Friends or something more...?


Kaupungin paras ja kallein majatalo. Suuri ja avara, kodikas ja mukava. Majatalosta löytyy varmasti tilaa matkalaisille, joilla on rahaa taskussaan ja tarve päästä lepäämään pitkän päivän päätteeksi. Ruokaa ja juomaa löytyy, joskin majatalo ei ole Kallen kapakan veroinen juhlimispaikka. Huoneita löytyy niin aatelisarvoisille, kuin myös tavalliselle kansalle.

Valvoja: Crimson

Viesti To Heinä 30, 2009 5:24

Friends or something more...?

"Ystäviä? Tarkoitatko, että tuli on jokin elävä olento?" Cheryl kysyi ihmeissään, silmät pyöreänä. Tyttö ei ikinä ollut ajatellut asiaa noin. Cheryl astui majatalon ovesta sisään ja heti isäntä alkoi saarnaamaan Incinille. Tyttö vilkaisi kummissaan miestä, mutta ei kysynyt mitään. Incinin tokaistessa, että pitkä juttu, tyttö vain nyökkäsi päätään. Hän käveli isännän luo ja hymyili oikein herttaisesti. "Saisimmeko kaksi yhden hengen huonetta?" Cheryl kysyi. Isäntä kaivoi varauslistan pöydän alta ja tutki sitä, mutisten jotakin itsekseen. "Meillä ei valitettavasti ole kuin kahden hengen huoneita vapaana. Käykö?" Isäntä kysyi ja katsoi julmasti Inciniä. Cheryl katsoi isäntää vihaisena. "Mikä majatalo tämä oikein on? Olemme maksavia asiakkaita ja meidän toiveemme pitäisi ottaa huomioon!" Tyttö paasasi, mutta isäntä katsoi Cheryliä kylmästi. "Otatteko vai ette?" Isäntä kysyi ivallisesti ja Cheryl puisteli päätään turhautuneena. "Ei kai meillä ole muuta mahdollisuutta. Incin ei voi nukkua kadulla." Tyttö totesi alistuneena ja vilkaisi miestä. "Käykö se sinulle?" Cheryl kysyi Inciniltä varovaisesti. Hän heitti julman silmäyksen isäntään. "Sinun täytyy päästä petiin. Laitan sinulle kuuman kylvyn kun pääsemme huoneeseen." Tyttö huolehti. Hän hymyili hiukan. "Sitten syödään jotain." Tyttö sanoi iloisesti. Cheryl oli omassa elementissään saadessaan hoitaa Inciniä. "Voimmeko maksaa kun lähdemme?" Cheryl kysyi isännältä ja tämä vain nyökkäsi, ojentaen huoneen avaimen. Tyttö kääntyi Inciniin päin ja hymyili tälle. "Tule. Mennään laittamaan sinulle lämmin vesi ammeeseen." Cheryl kehotti.

Viesti To Heinä 30, 2009 6:46

Incin

Cheryl kysyi, oliko tuli elävä olento. Niin Incin ainakin uskoo. Incin säikähti hieman, kun kuuli saatavilla olevan vain kahden hengen huonetta. Cheryl kysyi Incinin mielipidettä. "Kai siihen pitää tyytyä." Incin sanoi nolona. Incin punastui ja näytti siltä kuin olisi pidätellyt raivoa sisällään. Loitsu oli nimittäin aukonut taas päätään. Se sanoi, että Incin saisi unohtaa sänkyhommat, kunnes on vähintään paremmassa kunnossa. " Vietävän luikero. Arvaa mitä se nyt saarnasi." Incin sanoi Cherylille. Cheryl sitten kehotti Inciniä tulemaan ja tulikin. Incin käveli seiniin nojaten varmuuden vuoksi. Käveleminen huimasi vielä vähän. " Taidan olla aamuun mennessä kunnossa." Incin totesi, valitettavasti ääni oli vielä hiukan käheä, mutta eipähän yskittänyt. Pian he saapuivatkin huoneeseensa. Olettaen, että Cheryl avasi oven ja meni sisään Incin tuli perässä ja ensimmäinen asia johon hän kiinnitti huomiota, oli peti. Incin puoli ryntäsi siihen ja lysähti selälleen. Incinin oli jo hyvän aikaa tehnyt mieli päästä pitkäkseen. Loitsu keksi nyt tulla ulos jälleen. " No niin Cheryl, tehdäänpäs muutama asia selväksi: Vaikka todennäköisesti nukutte samassa pedissä, niin ei sänkyhommia ennen, kuin pomo on paremmassa kunnossa. Toiseksi minä olen koko ajan valvomassa, mitä ympärillä tapahtuu. Minä nimittäin en nuku. Kolmanneksi varmista, että pomo saa lämmintä juotavaa aterialla. Ei alkoholia hänelle, eikä varsinkaan sinulle." Loitsu sanoi aluksi vakavana ja Cheryliä koskevan naurahtaen. " Loitsu kiltti en jaksa nyt huutaa. Painu takaisin sisään ja ole Luojan tähden hiljaa." Incin niin, että olisi voinut luulla hänen olevan itkun partaalla. Incin otti vaivoin laukkunsa pois ja pudotti sen lattialle. Mies olisi halunnut nukahtaa, mutta lievä paleltuminen piti hänet jossain määrin hereillä. Loitsulla oli pahoja aavistuksia, mitä illalla sitten sattuisi.

Viesti Pe Heinä 31, 2009 10:40

Tyttö katsoi kiinnostuneena Inciniä, kun loitsu oli taas saarnannut jotain. "Olet sinä varmasti aamulla terve. Sinun täytyy vain levähtää." Cheryl totesi. Tyttö aukaisi heidän huoneensa oven ja päästi ihastuneen huokauksen. Seinät olivat vaalean mintun vihreät ja ikkunasta näkyi talon puutarhaan. Sänky oli leveä ja sängyn molemmin puolin oli yöpöydät. Tyttö kurkkasi kylpyhuoneeseen ja se oli ihmeellisen siisti. Cheryl nauroi, kun Incin hyppäsi sängylle. Tyttö vilkaisi loitsua, tämän tullessa ulos. "Rauhoitu. Lupaan olla rasittamatta pomoasi.. Liikaa.." Tyttö sanoi hymyillen ilkikurisesti ja iski silmää loitsulle. Cherylistä oli mukava kiusoitella loitsua. "Illallinen on parin tunnin päästä. Ehdit käydä kylvyssä sitä ennen." Tyttö sanoi Incinille ja meni laskemaan kylpyveden. Tyttö tuli takaisin kylpyhuoneesta ja huomasi, että Incin oli puoliunessa. Cheryl istahti pedille, miehen viereen ja hymyili tälle. "Kylpy olisi nyt valmiina. Käy ensin niin käyn sitten sinun jälkeen." Tyttö sanoi. Hän silitti Incinin hiuksia, miettien loitsun sanomisia. Kyllä hän ymmärsi, että loitsu piti huolta isännästään. Cheryl kaatui sängylle miehen viereen. "Loitsu pitää sinusta hyvää huolta." Tyttö totesi hiljaa. "Miten te yleensä tulette toimeen loitsun kanssa?" Cheryl kysyi, katsoen miestä. Tyttö kääntyi mahalleen ja nojasi käsiinsä. Hän hymyili miehelle ja katsoi tämän kasvoja, jotka edelleen olivat hiukan kalpeat. "Haluat varmaan illallisen sänkyyn? Minä käyn sen sitten hakemassa." Tyttö sanoi hymyillen. "Enkä minä sinua tuonne alas päästäisikään syömään. Parempi pysytellä sängyssä. Loitsu, jos kuulet niin lupaan huolehtia isännästäsi, enkä anna hänelle alkoholia." Cheryl sanoi.

Viesti Pe Heinä 31, 2009 12:24

Incin

Loitsu säikähti ensin Cherylin sanomisia. Sen olisi tehnyt mieli tulla sihisemään, mutta Incin nimenomaan käski sen olla nyt hiljaa. Cheryl silitti Incinin hiuksia. Vau kukaan ei ole silittänyt Incinin kärähtäneen näköisiä hiuksia, paitsi hänen rakastavat vanhempansa tietenkin. Cheryl kysyi haluaisiko Incin illallisen sänkyyn. " Sopii se. nyt ei ole turvallista liikkua hirveästi." Incin vastasi hymyillen lämmintä hymyään. " Loitsu taisi kuulla. Ainakin se mumisee jotain sinusta." Incin lisäsi. Sen Incin jätti mainitsematta, että sitä loitsu juuri pelkää. Incin nousi hiukan vaivoin seisomaan, kun oli jo ehtinyt niin paljon rentoutua. Incin käveli vaivoin kylpyhuoneeseen. Ja siellähän se kylpyvesi odottikin. Incin heitti vaatteensa pois ja astui puisessa ammeessa odottavaan veteen. Ensin vesi tuntui kamalan kuumalta, ihmekös tuo, kun on kipeä. Incin poimi ammeen vieressä olevan kylpyharjan ja alkoi pestä itseään. Välillä vesi kylmeni, mutta loitsu lämmitti sitä hyödyntämällä kehonsa polttavaa lämpöä. Toisin sanoen kastamalla häntänsä veteen. Jonkin ajan päästä Incin oli putipuhdas. Incin nousi ammeesta ja otti ja kuivasi itsensä viereisestä lipastosta löytämällään pyyhkeellä (Eli isolla kangaspalalla). Incin, mietti hetken pitäisikö laittaa vaatteet pääle vai vain alushousut. Toisaalta viereisessä huoneessa on nainen. Toisaalta Incin ei suunnitellut nousevansa pedistä ihan heti. Incin pelasi varman päälle ja laittoi vaatteensa päälle paitsi kengät. Sitten hän käveli kylpyhuoneesta ulos. " Kylpy olisi nyt vapaa." Incin sanoi Cherylille, ennen kuin palasi petiin ja peiton alle. Peiton alla hän otti yläosan pois ja pudotti sen vaivihkaa lattialle. Tuskin Cheryliä niin kovasti kiinnostaisi miltä Incin näyttäisi vaatteiden alla, mutta varmuuden vuoksi mies jätti housut jalkaan. Sitten, kun Cheryl olisi mennyt vuorostaan kylpemään loitsu tarjouttui vilkaisemaan, miltä pomon 'unelmien tyttö' näytti. Incin kieltäytyi, vaikka jokin osa hänestä olisi halunnut tietää.

Viesti Pe Heinä 31, 2009 1:19

Cheryl naurahti Incinin sanoessa, loitsun mumisevan jotain hänestä. "Vai niin." Tyttö sanoi hiljaa ja katsoi kun mies nousi sängystä. Incin näytti hyvn heikolta ja sairaalta. Varmasti aamulla kaikki olisi paremmin. Cheryl ajatteli. Tyttö makoili sängyllä, odottaen miehen tulevan kylvystä. Cheryliä hymyilytti hiukan, hänen ajatellessa Inciniä. Oli ollut kiva tutustua häneen. Mietiskely keskeytyi miehen tullessa kylpyhuoneesta. Cheryl hymyili miehelle ja varmisti, että tämä meni suoraan peiton alle. Tyttö nousi sängyltä ja avasi hiuksensa letiltä, peilin edessä. "Minulla ei mene kauaa." Tyttö sanoi hymyillen ja katosi kylpyhuoneeseen. Cheryl riisui vaatteensa ja kapusi ammeseen, ottaen käsiinsä saippuaa ja pesten itsensä. Pestyään tyttö nojasi päällään ammeen reunaan ja rentoutui hetken. Pian Cheryl nousi pois ammeesta ja otti laatikosta ison liinan, joka toimi pyyhkeenä. Cheryl puki vaatteet päälle ja kääri "pyyhkeen" hiustensa suojaksi ja tuli ulos kylpyhuoneesta. Hän vilkaisi Inciniä, että nukkuiko tämä jo. "Käyn hakemassa illallisen tänne." Cheryl sanoi ja katosi huoneesta alas keittiöön, jossa hän sai katetun tarjottimen, jonka hän vei takaisin huoneeseen. Cheryl laski tarjottimen yöpöydälle ja hymyili miehelle. Tyttö istahti Incinin viereen ja laittoi tyynyt tämän selän taakse, jotta olisi helpompi syödä. "Minä vahdin, että syöt tarpeeksi." Cheryl sanoi hymyillen ja laittoi makaamaan Incinin viereen, riisuen ensin kuitenkin päällimäisen paitansa pois. Alta paljastui valkoinen alutoppi, jolla Cheryl tykkäsi nukkua. Hän laittoi paidan ja pyyhkeen yöpöydälle ja hymyili miehelle. "Onko hyvää? Emäntä sanoi alhaalla, että lämmin mustaherukkamehu auttaisi vilustumiseen." Cheryl tuumasi ja laittoi peiton päälleen. Cheryl huomasi Incinin olevan ilman paitaa ja nopea vilkaisu riitti saamaan punan tytön poskille. Cheryl vain hymyili herttaisesti ja katseli Inciniä hymyillen.

Viesti Pe Heinä 31, 2009 5:27

Incin

Incin odotti Cherylia kärsivällisesti. Vaikka olo olikin jonkin verran heikko, hän ei vielä voinut nukkua. Pian Cheryl tulikin takaisin ja sanoi käyvänsä hakemassa illallisen. Incinin vatsa oli tyhjempi, kuin mies myönsi itselleen. Pian Cheryl tulikin tarjottimen kanssa. Kulho jossa oli jonkinlaista soppaa, Incin nuuskaisi soppaa ja tunnisti sen vihannessopaksi. tarjottimella oli myös kupillinen lämmintä mehua. Incin on tottunut pienenä vähään ja oli silloin sairaalloisen laiha. Kiitos mestarin Incin sai jonkin verran painoa takaisin. " Tämä kelpaa." Incin sanoi maiskutellen ja alkoi lusikoimaan keittoa. Ahh lämmitti miestä mukavasti rinnan alla. Välissä hän siemaisi lämmintä makeaa mehua. Sitten Cheryl asettui viereen ja sanoi vahtivansa Incinin syövän tarpeeksi. No se oli turhaa, koska loitsu on tarpeeksi hyvä vahti. Inciniä kyllä hiukan häiritsi Cherylin pitävän alutoppia. "Hei. Keittoa ääntä päin ja höpinät pois." Sihisi loitsu Incinin päässä. noin minuutin päästä Incin sai keiton lusikoitua ja mehun juotua. Incin ei lainkaan huomannut Cherylin punastumista. " Se oli hyvää ja nyt voisin nukkua. Hyvää yötä." Incin sanoi ja kääntyi kyljelleen selkä Cheryliin päin ja sulki silmänsä. Loitsu päätti tulla toivottamaan myös hyvää yötä Cherylille. " No, kuten pomo jo sanoi: Hyvää yötä. Mutta nyt minä aion vahtia sinua, kuin haukka." Loitsu tiedotti ja vetäytyi. Incinillä ei kestänyt kauan nukahtaa, mutta kuten loitsu jo aiemmin varoitti, se ei nuku.

Viesti Su Elo 02, 2009 5:59

Cheryl hymyili, Incinin syödessä. "Hyvä, jos kelpaa. Sinulla on varmasti huomenna parempi olo." Cheryl tuumasi. Hän veti peiton tiukemmin ympärilleen ja laittoi pään tyynyyn. Incinin toivottaessa hyvää yötä, tyttö hymyili hiukan. "Hyvää yötä. Nuku hyvin." Cheryl sanoi hiljaa. Loitsun toivottaessa hyvää yötä, Cheryl toivotti takaisin ja mullisti, loitsun sanoessa, että vahtisi häntä. "Vahdi vain." Cheryl mumisi. Incinin nukahtaessa, tyttökin sulki silmänsä. Cheryliä ei kuitenkaan nukuttanut ja hän pyöritteli päivän tapahtumia päässään. Pian Cheryl avasikin silmänsä ja käänsi päänsä mieheen päin. Cheryl tuijotti Inciniä ja hymyili itsekseen. Cheryl olisi halunnut kietoa kätensä miehen ympärille, mutta muisti loitsun vahtivan häntä, joten tyttö päätti olla tekemättä sitä. Loitsu vain suuttuisi hänelle ja saattaisi käristää hänen hiuksensa ja jotain muutakin, jos hän koskisi Inciniin. Cheryl nousi ylös ja kaatoi vettä kannusta lasiin, joka oli tuotu yöpyödälle. Tyttö joi veden ja vilkaisi miestä, tämä näytti nukkuvan sikeästi ja oliko tuo mikään ihme, kun Incin oli ollut niin heikossa kunnossa. Cheryl hymyili itsekseen ja kuunteli hiljaisuutta. Yhtäkkiä alakerrasta kuului huutoa ja Cheryl säpsähti hiukan. Joillakin kuulosti olevan tappelu meneillään. Hetken Cheryl meinasi nousta sängystä ja käydä sanomassa tappelijoille, että olisivat hiljaa, mutta vähitellen äänet loppuivat ja tuli hiljaista. Cheryl paneutui takaisin sänkyyn ja tuijotti kattoon. Kunpa loitsukin nukkuisi, tosin eihän hän tiennyt halusiko Incin itsekään mitään muuta kuin nukkua. Cheryl kääntyi kyljelleen mieheen päin ja sulki silmänsä, yrittäen saada unen päästä kiinni. Cherylin silmiin kuitenkin nousi kuva miehen söpöistä kasvoista ja tyttö puisteli päätään turhautuneena. Olisipa hän hiukan rohkeampi ja uskaltaisi olla välittämättä loitsun sanoista ja tämän vahtimisesta. Hetkeksi tyttö kohotti kättään Inciniin suuntaan ja meinasi jo silittää tätä, mutta vetäisi kätensä takaisin. Hän ei halunnut äkäistä käärmettä kimppuunsa. Cheryl huokaisi ja sulki silmänsä. Hänen täytyisi nukkua, jotta jaksaisi huomenna. Tyttö siirtyi aavistuksen lähemmäs miestä ja puristi peittoaan käsillään. Vihdoi Cheryl nukahti ja laittoi unissaan käden miehen ympärille.

Viesti Su Elo 02, 2009 7:41

Incin

Loitsu tosiaan vahti miehen pään sisällä Cherylin tekemisiä. Onneksi tyttö oli tottelevainen, eikä koskenut pomoon. Tosin Incinin kuuloaistin prusteella tyttö ei saanut unta. " Jos se yrittää lähelle, niin joutuu ostamaan hatun." Loitsu ajatteli Incinin pään sisällä. Pian loitsu tunsi Incinin iholla jotain ylimääräistä. Loitsu tuli ulos Incinin silmästä ja aikoi sanoa pari valittua sanaa tytölle, mutta tämä nukkuikin. Taisi siirtää käden unissaan. Joka tapauksessa loitsu vetäytyi sisälle ja mietti mistäköhän pomo nyt uneksii. No se päätti tarkistaa ja yllätys, yllätys Cheryl aiheinen. Loitsu katseli, kuinka Incin ja uni-Cheryl viettivät romanttista aikaa. Puhuivat toisistaan ja lopulta suutelivat toisiaan. " Ahh koskettavaa. Onneksi ei ole vatsaa." Loitsu totesi sarkastisesti, sitä nimittäin yökötti. Sen olisi niin tehnyt mieli katkaista uni lyhyeen, mutta tiesi vallan hyvin unen olevan tehokas lääke. No yö kului loitsun mielestä melko pitkäveteisesti. Paitsi huoneeseen tunkeutui joku varas, mutta kaveri juoksi kiljuen ulos loitsun nähdessään. " Heh. Taas yksi kipitti karkuun, kuin päätön kana." Loitsu sihisi ja kotkotti huvikseen, ennen kuin vetäytyi takaisin sisään. Joskus loitsu toivoi voivansa nukkua, sitä kun ei koskaan edes väsytä.

Juuri ennen aamuviittä, Incin heräsi kesken ihanan unen. Incin kiinnitti ensimmäisenä huomiota Cherylin käteen. Incin kääntyi tytön suuntaan ja totesi tämän nukkuvan vielä. " Voi miten kaunis." Incin huokaili ja silitti Cherylin poskea. Olo oli jo nyt paljon parempi, mitä ennen nukkumaan menoa. Incin hivuttautui Cheryliä lähemmäs ja nukahti vielä kerran hymy huulillaan, jättäen kätensä Cheryli sileän posken päälle. Loitsu ei tällä kertaa sanonut mitään, koska oli sillä hetkellä Incinin mielen syvimmissä nurkissa 'yököttelemässä'.

Viesti Ti Elo 04, 2009 3:34

Cheryl avasi silmänsä, tuntiessaan Incinin käden poskellaan. Tyttö hymyili ja silitti Incinin käsivartta. Mies oli söpö nukkuessaan. Aurinko oli jo noussut ja säteet lankesivat huoneeseen, verhojen raosta. Cheryl tuumi kellon olevan, ehkä kahdeksan. Tyttö ei halunnut vielä nousta, miehen vieressä oli niin mukavaa ja ihanaa. Yhtäkkiä tytön mieleen muistui loitsun sanat ja tämän vahtiminen, mutta ehkä loitsu ei jaksanut välittää, kun ei tullut ulos. Tyttö suukotti Inciniä varovasti poskelle ja painautui tähän kiinni. "Oletko hereillä?" Cheryl kysyi hiljaa. Alakerrasta kuului puheensorinaa ja tyttö päätteli emännän nousseen laittamaan aamupalaa tarjolle. Cheryl katseli miestä ja silitti kädellään tämän paljasta rintaa. Cheryl hymyili itsekseen ja tiesi olevansa ihastunut mieheen, vaikka ei kunnolla tätä tuntenutkaan. Silti tuntui kuin Cheryl olisi tuntenut Incinin jo kauan. Tytön mieltä askarrutti vain loitsun käyttäytyminen tässä asiassa. Tosin, luultavasti tyttö olisi itsekin tympääntynyt, jos asuisi jonkun päässä, kuulisi tämän ajatukset ja joutuisi kuuntelemaan rakkaudentunnustuksia ja lepertelyä, pomonsa suusta. Cheryl ei tosin panisi pahakseen, vaikka Incin tunnustaisi rakkauttaan hänelle joka päivä. Siis, jos he olisivat pari. Cheryl pussasi miestä toistamiseen, mutta ei kehdannut vielä herättää tätä. Incinillä oli ollut niin rankka ilta. Cheryl toivoi mielessään tämän läheisyyden jatkuvan pidemmällekin, mutta päätti odottaa miehen heräämistä ja tämän suhtautumista Cherylin suukotteluun. Cheryl sulki silmänsä hymyillen ja oli onnellinen että loitsu ei kuullut hänen ajatuksiaan.

Viesti Ti Elo 04, 2009 7:50

Incin

Loitsu oli lopettanut yököttelynsä ja vahti taas. Nyt Cheryl silitti Incinin käsivartta. " Se siitä, joku menettää nyt hiuksensa." Loitsu sihisi ja oli tulossa ulos, mutta yllätyksekseen se ei päässyt. " Häh mitä tapahtui?" Loitsu ihmetteli. Olikohan Incin hereillä ja yritti pitää loitsun sisällä tahdollaan. Kyllä Incin oli hereillä, mutta antoi Cherylin vielä ymmärtää nukkuvansa. Sitten Cheryl suukotti miestä poskelle ja kysyi oliko hereillä. Incin räväytti silmänsä auki, " Olen ollut jo pienen hetken." Incin sanoi virnistäen pienesti. Incin syleili tyttöä ja vuorostaan suukotti tätä otsaan. " Tiesitkö, että olet ihana?" Incin kysyi tytöltä. " Loitsu kielsi, kyllä lähekkäin olemisen, mutta ensinnäkin: Minä olen paremmassa kunnossa. Toiseksi se sihisi äsken jotain hatun ostamisesta. Kolmanneksi se ei nyt pääse ulos." Incin selitti tytölle iskien silmää viimeisen lauseen kohdalla. Incinin myönsi olevansa rakastunut Cheryliin, muttei vielä uskaltanut sanoa sitä. " Sanohan suukotatko kaikkia, jotka ovat olleet sairaita? Vai olenko minä erikoistapaus?" Incin kysyi tytöltä lämpimästi hymyillen. "Hei eikö minulla ole sanan valtaa!" Loitsu kiljui Incinin päässä. Loitsun olisi tehnyt mieli pilata tämä romanttinen hetki, mutta ei millään päässyt ulos. Incin päästi Cherylistä ja siirtyi hieman kauemmas. " Mestari joskus sanoi, että sitä tapaa jonkun josta pitää heti ja jos tunne on molemmin puolinen, sitä voi sanoa kohtaloksi eikö vain?" Incin kysyi Cheryliltä.

Viesti Ke Elo 05, 2009 10:06

Cheryl virnisti tyytyväisenä ajatuksilleen ja hätkähti hiukan miehen herätessä. Tyttö hymyili ja huomasi miehenkin hymyilevän, joten ei tämä ainakaan ollut vihainen hänen suukkoistaan. Cheryl ihmetteli, miten loitsu ei tullut huutamaan hänelle, mutta miehen suukottaessa häntä otsaan, tyttö unohti loitsun ja tämän varoitukset. Cheryl halasi miestä lujasti ja pussasi tätä poskelle. "Minä pidän sinusta. Oikeasti." Cheryl kuiskasi Incinille. "Ihana? En tiennyt, mutta kiitos." Cheryl sanoi, päästäen irti miehestä. Tyttö oli onnellisempi kuin koskaan ja olisi halunnut huutaa kaikille, kuinka paljon hän rakasti Inciniä, mutta hillitsi itsensä kuitenkin. Loitsu ei päässyt ulos. Mitä ihmettä? Tyttö tuijotti epäuskoisena Inciniä. "Eikös loitsu pääse ulos milloin tahtoo?" Cheryl kysyi ja suojasi hiuksiaan varalta, jos loitsu yhtäkkiä hyökkäisikin. Sehän oli mutissut jotain hatusta ja tyttö ei halunnut menettää ihania hiuksiaan. Cheryl suukotti miestä suoraan suule, tämän kysyessä, että suukottiko Cheryl kaikkia jotka olivat sairaita. "En, vain sinua. Olet erikoistapaus, aina." Cheryl tuumasi hymyillen. Tyttö arvasi loitsun kirkuvan vastalauseita, mutta hymyili vain onnellisena, eikä välittänyt loitsun äänettömistä vastaan sanomisista. "Sitä vain ihmettelen, että miten loitsu ei pääse ulos? Osaatko hallita sitä?" Cheryl kysyi kummastellen. Miehen päästäessä irti, Cheryl nousi istumaan ja harjasi tukkaansa. Incin kertoi mitä hänen mestarinsa oli joskus sanonut. Tyttö oli samaa mieltä. "Tietysti. Sehän on kohtalo." Cheryl tuumasi, nyökäten samalla. "Miten se liittyy loitsuun tai meihin?" Tyttö kysyi ihmetellen. Hän oli onnellinen, että loitsu ei päässyt käristämään hänen hiuksiaan. Siitähän se soppa vasta olisi syntynyt. Hän ei vielä halunnut ruveta pitämään peruukkia. Hän ei ollut niin vanha. Cheryl silitti Incinin paljasta rintaa ja paneutui miehen viereen kyljelleen. "Mestarisi oli varmaan aika viisas?" Tyttö kysyi, jatkaen silittämistä.

Viesti Ke Elo 05, 2009 10:50

Incin

Tyttö siis piti Incinistä oikeasti. " Niin minäkin sinusta." Incin vastasi tytölle. Kun tyttö ihmetteli miten loitsu ei pääse ulos, Incin virnisti. " Kyllä se normaalisti pääsee, mutta muistin pystyväni pitämään sen päässäni tahdollani." Incin selitti tytölle. "Sen parempi." Incin sanoi tytölle, mutta oli hiukan hämillään Cherylin suudelmasta. Cheryl nousi punkasta harjaamaan hiuksiaan. Incinkin nousi ylös ja laittoi paitansa päälle. " Ei muuta, kuin että taidat olla ensirakkauteni. Incin totesi, mutta katui sanottuaan sen. Cheryl ei välttämättä tuntenut niin voimakkaasti. Hetkeksi Incin unohti pitää loitsun asioissa jolloin se mokoma pääsi ulos. " Nyt tulee tytöstä kalju!" Se ärjäisi ja syöksyi päin metrin pituisessa lohikäärme muodossaan. Incin kohotti nopeasti kätensä ja keskittyi. Loitsu pysähtyi, kun tämä oli juuri ottamassa Cherylin hiuksista haukun. " Takaisin!" Incin huudahti ja veti kätensä taaksepäin, jolloin loitsu lennähti ilmassa takaisin Incinin pään sisään. " Eilisessä henkihieveri jutussa taisi olla yksi hyvä puoli. Minun on nyt helpompi hallita loitsua." Incin virnuili ja katsoi kättään samalla, kun varoitti loitsua tulemasta ulos pahat mielessään. " Onneksi se ei etinyt haukata. Hiuksesi ovat niin kauniit, että niiden polttamisesta voisi joutua hirteen." Incin sanoi tytölle. " Minun ei onneksi tarvitse omiani harjata. Ne kun ovat aina pystyssä." Incin kommentoi omia hiuksiaan. Incinin mestari todella oli viisas ja välillä hävytön. Joskus, kun he kävivät ostoksilla papparainen yritti lirkutella nuoria naisia, mutta sai aina läpsyjä. Incin naurahti muistolle. " Toisinaan on toisinaan ei." Incin vastasi tytön kysymykseen mestarista ja iski silmää. Loitsu sihisi Incinin päässä, miten tyttö jossain vaiheessa jättäisi miehen kyllästyttyään tähän. Incin hymyili loitsun kommentille. Mies ei nimittäin pysty kuvittelemaan Cherylistä sellaista.

Viesti Ke Elo 05, 2009 12:42

Cheryl hymyili Incinin sanoessa, että piti hänestä. "Ihana kuulla." Tyttö sanoi ja nousi ylös, laittaen paidan päälleen. Incinin sanoessa, että hän oli miehen ensirakkaus, Cheryl meni hiukan hämilleen, mutta hymyili sitten. "Niin sinäkin minun." Tyttö sanoi hellästi. Incin oikeasti rakasti häntä. Ihanaa. Cheryl oli tavattoman onnellinen kuullessaan tuon. Loitsun karjaistessa ja syöksyessä Cherylin hiuksia kohti, tyttö kiljaisi ja vetäytyi kauemmas. "Hirteen? Ei nyt sentään, mutta huonosti siinä kävisi." Tyttö sanoi tarkoittaen viimeiset sanansa loitsulle. "Hyvä, että pystyt hallitsemaan sitä. Eilisestä todellakin oli sitten jotain hyötyä." Cheryl sanoi virnistäen. "Aamiainen taitaa olla valmiina." Tyttö totesi ja huomasi, että hänellä oli hirveä nälkä. Cheryl nauroi Incinin sanoessa, että hiuksensa olivat aina pystyssä. Tyttö silitti niitä ja sanoi: "Minusta ne ovat ihanat juuri noin." Cheryl mietti loitsua ja päätti olla varovainen, jos loitsu pääsisi ulos. Kyllä loitsukin varmaan ajan myötä tottuisi ajatukseen, että hän ja Incin pitivät toisistaan. Vielä Cheryl ei uskaltanut puhua heistä parina, mutta ehkä tulevaisuudessa. Ainakin tyttö toivoi niin. Jos, he joskus päätyisivät oikeasti yhteen, hän ei ikinä päästäisi irti miehestä. Cheryl vilkaisi Inciniä. "Oletko valmis aamiaiselle? Minulla ainakin on hirveä nälkä." Tyttö totesi. Cheryl kävi kylpyhuoneessa pesemässä kasvonsa ja petasi heidän petinsä. "Oletko miettinyt, mitä meinaat tehdä tämän jälkeen?" Tyttö kysyi varovasti, laittaessaan päiväpeittoa sänkyyn. Cheryl mietti miten kävisi, jos heidän tiensä eroaisivat jossain vaiheessa? Sen hän tiesi, että tulisi aina rakastamaan Inciniä ja olemaan tälle uskollinen. Hän ei kenenkään muun miehen kanssa tekisi yhtään mitään, vaikka he joutuisivat eri teille. Se ei kuulunut Cherylin luonteeseen. Hän oli yhden miehen nainen ja sen hän sanosi Incinille sopivalla hetkellä.

Viesti Ke Elo 05, 2009 4:13

Incin

Incin oli iloinen kuullessaan olevansa myös Cherylin ensi rakkaus. Nyt kun Cheryl mainitsi, niin kyllä Incinilläkin oli nälkä. " Vitsailetko? Olen nälkäinen, kuin tuli." Incin sanoi. Jos sitä oikein miettii niin tulta voi verrata ikuiseen nälkään. Eikö? Incin poimi laukkunsa, avasi huoneen oven ja odotti Cheryliä. Pian tyttö tulikin ja kysyi, mitä mies aikoi tehdä tämän jälkeen. " Enpä tiedä. Ainakin asetun aloilleni vasta, kun olen mestari maagi." Incin sanoi tytölle. " Tai nyt ainakin oloni on maagisesti niin voimakas, että voisin opetella uusia loitsuja." Incin sanoi tomerasti. Incin sulki oven, kun Cheryl tuli ulos. Alakertaan mennessä loitsu aneli Inciniä jättämään Cherylin ennen, kuin tämä särkisi miehen sydämen. Incin vastasi loitsulle Cherylin särkevän sydämensä, sitten kun lehmät lentävät. Eikä Incinkään suunnitellut koskaan särkevänsä Cherylin sydäntä. Tosin jos Incinin pikku haave toteutuu, niin hänen on vaikea tavata Cheryliä. " Cheryl näin meidän kesken olen haaveillut pääseväni haltiakylään taikaa opiskelemaan." Incin kuiskasi tytölle. Miksi mies meni tämänkin kertomaan? Ehkä hän luotti Cheryliin niin paljon, että uskoi tämän voivan säilyttää salaisuuden. " Jos haaveeni toteutuu, niin silloin meidän on vaikea tavata." Incin varoitti tyttöä, ettei tämä saisi sydän suruja, jos ei näkisi miestä pitkään aikaan. Loitsu meinasi hyppiä ilosta, mutta huomasi pomon ajattelevan olisiko elämä ilman Cheryliä mitään. Loitsu tuil käärmeen muodossa ulos päätään aukomaan, " Saatte minut voimaan pahoin!" Se sähisi, niin että kaikki lähellä olevat alkoivat tuijottaa heitä. Loitsu vetäytyi sen jälkeen sisään, mutta ei omasta tahdostaan. " Älä anna sen pilata päivääm... päivääsi." Incin melkein sanoi sen, kuin olisivat olleet pari. Ehkä heitä melkein voisi sanoa pariksi, mutta ajatteleekohan Cheryl niin.

Viesti Ke Elo 05, 2009 6:56

Tyttö hymyili Incinille ja kulki tämän vierellä portaat alas. Emäntä toivotti heille hyvät huomenet ja Cheryl toivotti takaisin. Tytön aurinkoinen olemus sai myös emännän iloiselle tuulelle. "Loitsuja? Voi jee! Haluan nähdä!" Cheryl huudahti ja pomppi innoissaan. "Minä jaksan odottaa siihen asti, että olet mestari. Sitten voimme asettua aloillemme.. Yhdessä." Cheryl totesi iloisesti ja tajusi lörpötelleensä liikaa. "Minä ja suuri suuni. Enhän tiedä haluatko edes asettua aloillesi minun kanssani." Cheryl tajusi ja painoi päänsä alas häpeissään. Hän vilkaisi miestä kulmiensa alta ja hymyili hiukan. "Haltijakylään?" Cheryl kuiskasi hiljaa. "Sehän on.. Hienoa.. Mutta meidän todellakin on hankala tavata siinä vaiheessa." Tyttö sanoi surullisesti, mutta hymyili kuitenkin ja suukotti miestä. "Minä odotan sinua, vaikka elämäni loppuun asti. Ethän sinä siellä kuitenkaan ikuisesti ole." Cheryl sanoi topakasti. Loitsun tullessa aukomaan päätään, vaistomaisesti tyttö hypähti kauemmas ja suojasi hiuksensa. "Olet ärsyttävä." Tyttö sähisi loitsulle tämän mennessä takaisin. Emäntä ohjasi heidät pöytään istumaan, joka oli katettu kahdelle ja pöydässä oli myös kynttilä. "Nuoripari voi käydä siihen istumaan niin aamiainen tulee kohta." Emäntä sanoi hymyillen ja katosi keittiöön. Cheryl tirskahti, mutta istui kuitenkin. "Kai me näytämme sitten nuorelta parilta." Tyttö totesi ja katsoi miestä rakastavasti. "Älä pelkää. En anna loitsun pilata meidän päivää." Tyttö sanoi nauraen. "Haluaisitko.. Tuota.. Olla minun.. Kanssani?" Cheryl kysyi takellellen sanoissaan. Hän katsoi miestä silmiin hymyillen. Ruoka tuli heidän eteensä ja siihen sisältyi keitetty kananmuna, paahtoleipää, juustoa ja lasi maitoa sekä mehua. Cheryl nuolaisi huuliaan. "Näyttää herkulliselta."
Seuraava

Paluu Brogan Majatalo

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö