Mori kuittaa~


Jos aiot olla pidemmän ajan hiljaisena syystä taikka toisesta, täällä voit kertoa siitä kanssapelaajille. Niin matkoista, kuin muistakin kiireistä. Mikäli pelaaja on poissa yli kolme kuukautta ilman perusteluja, poistetaan tunnus foorumilta.

Valvojat: Crimson, Ivy

Viesti Pe Kesä 06, 2014 10:42

Mori kuittaa~

Nyt olis desucon edessää, ei tule vastauksia kun sitten maanantaina. Koksa värkkään vielä väsyneenä varmaan Desuvideota tubeen. Hyviä viikonloppuja muuten! :3

Viesti Su Kesä 15, 2014 9:00

Re: Mori kuittaa~

SE ois nyt viikon tylsistyminen mökillä. Huommenna alkaa, joten heippa, nähdään... Öö... Maanantaina?

Viesti Su Elo 03, 2014 5:23

Re: Mori kuittaa~

No niin, viimeistä lomaviikkoa viedään huomisesta alkaen viroon. Lähden asuntoautolla, näiden ärsyttävien, perheeksi, kutsuttavien ihmisten kanssa maanataina iltapäivällä ja palailen perjaintai iltana sieltä. :3 Sitten nähdään taas!

EDIT: On minulla kännykkä, jos siellä nyt sais internetin toimimaan, niin ehkä... Ehkä vastailen...

Viesti Pe Elo 22, 2014 4:19

Re: Mori kuittaa~

Nuhaa, päänsärkyä ja mökkeilyä tuolla ei-keskellä-mitään. Siis ainakin ilman internettiä olen... Koska olen kiireinen oppiurakan kanssa ja cossin kanssa. Tarcon lähestyy!!!~

Mut viikonlopuks oon menos mökil, et mua ei kuulu sinä aikana eikä varmaan viel sunnuntainakaan... (ehkä) Joten See ya!

Viesti Pe Syys 12, 2014 6:28

Re: Mori kuittaa~

Tracon! Of course ja osittain sitten nukkumista ja videon tekemistä traconista! :3 Nyt siihen tulee liikkuvia kuvia ja lupaan, että siinä näkyy, kuinka mun kameran kuva rärisee, kiitos käsieni. Mut lauantai ainakin menee ellei sunnuntai. Ehkä jaksan, ehken.

Viesti Pe Syys 26, 2014 3:59

Re: Mori kuittaa~

Jooh, nyt tää tyttö lähtee ilalla mökille lukemaan kokeisiin ja tulen vasta sunnuntai iltapäivällä takaisin, joten siihen asti saatte odottaa vastaksia, jahka tästä tuo kello muuttuu seitsemään.

EDIT: Ei vaaskaan! Isä suostu jättä meijät kotiin. Eli Party hard and so on!

Viesti Ma Marras 17, 2014 11:34

Re: Mori kuittaa~

Koeviikko yllättää mukavasti ja siihen valmistautuminen on aika urakka, joten tahti ja olemassa olo saattaa olla aika katkonaista. Osittain myös inspiraatio on jonnekin kadonnut, joten sitä täytyy lähteä hakemaan tuolta jostain aavann meren takaa. Mutta kyllåä se tulee takaisin, jhka saan itseni kokeiden läpi puskettua (0w0)

Viesti Pe Tammi 09, 2015 10:58

Re: Mori kuittaa~

Ooooh! Yukicon saapui ovelleni ja rahaa minut viikonlopun viettoon. Ettei ehkä vastauksia tule ennen sunnuntaita mutta ken tietää. Jos löytyy nettiä ja tylsää joutu aikaa conista. Mutta minä sanon heippa

Viesti Ti Tammi 20, 2015 8:01

Re: Mori kuittaa~

Koeviikko lähestyy, jotenka lupauduin uppoamaan sinne. Etten menetä mun cosplay kamoja! Olen siis pari viikkoa hiljaisena.

Viesti Su Maalis 15, 2015 11:27

Re: Mori kuittaa~

Koeviikko ja muut kiireet pitää mut poissa nyt ainakin kaks viikkoa, ellei tuppaa taas menemään siihen että päätän tulla kokeista huolimatat tänne urputtamaan. Mutta joo, näkyillään kunhan oon saanut koeviikon ja kiireet pois alta... Ellei toi mun cossiprojekti tuu tielle, mut sen saa nähdä xD

Viesti Ma Touko 18, 2015 9:55

Re: Mori kuittaa~

Kahden viion loppu puristus ja sitten tämä on oji, toisaalta sitten tulee desuconnja sen viikon keskitys cosplayinntekemiseen, etyä saatan olla katkonaisesti poissa. miten nyt aikaa ilmenee

Viesti To Kesä 04, 2015 10:47

Re: Mori kuittaa~

Katoan Desuconin vimmelykseen huomenna, jonka jälkeen alan panostaa ylioppilaskirjoituksiini lukemalla, mutta se ei vie kuitenkaan aikaani hirvesti, muyta epäaktiivisuutta voi ilmetä kesällä.

Viesti To Kesä 25, 2015 4:11

Re: Mori kuittaa~

Jotta en unohtaisi. Olen kolmeviikkoa poissa foorumilta ensi maanantaista lähtien. Lähden Jerseyn kielimatkalle, enkö välttämättä sieltä pysty käymään foorumillla.Täten sanon, että katoan paikalta xD

Viesti Pe Elo 14, 2015 7:14

Re: Mori kuittaa~

Pyyhkiydyn nuhani kera hiljaisemmalle elolle. Kirjotukset uhkaa tulla pelottavaa vauhtia ja kaamea arki on saanut taudin kirottua ylleni. Täten julistan kuninkaallisesti, Mori tulee olemaan hivenen hiljaisempaa ja vastaan silloin kun huvittaa eli jos mulla on aikaa/tylsää... Syyskuun jälkeen pitäisi kuitenkin loppua tämä hiljaisuudessa muheneminen.

Viesti Ke Syys 02, 2015 10:55

Re: Mori kuittaa~

Mmm nah! YO:t, kerhotyö, opsikelu itsessään ja viikonlopun tracon lähedtyvät kauheaa vauhtia, jotenka kai niihin pitää paineutua paremmin. Jotenka epäaktiivista tulee ehkä olemaan pari viikkoa, ihan riipuen ajan käytöstä ja tehtävien paljoudesta.

Epäaktiivisuus alkaa siis näillä main moip!
Seuraava

Paluu Poissaoloilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö