Sivu 1/9

Ylläpitäjä kateissa

ViestiLähetetty: Ke Maalis 31, 2010 10:48
Kirjoittaja Aksutar
Tostaina 1.4.2010 kuolen, enkä tiedä koska nousen haudasta. Kirjoittakaa hautakiveen kumminkin BRB---
No oke, 1.4. torsaina lähden turkuun Ivyn luokse ja palaan vasta 4.4. sunnuntaina. Tältä aikaväliltä on siis turha odottaa minkäänlaisia vastailuja, ellei Ivy minulle sitä kunniaa suo. Ros ja Agna vahtii teitä rautaisella kädellä! (ja ZG stalkkaa teitä ikkunan takaa)

ViestiLähetetty: Pe Touko 21, 2010 3:07
Kirjoittaja Aksutar
Viikonlopuksi Hauholle, mistä löytyy kyllä netti, mutta se on eriasia jaksanko siellä koneella istua näin kauniilla ilmalla. Anyway. be nice.

ViestiLähetetty: To Touko 27, 2010 10:03
Kirjoittaja Aksutar
Tulevan viikonloppuna lauantaista lähtien olen varattuna. Sunnutaina tulee sitten Ivory taas tänne päin ja mokoma viipyy keskiviikkoon tai torstaihin. Eli 29.5 - 2./3.6 en ole koneella 24/7 ja vastailu riippuu täysin siitä miten on aikaa, miten huvittaa ja miten Ivy nukkuu. So see yah.

ViestiLähetetty: Su Kesä 06, 2010 12:19
Kirjoittaja Aksutar
Nyt kävi niin että sain flunssa.. kesällä.. joten tämä "vastaan kaikkiin peleihin sunnuntaina" tavoite viivästyy. Mikäli et vastausta jaksa odotella, niin vedä hahmosi pois. En siitä hernettä nenään vedä, ymmärrän hyvinkin, että on turhauttavaa odottaa vastausta ikuisuuksiin.
Lupaan vastailla heti kun flunssa ottaa väistyäkseen.

ViestiLähetetty: To Kesä 24, 2010 10:14
Kirjoittaja Aksutar
Nyt kävi näin että lääkityksestä johtuen paniikkihäiriöt alkoivat taas, joten sen takia en ole hetkeen vastaillut. Ei vain yksinkertaisesti jaksa/pysty. Ja nyt, eilen tuli extemporee päätös että Ivy tulee tänne taas, joten vastailu jää jälleenkerran vähemmälle ainakin viikonlopun ajaksi. Sen jälkeen koitan ryhdistäytyä, mikäli kykenen.
Hyvää juhannusta kaikille!

ViestiLähetetty: To Heinä 01, 2010 10:50
Kirjoittaja Aksutar
perjantaina 4.7 isälle ja siellä sunnuntaihin asti. Siellä PITÄISI päästä koneelle, mutta sen näkee sitten. Heti sen jälkeen maanantaina 7.7 mökille ja siellä pari päivää. Siellä sitten ei ole nettiä, joten bb dudes.

ViestiLähetetty: Ti Heinä 20, 2010 11:07
Kirjoittaja Aksutar
WROOM. autokoulu alkoi, joten se syö inspiraatiota ja voimia, kun siitä stressaan. Lisäksi koira täytti juuri vuoden ja alkoi uhmaikä, joten pitää näyttää herralle kuka on pomo. Sen seurauksena pitäisi koirakouluunkin hankkiutua.
Joten vastailu on melko olematonta toisinaan (ihan kun ei jo nyt olisi). Jos ei jaksa odotella vastauksia niin saa pistää pelin poikki, en pistä pahakseni.

ViestiLähetetty: To Heinä 29, 2010 12:13
Kirjoittaja Aksutar
Ivy tulee jälleen kerran tänne ja on sunnuntaihin asti. Se meinaa sitä että olematon vastailuni todennäköisesti pysyykin olemattomana, MUTTA pikku hiljaa alkaa inspis palailla ja Ivyn kanssa aivan varmana tehdään jtn TNF:ään liittyvää, mikä vain kohottaa inspistä.
Mutta nyt, see yah.

ViestiLähetetty: Ti Syys 07, 2010 8:53
Kirjoittaja Aksutar
Räkätauti iski. Niin pöperöinen olo etten meinannu ees löytää omaa poissaolo töpöä täältä. Joten älkää odottako vastauksia tällä viikolla, paitsi jotain erittäin sekavia, huonoja ja lyhyitä. k ty bb.

ViestiLähetetty: Ti Syys 14, 2010 8:37
Kirjoittaja Aksutar
Nyt kävi sitten niin että koirani päätti maanantaina rynnätä ulos ovesta ja kadota sen tietämättömiin. Tänään, tiistai aamuna wuffe tuli takaisin, mutta ei niin kehuttavassa kunnossa. Edessä siis lääkärikäynti ja omistajalla masis-stressi, joten vastauksia peleihin tuskin ilmaantuu vähään aikaan.

ViestiLähetetty: To Joulu 23, 2010 1:25
Kirjoittaja Aksutar
Dodi, se ois joulu sitten. Se meinaa sitä että Aksu suuntaa nokkansa kohti Hauhon entistä yhteiskoulua viettämään perhetuttujen kanssa joulua. Joten seuraavat päivät en todennäköisesti ole edes koneella. Sitten uutenavuotena tulee taas Ivy tänne, joten silloinkaan en koneella oleile, ellei kyseinen vieras nuku taas puolet päivästä.
anyways

Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta kaikille!

ViestiLähetetty: Pe Huhti 15, 2011 9:41
Kirjoittaja Aksutar
Viikonloppu. Tuo ihanin vaihe viikosta. Todennäköisesti en taaskaan ole koneella joten en vastaile.

Lisäksi uskomattoman ropeinnostukseni söi irl kiireet ja tehtävät, joten suokaa anteeksi äkillinen tyssäys vastailussani. Yritän parhaani mukaan pitää ainakin osan peleistä kutakuinkin aktiivisena, mutta en voi luvata mitään.
Vastailu siis kestää, venyy ja paukkuu.

ViestiLähetetty: Ti Kesä 21, 2011 8:54
Kirjoittaja Aksutar
Ivy tulee tänne jälleen, eli torstaista (23.6) sunnuntaihin en todennäköisesti vastaile.

ViestiLähetetty: Su Heinä 03, 2011 8:18
Kirjoittaja Aksutar
Tein Raigauget ja pitkän harkinnan jälkeen muutin nickkini AkumaTDstä Aksutareksi. DEAL WITH IT!

Tästä lähtien AkumaTD kulkee siis nimellä Aksutar

ViestiLähetetty: Su Heinä 03, 2011 8:30
Kirjoittaja Raigauge
Ihanaa kuulla jonkun käyttävän tollaista termiä XDXDXD