The good ladies return the favour I I Vahti


Linna on täynnä erilaisia huoneita, joista suurta osaa voi kutsua jopa saleiksi. Saleja on siellä täällä, eri kerroksissa, eri käyttötarkoituksiin, kuten esim. Aatelistojen tapaamisiin, sotilaiden harjoituksiin tarkoitettuja taistelusaleja, asesalit, ruokasaleja.

Valvoja: Crimson

Avatar

JÄÄSSÄ
JÄÄSSÄ

Viestit: 753

Liittynyt: La Heinä 14, 2012 5:28

Paikkakunta: Silver Millenium

Viesti To Loka 23, 2014 1:29

The good ladies return the favour I I Vahti

//Jatkoa täältä .w.//

Elle säilytti kasvoillaan tavaramerkkihymynsä eikä sanonut mitään ennen kuin kenraali oli päässyt pienen puheensa loppuun. Sittenkin nainen hymähti ja nyökkäsi hyväksyvästi. "Olette selvästikin viisas mies, kenraali Gallus. Tämä maa tarvitsisi enemmänkin kaltaisianne, jos minulta kysyttäisiin", kamarineito vastasi, kiinnittäen katseensa Firaan, jota moiset huolet eivät näyttäneet vaivaavan sitten lainkaan. Olihan se hyvä että edes lapset eivät vaivanneet päätään liian vaikeilla asioilla.

Palmikkopäinen naurahti miehen kysymykselle Lilystä ja nyökkäsi. "Aivan syntymästään asti oikeastaan.... Kuningattaren kuoltua heidän isänsä vähän niinkuin teki minusta ensin lapsenvahdin ja prinsessan hieman kasvettua pääsin sitten kamarineidoksi", hän kertoi toiselle hieman huvittuneena. Ja mitä tuli itse prinsessaan.... "No... Henkilökohtaisesti sanoisin prinsessa Lilyn olevan lähestulkoon kuin kuka tahansa muukin, jos ymmärrätte mitä tarkoitan? Tietenkin jokainen on omalaatuinen omalla tavallan, mutta..." Mariellen ilme muuttui hetkessä kauhistuneeksi. "Voi ei, eihän minun kuuluisi moisista puhua, antakaa anteeksi?"

Hän katsoi hetken aikaa, kuinka linnan portit nousivat näkyviin heidän eteensä ja kääntyi katsomaan kenraalia ottaakseen vastaan ostoksensa. "Tuota noin, minun täytyy kipaista nopeasti keittiön kautta, mutta jos tulen sitten takaisin luoksenne ja näytän tyttärellenne hieman paikkoja? Missä tahtoisitte tavata?" Pirteästi hymyillen nainen vilkaisi tyttöä ja isää. "Voitte luottaa minuun, olen huolehtinut lapsista ennenkin." Kamarineito nauroi.

//Täällä ollaan (ovo)/) //
... Kaikkia kinosti.

Seuraa tarjolla
(melkein) 24/7

Azure ◇◆◇ Haulokki ◇◆◇ Aella ◇◆◇ Marielle ◇◆◇ Cecil

Viesti Ti Loka 28, 2014 3:06

Re: The good ladies return the favour I I Vahti

Geilir kohautti olkiaan vähättelevästi hänelle kohdistetuille kehuille, virneen kera tietenkin. Ei hän epäillyt Ellen sanojen vilpittömyyttä, mutta punakukko hyvinkin oli varma ettei ollut sellaista viisautta edustava, mitä tarvittaisiin enemmän täällä. Hänen viisautensa kun oli enemmän maalaisjärjen ja viinahuumorin yhdistelmää, heh. Tuskin kuninkaan hovissa moisilla jutuilla oli mitään sijaa. Ei, kansa tarvitsi vakaan ja terävän mielen johtamaan sitä turvaan ja kohti parempaa huomista.
Geilir kuunteli mielellään Ellen miellyttävää ääntä, ehkä hieman tahtomattaankin menettäen osan mitä nainen puhui prinsessasta mitä mies pahoitteli mielessään. Mutta kun toisen sävyyn hiipi särö, katsahti irokeesipäinen kulmat koholla.
Huvittuen samantien toisen pahoittelevasta sävystä.
"Minusta ette sanoneet mitään pahaa, Elle", eliittikenraali yritti rauhoitella toista lempein sanoin. Ei hänestä toinen ollut sanonut yhtään mitään pahaa. Vain todennut että prinsessa oli ihan samanlainen kuin he kaikki muutkin, ihminen. Ei siinä siis mitään pahaa ollut, että heidän hallitsija perheellään oli omat persoonallisuudet, sehän oli vain normaalia. Sehän vasta olisikin huolestuttavaa, jos hallitsijaperheessä olisi vain kylmällä järjellä ja järjestelmällisyydellä eläviä elottomia nukkeja.

Geilir ojensi Ellenin ostokset toisen viittoessa niitä kohti, kuunnellen ja harkiten naisen tarjousta.
"Uskon kyllä, että olette luottamuksen arvoinen, neiti Ellen", eliittikenraali naurahti, Firan juosten hänen vierelleen ja hymyillen tyytyväisenä isänsä pörröttäessä hänen hiuksia. "Hmmm, miten olisi ykköskerroksen odotushuone? Fira ainakin odottaisi siellä, mutta minun täytyy hoitaa muutama työasia."
Ainoan silmän katsahdus tyttöön.
"Ja muistat pysyä odotushuoneessa kunnes minä tai Marielle tulemme paikalle?"
"Kyllä isi."
"Erinomaista", Geilir totesi, kysyen vielä sopiko tämä neidolle myöskin ja sen jälkeen kolmikon tieti erkanivatkin.

**

Kun Ellen saapuisi sovittuun paikkaan, olisi paikalla edelleen vain Fira, puoliverisen katsellen kaikenlaisia hienoja esineitä mitä huone omasi.
Heti huomatessaan tutun naisen tämän kasvoille levisi lämmin hymy.
"Hei Elle!" tämä tokaisi juosten toista vastaan.
Avatar

JÄÄSSÄ
JÄÄSSÄ

Viestit: 753

Liittynyt: La Heinä 14, 2012 5:28

Paikkakunta: Silver Millenium

Viesti Ke Touko 06, 2015 9:48

Re: The good ladies return the favour I I Vahti

"Ensimmäinen odotushuone käy erittäin hyvin", kamarineito totesi rauhaisasti hymyillen, ostoksiaan pidellen. Hän kuunteli hymy huulillaan isän ja tyttären pientä sananvaihtoa, naurahtaen lopulta hienoisesti. "Nähkäämme silloin Fira-neiti. Mutta nyt, antakaa anteeksi mutta minun täytyy jo rientää!"

---

Jonkin ajan kuluttua kun Elle oli saanut asiansa hoidettua ja pidettyä huolen siitä, että keittiö pysyi kasassa ja järjestyksessä, päätti tuo ottaa suunnakseen sovitun kohtaamispaikan, tavaten kenties molemmat, tai sitten vain toisen. Kummin vain, molemmat kävisivät ihan yhtä hyvin hänelle.

Lapsirakas nainen käveli sisään odotustiloihin, löytäen sisältä vain pienen tytön katselemasta ympärilleen. Marielle seurasi sivummasta tuon menoa, jääden odottamaan milloinka tuo mahtaisikaan huomata hänet. Se ei vienyt kovinkaan kauaa, kun Fira tajusi hänen läsnäolonsa ja syöksähti tervehtien hänen suuntaansa. Vanhempi nainen hymyili kenraalin tyttärelle lämpimästi, aukaisten suunsa lopulta. "Hyvää iltaa Fira-neiti, minne tahtoisit mennä ensiksi? Pidäthän kuitenkin mielessäsi että linnassa on joitakin paikkoja, jonne en kuitenkaan voi sinua kierrokselle viedä, mutta kirjasto ainakin nyt sopii, kun jo lupasinkin."

//</3 Kiitos kärsivällisyydestä. Anteeksi. Mut siis. Me nyt tehdään tää näiden reissu ja sitten illemmalla Elle ja Geilir hengaa?//
... Kaikkia kinosti.

Seuraa tarjolla
(melkein) 24/7

Azure ◇◆◇ Haulokki ◇◆◇ Aella ◇◆◇ Marielle ◇◆◇ Cecil

Paluu Linnan salit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö