Älä aliarvioi vastusta.


Mättäitä, puskia, kiviä, havu- ja lehtipuita, kukkuloita. Mitä ikinä metsä pitääkään sisällään. Metsän reunat ovat tasaista, usein lehtimetsää, mutta mitä syvemmälle metsään vaeltaa, sitä hankalammaksi ja aaltoilevammaksi maasto muuttuu. Metsää on silmänkantamattomiin, aina Cryptin etelärannikolta pohjoiseen, Kleth vuorille ja niistä eteenpäinkin.
Metsästä löytyy vaikka mitä enemmän ja vähemmän mukavaa. Pohjoisemmasta metsästä löytää melko usein raunioituneita kivirakennuksia, jäänteitä kylistä. Metsästä löytyy kuitenkin myös toimivia, pieniä kyliä, joista suurin osa on ihmisten hallinnassa. Osa kylistä on täysin ihmisten asuttamia, osa taas koostuu suurimmaksi osaksi taruolennoista. Haltioilla ei ole yksittäisiä kyliä pitkin metsää, vaan heillä on yksi, suuri kylä piilossa metsässä.
Käräjäkivet ovat yksi tunnetuimmista muinaispaikoista metsässä. Käräjäkivet ovat suurehko rinki isoja, istumakelpoisia kiviä, joiden keskellä on yksi isompi, pöytää muistuttava järkäle.

Viimeisimmän tannersodan jälkeen haltiat ovat ottaneet metsää haltuunsa. Yksin liikkuvien ihmisten on parasta varoa haltioiden partioivia joukkoja. Myös ihmisten karavaanien, jotka käyttävät metsäteitä, pitää varoa haltioita. Haltiat eivät kuitenkaan ole ainoa uhka metsäteillä ja poluilla. Satunnaiset maantierosvot vaanivat pahaa-aavistamattomia uhrejaan vakiopaikoissaan.
Metsäteitä on rutkasti. Suurin osa niistä on tarpeeksi leveitä ja hyväkuntoisia vankkureille, jotka saattavat matkata kylien välillä, jopa kaupunkiin. Teitä menee aina eteläisimmästä päästä pohjoiseen. Metsätiet ovat kauppiaiden suosima reitti maantierosvoista huolimatta, sillä arojen tiet ovat alttiita lentävien olentojen, kuten lohikäärmeiden hyökkäyksille.

Valvoja: Crimson

Viesti Ke Kesä 15, 2011 10:01

Älä aliarvioi vastusta.

Miki

Nuori haltia oli lähtenyt jälleen liikkeelle, tosin nyt ei ollut mitään syytä paeta kotoa, yksin seikkaileminen oli vain jäänyt tavaksi. Lempeä tuuli hönkäili lämpimästi vasten kasvoja kun neito kuuli takaansa askelia.
Oudon näköinen mies huppuun sonnustautuneena tuli tytön perässä keskellä metsää ? Miki ei jäänyt ihmettelemään vaan kääntyi rohkeasti kohti toista. "Miksi vaellat perässäni muukalainen ?" Tummanpuhuva hahmo hätkähti, aivan kuin jokin olisi juuri mennyt pieleen. Siitä pitemmittä puheitta mies alkoi lähestyä tyttöä, kun Miki koitti pitää etäisyyttä menemällä taakseppäin hän törmäsi puuhun, outo henkilö oli jo liian lähellä tästä ei pääse enään juosten pakoon. "Ole ystävällinen ja pidä enemmän etäisyyttä kiitos." Tyttö sanoi toivoen toisen tottelevan, Hahmo ei vieläkään vastannut vaan alkoi toimia. Tummanpuhuva mies tarrasi tyttöä kaulasta kiinni, kun toinen käsi haparoi jotain muuta tytöstä.
Samalla sekuntilla tytön pään sisällä napsahti, viimeksi kun joku oli ottanut häntä kurkusta kiinni niin kyseinen henkilö oltiin raadeltu miltei hengiltä, ei tosin Mikin toimesta mutta silti.
Tyttö aloitti vasta iskun raukkamaisella mutta toimivalla tavalla, potku haaroväliin. Mies kumartui kivusta jolloin neito nappasi tätä hupusta kiinni paiskaten hänet siitä kasvot edellä puuhun. Mies horjahti kovan iskun jälkeen taaemmas, mutta tyttö ei nähnyt mitään syytä lopettaa, sisällä keitti liikaa. Miki potkaisi armotta miehen polvitaipeisiin takaapäin jolloin mies kaatui selälleen. Tyttö ei tyytynyt vielä siihenkään vaan nappasi toista kauluksista kiinni asettuen tämän rintakehälle istumaan. Ensimmäinen lyönti tärähti kunnolla miehen avuttoman näköisiin kasvoihin. "Älä -ikinä -koske -minuun -ilman lupaa -ruoja !" Tyttö huusi verenhimoisella äänellä lyöden miestä jokaisen tauon aikana, ote oli jo aikoja sitten irronnut toisen kauluksista ja tyttö mätki miestä kaksin käsin.
Voisi toivoa miehen puolesta että joku sattuisi paikalle.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4003

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti La Kesä 18, 2011 11:49

Acom

Kenraalikin oli tänään hakeutunut metsän rauhaisaan siimekseen, joten ei tuolla ollut omia miehiä turvanaan, vaan tuo oli lähtenyt aivan kahdestaan hevosensa kanssa ratsastamaan. Oli kuitenkin kauan odotettu vapaapäivä ja nyt kenraali halusi ottaa siitä ilon irti ja lähteä omassa rauhassa metsään kuluttamaan aikaansa ja unohtaa hetkeksi sota asiat. Vaikka olikin varustanut itsensä varmuuden vuoksi miekalla ja rintapanssarilla.

Metsässä kuului mukava lintujen lirkutus ja jos hetkeksi pysähtyi saattoi jopa nähdä muutaman etsimässä puiden lomassa poikasilleen ruokaa tai pesä tarvikkeita. Kenraali seurasi lintujen touhuja hilajisuudessa hevosen köpötellessä hiljaa eteenpäin kunnes kuuli metsään kuulumattoman äänen. Jostakin kauempaa kuului selkeästikkin tuskanhuutoja ja jonkin sortin avun/lopetus huutoja. Kenraali käänsi päänsä äänen suuntaan ja mietti hetken aikaa jaksaisko sitä vaivautua paikalle ollenkaan, kyseessä saattaisi kuitenkin olla ihmisten juttuja tai jotakin mikä ei hänelle ylipäätänsä kuuluisi. ...Mutta kuitenkin se jäisi myöhemmn vaivaamaan, joten Acom määräsi hevosensa liikkeelle kiertäen tuulen alapuolelta hiljaa lähemmäksi nähden varsin oudon ja nurinkurisen asetelman: mies saamassa turpiinsa naiselta ja korvista päätellen haltialta, joten kenraali hyppäsi alas hevosensa selästä käveli kaksikon luokse reippain ja nopein askelin napaten tiukasti mutta hellästi naisen käsistä kiinni.
"Riittää jo." Haltia sanoi päästämättä irti ja lisäsi vielä. "Saat vielä syytteen taposta." Oli kenraalin lisäys, sillä huomasi hakattavan olevan enemmän tai vähemmän haltia... kasvon piirteistä päätellen ainakin tai mitä niistä jäljellä oli enään.

//Otin vapauden pieneen hittiin jos ei haittaa?//
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Su Kesä 19, 2011 12:11

Miki

Ennenkuin tyttö kerkesi huomata oli joku jo hiipinyt hänen taakseen. Tämä vieras hahmo otti tytön otteeseensa kertoen että nyt pitäisi lopettaa pieksäminen.
Neito koitti riuhtoa itseään irti, mies piti kuitenkin otteensa hyvin.
"Päästä irti ! Et usko mitä se yritti perkele !" Miki riuhtoi ja kirosi, maassamakaava mies oli tajuissaan mutta runnellun näköinen. Vaitonaisesti hakattu mies koitti ryömiä taaemmas, pelko ja hämmennys oli selvästi vallannut miehen mielentilan.
Miehen aiemmat teot olivat kuitenkin saaneet tytön menettämään malttinsa niin pahasti että raivoa oli vieläkin vaike hillitä, nyt kädet olivat kiinni mutta jalat olivat vapaana, mies ei kerennyt kovinkaan paljoa ryömiä kun kivulias potku kohdistui tämän kylkeen. Ukko huusi tuskissaan, muttei sekään saanut tyttöä rauhoittumaan. "Nouse ylös ruoja ! Opetan sinut tavoille !!" Miki huusi ja riuhtoi vieläkin toisen otteesta.Hakattu mies pääsi onnekseen riittävälle etäisyydelle, enään ei edes potkut ylettäneet tuohon saastaan. Ote jolla tyttöä pideltiin oli Mikille outo, jos häntä olisi edestäpäin pidelty olisi pakeneminen ollut varmaa, mutta takaapäin kiinni otetut kädet olivat tiukassa otteessa ja toiveet riuhtoa itsensä irti olivat olemattomat.

//Ihan rauhassa vain ei haittaa//
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4003

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti La Kesä 25, 2011 10:27

Acom

Nuori neiti ottanut kuuleviin korviinsa kenraalin sanoja vaan alkoi riehumaan entistäkin pahemmin purkaen sitä karkuun yrittävään mieheen, joka sai tuntuvan potkun kylkeensä yrittäessään kauemmas. Mies parka.. kenraalia jopa kävi tuota melkein sääliksi. Mies ei kuitenkaan vaikuttanut pakoon yrittävän johtuiko pelosta naista kohtaan vai oliko tuo sitten tunnistanut eliitti kenraalin.. sitä mies ei käynnyt tuolta vielä kysymään. Pitäisi neti ensin rauhoittaa.
"Rauhoitu hyvä nainen!" Acom ärähti hillityllä äänen sävyllä naiselle suostumatta edelleenkään päästää tuota irti. Kävisi vielä hänekin päällensä raivopäissään.
"Ja tuo mies, mitä hän sinulle onkaan tehnyt, saa kyllä rangaistuksensa haltiakylässä... Joten neiti pyydän lopeta tuo turha uhoaminen ja rauhoitu ellet halua että passitan sinut korkea-arvoisemman vastustamisesta selliin istumaan?" Acom sanoi rauhallisemmalla äänensävyllä ja se viimeinen oli lähinnä osittainen uhkaus, ei hänellä ollut aikomuksia tuota tyrmään viskata. Mutta jos tuo tätä menoa jatkoi ei hän nähnyt muuta vaihtoehtoa.

Pahoin nuijittu haltia taas säpsähti kuullessaan että hopea tukkainen aikoisi raahata hänet haltiakylään rangastavaksi ja yritti nousta kivualiaan näköisesti lähteäkseen karkuun.
"Turhaan yrität minnekkään juosta, saisin sinut kiinni... ja unohdan sen että ajattelin antaa sinulle mahdollisuuden välttää köyden jatkoksi joutumisen" Acom huomautti miehelle haltiakielellä joka jäi katsomaan kenraalia huppunsa suojista hiljaa ja vaikutti tyytyvän osaansa. Ja se mitä Acom viimeisenä sano.. oli vale, tuo tapettaisiin kunhan olisi ensin virunut sellissä muutaman viikon.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Su Kesä 26, 2011 5:16

Miki

Vihdoin ja viimein kuunteli Miki mitä hänestä kiinnipitävä mies sanoi, jaa että tämä oli ylempiarvoinen ? Ei se paljoa hetkauttanut mutta kuullessaan selli uhkauksen oli asia harvinaisen selvä. Rintakehä nousi ylös ja alas oikein kunnolla kun tyttö koitti rauhoitella itseään, hitaasti kädet löystyivät nyrkeistä näin ensimmäiseksi elkeeksi siitä että hän rauhoittui. Sitten loput kehosta alkoi valua rennoksi ja ei aikaakaan kun Miki oli täysin rauhallinen.
"Päästäisitkö irti ?" Miki kuiskasi vaimeasti selkänsä takana olevalle miehelle, olo oli ahdistunut ja hieman hävettikin kun hermot oli noin mennyt.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4003

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Su Heinä 03, 2011 5:18

Acom

Tyttö rauhoittui ja kenraali saattoi vihdoinkin päästää tuosta irti varautuen kuitenkin siihen jos tuo päättäisi mies raukan päälle käydä uudestaan. Niin ei kuitenkaan käynnyt.
"Mitä täällä on tasantarkkaan tapahtunut?" Oli kenraalin seuraava kysymys riitaisella kaksikolle tuon katsoessa ensin kumpaakin kysyvästi.

//Valitettavasti en saannut tällä kertaa tämän parempaa aikaseksi ^^`//
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Su Heinä 03, 2011 5:26

Miki

Tyttö oli ensin aivan hiljaa, ei kehdannut katsoa kenraaliakaan silmiin vaan suuntasi katseensa alas. Sitten Miki jo koitti kuitenkin kasata itseään ja ajatuksiaan. Hakattu mieskin katseli vain hämillään, oli vieläkin pupu pöksyssä kun oli turpiinsa saanut. Sitten mies oli aloittamassa jotain, mutta Miki kerkesi avata suunsa ennen toista. "Tuo mies kävi käsiksi ja annoin sille opetuksen siitä ettei naiseen kannata luvatta koskea." Tyttö selitti vihaisella äänensävyllä, kyllä hänen tekisi mieli vielä muutama isku toisen naamaan upottaa, mutta eiköhän se olisi jo säälittävää. Mies vain toljotti typerän näköisenä, eipä osannut mitään sanoa puolustaakseen itseään, ei varmaan ollut ennen jäänyt kiinni teoistaan.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4003

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Su Heinä 10, 2011 9:35

Acom

Acom kuunteli hiljaa naisen vastuksen kysymykseensä, eikä voinnut olla myöntämättä mielessään itsekseen, että oli aavistuellutkin jotakin tuon tapaista. Harvoin naiset nyt huvikseen ketään tuollaiseen kuntoon potkivat.. ja miehestä puheen ollen kenraali käveli tuon luokse vetäen vyöltään ohuen narun pätkän, joka pitäisi jopa härän aloillaan, ja sitoi tuon kädet selän taakse ilman suurempia välikohtauksia.
"Haluatko neiti kyydin?" Oli Acomin seuraava kysymys naiselle kenraalin päästäessä huuliensa välistä terävän vislauksen jolloin paikalle koputteli ruskean sävyinen tamma.
"Sinä et kuitenkaan pääse, saat kävellä." Oli kenraalin kylmä huomautus miehelle samalla kun tuo auttoi nuoren naisen alun hevosensa ratsaille nousten tuon eteen istumaan. Kenraali komensi hevosensa liikkeelle hiljaiselle käynnille pidellen perässä puoli hölkkää kävelevää miestä narun päässä kuin koiraa konsanaan. Yllättävän hiljainen miekkonen.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Su Heinä 10, 2011 9:45

Miki

Tyttö ei ollutkaan ennen päässyt eliittikenraalin kyytiin, eikä tule varmaan tämän jälkeenkään pääsemään joten tietysti hän suostui tarjoukseen. Mies jopa auttoi hänet selkään, istuen sitten neidon eteen. Kädet kiertyivät nopeasti miehen ympärille kun hevonen lähti liikkeelle, takana käyntikin oli tavallista pomputtavampaa eikä Miki tahtonut pudota kyydistä.
"Jos et olisi tullut väliin olisin tehnyt jotain todella typerää, kiitos." Miki sanoi, ja oikeasti tarkoitti sitä. Ei hänestä ollut tappajaksi, ei varmaan pystyisi elämään sen tiedon kanssa että olisi toisen elämän riistänyt.
"Sanoit aikaisemmin olevasti korkea-arvoisempi, kenties kenraali ?" Neito uteli koittaen kurkkia toisen hartioiden takaa eteenpäin.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4003

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ke Heinä 20, 2011 10:16

//Peli vedetty poikki pelaajien yhteisestä päätöksestä//
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia