Hidas kuolema || Lotdow


Mättäitä, puskia, kiviä, havu- ja lehtipuita, kukkuloita. Mitä ikinä metsä pitääkään sisällään. Metsän reunat ovat tasaista, usein lehtimetsää, mutta mitä syvemmälle metsään vaeltaa, sitä hankalammaksi ja aaltoilevammaksi maasto muuttuu. Metsää on silmänkantamattomiin, aina Cryptin etelärannikolta pohjoiseen, Kleth vuorille ja niistä eteenpäinkin.
Metsästä löytyy vaikka mitä enemmän ja vähemmän mukavaa. Pohjoisemmasta metsästä löytää melko usein raunioituneita kivirakennuksia, jäänteitä kylistä. Metsästä löytyy kuitenkin myös toimivia, pieniä kyliä, joista suurin osa on ihmisten hallinnassa. Osa kylistä on täysin ihmisten asuttamia, osa taas koostuu suurimmaksi osaksi taruolennoista. Haltioilla ei ole yksittäisiä kyliä pitkin metsää, vaan heillä on yksi, suuri kylä piilossa metsässä.
Käräjäkivet ovat yksi tunnetuimmista muinaispaikoista metsässä. Käräjäkivet ovat suurehko rinki isoja, istumakelpoisia kiviä, joiden keskellä on yksi isompi, pöytää muistuttava järkäle.

Viimeisimmän tannersodan jälkeen haltiat ovat ottaneet metsää haltuunsa. Yksin liikkuvien ihmisten on parasta varoa haltioiden partioivia joukkoja. Myös ihmisten karavaanien, jotka käyttävät metsäteitä, pitää varoa haltioita. Haltiat eivät kuitenkaan ole ainoa uhka metsäteillä ja poluilla. Satunnaiset maantierosvot vaanivat pahaa-aavistamattomia uhrejaan vakiopaikoissaan.
Metsäteitä on rutkasti. Suurin osa niistä on tarpeeksi leveitä ja hyväkuntoisia vankkureille, jotka saattavat matkata kylien välillä, jopa kaupunkiin. Teitä menee aina eteläisimmästä päästä pohjoiseen. Metsätiet ovat kauppiaiden suosima reitti maantierosvoista huolimatta, sillä arojen tiet ovat alttiita lentävien olentojen, kuten lohikäärmeiden hyökkäyksille.

Valvoja: Crimson

Viesti To Loka 20, 2011 7:11

Hidas kuolema || Lotdow

//Lotdow tänne (:

~ Ryu ~

Poika oli vieläkin masentunut siitä kun Randy oli noin vain häipynyt tiehensä. Tuo käveli hitaasti eteenpäin ja veti viikatettaan perässään, aivan niin kuin oli tehnyt ennen kuin oli tavannut Randyn. Hän huokaisi pienesti ja istui maahan. Verentulo oli jo onneksi lakannut ja herra oli sitonut kätensä, jalkansa ja päänsä kaavustaan repimillä paloillaan. Kaavun hän oli jättänyt siihen paikkaan mistä Randy oli lähtenyt. Ryu huokaisi pienesti ja asetti viikatteensa vierelleen. Hän kaatui varovasti taaksepäin ja jäi hiljaa makoilemaan maahan. Hän kuunteli lintujen viserrystä ja puiden kohinaa, kun tuuli heilutti niitten oksia ja lehtiä. Ryu sulki silmänsä, mutta oli silti valppaana jos ne kaksi outoa tyyppiä, jotka ilman mitään syytä olivat hyökänneet, palaisivatkin taas mukiloimaan Ryuta. Mutta tällä kertaa pojan pitää olla perempi vastus. Nyt ei nimittäin Randy voi tulla pelastamaan. Silti hän toivoi salaa, että se vanhempi mies ihmestyisi taas tänne. Poika nousi varovasti ylös ja asetti viikatteensa olkapäälleen. Hän huokaisi pienesti ja vilkuili ympärilleen. Sitten hän lähti taas hitaasti laahustamaan eteenpäin. Hän ei tiennyt minne meni. Jalat vain kuljettivat mukana ja päättivät sitten mihin pitäisi pysähtyä. Ryu vain painoi päänsä alas ja kulki hitaasti eteenpäin. Hän oli silti edelleen valppaana.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti To Loka 20, 2011 7:50

Randy

Aamu alkoi kajastaa ja aurinko nousi idästä. Randy katseli oksalta sen loistoa. Kaikki tuntui täydelliseltä, mutta Ryun jättäminen painoi tämän mieltä. Olikohan poika löytänyt takaisin kotiinsa? Randy katsoi auringon värjäämää kirkasta taivasta ja huokaisi tyytyväisenä. Oli niin rauhallista. Juurikun Randy oli loikkaamassa alas puusta hän huomasi kaukana jotain. Jokin iso olento lensi taivaalla näyttäen siltä että se etsisi jotain katseellaan. Randy erotti valtavat siivet ja violetit suomut. Crit?! Randy meni paniikkiin. Sama lohikäärme joka oli hyökännyt hänen ja Ryun kimppuun liiteli nyt taivaalla taas metsikön yläpuolella. Ryu! Randy ajatteli ja nousi seisomaan oksalla.
"Ryu!" hän parkaisi ääneen ja singahti seuraavalle oksalle. Randy juoksi oksistoja pitkin henkensä edestä. Femur huusi joka toinen sekunti Ryuta. Hetken matkan päässä Randy erotti jonkun maan kamaralla. Hänen huutonsa oli kuitenkin saanut Critinkin seuraamaan häntä ja lohikäärmeen valtava varjo vilahti puiden välissä. Pitempää miettimättä Randy loikkasi alas ja huudahti:
"Ryu! Varo!" Hetkessä valtava häntä läimäisi Randyn viereistä puuta vasten. Kun femur sai silmänsä auki hän näki valtavat ilmaa vihmovat siivet ja pitkän hännän sekä sarvien peittämän pään. Oli uusintaerän aika.

//Here I am!
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Viesti To Loka 20, 2011 8:58

~ Ryu ~

Poika kuuli jonkun huutavan nimeään ja yritti etsiä katseellaan äänen omistajaa. Tietenkin joka kerta kun ääni lähestyi, poika alkoi tunnistaa sen Randyn ääneksi. Pian tuo huomasi hätääntyneen näköisen miehen juoksevan puitten oksia pitkin tätä päin. Hän juoksi itsekkin tuota päin, mutta kuulessaan tuon hätäisen huudon, tuo pysähtyi kuin seinään. Ryu näki suuren lohikäärmeen näköisen olennon huitaisevan Randyn alas puun oksalta. Poika henkäisi pienesti ja lähti juoksemaan noita päin. Hän meni polvilleen tuon vierelle.
"Oletko kunnossa?", tuo kysyi ja silitteli miehen hiuksia hetken aikaa.
Hän nousi sitten nopeasti ylös ja kääntyi lohikäärmeeseenpäin. Pojan silmät menivät sirille ja tuo katsoi lohikäärmettä vihaisen näköisenä. Hän nosti viikatettaan ylemmäs ja lähti juoksemaan tuota päin. Ryu hyppäsi ylös ja heilautti samaan aikaan viikatettaan suurempaa olentoa päin.
"Senkin..", tuo mutisi melkein äänettömästi, kun putosi pienesti tömähtäen takaisin maahan.
Hän peruutti hieman ja heilautti viikatettaan uudestaan, tällä kertaa monta kertaa peräkkäin, yrittäen saada edes osan iskuista osumaan. Tästä taisi tulla uusi taistelu käyntiin. Sen takia tuo lohikäärme oli varmaan palannutkin.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti To Loka 20, 2011 9:27

Crit & Randy

Lohikäärme katsoi tuttua kaksikkoa punaisilla silmillään ja karjui kovaan ääneen. Hän pisti siipensä suppuun ja laskeutui nelinkontin siirtämättä katsettaan femurista tai ihmisnukesta.
"Onpa mukava nähdä teitä taas. Muistattehan viimekerran? Minä ainakin muistan!" Crit ärjäisi ja juurikun hän oli hyökkäämässä viikatteen kärki viilsi hänen rintaansa haavan. Crit perääntyi kauemmas ja katsoi verta vuotavaa haavaansa. Crit paljasti hampaansa ja katsoi poikaa joka riehui viikatteensa kanssa. Hetkessä lohikäärmeelle ilmestyi monta lyhyempää viiltoa lisää ja veri roiskui. Tämä parääntyi karjaisten ja irvisti vastustajalleen. Hampaat näkyivät kun lohikäärme päästi hurjistunutta murinaa.
"Vai haluat sinä leikkiä tulella? Saamasi pitää!" Crit karjaisi. Samaan aikaan Randy loikkasi sivuun ja kannusti Ryutakin tekemään samoin. Lohikäärmeen suustan sinkosi violetti liekkivana joka sai pusikojen kuivat lehdet liekkeihin.
"Juokse!" Randy huusi Ryulle ja lähti omaan epätoivoisen näköiseen juoksuunsa. Lenkkeily kun ei ollut hänen lajinsa. Lieskat lipoivat femurin ja pojan perään kun Crit suutaan aukoi. Randy huohotti holtiittomasti ja katsoi Ryuta.
"Meidän.... pitää päästää... turvaan", hän huohotti ja hoippui hetken aikaa paikallaan. Liekit tulivat kokoajan lähemmäs ja levisivät helposti kuviin lehtiin. Kylmä tuuli sai kuitenkin pienimmät lieskat sammumaan eikä palo levinnyt kauas.
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Viesti Pe Loka 21, 2011 4:20

~ Ryu ~

Poika henkäisi pienesti, huomaavaansa lohikäärmeen suun avautuvan. Tuo teki heti samalla tavalla kuin Randy, eli hyppäsi sivuun, pois tulilieskojen alta. Hän kaatui polvilleen, mutta nousi sitten nopeasti takaisin ylös. Poika vilkaisi Randya ja lähti itsekkin juoksemaan kovaa vauhtia pois päin tuosta lohikäärmeestä. Hän juoksi tarpeeksi kauas, etteivät lieskat osuisi häneen. Eihän kukaan halunnut palaa tulessa, mutta Ryu palaisi paremmin ja helpommin. Olihan hän puoliksi ihmisnukke. Hän huohotteli vähän. Ryu vilkaisi lohikäärmettä ja sitten Randya. Hän yritti katseellaan löytää hyvän piilopaikan.
"Tuonne", tuo sanoi ja tarrasi Randya kädestä.
Hän juoksi ison kiven taakse, vetäen vanhempaa miestä perässään. Hän kurkkasi kiven takaa ja vilkaisi sitten Randya. Poika tuijotti tuota hetken ja keskittyi sitten siihen lohikäärmeeseen, joka oli hyökännyt ja aloittanut koko taistelun. Ryu piti tiukasti molemmilla käsillään viikatteestaan kiinni ja katsoi aina välillä kiven takaa, ilkeää lohikäärmettä. Poika siristi hieman silmiään ja huokaisi äänettömästi.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti Pe Loka 21, 2011 4:44

//Et voi vetää hahmoani hahmollasi koska tuo lasketaan autohittaukseksi. En nyt mitään suurempaa showta ala tekemään koska noin pieni liike ei minua tai tuskin ketään muutakaan haittaa mutta muistutan vain. ^^

Randy & Crit

Randy huohotti kiitosta Ryulle kun tämä oli vetänyt hänet liekkejä pakosalle. Crit oli kuitenkin lähellä ja sen kuuli askelista. Randy vilkaisi kiven takaa ja näki vain pitkien kynsien tekevän maahan jälkiä. Säikähtäneenä femur veti itsensä takaisin kiveä vasten ja yritti pidätellä hengitystään ettei ääni paljastaisi heitä.
"Mitä me teemme?" hän kuiskasi pojalle. Randyllä itsellä ei ollut harmainta aavistusta mitä olisi pitänyt tehdä. Viimeksi he olivat taistelleet ihmismuodossa olevaa liskoa vastaan eivätkä tuollaista jättiläistä. Lohikäärme sen sijaan asteli rentona eteenpäin. Vastustajat olivat niin mitättömän oloisia tällä hetkellä. Lohikäärme sylkäisi vielä parit lieskat kidastaan ulos.
"Turhaan te piileskelette, kuolette kuitenkin", Crit murisi ja asteli eteenpäin. Randy nojasi kiveen ja katsoi sieltä täältä palavaa maastoa.
"Hyökätäänkö?" hän ehdotti.
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Viesti Pe Loka 21, 2011 5:49

//Ai niin. Hupsista :D En ees tajunnu et autohinttasin. Kirjotin vaa jotain

~ Ryu ~

Poika hymähti pienesti ja nousi ylös. Hän oli piileskellyt kiven takana polvillaan ja pyyhkäisi nopeasti liat pois polvistaan. Hän nosti katseensa eteensä ja katsoi lohikäärmettä hiljaa. Tuo hyppäsi kiven päälle ja siristi hieman silmiään.
"Senkin tyhmä lohikäärme..", tuo mutisi ja hyppäsi alas kiveltä.
Hän lähti juoksemaan lohikäärmettä päin ja heilautti viikatettaan tuon vatsaa päin. Hän yritti saada ison haavan tuon vatsaan. Poika halusi kostaa sen kun tuo ja se toinen tyyppi olivat vahingoittaneet tätä. Ryu juoksi heilautuksen jälkeen lohikäärmeen taakse ja tuijotti tuon häntää. Hän siristi hieman silmiään ja koukisti polviaan. Sitten hän lähti taas juoksuun ja hyppäsi ylös. Tuo yritti tarrata lohikäärmemiehen hännästä kiinni. Hän ei kuitenkaan saanut siitä kiinni ja putosi maahan jaloilleen. Tuo murahti pienesti ja peruutti hieman, ettei tuo voisi huitaista tätä isolla hännällään.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti Pe Loka 21, 2011 7:14

//No mutta ei tuo minua haitannut :D

Randy & Crit

Randy katsoi säikähtäneenä kuinka Ryu lähti hyökkäykseen. Lohikäärme oli nopea mutta poika nopeampi. Crit sai uuden viillon rintaansa ja veret roiskuivat jälleen sivuille. Randy haukkoi henkeään katsoessaan näytöstä. Crit kääntyi ympäri ja päästi lieskat jälleen suustaan mutta syöksikin ne nyt pojan taakse. Takana olevat pensaat syttyivät liekkeihin ja Crit katsoi poikaa edessään. Lohikäärme nousi seisomaan pystyasentoon ja levitti siipensä leveälle.
"Nyt sinä kuolet!" Crit uhmasi ja viilsi kynsillään ilmaa. Pistävä kipu hännässä sai hänet kuitenkin kääntymään eikä Crit huomannut oliko saanut minkäänmoista vahinkoa aikaan. Randy yksi puukko törrötti hänen hännästään ja mies pyöritteli jo uutta kädessään.
"Pidä kyntesi irti hänestä Crit!" Randy käski ja nakkasi puukkonsa kohti lohikäärmettä. Crit kimmautti kohti syöksyvän puukon hännällään sivuun.
"Osaat ehkä heitellä tavaroita Randy, muttet taida tietää kenet haastat!" Crit murahti takaisin ja puski päällään femuria. Randy läjähti läheistä puuta vasten ja jäi maahan makaamaan. Crit käveli femuria lähemmäs ja nosti kyntensä ilmaan.
"Nyt kuolet sinäkin!" lohikäärme karjaisi ja kynnet lähtivät syöksymään kohti Randyä.
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Viesti Pe Loka 21, 2011 8:01

~ Ryu ~

Poika katsoi hetken aikaa hieman kauempaa kun nuo kaksi juttelivat. Mistäköhän Randy tunti tuon lohikäärmeen. Taisi olla Crit nimeltään. Ryu tuijotti noita hetken aikaa, ennen kuin huomasi lohikäärmemiehen kynsien lähestyvän Randya. Poika henkäisi pienesti ja juoksi nopeaa vauhtia lohikäärmeen ja Randyn väliin. Hän sai kovan iskun selkäänsä, ja kynsien jäljistä alkoi vuotamaan verta. Ryu irvisti hieman ja katsoi Randya hieman huolestuneen näköisenä.
"Oletko kunnossa?", tuo kysyi hiljaa ja yskäisi hieman verta.
Ei.tietenkään Randya päin. Hän oli ehtinyt kääntää päänsä pois päin tuosta. Ryu kääntyi takaisin lohikäärmettä päin ja siristi hieman silmiään.
"Mikä sinua vaivaa senkin outo rumilus..?", tuo kysyi hiljaa mutisten ja piteli viikatettaan edessään, siltä varalta että tuo hyökkäisi taas.
Ryu astui hieman taaemmas ja vilkaisi takanaan olevaa Randya. Hän puraisi pienesti alahuultaan ja käänsi katseensa takaisin siihen Crit -nimiseen lohikäärmeeseen.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti Pe Loka 21, 2011 8:18

Randy & Crit

Randy sai vain nyökätyksi Ryulle. Häntä ei kiinnostanut miten hän voisi, Ryulle oli käynyt huonosti hänen huolimattomuutensa takia. Randy sai noustuksi ylös ja otti Ryun kysymykseen myöntyvän katseen. Oliko lohikäärme päästään sekaisin tai jotain muuta?
"Minusta hän on kyllä aika komea", Randy mutisi ja nosti toista kulmaansa hieman. Vaikkei hän näistä komea ja ruma kysymyksistä mitään ymmärtänytkään. Critiä ei kiinnostanut ulkonäkö kysymys sen pahemmin kuin mikä sää sattuisi huomenna olemaan.
"Miten niin mikä vaivaa? Nytkun Morna ei päässyt tulemaan päätin hoidella viime tapaamisemme velat pois päiväjärjestyksestä", lohikäärme murisi ja samassa hänen kyntensä viilsivät uudestaan ilmaa. Randy ehti loikata juuri ajoissa sivuun, muttei nähnyt miten Ryu oli selvinnyt. Hetken kuluttua kynsien perässä häntä viisti ilmaa ja sitä karkuun Randy ei ehtinyt. Femur lennähti ilmaan ja putoa tömähti suoraan päin läheistä kantoa.
"Herkeä mätkimästä minua ympäriinsä senkin sisilisko!" Randy raivosi ja hakkasi nyrkeillään maata. Crit käännähti ympäri ja puski Randyn päällään vieläkin kauemmas.
"Kuuntelitko sinä mitä minä sanoin?" Ranbdy mumisi itsekseen. Maailma hoippui hänen näkökentässään. Crit kääntyi katsomaan poikaa ja päätti tehdä tuosta ensin lopun. Lohikäärme raapi kynsillään ilmaa ja vähän väliin koitti puraistakkin edessä olevaa kohdetta.
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Viesti Pe Loka 21, 2011 8:38

~ Ryu ~

Poika vilkaisi takanaan sesivaa miestä oudosti ja pyöräytti hieman silmiään. Oli menossa taistelu ja tuo höpsö tyyppi vain sanoi että tuo vihollinen oli komea. Ryu tunsi kyllä pientä mustasukkaisuutta, mutta yritti olla välittämättä siitä, vaikka se olikin hieman vaikeaa. Poika käänsi kuitenkin katseensa tuohon toiseen. Hän katsoi tuota hetken aikaa, ja kun mies heilautti kättään taas, herra ehti onneksi pois alta. Hän ei nimittäin halunnut uutta haavaa. Selasta vuotavista haavoista valui kyllä verta, ja jos haavat olisivat olleet suurempia, niin Ryu olisi voinut kuolla melkein heti verenvuotoon. Poika katsoi kun Randy sai hännästä ja lensi hieman kauemmas. Kohta lohikäärme antoi vielä puskun päällään. Ryu henkäisi pienesti ja oli juoksemassa Randyn luokse, mutta kun lohikäärme kääntyi takaisin häntä päin, ihmisnukke pysähtyi kuin seinään. Hän peruutti hieman ja huomasi lohikäärmeen alkavan huitomaan kynsillään taas tätä päin. Ryu sai melkein puolet iskuista perille ja kaatui sitten verta vuotavana maahan. Hänen silmissään alkoi sumenemaan.
E.. En aijo kuolla.., tuo ajatteli ja haukkoi henkeään.
Hän nousi varovasti ylös ja katsoi lohikäärmettä hiljaa. Poika nielaisi pienesti ja heilutti taas viikatettaan.
"En aijo kuolla!", tuo huusi niin kovaa kuin pystyi ja alkoi heiluttelemaan viikatettaan uudestaan.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti Pe Loka 21, 2011 9:03

Randy & Crit

Randy jäi tuijottamaan silmät suurina kuinka Ryu lähti hyökkäykseen lohikäärmettä vastaan. Eipä Crit ehtinyt silmiään räpäyttää kun hänen eturaajansa ja alakaulansa oli täynnä lyhyitä ja pitkiä viiltoja. Lohikäärme karjaii puoliksi säikähtäneenä ja puoliksi vihaisena. Lohikäärme läimi siivillään ilmaa ja otti perääntyviä askelia. Poikahan kävi jo raivohullusta miehestä kun tuolla tavalla viikatetta huitoi. Critistä alkoi tuntua hiljalleen siltä että nyt olisi oiva hetki ottaa ja häippäistä. Lohikäärme teki vielä viimeiset sivallukset poikaa kohti ennenkuin otti muutamat juoksuaskeleet, kohdistaen nekin poikaa päin ja lensi sitten pois paikalta. Randy jäi paikalleen. Hän katsoi surullisin mielein palanutta maastoa ja savuavia kasvien tuhkia. Sitten femur siirsi katseensa Ryuhun joka oli saanut onta haavaa. Randy juoksi tämän viereen ja kumartui.
"Oletko kunnossa?" hän kysyi hätääntyneenä. Pahuksen lohikäärme, vielä Randy tuolle huudot hankkisi, hänen toinen kostonsa oli vielä kesken.
"Ryu?" Randy kysyi ja katsoi poikaa huolissaan.
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Viesti Pe Loka 21, 2011 9:28

~ Ryu ~

Poika makasi hiljaa verta vuotavana maassa. Tuo haukkoi tuskissaan henkeään ja tuijotti ylös taivaaseenpäin. Pojan elämä tuntui vilistävän tuon silmien edestä. Hän käänsi katseensa Randyyn. Ryu tuijotti hetken vanhempaa miestä, joka oli kumartunut tämän viereen. Hänen silmistään alkoi tulvimaan kyyneleitä, jotka rupesivat valumaan tuon poskia pitkin maahan.
"Sattuu..", tuo mutisi ja haukkoi taas henkeään.
Ryu käänsi katseensa takaisin taivaaseenpäin. Hän nielaisi hieman ja puristi toisen kätensä nyrkkiin. Hän päästi sen pian taas löysäksi. Näinkö hän kuoli? Rakastamansa henkilön edessä, ilman että edes oli ehtinyt sanoa tuolle pitävänsä hänestä tai muutenkaan viettävän tuon kanssa enemmän aikaa.
"Randy.. Saanko.. Suudella sinua?", tuo kysyi tuskissaan ja hieman nolostuneena.
Ryu käänsi katseensa takaisin Randyyn ja siirsi toisen kätensä vatsansa päälle. Hän puristi paitaansa hieman ja katsoi Randya edelleen.

//Yhyy.. Meinasin jo alkaa itkee :D
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti Pe Loka 21, 2011 11:59

//Niin mäkin, mutta Randyn seuraava ele saattaa vähän... noh, olla tönkkö :D

Randy

Randy kumartui pojan puoleen ja katsoi tätä silmät kostuneena. Samassa femurin posket lehahtivat punaisiksi ja hänen suunsa loksahti auki. Suudellakko? Hänhän oli mies ja Ryu oli mies, eihän siinä ollut mitään järkeä. Muttei Randy siinä mitään pahaakaan nähnyt joten hän nyökkäsi ja kumartui Ryun puoleen. Ei siinä ollut mitään pahaa, noloa tai inhottavaa. Suudelma se vain olisi, johon kellään ei ollut mitään valittamista. Olennot olivat erilaisia ja siihen oli kaikilla oikeus. Ei väliä oliko puoliksi toista ja puoliksi toista. Randy katsoi Ryuta surullisin silmin ja kysyi hiljaa:
"Ovatko nämä hyvästimme?" Silmät kostuivat hiljalleen ja kyyneleet alkoivat valua poskille kun Randy katsoi Ryuta. Tämä ei ollut reilua.
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Viesti La Loka 22, 2011 9:31

~ Ryu ~

Poika katsoo tuota hiljaa ja kyyneleet alkoivat valua tuon poskia pitkin hieman nopeampaa tahtia. Ryu ei vastannut tuon kysymykseen vaan nosti hieman päätään ja painoi huulensa hellästi Randyn huulia vasten. Hän irroittautui kuitenkin pian ja käänsi katseensa hiljaa muualle.
"Randy.. Voitko haudata.. Minut taloni pihalle..? S.. Se on tuolla..", Ryu mutisi ja piti aina välillä taukoja, jotta voisi hengittää vähän.
Hän osoitti sormellaan siihen suuntaan mihin lohikäärmemies oli lähtenyt. Poika käänsi katseensa takaisin Randyyn. Hän sulki silmänsä ja nielaisi pienesti.

//Se ei kuollu viel. Kuolee sit varmaa mun seuraavas roolaukses ;_;
//Näin unta et luin yaoita ja leivoin ^^
Seuraava

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia