Loppuun asti


Kaupungin paras ja kallein majatalo. Suuri ja avara, kodikas ja mukava. Majatalosta löytyy varmasti tilaa matkalaisille, joilla on rahaa taskussaan ja tarve päästä lepäämään pitkän päivän päätteeksi. Ruokaa ja juomaa löytyy, joskin majatalo ei ole Kallen kapakan veroinen juhlimispaikka. Huoneita löytyy niin aatelisarvoisille, kuin myös tavalliselle kansalle.

Valvoja: Crimson

Viesti Ke Helmi 10, 2010 11:11

Loppuun asti

// Noviisi ja Incin tänne ! //

Illallisaika oli kiivaimmillaan ja Julissa harppoi ympäri Brogan majatalon salia vieden ruoka-annoksia, hakien astioita, tuoden lisää juotavaa ja täyttäen tuoppeja. Hiukset olivat vielä aamulla olleet siistillä letillä, mutta nyt se hapsotti joka suuntaan ja Julissa lupasi kiireen hälvetessä korjata sen edustavampaan muotoon. Majatalo oli melko täynnä, kuten aina. Viikonloppuisin se oli ääriään myöten täynnä ihmisiä ja Julissa raatoi kaikki illat kantaen yhä enemmän ja enemmän juotavaa janoisille ihmisille. Pieni himo siinä tuli ottaa itsekin vähän rentouttavaa ylähyllyltä, mutta siitä hyvästä hänet olisi varmasti erotettu. Toisaalta tänään työaika loppuisi jo hieman keskiyön jälkeen. Ei majatalossa työskentelemisessä mitään vikaa ollut, ainainen kiire ja stressi vain painoivat päälle. Ja aina löytyi niitä, keiltä karkaisi se hevonenkin käsistä. Julissa huokaisi ajatellessaan vielä niitä kuutta tuntia edessäpäin. Mutta toisaalta, mitä tekemistä hänen pienessä kopperossaankaan olisi? Ilta oli edennyt jo lähes auringonlaskuun asti, mutta tähän aikaan vuodesta se tosin laski jo melko aikaisin. Ulkona oli kummallisen lämmin vuoden- ja kellonaikaannähden, ainakin silloin kuutisen tuntia sitten kun Julissa oli työvuoronsa aloittanut. Kunhan illallisruuhka saataisiin hoidettua, olisi ilta varmasti mukava. Julissa täytti kuusi tuoppia ja aseteltuaan ne tarjottimelle hän vei ne äänekkäälle seurueelle. "Saisiko olla vielä jotain muuta?" hän kysyi rutiininomaisesti. Kun miehet eivät mitään muuta tarvinneet Julissa asteli takaisin tiskin taakse ja hoputti apulaistaan kuivaamaan astioita nopeammin.

Viesti To Helmi 11, 2010 6:58

Incin

Incin oli tullut majataloon hiukan ryyppäämään, kun sai viimein vapaata mestarinsa kovasta harjoittelusta. Valitettavasti hän ehti juoda päänsä niin täyteen, että sammui pöydän alle. Kirjaimellisesti.
Incin viimein nousi ylös ja löi päänsä pöytään. " Ai saamari!" mies manasi ja tuli pois pöydän alta muiden tuijottaessa häntä ja joku taisi kiljaistakin miehen manausta. No Incin katseli ympärilleen ja hetki kesti ennen, kuin muisti missä oli. Hänhän tuli tänne hiukan ryyppäämään.
No Incin etsi itselleen uuden pöydän johon istua. Incin huokaisi hitusen hieroen ohimoitaan. Incin huuteli tarjoilijaa tuomaan olutta. Hetken päästä Incinille tuli iso tuopillinen olutta, mutta se kumoutui yhdellä kulauksella. " Eikös juoppo ole saanut vielä tarpeeksi?" joku pilkkasi Inciniä. " Turpa kiinni!! Ellet sitten hingu hiileksi!" Incin vastasi tuolle ja hehkutti silmiään. Se veti huutajan hiljaiseksi. Incin sai pian eteensä toisen tuopillisen ja kulautti siitäkin. Humala alkoi taas kolkuttaa ovelle. Incin alkoi jo käyttäytyä nolosti.
Muutaman tunnin ajan Incin jaksoi pysyä vaiti, mutta sitten Incin päätti hieman pilailla. Incin sytytti ajatuksellaan joidenkin asiakkaiden alkoholijuomia ja ruokia tuleen. Se oli hänen mielestään niin hauskaa, että piti pidätellä naurua. " Lishää kaljaa...hic!" Incin hihkaisi.

//hiukan tönkkö, mutta parempaa ei keksinyt tähän hätään//

Viesti Pe Helmi 12, 2010 5:38

Julissa oli huomannut erään humalaisen, melko nuoren miehen kittaavan olutta kuin hänen henkensä riippuisi jatkuvasta oluen saannista. Ties monesko tuoppi oli jo menossa... Jossain vaiheessa iltaa tai ehkä jo iltapäivää, Julissa ei ollut tarkasti miehen toimia seurannut, tämä oli vajonnut pöytänsä alle. Kova kolaus ja kirous kiinnittivät monen asiakkaan lisäksi punapäisen tarjoilijan huomion. Julissa tarkkaili miestä, mutta kun tämä pääsi kaatumatta toiseen pöytään, Julissa antoi tämän olla. Kunhan ei vain rupea oksentelemaan, nainen ajatteli hieman närkästyneenä. Toki tälläisiä tapauksia oli aina silloin tällöin, mutta tämä punakeltaiseen paitaan pukeutunut näytti muita määrätietoisemmalta saavuttaakseen räkäkännit. Majatalossa työskennellessään sai kyllä tottua vaikka mihin... Julissa ajatteli, muttei hänellä ollut varaakaan patsastella vain turuilla ja toreilla. Ja sitä paitsi, kyllä täältä tuttujakin aina välillä löysi.

Julissa päätti pitää miehen tarkkailun alaisena, olihan hän nyt vastuussa asiakkaista kun Broga oli vastuussa tiskin takana. Mies tosiaan joi melko nopeaan tahtiin, Julissa ajatteli katsellessaan toisen kumotessa tuoppinsa pohjanmaan kautta. Pientä suun soitteluakin oli jo ilmassa, mutta niinhän aina. Julissaa ei todellakaan huvittanut sekaantua kännisten miesten touhuihin. Ties mihin siinä päätyisi, vaikka olikin itsensä ja voimansa tuntenva kunniallinen nainen. Tilanne kuitenkin parani ja Julissa keskittyi muihin asiakkaisiin ja lähes unohti tuon kummallisen näköisen humalaisen miehen. Yllättävän hiljaa tämä istuikin pari tuntia, kunnes vaati taas lisää olutta. Sitä Julissa ei tiennyt, mahtoiko miehellä olla jotain tekemistä tuleen syttyvien juomien kanssa, mutta leimahtamista seuraavasta hihityksestä päätellen saattoi olla.

Vain puoleen sääreen ulottuvaan vihreään mekkoon pukeutunut Julissa otti Brogan täyttämän tuopin ja laski sen tarjottimelle. Majatalon päätehtävä oli kuitenkin tuottaa rahaa ja humalaisilta rahan nyhtäminen onnistui kaiken helpoiten. Ei se reilua ollut, mutta mikä loppujen lopuksi oli? Olkapäitään kohauttaen Julissa asteli sulavasti miehen luo ja ojensi tälle tuopin. Nainen päätti ottaa riskin ja sanoi vakaalla, mielestään tarpeeksi arvovaltaisella äänellä: "Muut asiakkaat toivoisivat, ettette sytyttäisi heidän oluitaan tuleen." Julissa hymyili, niin että hampaat välkähtivät ja jäi hieman hermostuneena, mutta jopa uteliaana odottamaan miehen reaktiota.

Viesti La Helmi 13, 2010 11:17

Incin

Ei Incin normaalisti näin mauttomia temppuja tekisi, mutta kännisenä on kokonaan uusi käsitys hauskasta. Ja syy miksi Incin juopottelee niin kauheasti on, että pääsisi edes hetkeksi kurjaa todellisuutta pakoon. Sitä paitsi alkoholijuoma maistuu niin hyvältä.
Incin huomasi tarjoilijattaren tulevan uuden tuopin kanssa. Ensimmäisenä miehen huomio kiinnittyi nätteihin sääriin ja alkoikin tarkastella naista päästä varpaisiin pöydästä nousematta. " Josh shillä saa noin nätin naishhen huomion, niin on she shen arvoishta...hic!" Incin vastasi naisen sanomisiin, vaikka kuuntelikin vain puolella korvalla. Incinillä alkoi viimein juomatahti hidastua, kun hieman unohtui kumota...Vai johtuiko se viehkeästä tarjoilijattaresta?
Incin hörppäsi tuopistaan ja vilkuili samalla naisen rintoja. Toivottavasti nainen osaa varautua, koska ties milloin Incin yrittää jotain...tyhmää. Incin virnuili pienesti naisen kääntyessä huolehtimaan muista asiakkaista, siihen väliin Incin läpsäisi naisen takamusta. " Olipas pehmeä." Incin meni sanomaan ja nauraa räkätti, kuin olisi murjaissut jonkin tosi hauskan vitsin.

// Tästä näkee, kuinka alas miesparka vajoaa kännissä. Odotapas kunhan mies selvinpäin saa kuulla kunniansa :D//

Viesti Pe Helmi 19, 2010 9:27

Pöytään kävellessään Julissa huomasi miehen katseen, joka arvioi hänet päästä varpaisiin. Ei kyllä ollut ensimmäinen kerta ja Julissa huokaisi. Tässä taisi istua yksi sellaisista asiakkaista. Julissa antoi miehelle pienen säälivän hymyn. Hän sammalsi jo selkeästi, mutta tuopi oli jo pöydässä. No ainakaan mies ei siihen samalla sekunnilla tarttunut, kun tuoppi pöydälle kolahti. Hämärästi Julissa pani merkille ympärillään olevia asiakkaita, jotka eivät kiinnittäneet mieheen juurikaan huomiota, suurin kohun aihe oli itsekseen tuleen syttyvät juomat.

Julissa kääntyi kävelläkseen pois, mutta tunsi samassa ei-niin-kevyen läpsäyksen takapuolellaan. Komenttinsa murjaistuaan mies nauraa räkätti temppunsa päälle ja Julissa käännähti helmat hulmuten miehen suuntaan. Hän laski kätensä pöydälle ja nojasi alaspäin saadakseen kasvonsa miehen kasvojen tasalle. Hänen punainen lettinsä valahi selästä toisen olkapään yli. Julissa ei ehkä tiedostanut kaula-aukkonsa ja asentonsa yhteisvaikutusta, tai sitten sillä hetkellä jotain muuta pyöri mielessä. Julissa rykäisi kerran selvittääkseen kurkkunsa. "Jos jotain kovaa kaipaat, ulkona on tie. Jos taas haluat jonkun seuraksesi olen melko varma, että heitäkin löytyy tuolta ulkoa", Julissa sanoi. Pistävästi hän lisäsi: "Tosin se taitaa vaatii rahaa." Julissa nousi ylös ja heilautti päätään, jolloin lettikin palasi selkäpuolelle. Naista ärsytti letin heiluminen kuin sillä olisi ollut oma tahto. Pitäisi alkaa pitää hiuksia auki tai nutturaa. "Sisällä vai ulkona?" Julissa lisäsi viitaten käsillään ihmisiä täynnä olevaan saliin. Puheensorina oli melko kova, eikä kukaan naapuripöytien ihmisiä lukuunottamatta kiinnittänyt sen erityisempää huomiota Julissaan ja sammaltavaan mieheen.

Viesti La Helmi 27, 2010 10:25

Incin

Incin oli hämmentynyt, kun nainen alkoi puhumaan ulkona olevasta tiestä. Naisen olisi kyllä kannattanut tiedostaa kaula-aukkonsa ja asentonsa. Incin nimittäin yritti katsoa kaula-aukkoon.
Naisen mainittua maksulliiset naiset, joita todennäköisesti alkaa jo olla liikkellä, Incin tarttui naista ja yritti pakkosuudella tuota. Onnistui naisen torjumaan se tai ei, eräs siveyspoliisi päätti pitää kirskuvaa ääntä, jonka vain Incin kuulee. Velho piteli päätään ja kiljui, kun ääni oli niin sietämätön, mutta se kuului vain Incinin päässä ja se taas saattaa saada muut ihmettelemään, mikä hullu tuokin on.
Äänen loputtua Incin kuiskutteli- tai niin hän luuli -,"Mokoma sisilisko. Minä olen pomo ja sinä olet vaiti...." Incinin lause jäi kesken, kun taas sammui, kuin saunalyhty.
Miksi Incin vetää aina räkäkännit? Sitä ei edes hän itse tiedä. Jos joku kysyy hänen vastauksensa on aina: "Se on niin hyvää.". Liekö totta vai tarua. Joka tapauksessa se mitä seuraavaksi tapahtuu tulee olemaan Incinille hämärän peitossa. Ja jos joku menee liian lähelle taskuja, vasen silmä hohtaa voimakkaasti luomen läpi hetken.
//ÄÄHH Onnettoman lyhyt//

Viesti Su Helmi 28, 2010 3:47

Julissa ei jaksanut välittää miehen katseesta, joka ei ollut kohteliaasti kasvoissa, vaan juuri siellä mihin se helpoiten valahti. Välillä se oli hankalaa Nainen kiehui mielessään ja pohti parhaita tapoja saada miehestä kunnon ote ja heittää tämä ulos. Broga ei siitä olisi kuitenkaan pitänyt, maksavien asiakkaiden poisheittämisestä. Broga oli sen verran realisti, että vaati naispuolisilta työntekijöiltään melko korkeaa sietokykyä häirinnän suhteen. Olihan kyseessä kuitenkin yhtälö, joka sisälsi alkoholia, miehiä ja tarjoilijattaria. Ei se varmaankaan missään ollut erilailla.

Toiselta kantilta katsottuna Julissankin täytyi myöntää, että sisätiloissa ja näissä vaatteissa työskentely oli selvää parannusta edelliseen hommaan. Kunpa hän olisi vain tyytynyt osaansa ja pysynyt kotona, missä kaikki oli niin kuin pitikin, ja naista arvostettiin hieman enemmän. Ainakin näennäisesti. Eihän naisen osa ikinä voisi olla miehen osan vertainen, Julissa naurahti ajatukselleen täydellisestä tasa-arvosta, vaikka pientä parannusta olikin ehkä tapahtunut.

Naisen lopetettua puheensa mahdollisesta ulospäin päätymisestä, tarttui mies Julissaan ja suuteli tätä. Mies kun sai yllätysmomentin, ei Julissa ehtinyt tehdä asialle mitään ennen kuin hänen aivonsa ehtivät asian kunnolla ymmärtää. Toisaalta Julissa ei edes halunnut päästä irti, sillä edellisestä kosketuksesta oli kauan. Tämä viinanhuuruinen tapa ei kuitenkaan ollut se miten Julissa halusi sen tapahtuvan ja irtautui melko kovin ottein miehestä. Suudelma oli jäänyt varmastikin liian lyhyeksi miehen makuun. Äkkiä mies piteli päätään ja näytti tuskaiselta, Julissa kohautti hartioitaan ja oletti sen johtuvan alkoholista. Useimmille vaikutus hiipi kuitenkin hieman hiljempaa, mies näytti kuin lekalla päähän lyödyltä.
Julissa oli jo ähkäisemässä vastalausetta miehen hiljaa sanomaan sisiliskokommenttiin, mutta mies sammui ja jäi makamaan pöydän päälle. Julissa huokaisi, osin helpotuksesta osin tästä alkavasta vastuustaan, ja pyyhki kätensä esiliinaansa. Broga oli aina sanonut, että sammuneet pöydissä tai majatalon ulkopuolella eivät tuoneet kovin hyvää mainosta, tämä kun oli sentään kunniallinen paikka. Tämän jälkeen Brogalla oli tapana lyödä nyrkki pöytään.

Julissa soi anteeksipyyteleväiset hymyt viereisiä pöytiä kansoittaville ihmisille ja kiiruhti keittiöön. Pari riuskaa apupoikaa avukseen etsittyään Julissa johdatti heidät sammuneen miehen luo ja käski kantaa perässään yläkertaan majatalon puolelle. Portaat olivat melko kapeat, eikä valoa ollut paljon. Julissa valitsi halvimman huoneen, joutuisihan mies kuitenkin siitä maksamaan ja käski heittää tämän sängylle. Sänky oli kovahko, mutta siinä oli sentään lakanat, vaikkakin hyvin karkeat. Sängyn lisäksi huoneessa oli pieni puinen pöytä ja tuoli. Pöydällä oli posliininen vati. Julissa täytti sen kylmällä vedellä ja laittoi sänmgyn viereen. Hän myös veti sängyn alta toisen samanlaisen, yöastiaksi tarkoitetun. Julissa halusi säästää itseltään siivojien haukut mahdollisesta oksennuksesta. Oli hän kuitenkin laittanut astian sängyn viereen. Julissa tarkisti, että ikkuna oli kiinni ja lähti ulos huoneesta lukiten oven perässään. Ehkei ovea olisi tarvinnut lukita, mutta eihän ihmisen tarvitse tehdä paljoa muutakaan.

Viesti Ma Maalis 01, 2010 11:47

Incin

Apupoikien kantaessa Inciniä, olisi Loitsu halunnut sanoa pari valittua sanaa, mutta ei pääse enää ulos niin vain. Kiitos velhon harjoittelun.
Mies nukkui kehnossa pedissä sikeästi, tai no unessa loitsu piti puhuttelun siveydestä ja sen sellaisesta. Incinillä taas oli kova työ selittää, miten alkoholi voi muuttaa persoonallisuutta ja tekemisiä. Siitä tulikin sanaharkka jossa loitsu tivasi, miksei voi juoda vähemmän ja Incin taas vastaa sen olevan niin hyvää.
Riitaa jatkui aina aamuun asti kunnes Incin heräsi. Päätä jomotti helvetisti ja olisi tehnyt mieli yökätä. No Incin ihan varmuuden vuoksi laittoi päänsä vieressä olevan astian ylle. Sieltähän se oksennus lopulta tulikin. "Ei...enää ikinä olutta." Incin valitti, vaikka yhtä hyvin olisi voinut luvata hakevansa kuun taivaalta.
Incinin katse kiinnittyi vesiastiaan. Mies nousi pedistä ja hoiperteli pöydälle. Incin kulautti vesiastiasta, purskutteli ja sylkäisi oksennusastiaan. Näin saatiin paha maku suusta. "Älä edes ajattele!" Loitsu rääkäisi, kun Incin laittoi sormensa vesiastian ylle aikomuksenaan loihtia se viiniksi. "Kyllä äiti." Incin vastasi ajatuksella pilkallisesti. Loitsu ei moisesta suutu, oikeastaan se otti tuon kohteliaisuutena.
Incin aikoi kävellä ovesta ulos, mutta se olikin lukossa. " Mitä helvettiä!" Incin ärisi ja yritti väkivalloin avata oven, mutta oli se vankkaa tekoa. Incin muisteli osaisiko hän jotain, mikä avaisi lukon. Ei vain tullut mitään mieleen. Sitten hän muisti loitsun, jolla sai yksinkertaiset lukot auki. Incin heilautti sormeaan lukon edessä ja mumisi taikasanat ja klik, lukko aukesi. Incin oli kävelemässä käytävää pitkin ravintolan puolelle. Siellä oli aika vähän porukkaa hänen onnekseen. Mies päätti istahtaa alas ja tilata jotain syötävää. Mestarin mukaan rasvainen ruoka helpottaa krapulaa kummasti.

Viesti Ma Maalis 08, 2010 4:05

Julissa oli lähtenyt yöksi kotiin ja aamupäivällä palasi majataloon. Oli aikainen aamupäivä, mutta aikaisiin herätyksiin tottunut nainen piti jo muutaman tunnin ekstraunta luksuksena. Takahuoneessa Julissa vetäisi hiuksensa nutturalle halkeilleen ja himmeän peilin edessä. Puolipitkän ruskean mekkonsa päälle hän vetäisi essun ja lähti paikalla oleville huomenia toivotellen kohti yläkertaa. Mielessään hän kertasi kuinka oli lukinnut oven ja mietti mahtoiko mies nukkua vai oliko tämä jo kenties herännyt. Käytävää käveltyään Julissa huomas oven olevan apposen auki. Hän otti muutaman juoksuaskeleen ja työnsi päänsä ovesta sisään. Oksennuksen haju ei ollut vallannut koko huonetta, mutta sen pistävä haju oli tunnettavissa. Julissan nyrpisti pienesti nenäänsä ja käksi itseään muistuttamaan siivoojia. Mitään ajattelematta Julissa astui huoneesta ulos ja käänsi päätään ihmiselle luonnottomaan asentoon, tarkistaakseen mahdolliset silminnäkijät. Julissaa ei nimittäin nähtu usein täällä ylhäällä, muuten kuin huolehtimassa humalaisista asiakkaista. Pieni hermostus valtasi alaa Julissassa kun mietti miten mies pääsi huoneesta ulos. Olikohan hän lukinnut jonkun magian, tai tiirikoinnin kuten Julissa myöhemmin itsellensä huomautti, taitavan huoneeseen selviämään. Julissa puraisi huultaan, siellä päin mistä hän oli kotoisin velhoja pidettiin yleisesti äkkipikaisia ja pitkävihaisina. Ja Julissa ei todellakaan hakenut itselleen enempää vaikeuksia. Kädet hieman täristen hän käveli alas portaita ja ravintolan puolelle.

Ikkunoista sisään tulviva kirkas valo sai salissa pyörteilevät tomuhiukkaset näkymään hyvin selvästi ja tähän aikaan harvoin avautuva ovi oli kiinni. Julissa kiersi salissa ja otti muutamilta ihmisiltä tilauksen myöhäiselle aamiaiselle tai aikaiselle lounaalle. Toiselle kierrokselle lähdettyään, tärinästä ja sydämentykytyksestä toivuttuaan, naisen silmiin osui pienessä pöydässä tukipylvään takava istuva eilisillalta tuttu mies. Julissa perääntyi muutaman askeleen, mutta ei ollut varma oliko mies nähnyt hänet. Miten hän selvittäisi asian loukkaamatta mahdollisen velhon tunteita tai nolaamatta itseään täysin pyytelemällä anteeksi jonkun tiirikoinnin taitavan ihmisen edessä.

Julissa keräsi itsensä kokoon ja muutaman kerran syvään hengitettyään käveli miehen luo. "Saisiko olla jotain?" nainen aloitti. Pienen epäröinnin jälkeen Julissa henkäisi syvään ja kysyi suoraan: "Miten pääsit huoneesta ulos?" Hän jäi odottelemaan suuren epävarmuuden kanssa pöydän vierelle. Julissa katsoi miestä ohimennen silmiin ja lipaisi kielellä ylähuultaan.

Viesti Pe Maalis 12, 2010 8:32

Incin

Incin huomasi yhden naisen käyttäytyvän oudosti nähtyään hänet. Onko Incinin naama muka niin pelottava vai johtuuko se hänen erikoisen värisistä silmistä. Loitsu selitti pikaisesti Incinille tuon olevan se sama nainen jota mies lähenteli. Pelkäsikö tuo häntä? No nyt kun mies on selvin päin naisella ei ole pelättävää.

Pian nainen tulikin kysymään Inciniltä mitä saisi olla. Incin oli juuri vastaamassa, mutta sitten nainen kysyikin, miten hän pääsi lukkojen takaa.
" Se oli helppo homma, varsinkin kun osaa taikoa." mies vastasi virnuillen.
" Ja nyt haluaisin jotain rasvaista syötävää ja juotavaksi vet...maitoa." Incin olisi sanonut vettä, mutta Loitsu ei ota sitä riskiä, että pomo muuttaisi veden viiniksi. Incin olisi myös voinut tarkentaa, mitä syötävää, mutta nyt ei millään jaksa ajatella ja Loitsu ei tiedä mitään ruokalajeja.

//Onnettoman lyhyt taas vaihteeksi//

Viesti Ti Maalis 16, 2010 8:14

Julissa nojasi käsillään pöytään ja katsoi miestä pikaisesti silmiin. Liekö eilisen kiireen tai hämäryyden takia, niin Julissa ei ollut huomannut toisen erikoisen värisiä silmiä. Olisihan niistä jotain voinut päätellä. No, mennyt oli mennyttä. Mies kertoi virnuillen osaavansa taikoa, ja jos joku sillä hetkellä sattui naista katsomaan niin ilme oli ehdottomasti näkemisen arvoinen, ei niinkään yllätetty kuin uteliaan epäluuloinen.

"Sinäkö? Velho?" Julissa sanoi, muttei ivallisellä sävyllä. Vain sillä sävyllä, kun ihmisellä menee hetki sulatella kuulemaansa ja toistaa sanoja. Julissa nyökytteli omaksi varmistuksekseen. "Että oikein velho..." Hetkeksi tämä näytti vaipuvan omiin mietteisiinsä ja pohti tämän miehen sopivuutta hänen yleiseen mielikuvaansa velhoista. Se ei oikein onnistunut, sillä hänen mielestään velhot olivat kylmiä ja kopeita.

Uteliaisuuteen pakahtumaisillaan Julissa oli jo lähes istuutumassa tuoliin, mutta miehen tilatessa ruokaa hän hätäisesti ja aikeitaan peitellen nousi taas pöydän taakse. "Ööm", Julissa kokosi itsensä kasaan, "selvä. Jotain muuta?" Julissa käveli pitkin askelein keittiöön ja ilmoitti tuloksen. Ruokalajin valinnan vaikeuden hän jätti kokille.

Viesti Ti Maalis 16, 2010 10:03

Incin

Inciniä hiukan häiritsi, että tuo nainen ei uskonut hänen olevan velho. No Incin ei mikään mestarivelho ole, mutta jonain päivänä ehkä.
Nainen kysyi vielä halusiko Incin muuta. Incin ei vastannut, mutta loitsulla oli jotain mielessään. Se yritti taivutella miehen pyytämään anteeksi eilistä lähentelyään. Incin ei halunnut, mutta loitsu rupesi niinkovaa väittelemään, että oli pakko suostua. "Kuule.......Anteeksi eilinen." Incin sai sanottua vaikeasti naiselle. "Hyvä pomo. Oikea mies pyytää anteeksi törttöilyjään." Loitsu kehui Incinin päässä. Mies vain örisi omiaan ja odotteli rauhassa mitä syötävää tulisi.

Ovi kävi ja sisään tuli joku mies jolla oli puolet kasvoista kärähtänyt. Mies äkkäsi Incinin ja käveli tuon luokse. Mies iski nyrkkinsä pöytään.
" No niin ruikuli. Mitä jos tulisit ulos, niin opetan sinut kärventämään kunnon kansalaisten kasvoja." mies uhkaili Inciniä ja totta Incin oli joskus polttanut tuon miehen naamaa. " Ai? En tiennytkään, että ryövärit ovat kunnon kansalaisia. Tämä mies yritti ryöstää Incinin toissapäivänä, mutta velhopa poltti toiselta puolet kasvoista.." Incin irvaili miehelle. "Ja nyt jos häipyisit, minulle on ruoka tulossa." Incin jatkoi ja heilutti kättään, kuin hätistelisi jotain eläintä. Sekös rosvoa raivostutti ja niinpä äijä löi Inciniä.
Velho horjahti tuoliltaan lattialle. Sillä hetkellä olisi tehnyt mieli sytyttää koko ruumis tuleen, mutta sitten koko majatalo saattaisi syttyä tuleen. Joten mitäköhän sitä tekisi? Incinille tuli pahis virne naamalleen ja tuo sytytti rosvon rumat hiukset palamaan ja siitäkös korsto meni paniikkiin ja juoksenteli ympäriinsä kunnes päätyi ulos. " Hahhah siitäs sai!" Incin naurahti, mutta tämä pikku liikunta sai vatsan murisemaan kunnolla. jotkut vähäisistä katsojista taputtivat jälkikäteen velhon tempulle.

// Pientä hupaisaa viihdettä, tosin Julissa voi olla eri mieltä :D//

Viesti Su Maalis 28, 2010 5:56

Miehen anteeksipyynnön kuultuaan Julissa heltyi. Kovinkaan moni ei täälläpäin pyytänyt anteeksi. Vaikkakin anteeksipyyntö ei olisi ehkä suoraan päässyt runoteokseen, niin se kuitenkin piristi naista.
"Kiitos. Niin, ja pyydän itsekin anteeksi. Siis siitä, että lukitsin sinut huoneeseen. Ja vaikka pääsit ulos vaivatta, mutta silti..." Hieman nolostuneena Julissa hipelöi sormiaan.
"Niin, olen muuten Julissa", nainen esitteli itsensä rohkeasti ja ojensi kalpean kätensä miehen ulottuville.

Juuri kun Julissa ajatteli kaiken rauhoittuneen ja oli saanut nollattua ajatuksensa, niin ovesta pelmahti sisään mies. Jonkun huomattuaan miehen kasvot synkkenivät ja Julissan suureksi tyrmistykseksi mies käveli suoraan eilisillan harmit aiheuttaneen miehen luo. Tästä ei kyllä hyvää seuraa, Julissa ajatteli ja hätkähti pienesti kuullessaan nyrkkien iskeytyvän pöytään. Julissan ei todellakaan tehnyt mieli vilkaista toista kertaa miehen kasvojen palanutta osaa, sen verran ällöttävältä se näytti. Vaikka hän täällä työskentelikin, oli Julissalla oikeus olla välillä pieni nirppanokka. Tässä tilanteessa hän soveltaisi viimeiseen asti oikeuttaan olla nirppanokka ja päätti olla puuttumatta tilanteeseen, ainakin toistaiseksi. Kun Julissa huomasi miehen sytyttävän juur ovesta sisään tulleen hiukset palamaan, niin joutuihan hänkin juoksemaan paikalle helmat hulmuten. Eihän hän kuitenkaan halunnut olla vastuussa paikan palamisesta. Julissa nielaisi ajatellessaan ikuista velkavankeuttaan moisen tapahtuman sattuessa. Rahaa ei muutenkaan ollut tuhlattavaksi ja lisätienestinsä Julissa hankki milloin mitenkin, joskus kadultakin. Yksi asia oli kuitenkin varma, että hän ei rupeaisi uutta majataloa kustantamaan sen takia, että joku valopää päätti sytyttää toisen samanlaisen tuleen.

"Silloin kun minä olen täällä, et sytytä ketään palamaan!" Julissa huudahti kiihtyneenä miehelle ryydittäen sanojaan kevyellä avokämmeniskulla poskelle. Muutaman kerran aikaisemminkin Julissa oli joutunut lyömään muutamaa asiakasta, mutta tällä kertaa lyönti oli enemmänkin läpsäisy. Siitä jäisi korkeintaan kevyt punainen jälki hetkeksi aikaa.

Viesti Ti Huhti 20, 2010 3:17

Incin

Incinistä oli mukavaa, kun tyttö antoi anteeksi törrtöilynsä ja vielä itse pyysi anteeksi sisään lukitsemista, mutta anteeksipyynnöt eivät täytä mahaa ja velholla oli edelleen se nälkä.

Incinin ilo rosvon nöyryyttämisestä katkesi lyhyeen, kun Julissa tuli läpsäisemään miestä naamaan ja vielä saarnaamaan toisten sytyttämisestä.
Incin katseli naista tyrmistyneenä, mutta katsoi tuota taas äreä ilme naamallaan. " Kuuleppas. Se oli itsepuolustusta ja mitä sitten vaikka tuli olisi hiukan levinnyt, olisin vain sammuttanut ennen kuin mitään vakavaa olisi tapahtunut!" Incin huudahti naiselle ja nyt vasen silmä hehkui lämpimän punaisena. Loitsu olisi nimittäin halunnut päästä opettamaan naiselle, kuinka Blackia vahvemmalle velholle puhutellaan. Ja lehmät lentävät, mutta kukapa tietää ehkä Incinistä karsitaan se puoli, joka päihittää Blackin. Incin painoi kämmenensä silmän päälle. Tuo katsoi Julissaa, joka saattoi ihmetellä punahehkua. " Älä siitä välitä. Silmäni hohtaa joka kerta, kun minua 'loukataan'." Incin selitteli hieman. Jos tuo nainen vielä kysyisi jotain, Incin vain hoputtaisi ruuan tulemista.

Viesti Ti Huhti 20, 2010 4:37

Julissa jäi seisomaan miehen eteen posket punoittaen ja kädet lanteilla.
"Puolusta itseäsi sitten ulkona, varsinkin jos aito käyttää tulta. Nyrkit ja pullot menevät kyllä sisälläkin, mutta majatalo ei vaan voi syttyä tuleen."
Miehen silmä hehkui kummallisesti ja kulmiaan rypistäen Julissa vaivihkaa katoi sitä, mutta pian mies peitti sen kädellään. 'Enhän minä nyt niin kovaa lyönyt, että silmällekin jotain tapahtui?' Julissa ajatteli hieman hermostuneena.
Julissa mutristi huuliaan toisen puhuessa loukkaamisesta ja silmästään.
"No esitän sitten pahoittelut silmällesi, että se joutuu hohtamaan turhaan. Jos saan kuitenkin pyytää, niin älä sytytä ketään enää tuleen kun minä vastaan paikasta. Jooko?" Sen sanottuaan hän käännähti kannoillaan keittiön suuntaan katsomaan olisiko öykkärin ruoka jo valmistunut. Mitä nopeammin hän toisi sen pöytään, sitä nopeammin mies olisi ulkona.
"Onko se ruoka jo valmista?" Julissa kysyi kokilta, joka vastasi työntämällä kulhollisen jotain hieman epämääräisen näköistä ja rasvaista ruokaa hänen käsiinsä. Julissa laski kuuman kulhon tarjottimelleen ja käveli miehen pöytää kohti. Olikohan tämän omituinen hehku jo laskeutunut? Naiselle ei ollut jäänyt hyvä fiilis velhon loukkaamisesta, siitähän voisi seurata vaikka mitä...
Seuraava

Paluu Brogan Majatalo

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia