun Ophelia oli tanssinut oli haltijoiden pitämissä tanssiaisissa Dean nimisen haltijan kanssa jonka veljen Ophelia oli onnistunut parantamaan mystiseltä kuolitaudilta. Viimeksi kun Ophelia oli Blackin kanssa tanssinut oli tanssiaiset ennen haltijoiden tapaamista. Silloin Lily oli järjestänyt Blackin pyytämään Opheliaa tanssiin ja tuolloin heidän välinsä eivät olleet mistä parhaammasta päästä, minkä seurauksensa Ophelia oli mennyt tallomaan tämän varpaat tanssin loputtua ja kiristänyt tätä pyytämään Lilyä tanssiin siinä toivossa että Black muuttaisi käsitystään rakkaudesta...

Ophelia huomasi sivusilmällä kuinka Anemonekin oltiin haettu tanssiin ja naurahti kuinka noin pari vuotta anea vanhempi poika tanssitti pientä Anea hieman heitsä sivummalla. Anemone osasi Opheliankin ihmeeksi tanssia ihmeellisen hyvin, Ophelia oli tämän ikäsenä pysyny visusti pöydän äärellä ja katsellut muiden tanssia ennemmin kuin oli mennyt itse tanssimaan.
Tanssin loputtua, Ophelia niiasi Blackille kiitokseksi tanssista ja antoi tämän saatta hänet pois tanssilattialta.
Hetken kuluttua musiikki alkoi jällee soimaan ja viimeisen tanssin lepuuttelijat kerääntyivät tanssilattialle tanssiakseen nyt tämän tanssin.
Ophelia istuutui paikalleen, Lilyn ja Anemonen viereen ja katsahti Anemoneen hymyillen hyväntuulisena muttei sanonut mitään.

Ophelia alkoi haistelemaan ilmaa Anemonen huomauttaessa oudosta hajusta. Hetken aikaa Ophelia ei haistanut mitään poikkeavaa kaiken ruuan ja parfyymin seasta mutta lopulta onnistui erottamaan kitkerähkön hajun ilmasta.
"Taidat olla oikeassa..." Ophelia vastasi ja alkoi vilkuilemaan ympärilleen saadakseen selville että mistä tämä kitkerähkö haju tuli.
Ophelia katsahti vasemmalle puolelleen jossa hovimestari, kuningas, Black ja Lily istuivat ja huomasi hovimestarin tukalahkon näköisen ilmeen tämän kasvoilla.
Hetken aikaa Ophelia ajatteli että hovimestari ei voinut hyvin kunnes älysi mitä tämä niin vaivaantuneisesti katseli.

Äkkiä Ophelia nousi istuimeltaan seisomaan mitään sanomatta ja kohotti kätensä Lilyn yllä ja läimäytti hätääntyneesti että vaistonvaraisesti tämän pitelemää maljaa niin että se lennähti pöydän yli synnyttäen kolahduksen osuttuaan lattialle ja levittäen tavallista tummemman viinin lattialle.
Tanssivat ihmiset pysähtyivät kuullessaan kuuluvan ja kaikuvan kolahduksen rauhallisen musiikin yli kunnes orkestrokin lopetti soittonsa kesken, jääden myöskin ihmettelemään papittaren kummaa ja sopimatonta tempausta.
Ophelia ei liikahtanutkaan vaan tuijotti Lilyyn, käsi yhä ojennuksessa siihen asentoon mihin se oli huitauksesta jäänyt ja hengitti ehkä tavallista raskaammin.
Hän ei ollut varma mitä oli juuri mennyt tekemään, hän oli toiminut täysin vaistonvaraisesti kun oli mennyt hätiköidesään läimäyttämään maljan pois Lilyn käsistä.
Hänen mielensä oli mennyt yhdistämään hovimestarin vastustuksen Blackia kohtaan ja tämän vaivaantuneen katseen Lilyn maljaan ja Ophelia oli toiminut asiaa sen paremmin ajattelematta.

"A-Anteeksi!" Ophelia sai sanottua hätääntyneesti änkyttäen, siirtäen nyt molemmat kätensä rintakehänsä päälle ja tunsi kaikkien katseet niskassaan kuten oman kiihtyneen sydänmenlyönnin.
Sitten Ophelia katsahti hovimestariin ja änkytti epämääräisiä sanoja ulos suustaan.
"Mu-mutta.. Miksi?". Ophelia ei tiennyt mitä oli tekeillä, hän tiesi vain että jokin oli vinossa ja ei osannut yhdistää sitä kehenkään muhun kuin kärsivän näköiseen hovimestariin.

//^__________^//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14001

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Tammi 12, 2008 9:00

Anemone, Black, Lily, Harald

Lily tunsi kuinka malja hänen kädestään lennähti pois, samassa hän käänsi katseensa Opheliaan joka tämän oli lyönyt kauas, pöydän toiselle puolelle.
Black ja Harald käänsivät katseensa vasta sitten, kun olivat kuulleet kolahduksen.Molempien katse siirtyi ensin maljaan joka lensi pöydän yli ja sitten vasta Opheliaan.
"Ophelia.." Lily sanoi ihmeissään kun kaikki tujottivat heitä ja musiikki hiljeni.
Anemone katsoi hiljaa tapahtumaan, mutta käveli sitten huomaamatta kaatuneen maljan luo ja katseli tummaa viiniä kyykkien lätäkön vieressä.

Lily käänsi katseensa siinä missä muutkin hovimestariin kun Ophelia kysyi tältä miksi?
Hetken aikaa oli hiljaista, hovimestari koitti muodostaa sanoja aukoen suutaan kuin kuivalla maalla oleva kala.
Hovimestarilla ei ollut hajuakaan miten Ophelia oli osannut liittää myrkyn häneen, kai se loisti hänestä niin selvästi.
"Se oli myrkytetty" Anemone inisi pöydän takaa haistellessaan viiniä jonka savuamista ei enää melkein nähnytkään.
Väki kauhisteli ja alkoi supattelemaan keskenään kun taas kunikaan pöydän väki tuijotti hovimestaria joka haukkoi henkeä pari kertaa ja lähti sitten juoksemaan pää kolmantena jalkana kohti ovia.
Kuningas napsautti sormiaan ja samassa muutama vartija lähti tämän perään ja ovella olevat vartijat tukkivat tien.
"Viekää hänet tyrmiin" Kuningas huusi väkijoukon yli vartijoille, jotka lähtivät viemään änkyttävää hovimestaria kohti tyrmiä.

Hetken oli hiljaista kunnes soittajat huomasivat kuninkaan tuijottavan heitä kysyvästi ja alkoivat soittamaan. Hetken juhlaväellä meni miettiessä, mutta pian he jo tanssahtelivat ja juttelivat iloisesti. Kuningas ei halunnut että tämä päivä olisi pilalla noin helposti.
Lily käännähti Opheliaan päin ja halasi tätä.
"Taas saan kiittää sinua, pelastit henkeni" Lily sanoi rutistaessaan Opheliaa.
Black kyllä tiesi ettei Ben ikimaailmassa olisi myrkyttänyt Lilyä vaan kohteena olisi ollut hän. Kuningas tiesi myös tämän ja nyökkäsi mystisesti Blackille joka katsoi kysyvästi kuningasta. Lily irroitti otteensa Opheliasta ja katsahti pöydän yli Anemoneen.
"Anemone älä koske siihen!" Lily huudahti nähdessään että Ane piteli käsissään maljaa.
Ane tiputti maljan äkkiä pois ja kipitti paikalleen.
"Ane tule, käydään pesemässä sinun kätesi" Lily sanoi ottane Anea ranteesta ja lähti kohti peseytymis tiloja.
Black siirtyi lähemmäksi Opheliaa.
"Mistä sinä tiesit? Minä en huomannut mitään.." Black sanoi hieman pelästyneenä siitä ajatuksestä että Lily oli melkein juoda myrkkyä.

// hirttäjäiset, pam pam, hirttäjäiset, pam pam paaam //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1940

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Tammi 12, 2008 9:37

Ophelia

Kaikki kääntyivät nyt katsomaan hovimestaria Ophelian kysyttyä tältä kysymyksen "miksi?". Hovimestari näytti menevän lievähköön paniikkiin ja yritti selvästi keksiä jotain puolustuksekseen. Ophelian pupillit olivat olleet hetken aikaa olemattomia kunnes käännähti kaatuneen maljan puoleen kuullessaan Anemonen sanoneen että viini olisi myrkytetty!
Nyt vasta Ophelia tajusi miten lähellä Lilyn hengenlähtö olisi voinut olla! Hän ei varsinaisesti tiennyt että kysymyksessä oli ollut myrrky, ei hän suonut aikaa itselleen ajatella sitä ennen kuin toimi.
Ophelia katseli tätä tummaa viiniä järkyttyneenä siinä missä nyt tapahtuneesta supittava juhlaväkikin.

Ophelian pää käännähti nyt pakoon juoksevaan hovimestariin joka ei kauas päässyt kunnes kuningas napsautti sormiaan. Vartijat ottivat tämän kiinni eikä Ophelia saanut suustaan enää sanaakaan vaan seurasi kuinka kuningas käski vartijoita viemään hovimestarin tyrmään, aivan kuten hovimestari oli silloin aikoinaan käskenyt vartoita, kuninkaan nukkuessa, viemään papittaren ja velhon.
Ophelia seisoi paikallaan kunnes musiikki alkoi jälleen soimaan ja ihmiset alkoivat jälleen tanssimaan, yhä järkyttyneitä tapahtuneesta mutta vaikuttivat pian siltä ettei mitään olisi koskaan tapahtunutkaan.
Pian tämän jälkeen Ophelia tunsi Lilyn kädet ympärillään kun tämä halasi Opheliaa ja kiitti tätä, Ophelia ei kuitenkaan keksinyt mitään järkevää sanottavaa vaan tyytyi nyökkäämään.

Ophelia käännähti Anemoneen Lilyn käskien tätä pudottamaan maljan jota Ane piti nyt käsissään ja tämä tekikin työtä käskettyä ja malja tipahti ääneti takaisin lattialle.
Sitten Lily lähti saattamaan Anemone kohti peseytymis tiloja pesemään tämän kädet myrkytetystä viinistä, jättäen Ophelian hetkeksi vielä ihmettelemään paikalleen kunnes tajusi huokaista helpotuksesta ja lysähti takaisin paikalleen.
"En tiennytkään. Ellei Anemone olisi huomauttanut mitään hajusta en olisi huomannut kuninkaan vieressä olevan hovimestarin vaivaantunutta tuijotusta Lilyn maljaa kohden." Ophelia vastasi, pidellen nyt kättänsä otsalla ja huokaisi uudestaan laskiessaan sen.
"Se oli taisi vain onnekas arvaus." Ophelia lopulta totesi ja katseli kuinka pari palvelijaa olivat tulleet pyyhkimään lattiaa myrkytetystä viinistä.
Ophelia oli säikähtänyt nyt pahemman kerran, huitaessaan maljaa hän ei ollut ollenkaan varma mitä teki, mutta nyt kun oli hän älysi olevansa pelästynyt mutta rauhallinen sillä mitään ei onneksi ehtinyt tapahtumaan.
"Miksi Lilyn malja..?" Ophelia kysyi synkästi, katse eteenpäin, tietämättömänä siitä että myrkky oli alunperin tarkoitettu Blackille eikä prinsessalle.

//X'DDD//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14001

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Tammi 12, 2008 10:08

Black, Lily, Anemone, Harald

"Luulempa että myrkky meni väärään osoitteeseen..." Black sanoi katsellessan siivojia, jotka olivat jo lähdössä pois päin.
Kunigas juhli jälleen, tällä keraa jutellen eräälle tutulleen joka oli vielä enemmän humalassa mitä kunkku.

Lily hankasi Anemonen käsiä pesuvadissa saippuan kera. Anemone katseli kiltisti kun Lily pesi hänen käsiään. Äkkiä Lily pysähtyi ja jäi tuijottamaan vettä.
"Onko kaikki hyvin äiti?" Ane kysyi katsoessaan Lilyyn.
Lily ei vastannut vaan päästi irti Anen käsistä ja piteli vatsaansa.
"Äiti?" Anemone kysyi samalla kun piteli Lilyn olkapäisä kiinni kun tämä vajosi lattialle polvilleen.
"Ane haen Black tai Ophelia äkkiä.." Lily sanoi.
"miksi?" Ane kysyi naiivisti, aivan kuin hän ei olisi huomannut mitään outoa.
"Hae nyt vain, minä odotan täällä" Lily sanoi ja työnsi Anen matkaan.
Ane lähti äkkiä vilkaisten vielä taakseen, ennen kuin poistui huoneesta.

Myrkyt vaikuttavat eri tavoin, toiset pitää nauttia, toiset pistetään suoraan suoneen, kun taas toisissa riittää vain että ne koskettavat ihoa.. toisissa riittää että hengittää savua.
Tämä kyseinen myrkky toimi ensimmäisellä ja viimeisellä tavalla. Lily oli kerennyt viemään lasi tarpeeksi lähelle kasvojaan, siten savu mikä juomasta nousi kulki Lilyn hengityksen kautta suoraan keskushermostoon, vaikuttaen lievästi.
Lily piteli vatsastaan kiinni, siirtäen kätensä välillä sydämen kohdalle kun siihen sattui. Myrkky ei vaikuttanut täysillä, koska Lily ei kerennyt juomaan sitä, mutta kivut olivat suuret siitä huolimatta. Hän hengitti nopeasti ja raskaasti kuin synnyttävä nainen.
"Ane pidä vauhtia" Lily sanoi itsekseen purressaan hammastaan kivun vuoksi.

Ane kipitti läpi salin suoraan Ophelian ja Blackin luo. Saapuessaan hän oli hengästynyt ja hieman hätääntynyt.
"Mikä nyt on? Missä Lily?" Black kysyi katsahtaen salin läpi ettei Lily tullut perästä päin.
"Äidille tuli jokin, hän käski hakemaan teidät taikka toisen ainakin tai siis.." Ane selitti huitoen käsillään ympäri.
Black vilkaisi Opheliaa ja nousi sitten ylös.
"Missä Lily on?" Black kysyi katsoen Anea alaviistoon.
"Peseytymishuoneessa" Ane sanoi ja Black lähti saman tien kävelemään pitkin, nopein askelin kohti ensimmäisen kerroksen peseytymishuonetta.
"Tuletko sinä?" Anemone kysyi nykien Ophelian helmaa.

Harald oli jo mukavan tukeassa humalassa, eikä huomannut Blackin lähtöä ollenkaan.

// x) //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1940

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Tammi 12, 2008 10:44

Ophelia

Ophelia katsahti Blackiin ja asia alkoi valjeta hänellekkin, tosin tieto siitä että hovimestari yrittikin saada Blackin pois päiviltä Lilyn sijaan, ei häntä pahemmin piristänyt.
Ohelia käännähti taas katseensa tanssijoihin jotka olivat varmaan jo unohtaneet koko myrkytys kohtauksen, siltä tämä ainakin vaikutti sillä kaikki juttelivat iloiseen äänensävyyn ja ruokailivat hyvällä mielellä.
Ophelia itse pyöritteli maljaansa sen varresta ja katseli kuinka karpalomehu keinahteli puolelta toiselle, hänellä ei ollut juurikaan ruokahalua mutta ei tuntenut oloansa kurjaksikaan.

Ophelia oli nyt täysin rauhoittunut ja oli jo ehtinyt uskomaan että loppupäivä menisi hyvin kunnes näki Anemonen juoksevan heidän luoksensa, häkeltyneenä ja hengästyneenä.
Ophelia nousi seisomaan Blackin kysellessä missä Lily oli ja Anemone vastasi tälle tapahtuneen jotakin peseytymishuoneessa!
Anemone oli hätääntynyt ja heilutteli käsiään ympäriinsä yrittäen muistaa mitä hänen tuli tehdä saatika sanoa.
Pian Black lähtikin mitään sanomatta kohti peseytymishuonetta ja Anemone kiskaisi nyt Ophelian hameenhelmasta, kysyen tulisiko tämäkin.
Ophelia ei vastannut vaan puri hammastaan, peläten mitä Lilylle oli mahdollisesti sattunut ja lähti ottamaan ripeitä askelia siihen suuntaan minne Blackin oli mennyt, ottaen Anea ranteesta kiinni että tämäkin tulisi
hänen perässään ja vilkaisi kuningasta joka ei selvästi kännipäissään mitään huomannut.

"Mikä Lilyn on?!" Ophelia huudahti nähdessään maanrajalla olevan Lilyn joka piteli vatsastansa. Ophelia irrotti otteen Anemonesta ja juoksi tämän luokse, yrittäen saada jonkinlaista vihjettä siitä mikä tätä vaivasi.
"Mikä Lilyn on?!" Ophelia katsahti nyt Blackiin kysyvästi, hätääntyneenä nyt itsekin kun ei tiennyt tilannetta.

//O__O Lyhyt O__.' Verrattuna aikaisempiin xD//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14001

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Tammi 12, 2008 11:13

Black, Lily, Anemone

Black saapui ensimmäisenä peseytymis huoneeseen ja kyykistyi Lilyn eteen, pidellen tätä olkapäistä. Hän ei kerennyt edes kysymään Lilyltä mitään, kun Ophelia jo saapui ja kysyi oman kysymyksensä. Lily ei vastannut mitään vaan piteli vatsastaan kiinni hammasta purren.
"Myrkky.." Black sanoi lopulta katsahtaen Opheliaan ja Aneen.
"Miltä myrkky haisi?" Black kysyi ja ane avasi suunsa samantien.
"Se oli kitkerä ja karvas, viinin väri oli tummempaa mitä tavallisesti" Ane selitti ja lisäsi huomautuksia joita Black ei edes kysynyt.
"Se ei ole tappavaa, mutta kivuliasta" Black sanoi hieman helpottuneena tilanteesta, mutta silti huolissaan.
Hän ei lainaan tietänyt mikä oli Lilyn sieto kyky, samat kivut mitä Lily saattoi tuntea tuskallisina, tuntuvat Blackistä pieniltä.

Black nousi seisomaan ja kyykistyi Lilyn puoleen, nostaen tämän syliinsä varovasti.
"Ane avaa ovet, kaksi ovea käytävää vasemmalle päin, siellä on oleskelu huone" Black sanoi saadessaan kunnon otteen Lilystä joka melkein huusi kivusta.
Ane kipitti edeltä avaamaan ovia hieman hätääntyneenä.
"Myrkky vaikuttaa hengityksen kautta myös.." Black sanoi Ophelialle poistuessaan ovesta Anemonen perään.
Ane paukautti oleskeluhoneen oven auki ja Black käveli hänen ohitse, vieden Lilyn makaamaan pitkälle pehmeälle penkille.
"Sattuu" Lily valitti puristane Blackiä kädestä.
"Ihan rauhassa, sen pitäisi helpottaa pian" Black sanoi silittäessään Lilyn otsaa, joka kuumotti jo.
Ane piteli käsiään suunsa edessä ja olisi itkenyt jos siihen olisi kyennyt.
"Ane, hae lasi vettä" Black sanoi olkansa yli.
Ane vain nyökkäsi ja lähti pois huoneesta. Black alkoi epäillä, miksi Lily piteli vatsaansa? Kipujen pitäisi enemmänkin olla keuhkoissa, sydämmessä ja päässä.
"Mi... missä Ophelia on, haluan puhua hänelle" Lily sai sanotuksi vetäen henkeä syvään lauseiden välissä.
"Ophelia?" Black kysyi olkansa yli miettiessään, oliko nyt kahden henki vaarassa.

// njee, menköön. lyhyitä tulee mullakin //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1940

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Tammi 12, 2008 11:41

Ophelia

Ophelia siirsi katseensa jälleen Lilyyn ja yritti rauhoitella tätä mutta tuloksetta, Lily oli selvästi tuskissaan eikä voinut asialle mitään.
Sitten Black kysyi myrkyn hajua johon Anemone vastasi Lilyn puolesta, Lilyllä itsellään oli vaikeuksia saada edes henkeä.
Ophelia helpottui myös kuullessaan ettei myrkky ollut tappava, Black ilmeisesti tiesi mistä myrkystä oli siis kyse.
Silti, Lilyn tuskissa näkeminen viilaisi Ophelian sydäntä ja tunsi itsensä neuvottomaksi.

Black nosti Lilyn käsivarsillensa ja käski Anen avaamaan ovia oleskeluhuoneelle. Lily ei voinut ollenkaan hyvin ja Ophelia rukoili että tämän kipu hellittäisi pian samalla kun käveli ripeästi Blackin perässä kohti oleskeluhuonetta jonne Black nyt Lilyä kantoi.
Ophelia oli onnistunut estämään Lilyä juomasta myrkkyä, mutta Lily oli epäonnekseen ehtinyt hengittämään sitä ennemmin.
Ane pamautti oleskelu huoneen ovet auki ja Ophelia astui sisään Blackin perässä ja kuten tavallisesti, ketään muuta ei onneksi ollut paikalla.
Ophelia piti käsiään ristissä ja katseli huolestuneena kun Black laski Lilyn makuulle yhdelle pitkistä penkeistä.
Lily valitti kipua samalla kun Black piti tätä kädestä rauhoitellakseen tätä ja Ophelia ei puolestaan kyennyt tekemään mitään.

Ane oli tilanteesta myöskin peloissaan kunnes Black pyysi tätä hakemaan lasin vettä, ehkä saadakseen tälle muuta tekemistä kuin katsella Lilyn kärsimystä.
Ophelia katsahti paremmin penkillä makaavaan Lilyyn kuultuaan tämän äänen ja käveli tämän luo Blackin kysyttä häntä uudestaan Lilyn puolesta.
"Olen tässä Lily." Ophelia ilmoitti ja istahti polvilleen penkin viereen ja saattoi melkein itsekin tuntea kivun mikä näkyi Lilyn kasvoista.

//En laskis tota lyhyeks xD//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14001

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Tammi 13, 2008 12:05

Black, Lily, Anemone

Lily huokaisi helpotuksesta kuullessaan Ophelian äänen, tämän ääni sai hänet aina rauhoittumaan hieman. Lily puristi yhä Blackin kättä lujaa, hyvä että tällä edes kiersi veri sormissa.
"Black.. miten myrkky va.. vaikuttaa" Lily sai kysytyksi samalla kun puristi silmänsä kiinni.
"Se aiheuttaa kouristuksia, lihaskipuja, hengenahdistusta... no yleensäkkin tuskallista kipua" Black selitteli muistellessaan, mitä myrkky aiheutti.
"Kuolemankin?" Lily jatkoi.
Black oli hetken hiljaa ja katsoi Lilyyn.
"Senkin myös.." Hän sanoi lopulta vilkaisten sivu silmällä Opheliaan.
"Entä lapselle?" Lily kysyi ja sai Blackin kurtistamaan otsaansa.
"Lapselle?" Black toisti Lilyn kysymyksen.
Lily hymyili lievästi, sen mitä tuskiltaan pystyi. Black tuudittautui siihen uskomukseen että Lily meinasi, mitä myrkky aiheuttaisi esim Anemonelle.
"Lapselle se saattaa aiheuttaa suurempia kipuja ja helpommin kuoleman, tosin riippuen tämän iästä ja koosta.." Black selitti, mutta Lily keskeytti hänet parahtamalla tuskasta.
"En minä niin isoa lasta tarkoittanut, vaan vauvaa" Lily sanoi ja raotti silmiään, nähdäkseen Blackin kasvot.
"Black, olen raskaana" Lily sanoi ja Black kalpeni silmissä.
Black nousi ylös irroittaen kätensä Lilyn kädestä ja käveli vähän matkan päähän seinän luo ja nojautui siihen, kasvot kohti seinää.
Hän huokaisi syvään ja painoi pääänsä alas. Black puristi silmänsä kiinni ja näytti hieman siltä että hän olisi itkenyt.

Black ei itse tiennyt, olisiko hänen pitänyt itkeä. Hän ei tiennyt olisiko hänen pitänyt olla iloinen siitä että Lily oli raskaana vai surullinen, mutta sen hän tiesi että tässä tilanteessa ei vielä iloittu.
Black iski nyrkkinsä seinään, potkaisi seinää ja käveli sitten Lilyn luo, ottaen tätä taas kädestä kiinni tällä kertaa pitäen molemmin käsin siitä kiinni.
"Hyvin se menee..." Black sanoi.. jälleen kerran valehdellen! Mahdollisuudet, että lapsi seliväisi olivat häviävän pienet.
Black vannoi ja kirosi, hän tappaisi hovimestarin vaikka omin käsin!

Anemonella oli veden haku reissullaan ongelmia, hän eksyi hetkeksi, mutta pääsi lopulta perille ja oli nyt tulossa takaisin päin.

// Riippuu mistä roikkuu ^^ //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1940

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Tammi 13, 2008 12:49

Ophelia

Sitten Ophelia saikin seurata tapahtumia sivusta. Lily kysyi miten myrkky vaikutti ja Black lateli kaikki mahdolliset kouristukset ja kivut.
Lily... Ophelia ei halunnut kuulla Lilyn puhuvan kuolemasta ja Black pian myönsikin että myrkky saattoi aiheuttaa myös tämän.
Ophelia piteli käsiäänsä suunsa edessä ja nosti kulmiaan Lilyn kysyessä mitä myrkky tekisi lapselle.
Ophelia huomasi Blackin hämmästyneisyyden kunnes tämä alkoi selittämään mitä myrkky aiheuttaisi lapselle, Opheliakaan ei osannut silloin yhdistää mitä Lily lapsella oli tarkoittanut.

Ra-Raskaana!?!? Ophelia tyrmistyi kuullessaan Lilyn ilmoittaessa olevansa raskaana, niin että se näkyi tästä ja kauas! Tässä kohtaa Ophelia ei kiinnittänyt mitään huomiota Blackiin vaan yritti koota ajatuksiian.
Raskaana?! Lilykö?! Mutta miten!? Black sanoi ettei mitään-?! Opheliaa melkein itketti, hän ei osannut iloita asiasta ollenkaan eikä tässä tilanteessa voinutkaan. Pian Black palasikin Lilyn luokse ja otti tätä uudestaan kädestä kiinni ja valehteli... Ei Ophelia nyt niin tyhmä ollut! Lily itse oli jo kovissa tuskissaan ja merkki siitä että tämä piteli vatsaansa viittasi kivun keskittyneen juuri sinne, tähän lapseen johon Ophelia ei halunnut uskoa.

Samassa Ophelia nousi seisomaan ja sanomatta mitään suuntasi ulos huoneesta Anemonen ohitse joka oli nyt palanut takaisin vesi lasi käsissäänsä.
Hän käveli koko matkan keittiöön, ainoa paikka mistä hän uskoi löytävänsä valmiiksi lämmitettyä vettä. Kokit ja kokkipojat katselivat mitä tämä tyttö siellä teki kunnes tämä kysyi vatia ja lämmintä vettä jotka hänelle pian noudettiinkin. Ophelia nappasi myös pari rättiä mukaansa ja lähti kantamaan painavahkoa vesivatia päänsä päällä, kiroten koko matkan takaisin oleskeluhuoneeseen.
Hän ei ollut iloinen, ei ollenkaan, vaan vihainen. Ophelia ei kuitenkaan paljastanut olevansa vihainen enimmäkseen Blackille kuin hovimestarille, ei ainakaan vielä ja kyllä kyllä hän hovimestarinkin oli jo mennyt kiroamaan alimpaan helvettiin.

Ophelia ei sanonut mitään edes saapuessaan oleskeluhuoneeseen eikä sillä ollut väliä mitä hänelle sanoi, Ophelia päätti pitää mykkäkoulua samalla kun laski vesivadin päänsäpäältä lattialle Lilyn vierelle ja kastoi siihen yhden räteistä. Ophelia valmistautui peittelemättä pahimpaan ja puristi nyt rätin kuivaksi.

//^^'//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14001

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Tammi 13, 2008 1:09

Lily, Black, Anemone

Anemone seisoi vesilasi kädessään kun Ophelia ravasi tämän ohi.
"Minne sinä me.." Black aloitti, mutta Ophelia poistui ennen kuin hän kerkesi loppuun.
Black vilkaisi Anea joka katseli tuskissaan olevaa Lilyä.
"Ane, mene sinä takaisin juhliin ja sano että... meille tuli parempaa tekemistä" Black sanoi.
Ane seisoi hetken aikaa paikallaan lopulta nyökäten ja lähti ovesta ulos.

Black käänsi katseensa Lilyyn.
"miksi et kertonut minulle aikaisemmin?" Black kysyi vakavalla äänellä.
"Sain vasta itsekkin tietää.." Lily sanoi hiljaa.
"tietääkö kukaan muu?"
"ei.. paitsi Ophelia nyt" Lily vastasi yhä hiljaa puhuen.
"Taisit järkyttää häntä toden teolla.." Black huomautti katsoen ovelle josta Ophelia oli poistunut.
Lily vain hymähti ja puristi taan Blackin kättä kivusta.

Sitten Ophelia ryntäsi takaisin sisään. Black käännähti häntä kohti kysyvästi, nähdessään vesiastian.
"Mitä sinä nyt?" Black kysyi saamatta vastausta.
Lily raotti silmiään kuullessaan että Ophelia oli tullut takaisin. Hän päätteli mitä varten vesi ja rätit, mutta ei sanonut mitään. Sitten hän äännähti tuskissaan, puristi Blackin kättä niin lujaa kuin pystyi. Hetken hän oli aivan jäykkänä, kunnes kaikki lihaksen veltostuivat ja hänen päänsä notkahti alas.
"Lily?!" Black kysyi hätääntyneenä ja kokeili tämän pulssia.
Hän tunsi pulssin ja kuuli heikon, rauhallisen hengityksen. Tämä oli menettänyt vain tajuntansa, Black huokaisi helpotuksesta ja siirsi kätensä Lilyn vatsan päälle, siirtäen Lilyn häden pois tieltä. Hetken aikaa hän piti kättään siinä, kunnes nousi ylös ja käveli katsomaan ikkunasta ulos.
Hetken oli hiljaista, kunnes Black huokaisi syvään.
"Lienee turha sanoa että voin selittää.." Hän sanoi puhuen Ophelialle, eikä edes odottanut vastausta.
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1940

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Tammi 13, 2008 2:00

Ophelia

Ophelia kiinnitti huomionsa vesirätistä takaisin Lilyyn kun huomasi tämän kouristelevan ja lopulta veltostuvan saaden Ophelian sydänmen nousemaan kurkkuun. Ophelia kuitenkin rauhoitti kuullessaan Blackin helpotuksen huokaisun ja onnistui päättelemään tästä että Lily oli vain menettänyt tajuntansa.
Ophelian sydän löi silti tuhatta ja sataa hetkellisestä säikähdyksestä ja puristeli täysin kuivaa rättiä nyt hermostuksissaan kunnes tajusi taas kastaa sen, samalla katsoen sivusilmällään kuinka Black asetti kätensä Lilyn vatsan päälle.

Ophelia oli vaiti istuessaan Lilyn ja vesivadin välissä, sanomatta siis sanaakaan saatika liikkunut kun Black käveli ikkunan luo.
Seurasi hiljaisuus, mutta Opheliasta se ei ollut tukala, hän oli itse henkisesti ahdistuneempi mitä ilmasto mikä heidän ympärillään leijaili.
Hän ei edes ajatellut mitään, hän ei tiennyt mitä hänen tulisi ajatellut saatika edes osannut.
Ophelia ei vastannut mitään Blackille, hän oli tosissaan uskonut hänen ja Lilyn puheista näiden kahden välisestä yöstä ja oli nyt pettynyt kuullessaan totuuden vaikka ymmärsikin miksi he olivat valehdelleet.
Ophelia oli hetken vielä hiljaa, leijailen omissa ajatuksissaan kunnes käänsi katseensa Lilyyn joka oli saanut kivuillensa rauhaa.

"Toivottavasti se kuolee..." Ophelia sanoi ehkä yllättäen hiljaisella äänellä. Tämä saattoi kuulostaa julmalta, Ophelia ei koskaan ole toivonut kellekään kuolemaa paitsi nyt ja meni sanomaan sen jopa ääneen. Ophelia tajusi itsekin kuinka epäsovinnaiselta kuulosti ja katsahti nyt ikkunan luona olevaa Blackia.
"Vai uskotko että sillä olisi mitään mahdollisuuksia syntyä terveenä..?" Ophelia kysyi synkällä äänellä. Lapset jotka syntyivät tähän maailmaan sairaina taikka epämuodotuneina kuolivat yleensä pian syntymänsä jälkeen, Opheliaa oltiin kutsuttu yhteen aikaan useinkin kylälle siinä toivossa että tämä voisi parantaa sairaina syntyvät lapset, mutta ennenkuin Ophelia oli edes ehtinyt paikalle, lapsi oli jo menehtynyt.

Ophelia käänsi päänsä taas vesivatiin ja katsoi omaa heijastustaan siitä.
"En halua että se syntyy, Lily iloitsisi sen selviytymisestä mutta masentuisi jos se menee ja kuolee myrkyn takia.... Siinä samassa saatamme menettää myös Lilyn!" Ophelia sanoi kierrellen.
Ophelia huomasi pian joutuvansa pidättelemään suruaan, mutta ei halunnut näyttää sitä, sillä juuri nyt hän ei halunnut Blackia lähelleen tai pahemmin ketään muutakaan häntä lohduttamaan ja uskoi ettei Black hänen lähelleen pahemmin uskaltautuisikaan.

Ophelia katsahti Lilyyn muttei huomannut tästä minkäänlaista muutosta, tämä vain hengitti rauhallisesti, vapaana tuskallisista kivuista jotka hovimestari oli myrkyllään tälle aiheuttanut.
Opheliankin olisi tehnyt mieli nousta ja lyödä seinää, purkaa näin raivoaan Jos hänen lähellään olisi ollut tyyny, hän olisi napannut sen ja kiljunut siihen, hän tunsi itsensä myöskin itsekkääksi toivoessaan syntymättömän lapsen kuolemaa.

//Ò___Ó//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14001

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Tammi 13, 2008 12:12

Black, Lily, Anemone

Black kuunteli hiljaa kun Ophelia lateli sanoja, joita hänen suustaan ei uskonut kuulevan. Hän ei sanonut mitään vaan katseli ulos vilkaisemattakaan Opheliaan päin. Hän ei tiennyt toivoiko itse lapsen kuolevan vai syntyvän terveenä.
Vaikka hän ei olisikaan halunnut lasta, hänen teki mieli rynnätä tyrmiin ja hakata Ben maan tasalle, potkia tämä kuoliaaksi ja polttaa ruumis.
"Lapsi on jo käytännössä kuollut, se ei tule enää syntymään" Black sanoi vaisusti.
Enää ei voinut tehdä mitään lapsen eteen, se olisi kuollut kumminkin. Black käveli takaisin Lilyn viereen, istui penkille ja otti Lilyn yläkehon syliinsä. Hän ei edes katsonut Opheliaan päin, mutta tiesi että tämä oli surullinen ja raivoissaan. Hän siirsi kätensä Lilyn vatsan päälle ja mutisi itsekseen jotain, osasta sanoista saattoi erottaa sanoja "tapan sen miehen" ja "ei hätää".
Lily oli yhä tajuton ja hengitti rauhallisesti ja säännällisesti, tosin heikosti. Black tiesi ettei Lilyllä olisi hätää, mutta lapsi olisi jo kuollut.
Sitten tapahtui jotain, mitä Blackiltä ei koskaan olisi osannut odottaa. Black itki. Pienet, huomaamattomat kyyneleet valuivat hänen poskiaan pitkin ja tipahtivat Lilyn hiuksiin. Black pursiti Lilyn vasten itseään ja laski kasvonsa tämän hiuksiin ja jäi siihen.

Äkkiä ovi avauti ja Anemone astui takaisin sisään ja näki synkähkön tunnelman, joka oli käsin kosketeltavaa. Sen pystyi aistimaan ilmasta ja näkemään jokaisen kasvoista.
"Mikä äidillä on?" Anemone kysyi sulkiessaan oven.
"Ane mene takaisin.." Black sai sanotuksi.
"Mikä äidillä on?!" Ane kysyi uudessaan tullen Lilyn viereen ja otti tätä kädestä kiinni välittämättä Blackin kehotuksesta.
"Äiti?!" Anemone sanoi ravistaessaan hellästi Lilyä itku kurkussa.
Hän ei koskaan ollut nähnyt Lilyä tässä kunnossa ja pelästyi ensimmäisen kerran nähdessään. Ane nojautui Lilyyn ja alkoi parkumaan ilman kyyneleitä. Hän valitti itkeväiseen sävyyn "äiti herää". Blackin sydäntä vihloi kun hän kuunteli Anen valittavaa ääntä.
"Ei Lily ole kuollut, hän on vain tajuton.." Black sanoi hiljaa surullisella äänellä ja katseli Anea joka halaili Lilyä ja valitti.
Sitten Lily liikahti. Hän nosti kätensä ja silitti Anen päätä ja alkoi laulamaan:
" Hush little, baby, don't you cry
Mama's gonna buy you a mockingbird
If that mockingbird don't sing
mama's gonna buy you a diamond ring
If that diamond ring don't shine
We'll still have a real good time.."

Lily piti silmänsä koko ajan kiinni, mutta kyyneleet valuivat silmäkulmista, hän tiesi että lapsi olisi kuollut. Mutta hän koitti lohduttautua sillä että hänellä oli vielä Ophelia, Anemone ja Black.
Benin myrkky vei sittenkin yhden hengen. Anemone rauhoittui kuullessaan Lilyn laulavan ja tuntiessaan tämän kosketuksen.
"Ophelia, anna minulle kätesi" Lily sanoi hiljaa ja laski Anen pään päällä oleen kätensä tämän roikkumaan ilmaan kohti Opheliaa.

// laulu on Mockingbird nimisestä leffasta, en si tiiä kuka se esittäjä on ja onko sitä käytetty jossain muualla, mut rakastuin siihen ^^ //
Seuraava

Paluu Linnan salit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö