Run and ran, but never found.., Part 2


Kaupungin paras ja kallein majatalo. Suuri ja avara, kodikas ja mukava. Majatalosta löytyy varmasti tilaa matkalaisille, joilla on rahaa taskussaan ja tarve päästä lepäämään pitkän päivän päätteeksi. Ruokaa ja juomaa löytyy, joskin majatalo ei ole Kallen kapakan veroinen juhlimispaikka. Huoneita löytyy niin aatelisarvoisille, kuin myös tavalliselle kansalle.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14279

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Joulu 05, 2007 8:44

Run and ran, but never found.., Part 2

Prinssi Henry

Henry pysäytti hevosen majatalon eteen ja auttoi Winin alas sen selästä.
"perillä ollaan!" Henry sanoi iloisesti ja saapasteli sisään Majataloon.
Hän tervehti majatalon isäntää, joka vastasi tervehsykseen sanomalla " hyvää päivää, teidän korkeutenne".
Henry auttoi Winin istumaan ja tilasi heille juotavaa.
"no, mitä pidät?" Henry kysyi Winiltä samalla kun he odottivat tilausta.
Henry katseli ympärilleen, tutkien seiniä joiden tauluja oli vaihdettu. Äkkiä hänelle tuli mieleen se, mitä oli jäällä tapahtunut.
"kuule.. En haluaisi olla epäkohtelias tai mitään muuta vastaavaa, mutta.. oletko sinä ihan tavallinen ihminen? en nimittäin pahemmin ole nähnyt ihmisiä jotka osaavat taikoa jään umpeutumaan" Henry sanoi hymyillen ja jatkoi.
"Sinä puhuit että olet nähnyt paljonkin taikuutta.. missä? voitko kertoa siitä lisää? tiedätkö onko tulossa vastarinta liike isääni vastaan?..." Henry oli aikeissa jatkaa kun tajusi että hän kyseli aivan liikaa jo nyt.
"anteeksi, innostuin hieman" Henry lisäsi nolona ja haroi pitkähköjä hiuksiaan ja jäi odottamaan miten Wini reagoisi hänen innokkaisiin kysymyksiin..

//ah, saimpas kirjoitettua ^^ //

Viesti Ke Joulu 05, 2007 9:10

Winifred.

Wini katseli ympärilleen hiukan peläten jokaisen paikalla olevan ääntä ja paikan omistajan tervehtiessä Henryä, Wini säikähti sillä ääni oli tullut niin arvaamatta. Huokaisetn Wini istui alas ja katseli ympärilleen.
Rauhallistahan täällä näyttää olevan, onneksi.. Wini huokaisi mielessään ja katseli ympärilleen Henryn tilatessa heille juomia.
"Ihanan lämmintä täällä ainakin on" Wini sanoi Henrylle tämän kysyessä, että mitä Wini piti ja niin Wini vaipui omiin hailahteleviin ajatuksiinsa, kunnes yllättävästi Hnery alkoi esittää liutan kysymyksiä. Aluksi Wini tuijotti hiukan pöljähtäneen näköisenä, luullen että kysymukset olivat jollekkin toiselle, mutta lopulta Wini tajusi, että kysymykset olivat hänelle. Hän alkoi muistaa, että oli käyttänyt taikaa jään alkaessa murtumaan heidän altaan.
"En ole ihminen, en.." Wini vastasi huokaisten, kun sana ihminen toi huonoja muistoja Winin mieleen ja hän oli itse lausunutkin sen vielä. Wini tuijotti vähän aikaa lattiaan, aivankuin joku olisi voinut nousta lattian läpi.
"Kyllä kait sinä varmaan tajusit siellä jäällä missä minä näen taikuutta jatkuvasti.." Wini snaoi normaaliin ääneen ja jatkoi kuiskaten: "..minä itse pystyn käyttämmän taikuutta."
"Hmm.. Olen kuullut joidenkin puhuvan, että vastarintaa tulisi tulemaan, mutta ne ovat vain huhuja. En tiedä kylläkään, enkä ole niin varma onko ne kaikki huhut totta ollenkaan.." Wini sanoi taas normaalilla äänellä ja nojautui pöytään.
"Sinä et taida olla niin hirveän haltioita vastaan vai?" Wini kysyi kuiskaten ja hymyili hiukan.
"Sinua kiinnostaa aika paljon taikuus vai? Minua taas kiinnostaa se, että miksi ihmiset tappoivat vanhempani, vaikka äitini oli ihminen, mutta isä taas..." Wini lausui katsoen sinisellä silmällään Henryä. Wini toivoi, että Henry kertoisi miksi ihmiset tappavat taruolentoja.
"Pelkäävätkö ihmiset, kun he niin haluavat päästä meistä eroon?" Wini kysyi surullisella äänellä ja toivoi hartaasti, että Henry vastaisi jotain edes, joka auttaisi häntä vähän ymmärtämään. Wini ei halua oikeasti niin paljon vihata ihmisiä, mutta viha vain vie voiton ja voiman. Wini yritti hymyillä hiukan, mutta hän oli niin ajatuksiinsa vajonnut, ettei muistanut edes missä oli.

//Kivaa... pääsi taas kirjoittamaan :D//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14279

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 06, 2007 12:29

Henry

" Minäkö? ehei, minä en vihaa ketään, en haltijoita tai ihmisiä, en taruolentoja enkä eläimiä. Olisi vain parempi jos sodat loppuisivat ja kaikki voisivat elää sovussa, niin kuin ennen äitini kuolemaa" Henry sanoi hymyillen, mutta mainitessaan äitinsä, Henryn ilme synkkeni. Lopulta hän jatkoi
" Taikuus kyllä kiinnostaa, varsinkin sitä käyttävät henkilöt... lukuun ottamatta isäni velhoa." Henry lisäsi hymyillen.
Ai mikis henkilöt? miksi ei olennot? Henry käytti kaikista "olennoista" sanaa henkilö, sillä hän uskoi että se toisi tasavertaisuuden tunnetta.
"ihmiset siis tappoivat vanhempasi.." Henry totesi kysyvästi kuultuaan Winiä " Siihen on yksi ja ainoa selitys: Pelko. Ihmiset pelkäävät kaikkea erillaista, kaikkea mitä ei voi kontrolloida, joten ainoa tapa helpottaa tuota pelkoa on hankkiutua eroon näistä pelottavista henkilöistä. Mutta tässä sodassa syy ei ainoastaan ole ihmisten, osa taruolennoista suorastaan kerjää sotaa, pelottelemalla ja tappamalla huvikseen ihmisiä. Oma mielipiteeni on se että kaikki ovat syyllisiä, mutta syyttävät aina vain toisiaan" Henry lopetti samalla kun tarjoilia toi heille juotavaa, lämmintä maitoa.
Henry rakasti lämmintä maitoa, hän ei ollut niitä miehiä jota kittasivat kaljaa vuorokauden ympäri kapakassa.
"sinä siis omaat taikavoimia?" Henry kysyi kuiskaten, varoen ettei kukaan vaan kuulisi.
"sinuna pitäisin matalaa profiilia, ihan varmuuden vuoksi, mutta jos jäät kiinni, sano että olet minun suojatti. siinä tapauksessa sinuun koskenut saa kuoleman tuomion" Henry sanoi kuiskaten, kumartuneena vähän pöydän päälle.
Häntä alkoi hymyilyttämään se mitä juuri teki. Hän puhui taikuutta omaavalle tytölle ja lupasi vielä suojella tätä! jos Henry ei olisi prinssi, hänen isänsä olisi tapattanut hänet jo aikoja sitten.

// kirjottaminen tässä hommassa on justiinsa parasta ^^ kuule, ajattelin tässä jossain vaiheessa vääntämään piirustuksia liittyen ropettamiseen täällä, joten ajattelin piirtää joitakin kuvia miedän ropettamisesta. niin ajattelin vaan kysyä että eihän se suo haittais? mainitten kyllä että sä omistat sun hahmon jne jne, kaikki tarpeellinen mainittais 8D//

Viesti To Joulu 06, 2007 1:47

Winifred.

Wini kuunteli Henryä, mutta piti silmällä henkilöitä heidän ympärillään, sillä pelkäsi jonkun kuuntelevan heitä salaa. Wini hätkähti, kun Henry kierrellen lupasi suojella häntä, ei ihminen ollut ennen luvannut Winille mitään, ei edes hänen äitinsä ollut paljoakaan lupaillut.
"Mmm.. Taikavoimia on, itsekkin pelkään välillä itseäni. Pelkään, että menetän hallinan ja saan tuhoa aikaan. Miekkani suojaa minua jonkin verran ja kaulakoruni." Wini kuiskasi todella hiljaa ja siemaisi maito lasista joka oli hänen eteensä vasta tuotu. Puheen sorinaa kuului ympäriltä ja Wini tarkensi kuuloansa, tarkistaen ettei kukaan ollut kuullut heidän keskusteluansa.
"Isääni pelättiin, sillä hän oli.." Wini lopetti kuiskauksen kesken ja hänen silmiinsä keräytyi pari kyyneltä, mutta Wini kuiskasi jatkon todella hiljaa: "Demoni".
"Sinun äitisikö on kuollut? Haltia tappoi vai?" Wini katsoi Henryä syvälle silmiin lausuessaan sanat suustaan. Huone oli alkanut hiljentymään ja porukkaa oli poistunut ovista. Enään vähäistä puhetta kuului.
"Minä näytän normaalilta ihmiseltä, mutta jos näkisit minut niin sanotussa todellisuudessa.. Toinen silmäni on matalan profiilin pitämisen vaikeus." Wini lausahti ja tarkisteli ympärille, mutta kukaan ei tuntunut katsovan. Wini nosti otsatukkaansa ja toinen silmistä paljastui. Demonin silmä näkyi nyt, juuri se silmä jota Wini ei melkein koskaan paljastanut kenellekkään.
"Yksi harvoista perinnöistä ulkonäkööni isältäni." Wini sanoi huokaisten ja laski samalla etuhiuksensa alas.
"Olen kuullut pari kertaa joidenkien sanovat silmääni kiroruksi silmäksi, sillä he eivät ole tietäneet miksi silmäni on tälläinen ja sattuneet näkemän sen.." Wini sanoi hiukan vahingon iloisena niistä jotka eivät tienneet mitään hänen silmästään.

//Saat toki piirtää kuvia tästä pelistä :D//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14279

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 06, 2007 2:17

Henry

"ymmärrän.." Henry sanoi hieman alakuloisella äänellä kuunneltuaan Winiä.
"Haltijat eivät tappaneet äitiäni, hän kuoli synnyttäessään siskoani. Isäni tosin väittää että äitini kuolema olisi johtunut haltijoista, niin hullulta kuin se kuulostaakin" Henry selitti katse suunnattuna pöytään.
Hän alkoi muistelemaan kaikkia hyviä hetkiä ennen äitinsä kuolemaa.
Henry kohotti katseensa kun Wini alkoi puhumaan silmästään.
"vau.." Henry totesi nähdessään Winin toisen silmän.
"En ole ennen nähnyt.. puoli demonia." Henry lisäsi katsellessaan Winin silmää.
"kirtottu tai ei, miunsta siläsi on kaunis" Henry sanoi ja yritti piristää Winiä.
Henry vilkaisi ympärilleen ja huomasi yhden miehen tuijottavan heitä, mutta riitti että Henry vain katsoi häntä, niin hän jo kaikkosi kauemmas. Kukaan ei halunnut joutua hankaluuksiin aatelisten, saatika kuninkaallisten kanssa, ties vaikka menettäisi päänsä. Henry vilkaisi ulos ikkunasta ja näki että ilta alkoi jo hämärtää. Ulkona oli tuulista ja luntakin satoi rankasti.
"taitaa tulla myrsky.." Henry totesi katsoessaan ulos "No, sinä taidat olla väsynyt, joten taidan tästä pikkuhiljaa lähetä, voit pyytää huoneen majatalon omistajalta, niin saat nukkua rauhassa ja turvassa. Toivottavasti vielä tapaamme, neiti Wini" Henry sanoi hymyillen ja siemaisi viimeiset maidot.

//Hyvä ^^ oh, tulipas taas lyhyt pätkä >_> //

Viesti To Joulu 06, 2007 2:35

Winifred.

Wini tuijotti omaa maitolasiaan, josta hän ei ollut paljoa juonut, sillä maito poltteli suussa hiukan. Wini yritti saada muistot kaikkoamaan, mutta aina ne tulivat takaisin samoina kuvina.
"Puolidemoneja ei ole paljoa, ainakaan en ole törmännyt moneenkaan.." Wini sanoi huokaisten.
"Ei silmäni ole oikeasti kirottu, se vaan on demonejen perua." Wini sanoi hiukan hymyillen. Olisi hullua jos melkein kaikkien demonejen silmät olisivat kirjottuja. Wini sattui myös huomaamaan jonkun tuijottavan ja Winin selkää pitkin kiri kylmät väreet, sillä ajatus siitä mitä tuijottaja nyt olisi kuullut tai nähnyt ja mitä hän kertoisi muille ihmisille.
Kirottu vakoilija.. Wini manasi mielessään.
Voisin tuhota tuon muitin hetkessä, mutta en voi käyttää taikaani sellaiseen.. Se olisi liian julmaa.. Wini voihki päänsä sisällä. Katse siirtyi ikkunaan ja Wini huomasi hirveä lumi sateen. Tuuli ulvoi ja sai puut heilumaan rajusti.
"Huono tuuri, taitaa olla aika vaikeaa ratsastaa sinun takaisin. On myös aika vaarallista, sillä tuolla saattaa olla haltioita, jotka haluavat sotaa." Wini sanoi huokaisten Henrylle, sillä tottahan tosiaan ulkona oli pimeällä vaarallista, vielä kun jotkut ihan janosivat sodan alkua.
"Toivottavasti.." Wini sanoi Henrylle, kun tämä oli juuri siemaisemassa viimeisiä maitoja lasista.

//Päätetäänkö me tämä peli vai jatketaanko me tätä? Lyhyt tuli mullakin..//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14279

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 06, 2007 2:50

Henry

"hmm.. taidat olla oikeassa. Luulempa että minunkin on parasta jäädä tänne yöksi, en usko että isäni nyt koko kylää lähtisi teurastamaan jos olen yhden yön poissa" Henry sanoi naurahtaen, vaikka tuo nyt mikään naurun aisa ei ollutkaan.
Henry katseli ympärilleen ja näki että porukkaa alkoi tulla lisää, iltaisin majatalo yleensä täyttyi asiakkaista, loogisesti.
"meidän on parasta varata huoneemme jo nyt ettei vain jäädä ilman. Porukkaan näet alkaa tulla aika paljon" Henry huomautti ja osoitti ulko-ovelle joka kävi tiuhaan.
Sisään virtasi jos jonkin laista porukaa, suurin osa oli ihmisiä, mutta oli joukossa muutama taruolentokin. joukossa oli muutama tyyppi jonka Henry tunnisti ja tervehti heitä.
Oven avautuessa sisään tuli aina kylmä tuuli, joka sai Henryn ihon kananlihalle. Hän ei pahemmin kylmästä pitänyt, varsinkaan jos kylmyys oli sisätiloissa.
"niin, sinä varmaan haluat oman huoneen? Toivottavasti niitä riittää vielä" Henry sanoi noustessaan seisomaan.

// Mun puolesta voidaan jatkaa vielä, mutta jos sä haluat lopettaa niin voidaan lopettaakkin =) //

Viesti To Joulu 06, 2007 3:06

Winifred.

"Mielellään varmaan ihan oma huone... Mutta jos niitä ei riitä niin on varmaan vähän pakko tyytyä samaan.." Wini totesi, sillä imisiä oli jo niin paljon, että olisi varmaan siinä ja siinä riittikö edes huoneita. Muutaman taruolennon ollessa joukossa, Wini käsi nopeasti heidän luonaan vaihatamassa pari sanaa. Wini käveli takaisin Henryn luo ja katsahti poikaan.
"Saitko vielä huneita tai huonetta?" Wini kysyi rauhallisesti. Huoneeseen oli alkanut tulla kylmä, kun ovi aukeni vähän väliä. Wini toivoi, ettei tapahtuisi mitään ikävää, sillä pari tuttavaa oli puhunut, että metsässä oli ollut pieniä mekkaloita.
"Metsiin oli alkanut kerräntyä kuulemman porukkaa, joilla ei ollut ihan mitkään hyvät aikeet mielessä." Wini kuiskasi Henrylle, joka seisoi Winin vieressä. Winiä alkoi hiukan pelottamaan, kun meteli oli alkanut kuulua, pari miestä huusi ihan heidän lähellään toisille ja jonkun naisen sylissä oleva vauva itki, pienet lapset juoksentelivat ihmisen seassa ja kiljuivat. Paikkonaisesta liikkeestä Wini painoi kätensä korville ja toivoi metelin loppuvan kohta, sillä hänen voimansa saataisivat alkaa tekemään tepposia muuten. Wini tunsi jo tuulen joka pääsi sisälle ovesta kerääntyvän hänen ympärilleen näkymättömänä seinämänä ja tuuli akoi vinkua sisälläkin.
Mitä ihmettä.. Wini itse säikähti tuulta, joka kertyi koko ajan. Hä tajusi pian että saattaisi aiheuttaa pyörremyrskyn, koska hänen päätään särki aivan hirveästi.
"Menen käymään nopeati ulkona.." Wini sanoi Henrylle ja katosi ulko-ovesta. Wini laskeutui portaille istumaan ja hengittämään. Samalla katosi myös hänen ympärilleen kerääntynyt tuuli.


//Jatketaan vaan vielä :D//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14279

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 06, 2007 3:19

Henry

"sain yhden huoneen, mutta älä huoli, siellä on kaksi erillistä makuuhuonetta" Henry sanoi Winille joka oli saapunut hänen vierelleen.
"metsiin? hmm, toivottavasti nyt ei ole tulossa mitään pahempaa. kaikkein ävihten tässä kaivataan sotaa taikka kapinaa" Henry sanoi. Henry huomasi että Wini ei voinut oikein hyvin, eikä kyllä hänkään. Ihmisten meteli teki hänet levottomaksi, hänen olisi tehnyt mieli huutaa kaikille, mutta ei viitsinyt.
"kuule mitä jos.." Henry aloitti mutta ei kerenny sanomaan lausetta loppuun kun Wini jos ilmoitti käyvänsä ulkona.
"selvä" Henry sanoi itsekseen jäädessään seisomaan häkeltyneenä keskelle lattiaa.
Hetken aikaa hän katseli ympärilleen etsien jotakuta tuttua, mutta kaikki olivat jo kadonneet väkijoukkoon. Henry näki ihmisten keskellä joitakin epäilyttäviä tyyppejä jotka katsoivat ilkeästi ovelle josta Wini oli juuri häipynyt. Henry ei enää kestänyt joten hänkin klompis ulos ovesta.
Päästyään pihalle hän näki Winin istumassa portailla.
"kuule, onko kaikki kunnossa?" Henry kysyi istuessaan Winin viereen.
Kaduilla ei liikkunut enää paljoa porukkaa, muutama humalainen ja joitakin hämäriä tyyppejä. Henry katsahti taivaalle josta tuli lunta täysillä. Henry kuunteli hetken tuulta joka tuntui kuiskivan jotain.. jotain salaperäistä jotain haltijoista. Henry olisi voinut vannoa että oli hetken aikaa kuulostanut siltä kuin hän olisi kuullut Aranin äänen.
Kylän ennustaja, Helga, käveli heidän ohitseen ja tervehti prinssiä joka toivotti hyvää yötä ennustajalle.
"täällä alkaa tulla kylmä.." Henry lisäsi.

//okei ^^ //

Viesti To Joulu 06, 2007 3:41

Winifred.

Hetken istuttuaan yksin pihalla ja katsellen ohi meneviä ihmisiä, joku humalainen pysähtyi ja huusi jotain, mutta Wini vain vilkaisi häntä. Mies otti askeleen lähemmäksi, mutta Wini räpäsäytti silmiään ja mies oli poissa.
MITÄ!? Winin päässä soi sana ja samassa ovi takana aukesi ja Henry tuli myös ulos. Wini tuijotti kohtaa missä mies oli ollut. Jalan jäljet siinä näkyivät.
"Olen ihan kunnossa, olisin saattanut saada vain PIKKU vahinkoa aikaan vasta.." Wini sanoi naurahtaen ja korosti sanaa pikku. Hetken hymyiltyään Winin ilme meni vakavaksi.
"Täällä ei ole yhtään turvallista ja osoitti kohtaa missä jalan jäljet loppuivat kuin seinään ja jossa se humalainen oli seisonut.
"Tuossa seisoi vasta mies, mutta hän vain katosi silmän räpsähdykseni aikana.." Wini sanoi vakavan kuuloisena, sillä asia oli vakava.
"Pelkään, että tein sen itse sillä päässäni vihloi ja sisällä minun ympäsilleni keräytyi tuulta, olisin voinut aiheuttaa pyörremyrskyn tietämättäni." Wini sanoi ääni täristen ja pelko alkoi hiukan paistaa Winistä. Pelko, että hän onnistuisi kadottamaan henkilöitä tuosta vain milloin vain, ilman hallitsematta voimaa.
"Voi olla että se mies oli haltia tai taruolento.." Wini sanoi yrittääkseen saada itsensä syyllistämistä pois.
"Tuolla sisällä oli muutama ihminen jotka saivat minut hermostumaan.. Huomasitko heitä.. Ne kaksi huutavaa miestä enimmäkseen onnistuvat hermostuttamaan minut ja se parkuva lapsi sai pääni soimaan.." Wini sanoi ja nousi seisomaan.
"On varmaan parasta mennä sisälle." Wini sanoi ja aukaisi oven. Siinä hänen edessään seisoi juuri ne kaksi miestä, jotka saivat hänet hermostumaan. Toisella oli miekka lantiolla tupissa ja toisella oli kirves kiinnitetty vyöhön. Siinä ne seisoivat ovella, eivätkä näyttäneet yhtään hyvä tahtoisilta.
"Tunnetko heitä?" Wini kysyi Henryltä peruuttaessaan kauemmas ovelta. Wini tärisi hiukan ja piti kättänsä koko ajan miekan käsiden sialla valmiina vetääkseen sen esiin.

//Taas lisää toimintaa vaan XD//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14279

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 06, 2007 7:01

Henry

"katosi? Mies katosi tuosta vain?" Henry ihmetteli.
"voit olla oikeassa, ehkä se oli haltija taikka taruolento, mutta tuskin se haltija oli sillä heitä ei pahemmin täällä näy, mutta voihan niitä poikkeuksiakin olla" Henry sanoi koittaen piristää Winiä jälleen. Hän jäi vielä istumaan kun Wini jo nousi seisomaan. Hetken aikaa hänen ajatuksensa olivat tyhjiä. hän ei ajatellut mitään, hän ei nähnyt mitään, hän ei muistanut mitään. Sitten hän palasi taas todellisuuteen, kuultuaan Winin äänen.
Henry hypähti ylös istumasta ja katsoi ovella seisovia miehiä.
"en tunne en" Henry sanoi pitäen kättään valmiina miekan päällä. Miehet ottivat askeleita ja sulkivat oven perässään. He eivät näyttäneet kovin iloisilta ja pelkällä vilkaisullakin pystyi sanomaan että he olivat humalassa.
Toinen heistä horjahteli hieman, koettaessaan tulla rappusia alas.
"mitä te tahdotte?" Henry kysyi vakavana.
Toinen mies sammalsi jotain outoa aivan umpikännissä. Hän puhui jotain vallankumouksesta ja että hänestä tulisi kuningas. Henryn olisi tehnyt mieli alkaa nauramaan täysillä, mutta tässä tilanteessa se ei sopinut. Humalaiset ihmiset osasivat olla erittäin arvaamattomia ja nämä kaksi olivat erittäin väkivaltaisen oloisia.

// YAY! lisää toimintaa >8DD Tappelu x'D //

Viesti Pe Joulu 07, 2007 12:12

Winifred.

"Pysykää kaukana minusta!" Wini sanoi ja potkaisi voimalla toista miestä joka oli astunut pari askelta lähemmäksi. Humalainen mutisi jotain ja jatoinen huusi: "Eikö enään ämmillä ole tapoja!"
"Ei ole EI!" Wini huudahti ja veti miekkansa esiin vaihdilla. Toinen miehistä säikähti ja toinen meni hiukan valkoiseksi.
"Eittekö te ole ennen nähnyt tytöllä miekkaa kädessä!" Wini huudahti ja huitaisi halkaisi ilmaa miekallaan ja miekka pysyi täydellisesti hallinnassa.
Toinen mihistä mutisi jotain josta ei ssanut selvää, mutta Wini arvasi että mies mutisi jotain hänen miekastaan, sillä sehän oli hopeasta taottu.
"Hopeamiekkakin taitaa olla teille outo." Wini lausahti ja veti miekan vierelleen terä alas päin suuntautuneena. Miehillä oli molemmilla esillä aseensa. Kirveen kanssa oleva mies hyökkäsi kohti Winiä, mutta Wini väisti iskun tekemällä voltin taaksepäin ja pois portaikolta. Jos Wini olis arvioinut vähänkään väärin nyt hän olisi ollut hengettömänä nyt kirveen alla.
"Olisi varmaan helpompaa tainnuttaa nämä ihmiset.." Wini sanoi Henrylle, jota hän ei juuri nyt kumminkaan nähnyt. Mies hyökkäsi uudelleen ja Wini iski miekan nurjalla puolella tätä mahaan. Mies oli niin pahasti juonut liikaa, että oksensi välittömästi lyönnin jälkeen.
"Iljettävää!" Wini huusi ja hyppäsi kauemmaksi, sillä arvasi miehen hyökkäävän kohta uudestaan ja nyt Wini iski miestän sen verran että tämä sai käteen haavan.

//Jep.. Toimintaa XD luuta ja verta!//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14279

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Joulu 07, 2007 1:08

Henry

Henrykin oli hieman ihmeissään Winin miekasta, mutta päätteli että ei se loppujen lopuksi ollut niin ihmeellinen sen rinnalla mitä Wini itse oli. Henry oli erittäin vaikuttunut Winin voltista taaksepäin, niin vaikuttunut ettei hetkeen osannut tehdä mitään muuta kuin katsoa suu auki kun vini löi toista miestä.
"juu, se lienee helpoin ja paras ratkaisu!" Henry vastasi Winin tainnuttamis ehdotukseen.
Siinä samassa kun Wini perääntyi taaksepäin, toinen miehistä ryntäsi kohti henryä miekka kohdistettuna häneen.
Henry laski kätensä miekaltaan ois ja väisit nopeasti toisen kömpelön hyökkäyksen, kaatamalla tämän samalla maahan.
"mutta mitä väkivaltaan tulee.." Henry aloitti ja otti miestä hartijasta kiinni, tietystä kohtaa, puristi siitä täysillä ja samassa mies menetti tajunsa ".. Minä kannatan rauhallisempia keinoja" Henry sanoi katsoen Winiin hymyillen.
Kirvesmies oli jälleen tolpillaan ja tuijotti Winiä vihaisesti.
"sinä varmaan haluat hoidella tuon?" henry kysyi ehdottavasti ja jäi Winin viereen seisomaan ja katsomaan mitä tapahtuisi.

// Verta, luita ja hampaita >8D taikka sitten vaan rauhallisin ottein x3 ihanaa etten oo ainoo hereillä olija tähän aikaan vuorokaudesta//

Viesti Pe Joulu 07, 2007 12:20

Winifred.

"Jep.. Minä hoitelen tämän, mutta en voi sille mitään että haluan aina ensin piettää vähän hauskaa tässä.." Wini naurahti ja samassa mies hyökkäsi kirveensä kanssa. Wini lähti kanssa hyökkäykseen ja otti miehen kirveestä kiinni. Sen avulla Wini hyppäsi korkealle ilmaan ja laittoi toisen kätensä miehen pään päälle. Wini mutisi taas jotain ja samassa mies kaatuui maahan. Wini katsoi ympärilleen ja tajusi, että koko piha oli tyhjä.
"Hmm.. Täällä on liiankin hiljaista." Wini lausahti tietävästi, kunnes kuului askelia takaa päin. Winin kääntyessä pieni uliseva koiranpentu juoksi hänen jalkoihinsa.
"Jotain on tapahtunut, tunnen sen luissani.." Wini sanoi ja laskeutui kyyryyn koiran vierelle. Wini alkoi silitellä koiran päätä ja sulki silmänsä hetkeksi ja veti keukonta täyteen ilmaa. Winin silmät aukesivat hetkessä.
"Haistan savua.." Wini sanoi ja kääntyi katsomaan suuntaan mistä koira tuli. Kun katsoi taivaalle pytyi erottamaan savua.
"Jossain palaa!" Wini huudahti, sillä tajusi, että tuli voisi levitä ja tuhota taloja.
"Savu tulee metsästä." Wini mutisi ja katseli ympärilleen. Missään ei ollut muita kuin hän, Henry ja koiranpentu. Oli myös täysin hiljaista ja ilma oli käynyt tunkkaiseksi savusta.

//Henry ja Wini ei pääse koskaan nukkumaan, koko ajan tapahtuu jotain XD//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14279

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Joulu 07, 2007 12:36

Henry

Henry naurahti Winin ensimmäisille sanoille, hän ymmärsi täysin että Wini halusi pitää hauskaa.
"tyylipuhdas selätys" Henry huomautti kun Wini oli hoidellut miehen.
Henry oli samaa mieltä Winin kanssa siitä että kylä oli liiankin hiljainen, vaikka olikin jo myöhä ja tälläinen sää.
Henrynkin mieltä alkoi painaa ja hän tunsi olonsa epämukavaksi. Koitan pentu joka saapui rauhoitti hieman Henryn mieltä, mutta Winin mainitessa savun, hän taas meni jäykäksi.
"Palaa?! tälläisellä säällä?" Henry huudahti ihmeissään ja vilkaisi metsään päin.
"Metsässä taitaa palaa.. kunnolla" Henry sanoi vakavana.
"tule mennään katsomaan!" Henry sanoi ja lähti juoksemaan metsää kohti.
Kadut olivat aivan tyhjät, ketään ei näkynyt eikä kuulunut. Maassa ei näkynyt jalanjälkiäkään. Vain muutama harmiton rotta siellä täällä, mutta siihen se jäi.
Henry juoksi minkä kintuistaan pääsi, pujotellen kujilla kohti metsän reunaa. Hänen pulssinsa nousi ja jalat alkoivat mennä maitohapoille, mutta silti hän van jatkoi juoksemista.

// OH, ei nukkumaan ei, eihän tässä ees kerkee nukkumaan >8) siirrytäänkö Metsän reunaan pelailemaan? jos vaikka sä jatkaisit tätä siellä =) //
Seuraava

Paluu Brogan Majatalo

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö