Kotona


Kuuluisa tai vähemmän kuuluisa Ophelian kappeli. Pieni ja sievä kappeli on jopa niin pieni että siellä tuskin mahtuu seisomaan. Sisällä on alttari ja kaksi tyynyä johon voi istua, tosin toinen on jo Ophelian istuimena. Sisällä on paljon kynttilöitä jotka luovat valoisan ja lämpimän, kodikkaan tunnelman. Sisällä on myös pieni kello, jota kuuluu soittaa jos esittää jumalille toiveen, maksusta tietysti. Opheliaa voi mennä tapaamaan synninpäästön merkeissä taikka muuten vaan keskustelemaan.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Monarkki

Viestit: 14469

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 20, 2007 5:39

Kotona

Black

Black astui Ophelian perässä sisälle kappeliin, kolauttaen jälleen päänsä kattoon.
"perhanan perhana... koska sinä hankit korkeamman katon?" Black kysyi kyyristellessään.
Hän istui toiselle niistä suurista tyynyistä ja hieroi takaraivoaan. Hän katseli hetken aikaa ympärilleen.
"Täällä tosiaan on hieman pölyistä.. en uskalla edes veikata kuinka pölyistä minun kotonani on" Black sanoi katsellen ympärilleen.

Hän oli vieläkin hieman sekaisin ja erittäin poikki. Hänhän oli taistellut henkensä edestä areenalla, tullut hakatuksi, mutta voittanut, juossut läpi metsien kahden tunnin ajan, kantaen Opheliaa ja Lily selässään ja nyt vihdoinkin hän pääsi istumaan ja rentoutumaan.. säilyttäen silti jäykän olemuksensa.
Black oli jälleen jättänyt sauvansa oven ulkopuolelle, kun se ei sisään mahtunut. Hän huokaisi syvään ja vaihtoi asentonsa lootusasentoon, kuten tavallista.
"Se oli sellainen reissu.." Black totesi hieroessaan käsivarttaan.
Blackin keho oli taas herkkänä joka paikasta, kiitos Aranin, mutta hän ei valittanut, mustelmathan paranisivat pian.
Blackillä oli hieman vaivautunut olo. Vielä äsken he olivat olleen suuressa seikkailussa ja nyt piti istua tyynyllä tekemättä mitään... hänelle tuli turhautunut olo.

// JA JATKUU HYVÄT LUKIJAT! //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1968

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 20, 2007 6:01

Ophelia

Ophelia avasi ovet ja puikahti sisään ilman mitään vaikeuksia. Ophelia itse pystyi seisomaan suorassa pienessä kappelissaan ilman mitään ongelmia ja meni suoraan takahuoneeseen missä Ophelia yleensä teensä keitti. Black puolestaan oli jälleen kolauttanut päänsä...

Ophelia kipitti takapihalle ja pumppasi vettä teepannuunsa, meni sisälle ja laittoi pari teepussia kannuun ja odotti että vesi kiehastaisi. Ophelia vaihtoi samalla myös vaatteet, vaikka Black olikin paikalle Ophelia oli päättänyt saada siivotuksi edes jotain ennen hämärää. Hänen sitoi lopulta hiuksensa, asetteli tee kannun ja kupit tarjottimelle ja astui takaisin kappeliin missä Black istui maltillisesti tyynyllä.
"Tässä." Ophelia istahti myöskin tyynylle, asetti tarjottimen pöydälle ja kaatoi teetä kahteen pieneen kuppiin ja hymyili nostaessaan omaansa huulilleen ja otti hörpyn.
"Muuten... En ehtinyt vielä kiittämään, sinähän pelastit meidät kaikki..." Ophelia sanoi samalla kun laski teensä takaisin tarjottimelle.
"Joten.. Kiitos!" Ophelia kiitti samalla kun kurottautui istualteen pienen pöydän yli ja halasi Blackiä ennen kuin tämä ehti tekemään mitään.

//Just... xD//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14469

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 20, 2007 6:17

Black

Black mietti tapahtumia itsekseen ja ajatteli mitä tänään vielä tekisi, sillä välin kun Ophelia laittoi teetä. Hänen ainakin piti siivota, mutta tällä kertaa hän päätti nukkua yöllä, ettei siivoiaisi yön läpi. Sitten Ophelia palasi teekannun kanssa ja kaatoi teetä. Black kuunteli Ophelian puheet.

Black hieman hämmentyi kun Ophelia kietoi kätensä hänen ympärilleen, mutta sitten hän itse teki jotain vielä hämmentävämpää, hän halasi Opheliaa!
"Mitäs pienistä.." Black sanoi ystävällisesti taputtaen Opheliaa selkään.
Black odotti että Ophelia irrottaisi otteensa ja kaivoi sitten povitaskustaan sen pienen kirjan, josta oli repinyt sivun Aranille. Hän etsi kirjasta revityn sivun, samalla kun hörppäsi teetä. Kun hän löysi aukeaman mistä oli yksi sivu pois, hän nosti toisen kätensä, heilautti sormiaan kirjan yläpuolella ja sivu tuli takaisin. Sen jälkeen Black napautti kirjan kiinni ja pani sen povitaskuunsa takaisin.
"Hölmö haltija.. senhän näki jo kaukaa että sairauden pystyy parantamaan yrtillä" Black sanoi ja siemaisi teetä.
Sitten hän nosti katseensa Opheliaan.
"Niin siis tosiaan, sairauden pystyi parantamaan... olisi varmaan pitänyt aikaisemmin sanoa, mutta eipä tullut tilaisuutta" Black sanoi hieman anteeksipyytävästi.
"mutta lohduttaudu sillä että pelastit sentään sen pikkutytön.. hänen sairautensa saattoi olla jo liian pitkällä" Black lisäsi.

Tuo pieni kirja mikä hänellä oli, mikä ei ollut kuin kymmenen senttiä korkea ja viisi senttiä leveä, oli pieni loitsukirja mitä hän piti aina mukanaan. Loitsukirjassa oli myös tietoa yrteistä, sairauksista ja parannuskeinoista, muutama tärkeä ja erittäin vaikea loitsu, mitä Blackin oli vaikea muistaa ulkoa ja hänen omia muistiinpanojaan ja itse kehittämiä loitsuja. Sen kannet olivat mustaa nahkaa ja kannessa oli punaisella ne samat kuviot mitä Blackin takaraivossa.
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1968

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 20, 2007 9:11

Ophelia

Lopulta Ophelia irrotti otteensa ja peruutti takaisin polvi-istuma asentoonsa ja otti jälleen tee kupin käteensä samalla kun katsoi mitä Black puuhasi.
Black otti esiin povitaskustaan pienen kirjan jonka Ophelia muisti nähneensä kerran aikaisemmin. Black selasi pientä kirjaa siihen kohtaan mistä tämä oli repäissyt sivun Aranille, Ophelian hämmästykseksi Black sai sivun palautumaan ennalleen vain heilauttamalla sormiaan! Kirja oli pieni, musta kantinen ja sen kannessa oli punaisella ihan sama kuvio mikä oli Blackin takaraivossa... Näin paljon Ophelia sai tietää mutta itse sisältö oli vielä pimennossa.

Ophelia meinasi purskauttaa teet suustaan kun Black paljasti että sairaukseen oli todellakin parannus keino.
Ophelia katsoi hölmistyneenä Blackia kunnes tämäkin tajusi selittää missä mentiin.
"Vai niin... Ei se mitään." Ophelia sai sanottua ja otti siemauksen teestä.
"Minä kun luulin ettei sairauteen olisi parannuskeinoa." Ophelia sanoi naurahtaen ja katsahti Blackiin.
"Muuten, en tiedä muistatko vielä mutta..." Ophelia aloitti vaivalloisesti,
"Se raamattu?" Ophelia kysyi viitaten pieneen kirjaan jonka oli silloin yhtenä päivänä jättänyt Blackin pöydälle tämän asuntoon. Tuolloin Black oli täysin erillainen, aivan eri ihminen minkä Ophelia nykyään tunsi, mutta se ei tarkoittanut etteikö hänen kirjansa olisi joutunut liekkien nielaisemaksi...
Ophelia ei tiennyt miksi kysyi raamatusta, hänellä oli vain tarve saada tietää mitä Black sillä oli loppujen lopuksi tehnyt, tosin hän ei tiennyt yhtään että kannattiko se.

//UGAZAGA UGA UGA UGAZAGA! ALIEN!//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14469

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 20, 2007 9:29

Black

Black laski teekupin alas ja oli hetken aikaa hiljaa, katsoen sivulle.
"Se on yhä kirjahyllyssä.." Black sanoi vaisusti.
"Tosin... selailin sitä läpi" Black jatkoi "mutta siinä ei ole yhtään kuvaa, joten suljin sen" Hän lopetti ja käänsi katseensa Opheliaan.
"kuinka kirjaa voi lukea, kun siinä ei ole kuvia taikka kaavoja?" Black kysyi ihmeissään.
Hän ei koskaan lukenut kirjoja missä oli pelkkää tekstiä, ellei se ollut välttämätöntä.
Sitten hän kaivoi taas pienen muistikirjansa ja ojensi sen Ophelialle.
"Katso vaikka. Kirjasta saa paljon paremmin selvää kun siinä on kuvia ja kaavoja" Black sanoi ja nyökkäsi kirjaan.
Kirjassa oli mitä ihmeellisempiä kaavoja ja kuvia, osa Blackin itse piirtämiä.. hän oli lahjaksa piirtämään, mutta ei ylpeillyt tällä taidolla. Kirjassa oli kuvia yrteistä ja harvinaisista kasveista, kuvia sairauksien aiheuttamista merkeistä, harvinaisten taruolentojen kuvia ja niiden kyvyistä tietoa ja viimeisellä sivulla, alareunassa oli Lilyn syntymäpäivä merkittynä.
Kirja oli täynnä pieniä muistiinpanoja rivien välissä ja marginaalista, toisaalta, sitä oli vaikea lukea ellei tiennyt mikä osa piti lukea ensin.

// O___O' *luikkii pakoon* //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1968

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 20, 2007 9:57

Ophelia

Ophelia katsoi hämmästyksissään Blackiin, tämä oli siis säästänyt kirjan ja jopa vaivautunut selaamaan sitä läpi? Ophelia kuunteli kun Black alkoi höpöttää kuvista ja kaavoista, Opheliaa ei ainakaan häirinnyt se ettei kirja sisältänyt minkäänliaisa kuvia, ainoat kuvakirjat jotka Ophelialle tuli mieleen olivat pienten lasten satukirjat.

"Et siis polttanut sitä..." Ophelia totsei vaisusti ja otti vastaan Blackin ojentaman muistikirjan ja alkoi selailemaan sitä läpi.
En minä ymmärrä tästä mitään! Ophelia parkaisi mielessään, vaikka siinä olikin kuvioita ja kaavoja Ophelia ei ymmärtänyt melkein mitään taikuuden päälle! Ophelia kuitenkin selaili kirjaa suurella mielenkiinnolla ja jokainen kuvio toisensa jälkeen näytti yhä kummallisemmalta mitä edellinen. Hänen oma kirjansa oli hänen omasta mielestään paljon yksinkertaisempi, ainoat tärkeät kuviot jotka raamatussa esiintyi olivat kala ja risti, Blackin uskonto oli ihan liian monimutkainen hänelle.

Tutkiskeltuaan kirjaa enemmän sieltä saattoi löytyä kuvia kasveista ja yrteistä, jopa taruolennoista löytyi kuvia joista Ophelia ei ollut ennen tietoinen. Loitsuja Ophelia ei pahemmin tutkiskellut, hän ei ymmärtänyt niiden päälle kuitenkaan mitään, mutta lääketiede kyllä kiehtosi pientä papitarta. Päästyään kirjan loppuun, Ophelian silmät osuivat Lilyn syntymä päivään...
23.6..? Ophelia sulki kirjan ja katsahti sitten Blackiin.
"Koska on sinun syntymäpäiväsi?" Ophelia kysyi kallistaen hieman päätään, hän ei muistanut että Blackin syntymäpäivää oltaisiin koskaan hovissa edes mainittu.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14469

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 20, 2007 10:09

Black

Black katsoi Opheliaa hieman hämillään, samalla kun otti tältä kirjan.
"Syntymäpäiväni?" Black aloi tarkemmin miettiä asiaa.
Kukaan ei koskaan pahemmin ollut kysynyt hänen syntymäpäiväänsä, eikä hän itsekkään moneen vuoteen ollut sitä mitenkään juhlistanut.
"se taisi olla... 6.11... jos oikein muistan" Black sanoi pistäen kirjan takaisin povitaskuun.

Hän muisit lapsuudestaan vain sen, että hänen syntymäpäiviään vietettiin "kuolleessa kuussa". Black ei pahemmin lapsenakaan ollut innostunut syntymäpäivistään, mutta muistaa saaneensa kuusi vuotiaana ensimmäisen loitsukirjansa.
Varmaan kukaan hovissa ei tietänyt Blackin syntymäpäivää, paitsi nyt Ophelia joka kyseli sitä.

"Entä sinun?" Black tiedusteli Ophelialta, pienen hiljaisuuden jälkeen.
Black ajatteli että kerran kun Ophelia kysyi tämän syntymäpäivää, olisi kohteliasta kysyä hänen.
"Kuinka vanha edes olet?" Black lisäsi kurtistaen kulmiaan.
Nyt kun hän tarkemmin ajatteli, Ophelia ei voinut olla kovinkaan vanha, mutta hän ei pahemmin pitänyt lukua tämän iästä.
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1968

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 20, 2007 10:34

Ophelia

Ophelia painoi Blackin syntymäpäivän mieleensä, hänen ei edes tarvinnut laittaa sitä mihinkään ylös että muistaisi, sen verran hyvä muisti hänellä oli eikä siitä kovin moni tiennytkään.
Tosin omaansa hän ei muistanut, hänen vanhempansa olivat kuolleet Ophelian ollessa niin nuori ettei tämä osannut edes kelloa ja kukaan muukaan ei ollut edes tietoinen pinen tyttö lapsen syntymästä sillä he elelivät aika syrjäisillä seuduilla.

Ophelia otti hörpääisyn teetä kunnes Black kysyi tältä tämän syntymä päivää. Jälleen kerran Ophelia oli purskauttaa teensä ulos mutta sai kulautettua teet kurkusta alas viime hetekellä, Black kysyi myöskin tämän ikää...

"Ei... Minulla ole..." Ophelia sanoi miettelijäänä samalla kun laski tee kuppinsa takaisin pyödälle ja asetteli kätensä reisiensä päälle.
"Tosin, meillä oli Lilyn kanssa aina tapana leikkiä että täyttäisin vuosia silloin kun vuosikin vaihtui, se oli helppoa silloin muistaa...31.12..." Ophelia sanoi ja katsahti sitten Blackiin.
"..Mutta, Lily ainakin sanoo että olisin 12?" Ophelia sanoi ja katsahti nyt Blackiin.
Hänellä ei ollut aavistustakaan Blackin iästä muttei kehdannut kysyäkään sitä, Ophelia oli nimittäin kerran torilla ollessaan kuullut että vanhemmat ihmiset saattoivat olla himean herkkiä oman ikänsä suhteen... Ophelia tosin ei vielä ymmärtänyt miksi.

//Ny mä meen nugguu! >D Mä pääsen vast illemmalla si koneelle.//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14469

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 20, 2007 10:44

Black

"Vai niin.." Black sanoi mietteliäänä.
Hänestä oli outoa että joka keksi itselleen syntymäpäivän.
"Mutta senhän saisi selville kansakirjauksesta*.." Black mutisi.
"Siis se suuri kirja jota säilytetään kuninkaan salissa, valtaistuimen takana. Sinne kirjataan syntyneet ja kuolleet, jotta osataan verottaa oikein" Black jatkoi, olettaen että Ophelia ei tiennyt kirjasta.
"Ellet sitten ole syntynyt ulkomailla, kuten minä, sinun nimesi pitäisi löytyä sieltä... en usko että kylässä olisi kovinkaan monta Ophelia nimistä tyttöä, sen verran harvinainen nimi sinulla on" Black jatkoi yhä.
"Älä vain sano ettet ollut edes tietoinen kirjasta? kai sinä siitä joskus olet kuullut" Black sanoi katsoen Opheliaa kuin hullua.

Kaikkihan tiesivät kansakirjauksen! Jokainen joka eli kylässä tiesi, että sinne pitää ilmoittautua, ilman ilmoitusta ei ollut oikeutta oleilla kylässä vakituisesti.
Näin kuningas osasi verottaa oikein. Veroja ei kerätty paljoa, vain sen verran että saatiin kylä pidettyä kasassa ja vartijat/henkilökunta hoviin palkattua. Blackin nimeä sieltä ei löytynyt, mutta silti hänkin maksoi veroa hieman. Tosin kuninkaan "koirana" hänen ei tarvinnut pahemmin huolehtia noista.

// * vertaa väestörekisteri. SELMA! //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1968

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Joulu 21, 2007 8:37

Ophelia

Ophelia katsoi Blacki hölmistyneenä kun tämä alkoi selittämään jostain kansankirjauksesta. Ophelia oli mielestään kyllä kuullut tästä, muttei ollut paremmin perehtynyt asiaan, mutta silti, Ophelia oli varma ettei sieltä hänen oikeaa syntymäpäiväänsä löytynyt.
"KY-KYLLÄ MInä nyt siitä.. olen kuullut..! " Ophelia sanoi, onneksi tajuten hiljentää ääntään lauseen lopussa.
Vaikkei Ophelialla huoltajia ollutkaan ei hänen silti tarvinnut miettiä veroja, se otettiin automaattisesti tämän palkkiosta ettei Ophelia edes huomannut maksavansa mistään.
Sitten Ophelia katsahti alas, hän ei miellään puhunut menneisyydestään, varsinkaan siitä mikä käsitteli tätä aihetta.
"Tuota.. Kun.." Ophelia aloitti vaikeroiden.

Totuus kaiken tämän takana oli että Opheliaa ei koskaan oltu kirjattu väestörekisteriin, tähän syypäitä ovat hänen edesmenneet vanhempansa; He eivät olleet mistään rikkaammasta päästä ja siksi Ophelian syntymä oltiin pidetty salassa veroituksen takia. Vaikka verot eivät olleet paljoa, Ophelian isän nuoruuden velat painoivat päälle, mikä johdatti rahapulaan. Martha, Ophelian äiti ei koskaan vienyt Opheliaa ihmisten ilmoille, joten tästä eivät tienneet ketkään muut kuin hänen vanhempansa. Timohty, Ophelian isä taas teki töitä melkein ympäri vuorokauden, voidakseen ostaa ruokaa ja maksaa verot, eikä palkka ollt kovinkaan häppöinen, varsinkin kun oli pieni suu ruokittavana.
Vasta sitten kun Ophelian vanhemmat kuolivat, Opheliakin paljastui maailmalle, tosin, kuten Ophelia aikaisemmin jo kertoi, ihmiset kaikkosivat tätä pientä tyttöä, rutto vitsasi kyläläisiä. Näin katsottuna, Opheliaa ei ollut olemassakaan kuin vasta sitten kun Ophelia astui hoviin. Hänet vihdoinkin kirjattiin väestörekisteriin, mutta hänen syntymäpäivänään toimi pelkkä viiva.

"...Minut kirjattiin ylös vasta myöhemmin..." Ophelia vastasi, selittelemättä asiaa sen paremmin, toivoen ettei Black kyselisi enempää ja yritti vaihtaa puheen aihetta.
"On muuten ihme ettei kuningas ole vihainen... Hänhän käski meidän pitää pienempää profiilia ja nyt me sitten... Noh, ihme että hän vielä jopa palkitsee meidät..." Ophelia ajatteli ääneen samalla kun otti siemauksen teestään, ehkä kuningas oli vain iloinen saadessaan Lilyn takaisin ettei mikään muu merkinnyt...

//HA! 5:37 Pistä paremmaks! Ny meen viell nukkuu! Nähää illal xD//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14469

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Joulu 21, 2007 7:43

Black

Black katsoi Opheliaa kuin ruttoa. Tyttö ilman syntymäpäivää, on kuin velho ilman sauvaa. Black päätti pitää suunsa kiinni tästä asiasta.

Sitten Ophelia mainitsi kuninkaan. Black ei ollut ajatellut asiaa paremmin.. Kuningas saattoi olla sillä hetkellä niin iloinen Lilystä, ettei ajatellut mitään muuta. Jälleen kerran Blackille tuli hirsipuu mieleen, hänenhän piti vahtia näitä kahta! Mutta toisaalta, olihan hän tuonut heidät myös takaisin.
"Ehkä hän on vain niin iloinen.." Black sanoi laskiessaan tyhjän teekupin pöydälle.
Sitten Black sulki silmänsä ja vaipui hetkeksi omiin mailmoihinsa, räväyttäen silmänsä äkkiä auki, katsoen Opheliaan.
"Mitä juhlissa tapahtui?" Black kysyi äkkiä.

Hän oli ihmetellyt hieman miksi Aran ryntäsi huoneeseen huutaen kuin hullu kesken juhlien. Silloin Black ei pahemmin ajatellut asiaa, eikä muista että kumpikaan olisi hänelle siitä mitään maininnutkaan. Jotain siellä täytyi tapahtua, ei Aran muuten niin vauhkona olisi ollut.
Black jäi odottamaan että Ophelia antaisi jonkinlaisen vastauksen, häntä nimittäin kiinnosti tietää asiasta.

// paras näkyy illalla >8DD //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1968

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Joulu 23, 2007 7:39

Ophelia

Hetken hiljaisuuden jälkeen Ophelia hätkähti Blackin äkilliseen kysymykseen ja jäi tuijottamaan tätä hetken aikaa tajutakseen mitä tämä oli kysynyt. Vaikka Ophelian muisti olikin hyvä, hänellä silti kesti tajuta äkilliset asiat..
"Häh?"...
"Ai!... Tuotaa..." Ophelia aloitti jälleen vaivalloisesti jättäen toiset ympäriltään jännitykseen samalla kun itse kokosi ajatuksiaan.
"Sanotaan nyt vain, että Aran tajusi ettei tulisi saamaan prinsessaa itsellensä..." Ophelia sanoi lopulta katsellen muualle, hän ei oikein osannut selittää asiaa paremmin eikä viitsinyt alkaakaan selittämäänkään paremmin, sillä siitä ei kukaan tulisi saamaan loppujenlopuksi kuitenkaan selvää... Black sai luvan kysyä asiaa paremmin Lilyltä, hän osaisi varmaan selittää asian paremmin mitä hän itse. Tosin, häntä ei enää edes kauheasti innostanut puhua mitä parin päivän aikana oli tapahtunut, Ophelia oli vain onnellinen että oli vihdoinkin kotona, omassa pienessä kappelissaan missä vallitsi rauha, lämpö ja suitsukkeiden tuoksu.
Tee tosin oli nyt loppu, Ophelia ei ollut keittänyt enempää vettä sillä sen kiahumiseen olisi kestänyt paljon enemmän aikaa, eikä tällä olisi ollut teepusejakaan tarpeeksi... Hänen pitäisi käydä torilla ostamassa lisää muttei todellakaan ole lähdössä minnekkään linnan muurien sisäpuolelta vähään aikaan.

//No illallahan mä täällä olenki >D Vain pari päivää myöhässä! MWAHAHAHA!//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14469

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Joulu 23, 2007 7:55

Black

"Vai niin..." Black totesi.
Sitten hän vilkaisi ovelle. OVen raosta paistoi aurinko, sen verran mitä tarvitsikin.
"Alkaa olla aika myöhä" Black totesi, nosutessaan seisomaan, kolauttaen jälleen kerran päänsä kattoon.
"Minun lienee paras lähteä, sinulla on vielä tehtävää ja niin on minullakin, joten paras että minä jätän sint nyt rauhaan" Black sanoi kävellessään ovelle, hieroen päätään.
Black avasi pienen oven ja suoristi selkänsä päästessään ulos. hän jätti oven auki ja huusi vielä ulkoa.
"Tule joskus käymään, saat näyttää miten kirjaasi luetaan" Black sanoi ottaessaan sauvan seinustalta.
Sitten hän kopautti kerran sauvaansa maahan ja lähti kävelemään kohti omaa pientä asuntoaan, toiselle puolelle linnanpihaa.

// *mutinaa, manausta* //

Paluu pihakappeli

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö