Tanssiaiset


Linna on täynnä erilaisia huoneita, joista suurta osaa voi kutsua jopa saleiksi. Saleja on siellä täällä, eri kerroksissa, eri käyttötarkoituksiin, kuten esim. Aatelistojen tapaamisiin, sotilaiden harjoituksiin tarkoitettuja taistelusaleja, asesalit, ruokasaleja.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14001

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 08, 2007 7:31

Tanssiaiset

Black& Lily

Oli myöhäinen kesä ilta, kello oli jo kahdeksan, mutta silti linnan juhlasaleissa paloivat kirkkaasti kynttilät ja soihdut. Sali näytti erittäin lämpimältä ja punaiset seinäkankaat ja verhot loivat tunnelmaa.
Linnassa oli menossa tanssiaiset, ei mistään tietystä syystä, kuningas halusi vain juhlia.. kuten yleensäkkin.
Väkeä alkoi olla jo aika paljon ja osa tanssikin jo. Musiikki oli iloista ja näin alkuunsa tanssittiin joukko tansseja joissa oli iloisa ja nopea tempo.

Lily oli koko päivän valmistautunut koko päivän tansiaisiin. Hänellä oli päällään tummanpunainen mekko, jossa oli kultainen etuosa. Hän oli jättänyt hiuksensa auki, sillä ei tykännyt pitää niitä kiinni.
Lily istui isänsä vieressä pöydässä katselen innoissaan tanssia. Ophelia istui hänen oikealla puolella, tai ainakin olisi pitänyt istua, häntä vain ei vielä näkynyt pöydässä joka oli tanssivien ihmisten toisella puolella, katsottuna ovelta päin.
Samalla kun Lily katseli tanssia, hän koitti etsiä katseellaan Opheliaa väkijoukosta.

Black istui kuninkaan oikealla puolella. Heidän välillään olisi kuulunut olla Henry, mutta tälläkertaa Henryn tuoli oli tyhjillään, kukaan ei tietänyt mihin hän oli mennyt.
Black katseli vakavin ilmein väkijoukkoon, hän ei pitänyt yhtään näin iloisista tansseista, hän piti enemmän paritansseista, hitaaseen tahtiin, kuten valssi.
Black piti kuninkaalle seuraa, jutellen niitä näitä ja kuunnellen kuninkaan juttuja suurista sotaretkistä ja lohikäärmeen metsästyksestä.. mitkä nuokin tarinat oli kuultu moneen kertaan, kuninkaan ollessa humalassa.
ai mitä hänellä oli päällään? juhla asu? ehei, Black ei pukeutuisi mihinkään räikeisiin vaatteisiin, vaikka hänelle maksettaisiin. Hänellä oli päällään tuttu ja turvallinen asunsa, kuten aina.
Väkijoukko pysähtyi ja tanssijat menivät juomaan ja lepäsivät hetken ennen uuden tanssin alkua.

//jaa, jatkuuuuh 8D //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1940

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 08, 2007 7:58

Ophelia

Ophelia seisoskeli yksinään valtavassa juhlasalissa. Tunnelma oli hyvin lämmin ja ihmiset tansseivat keskenään tanssilattialla. Ophelia rakasti linnan juhlia, varsinkin niiden tarjoiluja. Ophelia mussutti kakun palaa samalla kun nojasi seinää vasten seisovan pöydän vieressä. Hänellä oli päällään vaalean sininen hihaton hame ja vaalean siniset rusetit hiuksissaan, niissä kohin missä hän piti oudon näköisiä hiuskoristeitaankin. Hänellä oli myös kultainen ketju kaulassaan josta riipuksena roikkui kultainen risti. Juuri saatuan mussutettua kakkupalansa ja juotua mukillisen vettä; Ihmiset lopettivat tanssin ja menivät sivummalle lepäämään ennen seuraavaa tanssia.
Ranssia lattian avartuessa, Ophelia näki toiseen päähän missä Lily, Black ja kuningas istuivat.
Hän ei ollut mennyt Lilyn vierelle vielä istumaan, hän oli liian pieni päästäkseen tanssivan väkijoukon läpi toiseen päähän salia.

Hän lähti juoksemaan toiseen päähän salia päästäkseen sinne ennenkuin seuraava tanssi alkaisi, hän ei halunnut jäädä jalkoihin, niinkuin oli käynyt viime tanssiaisissa.
Hän oli melkein puoli välissä kun musiikki taas alkoi soida ja väkeä alkoi jälleen kerääntymään tanssilattialle.
Tila täyttyi sitä mukaan mikä Ophelia ehti juosta. lopulta hän pääsi toiselle puolelle missä kaikki muutkin istuivat.
"Hehe!" Ophelia hihkaisi.
"Iltaa teidän korkeutenne!" Ophelia sanoi ja niiasi kuninkaalle. Hän ei edes vilkaissut Blackiin vaan istuutui Lilyn viereen tervehtien häntäkin.

Väkeä näytti tulevan sisään yhä enemmän ja enemmän, Ophelian kyllä piti juhlista, mutta hän aina tuntui jäävän jalkojen alle pienen koonsa takia.

//Näin! ^^//
Viimeksi muokannut Ivy päivämäärä La Joulu 08, 2007 8:18, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar

Monarkki

Viestit: 14001

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 08, 2007 8:10

Black&Lily

"Ophelia, mukava nähdä sinuakin" Kuningas vastasi Ophelia tervehdykseen ja siirtyi sitten juttelemaan takaisin Blackille.
Black oli nukahtaa kuninkaan juttuja kuunnellessa, mutta piti silmänsä auki, sillä häntä ei huivttanut päätyä köyden jatkoksi.
Black huomasi ettei Ophelia huomioinut häntä, mutta ei viitsinyt alkaa tonkimaan asiaa sen paremmin.

"Ophelia, luulin jo että olet eksynyt" Lily sanoi iloisesti hymyillen kun nuori papitar istui hänen viereensä.
"noo, mitä pidät? joko sinä olet tanssinut?" Lily jatkoi keskustelua, hän oli ollut hiljaa koko tämän ajan, kunnes nyt hänellekkin saapui juttu seuraa, Lilyäkään ei pahemmin kiinnostaneet isän humalaiset lohikäärme tarinat, vaikka niitä oli pienenä kiva kuunella.
"nätti mekko sinulla" Lily huomautti siemaistessaan viiniä.
Vaikka hän oli ala-ikäinen, hänelle tarjoiltiin viiniä, eihän keskiajalla ollut ikärajaa ryyppäämiselle, mutta Lily osasi pitää juomisensa aisoissa, toisin kuin isänsä joskus.
Tarjoilia tuli ja täytti koko pöydän lasit viinillä, mukaan lukien nuoren Ophelian lasin.
Jälleen kerran yksi tanssi oli tanssittu ja seurasi vähän hitaampaa tanssia välillä.

// wooo, kunkku on kännissä! kaapatkaa valta//
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1940

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 08, 2007 8:28

Ophelia

"Hehe, en minä eksynyt, en vain päässyt heti tulemaan." Ophelia sanoi ja katseli kauniita juhlapukuja jotka loistivat kilpaa keskenään tanssilattialla.
"Eh? Oi, kaunista! Tunnelma täällä on aina niin lämmin ja iloinen!" Ophelia vastasi Lilyn kysymykseen ja hymyili leveästi.
"Ja en ole vielä tanssinut, itseasiassa, en ole koskaan pahemmin tanssinutkaan näissä juhlissa, muistathan?" Ophelia sanoi ja kuuli toisella korvalla kuninkaan juopuneet tarinat lohikäärmeistä sun muusta. Kuningas oli aina humalassa tuollainen ja Black oli ensimmäinen henkilö jonka piti kuunnella hänen satujaan/tarinoitaan, kummin vain.
"Aaa! Kiitos Lily! Se on uusi!" Ophelia oli iloinen että Lily oli huomannut hänen uuden mekkonsa, sitten Ophelia huomasi Lilyn.
"Woaa! Sinun mekkosi on niin kaunis! Näytät ihan prinsessalta! Öh... Tai no prinsessahan sinä oletkin!" Ophelia alkoi kikattamaan ja huomasi kun hänelle alettiin kaataa viiniä.
"Entä oletko sinä jo tanssinut?" Ophelian ilkeä suunnitelma oli saada Prinsessa Lily ja Black tanssimaan keskenään, hän ei vielä tiennyt miten onnistuisi siinä, joten hän aikooa vain odottaa sopivaa tilaisuutta. Ophelia siemaisi hieman viiniä, mutta läimäsi maljan vasten pöytään ja alkoi köhimään vasten servettiä saadakseen viinin pahan maun pois.

//Ja jatkuu! >D//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14001

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 08, 2007 8:49

Black&Lily

"vai et ole tanssinut?" Lily sanoi huvittuneena.
"Noh, en minäkään pahemmin, vaikka tanssittajia riittääkin" Hän jatkoi
"ho, kiitos Ophelia. tämä mekko kuului äidilleni".
Lily naurahti kun Ophelia ei selvästikkään ollut tottunut viiniin, mutta samalla hän itsekkin siemaisi hieman omaansa.
"luulempa että sinule maistuisi mieluummin karpalo mehu?" Lily kysyi olettavaisesti ja viittoi palvelijan tuomaan sitä Ophelialle.
Ei mennyt kuin muutama minuutti ja lasit olikin jo vaihdettu.

Black kuunteli vielä hetken kuninkaan juttuja kunnes kuninkaan lähelle sattui tämän erittäin hyvä ja uskollinen hovimestari, joka istutettiin Henryn tuoliin kuuntelemaan kuninkaan juttuja.
Hovimestari parka, mutta Black sai rauhan hetkeksi. Hän siemaisi oman lasinsa tyhjäksi ja alkoi seurata tansijoita.
He tanssivat juuri hänen lempi tanssiaan, valssia. Hänen olisi tehnyt mieli mennä tanssimaan, mutta päätti hillitä itsensä ja pysyä paikallaan.. aiken lisäksi hänellä ei ollut paria.

"Vai et ole tanssinut, koskaan?" Lily kysyi toistamiseen Ophelialta hetken juttelun jälkeen. Sitten Lily nousi ylös.
"minäpä hoidan asian" Lily katsoi Opheliaa alas päin ja lähti sitten kävelemään kohti Blackia.
Black hetkeksi pelästyi että Lily tulisi häntä pyytämään tanssimaan itsensä kanssa. Lily kyykistyi Blackin korvan viereen ja kuiskasi
" Tanssita Opheliaa, hän ei ole koskaan pahemmin tanssinut ja sinä kun olet niin hyvä tanssia, voisit samalla opettaa häntä" Lily sanoi ja katsoi Blackia hymyillen.
"Kuten teidän ylhäisyytenne tahtoo" Black sanoi ja nousi.
"Tässä sinulle tanssi pari" Lily sanoi hymyillen, kävellessään Black vierellään Ophelian luo.
"saanko luvan, papitar Ophelia?" Black kysyi kumartaen ja ojensi oikean käden Opheliaan päin, pitäen vasten selkänsä takana.

//BODOOOOM! >8DD //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1940

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 08, 2007 9:06

Ophelia

Ophelia katsoi kuinka hänen viinimaljansa vaihtuikin karpalomehuksi. Se kyllä sopi hänelle paremmin, hän piti enemmän makeasta kuin väkevästä.
Jälleen musiikki vaihtui ja tanssilattia täyttyi tanssijoista, tällä kertaa oli kyseessä valssi.
Hän jutteli Lilyn kanssa samalla kun ihmiset tansseivat, söivät ja juhleivat, kaikilla näytti olevan hauskaa. Paitsi Blackilla.
"En ole niin." Ophelia sanoi ja ihmetteli miksi Lily katseli niin tohkeissaan ympärilleen. Sitten Lily nousi ja sanoi järjestävänsä hänelle parin.
"Hei! Ei, sinun- He-hei!" Mutta liian myöhään, hän näki vain prinsessan selkämyksen kävelevän kohti...BLACKIÄ?!
'EEEEEEEEEEEEEEEEH!?!?!?' Ophelia ajatteli järkyttyneenä kun näki Lilyn kuiskuttelevan Blackin korvaan.
Siinä sitten Black nousi ylös ja käveli hänen luokseen Lilyn kanssa.
Ophelia oli hetken hiljaa kun Black tarjosi lupaa tanssiin.
"Hyvä on." Ophelia sanoi ja tarttui Blackin oikeaan käteen, hänen ilmeensä selvästi paljasti ettei ollut iloinen.

"Enkö ole liian lyhyt sinulle?" Ophelia kysyi samalla kun he kävelivät kohti tanssilattiaa naama kurtussa.
"En muutenkaan uskonut että sinä tanssisit." Ophelia jatkoi namaa edelleen kurtussa.
"Varo tai suitsukkeiden haju tarttuu sinuun." Ophelia pottuili nyt ihan tahallaan, mutta hän tiesi ettei siitä huolimatta välttyisi tanssilta Blackin kanssa.

//HEEHEE! >D Osaa se pottuillakki!//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14001

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 08, 2007 9:32

Black& Lily

Lily hymyili leveästi kun Black lähti viemään Opheliaa kohti tanssilattiaa. Sitten hän istui nauttimaan esityksestä.

Black käveli kohti tanssilattiaa pitäen Opheliaa kädestä kiinni.
"et ole, jos et yltä hartijaan, pidä kiinni käsivarresta" Black vastasi Ophelian ensimmäiseen kysymykseen.
"Kyllä minä tanssin... jos haluan" Black vastasi toiseen huomautukseen.
Sitten kolmannen huomautuksen jälkeen Black vilkaisi Opheliaa joka oli naama kurtussa.
"naama peruslukemille ja lopeta tuo naljailu.. tai kiroan koko kappelisi" Black sanoi vino hymy naamallaan.
He saapuivat sopivaan paikkaan ja Black otti tanssi asennon neuvoen miten Ophelian pitää olla. Ophelia ei tosiaan ylttänyt Blackin hartiaan vaan Black neuvoi Opheliaa ottamaan käsivarrestaan kiinni, niin ylhäältä kuin yltti.
"siirrä vain jalkojasi minun jalkojeni tahtiin" Black sanoi ja lähti kuljettamaan Opheliaa pitkin tanssilattiaa, musiikin mukaan.
"ei tämä ole niin vaikeaa miltä näyttää" Black sanoi katsoen alaspäin, kohti Opheliaa.

Lily katseli kun Ophelia ja Black tanssivat lattialla. Hän oli varma että Ophelia oppisi nopeasti askeleet, ainakin kun Black oli opettajana.
"etkös sinä mene tanssimaan tyttöseni?" Lily kuuli vierestään isän humalaisen äänen ja käänsi katseensa tätä kohti.
"een, en vielä. ehkä myöhemmin." Lily sanoi hymyillen ja otti hörpyn viiniä ja katsoi taas tanssilattialle.

Blackia alkoi vaivaamaan hiljaisuus joka vallitsi Ophelian ja hänen välillään heidän tanssiessa.
"nukuitko yösi hyvin?" Black kysyi, rikkoen hiljaisuuden.

//Oh kun ilkeä pikkulikka >8| xD //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1940

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 08, 2007 9:53

Ophelia

"Hmh!" Ophelia hymähti kuin pikkulapsi (mitä hän kyllä lähes olikin) Blackin uhkailulle ja yritti katsoa taakseen kohti Lilyä.
'Liiiilyyyy! Ophelia vinkui anoen apua mielessään.

Blackin löydettyä sopivan paikan hän alkoi neuvomaan miten piti olla, Ophelia nyökkäili sen mukaan mitä ohjeita tuli. Hän ei ylettänyt kovin pitkälle, joten hän joutui ottamaan käsivarresta kiinni.
Kun he aloittivat, Ophelia katsoi koko ajan Blackin jalkoihin yrittäen seurata niitä. Ei se ollutkaan niin vaikeaa miltä näytti, kuten Black sanoikin hetken päästä. Blackin sanottua sen,
Ophelia vain vilkaisi Blackia yläviistoon ja käänsi katseensa pian taas jalkoihin.

Vaikka musiikki soikin kovaa ja kuuluvasti, Ophelian ja Blackin välillä vallitsi silti syvä hiljaisuus, kunnes Black rikkoi sen kysymällä jotain ihan outoa.
"Mitäh?" Ophelia hämmästyi ja katsahti ylös Blackiin. Hän ihmetteli vähän aikaa ja hilasi taas katseensa jalkoihin.
"Nukun, entä sinä?" Ophelia vastasi lisäten samalla kysymyksen. Häntä itseään ei kiinnostanut tietää, mutta kysyipähän kuitenkin jonkin näköisestä kohteliaisuudesta.

//MWAHAHAA!//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14001

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 08, 2007 10:05

Black& Lily

"kyllä" Black vastasi vähän jäykähkösti.
Sitten Black siirsi käsiään nopeasti ja taivutti Opheliaa taaksepäin ja nosti tämän sitten takaisin normaaliin tanssi asentoon. Hetken hänen olisi tehnyt mieli tiputtaa Ophelia lattialle niin että olisi kuulunut kunnon tömähdys, mutta ei ruvennut niin ilkeäksi.
Sitten Black irroitti toisen käden Opheliasta ja antoi hänen pyöriä kätensä alta ja otti taas perinteisen tanssi asennon.
Musiikki jatkui ja jatkui ja Blackista alkoi tuntu ettei se koskaan lakkaisi.
Hetken hän jo epäili että hänet oli heitetty helvettiin.
Sitten hän muisti eiliset keskustelut kappelissa. Hän oli unohtanut ne jo hetkeksi, mutta muisti ne taas nähdessään Ophelian.
"niin.." Black aloitti
"Jos todellakaan hiiskut mitään eilisistä puheista, olet vainaa ennemin kui kerkeät 'sanoa teidän korkeutenne' " Black muistutti Opheliaa ja hänen ilmeensä oli jälleen synkkä ja vakava, kun hän taas taivutti Opheliaa.

//buhuu, tuli lyhyt *_* //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1940

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 08, 2007 10:23

Ophelia

Ophelia inahti hieman kun Black tavutti hänet ja nosti hänet jälleen normaaliin tanssi asentoon, Ophelia ei osannut odottaa sitä ja tunsi olonsa noloksi.
Tanssi muutenkin tuntui kestävän ikuisesti, hän melkein jopa epäili Lilyn käskeneen soittajien soittaa ainakin kolme valssia peräkkäin ja nauraisi nyt makeasti pöydässä isänsä vieressä.
Mutta oli kai kuitenkin loogisempaa että pitkittynyt aika johtui epämiellyttävästä tanssista taikka sen kumppanista.
Black irrotti käden ja lähti pyörittämään Opheliaa ympäri tämän käden alla.
Ophelia näki joka suuntaan salia samalla kun pyöri, jokainen mies näytti pyörittävän daamejansa ja hameen helmat hulmusivat.
Sitten Black rikkoi jälleen hiljaisuuden
Ophelia oli unohtanut eilisen, mutta huonoksi onnekseen muisti sen jälleen Blackin mainittua asiasta.
Blackin ilme näytti pelottavalta kun tämä taas taivutti Ophelian ja nosti.

"Mi-mitä minä muka siitä hyötyisin että kertoisin?" Ophelia yritti sanoa pokkana ja katsoi pois päin Blackista.
"Tosin, jos pyydät prinsessalta nyt luvan tanssiin saisit koskea häneen." Ophelia sanoi, naama edelleen pois käännettynä.
Hänen käsityksensä koskettamisesta taisi olla hieman eri mitä Blackilla.

//NUUNUU! >D Mä haluun si antaa lopun tälle tanssille!//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14001

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 08, 2007 10:39

Black

"fiksu ihmi.. Tai unohda" Black aloitti mutta päätti olla antamatta Ophelialle vihjeitä siitä mitä hän sillä tiedolla voisi tehdä sillä tiedolla: Kiristää. Kerrankin hän sai kiittää onneaan että papitar oli vasta lapsi.
Sitten hän kuuli Ophelian ehdotuksen Lilyn tanssittamisesta.
Ja taas jälleen kerran, hän katsoi Opheliaa kuin hullua psykopaattia.
"hulluko olet?! en ikinä..." Black sanoi, vaikka ajatus houkutti häntä, mutta sitä hän ei sanonut ääneen.

Lily seurasi sivusta kun Black jälleen kerran pyöritti Opheliaa. Tällä kertaa hänen isänsä piti seuraa hänelle.
"noiden kahden kuuluisi tehdä enemmän yhteistyötä" Harald huomautti osoittaen velhoa ja papitarta.
"Ehdotinkin sitä jo heille ja he keskustelivatkin asiasta" Harald jatkoi. Hänen kielensä liikkui viinan mukana tällä hetkellä.
"Ehdotit? se selittää jo jotain.." Lily alkoi miettimään eilistä, sitä kuinka Ophelia oli tullut ulos Blackin asunnosta.
"veljesi on taas kateissa, on siinäkin prinssi, hyppii pitkin metsiä kuin aropupu. muistan kerran kun...." Ja siitä lähti taas uusi tarina kuninkaan kerrottavaksi.

Black aivasti ja pysähtyi hetkeksi aikaa, mutta jatkoi tanssia sitten. Hän arvioi että olisi jäljellä enää puoli kappaletta, korkeintaan. Sitten hän pääsisi eroon Opheliasta... toivottavasti.

//okei okei xD //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1940

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 08, 2007 10:57

Ophelia

Black alkoi selittämään jotain mutta keskeytti ja käski Opheliaa unohtamaan eikä Ophelia vaivautunut utelemaan sen enmpää.
Tanssi tuntui jatkuvan ja jatkuvan.
Ophelia yritti vilkuilla pöydälle missä Lily istuisi kuninkaan kanssa, se tuntui mahdottomalta ihmispaljouden takia.
Sitten Black aivasti Ophelian arvaamatta ja he pysähtyivät hetkeksi.

"Terveydeksi.." Ophelia mutisi ja seurasi taas tanssiaskelia, hän kyllä uskoi osaavansa ne jo ulkoa.
"Sinä se tässä hullu olet! Se että hän hankki sinut minun tanssiparikseni osoittaa... öh.. jotain!!" Ophelia sanoi Blackia päin naama. Ophelia ponkaisi voimaa ja tallasi säälimättömästi Blackin vasemman jalan varpaat , silloin musiikki pysähtyi ja valssi oli ohi.
Ophelia käveli vihaisena pois päin Blackista, pysähtyi ja kääntyi osoittaen tätä "Jollet sinä pyydä häntä tämän illan aikana niin minä kerron!" Ophelia sanoi vihaisesti ja käänsi jälleen selkänsä, lähtien kävelemnään Lilyn luo.

//Voi ei Blackin tarvitse erikseen kertoo ett sillä voi kiristää! >DDD//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14001

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 08, 2007 11:13

Black&Lily

"no ehkä se jotain osoit.. ai perhana!" Black aloitti, mutta lopetti lauseensa kiroamiseen, sillä Ophelia oli juuri ponkaissut hänen varpailleen... Ja se Sattui!
"perhanan ipana.." Black manasi itsekseen kun Ophelia lähti kävelemään poispäin. Black kuunteli kun Ophelia lateli uhkauksensa.
"ei, älä sinä.." Black kerkesi aloittamaan, mutta Ophelia kerkesi jo liian kauas. Black lähti hänen peräänsä, mutta ei saavuttanut häntä ajoissa, Ophelia oli jo istumassa tuolilleen.
Hän käveli Ophelian tuolin takaa napauttaen hänelle luunapin päälaelle, niin ettei kukaan huomannut. Kuului ikävän kuuloinen, luinen napsahdus joka lähti sekä Ophelian kallosta, että Blackin luisista sormista.
Sitten hän istui takaisin omalle paikalleen, tervehtien kuningasta.
Hän katsoi kuninkaan ohi kohti Lilyä ja Opheliaa, sitten suuntasi katseensa takaisin tanssilattialle.
'Perhanan perhana.. tapan tuon ipanan.. perhana...perhana!' Black kirosi itsekseen, pyöritellen viinilasia kädessään ja siemaisi siitä hieman.

"No, oliko kivaa?" Lily kysyi vinosti hymyillen, sarkastiseen äänensävyyn.
"Teistähän tulisi loisto pari! Olisitten kuningaskunnan paras tanssi pari" Lily sanoi nauraen, viini alki nousta hänenkin päähän, mutta hän ei kumminkaan kitannut sitä enempää, hän oli siirtynyt myös mehuun.
"tyttö puhuu asiaa! aivan, aivan... siitä tulikin mieleen kerran kun minä ja vaimoni.." Ja taas hovimestari sai pidellä silmiään auki ettei vain nukahtaisi kuninkaan jutuille.

Black katseli sivusilmällä kokoajan Opheliaa, vahtien tämän jokaista liikettä kuin korppikotka saalista.

// varo vaan tai Blackilla kiehahtaa x3 //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1940

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 08, 2007 11:31

Ophelia

Ophelia oli helpottunut että tanssi oli vihdoinkin saatu päätökseen ja istuutui nyt tuolilleen huomaten Blackin tulevan perässä.
Blackin mennessä ohi hän tunsi luunapin päälaellaan.
"Auts!" Ophelia valitti mahdollisimman hiljaa ettei hän kiinnittäisi sen enmpää huomiota, nostaen sitten oman käden päälaelleen hieroen kohtaa mihin Black oli häntä nappassut.
Blackin päästyään paikalle,
Ophelia mulkoili tätä hetken aikaa kunnes käänsi katseensa vielä puolillaan olevaan karpalomehuun.
"Ratki riemukasta ettenkö sanoisi!" Ophelia vastasi sarkastisesti sarkastisella äänensävyllä kysyttyyn kysymykseen ja kulautti karpalomehut yhdellä kulauksella.
Hän tunsi Blackin katselevan häntä kaukaa kuninkaan vierestä, muttei viitsinyt alkaa mulkoilemaan takaisin, vaikka hänen niin kovasti tekikin mieli näyttää kieltä.
"Mitä seuraavaksi, muuta kuin lisää tanssia?" Ophelia kysyi vieressä istuvalta prinsessalta samalla kun näpelsi kaulakoruansa hermostuksissaan.

//Non nii!!! >=D//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14001

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 08, 2007 11:44

Black&Lily

"NO MUTTA! Opheliahan se siinä, mitä meidän pikku tyttö? kai sinä muistat silloin kerran kun..." Kuningas aloitti, Lily pelkäsi jo että isä alkaisi pitkästyttämään Opheliaa, mutta ei, kuningas sammui! Hän alkoi kuorsata tuolissaan kuin karhu, mutta juhlat jatkuivat. Tämä ei ollut mitään uutta.
Lily nosti kätensä suunsa eteen, peittäen naurun ja hihitti itsekseen.
"Tämä oli jo odotettavissa" Lily lisäsi kikattaen Ophelialle.

Blackin katse kääntyi Kuninkaahan päin kun tämä sammui tuoliinsa. Samalla hän näki kun Lily hihitti söpösti kuninkaan takana ja se sai Blackin hymyilemään.
'Pitäisiköhän.. ' Black mietti itsekseen ja suuntasi katseensa takaisin viini lasiinsa. Hän pyöritteli sormeaan sen reunojen ympärillä, mutisi jotain outoa ja sitten lasi täyttyi viinistä. Hän kulautti sen samantien alas kurkustaan. Sillä hetkellä hän toivoi että hänellä olisi yhtä heikko viina pää mitä tavallisella ihmisellä, niin hän olisi voinut sammua ja pistää sen piikkiin kaiken, mikä jäi tekemättä tanssiaisissa.

"sinun pitää tanssia vielä jonkun kanssa! nyt kun kerran osaat kuviotkin" Lily kannusti Opheliaa ja alkoi katsella ympäriltä sopivan näköistä tanssiparia Ophelialle.
"miten olisi tuo nuori poika tuolla?" Lily sanoi ja osoitti musta hiuksista nurta poikaa salin reunalla.

//JA pallo on ivyllä! //
Seuraava

Paluu Linnan salit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö