Switch to full style
Jos aiot olla pidemmän ajan hiljaisena syystä taikka toisesta, täällä voit kertoa siitä kanssapelaajille. Niin matkoista, kuin muistakin kiireistä. Mikäli pelaaja on poissa yli kolme kuukautta ilman perusteluja, poistetaan tunnus foorumilta.
Lähetä vastaus

Nipustimen informaatio boxi

To Touko 26, 2011 11:06

Rakas netti kulta on kotona poikki niin en pysty vastailemaan peleihin, koneella voi käydä aina joskus koulussa tai ohi mennen kaverilla mutta silloin harvemmin on mahdollisuutta keskittyä vastaamaan peleihin :/ ilmoittelen kun netti jälleen toimii,toivottavasti pian!
Viimeksi muokannut Nipustin päivämäärä Ma Marras 18, 2013 12:55, muokattu yhteensä 11 kertaa

Re: Nipustin katkolla:(

Ti Touko 31, 2011 3:27

Nyt on kesä!<3 Ja Netti toimii taas joten täältä huminalla vaan takaisin pelien kimppuun (: Kiitän kärsivällisyydestänne!

NETTI PERKELE

Ke Kesä 08, 2011 6:23

No yllätys tuli kesä ja isä ei tykkää että istun koneella niin netti otti ja katkesi. Joten taitaa taas olla pelit katkolla mutta pahoitteluni :(

Isää lainatakseni: VETÄKÄÄ BIKINIT PÄÄLLE JA MENKÄÄ ULOS OTTAMAAN AURINKOA!

... miehet myös. Rusketutte.

No mites se netti taas

Ma Kesä 27, 2011 2:30

No kun kävi ne myrskyt niin meiltä sieltä kotoa korvesta katkesi netti VAIHTEEKSI. Joten olen pahoillani vastailen aina poikaystävällä tai kaverilla kun pystyn mutta vastailu taitaa mennä tosi hitaaksi. Anteeksi kovasti:( Jälleen.

Perjantai on pahin!

Ke Elo 24, 2011 9:21

Moikkelis koikkelis rakkaat kanssa pelaajat:3

No ensinnäkin pahoittelen kaikkia mun kanssa pelaajia epäaktiivisuudesta jota olen osoittanut.
Syynä tähän epänormaaliin käytökseen on yksinkertaisesti koulu. Asun asuntolalla, nyt maalaismarkkinoiden aikaan meillä on päivät 8-16 joten voitte uskoa että koko päivä ulko- tai sisätöissä väsyttää. Tämä on hieman erinlaista mitä koulun penkissä istuminen, mitä teenkin joinain päivinä koska käyn opiskeluni kaksoistutkintona.
Kuitenkin, nimitän perjantain viralliseksi vastailu päiväksi! Joka perjantai(ellei ole jotain suurta estettä) vastaan kaikkiin peleihini ja viikonloppuisin pyrin myös vastailemaan jos joku on nopeasti ehtinyt jo perjantain vastaukseeni vastata.
Sitten viikolla taas keskityn muihin juttuihin. Joskus jos satun vaikka olemaan vapaa päivällä tai sairaana tai jotain, saatan vastata viikollakin.
Kiitos ymmärtäväisyydestänne ja kärsivällisyydestänne:3

ps. yksityisviesteihin saatan vastata viikolla mikäli älyän vain käydä sähköpostissa katsomassa

Joululomako muka

Ti Joulu 27, 2011 9:02

No ensin olin viime tiistaista asti töissä tallissa, pääsin eilen illalla 8 pois ja en oo nukkunu 6:tta tuntia enempää siis viikkoon ja univelkaa ois, mutta äiti tarvii mun apua töissä nyt sitte loppujoululoman joten tänään alotin siellä töissä ja meillä meni 11 tuntia tänään... Niin että ei yhtään ylimääräistä aikaa kun pitäsi nukkua ja paiskia töitä.
Seuraava vapaa ens viikonloppu, mutta sitten onkin uusivuosi ja se menee perheen ja poikaystävän kanssa(enkä saa sillonkaan nukuttua btw...) ja sitten on taas 5 päivää töitä ja sitten viikonloppuna ehkä voisin vastailla, mutta kun se on mun viimeset lomapäivät ja sitä univelkaa tosisaan on kamalasti niin varmaan nukun koko viikonlopun.

Anteeksi:(

To Tammi 12, 2012 8:07

Tamminäyttelyssä töissä koulutukseni puolesta perjantain ja lauantain ja sunnuntain vietän kotona äidinkielen kirjaprojektiin paneutuen. :( Ei Nipustinta siis nähdä viikonloppuna ellen pe iltana käväise.

Jälleen epäaktiivinen, pahoitteluni

To Tammi 19, 2012 1:05

Ja jälleen saan olla kirjoittelemassa tänne, kulutan tän kohta ihan puhki. Niin siis en jälleen ole viikonloppuna aktiivisena, sillä lähden perjantaina aamulla (aamulla tarkoitan 6aikaan, seriously, kuka nousee niin aikaisin!) ja ajetaan Keuruulle parturiin tädin luokse, sieltä toisen tädin luokse Jyväskylään ja sieltä sitten lauantaina (vissiin) kotiin illaksi, mutta Ikean kautta niin voi tosiaan mennä aika iltapäivään/iltaan. Ehkä sunnuntaina sitten :)

To Helmi 16, 2012 8:44

Katoamis ilmoitus inspiraatiosta! Luvassa löytöpalkkio!

Eli ei inspaa. Oon useempaan otteeseen alottanu vastausta johonkin peliin mutta kun tekstistä ei tule omasta mielestä yhtään sulavaa, tai nokkelaa tai siis lyhyesti se on ihan naudan ulostetta.
Joten antakaa anteeksi rakkaat kanssa pelaajat kun en vastaa mutta yritän heti kyllä kun ei ole näitä muita asioita mun ajatuksia häiritsemässä löytää sen saamarin inspiksen ja pakottaa sitte töihin.
Pahoittelen taasen.

Koiranäyttely

Pe Maalis 30, 2012 9:08

Launtaina aamusta äidin kanssa lähdetään viemään miedän nuorimmaista koiraa koiranäyttelyyn ja illasta joskus palataan.

La Huhti 14, 2012 7:33

Anteeksi kaikille kanssapelaajille, mutta tässä nyt on vähän kaikenlaiste meneillään eikä jää oikein innostusta juuri nyt pelata, mutta yritän kyllä jokaisen innostuksen pyristyksen kohdistaa tänne.
Siispä niitä tai parempia aikoja odotellessa! o/

Ma Touko 28, 2012 11:08

Kevät on täydessä suloisessa kukassaan ja kesä saapuu soittokunnan säestämänä! \o/
Lukiossa oli viimeinen koe ja nyt alkaa pelkkä työjakso! (Tiedä sitte onko se hyvä vai huono asia...)
Ja laskin että enää 9 päivää töitä kun sitten on 3 viikon loma, ah<3

Juu siis kaiken tämän tarkoitus oli sanoa että inspis alkaa olla aikalailla kondiksessa, mulle on vaan kevään myötä puhjennut kukkaan toinen ongelma; tiedän mitä haluan kirjoittaa, mutten osaa ollenkaan soomi ja en löydä sanoja. Se on iha hassua. Mutta kirjoittaa minä yrittä oikein kovasti! Tai jotain sinne päi.

Pe Kesä 01, 2012 9:57

Viikonloppu meneekin sitten tallissa töissä, kuten myös koko ensiviikko ja huomenna on vielä kaupan päälle poikaystävän valmistujaiset. Jes jes, ei vapaa-aikaa!:DD

Ma Heinä 09, 2012 12:04

Työvuoro koirakeskuksella on nyt virallisesti ohi ja matka kotiin alkaa noin tunnin kuluttua!
Pidän päivän loman tästä asuntolasta kotona ja sitten huomen illallapa varmaan palailenkin jo takaisin sillä ylihuomenna alkava jälleen työt. En jaksa raahata läppäriä kotiin päivän ajaksi joten pidän taukoa myös täältä hetkisen että tavataan sitten varmaan ti-iltana tai ke-päivänä uudemman kerran!
KOTIIN! <3 Koirien luokse!

Ti Heinä 24, 2012 2:34

Äää, lähdössä mökille tänään:I

En tiiä kauanko siellä sitten mutta ei mummun mukaan kun "muutama päivä".
Siellä ei toimi kännykkä ni puhettakaan mistään netistä:D Näkyillään kun palaan:( Sry piips.
Lähetä vastaus