Switch to full style
Jos aiot olla pidemmän ajan hiljaisena syystä taikka toisesta, täällä voit kertoa siitä kanssapelaajille. Niin matkoista, kuin muistakin kiireistä. Mikäli pelaaja on poissa yli kolme kuukautta ilman perusteluja, poistetaan tunnus foorumilta.
Lähetä vastaus

Noitis hukassa

Ma Heinä 16, 2012 10:52

Elikkäs, olen menossa käymään mummoni luona. En tiedä kauanko olen siellä, muutaman päivän kuitenkin. En voi luvata miten pääsen sinä aikana foorumilla käymään, mutta pystynen käymään täällä silti. Mutta koska en ole varma, ilmoitin täällä siitä. Jatkakaa. (.[/i][/b]
Viimeksi muokannut Noitarinki päivämäärä La Helmi 15, 2020 9:05, muokattu yhteensä 1 kerran

Su Maalis 03, 2013 12:20

Jjaaa kuten ootte saattaneet huomata, molen ollut aika epäaktiivinen viime aikoina, mikä johtuu kokonaan inspiraatipulasta. Pyörin edelleenkin foorumilla ja yritän vastailla peleihin parhaani mukaan, mutta venyä saattaa, älkää tappako. Yritän nyt vastata ainakin kerran kaikkiin peleihin, mutta mitään en lupaa.

Ma Kesä 10, 2013 8:08

Tää viikko vielä kiirettä Desun takia, mutta VIIIMESTÄÄN ens viikolla koitan aktivoitua .w. siihen asti.

La Heinä 20, 2013 11:22

25.7.-31.7. Oltaisiin riparilla isoshommissa, aka ei nettiä tuon viikon aikana .w. siihen asti yritän pelailla sen verran mitä ehdin tai mitä inspaa, mutta elokuun alussa sitten nähdään taas.

La Syys 21, 2013 12:30

Ensinnäkin me pyydän anteeksi kaikilta joille mun pitäis vastata. Koulu löi vyön alle, ja vastailut taitaa ainakin tässä jonkin aikaa painottua viikonlopuille, ellen sitten viikolla saa äkillisiä roolipelauspuuskia.

Mutta en ole teitä unohtanut, ja ymmärrän jos haluatte hahmonne pois vetää, mutta yritän parhaani mukaan pelailla kunhan ehdin ja jaksan .w.

Re: Pandanna tulee ja menee

Ti Kesä 10, 2014 6:24

Yhh.... Häpeän. Niin paljon.

Inspis hukassa ollut ties kuinka kauan, ja siihen kun lisätty koulu ja alkanut kesäloma, viikon Tampereen-Lahden-reissu.... Aika ja viitsimys ollut kortilla. Anteeksi kaikille jotka ovat minua joutuneet odottamaan...

MUTTA!

Palaan viimeistään juhannuksen jälkeen kunhan kaikki viimeisetkin kiireet on saatu pois alta .>>
Tämä on lupaus. Dannalla ei ole tapana rikkoa lupauksia.

Re: Pandanna tulee ja menee

Ma Heinä 14, 2014 11:02

Ens maanantaihin asti olen riparilla isostelemassa niin ette mua paljon näe .w. Sitä ennen siis

Re: Pandanna tulee ja menee

La Elo 02, 2014 7:47

Hey guys!

Ihastuttava asuntola-kämppikseni saapuu tänne huomenna illalla (as in 3.8.) ja on täällä tiistaihin asti, jolloin lähdetään viemään muutto kuormaa koululle. Ja keskiviikkona sitten alkaa se koulu.
Aka todennäköisesti hidastuu vastaileminen, mutta yritän parhaani mukaan välttää saman puolen vuoden hiatuksen kun viime vuonna .>>
Kiitos.

Re: Pandanna tulee ja menee

To Touko 28, 2015 12:02

Yhhyh. Lupasin kaikille että NYT minä aktivoidun mutta siinä menee vielä ainakin puoltoista viikkoa .<

KOSKA:

Kaks viimeistä päivää koulua tältä vuodelta, ja sitten kierretään kavereiden valmistujaisjuhlia, itsehän valmistun vasta vuoden päästä.
SITTEN
Cosplayta. Ja pahamaineinen conipaniikki. Lähden ens viikolla joku päivä takaisin Tampereelle, nyt kun tulin justiinsa taksin Nivalaan kotia. Siellä sitten aika menee todennäköisesti cossin viimehetken paniikkiseen kasaamiseen ja viikonloppu meneekin sitten Desussa, tulkaa moikkaamaan Mew Berryä ja Ichigoa lauantaina!
SEN JÄLKEEN
Saatan jäädä vielä vähäks aikaa Bizaran luo etelään että voidaan tehä jotain kivaa ja romanttista niinku aateltiin. Mut tuun takas kotiin jossain välissä sillä viikolla.
13.6. On yhden kaverin valmistujaiset ja saatan mennä hengaamaan sinne jokskin aikaa
Ja juhannuksena saatan lähteä yhden toisen kaverin mukana Lappiin mökkeilemään kavereiden kanssa sähköttömään paikkaan mutta sitä saa kattoa vielä vähäsen, oisin tod näk ainut alaikänen ja vielä absolutisti joten ei oikein houkuttais istua humalaisten örvellyksen seassa. Mut toisaalta ehkä vois. En tiiä vielä.
Ja sitten tosiaan sekin ihana asia että YO-kirjotukset on syksyllä ja mun pitäis opiskella. Siihen tulee menemään aikaa. Mutta tarvin jotain jolla rentoutua ajoittain joten enköhän saa jotain aikaseksi jossain vaiheessa!

Näiden tapahtumien väleissä ja jälkeen tulen kirjoittelemaan sen mukaan miten vaan ehdin ja kykenen, ja todennäköisesti päivystelen foorumia muutenkin! En katoa enää kokonaan! Lupaan!

Rant over. Danna out.

Re: Pandanna tulee ja menee

Pe Elo 14, 2015 2:34

Istun tässä junassa Seinäjoen kohdalla menossa Tampereelle tyttöystävää kattomaan .> tuun sunnuntaina takasin joten siihen asti ollaan tyst, palataan sitten asiaan uusiks!

Re: Pandanna tulee ja menee

Ma Elo 31, 2015 10:10

Yh. Hävettääki jo lintsata vielä vähän kauemmin mutta...
YO-KIRJOTUKSET. Mullei muutenkaan riitä vuorokaiden tunnit historian ja enkun opiskeluun, autokouluun, kaksoistutkintoon ja korvaustehtäviin sekä vielä mielenterveysongelmiin joten... Ymmärrettävistä syistä mulla ei hirveesti ole intoa/aikaa peleihin vastailla juuri nyt. KETÄÄN EN OLE UNOHTANUT, mutta atm ei pysty. Kiire. Ressi.
Yritän parhaani mukaan aktivoitua kunnolla loppukuuta kohden kuhan enkun ja hissan saan pois alta joten pliis yrittäkää kestää siihen asti rakkaat pelikaverit <3 Love you all very much.

Re: Pandanna tulee ja menee

Ma Syys 28, 2015 8:27

Kovasti lupailin paluuta jo viime viikolla mutta eipä onnistunu o3o' ja nyt tulee taas menoa nimittäin

TORSTAINA lähen tyttöystävän luokse Tampereelle ja tulen takaisin SUNNUNTAINA. Kattellaan sitten uudestaan c. Koittakee jaksaa vielä hetki

Re: Pandanna tulee ja menee

Pe Huhti 01, 2016 7:39

Kirjoitukset ohi! Tiedättekö mitä se tarkottaa?
Se tarkottaa sitä et palaan kohta vastailemaan peleihin! Huutakaa jos unohdan jonku kun vastailen o0o
Kiitos kärsivällisyydestä!

Re: Pandanna tulee ja menee

Ma Touko 09, 2016 12:25

elämä tappaa >3<
Yritän puristaa nyt viimeset viikot mahollisimman paljon koulutöitä (Aka en tee yhtään mitään kuitenkaan) ja sitten yritän palailla aktiivisemmin peleihin takaisin.

Nyt kyl vaan yritän vastata ainakin kerran joka peliin tässä lähiaikoina.

Re: Pandanna tulee ja menee

Ke Heinä 26, 2017 3:10

Ääää tänään keskiviikkona 26.7. pikkusisarukset hyökkää kylään ja viipyy ainaki sunnuntaihin asti, ehkä pitempäänki! Tod näk hidastun taas sinä aikana että don't worry about me!
Lähetä vastaus